Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΟΙ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΙΚΙΕΣ


Εδώ και χρόνια ασχολούμαι με τα ΚΕΠΑ, τις επιτροπές, τους «σχεδιασμούς» των κυβερνώντων, και γενικά, με το θέμα ΥΓΕΙΑ αντλώντας στοιχεία από διάφορες πηγές, συλλόγους Α.Μ.Ε.Α αλλά και μαρτυρίες γιατρών και ασθενών.
Είμαι ένας από εκείνους που επιβράβευσαν μεν την δημιουργία των ΚΕΠΑ, αλλά δεν ενέκρινα την ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ της έναρξης λειτουργίας τους, την ανοργανωσιά δηλαδή όπως ανέφερα σε παλαιοτερα άρθρα μου που σαν αποτέλεσμα έχει την ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ χιλιάδων ασθενών και των οικογενειών τους.
Μέσα σε όλα τα άλλα, στα πλαίσια δηλαδή των σχεδιασμών για την υγεία, βγήκε και μια «λίστα» με παθήσεις μη αναστρέψιμες, 43 τον αριθμό, που όσοι πάσχουν από παθήσεις αυτής της λίστας, γλυτώνουν την ταλαιπωρία του τρέχα πέρνα και ξαναπέρνα επιτροπές, και ξαναμάζευε όλο το χαρτομάνι, και περίμενε ΠΟΤΕ θα περάσεις επιτροπή, και, και, και….
Οι υπόλοιποι; Εξακολουθούν να τρέχουν και να μη φτάνουν, με ότι συνεπάγεται αυτό.
Μπήκαν λοιπόν στη περιβόητη αυτή λίστα σαραντατρείς παθήσεις, και εκείνοι που την συνέταξαν, έμειναν ικανοποιημένοι από το έργο τους.
Βέβαια, άφησαν σκόπιμα κάποια κενά στη λίστα αυτή, σκόπιμα έκαναν τις όποιες παραλείψεις, και το λέω αυτό γιατί ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πως για τη λίστα αυτή γνωμοδότησαν γιατροί.
Δε νομίζω να έχει συνταχτεί από ΑΣΧΕΤΟΥΣ…
Πολλές οι παραλείψεις όμως της λίστας σύμφωνα με μαρτυρίες γιατρών, αλλά και ασθενών, παραλείψεις που μεταφράζονται σε «θαύματα», αλλιώς δεν εξηγείται…
Για παράδειγμα, μια πάθηση σοβαρότατη και απρόβλεπτη χωρίς θεραπεία, είναι η Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, η οποία ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται στη λίστα αυτή, τουλάχιστον ΟΧΙ ξεκάθαρα.
Μάλιστα αίτημα ΟΛΩΝ των ασθενών που πάσχουν από αυτήν είναι να συμπεριληφθεί στη λίστα ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ, για να σταματήσει επιτέλους η ταλαιπωρία τους.
Στα Νευρολογικά νοσήματα της λίστας, αναφέρεται ΜΟΝΟ ως «πλάγια μυατροφική σκλήρυνση» στο νούμερο 19, μόνο που λείπουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ μορφές της.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ, είναι μια ΑΝΙΑΤΗ πάθηση, άσχετα με τις μπούρδες που κατά καιρούς ανακοινώνονται περί «θεραπειών» της Σ.Κ.Π, και μόνο για θεραπείες δεν πρόκειται, απλά για ΝΕΕΣ ΑΓΩΓΕΣ, δηλαδή νέα σκευάσματα που δοκιμάζονται σε ΤΖΑΜΠΑ πειραματόζωα.
Αυτά, τα χαρακτηρίζουν «θεραπείες» και είναι σα να παίζουν με τον πόνο των ασθενών με την πάθηση αυτή.
Σα να ειρωνεύονται ΟΛΟΥΣ εκείνους που «τρυπιούνται» κάθε μέρα, η μέρα παρά μέρα βάζοντας τις διάφορες ενέσεις με τις όποιες παρενέργειες  φέρνουν αυτές …..
ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ πως ΔΕΝ υπάρχει θεραπεία, τουλάχιστον επίσημα (προσωπικά πιστεύω πως υπάρχουν θεραπείες για ΟΛΕΣ τις παθήσεις απλά είναι πολλά τα λεφτά που θα χαθούν αν ο κοσμάκης γίνει καλά και αυτό το έχω γράψει πολλές φορές). ΓΙΑΤΙ λοιπόν δεν βάζουν και τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας μέσα σε αυτή την άδικη λίστα;
ΓΙΑΤΙ εξακολουθούν το σύστημα ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ των ασθενών;
Και το εξωφρενικό, είναι πως ΟΛΗ αυτή η αναμονή, ΟΛΗ η διαδικασία των ΚΕΠΑ, τα πήγαινε έλα ξανά και ξανά, μπορεί να αποφευχθεί…
Άλλωστε, ΟΛΟΙ οι ασθενείς είναι «φακελωμένοι», σύμφωνα με τις πομπώδεις δηλώσεις των όποιων αρμοδίων ΟΛΑ ελέγχονται (και καλά) μέσω υπολογιστών και τον κακό τους τον καιρό…..
Αφού βάσει των προηγούμενων αρμοδίων, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ το σύστημα υγείας (λέμε τώρα) ελέγχεται, ΓΙΑΤΙ συνεχίζουν το χαρτομανι;
Μπορεί κάποιος να δώσει μια λογική απάντηση;
Ο Νέος Υπουργός προτίθεται να εξετάσει το θέμα, και να αποκαταστήσει αυτή την αδικία σε βάρος των ασθενών με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας;

Βασίλης Τσούγκαρης

VHF MARINE POLMAR NAVY-08 PORTABLE - ΑΠΟ ΤΟ RADIO ELEKTRON

VHF MARINE POLMAR NAVY-08 PORTABLE
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΦΟΡΗΤΟΣ VHF marine πομποδέκτης
Σχεδιασμένος για να είναι ένας αξιόπιστος πομποδέκτης VHF, το NAVY-08 προσφέρει υψηλές επιδόσεις, με ενσωματωμένο μικροεπεξεργαστή ελέγχου που παρέχει ρύθμιση σε θαλάσσιες ζώνες VHF καθώς και dual-watch λειτουργίες και  κανάλια μνήμης.
Κανάλι 16 Switch
Παρέχει γρήγορη πρόσβαση στο κανάλι 16, το θαλάσσιο κανάλι που χρησιμοποιείται συχνά.
PLL (Phase Lock Loop)
Παρέχει ακριβή και σταθερή επιλογή καναλιού.
ρύθμιση αποκοπής
Βοήθεια εξάλειψη του θορύβου μεταξύ των μεταδόσεων.
Κλείδωμα
Σας επιτρέπει να κλειδώσετε το πληκτρολόγιο προκειμένου να αποφευχθούν οι έλεγχοι από λάθος πάτημα.
Υψηλή / Χαμηλή Επιλογή ενέργειας
Σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε ενέργεια επιλέγοντας την κατάλληλη ισχύ εκπομπής για μεγάλες ή μικρές αποστάσεις.
Ένδειξη στάθμης μπαταρίας
Δείχνει την κατάσταση της μπαταρίας.
Οθόνη LCD με οπίσθιο φωτισμό
Σας επιτρέπει να λειτουργήσετε τον πομποδέκτη σε σκοτεινό περιβάλλον.
Κανάλια μνήμης
Σας επιτρέπει να αποθηκεύουν τα κανάλια όπως τα κανάλια μνήμης.
Διπλή / Tri-ρολόι
Σας επιτρέπει να επιλέξετε να DW / κανονική λειτουργία ή TRI / κανονική λειτουργία.
Παραδίδεται με: • handstrip κλιπ ζώνης • εγχειρίδιο χρήσης
TECHNICAL DATA
Frequency range X 156.025 -157.425 MHz - RX 156.300-162.000 MHz
RF Power
0.8 or 5W (selectable)
Audio distortion
5%
Antenna Impedence
50 Ohm
Sensivity at 12dB SINAD 0.25μV
S/N Ratio (20dB) 0.8μV
Squelch sensivity Treshold: -8dBμV (EMF)
Audio output power 200mW con 10% THD
Power supply
“AA” 4 x batteries
Operating temperature
-15°C to +55°C
Dimension (H x L x D)
123 mm x 60 mm x 37 mm
Weight
190g (without batteries)

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ




BAZAAR ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Σας περιμένουμε με προσφορές από μια μεγάλη γκάμα βιβλίων μας για μικρούς και μεγάλους σε τιμές έκπληξη!
Από την Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου έως και το Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου 2015, σας περιμένουμε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα) για ένα τριήμερο μοναδικών προσφορών σε μια μεγάλη γκάμα βιβλίων μας για μικρούς και μεγάλους: έργα καταξιωμένων συγγραφέων, δοκίμια που πραγματεύονται ζητήματα πιο επίκαιρα από ποτέ, παιδικές σειρές με όλους τους αγαπημένους ήρωες των μικρών μας φίλων και πολλά ακόμα βιβλία για όλα τα γούστα, σε τιμές έκπληξη από 1,40 €.
Σημειώστε στο ημερολόγιό σας τις ημερομηνίες και τις ώρες του bazaar:
5-7 Φεβρουαρίου 2015
• Πέμπτη και Παρασκευή από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ
• Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα
Επίσης, με αγορές από 10 έως 30 € οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας κάνουν δώρο το Ημερολόγιο 2015: Κάθε μέρα γονείς. Από 30 έως 50 € επιλέγετε και παίρνετε δωρεάν ένα βιβλίο από τις προσφορές, ενώ για αγορές άνω των 50 € σας κάνουμε δώρο δύο βιβλία από τις προσφορές!
Και φυσικά στις προθήκες του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ μας θα βρείτε όλους τους τίτλους της πολύ επιτυχημένης σειράς Μεταίχμιο Pocket και πολλά ακόμα βιβλία σε χαμηλή τιμή.
Επισκεφθείτε τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ με τα παιδιά σας τα οποία μπορούν παράλληλα να συμμετάσχουν σε εργαστήρια ή εκδηλώσεις, ενώ εσείς κάνετε τις αγορές σας. Ενημερωθείτε για τις δράσεις και τις εκδηλώσεις του χώρου, ξεφυλλίστε τις νέες μας εκδόσεις και επωφεληθείτε από τις προσφορές μας.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Γιατί αρρωσταίνουν οι άνθρωποι;
Τι πρέπει να κάνουμε και πώς να ζούμε για να έχουμε καλή υγεία;
Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015, στις 7 μ.μ.
Συζήτηση με αφορμή τα βιβλία Bad Pharma, Τα παιχνίδια που παίζει η φαρμακοβιομηχανία του Bed Goldacre, Πολλά χρόνια και καλά του David B. Agus, Γιατί αρρωσταίνουν οι άνθρωποι; των Darian Leader και David Corfield
Στη σημερινή εποχή της πληροφόρησης, το να είναι κανείς υγιής έχει γίνει περίπλοκο. Επιπλέον, στον βωμό του χρήματος, τα κέρδη των εταιρειών τίθενται υπεράνω της περίθαλψης των ασθενών. Ο ρόλος του γιατρού σε πολλές παραδοσιακές κοινωνίες περιλάμβανε τη διαδικασία της προσεκτικής ακρόασης και της βαθιάς γνώσης του ασθενή, όμως η σύγχρονη ιατρική με το πλήθος των γραφειοκρατικών διαδικασιών, των τεχνολογικών επιτευγμάτων και των εξειδικεύσεων επέφερε δραματικές αλλαγές στη σχέση γιατρού-ασθενή.
Αισθάνεστε ανυπεράσπιστοι ως ασθενείς; Έχετε εμπιστοσύνη στον γιατρό σας; Ακολουθείτε κατά γράμμα τις οδηγίες και τη φαρμακευτική αγωγή που σας έχει χορηγήσει; Μήπως έχετε αμφιβολίες για τα φάρμακα που σας συστήνει; Πόσο ενημερωμένοι είστε για τις κλινικές δοκιμές των φαρμάκων; Τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται για την υγεία μας με βάση την ηλικία; Πόσο σημαντική είναι η πρόληψη; Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί οι άνθρωποι αρρωσταίνουν, όταν αρρωσταίνουν; Πώς το μυαλό επηρεάζει το σώμα μας; Τι προκαλεί τελικά τις ασθένειες;
Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα θα μας απασχολήσουν στην πολύ ενδιαφέρουσα συζήτησή μας, στην οποία συμμετέχουν επιστήμονες από τον χώρο της ιατρικής και της υγείας. Ο τέως Αναπληρωτής Καθηγητής Ιατρικής Ιωάννης Παπαδόπουλος θα θίξει το ευαίσθητο ζήτημα της ηθικής της ιατρικής, η παθολόγος-λοιμωξιολόγος Παναγιώτα Λουρίδα θα αναφερθεί στη σημασία της ιατρικής παιδείας, ενώ ο ψυχολόγος της υγείας και επιστημονικός συνεργάτης της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας Γιώργος Κουλιεράκης θα μας εξηγήσει πώς οι σκέψεις και τα συναισθήματα επηρεάζουν την υγεία μας και πώς λαμβάνουμε αποφάσεις που αφορούν την υγεία μας.
Δεδομένου ότι οι αποφάσεις που παίρνουμε σήμερα επηρεάζουν το μέλλον μας, στόχος αυτής της συζήτησης είναι μεταξύ άλλων να κατανοήσουμε πόσο σπουδαίος είναι ένας παραγωγικός διάλογος με τον εαυτό μας και τον γιατρό μας.
Μετά τις εισηγήσεις των ομιλητών θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό. Όσοι ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση συμμετέχοντας στην κουβέντα, μπορείτε να υποβάλετε το ερώτημά σας στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr, έως τις 2/2/2015, σημειώνοντας το ονοματεπώνυμό σας και την ένδειξη ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Ιππόκαμπος και Ανεμώνη της Μαριάνθης Μάνη
Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015, στις 12:30 το μεσημέρι
Για παιδιά από 6 ετών
Πού κρύφτηκε το παραμύθι; Πίσω από τον βράχο. Όχι, σκαρφάλωσε στο κλαδί. Όχι όχι, να το. Στην κορφή του δέντρου. Με αφορμή το παραμύθι της Μαριάνθης Μάνη, τα παιδιά και η συγγραφέας αναζητούν ιστορίες στο δάσος των ήχων και των εικόνων.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε μήνυμα στο polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τον τίτλο της εκδήλωσης και τα στοιχεία του παιδιού (ονοματεπώνυμο και ηλικία) και του κηδεμόνα του (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας).

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
«Παίζουμε αφήγηση;»
Εργαστήριο αφήγησης για γονείς και παιδιά 5-8 ετών με την παραμυθού και συγγραφέα Εύη Γεροκώστα.
Ημερομηνία και ώρα: Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015, 18:00-19:30
Αντί εισιτηρίου απαιτείται κατά την προσέλευση των συμμετεχόντων η αγορά παιδικού/ών βιβλίου/ων από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ελάχιστης ονομαστικής αξίας 8 ευρώ. Οι γονείς συμμετέχουν δωρεάν.
Πώς γίνεται να γνωρίσουμε κάποιον φανερώνοντάς του το όνειρό μας; Τι μπορεί να μας πει μια πέτρα που θα βρεθεί στα χέρια μας; Μπορούμε να πούμε ένα παραμύθι με το σώμα, χωρίς ούτε μια λέξη; Πόσο διαφορετικό μπορεί να είναι το τέλος της δικής μου ιστορίας από αυτό της δικής σου; Γίνεται να φτιάξουμε μια ιστορία με ένα φύλλο, ένα κουμπί, ένα σπίρτο, ένα ρεβίθι, ένα μικρό χαρτί…;
Παίζοντας με τις ιστορίες, παίζουμε με τις λέξεις, παίζουμε και με τη φαντασία. Και οι ιστορίες υπάρχουν για να τις αφηγούμαστε, αρκεί να υπάρχει κοντά κάποιος με μάτια και αυτιά ορθάνοιχτα.
Στη διάρκεια του εργαστηρίου, μικροί και μεγάλοι θα ακούσουν ιστορίες και, μέσα από απλές δραστηριότητες, θα φτιάξουν μια δική τους… με το στόμα και την καρδιά.
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 30 παιδιά μαζί με τους γονείς τους)
Λαγωνικά, σερίφηδες και άπαικτοι ντετέκτιβ
Εργαστήριο παιχνιδιού, δημιουργικής γραφής και ανάγνωσης για νεαρούς φίλους του αστυνομικού
Εργαστήρι δημιουργικής γραφής αστυνομικών ιστοριών τεσσάρων συναντήσεων για παιδιά 9-12 ετών με τη συγγραφέα παιδικής λογοτεχνίας Ελένη Σβορώνου (4ος κύκλος).
Ημερομηνίες: Σάββατο 7 και 28 Φεβρουαρίου, 14 και 28 Μαρτίου 2015
Κόστος: 60 € για κάθε παιδί -50 € για αδέρφια- (και για τις τέσσερις συναντήσεις)
Διάρκεια κάθε συνάντησης: 2 ώρες, από τις 10:00 έως τις 12:00
Μετά τον τρίτο κύκλο συναντήσεων, συνεχίζουμε με τους μικρούς φίλους του αστυνομικού και της περιπέτειας με νέες αναγνωστικές και συγγραφικές δράσεις.

Το μυστήριο και η περιπέτεια υπάρχουν παντού! Αρκεί να έχουμε μάτια να το δούμε. Αρκεί να μη θεωρούμε τίποτα δεδομένο. Στο εργαστήριο αυτό φοράμε τα «γυαλιά και την καπαρντίνα» του ντετέκτιβ και ερευνούμε υποθέσεις ...στο καφέ, την αυλή, την κουζίνα και τις μυστικές γωνιές του Πολυχώρου. Μια αγελάδα, ένα κουταλάκι, μια καφετιέρα, ένα κόκκος ζάχαρης που γίνεται αλάτι και μια μαγική εικόνα ζητούν νεαρούς συγγραφείς και ερευνητές για να ξετυλίξουν την ιστορία τους.
Διαβάζουμε, σχολιάζουμε βιβλία, ερευνούμε, εμπνεόμαστε, γράφουμε και δημιουργούμε κόσμους με τις λέξεις μας.
Θα χρειαστεί:
• να διαβάσουμε αστυνομικά βιβλία,
• να αναλύσουμε τις τεχνικές που χρησιμοποιούν οι αγαπημένοι μας ήρωες-ντετέκτιβ,
• να κατασκευάσουμε πρωτότυπες συσκευές χρήσιμες για μυστικές παρακολουθήσεις,
• να κάνουμε λίγη έρευνα στο πεδίο (στο πεζοδρόμιο της Ιπποκράτους).
Και φυσικά, κυρίως και προπαντός: να γράψουμε μικρές αστυνομικές ιστορίες με ήρωα τον εαυτό μας.
Τέσσερις συναντήσεις που σου κόβουν την ανάσα! Μολύβι, χαρτί, κασκέτο και φακό ντετέκτιβ και ξεκινάμε!
Κάθε παιδί θα πάρει δώρο με την εγγραφή το βιβλίο 1001 δραστηριότητες για να αγαπήσω το βιβλίο του Φιλίπ Μπρασέρ.
Απαραίτητη η προεγγραφή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 15 παιδιά)
Προσφορά «Φέρε και τον φίλο σου»: Φέρε δύο ή περισσότερους φίλους σου μαζί και θα ισχύσει για όλους η ειδική τιμή των 50 ευρώ. Για να ισχύσει η προσφορά, ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ θα πρέπει να ενημερωθεί κατά τη δήλωση συμμετοχής λαμβάνοντας ηλεκτρονικά το ακόλουθο κείμενο συμπληρωμένο: «Επιθυμώ να συμμετάσχω στο εργαστήρι (ΟΝΟΜΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ) και να χρησιμοποιήσω την προσφορά Φέρε και τον φίλο σου για εμένα (ΟΝΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ και ΗΛΙΚΙΑ) και τους (ΟΝΟΜΑΤΑ ΦΙΛΩΝ και ΗΛΙΚΙΕΣ). Οι κηδεμόνες μας είναι κατά σειρά (ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ και ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΚΙΝΗΤΟ και ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, E-MAIL)».
Δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο των εργαστηρίων
• στο τηλ.: 211 3003580
• στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr σημειώνοντας το ονοματεπώνυμο και την ηλικία του παιδιού, τα στοιχεία επικοινωνίας του κηδεμόνα (ονοματεπώνυμο, επαγγελματική ιδιότητα, διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail), καθώς και τον τίτλο του εργαστηρίου το οποίο επιθυμεί να παρακολουθήσει.



CINEMA THERAPY
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
με τις ψυχολόγους Μαρία Κωσταλά και Ελίνα Πανταλέων
Από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο 2015, μία Δευτέρα τον μήνα.
Λατρεύετε το σινεμά όσο κι εμείς;
Με σινεφίλ διάθεση συνεχίζεται το βιωματικό εργαστήριο στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ. Με πρώτη ύλη μια κινηματογραφική σεκάνς (λιγότερο ή περισσότερο γνωστή), συζητάμε, μοιραζόμαστε συναισθήματα, προσωπικές εμπειρίες, διλήμματα και προβληματισμούς, βγάζουμε τα… ξίφη μας και τα διασταυρώνουμε σε δημιουργικούς καβγάδες κινηματογραφικής φύσης. Έτοιμοι; Μπείτε στο παιχνίδι.
Τον Φεβρουάριο: Αντιμετωπίζοντας τα φαντάσματα του παρελθόντος Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015, 7-9 μ.μ.
Πόσο εύκολο είναι να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν και να προχωρήσετε; Θα θέλατε να γνωρίζετε το παρελθόν του/της συντρόφου σας; Θα θέλατε να γνωρίζει το δικό σας; Είστε συμφιλιωμένοι με όσα έχετε ζήσει; Μια καινούργια cinema therapy θεματική που θα μας κάνει να αναλογιστούμε παλαιότερες γνωριμίες και εμπειρίες.
Εισιτήριο: Ένα βιβλίο των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ελάχιστης ονομαστικής αξίας 9 ευρώ πριν από κάθε συνάντηση.
Διαβάστε περισσότερα, δείτε τις υπόλοιπες θεματικές και δηλώστε συμμετοχή στο τηλ. 211 3003580, στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο), καθώς και τη θεματική στην οποία θέλετε να συμμετάσχετε.

ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
Οικογένεια γινόμαστε, δεν γεννιόμαστε
Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015, στις 7 μ.μ.
Ενημερωτική ημερίδα για το ευαίσθητο θέμα της υιοθεσίας με αφορμή το βιβλό Πριγκιπικά γενέθλια της Ιωάννας Μπαμπέτα
Η οικογένεια είναι το πρώτο και σημαντικότερο περιβάλλον φροντίδας, αγάπης και μάθησης κάθε ανθρώπου. Οι δεσμοί αίματος, όμως, δεν είναι ούτε αναγκαία ούτε ικανή συνθήκη για τη δημιουργία μιας λειτουργικής οικογένειας.
Σε αυτή τη συνάντηση φωτίζουμε το ευαίσθητο θέμα της υιοθεσίας. Οι θετοί γονείς σήμερα αναρωτιούνται πώς να μιλήσουν στα παιδιά τους για το λεπτό αυτό ζήτημα. Συχνά, περιμένουν με άγχος, τρόμο, λύπη και φόβο τη στιγμή αυτή που θα εξηγήσουν στα παιδιά τους την ιστορία της υιοθεσίας τους. Ίσως είναι αλήθεια ότι αυτή η συζήτηση είναι πιο δύσκολη για τον ίδιο το γονιό παρά για το παιδί.
Τι προκλήσεις αντιμετωπίζουν τα υιοθετημένα παιδιά, οι θετοί γονείς και τα αδέρφια; Τι είδους ερωτήματα θέτουν τα παιδιά; Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για να τους μιλήσουμε; Είμαστε έτοιμοι για τη συναισθηματική αντίδραση του παιδιού; Τι είδους αφηγήσεις προσφέρουν απαντήσεις; Πώς χειριζόμαστε τους δικούς μας δισταγμούς και φόβους; Πόσο σημαντική είναι η γνώση;
Η υιοθεσία είναι μια πράξη απέραντης αγάπης αλλά και ευθύνης. Ο τρόπος που θα την εξηγήσουμε στα παιδιά μας, η ειλικρίνειά μας, αλλά και η εμπιστοσύνη και η ασφάλεια που θα τους εμπνεύσουμε, θα καθορίσουν και τη μετέπειτα πορεία τους στη ζωή. Από εμάς εξαρτάται κατά πόσο θα νιώσουν ενσωματωμένα και άνετα στο περιβάλλον τους και θα αποδεχτούν την προσωπική τους ιστορία. Οι θετοί γονείς χρειάζεται συχνά να έρθουν αντιμέτωποι με τις αντιλήψεις τους για το τι είναι εκείνο που κάνει μια οικογένεια καλή και να κατανοήσουν τελικά ότι εκείνο που προσδιορίζει τις οικογενειακές σχέσεις είναι η αγάπη.
Έχοντας ως βασικό πυλώνα την προστασία των παιδιών, συζητάμε, αφηγούμαστε, μοιραζόμαστε τους προβληματισμούς, τις ελπίδες και τις προσδοκίες με ειδικούς, γονείς και αφηγητές, με στόχο να δώσουμε στα παιδιά να καταλάβουν πως η αληθινή αγάπη των γονιών, φυσικών ή θετών, δεν έχει όρια ούτε όρους.
Αφορμή το παιδικό βιβλίο της Ιωάννας Μπαμπέτα Πριγκιπικά γενέθλια, μια πολύ όμορφη και τρυφερή ιστορία, εξαιρετικά δουλεμένη στον χειρισμό αυτού του δύσκολου θέματος, που αφορά όλα τα παιδιά και τα ωθεί να νιώσουν αλλιώς το ζήτημα των οικογενειακών δεσμών.
Στη συζήτηση συμμετέχουν η Δρ Λήδα Αναγνωστάκη, ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια παιδιών και εφήβων, η συγγραφέας παιδικών βιβλίων Ιωάννα Μπαμπέτα, η συγγραφέας και σκηνοθέτρια Σιμόνη Ζαφειροπούλου, η οποία θα μοιραστεί μαζί μας τη δική της εμπειρία ως ανάδοχης μητέρας, ενώ από την άλλη πλευρά του θέματος, ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος «ανατέμνει» την ιστορία της δικής του υιοθεσίας.
Αντί εισιτηρίου απαιτείται κατά την προσέλευση των συμμετεχόντων η αγορά του βιβλίου Πριγκιπικά γενέθλια (λιανική τιμή: 5,00 €, εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ).
Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ
Όσοι ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε, δηλώστε συμμετοχή στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας, e-mail, επάγγελμα και ειδικότητα) και την ένδειξη ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΣΙΑ). Όσοι ειδοποιηθούν ηλεκτρονικά για τη συμμετοχή τους θα πρέπει να μας επιβεβαιώσουν την κράτηση της θέσης δύο ημέρες πριν από την ημερίδα. Στο τέλος της ημερίδας Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους εκπαιδευτικούς, εφόσον ζητηθεί κατά τη δήλωση συμμετοχής.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
«Η Αλίκη στη χώρα των μαρμάρων»
Εργαστήριο για παιδιά 6-9 ετών με την ηθοποιό Μαρία Τερζάκη, βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο της Άλκης Ζέη και της Σοφίας Ζαραμπούκα.
Ημερομηνία και ώρα: Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015, 19:00-20:30
Αντί εισιτηρίου απαιτείται κατά την προσέλευση των συμμετεχόντων η αγορά του βιβλίου Η Αλίκη στη χώρα των μαρμάρων (λιανική τιμή: 6,60 €, εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ).
Η Αλίκη επισκέπτεται το Βρετανικό Μουσείο μαζί με τον θείο της. Εκεί όμως την περιμένει μια έκπληξη! Ένας γάτος, ο εγγονός του γάτου Τσέσαϊρ της Αλίκης στη χώρα των θαυμάτων, που της αποκαλύπτει ένα φοβερό μυστικό: ένα μαγικό υγρό που μεταμορφώνει τις φωτογραφίες σε μάρμαρα! Η Αλίκη έχει μια ιδέα…
Τα παιδιά θα βοηθήσουν την Αλίκη να τοποθετήσει τις φωτογραφίες που τράβηξε στο Βρετανικό Μουσείο στη θέση που ανήκαν στον Παρθενώνα και στη συνέχεια, με τη βοήθεια του μαγικού υγρού, θα μεταμορφώσουν τις εικόνες σε αγάλματα. Τέλος, θα δραματοποιήσουν τις παραστάσεις από τα αετώματα, τις μετόπες και τη ζωοφόρο και θα ζωντανέψουν σκηνές από τον αγώνα της Αθηνάς και του Ποσειδώνα, τη Γιγαντομαχία, την Αμαζονομαχία, την Κενταυρομαχία και την Πομπή των Παναθηναίων.
Μέσα από το παιχνίδι, τα παζλ, την παντομίμα και τη δραματοποίηση, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αποκαλύπτει στα παιδιά τον πλούσιο κόσμο που είναι σκαλισμένος στα μάρμαρα του Παρθενώνα και τα ευαισθητοποιεί σχετικά με το ζήτημα της επιστροφής τους από το Βρετανικό Μουσείο στην Ελλάδα.
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 30 παιδιά)
Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr σημειώνοντας το ονοματεπώνυμο και την ηλικία του παιδιού, τα στοιχεία επικοινωνίας του κηδεμόνα (ονοματεπώνυμο, επαγγελματική ιδιότητα, διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail), καθώς και τον τίτλο του εργαστηρίου.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Τέσσερις Μικρές Καληνύχτες
Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015, στις 12:30 το μεσημέρι
Θεατρική παράσταση με αφορμή τη σειρά παραμυθιών «Μικρές καληνύχτες»
Για παιδιά από 4 ετών
Τι δουλειά μπορεί να κάνει μια μάγισσα που το μόνο της ταλέντο είναι η περιέργεια; Τι γυρεύουν τρεις μικροί φίλοι στο ρουθούνι ενός γίγαντα; Θα βρεθεί κανείς να εκτιμήσει το τραγούδι ενός φάλτσου νάνου; Ποιον θα διαλέξουν τελικά οι λύκοι για βασιλιά;
Η μουσικοθεατρική ομάδα Πιτς Φιτίλι παρουσιάζει τις Τέσσερις Μικρές Καληνύχτες,
μια παράσταση δραματοποιημένης αφήγησης, με ζωντανή, πρωτότυπη μουσική, τραγούδια και διαδραστικά παιχνίδια.
Μια μάγισσα, ένας λύκος, ένας γίγαντας και έν

Τα 10+1 road trip που πρέπει να κάνει κάποιος στη ζωή του.

ArtTravel
Όλα όσα πρέπει να ξέρετε!!!  
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​1
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​2
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​3
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​4
 

Servers SUN από 61€ μόνο στην Alfanet!


Πέντε λόγοι για τους οποίους δε χάνετε κιλά


Πέντε λόγοι για τους οποίους δε χάνετε κιλά
Τι προκαλεί ένα αεροπορικό ταξίδι στον οργανισμό

Οι μελλοντικοί fitness trackers θα είναι πιο «έξυπνοι»

Έξι δημοφιλείς διατροφικοί μύθοι

Ποιος χυμός θα σας βοηθήσει να ρίξετε την πίεσή σας

Γιατί οι άντρες πιστεύουν ότι οι γυναίκες θέλουν σεξ

Πιο πιθανό να γίνεις παχύς άμα σκέφτεσαι ότι είσαι

ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ 04 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 / 0400 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

ΜΕΡΟΣ 1
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΜΜΙΑ
ΜΕΡΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 03-02-15/21 UTC
ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΧΑΜΗΛΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ 993 ΣΤΗΝ ΚΟΡΣΙΚΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ
996 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΣΤΙΣ 04/06 UTC. ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1019 ΣΤΙΣ
ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 05 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 04 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ.
ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ.
ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΜΠΟΥΤ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 5 Η 6. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΜΕΛΙΤΑ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΝΟΤΙΟΙ 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΙΔΡΑ
ΝΟΤΙΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ.
ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ 6 Η 7 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 6 Η 7 ΕΝΙΣΧΥΟΜΕΝΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 23.00 ΝΟΤΙΟΙ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7 ΕΝΙΣΧΥΟΜΕΝΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΔΕΛΤΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΙΘΑΝΗ
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η
7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΝΟΤΙΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 6 Η 7.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΝΟΤΙΟΙ 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΝΟΤΙΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΛΑΓΗ

Leonard Cohen ~ Dance Me To The End Of Love

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 04-02-2015 / 0600 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 04-02-2015
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ-ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ, ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ. ΝΟΤΙΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ 6 ΜΕ 7 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ. ΕΥΝΟΕΙΤΑΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΚΟΝΗΣ.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΜΕ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ. ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΩΝ ΒΡΟΧΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΡΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ, ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΝΟΤΙΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ. ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ. ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΒΡΟΧΩΝ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΧΡΙ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΒΡΟΧΩΝ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 5 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΣΠΟΡΑΔΙΚΩΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΩΝ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 9 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5, ΕΝΙΣΧΥΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΧΡΙ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 13 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 05-02-2015
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΧΙΚΑ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΟΠΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ, ΜΕ
ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΗN ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ. ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΜΩΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΧΩΡΑ ΟΙ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΒΡΟΧΕΣ, ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ. ΟΙ
ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΚΟΝΗΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 ΜΕ 7, ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΤΟΠΙΚΑ 8 ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ
ΠΙΘΑΝΩΣ 9 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΑΝΟΔΟ.

5*Montana Hotel με Ημιδιατροφή+Παιδί+Spa|-50%


5* Montana Hotel & Spa - Καρπενήσι

Καρπενήσι με 239€ από 480€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή+Spa σε δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

239€ από 480€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa στο Καρπενήσι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο! Προσφέρεται Ελεύθερη Χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας με σύστημα Jet, Νεροκουρτίνα και σύστημα αντίστροφης Κολύμβησης, του Ηamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται μοναδικές Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων, Παιδότοπος, αίθουσα Μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ και επιτραπέζια παιχνίδια! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να χαρείτε το μαγικό τοπίο του Καρπενησίου για 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την γιορτή των ερωτευμένων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Καθαρά Δευτέρα!
€239 από €480 Κέρδος €241 Έκπτωση 50%
5* Montana Hotel & Spa - Καρπενήσι
Καρπενήσι


Περισσότερες Προσφορές

Καθαρά Δευτέρα Πήλιο με 135€ από 270€ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€135 από €270 -50%
Χάνι του Ζήση - Χάνια Πηλίου
Πήλιο
Καθαρά Δευτέρα στα Χάνια Πηλίου 2 χλμ. από το Χιονοδρομικό Κέντρο, στο Χάνι του Ζήση! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, μόνο με 135€ από 270€ ( Έκπτωση 50%)! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Πλατύστομο με 189€ από 380€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή+Spa, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€189 από €380 -50%
4* Thermae Platystomou Resort & Spa - Λουτρά Πλατυστόμου
Λουτρά Πλατυστόμου
189€ από 380€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, στο 4 αστέρων Thermae Platystomou Resort & Spa, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, στο Πλατύστομο Φθιώτιδος μόλις 30 λεπτά από την Λαμία! Παρέχονται 2 Χαλαρωτικά Massage διάρκειας 30 λεπτών το καθένα, Ημερησίως μία χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Ιαματικής Πισίνας με Υδρογυμναστική, Αντίστροφη Κολύμβηση, Μασάζ Ποδιών, Αντίστροφο Βάδισμα, Υδρομασάζ, Νεροκουρτίνες για τον αυχένα, Κανόνια για την πλάτη, Jacuzzi, Αερομασάζ και μια χρήση της Ιαματικής Πηγής! Για τους μικρούς μας φίλους Ελεύθερη χρήση της αίθουσας Πινγκ Πονγκ, των επιτραπέζιων παιχνιδιών & του Παιδότοπου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την γιορτή των ερωτευμένων!

Καθαρά Δευτέρα στα Καμένα Βούρλα με 221€ από 445€ (-50%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€221 από €445 -50%
5* Galini Wellness Spa & Resort - Καμένα Βούρλα
Καμένα Βούρλα
Καθαρά Δευτέρα στο 5 αστέρων Galini Wellness Spa & Resort του Ομίλου Mitsis, στα Καμένα Βούρλα! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 221€ από 445€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Σαρακοστιανός Μπουφές, Μασκέ Party με Μουσική Βραδιά και ελεύθερη χρήση της Εξωτερικής Ιαματικής Πισίνας! Απολαύστε 3 ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Πορταριά με 197€ από 395€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα με Πλήρη Διατροφή σε Standard δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€197 από €395 -50%
4* Portaria Hotel & Spa - Πορταριά Πηλίου
Πορταριά
197€ από 395€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στο 4 αστέρων Portaria Hotel & Spa, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό), στην Πορταριά Πηλίου σε δίκλινο δωμάτιο! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται μία χρήση της Εσωτερικής Υδροτονικής Πισίνας με Αντίστροφη Κολύμβηση, Μασάζ Ποδιών, Αντίστροφο Βάδισμα, Υδρομασάζ, Νεροκουρτίνες για τον αυχένα, Κανόνια για την πλάτη, Jacuzzi, Hamam, Sauna, Event Shower και Γυμναστήριο καθώς και Late check out! Απολαύστε 3 ημέρες χαλάρωσης στη μαγευτική Πορταριά! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Καθαρά Δευτέρα!

Καθαρά Δευτέρα στην Κατερίνη Πιερίας με 169€ από 340€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€169 από €340 -50%
4* Mediterranean Princess Hotel - Κατερίνη Πιερίας
Κατερίνη Πιερίας
Καθαρά Δευτέρα στο 4 αστέρων Mediterranean Princess Hotel, στην Κατερίνη Πιερίας! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 169€ από 340€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Βόλος με 239€ από 478€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€239 από €478 -50%
5* Domotel Xenia Volou - Βόλος
Βόλος
239€ από 478€ (Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στο 5 αστέρων Domotel Xenia Volou, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό), σε δίκλινο δωμάτιο στον Βόλο! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται καλωσόρισμα στο δωμάτιο κατά την άφιξη και ένα Massage πλάτης ή ποδιών διάρκειας 10 λεπτών! Ελεύθερη πρόσβαση στο βραβευμένο Elxis Spa το οποίο περιλαμβάνει χρήση της Υδροτονικής Πισίνας, Sauna, Hamam, Event Shower, Jacuzzi και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 3 ημέρες χαλάρωσης, ξεκούρασης και πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Καθαρά Δευτέρα στην Αρχαία Ολυμπία με 189€ από 378€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε Superior δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€189 από €378 -50%
5* Arty Grand Hotel - Αρχαία Ολυμπία
Αρχαία Ολυμπία
Καθαρά Δευτέρα στο 5 αστέρων Arty Grand Hotel, στην Αρχαία Ολυμπία! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 189€ από 378€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Μασκέ Πάρτυ με Μουσική από DJ και Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας, της Sauna, του Ηamam και του Jacuzzi! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Ιωάννινα με 210€ από 420€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε Executive Signature δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€210 από €420 -50%
5* Epirus Palace Hotel - Ιωάννινα
Ιωάννινα
210€ από 420€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών στο 5 αστέρων Epirus Palace Hotel σε Executive Signature δωμάτιο, με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Ελληνικό Πρωινό και Βραδινό) στο “I CAPPUCCINI” Restaurant που δημιουργήθηκε από τον Έκτορα Μποτρίνι, στα Ιωάννινα! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Aπολαύσετε 3 ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Καθαρά Δευτέρα!

Μεσολόγγι με 109€ από 218€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€109 από €218 -50%
Theoxenia Hotel - Μεσολόγγι
Μεσολόγγι
109€ από 218€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Μεσημεριανό ή Βραδινό) στο Theoxenia Hotel, δίπλα στη φημισμένη Λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! H προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την Καθαρά Δευτέρα!

Μονεμβασιά με 189€ από 378€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό και ένα Δείπνο,σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€189 από €378 -50%
4* Alas Resort & Spa - Μονεμβασιά
Μονεμβασιά
Αποδράστε την Γιορτή των Ερωτευμένων στην Μαγευτική Μονεμβασιά, στο 4* Alas Resort & Spa! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο Side Sea View δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, μόνο με 189€ από 378€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Welcome drink, ένα Δείπνο και μία Θεραπεία Spa 20 λεπτών κατά άτομο! Ελεύθερη χρήση της Sauna, του Hamam, του Jacuzzi και του Γυμναστηρίου στο κέντρο ευεξίας Alas Spa! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 3 ημέρες στη γραφική Μονεμβασιά! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Καθαρά Δευτέρα!

All Inclusive Καθαρά Δευτέρα στην Καλαμπάκα, με 299€ από 598€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€299 από €598 -50%
4* Amalia Kalambaka Hotel - Μετέωρα
Μετέωρα
ALL INCLUSIVE την Καθαρά Δευτέρα στην Καλαμπάκα, στη σκιά των Ιερών Βράχων των Μετεώρων στο 4 αστέρων Amalia Kalambaka Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, με Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 299€ από 598€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Σαρακοστιανός Μπουφές και Κούλουμα καθώς και Απεριόριστη κατανάλωση σε Καφέδες, Αναψυκτικά, House Wine, Μπύρα draft και Αφεψήματα, καθώς και ζεστά και κρύα σνακ, πίτες, σάντουιτς, ποικιλία από γλυκά, κουλουράκια, τσουρέκια, κρουασάν και κάστανα! Γιορτινό ξεφάντωμα με Αποκριάτικες βραδιές με Ζωντανή Μουσική και Μασκέ Party! Μini Club για τους μικρούς μας φίλους με εξειδικευμένους παιδαγωγούς, φουσκωτά παιχνίδια ξηράς και Εργοστάσιο Σοκολάτας με ομαδικά παιχνίδια! Παρέχεται Early check in και Late Check Out κατόπιν διαθεσιμότητας για να γιορτάστε τα κούλουμα απολαμβάνοντας 3 μοναδικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!