Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

PreSonus DIGIMAX FS -30% στο Weekend Offer!




Διάθεση Προϊόντων μόνο από Παραγωγούς στην Καλαμαριά



Δευτέρα 3-8-15, στην πλαζ Καλαμαριάς 

Η διάθεση προϊόντων από παραγωγούς συνεχίζεται  στην πλαζ Καλαμαριάς, κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ απόγευμα από τις   5 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. Τηλ.επικοινωνίας: 2313314239, 6981512030

ΝΕΟ ΔΙΠΛΟ LIVE CD - ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ - “ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΕΝΑ”

ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ
“ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΕΝΑ”
LIVE 2015
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΣΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ MINOS-EMI
Theodoridou_Theofanous_Mazimesena
Ακούστε το άλμπουμ στο YouTube: http://bit.ly/MaziMeSenaYouTube 
Η Νατάσα Θεοδωρίδου συνάντησε τον χειμώνα που πέρασε για πρώτη φορά στην σκηνή τον Γιώργο Θεοφάνους,  μετά από τις πολλές δισκογραφικές τους επιτυχίες, σε μια από τις πιο επιτυχημένες συνεργασίες του φετινού χειμώνα.
Η συνάντηση αυτή ηχογραφήθηκε και το αποτέλεσμα είναι ένα διπλό live cd με τίτλο “MAΖΙ ΜΕ ΣΕΝΑ” που θα μας κάνει να ταξιδέψουμε, να ονειρευτούμε, να θυμηθούμε, να τραγουδήσουμε, να ερωτευτούμε ξανά, να γεμίσουμε φως...
Η Νατάσα ερμηνεύει με τον δικό της μοναδικό τρόπο, τα δικά της, τα δικά του, τα δικά τους τραγούδια. Και μαζί μ’ αυτά έχουν μπει και τα αγαπημένα τους τραγούδια.  «ΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ», «ΦΕΓΓΑΡΙ», «ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ», ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ», «ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ», «ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ», «ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ» είναι κάποιες μόνο από τις επιτυχίες που συμπεριλαμβάνονται στο  διπλό αυτό cd.  Τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει, έχουμε τραγουδήσει, που μας τα ξανασυστήνει με τον δικό της μοναδικό τρόπο η Νατάσα.
Καλή Ακρόαση!

Μυστικά για καλύτερες φωτογραφίες στις διακοπές.

ArtTravel

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​1
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​2
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​3
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​4
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Nάξος - διάσημη και μοναδική!


Τα πάντα για τον τουρισμό! www.tourism.gr

Ο προορισμός του μήνα: Νάξος
Νάξος: Η Νάξος, με την μακραίωνη ιστορία της, την πλούσια παράδοσή της στο χορό και στο τραγούδι, τις μαγευτικές παραλίες της και τα γραφικά της χωριά, σας προκαλεί να την εξερευνήσετε και να μάθετε τα μυστικά της, αφήνοντάς σας άφωνους για τις συνεχείς εκπλήξεις που κρύβει και τις ομορφιές που αναδύει.

Μοναστήρια της Νάξου
Η Νάξος, μία πριγκίπισσα πάνω στο κύμα, ένα νησί πραγματικά ευλογημένο με θρησκευτικά μνημεία που προκαλούν το σεβασμό και το δέος.
 
Νησιώτικη Μακαρονάδα με Ούζο
Γαριδομακαρονάδα με άρωμα θάλασσας!
 
 
Τα πάντα για τον τουρισμό! www.tourism.gr Βρείτε μας στο

Ελένη Φουρέιρα - Στο Θέο Mε Πάει | Το νέο HIT της Ε. Φουρέιρα που μας ξεσήκωσε!

Ελένη Φουρέιρα 
Στο Θεό Με Πάει

Το τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα που ξετρέλανε
τα φετινά Mad Video Music Awards!
Ακούστε εδώ το επίσημο official audio release!  Η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα ξεσήκωσε για ακόμα μία χρονιά με την εμφάνιση της στη μεγαλύτερη ετήσια γιορτή της μουσικής, τα Mad Video Music Awards!
Η αγαπημένη Pop Queen έκλεψε την παράσταση, όπως μόνο εκείνη ξέρει, με την ερμηνεία του τραγουδιού «Στο Θεό Με Πάει», που λατρεύτηκε από το πρώτο άκουσμα!
Δείτε εδώ το επίσημο video από την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στα φετινά Mad VΜΑ που ξεπέρασε μέσα σε λιγότερο από τρεις μέρες τα 100.000 views στο YouTube!
Πρόκειται για την πολύ επιτυχημένη διασκευή της φετινής συμμετοχής του Ισραήλ στην Eurovision με τίτλο “Golden Boy” που ερμήνευσε ο Nadav Guedj, ο οποίος μάλιστα δε δίστασε να εκφράσει τον ενθουσιασμό του μόλις άκουσε την Ελληνική ερμηνεία του τραγουδιού του από την μοναδική Ελένη Φουρέιρα!!
Το νέο single κυκλοφορεί από την Panik Records.
Ακούστε εδώ το επίσημο official audio release! 

SONG CREDITS
Στο Θεό Με Πάει -  Ελένη Φουρέιρα 
Μουσική: Doron Medalie
Στίχοι: Βαγγέλης Κωνσταντινίδης 
Panik Records 2015
Artist Official Page
https://www.facebook.com/EleniFoureiraOfficialPage

ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΙΟΛΑΡΗΣ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙ

Aίγιο All Inclusive 2 Ατομα+Παιδί Δωρεάν|-50%

Ekdromi.gr

Long Beach Resort Hotel - Αίγιο

ALL INCLUSIVE στο Αίγιο με 339€ από 678€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

ALL INCLUSIVE στο Long Beach Resort Hotel στο Αίγιο 1,5 ώρα από την Αθήνα ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 339€ από 678€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Αναψυκτικά, Κρασί, Μπύρα, Καφέ, Αφεψήματα και Snacks! Απολαύστε 4 μοναδικές ημέρες χαλάρωσης επάνω στο κύμα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!
€339 από €678 Κέρδος €339 Έκπτωση 50%
Long Beach Resort Hotel - Αίγιο
Αίγιο


Περισσότερες Προσφορές

Πορταριά Πηλίου με 259€ από 518€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή και Spa, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€259 από €518 -50%
4* Xenia Palace Portaria - Πορταριά Πηλίου
Πορταριά Πηλίου
259€ από 518€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο 4 αστέρων Xenia Palace Portaria, με Ημιδιατροφή (Πρωινό Buffet Αμερικάνικου Τύπου και Βραδινό), στην Πορταριά Πηλίου! Προσφέρεται Welcome Basket με τοπικά προϊόντα, ελεύθερη πρόσβαση στο Centavrus Secrets Spa για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης στη Sauna, στο Jacuzzi και στο Hamam, καθώς και ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ALL INCLUSIVE στη Λεπτοκαρυά Πιερίας με 699€ από 1398€ (-50%) για 6 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+2 Παιδιά σε Superior δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€699 από €1.398 -50%
4* Poseidon Palace - Λεπτοκαρυά Πιερίας
Λεπτοκαρυά Πιερίας
ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Poseidon Palace στην Λεπτοκαρυά Πιερίας ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 13 ετών και ένα έως 2 ετών, σε Superior δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 699€ από 1398€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ με Απεριόριστη Κατανάλωση Ποτών σε όλα τα γεύματα! Καθόλη τη διάρκεια της ημέρας παρέχονται κέικ, βουτήματα, καφές φίλτρου, τσάι, νερό, αναψυκτικά, χυμοί, κονιάκ, ούζο, μπύρα και βαρελίσιο κρασί! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

ALL INCLUSIVE στα Καμένα Βούρλα με 799€ από 1598€ (-50%) για 6 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+2Παιδιά με Πλήρη Διατροφή σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€799 από €1.598 -50%
5* Galini Wellness Spa & Resort - Καμένα Βούρλα
Καμένα Βούρλα
ALL INCLUSIVE στο 5 αστέρων Galini Wellness Spa & Resort του Ομίλου Mitsis ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο στα Καμένα Βούρλα, μόνο με 799€ από 1598€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Πρωινό σε Μπουφέ, Μεσημεριανό, Βραδινό σε Μπουφέ και Pizza Time καθώς και Απεριόριστη Κατανάλωση σε Νερό, Αναψυκτικά, Βαρελίσια Μπύρα και Χύμα Κρασί σε όλα τα γεύματα! Παρέχονται καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας ελαφριά Σνακ, Παγωτά, τοπικά Αλκοολούχα Ποτά, Βαρελίσια Μπύρα, Αναψυκτικά και Καφέ στα Bar του Ξενοδοχείου! Για τους μικρούς μας φίλους Mini club με παιχνίδια με κατασκευές, παιδικές ταινίες καθώς και εξειδικευμένο παιδαγωγό! Για μικρούς και μεγάλους ελεύθερη χρήση των γηπέδων Τέννις και Ποδόσφαιρου(5Χ5)! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εξωτερικής Ιαματικής Πισίνας καθώς και Πετσέτες, Ξαπλώστρες και Ομπρέλες στις Πισίνες του Ξενοδοχείου! Απολαύσετε 6 ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Χανιά με 869€ από 1740 (-50%) για 6 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€869 από €1.740 -50%
5* Cretan Pearl Resort & Spa - Χανιά Κρήτης
Χανιά Κρήτης
869€ από 1740€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ Παιδί έως 12 ετών στο 5 αστέρων Cretan Pearl Resort & Spa στα Χανιά Κρήτης, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό à la Carte) σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο! Προσφέρεται ένα Massage 25 λεπτών ανά Άτομο στο κέντρο Ευεξίας Ayus Spa καθώς και ένα Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα στο δωμάτιο κατά την άφιξη σας! Απολαύστε τις διακοπές σας στο μοναδικό θέρετρο πολυτέλειας και κομψότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

ALL INCLUSIVE στα Νιφορέικα Αχαΐας με 630€ από 1260€ (-50%) για 6 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+2Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€630 από €1.260 -50%
Pavlina Beach Hotel - Νιφορέικα Αχαΐας
Νιφορέικα Αχαΐας
ALL INCLUSIVE στο Pavlina Beach Hotel στα Νιφορέικα Αχαΐας ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα και 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 3 ετών σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 630€ από 1260€ (Έκπτωση 50€)! Παρέχεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ καθώς και Κρασί (λευκό-κόκκινο), Μπίρα, Αναψυκτικά, Χυμοί και νερό σε Καράφα κατά την διάρκεια των γευμάτων! Ελεύθερη κατανάλωση σε τοπικά Αλκοολούχα Ποτά (ούζο-τεντούρα), Μπίρα Βαρελίσια, Κρασί (λευκό-κόκκινο), Αναψυκτικά, Χυμούς, Τσάι, Καφέ Φίλτρου, Στιγμιαίο Καφέ και Σνακς κατά την διάρκεια της ημέρας! Προσφέρονται Ξαπλώστρες στην Πισίνα και την Παραλία! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

ALL INCLUSIVE στους Αγίους Θεοδώρους με 430€ από 860€ (-50%) για 6 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€430 από €860 -50%
Siagas Beach Hotel - Άγιοι Θεόδωροι
Άγιοι Θεόδωροι
ALL INCLUSIVE στο Siagas Beach Hotel στους Αγίους Θεοδώρους μια ανάσα από την Αθήνα, KAI για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Μερική Θέα Θάλασσα, μόνο με 430€ από 860€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Ελεύθερη κατανάλωση Χύμα Κρασιού, Βαρελίσιας Μπύρας και Αναψυκτικών κατά την διάρκεια των γευμάτων καθώς και Τοστ, Κρουασάν, Φρούτα και Απεριόριστη Κατανάλωση Καφέ Φίλτρου, Τσάι και Χυμούς καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας! Παρέχονται Ομπρέλες και Ξαπλώστρες στην Πισίνα και την παραλία καθώς και παιδικές δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Αρχαία Ολυμπία με 169€ από 338€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€169 από €338 -50%
4* Olympic Village Hotel Resort & SPA - Αρχαία Ολυμπία
Αρχαία Ολυμπία
169€ από 338€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 4 αστέρων Olympic Village Hotel Resort & SPA, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό), στην Αρχαία Ολυμπία, σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται ελεύθερη είσοδος στο κέντρο SPA με Jacuzzi, Ηamam, Sauna Dry & Wet καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

139€ από 278€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€139 από €278 -50%
Hotel Kalloni - Αλυκές Βόλου
Αλυκές Βόλου
139€ από 278€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), στις Αλυκές Βόλου, στο Hotel Kalloni σε δίκλινο δωμάτιο! Προσφέρεται καθημερινά απογευματινός καφές και ξαπλώστρες στην Πισίνα του Ξενοδοχείου! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Ιωάννινα με 299€ από 598€ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί+Spa με Ημιδιατροφή σε Executive δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€299 από €598 -50%
5* Grand Serai Hotel - Ιωάννινα
Ιωάννινα
299€ από 598€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Grand Serai Hotel του Ομίλου Mitsis, με Ημιδιατροφή (Πρωινό Αμερικάνικου τύπου σε Μπουφέ και Βραδινό) σε Executive δίκλινο δωμάτιο, στα Ιωάννινα! Παρέχεται μία Υδροθεραπεία και ένα Hamam κατ΄άτομο, Ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου, ένα House Cocktail καθημερινά καθώς και Ελεύθερη συμμετοχή στο εβδομαδιαίο Manager's Cocktail συνοδεία από Aperitif Cocktail & Canapes! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχεται προβολή παιδικής ταινίας καθημερινά και ένα Παγωτό στο χώρο του Πάρκου! Παρέχεται καλωσόρισμα στο δωμάτιό σας κατά την άφιξη καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Η προσφορά ισχύει για ΟΛΟ το Καλοκαίρι!

Καρπενήσι με 189€ από 496€ (-62%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 62%)

€189 από €496 -62%
5* Montana Hotel & Spa - Καρπενήσι
Καρπενήσι
189€ από 496€ ( Έκπτωση 62%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 και ένα έως 6 ετών, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa στο Καρπενήσι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο! Προσφέρεται Ένα Relax Massage, Ολιστικό Χαλαρωτικό Μασάζ σώματος, πελμάτων και κεφαλής, με αιθέρια έλαια και τελείωμα με ζεστές πετσέτες διάρκειας 25 λεπτών, μία Θεραπεία Προσώπου, μία Συνεδρία Solarium και Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας με σύστημα Jet, Νεροκουρτίνα και σύστημα αντίστροφης Κολύμβησης, του Ηamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται μοναδικές Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων, Παιδότοπος, αίθουσα Μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ και επιτραπέζια παιχνίδια! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να χαρείτε το μαγικό τοπίο του Καρπενησίου για 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει για ΟΛΟ το Καλοκαίρι!

Καλαμάκι Κορινθίας με 540€ από 1080€ (-50%) για 5 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+2 Παιδιά σε Sea View δωμάτιο με Ημιδιατροφή, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€540 από €1.080 -50%
4* Kalamaki Beach Hotel - Καλαμάκι Κορινθίας
Καλαμάκι Κορινθίας
540€ από 1080€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 5 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών, στο 4 αστέρων Kalamaki Beach Hotel με Ημιδιατροφή (Πρωινό Αμερικάνικου Τύπου και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα, στο Καλαμάκι Κορινθίας!