Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Έκτακτα Δελτία θυελλωδών ανέμων σε ισχύ:Ώρα έκδοσης: 11/01/13 19:30

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ 11-01-2013/ 1930 UTC
ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 112200 UTC ΜΕΧΡΙ 121000 UTC

ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΧΑΜΗΛΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ 1005 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΡΓΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1024 ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ
ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ:
ΤΗ ΜΕΛΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΤ ΜΕ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ
7 ΤΟΠΙΚΑ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ 8 ΚΑΙ ΑΠΟ 120400 UTC ΣΧΕΔΟΝ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ 7
ΤΗ ΣΙΔΡΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥ 35.00 ΜΕ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ 7 ΤΟΠΙΚΑ
ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ 8 ΚΑΙ ΑΠΟ 120700 UTC ΣΧΕΔΟΝ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ 7
ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΝΟΤΙΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ 7 ΤΟΠΙΚΑ
ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ 8
Ισχύει μέχρι: 12/01/13 10:00

Έκτακτα Δελτία θυελλωδών ανέμων σε ισχύ: Ώρα έκδοσης: 11/01/13 07:30

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ 11-01-2013/ 0730 UTC
ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 110800 UTC ΜΕΧΡΙ 111600 UTC

ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΧΑΜΗΛΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΑ 1010 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ
ΤΥΡΡΗΝΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ
ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ:
ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΝΟΤΙΟΥΣ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ 7 ΤΟΠΙΚΑ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ 8
ΤΟ ΘΡΑΚΙΚΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 25.30 ΜΕ ΝΟΤΙΟΥΣ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ 7 ΤΟΠΙΚΑ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ 8
ΤΗ ΜΕΛΙΤΑ ΜΕ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ 7
ΤΟΠΙΚΑ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ 8
ΤΟ ΤΑΚΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΣΤΙΣ 110430 UTC ΜΕ ΙΣΧΥ ΑΠΟ 110500 UTC ΜΕΧΡΙ 111600 UTC
ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ 

Ισχύει μέχρι: 11/01/13 16:00

ΚΕΝΤΡΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ.

Πολλές φορές έχω αναφερθεί σε αυτή την πονεμένη ιστορία και στον παραλογισμό που επικρατεί στη χώρα μας.
Παραλογισμός, γραφειοκρατία (δεν ξανάγινε στην Ελλάδα), μα πάνω απ’ όλα, ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ και ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ εκείνων που ναι μεν με την δημιουργία των ΚΕΠΑ έκαναν μια πολύ καλή κίνηση, αλλά, έθεσαν σε «εφαρμογή» το μέτρο των Κέντρων και των επιτροπών χωρίς να έχουν ταχτοποιήσει τις λεπτομέρειες σχετικά με την λειτουργία τους.
Πέταξαν στον αέρα ένα «μέτρο», ένα «σχέδιο», και αυτό ήταν.
Αποτέλεσμα μέχρι και σήμερα της κίνησης αυτής ήταν να βρίσκονται στην «αναμονή» (με ότι αυτό συνεπάγεται) κοντά στους 60,000 ασφαλισμένοι, οι οποίοι περιμένουν και έναν χρόνο για να εξεταστούν από επιτροπές.
Να μια είδηση που ενδιαφέρει τους ανθρώπους αυτούς.
«Συνάντηση για τα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας
Αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ στον διοικητή του ΙΚΑ
Λύσεις στα προβλήματα υποστελέχωσης των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ), που έχουν ως αποτέλεσμα να παρατηρούνται καθυστερήσεις στην εξέταση των ασφαλισμένων, ιδιαίτερα σε κάποιες περιοχές της νησιωτικής και της Βορείου Ελλάδας, αναζήτησαν τα μέλη αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ και ο διοικητής του ΙΚΑ κ. Σπυρόπουλος, στη σημερινή συνάντησή τους στα κεντρικά γραφεία του Ιδρύματος.
Σημειώνεται ότι σήμερα εκκρεμούν περίπου 59.000 αιτήματα εξέτασης, ανεβάζοντας σημαντικά το χρόνο αναμονής για τους ασφαλισμένους. Ας σημειωθεί ότι από αυτές τις 59.000 αιτήσεις, οι 45.000 αφορούν στις ειδικότητες της ψυχιατρικής, της νευρολογίας και της καρδιολογίας.
Κατά τη συνάντηση συμφωνήθηκε να επισπευτεί η διαδικασία πρόσληψης 400 ιατρών, κυρίως των ως άνω ειδικοτήτων, που θα ασχοληθούν αποκλειστικά στα ΚΕΠΑ.
Επίσης οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα φέρουν στη Βουλή τροπολογία προς ψήφιση, με την οποία, μέχρι να ενταχθούν οι ιατροί στο σύστημα και να ομαλοποιηθεί οριστικά η κατάσταση, για τις περιπτώσεις που έχουμε λήξη του συνταξιοδοτικού δικαιώματος λόγω αναπηρίας και σημειώνεται καθυστέρηση στις υγειονομικές επιτροπές ΚΕ.Π.Α. χωρίς υπαιτιότητα του ασφαλισμένου, θα χορηγείται κανονικά η σύνταξή του έως ότου κριθεί.
Θα ζητηθεί, παράλληλα, από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης στα πλαίσια της κινητικότητας του προσωπικού, τα κενά σε ΙΚΑ και λοιπά ασφαλιστικά ταμεία, να καλύπτονται κατά προτεραιότητα και
Τέλος συμφωνήθηκε να ζητηθεί από τα αρμόδια υπουργεία η επικαιροποίηση και η διεύρυνση του καταλόγου με τις χρόνιες ασθένειες που δεν χρειάζονται επανεξέταση έτσι ώστε να μην ταλαιπωρείται ο ασφαλισμένος πηγαίνοντας ξανά και ξανά σε επιτροπές πιστοποίησης της αναπηρίας του.
Η αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ αποτελούταν από τους κ. Κουκουλόπουλο, Κουτρουμάνη, Πρωτόπαπα και τον εισηγητή του τομέα υγείας του κόμματος, κ. Κεδίκογλου.»
Το άρθρο δημοσιεύτηκε στις 7 Ιανουαρίου.
ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι ΘΑ δοθεί λύση, αλλά να δούμε ΠΟΤΕ.
ΤΩΡΑ θα φέρουν τροπολογία στη βουλή, για τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.
ΤΩΡΑ κατάλαβαν ότι υπάρχει πρόβλημα, ότι οι χρόνια άρρωστοι δυστυχώς ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να γίνουν καλά.
ΤΩΡΑ κατάλαβαν ότι με το να κόβεις λόγο αναμονής για επιτροπή συντάξεις , επιδόματα, ανανέωση του βιβλιαρίου ασθενείας καταδικάζεις τους ανθρώπους αυτούς.
ΤΩΡΑ διαπίστωσαν τις ελλείψεις σε γιατρούς.
Τόσα χρόνια ΤΙ έκαναν;
Που ήταν και δεν τα έβλεπαν όλα αυτά;
Σε άλλο κράτος;
Βασίλης Τσούγκαρης

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

Πολλοί θα αναρωτιούνται τώρα, «ποιος είναι αυτός»;
Πρόκειται φίλοι μου για μια μορφή όλο «μυστήριο», όπως ήταν και ο αρχαίος.
Αλλά ας ξεκινήσω το αφιέρωμα, και θα γνωρίσουμε για καλά αυτόν που ήδη ξέρουμε! Στιχουργός, ηθοποιός, σεναριογράφος και θεατρικός συγγραφέας, ο Πυθαγόρας ήταν καλλιτέχνης από τη φύση του.
Με ότι κι αν καταπιάστηκε, η τέχνη του είχε κέντρο τον άνθρωπο.
Έγραψε τραγούδια για την καθημερινότητα μιλώντας απλά και γι αυτό αγαπήθηκε από τον κόσμο. 

Ο Πυθαγόρας ήταν μάστορας της λαϊκής γλώσσας και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως λαϊκός ποιητής.
Ο Πυθαγόρας Παπασταματίου γεννήθηκε το 1930 στο Αγρίνιο και ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος τον βρήκε να τελειώνει το Δημοτικό. Το 1940 γράφτηκε στο οκτατάξιο Γυμνάσιο αρρένων Αγρινίου. Στην κατοχή οι γονείς του μαζί με τις αδελφές του, για να αποφύγουν τη σύλληψη από τους Γερμανούς, κατέφυγαν στον Ορεινό Βάλτο.
Ο Πυθαγόρας βρέθηκε φιλοξενούμενος σ' ένα χωριό της καμένης από τους Γερμανούς Μακρυνείας, ενώ ο αδελφός του ήταν στο αντάρτικο.Το Μάρτιο του 1944, δεκατετράχρονος μαθητής της Τετάρτης οκταταξίου, προσχώρησε στον ΕΛΑΣ. .Αγωνίστηκε ως την ημέρα που έφυγαν οι Γερμανοί και στη συνέχεια επέστρεψε και τελείωσε το Γυμνάσιο.
Στις μαθητικές του εργασίες υπέγραφε ως Πυθαγόρας. Όταν ο φιλόλογος Πάνος Παπαχρήστος τον ρώτησε κάποτε στην τάξη, γιατί δεν γράφει και το επώνυμό του, απάντησε γελώντας: Ένας είναι ο Πυθαγόρας, όλοι με ξέρουν, δε χρειάζεται επώνυμο
Από το βιβλίο του 'Άγγελου Αξιώτη «Πυθαγόρας: 30 χρόνια τραγούδια» διαβάζουμε για τα μαθητικά του χρόνια:
Όταν ήταν μαθητής της τελευταίας τάξης του Γυμνασίου, σε μια μαθητική παράσταση τον Μάρτη του 1948, με τον Παπαφλέσσα του Μελά, του ανατέθηκε ο ρόλος του Παπαφλέσσα. Η ηθοποιία του έκαμε κατάπληξη. ,Ήταν αληθινός Παπαφλέσσας... Καταχειροκροτήθηκε. Πήρε έτσι το βάπτισμα του ηθοποιού.
Το 1949 Τελείωσε το Γυμνάσιο και φοίτησε στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών, με δάσκαλο τον Δημήτρη Ροντήρη.
Αποφοίτησε με άριστα και εργάστηκε στο θέατρο, ενώ παράλληλα έγραφε στίχους και επιθεωρήσεις πίστας. Πρώτο του τραγούδι, και μεγάλη επιτυχία το 1954, ήταν το «ξαναβλέπω το μικρό το αμαξάκι» σε μουσική του Νίκυ Γιάκοβλεφ και με ερμηνεύτρια την Μαίρη Λώ.Ο Κώστας Ασημακόπουλος θυμάται: «...το ζαχαροπλαστείο του Νίκυ Γιάκοβλεφ με τους διαλεχτούς πίνακες και τ' αξιόλογα έργα τέχνης στις προθήκες, αποτελούσε τόπο συνάντησης καλλιτεχνών.
Εκεί, μαθητής ακόμα του Γυμνασίου, τον πρωτογνώρισα ..και με τη λίγη κρίση μου σημάδεψα από τότε την ευγένεια που είχε. Κι ακριβώς αυτή η ευγένειά του, μαζί με την έμφυτη μουσικότητα του τον αξίωσαν, στα χρόνια που ακολούθησαν...».Από το 1958 και μετά ασχολήθηκε κυρίως με το γράψιμο. Στίχοι, επιθεωρήσεις πίστας, κινηματογραφικά σενάρια που σαν ταινίες γνώρισαν μεγάλη επιτυχία.
Στις ταινίες του πάντα ερμήνευε έναν από τους δεύτερους ρόλους.
Το 1964 γράφει το σενάριο και πρωταγωνιστεί στην ταινία «κάθε λιμάνι και καημός». Υπογράφει επίσης το ομότιτλο τραγούδι, που σε μουσική του Γιώργου Κατσαρού, ερμήνευσαν και έκαναν μεγάλη επιτυχία οι Πάνος Γαβαλάς και Ρία Κούρτη.
Έγραψε πολλά τραγούδια που έγιναν μεγάλες επιτυχίες: «Ο Σταμούλης ο λοχίας», «Όταν πίνει μια γυναίκα», «Πίσω από τις καλαμιές», «Κυρά Γιώργαινα», «Στα βράχια της Πειραϊκής», «Νύχτα στάσου», «Ο επιπόλαιος»κλπ.
Το 1972 με την προοπτική δημιουργίας ενός μεγάλου δίσκου, έδωσε στο φίλο του Απόστολο Καλδάρα τον κύκλο τραγουδιών «Μικρά Ασία».
Ο Καλδάρας αναφέρεται σ' αυτήν τη συνεργασία: «Θα υπενθυμίσω μόνο το έργο του Μικρά Ασία που είχα την τύχη να μελοποιήσω εγώ, που συγκίνησε το πανελλήνιο και που... με τόσο μεγάλη μαεστρία, στα στενά πλαίσια ενός δίσκου βέβαια, επεξεργάστηκε το θέμα της Μικρασιατικής Καταστροφής και που μόνο αυτό στάθηκε αρκετό να του ανοίξει την πόρτα για το Πάνθεον των μεγάλων του λαϊκού στίχου.».
Από το «Βήμα» στις 31/8/'72 διαβάζουμε τον Παύλο Παλαιολόγου να γράφει:
«Μικρά Ασία ο τίτλος. Του Καλδάρα η μουσική, του Πυθαγόρα οι στίχοι, του Νταλάρα και της Αλεξίου το τραγούδι.. Δεν είναι Σεφέρηδες, Σικελιανοί, Παλαμάδες.
Ούτε μουσουργοί με παγκοσμιότητα που δονούν το πεντάγραμμο.Ναι αλλά στις στροφές του δίσκου είμαστε εμείς, είναι ο πόνος, ο καημός, το βογκητό ενός λαού.
Μαζί μ' αυτό και η βαθύτατη ανθρωπιά..
Δόξες του έθνους, μεγάλοι ποιητές, ακαδημαϊκοί και Νόμπελ, σας στρώνω δάφνες για να περάσετε. Συμπαθάτε μας όμως όταν σας λέμε ότι με τη δική σας λύρα με τους υψηλούς φθόγγους δε ράγισε η ψυχή της μάζας όσο οι απλοϊκοί αυτοί στίχοι και τα λαϊκά μοτίβα που γυρίζουν στις στροφές ενός δίσκου». Ούτε πρόκειται ποτέ να ξεχαστώ.Μετά το 1972 ο Πυθαγόρας ασχολήθηκε περισσότερο με τα θεατρικά.
Εργάστηκε ως συγγραφέας επιθεωρήσεων για το μουσικό θέατρο με ιδιαίτερη επιτυχία. Το 1973 διετέλλεσε έκτακτο μέλος, το 1974 πάρεδρος και '75 τακτικό μέλος της εταιρείας θεατρικών συγγραφέων. Αυτήν τη χρονιά κυκλοφόρησε και ο θρυλικός δίσκος «Υπάρχω» σε μουσική του Χρήστου Νικολόπουλου και τον Στέλιο Καζαντζίδη να ερμηνεύει μοναδικά. Ο Καζαντζίδης μιλώντας για τον Πυθαγόρα αναφέρει:
«...θα ήταν ίσως πλεονασμός να μιλήσω για τον αξέχαστο Πυθαγόρα σαν στιχουργό. Ο άνθρωπος Πυθαγόρας θα μείνει πάντα στη μνήμη μου, στη θύμηση, στην καρδιά μου. Συναισθηματικός, ανιδιοτελής, καθαρός, φίλος.Μεγάλο το μέγεθος του καλλιτέχνη και του ανθρώπου, όπως μεγάλο και το κενό που άφησε ο χαμός του»!
Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος είπε για τον Πυθαγόρα!
«Ο Πυθαγόρας, ως την εποχή της "Μικράς Ασίας", ήταν ένας στιχουργός, που είχε στο ενεργητικό του τεράστιο αριθμό επιτυχιών. Στα δέκα τραγούδια που έγραφε, τα τρία, τουλάχιστον, γίνονταν σουξέ! Σε βαθμό, που όλες οι εταιρείες δίσκων, να επιζητούν τη συνεργασία του και να τον αμείβουν πλουσιοπάροχα. Οι συνθέτες, που δούλευαν μαζί του, δεν ήταν οι λεγόμενοι έντεχνοι (Μόνο με τον Λοϊζο συνυπέγραψαν δύο τραγούδια στο δίσκο "Τα τραγούδια της Χαρούλας".
Ήταν οι Λαϊκοί. Και απ' αυτούς πρωτίστως ο Καλδάρας. Με την "Μικρά Ασία" , όμως ο Πυθαγόρας πέρασε σε ένα άλλο επίπεδο. Γιατί το έργο αυτό, με την αποφασιστική δική του συμβολή, βρέθηκε στα χείλη όλων των Ελλήνων και ο δίσκος φυσικά, εμπορικά, εκτοξεύτηκε στα ύψη.
Δεν υπήρχε δισκοθήκη, που να μην έχει τη "Μικρά Ασία", τη δεκαετία του '70. Από τότε, όμως, έχουν περάσει πολλά χρόνια. Στις δισκοθήκες της νεολαίας, αμφιβάλλω αν υπάρχει το έργο. Ένα έργο πλούσιο, χυμώδες, ουσιαστικό και προπαντός έντιμο».
Ο Πυθαγόρας έφυγε στις 13 Νοέμβρη του 1979.
Βασίλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΔΡΟΜΙΟΥ

Αγροτικό παντοπωλείο Καλαμαριάς - Παραγγελίες για το Σάββατο 12 Ιανουαρίου

Αγροτικό παντοπωλείο Καλαμαριάς - Παραγγελίες για το Σάββατο 12 Ιανουαρίου
11-1 Μ.Μ. ΠΛΑΖ ΑΡΕΤΣΟΥΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΔΩ:

http://www.agropankalamarias.blogspot.gr/2013/01/12_6.html

IANOS| ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΥΡΟΥΔΗ


Η προγραμματισμένη, για την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 18:00, παρουσίαση του βιβλίου και της ψηφιακής (iPhone) εφαρμογής Παγκόσμιο χρονολόγιο μουσικής, του Νότη Μαυρουδή, αναβάλλεται για τις 27 Φεβρουαρίου του 2013 και ώρα 18:00.

ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Ιανουάριος 2013

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ
Σάββας Γ. Ρομπόλης
ISBN: 9789604583768
Σελίδες: 248
Περισσότερα...

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεοδώρα Α. Μάνιου 

ISBN: 9789604583829
Σελίδες: 240
Περισσότερα...


Ο Stereo Mike στο South by Southwest (SXSW) festival 2013 (Austin, Texas)

Τι κοινό έχουν ο Stereo Mike, ο Eric Burdon, η Paloma Faith, η Lianne La Havas, η Skylar Grey, οι Alien Ant Farm, ο Amon Tobin και ο Kid Koala;
Το Μάρτιο του 2013 θα βρεθούν όλοι ζωντανά στη σκηνή του μεγαλύτερου μουσικού φεστιβάλ του πλανήτη, το 26ο SXSW (South by Southwest) Music, Film and Interactive Festival, στο Austin, Texas.
Στα χνάρια των 50 Cent, Beastie Boys, Cypress Hill, Dead Prez, Eminem, Lil' Wayne και Wu-Tang Clan, ο Stereo Mike θα είναι ο πρώτος Έλληνας MC και παραγωγός που θα συμμετάσχει στο μεγάλο διεθνές φεστιβάλ στα πλαίσια του "Sounds Of Greece", μια πρωτοβουλία της Hollywood-based Criteria Entertainment. Στο πλευρό του, ο Μιθριδάτης και ο Πρύτανης από τα Ημισκούμπρια, ενώ στα γυναικεία φωνητικά η πρόσφατη ανακάλυψη του Stereo Mike, η Helena Micy.
Το 10-ήμερο φεστιβάλ που λαβαίνει χώρα από τις 8-17 Μαρτίου στο Austin του Τέξας έχει φιλοξενήσει τεράστια ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής, από τον Bruce Springsteen και τον Johnny Cash μέχρι την Amy Winehouse και τους Metallica, ενώ πολλοί καλλιτέχνες ξεκίνησαν τη διεθνή τους καριέρα από το SXSW. Χιλιάδες συγκροτήματα στέλνουν τις αιτήσεις τους κάθε χρόνο, αλλά το SXSW επιλέγει συγκεκριμένο αριθμό και έτσι από τα 10 ελληνικά σχήματα που προτάθηκαν για πρώτη φορά φέτος, την Ελλάδα θα εκπροσωπήσουν ο Stereo Mike, οι Imam Baildi και οι Keep Shelly in Athens.
Η ιδέα προέκυψε όταν δύο Έλληνες και νέα στελέχη της Criteria Entertainment πρότειναν στην Diana Rodriguez - ιδρυτικό μέλος της Criteria - την εκπροσώπηση του μοντέρνου ελληνικού ήχου στο φεστιβάλ και παράλληλα την προβολή της θετικής μεριάς μιας χώρας που έχει περάσει τόσο δύσκολα τα τελευταία χρόνια. Μετά από εκτενή έρευνα του μοντέρνου ελληνικού ρεπερτορίου, η Criteria κατέληξε σε 10 σχήματα, από τα οποία το SXSW επέλεξε τρία. Σε επαφή με τον Stereo Mike ήρθε ο Γιάννης Ιωαννίδης - Festival & Sponsorhip Outreach Manager για την Criteria Entertainment.
"Η αντίδραση από τα συγκροτήματα υπήρξε εντυπωσιακή. Ήταν εύκολη η συνεργασία μαζί τους και υπήρξαν πολύ ενθουσιώδεις για αυτή την ευκαιρία" δήλωσε η Rodriguez. "Δεν πρόκειται μόνο για τη μουσική τους και τη διεθνή τους εξέλιξη, αλλά και για την ανάδειξη ενός διαφορετικού προσώπου για την Ελλάδα…σπάνια βλέπουμε μουσική που δεν είναι σε παραδοσιακή φόρμα, οπότε το να μπορέσουμε να δείξουμε αυτή τη μουσική και να αναδείξουμε ένα νέο, φρέσκο πρόσωπο προς τον κόσμο είναι πολύ ενδιαφέρον."
Πηγή: Greek Hollywood Reporte

Greek Reporter is an official Media Sponsor of “Sounds of Greece” at SxSW.

Έκτακτα Δελτία θυελλωδών ανέμων σε ισχύ: Ώρα έκδοσης: 11/01/13 04:30

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ 11-01-2013/ 0430 UTC
ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 110500 UTC ΜΕΧΡΙ 111600 UTC

ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΧΑΜΗΛΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΑ 1010 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ
ΤΥΡΡΗΝΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ
ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ:
ΤΟ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ
26.00 ΤΟ ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΚΑΙ ΑΠΟ 110700 UTC ΤΟ ΘΡΑΚΙΚΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 25.30 ΜΕ ΝΟΤΙΟΥΣ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ 7 ΤΟΠΙΚΑ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ 8
ΑΠΟ 110800 UTC ΤΗ ΜΕΛΙΤΑ ΜΕ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ 7
ΤΟΠΙΚΑ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ 8
Ισχύει μέχρι: 11/01/13 16:00

Νέο πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων!

Νέο πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων! 
Στις 14 Ιανουαρίου 2013 αναμένεται να δημοσιευθεί η προκήρυξη του πολυαναμενόμενου προγράμματος επιδότησης επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς: ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΕΜΠΟΡΙΟ - ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.
Touristorama Consulting
Το Touristorama αποτελεί εδώ και χρόνια τον έγκυρο και εύχρηστο οδηγό διακοπών σας. Τώρα γίνεται και ο «σύμβουλός» σας σε θέματα που αφορούν επιδοτήσεις και προγράμματα χρηματοδότησης επιχειρήσεων!

Πρόσκληση: Το Εθνικό Σύστημα Υγείας πρέπει να αλλάξει, όχι να καταργηθεί ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ 17/1/2013

Ταξιδέψτε στα χρώματα, τις γεύσεις και τον ρυθμό της Ινδίας

Η MidEast εδώ και χρόνια σας ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο χαρίζοντάς σας μοναδικές στιγμές!
Φέτος, γιορτάζοντας τα 30 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας, η εταιρία θα πραγματοποιήσει και θα συμμετέχει σε μια σειρά από εκδηλώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Έτσι, για τον μήνα Ιανουάριο αποφάσισε να είναι χορηγός στο φεστιβάλ της Ινδίας. Μια χώρα γεμάτη χρώματα, αρώματα, έντονες γεύσεις και αισθήσεις, η οποία αποτελεί κατά τη MidEast έναν από τους πλέον προτεινόμενους προορισμούς για όσους αναζητούν αξέχαστες εμπειρίες!!
Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Arion Resort & Spa, Αστέρας Βουλιαγμένης, όπου τέσσερις μοναδικές παραστάσεις Bollywood dance, 12-15 Ιανουαρίου 2013 και ένα δεπανθήμερο Ινδικής Κουζίνας, 16-27 Ιανουαρίου 2013, περιμένουν όλους εσάς για ένα ταξίδι στην κουλτούρα της μαγευτικής Ινδίας.
Μη χάνετε χρόνο, κλείστε εισιτήρια για το Bollywood Show και αφήστε τις αισθήσεις σας να σας κυριεύσουν!!
Bollywood Dance
Χώρος Διεξαγωγής: Arion Resort & Spa
Παραστάσεις: 12 έως και 15 Ιανουαρίου 2013 στις 20:00
Εισιτήριο: 40 ευρώ ανά άτομο, το οποίο περιλαμβάνει 90λεπτο Show και κατόπιν buffet με ινδικές γεύσεις
Δεκαπενθήμερο Ινδικής Κουζίνας
Χώρος Διεξαγωγής: Arion Resort & Spa
Ημερομηνίες: 16 έως και 27 Ιανουαρίου 2013
Εισιτήριο: Λεπτομέρειες του προγράμματος θα ανακοινωθούν σύντομα, μπορείτε όμως να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά για κρατήσεις.
Για κρατήσεις, επισκεφθείτε την σελίδα του ξενοδοχείου: www.arionresortathens.com/indian-festival
ή καλέστε στο τηλέφωνο 210 8902000
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε πατήστε εδώ.
Τηλ.: 211 211 8888 | Βασ. Σοφίας 105-107, 115 21 Αθήνα
MidEast Travel
www.mideast.gr
Ξεφυλλίστε τα έντυπά μας!
Ε-mail: mideast@mideast.gr, fax: +30 210 642 6147
ISO 9001:2008

Αρ. Ειδικού Σήματος Λειτουργίας ΕΟΤ: 0206Ε61000259300

Κ.ΒΙΡΒΟΣ / Γ.ΛΥΔΙΑ-ΣΤ.ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ

Η απάντηση του Βαξεβάνη στον Βενιζέλο

Η απάντηση του Βαξεβάνη στον Βενιζέλο
Ντράγκι: Σταδιακή ανάκαμψη μέσα στο 2013
Βενιζέλος: Οργανωμένη και συκοφαντική η επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ
Μειώνονται αισθητά οι γάμοι στην Ελλάδα λόγω κρίσης
O Ομπάμα θα ορκιστεί στις Βίβλους του Λίνκολν και του Κινγκ
Ο Γενάρης της ακινησίας
Κουβέλης: Το φορολογικό περιέχει δίκαιες διατάξεις
Και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου είναι αθώος…
Ειρηνοδικείο διέγραψε χρέος άνεργης μητέρας σε ποσοστό 90%
ΝΔ: Να απαντήσει ο Τσίπρας για τον Διαμαντόπουλο

Προϊόν μυστικών υπηρεσιών το στικάκι;

Αν.Ελ. για ΓΑΠ: "Είναι ώρα να καταδικασθεί και στα ποινικά δικαστήρια"
Οι βέλγοι θα μας βοηθήσουν να οργανώσουμε τις φορολογικές μας υπηρεσίες!!!

Όταν τα παίρναμε ήταν καλά;

Ζαλίζει η Irina με τα μαγιό της

Πρωτοποριακό εύκαμπτο φωτοβολταϊκό πάνελ από έλληνες ερευνητές του ΙΤΕ και του ΤΕΙ Κρήτης

Κατάργηση της υποχρέωσης θρησκευτικού όρκου, προτείνει ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως

3.344.478 άτοµα εκτός οικονομικής δραστηριότητας!!!

Ο Κούλογλου τα "ψέλνει" στο Σαμαρά που, εμμέσως πλην σαφώς, τον αποκαλεί βλάκα

Φεύγει από το ΠΑΣΟΚ ο Χρήστος Αηδόνης, έρχεται ο Σκανδαλίδης

Νέο smartphone από MLS με ιδιαιτέρως προηγμένη τεχνολογία

Αναμένοντας την τρόικα για τους υπερχρεωμένους δανειολήπτες

Πολύτεκνη οικογένεια έδιωξε τον 18χρονο γιο της από το σπίτι επειδή δεν μπορεί πλέον να τον συντηρεί!!!

Απαλλαγείτε από το σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου

Συνελήφθη 63χρονος που είχε οφειλές προς το δημόσιο 23 εκατομμύρια ευρώ!!!

Προϊόν μυστικών υπηρεσιών το στικάκι;

Κωνσταντοπούλου: Να κληθεί ο Παπανδρέου

Κωνσταντοπούλου: Να κληθεί ο Παπανδρέου
Χαρμόσυνα νέα για την ευρωζώνη από Ιταλία και Ισπανία
«Βασανίστηκαν για να ομολογήσουν» οι βιαστές της 23χρονης
Λουκέτο στο εργοστάσιο της Pepsico-Ήβη στο Λουτράκι
BBC: Έλληνες αστυνομικοί έδειραν τουρίστες
Σαμαράς: Η Ελλάδα βρίσκεται σε σωστό δρόμο
Η απάντηση του ΠΑΣΟΚ στον Αηδόνη
Σύγκρουση τρένων με δεκάδες τραυματίες στην Ελβετία
Τα πάνω κάτω στην έκδοση διπλωμάτων οδήγησης
Κοινό δίκτυο ΑΤΜ για Πειραιώς, Γενική και Αγροτική

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Geopolitics-GR

Geopolitics-GR
Πρόσκληση
Διαδικασία αφοπλισμού του ΡΚΚ
Το Πακιστάν αρνείται ινδικές κατηγορίες
Ηλεκτρονικές επιθέσεις Ιρανών σε τράπεζες των ΗΠΑ
Εκτοξεύσεις πυραύλων στη Συρία εντόπισε το ΝΑΤΟ
Μπάιντεν: Σύντομα θα τεθεί το ρυθμιστικό πλαίσιο που θα διέπει τις πωλήσεις όπλων στις ΗΠΑ
Δημοψήφισμα για ενοποίηση της Αλβανίας με το Κόσοβο, ζητάει η «Ερυθρόμαυρη Συμμαχία»
Προσκληση
Βρέθηκε φωτογραφία του ατομικού μανιταριού της Χιροσίμα τραβηγμένη από το έδαφος
Συμφωνία με τον Οτσαλάν
Αναβλήθηκε η ορκωμοσία του Ούγκο Τσάβες
Ανησυχία στο Ισραήλ για την επιλογή του Τσακ Χέιγκελ
2012 Goes, Problems Remain!

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ PIAZZA del POPOLO

PIAZZA del POPOLO
Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης στην Ορεστιάδα
Δεν θα παραμείνει Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αλεξανδρούπολης ο Σταύρος Σταυράκογλου
Ανάγκη άμεσης υποστήριξης σε 99 μαθητές που υποσιτίζονται στην Καβάλα
Ξανά υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής ο Γιάννης Σγουρός
Δεκαέξι οι νέοι υπάλληλοι της ΔΟΥ Ορεστιάδας
Και το ΚΚΕ θα ψηφίσει υπέρ της παραπομπής Παπαδήμου και Παπανδρέου για τη «λίστα Λαγκαρντ»
Συνελήφθη 42χρονος στην Δράμα για οφειλές προς το Δημόσιο
«Ο Άη Βασίλης άργησε μια μέρα» στην Κομοτηνή! Η Piazza del Popolo συμμετέχει…
Με 10 μετάλλια γύρισε ο Νηρέας Ορεστιάδας από διεθνείς αγώνες στη Αδριανούπολη
Ανάδοχος με την δεύτερη για την βελτίωση του δρόμου Διδυμότειχο – Πύθιο
Ημερίδα για την δενδροκομία στην Δράμα
Εθελοντική αιμοδοσία από τους On-Bikes στην Κομοτηνή
Ο Σταύρος Σταυράκογλου πρόεδρος στον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης
Το Αστικό ΚΤΕΛ Κομοτηνής ανακοίνωσε τις νέες ώρες των δρομολογίων του
Ανακατάληψη της «Βίλα Αμαλίας» και νέα επέμβαση της αστυνομίας
Μέχρι το καλοκαίρι θα λειτουργήσουν τα διόδια της Εγνατίας οδού στην Μουσθένη Καβάλας
Σύλληψη δύο Ιρακινών διακινητών στην Ορεστιάδα
Τριπλό «όχι» στο Μουζά

Έκτακτα Δελτία θυελλωδών ανέμων σε ισχύ:Ώρα έκδοσης: 11/01/13 01:40

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ 11-01-2013/ 0140 UTC
ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 110400 UTC ΜΕΧΡΙ 111600 UTC

ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΧΑΜΗΛΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΑ 1010 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ
ΤΥΡΡΗΝΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ
ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ:
ΤΟ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ
26.00 ΤΟ ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΚΑΙ ΑΠΟ 110700 UTC ΤΟ ΘΡΑΚΙΚΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 25.30 ΜΕ ΝΟΤΙΟΥΣ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ 7 ΤΟΠΙΚΑ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ 8
ΑΠΟ 110800 UTC ΤΗ ΜΕΛΙΤΑ ΜΕ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ 7
ΤΟΠΙΚΑ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ 8
Ισχύει μέχρι: 11/01/13 16:00

Μύλος μετά τις νέες αποκαλύψεις Βαξεβάνη για τη λίστα Λαγκάρντ

Μύλος μετά τις νέες αποκαλύψεις Βαξεβάνη για τη λίστα Λαγκάρντ
Η αστυνομία ακινητοποίησε τρένο με οπαδούς του ΠΑΟΚ!
Στην “Ελευθεροτυπία” ο Βαρουφάκης
Σκορδάς: Τον Απρίλιο αρχίζουν και πάλι τα οδικά έργα
Στικολογίες…
Κινούνται σε ρυθμούς Σισέ στην Παιανία!
Παπαδημούλης: Θα πουν πως φταίει ο… Χατζηπετρής!
Επίθεση Λούλη στη Νέα Δημοκρατία
Τίτλοι τέλους με Λέτο!
Η μεγάλη επιστροφή της “Ελευθεροτυπίας”

Το ΙΟΒΕ, το ίδρυμα του Στουρνάρα, προβλέπει αύξηση της ανεργίας εντός του 2013 - Βενιζέλος: "Ο Διώτης έκανε αντίγραφα της λίστας σαν μαρουλόφυλλα"

Το ΙΟΒΕ, το ίδρυμα του Στουρνάρα, προβλέπει αύξηση της ανεργίας εντός του 2013
Βενιζέλος: "Ο Διώτης έκανε αντίγραφα της λίστας σαν μαρουλόφυλλα"

Συνελήφθη δύο φορές σε δύο μήνες για χρέη προς το δημόσιο

Ο Βαξεβάνης υποστηρίζει πως το ΥΠΕΞ λέει ψέμματα για το ρόλο του πρέσβη στο Παρίσι

Αμερικανός οικονομολόγος υπογραμμίζει πως η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει και χρειάζεται διαγραφή χρέους της

Στη δικαιοσύνη προσφεύγει η Μαργαρίτα Παπανδρέου

Αίφνις νέα δημοσκόπηση φέρνει τα πάνω- κάτω με τη Νέα Δημοκρατία οριακά μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πασίγνωστος ηθοποιός, που δεν ζει πια, βίαζε την κόρη του από την ηλικία των πέντε ετών!!!

Αν είναι δυνατόν. Στη Νάξο έκανε σεξ με το σκύλο της!!!

Κινηματογράφησαν καλαμάρι μήκους τριών μέτρων σε βάθος 900 μέτρων

Οδηγούσε στα 93 και προκάλεσε ατύχημα στο κέντρο της Λαμίας

Πώς ο Mario Draghi αλλαζει την Ευρώπη

Πώς ο Mario Draghi αλλαζει την Ευρώπη
Η κατάντια της Ευρώπης…
«Θερμό επεισόδιο» στη Βουλή από πήγαινε-έλα αιτήματος για ονομαστική ψηφοφορία
Στις 17 Ιανουαρίου η συζήτηση στη Βουλή των προτάσεων για προανακριτική
Κανονικά τα δρομολόγια του Μετρό από την Πέμπτη
Αναβιώνει στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο η υπόθεση της «ζαρντινιέρας»
Τετραήμερη επίσκεψη Τσίπρα στο Βερολίνο από το Σάββατο
Καταστροφές από κουκουλοφόρους στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Επεισόδια στα Χανιά κατά την παρουσίαση του βιβλίου του Φράγκου Φραγκούλη
Παρατείνεται η προσωρινή κράτηση ανήλικων για βαριά εγκλήματα
Παράταση λειτουργίας για 19 νησιωτικές ΔΟΥ, γλιτώνουν το κλείσιμο άλλες έξι
Απεργιακές κινητοποιήσεις στις τράπεζες με αφορμή το ΤΤ αποφάσισε η ΟΤΟΕ
Στον τουρκικό όμιλο Dogus οι μαρίνες του Κυριακούλη
Τον Τζακ Λου αναμένεται να τοποθετήσει στο υπουργείο Οικονομικών ο Ομπάμα
Επιταχύνει το ΤΑΙΠΕΔ την πώληση Αστέρα και ΟΠΑΠ
Οι τράπεζες ήταν πολύ αλαζονικές παραδέχεται στέλεχος της UBS
Γενικός γραμματέας δημοσίων εσόδων αναλαμβάνει ο Χάρης Θεοχάρης
Μείωση δημοσίων υπαλλήλων και μισθών συστήνει το ΔΝΤ και στην Πορτογαλία
ΕΛΠΕ:Κοντά σε συμφωνία για σύναψη δανείου €525 εκ
Έκλεισε το εργοστάσιο της Pepsico στο Λουτράκι
TT: «Ολα ανοικτά» στη διαδικασία
Revoil: Επέκταση δραστηριοτήτων θυγατρικής
ΚΛΜ: Εγκρίθηκε η απορρόφηση Compton και Nezolano
Caremarket.gr από την Μαρινόπουλος
Αttica Πολυκαταστήματα: Κέρδη 4 εκατ. το 2012
Τεγόπουλος: Από 10/1 η Ελευθεροτυπία

Η μεγάλη επιστροφή της "Ελευθεροτυπίας"

Η μεγάλη επιστροφή της “Ελευθεροτυπίας”
“Καμπανάκι” κινδύνου από Σαμαρά για τη δόση
Εξηντάχρονος τυπογράφος έφτιαχνε πλαστά χαρτονομίσματα
Γκάλης: Τίποτα δεν συγκρίνεται με το `87
Επεισόδια στην παρουσίαση του βιβλίου του στρατηγού Φράγκου στην Κρήτη
Η υπουργική απόφαση για τις μετατάξεις στο Δημόσιο
Πανελλαδική αποχή των δικηγόρων την Παρασκευή
Τέσσερις νεκροί από πλημμύρες στην Παλαιστίνη
Αιχμές Λυκούδη και απάντηση ΣΥΡΙΖΑ
Ορκωμοσία Ομπάμα με… Μπιγιονσέ

Real.gr

Νέα τροπή στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ
Το «τυχαίο γεγονός» που καίει το Μαξίμου
«Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη...»
Στροφή στις ανάγκες των πολιτών
Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες
Πολιτική κόντρα για τις καταλήψεις
Ποιες αποδείξεις «περνάνε» στην Εφορία
Ρεύμα με... δόσεις - Πότε θα κόβεται
Η Beyonce στην τελετή ορκωμοσίας του Ομπάμα
Τα γιγάντια Πάντα ζωντανή πηγή αντιβιοτικών φαρμάκων
Η αντιπολίτευση αποδέχτηκε την αναβολή της ορκωμοσίας του Τσάβες
Πέρασαν Πόρτο, Μπενφίκα, Μπράγκα και Ρίο Άβε
Σταδιακή βελτίωση του καιρού
Αργότερα θα ανοίξουν τα σχολεία σε Φλώρινα, Αμύνταιο, Γρεβενά
Πως να μειώσετε τις πιθανότητες για εγκεφαλικό με τις τροφές
Κανονικά σήμερα τα δρομολόγια του μετρό
Σε καλό κλίμα η συνάντηση Μαχμούντ Αμπάς και Χάλεντ Μεσάαλ
Βίκυ Καγιά: Έξοδος για… θέατρο

Επεισόδια στην παρουσίαση του βιβλίου του στρατηγού Φράγκου στην Κρήτη

Επεισόδια στην παρουσίαση του βιβλίου του στρατηγού Φράγκου στην Κρήτη
Η υπουργική απόφαση για τις μετατάξεις στο Δημόσιο
Πανελλαδική αποχή των δικηγόρων την Παρασκευή
Τέσσερις νεκροί από πλημμύρες στην Παλαιστίνη
Αιχμές Λυκούδη και απάντηση ΣΥΡΙΖΑ
Ορκωμοσία Ομπάμα με… Μπιγιονσέ
Νίκη Παναθηναϊκού στο ντεμπούτο του Φάμπρι
Κανονικά την Πέμπτη (10/1) τα δρομολόγια του Μετρό
Εγκρίθηκε το νομοσχέδιο για συγχωνεύσεις – καταργήσεις Οργανισμών
Στη Δικαιοσύνη ο Βουλγαράκης για αναληθές “πόθεν έσχες”

Πως την γλύτωσαν οι τράπεζες

Πως την γλύτωσαν οι τράπεζες
Το 2013 θα είναι γεμάτο από με μάταιες προσπάθειες για τη διαχείριση του σφιχτού κλοιού που έχουν οι τράπεζες και οι τραπεζίτες γύρω από την παγκόσμια οικονομία. Το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα παραμένει στρεβλό και επικίνδυνο. 
Συνέχεια

Η ΝΔ μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ 0,5%

Η ΝΔ μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ 0,5%
Κεδίκογλου: Απαράδεκτο να φιμώνονται Μέσα Ενημέρωσης
Δυο τραυματίες από πυροβολισμούς σε σχολείο των ΗΠΑ. Ο ένας μαθητής (video)
Θα δημοσιευτούν φωτογραφίες του νεκρού Μπιν Λάντεν;
Συνεργασία Σαββίδη – Γκαγκάτση για τις μεταγραφές!
Πωλείται το σπίτι του Ρήγκαν
Βύντρα: Εμένα μη με υπολογίζετε…

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Greek Alert

Greek Alert
Βαλτέτσι 1944. Το χρονικό μιας ακόμη κομμουνιστικής θηριωδίας - μέρος β'
ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
Αλβανικός εθνικισμός και οργανωμένο έγκλημα στην Ελλάδα - Συγκοινωνούντα δοχεία;

Today at InfognomonPolitics

Today at InfognomonPolitics
Τα κουρδικά διλήμματα της Τουρκίας
Πολεμικό κλίμα από την Τουρκία
Κάθε βήμα και "αστυνομικός"
ΗΠΑ: Ως ελεύθερη χώρα η Ελλάδα μπορεί να πουλήσει τη ΔΕΠΑ στους Ρώσους, αλλά...
ΚΟΡΕΑ: Η CIA ΕΚΤΕΛΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΥ
Έρευνα: Κακοπληρωμένοι συγκριτικά οι μετανάστες στη Γερμανία
Η Ιστορία είναι ο καθρέφτης μου!
Το Πασαλιμάνι γίνεται Τουρκολίμανο – Τουρκική εισβολή στο Ιόνιο.
Οι New York Times επισκέφτηκαν την εκσκαφή Μια νέα Βυζαντινή «Πομπηία» ανατέλλει στην Τουρκία
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ «Χ» ΤΟΥ ΛΑΚΗ ΒΙΝΓΚΑ, ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Βελτιωμένη η μειονοτική πολιτική στην Τουρκία της οικονομικής ανάκαμψης
Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΟΡΚΟΣ
Συνέντευξη του Σάββα Καλεντερίδη στο Λάζαρο Μαύρο - Ράδιο Πρώτο, για τις συνομιλίες Τουρκίας-Οτζαλάν
Η απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί η αλήθεια πονάει πολύ!
Τι εκτιμούν δικαστικοί για ό,τι συνέβη στο γραφείο του Γ. Παπακωνσταντίνου
Καταθέτουν τα ξαδέλφια του Γ. Παπακωνσταντίνου
Το πολύπαθο κέντρο της Αθήνας
Εφημερίδα Zaman - 1 εκ. φύλλα κυκλοφορίας, 980.000 συνδρομητές;
Σαρώνει τα πάντα ο τουρκικός δορυφόρος
Αντιαεροπορικό όπλο λέιζερ από τη Rheinmetall
The New 'Imrali Accord' Between Turkey and the PKK
Προειδοποίηση επιχειρηματιών για έξοδο της Βρετανίας από την Ε.Ε.
Η Εισήγηση του Σάββα Αναστασιάδη σε σχέδιο νόμου του υπ. Οικονομικών
Ο Καραμανλής, ο Παπακωνσταντίνου και οι… αυλές των πολιτικών
Σύζυγος Πάσχου Μανδραβέλη: Μια ζωή στις αποσπάσεις... Παπακωνσταντίνου
«Χρυσόμαλλο Δέρας»

Independent Greek Net

Μέγας Αλέξανδρος: Ο στρατηλάτης με.. μάστερ στα οικονομικά
Οι Έλληνες είναι απόγονοι των Πελασγών (απάντηση στον Αλβανό Kristo Frasheri)
Μυστήριο από τη συνάντηση Σαμαρά - Νίμιτς
Διαβάστε περισσότερα...
Radical Islam Monitor:Εφιαλτικά στοιχεία για δράση Αλβανών στην Ελλάδα
Διαβάστε περισσότερα...
Μπορίσοφ και Σαμαράς θα συζητήσουν για την κρίση και τα Σκόπια
Διαβάστε περισσότερα...
Η απάντησή μας στον κάθε Δημητρά, είναι Ζήτω η Ελλάς  

Διαβάστε περισσότερα...

Δημοσκόπηση: 1η η ΝΔ | ΠΑΣΟΚ: Ανεξαρτητος ο Αηδόνης, επιστροφή Σκανδαλίδη, Κουτσούκο, Κασσή | Νέο ρεκόρ ανεργίας! | «Γκάζια» από Σαμαρά

ΠΑΣΟΚ: Επέστρεψαν Σκανδαλίδης, Κουτσούκος, Κασσής - Αποχώρησε ο Αηδόνης
περισσότερα
Οριακή πρωτιά της ΝΔ σε δημοσκόπηση της Public Issue
περισσότερα
Ρεκόρ (26,8%) σημείωσε και τον Οκτώβριο η ανεργία στην Ελλάδα!
περισσότερα
Σαμαράς: Επιτάχυνση των διαδικασιών για τα προαπαιτούμενα μέτρα
περισσότερα
Βενιζέλος: Κατάπτυστη η πρόταση ΣΥΡΙΖΑ - Αντεπίθεση για τη λίστα Λαγκάρντ
περισσότερα
Τσίπρας: Παράλογη η αύξηση του πετρελαίου, να καταργηθεί, κινδυνεύουν ζωές
περισσότερα
Οικολόγοι: 3η καταδίκη της Ελλάδας - Να καταργηθεί ο θρησκευτικός όρκος
περισσότερα
ΔΗΜΑΡ: Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, νέος πυλώνας συγχώνευσης τραπεζών
περισσότερα
eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών
περισσότερα
www.eklogika.gr : το πιο ενημερωμένο portal για την πολιτική, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις εκλογές

Θα δημοσιευτούν φωτογραφίες του νεκρού Μπιν Λάντεν;

Θα δημοσιευτούν φωτογραφίες του νεκρού Μπιν Λάντεν;
Συνεργασία Σαββίδη – Γκαγκάτση για τις μεταγραφές!
Πωλείται το σπίτι του Ρήγκαν
Βύντρα: Εμένα μη με υπολογίζετε…
Δύο νεκροί στο ράλι Ντακάρ
Και ο Real Fm υπό κατάληψη
Στη δικαιοσύνη η Μαργαρίτα Παπανδρέου για τη λίστα Λαγκάρντ
Στουρνάρας: Δεν έχει εναλλακτικές λύσεις η αντιπολίτευση
Νέα ανακοίνωση της ΝΔ κατά του ΣΥΡΙΖΑ
Η συγκινητική ιστορία του πυροσβέστη που έχασε τα πόδια του

Με ποιά κριτήρια θα γίνει η μετακίνηση των δημοσίων υπαλλήλων - Όλη η δημόσια περιουσία υπό καθεστώς κατάσχεσης από τους δανειστές

Έκκληση για αίμα
Με ποιά κριτήρια θα γίνει η μετακίνηση των δημοσίων υπαλλήλων

Δείτε το site που γνωρίζει τα σημαντικότερα πράγματα για σας

Όλη η δημόσια περιουσία υπό καθεστώς κατάσχεσης από τους δανειστές

Το πλέον μυστηριώδες και ερεβώδες μνημείο των ΗΠΑ

Ξέχασε να δηλώσει ένα... εκατομμύριο ευρώ

Ποιοί είναι οι πρέσβεις που καλούνται να δώσουν εξηγήσεις για τη λίστα Λαγκάρντ

Μυστήριο με την έλευση Νίμιτσ στην Ελλάδα για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων

85.650 ευρώ σε χαρτονομίσματα των 50 ευρώ τύπωσε συνταξιούχος τυπογράφος

Νέα ερωτήματα και υπαινιγμοί από τον Βαξεβάνη για την πορεία του ή των αντιγράφων της λίστας Λαγκάρντ

O Τατούλης είχε προσλάβει στο γραφείο τύπου της περιφέρειας Πελοποννήσου την κόρη του

Στο κάδρο της λίστας Λαγκάρντ και ο Βουλγαράκης

Δεν φαντάζεσθε σε ποιο σημείο του σώματός του ο Κλούνεϊ έκανε λίφτινγκ

Το στικάκι φωτογραφίζει τον Διώτη

Πρώτος και με διαφορά ο Νίκος Γκάλης

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ

Διαβάστε σήμερα στην καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα «Ελεύθερη Ζώνη» (www.elzoni.gr):
Μπροστά στην επιτομή της αναξιοπιστίας, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά περισσότερα…

Ελεύθερη Ζώνη

Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα.
Βησσαρίωνος 3-5, Αθήνα 

Τηλ. 210-3643601

Σήμερα στο e-Pontos...

Σήμερα στο e-Pontos...
Κοπή πίτας Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών Λάρισας
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΨΑΘΑΣ»
ΦΑΡΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ
ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΥΡΙΩΝ