Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Όταν πριν τρία χρόνια πρωτόγραφα για τα «χύμα» ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα στη χώρα μας, πολλά κομματόσκυλα έπεσαν να  με φάνε. Η αναφορά μου ΤΟΤΕ είχε να κάνει με τους «φακέλους» των ασθενών που πέρασαν ΚΕΠΑ, οι οποίοι ήταν και ΕΙΝΑΙ στη διάθεση του κάθε ΑΣΧΕΤΟΥ κρατικού υπαλλήλου, ο οποίος μπορεί με πλήρη άνεση να διακινήσει τον φάκελο του όποιου ασθενή προς κάθε κατεύθυνση, αφού τον έχει όποτε θέλει μπροστά του.
Από τότε, δεν άλλαξε τίποτα, όπως είναι φυσικό, γιατί μην ξεχνάμε πως ζούμε στην Ελλάδα, σε μια χώρα από τις χειρότερες (έτσι όπως την κατάντησαν αυτοί που ψηφίζουμε) του… «Τρίτου κόσμου».
Μάλιστα, μετά από την «πρόοδο» που σημείωσε η χώρα μας, τι βλέπουμε;
Ακόμα και Υπουργούς, να βγάζουν φόρα παρτίδα ιατρικές γνωματεύσεις  ασθενών στο διαδίκτυο.
Θα μου πουν κάποιοι, «πως ο συγκεκριμένος δεν είναι όποιος και όποιος ασθενής, πως είναι ένας κατάδικος ο οποίος πέρασε από ΚΕΠΑ, πήρε το ποσοστό που έπρεπε (ασυνήθιστα υψηλό θα έλεγα σύμφωνα με το καθεστώς που επικρατεί στα ΚΕΠΑ σε σχέση με άλλους ασθενείς που όχι μόνο ΔΕΝ παίρνουν τέτοια ποσοστά αναπηρίας αλλά κόβονται κιόλας), και αποφυλακίστηκε , ενώ έφαγε κάποια εκατομμύρια».
Δεν θα σταθώ στο αδίκημα του.
Στην παρούσα φάση ΔΕΝ με ενδιαφέρει, και δεν είναι αυτό το θέμα μας. Άλλο είναι…
Θα ξεκινήσω από το «φάουλ» του αρμόδιου υπουργού, αυτό της δημοσιοποίησης των προσωπικών δεδομένων του ασθενή, και θα επεκταθώ και σε άλλες λεπτομέρειες, μιας και το ΟΛΟ σκηνικό να μου το θυμηθείτε, θα έχει γενικότερες επιπτώσεις στο χώρο της αναπηρίας, η οποία στην Ελλάδα χτυπιέται από παντού..
Από τότε που δημιουργήθηκαν τα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηριών, ήταν πολλοί εκείνοι που αμφισβήτησαν την «ακεραιότητα» τους, και σε πολλές περιπτώσεις, βγήκαν αληθινοί.
Ευτυχώς ΟΧΙ σε όλες, ΕΥΤΥΧΩΣ υπάρχουν οι σωστοί γιατροί, ΑΝΘΡΩΠΟΙ – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, που ξελασπώνουν ΟΛΟΥΣ τους άλλους.
Και εδώ ας δούμε τι έγραψε ο «αρμόδιος» αναπληρωτής υπουργός…
«Πριν λίγο ήρθε στα χέρια μου η γνωμάτευση με την οποια αποφυλακίστηκε το λαμόγιο που ακούει στο όνομα ΦΛΩΡΟΣ !!!!
Δεν μιλησα δυο μέρες αφενός γιατι ειμαι σε τριήμερες " διακοπές",αφετέρου γιατι ήθελα να δω τι συμβαίνει .
Μετα απο αυτο θα πω μια κουβέντα μόνο !!!
Αυτά τα λαμόγια που έδωσαν τέτοιες γνωματεύσεις σε εναν ΑΠΑΤΕΩΝΑ ,39 ετών για να του αθροίσουν ποσοστό αναπηρίας 70% θα ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ !!!!!
Πρωτοετής Φοιτητης της Ιατρικης καταλαβαίνει πως αυτά ειναι γνωμάτευση κατα παραγγελία προφανως με αντάλλαγμα ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΩ !!!»
Αυτά, μαζί με την ιατρική γνωμάτευση του ασθενή ανάρτησε στο προφίλ του ο κύριος Πολάκης, ο οποίος ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ την απόφαση και στρέφεται κατά του ΚΕΠΑ, ΑΔΕΙΑΖΟΝΤΑΣ μάλιστα τους γιατρούς της επιτροπής…. Με αφορμή αυτό το περιστατικό, ξαναέρχονται στο φως, εκτός από την παραβίαση των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων ΟΛΩΝ των ασθενών, οι «μαϊμού» ανάπηροι, οι προερχόμενοι από ρουσφέτια, η ΑΝΩΝΥΜΙΑ των γιατρών που απαρτίζουν τις επιτροπές και η ειδικότητα τους, και άλλα πολλά…
Το εγραψα πιο παλια, θα το επαναλαβω και τωρα. ΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ. ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ «ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ», ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ.
Δεν με ενδιαφερει για τον Φλώρο και τον οποιο φλωρο. Με ενδιαφερει να ΑΛΛΑΞΟΥΝ τα στραβα, και να αντιμετωπιστουν τα Ατομα με Αναπηριες και χρονιες παθησεις ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ…..
Τελος ας δουμε και την τοποθετηση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ
«Τα απόνερα του σκανδάλου ENERGA χτυπούν την Αναπηρία
Η ΕΣΑμεΑ και σύσσωμο το αναπηρικό κίνημα υπήρξαμε και συνεχίζουμε να είμαστε πρωταγωνιστές στην υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις, σε όποια κατάσταση βρίσκονται, όπου και αν κατοικούν, ότι και αν βιώνουν. Ταυτόχρονα διαχρονικά διεκδικούμε από το υπουργείο Δικαιοσύνης και την ελληνική Πολιτεία τα άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις που είναι έγκλειστα σε φυλακές, να απολαμβάνουν πλήρως τα δικαιώματά τους. Δεν διεκδικήσαμε ποτέ η Αναπηρία να αποτελέσει άλλοθι αποφυλάκισης. Για αυτό και πριν ακόμη την ψήφιση του νόμου 4322/2015 "Μεταρρυθμίσεις ποινικών διατάξεων, κατάργηση των καταστημάτων κράτησης Γ΄ τύπου και άλλες διατάξεις", η ΕΣΑμεΑ είχε εκφράσει την ξεκάθαρη θέση ότι οι προβλέψεις του ήταν πιθανό να δημιουργήσουν συνθήκες σφετερισμού της Αναπηρίας. Από το 2015 ζητούσαμε ισχυρές εγγυήσεις ότι αυτό δεν θα συμβεί.
Δυστυχώς η πρόσφατη αποφυλάκιση ενός εκ των πρωταγωνιστών του σκανδάλου της ENERGA μεταξύ άλλων έφερε πάλι στο δημόσιο διάλογο το θέμα των "αναπήρων - μαϊμού", ζήτημα που πληγώνει τα άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις, αφού θίγει τον πυρήνα της αξιοπρέπειας της Αναπηρίας. Τα άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις αντιμετωπίζουν κάθε μέρα διακρίσεις, αποκλεισμούς και εμπόδια στη ζωή τους, δε μπορούν και δεν θέλουν να σηκώσουν και αυτή τη σκιά που η υπόθεση του Α. Φλώρου ρίχνει σε αυτά.
Ζητάμε την παρέμβαση της Δικαιοσύνης ώστε να διαλευκανθεί τάχιστα η υπόθεση. Ασφαλώς ζητάμε να πέσει άπλετο φως, όμως, εκτός της ΕΔΕ, πρέπει άμεσα να υπάρξουν παρεμβάσεις και αλλαγές στον νόμο Παρασκευόπουλου, ώστε να εισαχθούν οι απαραίτητες, όπως φάνηκε, εγγυήσεις.
Ζητάμε επίσης από την ελληνική Πολιτεία να δείχνει την ίδια ευαισθησία σε όλους τους πολίτες που περνούν από την αξιολόγηση του ΚΕΠΑ, όπως έδειξε και στο πρόσωπο του κ. Φλώρου.
Επαναλαμβάνουμε και τονίζουμε ότι παραμένουν πρωταγωνιστές στην υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και στον αγώνα το Κράτος να μην καταπατά τα δικαιώματα όλων όσων διαμένουν σε σωφρονιστικά ιδρύματα. Δεν θα επιτρέψουμε όμως επουδενί τον σφετερισμό της Αναπηρίας, που αντανακλά και έχει επίπτωση σε κάθε άτομο με αναπηρία ή χρόνια πάθηση.
Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό: ο Πρωθυπουργός οφείλει να επιληφθεί επί του κ. Πολάκη. Δεν είναι δυνατόν υπουργός να διακινεί στο διαδίκτυο και να κάνει viral ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, όπως είναι μία γνωμάτευση αναπηρίας- όποιος και να είναι ο κάτοχός της.»
Θα επανελθω.

Βασιλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com

Ιμάντες Ανύψωσης για φορεία τύπου Καλάθι (Basket) PhSTRAPS

Ιμάντες Ανύψωσης για φορεία τύπου Καλάθι (Basket) PhSTRAPS
Χαρακτηριστικά – Πλεονεκτήματα:
Ιμάντες ανύψωσης για φορεία τύπου καλάθι χ4, κουμπώνουν πάνω στο καλάθι για την ανύψωση του ασθενούς στις περιπτώσεις που είναι δύσκολη η μετακίνηση του ασθενούς από σημείο σε σημείο και χρειάζεται η άμεση μετακίνησή τους σε νοσοκομείο με ελικόπτερο.
Προδιαγραφές – Πρότυπα:
Σχεδιασμένος για χρήση σε επιχειρήσεις διάσωσης ανθρώπων
Ασφαλής και ιδιαίτερα ανθεκτικός απο νάυλον ταινία
Ατσάλινοι κρίκοι ασφάλισης
Κατάλληλος για χρήση με όλα τα φορεία τύπου μπάσκετ

AUTO EPIRB SMARTFIND E5

AUTO EPIRB SMARTFIND E5
Για να σας βρουν, η επιλογή είναι McMurdo Συνεχίζοντας την παράδοση πολλών δεκαετιών η McMurdo φέρνει την επόμενη γενιά στη τεχνολογία των EPIRB με το McMurdo Smartfind Ε5. Ο νέος αυτός ραδιόφαρος ένδειξης θέσης κινδύνου, πληροί τις τελευταίες απαιτήσεις του SOLAS και ικανοποιεί τόσο τα εμπορικά πλοία όσο και τα σκάφη αναψυχής. Η έκδοση με τη βάση αυτόματης ενεργοποίησης, ενεργοποιείται από μόνη της και πλέει ελεύθερα (float free) όταν βυθίζεται στη θάλασσα σε βάθος από 2 – 4 μέτρα.
To McMurdo Smartfind Ε5 λειτουργεί στα 406 MHz, και εκπέμπει στο παγκόσμιο δορυφορικό σύστημα ασφάλειας και διάσωσης COSPAS-SARSAT.
Συχνότητα εκπομπής 406 406.028 MHz ±1 kHz
Ισχύς εκπομπής 5 W
Διαμόρφωση Φάσης (16K0GID)
Συχνότητα εκπομπής 121,5 121.5 MHz ±3.5 kHz
Τύπος μπαταρίας Lithium manganese dioxide
Τύπος Strobe light 2 LED υψηλής έντασης
Ισχύς φωτισμού Τουλάχιστον 0.75 cd
Συχνότητα αναλαμπής 23 αναλαμπές/λεπτό
Χρόνος λειτουργίας Τουλάχιστον 48 ώρες
Χρόνος ζωής μπαταρίας 5 χρόνια
Θερμοκρασία λειτουργίας -20 °C to +55 °C
Βάρος 770 γραμμάρια

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ANYTONE AT-778UV ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ VHF/UHF

ANYTONE AT-778UV ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ VHF/UHF 
UHF-VHF DUAL BAND MOBILE TRANSCEIVER
RX/TX : 144-146 MHz -- 430-440 MHz
25W
Ο νέος πομποδέκτης( ίδιος με το CRT micron) VHF/UHF Dual Band, με έξοδο ισχύος 25 watt ,έγχρωμη οθόνη TFT και διαστάσεις κατάλληλες για εγκατάσταση και σε αυτοκίνητο. Παρακάτω θα δείτε όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες του κατασκευαστή. Με δύο χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας!
Μερικά από τα χαρακτηριστικά που το κάνουν να διαφέρει απο άλλα μηχανήματα είναι:
1)Έχγρωμη οθόνη TFT ,πολλαπλές ενδέιξεις.
2)Ευαίσθητο S-meter πολύ καλή ανάλυση (main band) ένδειξη σήματος και στην sub-band (μικρό s-meter)
3)Αναστροφή της οθόνης για ευκολία στην ανάγνωση ,διευκολύνει την εγκατάσταση
4)Πολυλειτουργικό σούπερ μικρόφωνο,σχεδόν όλες οι λειτουργίες μπορούν να γίνουν απο αυτό όπως,
αλλαγή main -sub band,VFO-MEM,HI-LOW,NARROW -WIDE κ.α.
Υπάρχουν τέσσερα πλήκτρα PA-PD που μπορούν να προγραμματιστούν για όποια χρήση διευκολύνει τον κάθε χρήστη.
Στο πλάι επίσης υπάρχουν πλήκτρα up-down για αυξομείωση φωνής ,squelch,συχνότητας,μνήμες.
Τέσσερα micro led, δυο για ένδειξη λήψης RX main και sub band και δυο για εκπομπή TX main και sub band.
Και τέλος υπάρχει ηχείο στο μικρόφωνο για πιό διακριτική ακρόαση,(η επiλογή γίνεται απ'το MENU)
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 
· Mode: FM ( Wide/Narrow )
· Frequency range: RX/TX : 144-146 MHz / 430-440 MHz --- RX : 136-174 MHz / 400-490 MHz
· Power: LOW : 5W / MIDDLE : 15W / HIGHT : 25W (large cooling box)
· Input voltage: 13,8V DC
· Memories: 200 channels
· Channel spacing: 12.5 / 20 / 25 KHz
· Step of increment: 2.5 / 5 / 6.25 / 10 / 12.5 / 20 / 25 / 30 / 50 KHz
· Working: UU / UV / VU / VV
· TONE BURST: Yes : 1000Hz / 1450Hz / 1750Hz / 2100Hz
· CTCSS / DCS: (encoder/decoder) 52 CTCSS / 1024 DCS : sub-audio code to activate repeater like selective tone
· DOUBLE WATCH function: Yes
· TOT function: Yes : time out timer
· CTCSS / DCS SCAN function: Yes
· SCAN function: Yes : automatic search of busy channels
· REVERSE function: Yes : the current channel RX frequency will be switched to TX frequency
· TALK AROUND function : Yes : switch RX/TX frequencies and CTCSS/DCS code to avoid using repetear
· Bonus: Backlit keys + Jack plug for external loud speaker + 6 functions keys PF1 to PF6 with 3 functions each + menu order can be personalized
· Mike: With speaker incorpored and programmable keys
· Display: Large color multifunction TFT display adjustable to 180 °
· Level display: RX signal + TX power + channel number or frequency + various functions ...
· Options: Programming cable + software
· Programmable by software: Yes
· Size: 122 (l) x 165 (L) x 35 (H) mm
· Weight: 480 gr
· Guaranty: 2 years

Χονιαχάκα, ο Μικρός Λύκος Βασισμένο σε λαϊκό ινδιάνικο μύθο

Χονιαχάκα, ο Μικρός Λύκος
Βασισμένο σε λαϊκό ινδιάνικο μύθο 

Συγγραφέας: Κλαίρη Καμπάνη
Εικονογράφος: Κλαίρη Καμπάνη
Σειρά: ΚΑΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ
Ημερομηνία έκδοσης: 11 Ιουνίου 2018
Σχήμα: 22 Χ 22
Σελίδες: 48
Εξώφυλλο: Μαλακό 

ISBN: 978-960-567-157-0
Σύμφωνα με το έθιμο της φυλής Ναβάνγκο, για να γίνει κάποιος μεγάλος κυνηγός, έπρεπε την ημέρα που θα συμπλήρωνε τα 120 φεγγάρια της ζωής του ν’ αφήσει το χωριό και να πάει μόνος του στο βουνό Μάντου, εκεί που κατοικούσαν τα ιερά πνεύματα.
Ο πονηρός και σκανταλιάρης Χονιαχάκα θέλει πάση θυσία να γίνει μεγάλος κυνηγός. Ξεκινάει λοιπόν για το μεγάλο ταξίδι, χωρίς να υποψιάζεται ότι οι δοκιμασίες που θα περάσει θα τον φέρουν αντιμέτωπο με τη φυλή του, αλλά και θα τον βοηθήσουν να ανακαλύψει τον πραγματικό του εαυτό.

Όλια τα "Αχ" τ’ εμέτερα εγένταν τραγωδίας

Όλια τα "Αχ" τ’ εμέτερα εγένταν τραγωδίας 
«Με τί επιδέξιο καμάρι ήξερε η γιαγιά μου ν’ αποφλοιώνει την πατρίδα της και καρφωμένη στο πιρούνι μου, την μετάγγιζε στο στόμα, γεύση κορυφαία της καταβολής μου» (Κώστας Διαμαντίδης).
Ένα βιβλίο, που φιλοδοξεί να κατατοπίσει ιστορικά και μουσικά, όσους θέλουν να γνωρίσουν τον Πόντο και τους βασανισμένους ανθρώπους του, μέσα από κείμενα και τραγούδια.
Ένα cd με 21 τραγούδια που ερμηνεύουν και παίζουν οι:
Γιάννης Κουρτίδης, Αλέξης Παρχαρίδης, Γιώργος Σοφιανίδης, Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδη, Εύα Σταμπολίδου, Βασίλης Παντελίδης, Λευτέρης Ανδρεάδης, Θάνος Τσαμπερτίδης, Γιάννης Σανίδης, Κώστας Παρχαρίδης, Χάρης Τσακαλίδης, Σταύρος Μιχαηλίδης, Στέφανος Σεβίλογλου και Κώστας Φουλίδης.
Στην παρούσα έκδοση, φιλοξενούνται κείμενα που έχουν γράψει οι ιστορικοί: Κώστας Φωτιάδης και Βλάσης Αγτζίδης, ο λογοτέχνης Κώστας Διαμαντίδης, ο μουσικός ερευνητής Κωστής Δρυγιανάκης, οι μουσικολόγοι Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδη, ο ερευνητής των ποντιακών χορών Νίκος Ζουρνατζίδης.
Το βιβλίο σχεδίασαν, επιμελήθηκαν και εμπλούτισαν με πρωτότυπα ντοκουμέντα, φωτογραφίες, μαρτυρίες και δικά τους κείμενα, η Νατάσα Μποζίνη και ο Μάκης Σεβίλογλου.
Όλια τα "Αχ" τ’ εμέτερα εγένταν τραγωδίας 
Διπλή Έκδοση: Βιβλίο+ Cd με 21 Τραγούδια του Πόντου
Συλλογικό
Επιμέλεια: Μάκης Σεβίλογλου, Νατάσα Μποζίνη
Isbn: 960-7003-32-2
Διαστάσεις: 17X24
Σελίδες: 272
Λιανική Τιμή: 22.26 ευρώ

Τα ομορφότερα νησιά της Μεσογείου: Hvar

ArtTravel

1

Hvar

Ένα από τα ομορφότερα και πιο μυστικά νησιά της Μεσογείου.
Κάντε κλικ
2

Ιταλία

Τα πιο εντυπωσιακά συντριβάνια της Ιταλίας.
3

Κέα

48 ώρες στα πιο μυστικά μονοπάτια της.
Κάντε κλικ
Κάντε κλικ
4

Φολέγανδρος

Τραπέζια σε λευκό και θαλασσί φόντο.
Κάντε κλικ

Συχνά λάθη που κάνουμε με το αντηλιακό μας

Μάνος Λοΐζος. Συναυλία στη Σουηδία (1981). μέρος 1ο

-55% 4*Nafsika Palace Ιτέα με Ημιδιατροφή+1Μέρα Δώρο ΚΑΙ Παιδί Δωρεάν

Ekdromi.gr
Οι μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων!
4* Nafsika Palace Hotel - Ιτέα
4* Nafsika Palace Hotel - Ιτέα-55%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 30/09/2018
 Επιπλέον 1 Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ και -3% έκπτωση με COSMOTE DEALS for YOU!
✔ Κοντά σε Παραλία ✔ Κοντά σε Αρχαιολογικούς Χώρους ✔ Δωρεάν Δημόσιος Χώρος Στάθμευσης ✔ Free WiFi στους κοινόχρηστους Χωρους ✔ Early check in στις 10:00 ✔ Late check out στις 15:00
★ Bar
€199 από €440Δες το Τώρα!
Περισσότερες Προσφορές
4* Akti Ouranoupoli Beach Resort - Ουρανούπολη Χαλκιδικής
4* Akti Ouranoupoli Beach Resort - Ουρανούπολη Χαλκιδικής
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών (+9 επιλογές)
 Πλήρης Διατροφή
 25/08/2018 έως 31/08/2018
 Δωρεάν WiFi στους κοινόχρηστους χώρους!
€399Δες το Τώρα!
5* Aegea Blue Cycladic Resort - Άνδρος
5* Aegea Blue Cycladic Resort - Άνδρος- 31%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα (+4 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 31/08/2018 έως 30/09/2018
 Για διαμονή από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Ημιδιατροφή!
€199 από €290Δες το Τώρα!
Agnanti Apartments - Άνδρος
Agnanti Apartments - Άνδρος- 25%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα (+2 επιλογές)
 Χωρίς Πρωϊνό
 28/08/2018 έως 15/09/2018
 Free Wi-Fi!
€80 από €106Δες το Τώρα!
Apollo Hotel - Αίγινα
Apollo Hotel - Αίγινα- 34%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+3 επιλογές)
 Πλήρης Διατροφή
 έως 31/08/2018
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€214 από €326Δες το Τώρα!
Golden Star - Αίγινα
Golden Star - Αίγινα- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών (+1 επιλογές)
 Χωρίς Πρωϊνό
 έως 31/08/2018
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€59 από €118Δες το Τώρα!
4* Grand Platon Hotel - Παραλία Κατερίνης
4* Grand Platon Hotel - Παραλία Κατερίνης- 40%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+3 επιλογές)
 All Inclusive
 29/08/2018 έως 16/09/2018
 Δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες στην πισίνα!
€240 από €398Δες το Τώρα!
5* Grand Serai Hotel - Ιωάννινα
5* Grand Serai Hotel - Ιωάννινα- 55%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών (+4 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 31/08/2018
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€295 από €654Δες το Τώρα!
5* Galini Wellness Spa & Resort - Καμένα Βούρλα
5* Galini Wellness Spa & Resort - Καμένα Βούρλα- 40%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών (+8 επιλογές)
 Πλήρης Διατροφή
 29/08/2018 έως 31/10/2018
 Ελεύθερη χρήση της Εξωτερικής Ιαματικής Πισίνας!
€189 από €317Δες το Τώρα!
Bomo Club Calamos Beach Hotel - Κάλαμος
Bomo Club Calamos Beach Hotel - Κάλαμος- 10%
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 2 ετών (+9 επιλογές)
 All Inclusive
 έως 31/08/2018
 Παρέχονται Δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες στην παραλία!
€104 από €115Δες το Τώρα!
Exotica Hotel & Spa  - Ζάκυνθος Καλαμάκι
Exotica Hotel & Spa - Ζάκυνθος Καλαμάκι- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα (+3 επιλογές)
 All Inclusive
 έως 31/08/2018
 Free WiFi!
€199 από €398Δες το Τώρα!
Casa Di Neve - Καρπενήσι
Casa Di Neve - Καρπενήσι- 60%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 30/09/2018
 Επιπλέον 1 Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ και -3% έκπτωση με COSMOTE DEALS for YOU!
€149 από €370Δες το Τώρα!
Club Ermioni - Ερμιόνη
Club Ermioni - Ερμιόνη- 40%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 4 ετών (+2 επιλογές)
 Πλήρης Διατροφή + Ποτά
 έως 01/09/2018
 Κρασί σε όλα τα Γεύματα!
€312 από €520Δες το Τώρα!
4* Arion Hotel - Ξυλόκαστρο
4* Arion Hotel - Ξυλόκαστρο- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα (+4 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 31/08/2018
 Early check in και Early check out!
€139 από €278Δες το Τώρα!
4* Akra Morea Hotel & Residences by Mr & Mrs White Hotels - Μονεμβασιά
4* Akra Morea Hotel & Residences by Mr & Mrs White Hotels - Μονεμβασιά- 8%
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών
 Πρωινό
 Έως 31/08/2018
 Μπροστά στην Παραλία!
€74 από €80Δες το Τώρα!
Lidra Hotel - Αριδαία
Lidra Hotel - Αριδαία- 51%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών (+1 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 31/05/2019
 Δωμάτιο με Υδρομασάζ ή Χαμάμ και Late check out στις 20:00!
€89 από €180Δες το Τώρα!
Miradouro Sea Front Residencies - Εύβοια
Miradouro Sea Front Residencies - Εύβοια- 30%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+1 επιλογές)
 Χωρίς Πρωϊνό
 έως 31/08/2018
 Early Check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€140 από €200Δες το Τώρα!
Nafsika Beach Hotel - Ιτέα
Nafsika Beach Hotel - Ιτέα- 35%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+1 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 09/09/2018
 Επιπλέον 1 Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ και -3% έκπτωση με COSMOTE DEALS for YOU!
€148 από €228Δες το Τώρα!
5* Montana Hotel & Spa - Καρπενήσι
5* Montana Hotel & Spa - Καρπενήσι- 62%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά, ένα έως 12 και ένα έως 6 ετών (+5 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 30/09/2018