Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ


Εκεί που διάβαζα διάφορες ειδήσεις, έπεσε το μάτι μου σε μια με «πομπώδη τίτλο» που με εξόργισε, και θα καταλάβετε παρακάτω το γιατί.
Έγραψα πολλές φορές εκφράζοντας την άποψη μου, και αξιοποιώντας καταγγελίες  για τα ΒΡΩΜΙΚΑ παιχνίδια που παίζοντα στο χώρο της υγείας, τα οποία έχουν σαν αποτέλεσμα τόσο το να ζημιώνουν τα διάφορα «ταμεία» όσο και οι ίδιοι οι ασφαλισμένοι, που έτσι όπως καταντήσαμε, μόνο κάτι τέτοιο δε μπορούν πλέον να ισχυριστούν ότι είναι.
Διαβάζω λοιπόν τον τίτλο του άρθρου «Μέτρα για την πάταξη της διαφθοράς στο χώρο της Υγείας, ανακοίνωσε ο υπ. Υγείας, Μ. Βορίδης», και ειλικρινά, έτσι και είχα ΟΛΟΥΣ αυτούς τους «κυρίους» που διαχειρίζονται την υγεία μας μπροστά μου, στην καλύτερη περίπτωση θα τους έπνιγα έναν έναν, γιατί την κοροϊδία δεν την ανέχομαι, και δεν έχουν κανένα δικαίωμα να κοροϊδεύουν έναν ολόκληρο λαό!
Πάμε να δούμε τις «προτάσεις» του υπουργείου..
«1. Μελέτη για δυνατότητα τροποποιήσεως του Ποινικού Κώδικα προκειμένου να θεσπισθεί είτε ένα ιδιώνυμο ποινικό αδίκημα, που θα περιλαμβάνει από πλευράς αντικειμενικής υποστάσεως τη διαφθορά είτε η πρόσθετη πρόβλεψη της διαφθοράς ως επιβαρυντικής περιπτώσεως σε προβλεπόμενα είδη αδικήματα που συνδέονται ή επικαλύπτουν διαφθορά.
2. Επιμήκυνση της παραγραφής σε όλες τις περιπτώσεις πειθαρχικών παραπτωμάτων ή ποινικών αδικημάτων που συνδέονται με διαφθορά
3. Θέσπιση αυστηροτέρων ποινικών και πειθαρχικών ποινών
4. Αναβάθμιση ποινικών αδικημάτων που συνδέονται με διαφθορά σε κακουργήματα.
5. Θέσπιση ταχυτέρων διαδικασιών για την πειθαρχική δίωξη και τη λειτουργία των πειθαρχικών συμβουλίων σε περιπτώσεις πειθαρχικών παραπτωμάτων που συνδέονται με διαφθορά.
6. Στελέχωση των πειθαρχικών συμβουλίων από δικαστικούς λειτουργούς εν ενεργεία ή επί τιμή ή από μέλη του Ν.Σ.Κ. εν ενεργεία ή επί τιμή ή από καθηγητές Νομικών Σχολών εν ενεργεία ή ομότιμους.
7. Ανταλλαγή πληροφοριών των διαφόρων ελεγκτικών μηχανισμών και άμεση ενημέρωση της υπηρεσίας στην οποία υπηρετεί ο υπάλληλος ή ο λειτουργός ο οποίος έχει επιδείξει συμπεριφορά που εντάσσεται στην έννοια της διαφθοράς.
8. Θέσπιση ειδικής διαδικασίας ελέγχου των χρηματοδοτήσεων και χορηγιών των φαρμακευτικών εταιρειών.
9. Η φοροαποφυγή ή φοροδιαφυγή ανεξαρτήτως της τυχόν συμπληρωματικής δηλώσεως του υποχρέου να συνιστά βαρύτατο πειθαρχικό παράπτωμα (στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα).
10. Ενίσχυση των ελεγκτικών οργανισμών και μηχανισμών.
Επίσης, με στόχο να μειωθεί το φαινόμενο της διαφθοράς στα χειρουργεία των δημόσιων νοσοκομείων, όπου και καταγράφεται το μεγαλύτερο πρόβλημα, θα δημιουργηθεί «ανοιχτό» ηλεκτρονικό σύστημα καταγραφής των ασθενών που χρειάζονται επέμβαση. Το σύστημα αυτό θα είναι προσβάσιμο, ώστε να μπορεί να διαπιστωθεί αν παρακάμπτεται η λίστα προτεραιότητας. Τέλος, θα γίνεται προληπτικός έλεγχος του χρόνου νοσηλείας σε όλες τις χειρουργικές κλινικές του ΕΣΥ, ώστε να μην χρησιμοποιείται πλέον η καθυστέρηση ως μοχλός πίεσης του γιατρού στον ασθενή για να καταβάλει «φακελάκι» προκειμένου να μπει πιο γρήγορα στο χειρουργείο.»
ΑΥΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ «ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΑΡΩΔΙΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΑΤΑΞΗ» (ΚΑΙ ΚΑΛΑ) Της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, μόνο που κάτι έχουν ξεχάσει….
Για παράδειγμα, «χρηματοδοτήσεις» παίρνουν μόνο οι φαρμακευτικές εταιρίες; Για θυμηθείτε «κύριοι» λίγο καλύτερα! ΜΗΠΩΣ, «ξεχάσατε» τις ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ και τα ΙΔΙΩΤΙΚΑ διαγνωστικά κέντρα;
ΜΗΠΩΣ (μια και μιλάτε για διαφθορά , σε κουβέντα να βρίσκεστε) «ξεχάσατε» κάποιες καταγγελίες που αφορούν την Περιφερική Διεύθυνση ΕΟΠΥΥ Θεσσαλονίκης;
Όχι τίποτα άλλο, αλλά ΕΣΕΙΣ μιλήσατε για διαφθορά και την «πάταξη» της, και όπως έχει γίνει γνωστό, άτομα, Δημόσιοι Λειτουργοί που σαν ΚΑΘΗΚΟΝ είχαν να καταγγείλουν ΚΑΘΕ ψήγμα διαφθοράς, με το που έπραξαν το καθήκον τους για το καλό του πολίτη και του δημοσίου συμφέροντος γενικότερα, απομακρύνθηκαν κακήν κακώς από τις θέσεις τους ενώ οι ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ζουν και βασιλεύουν και όχι μόνο αυτό, αλλά είναι και σε θέσεις κλειδιά.
ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΑΤΑΞΗ ΜΙΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ;
ΠΟΙΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ;
Μας έχετε για τόσο χαζούς επειδή μέχρι τώρα δεν έχουμε αντιδράσει;
Να είστε σίγουροι, ότι η ώρα που θα αντιδράσουμε είναι πολύ πιο κέντα απ’ όσο φαντάζεστε, και τότε θα θερίσετε τις θύελλες από τους ανέμους που έχετε σπείρει.
Θα επανέλθω..

Βασίλης Τσούγκαρης

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ


OPTICUM T90 HD DUAL CORE - ΑΠΟ ΤΟ RADIO ELEKTRON

OPTICUM T90 HD DUAL CORE Τιμή Τιμοκαταλόγου: €50.00
Τιμή: €40.00 Κερδίζετε : €10.00 (20%)

Έφτασε το νέο μοντέλο επίγειου ψηφιακού δεκτή HD της Opticum, με τον κωδικό HD T90, ο πρώτος δεκτής που φέρει επεξεργαστή ALI DUAL CORE. Έχει εξαιρετικές δυνατότητες multimedia player αρχείων Divx, Mkv, Xvid, H264, Avi, mov, DVDRip. Eπίσης ο δέκτης δέχεται εξωτερικό σκληρό δίσκο για λειτούργεια PVR, με δυνατότητα timeshift, παγώματος και μετακίνησης.
Τύπος Επίγειου Ψηφιακού Δέκτη: DVB-T, MPEG2 / MPEG4 AVC/H.264.
Chipset: ALI3601E.
Ανάλυση εικόνας: 576p, 720p, Full HD 1080p.
Συνδεσιμότητα: High Speed USB 2.0, 1 x SCART, ANT IN, digital audio output S/PDIF, Aναλογική έξοδος ήχου 3,5mm, 1xHDMI .
Ενδείξεις: LED display (Πράσινο χρώμα).
Πρόσθετα Χαρακτηριστικά: PVR και λειτουργία TimeShift, Υποστήριξη ΕPG και υπότιτλων, αναπαραγωγή πολυμέσων, Yποστήριξη Dolby& Dolby Digital Plus audio.
Πολύγλωσσο Μενού: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Πολωνικά, Ρωσικά, Τούρκικα, Αραβικά, Κροατικά, Ουγγρικά, Ελληνικά, Πορτογαλικά.
Υποστηριζόμενα φορματ αναπαραγωγής:Divx,MKV,Xvid,Avi,X.264,MOV,VOB,FLV,3GP,

TRP,TP,TS,M2T,M2TS,DVDRip,BDRip.
Eνεργειακή κατανάλωση(stand by mode): 1 W
Διαστάσεις (Π x Β x Υ): 180 x 90 x 30 mm.
Βάρος: <0,4Kg.
Εγγύηση: 2 έτη. 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Γαμπρέ, φούστουρον τρως;

«Γαμπρέ, φούστουρον τρως;» ρωτούσε η μητέρα της νύφης τον μέλλοντα γαμπρό ενώ του προσέφερε την παραδοσιακή Ποντιακή ομελέτα κατά το «Νυφέπαρμα». Σύμφωνα με την εθιμοτυπία του Ποντιακού γάμου, το πρωινό της γαμήλιας ημέρας νυμφίος και συγγενείς έφταναν έφιπποι στο σπίτι της νύφης, όπου τους περίμεναν τα καθιερωμένα κεράσματα: μια πιατέλα με κότα βραστή για τον κουμπάρο και μια πιατέλα φούστουρον για τον γαμπρό.
Η συνέχεια εδώ...

Με σεβασμό στην Ιστορία και την Παράδοση...

23/11 Πορεία στις Σκουριές

Βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=TV4D_mThfHY
Ηχητικό:http://soshalkidiki.gr/wp-content/uploads/2014/11/2014_11_23_spot-kakabos.mp3

Η Τρόικα διασύρει την κυβέρνηση και διαλύει τη χώρα

Αποκλειστικές προ-δημοσιεύσεις
μόνο στα epikaira.gr:
Διαβάστε ακόμη στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ:
- Η Τρόικα διασύρει την κυβέρνηση και διαλύει τη χώρα -
"Μεταρρυθμίσεις έναντι χρέους" η μέθοδος της νέας εποπτείας
- Προδημοσίευση: Θεόδωρος Καρυώτης - Η ΑΟΖ της Ελλάδας
- Λουξεμβούργο: Το μεγάλο Δουκάτο του ξεπλύματος
- Επικίνδυνα κατευναστική η πολιτική του ΥΠΕΞ για τον νέο "Αττίλα"
- Το πετρέλαιο ματώνει την Ευρώπη και τα σύνορά της
- Ψυχρός πόλεμος στην καυτή Αυστραλία
- Η επιθετική διείσδυση της Γερμανίας στα Βαλκάνια
ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: ΜΕΝΕΛΑΟ ΓΚΙΒΑΛΟ, ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΛΑΣΤΙΚ,ΠΕΡΙΚΛΗ ΝΕΑΡΧΟΥ, ΚΩΣΤΑ ΒΕΡΓΟΠΟΥΛΟ, ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ ΓΡΙΒΑ, ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΗ, ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ...
Περισσότερα θέματα και αποκαλύψεις
στα Επίκαιρα που κυκλοφορούν.

Και...

Για την καθημερινή σας, έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση,
εμπιστευτείτε τα
www.epikaira.gr

Thessaloniki International Film Festival

FestivalNews #483
Η ταινία των αδερφών Νταρντέν, επίσημη υποψηφιότητα του Βελγίου για το ξενόγλωσσο Όσκαρ, Δυο μέρες, μία νύχτα, με την εξαιρετική ερμηνεία της Μαριόν Κοτιγιάρ, προβάλλεται αυτή την εβδομάδα στο Ολύμπιον. Στην αίθουσα Παύλος Ζάννας συνεχίζονται οι προβολές του φιλμ του Ρόι Άντερσον 'Ενα περιστέρι έκατσε σ'ένα κλαδί συλλογιζόμενο την ύπαρξή του ενώ στην αίθουσα Τάκης Κανελλόπουλος προβάλλεται το ιστορικό ντοκιμαντέρ Γεγονότα στη Φώκαια 1914 των Ανιές Σκλάβου και Στέλιου Τατάκη. Η Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης, μέσα από το αφιέρωμα Spotlight στον Ισπανικό Κινηματογράφο παρουσιάζει μια επιλογή ταινιών τις οποίες υπογράφουν σημαντικοί ισπανοί δημιουργοί και οι οποίες συναρπάζουν τον θεατή με την αφηγηματική δύναμη και την εικαστική δεινότητά τους
 
  Δείτε αυτή την κινηματογραφική εβδομάδα (20-26/11/2014)

ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ, ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ

Ζαν-Πιέρ Νταρντέν, Λυκ Νταρντέν
Βέλγιο-Γαλλία-Ιταλία-Ολλανδία
2014
 
ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΕΚΑΤΣΕ Σ'ΕΝΑ ΚΛΑΔΙ ΣΥΛΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ

Ρόι Άντερσον
Σουηδία-Νορβηγία-Γαλλία-
Γερμανία
2014
 
ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗ ΦΩΚΑΙΑ 1914

Aνιές Σκλάβου, Στέλιος Tατάκης
Ελλάδα
2014
 
 
 
Spotlight στον Ισπανικό Κινηματογράφο
Από τις πιο αγαπημένες εθνικές κινηματογραφίες του ελληνικού κοινού, ο ισπανικός κινηματογράφος έχει την τιμητική του αυτή την εβδομάδα στην Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης, μέσα από το αφιέρωμα Spotlight στον Ισπανικό Κινηματογράφο  που πραγματοποιείται από την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014 στην αίθουσα Τάκης Κανελλόπουλος (Μουσείο Κινηματογράφου – Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης, Αποθήκη Α’, Λιμάνι), σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ισπανίας.

Δελτίο τύπου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ




ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Η περιπέτεια της φιλοσοφίας
Φιλοσοφική βραδιά με αφορμή το ομότιτλο βιβλίο του Will Durant και την Παγκόσμια Ημέρα Φιλοσοφίας
Παρασκευή 21 Νοεμβρίου, στις 8:30 μ.μ.
Επειδή η φιλοσοφία μάς αφορά όλους και η θέση της δεν είναι μόνο στα βιβλία ούτε στα πανεπιστήμια, αλλά στην καθημερινότητά μας, σας περιμένουμε σε μια βραδιά μύησης
στον κόσμο των σημαντικότερων φιλοσόφων.
Από τον Πλάτωνα έως τον Σανταγιάνα και από τον Φράνσις Μπέικον έως τον Μπέρτραντ Ράσελ, θα γνωρίσουμε τη ζωή και σκέψη των μεγάλων φιλοσόφων.
Ελάτε να κινητοποιήσουμε τη σκέψη μας, και να δούμε πώς η φιλοσοφία μάς βοηθά να ξεπεράσουμε σύγχρονα προβλήματα που απασχολούν την ανθρωπότητα αλλά και πώς μας εμπνέει να ζήσουμε μια ζωή ευρύτερης προοπτικής και αντίληψης.
Παρουσιάζει και συντονίζει ο Νίκος Δήμου.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ
Όσοι ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε, δηλώστε συμμετοχή στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, ιδιότητα, διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας, e-mail) και την ένδειξη ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ).

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Το μωρό που του κλέψανε το μπιμπερό και Ο Αναστάσης και η ουρά της στάσης
Δραματοποιημένη αφήγηση των Παραμυθιών Ντορεμυθιών του Ευγένιου Τριβιζά με την ηθοποιό Μαρία Τερζάκη
Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014, στις 12:30 το μεσημέρι
Δύο μασκοφόροι κλέψανε το μπιμπερό από το μικρούλι το μωρό και αυτό ξεκινάει μια ριψοκίνδυνη αποστολή μέσα από κακόφημα λιμάνια με αδίστακτους κακοποιούς, μπαρ με πληρωμένους δολοφόνους και καταγώγια για να βρει το άντρο των κακοποιών και να πάρει πίσω το μπιμπερό του.
Η ηθοποιός Μαρία Τερζάκη αφηγείται το παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά και παρασύρει τα παιδιά σε μια αστυνομική περιπέτεια που θα μας κάνει να δούμε τα μωρά και τα μπιμπερό με άλλο μάτι.
Μόλις εξιχνιάσουμε το μυστήριο του κλεμμένου μπιμπερό, θα επιβραβευτούμε παίζοντας ένα διασκεδαστικό παιχνίδι μνήμης βασισμένο στο παραμύθι ο Αναστάσης και η ουρά της στάσης,
Όλοι μαζί θα διαπιστώσουμε πως δεν πειράζει αν καμιά φορά το λεωφορείο αργήσει. Σκεφτείτε πως είναι ευκαιρία να συναντήσουμε και να γνωρίσουμε ένα σωρό απίθανους τύπους: μουσικούς, στρατηγούς, ψαράδες, κατασκόπους και ό,τι άλλο χωράει η φαντασία του αγαπημένου μας παραμυθά!
Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε μήνυμα στο polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τον τίτλο της εκδήλωσης και τα στοιχεία του παιδιού (ονοματεπώνυμο και ηλικία) και του κηδεμόνα του (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας).



ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ
Η συμβολή των παιδικών ταινιών της Disney / Pixar στην ανάδειξη ηθικών αξιών και προτύπων συμπεριφοράς
Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014, στις 7 μ.μ.
Είναι ευρέως γνωστό ότι τα παιδιά αγαπούν την τηλεόραση. Δείχνουν μάλιστα ιδιαίτερη προτίμηση στις παιδικές ταινίες της Disney / Pixar, μέσα από τις οποίες γνωρίζουν νέους ήρωες, ακολουθούν τις ιστορίες τους, ταυτίζονται με αυτούς και προσπαθούν να τους μιμηθούν.
Ένας υπέροχος τρόπος, λοιπόν, για να έρθουμε κοντά στα παιδιά είναι να αξιοποιήσουμε κατάλληλα τα ερεθίσματα που λαμβάνουν από τις ταινίες αυτές και τους πρωταγωνιστές τους.
Με αφορμή τις αγαπημένες τους ταινίες μπορούμε να οργανώσουμε δραστηριότητες, να συζητήσουμε διάφορους προβληματισμούς τους, να τους περάσουμε μηνύματα και να τα βοηθήσουμε να αναγνωρίσουν, να εκφράσουν, αλλά και να διαχειριστούν κατάλληλα τα συναισθήματά τους.
Στην ημερίδα μας δύο εκπαιδευτικοί και μία ψυχολόγος συζητούν και προτείνουν τρόπους ανάπτυξης των κοινωνικών και συναισθηματικών δεξιοτήτων των παιδιών, και καλλιέργειας των ηθικών αξιών με όχημα το σινεμά και τους αγαπημένους τους ήρωες.
Εισηγητές:
Δρ Λήδα Αναγνωστάκη, ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια παιδιών και εφήβων
Γκέλη Μανούσου, εκπαιδευτικός
Νίκος Παπαδόπουλος, Σχολικός Σύμβουλος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης
Αντί εισιτηρίου απαιτείται κατά την προσέλευση των συμμετεχόντων η αγορά ενός οποιουδήποτε βιβλίου της Disney από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ελάχιστης ονομαστικής αξίας 7 ευρώ. Δείτε ΕΔΩ τα βιβλία της Disney που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.
Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ
Όσοι ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε, δηλώστε συμμετοχή στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας, e-mail, επάγγελμα και ειδικότητα) και την ένδειξη ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ DISNEY / PIXAR). Στο τέλος της ημερίδας θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους εκπαιδευτικούς, εφόσον ζητηθεί κατά τη δήλωση συμμετοχής.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Αφιέρωμα στη βραβευμένη με Νόμπελ Λογοτεχνίας Άλις Μονρό
Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014, στις 8 μ.μ.
Θα μιλήσουν η Αργυρώ Μαντόγλου, συγγραφέας, μεταφράστρια, κριτικός λογοτεχνίας, ο Νίκος Ξένιος, συγγραφέας και εκπαιδευτικός, ο Δημήτρης Ρηγόπουλος, δημοσιογράφος,
και η Σοφία Σκουλικάρη, μεταφράστρια των βιβλίων της Άλις Μονρό.
Συντονίζει ο Κώστας Κατσουλάρης, συγγραφέας και διευθυντής του bookpress.gr.
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ


Η θάλασσα έφυγε της Αθηνάς Χατζή
Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014, στις 7:30 μ.μ.
Γιορτινή βραδιά με τη συγγραφέα Αθηνά Χατζή με αφορμή το νέο της μυθιστόρημα. Σας περιμένουμε για ποτό και κουβέντα με καλή μουσική από το σάουντρακ του βιβλίου.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Το φανταστικό ημερολόγιο της Μπεατρίς της Λάιλα Ρασίντ
Εργαστήρι για κορίτσια από 9 ετών μαζί με τις μαμάδες τους
Με τη βοήθεια και την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού Μαρέττας Σιδηροπούλου συζητάμε για το πώς μπορείς να έρθεις πιο κοντά με τη μητέρα σου μέσα από ένα κοινό ημερολόγιο.
Μια ιδέα που απευθύνεται σε κορίτσια ηλικίας από 9 ετών και δίνει τη δυνατότητα σ’ εσένα και τη μαμά σου να γνωρίσετε η μία την άλλη, με έναν καινούριο τρόπο, μέσα από την καθημερινή γραφή.
Με το κοινό ημερολόγιο μαμάς-κόρης μοιραζόμαστε τις ανησυχίες, τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας για τους φίλους μας και το καθετί, και το πώς νιώθουμε που μεγαλώνουμε. Σχεδιάζουμε, φτιάχνουμε λίστες και ό,τι μας έρχεται στο μυαλό. Πάνω απ’ όλα γινόμαστε φίλες. Έτσι, το ημερολόγιο γίνεται σημείο συνάντησης δύο διαφορετικών οπτικών και βοηθάει στην επικοινωνία, ακόμα κι όταν δεν υπάρχει πολύς χρόνος μεταξύ σας.
Η Μαρέττα Σιδηροπούλου είναι εκπαιδευτικός με εξειδίκευση στη δημιουργική γραφή
και διδακτορική διατριβή στην ανάγνωση και τις χρήσεις των βιβλίων.
Αντί εισιτηρίου απαιτείται κατά την προσέλευση των συμμετεχόντων η αγορά ενός βιβλίου της σειράς «Το φανταστικό ημερολόγιο της Μπεατρίς». Δείτε ΕΔΩ όλα τα βιβλία της σειράς.
Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε μήνυμα στο polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τον τίτλο της εκδήλωσης και τα στοιχεία του παιδιού (ονοματεπώνυμο και ηλικία) και του κηδεμόνα του (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Επιμέλεια – Διόρθωση επιστημονικών και δημοσιογραφικών κειμένων, Συναντήσεις με συγγραφείς (διάρκεια: 15 διδακτικές ώρες / 5 συναντήσεις)
Έναρξη: Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου
• Επιστημονική υπεύθυνη – Διδασκαλία – Συντονισμός: Άννα Ιορδανίδου, Καθηγήτρια Γλωσσολογίας Πανεπιστημίου Πατρών
• Αντικείμενο: Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να ασκηθούν στην επιμέλεια-διόρθωση επιστημονικών και δημοσιογραφικών κειμένων συζητώντας με γνωστούς επιστήμονες και δημοσιογράφους για τους τρόπους με τους οποίους τα ζητήματα επιμέλειας-διόρθωσης αντιμετωπίστηκαν στα κείμενά τους.
• Μέρα και ώρες μαθημάτων: Πέμπτη και Παρασκευή 16:00-18:30
• Κόστος: 160 € - Για φοιτητές και ανέργους καθώς και για όσους έχουν παρακολουθήσει το σεμινάριο Κατάρτισης Επιμελητών - Διορθωτών Κειμένων του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ή κάποιο άλλο συναφές σεμινάριο: 145 €
• Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί δωρεάν είτε το νέο βιβλίο της Άννας Ιορδανίδου Είναι λάθος ή δεν είναι; Ιδού η απορία… είτε κάποιο βιβλίο από τους συγγραφείς που θα συμμετάσχουν στο σεμινάριο.
Μπορείτε να κάνετε χρήση του προγράμματος ΛΑΕΚ*.
Αναλυτικά: Το σεμινάριο περιλαμβάνει παρουσίαση δημοσιογραφικών και επιστημονικών κειμένων της σύγχρονης ελληνικής και συζήτηση με τους συντάκτες/συγγραφείς τους, ώστε να αναδειχθούν οι διάφορες οπτικές γωνίες αντιμετώπισης των γλωσσικών θεμάτων (από την πλευρά του συντάκτη/συγγραφέα, του εκδοτικού οργανισμού, του επιμελητή/διορθωτή).
Οι συμμετέχοντες επεξεργάζονται επιλεγμένα δημοσιογραφικά κείμενα και συζητούν ζητήματα ταυτότητας του εντύπου όπου έχουν δημοσιευτεί, ζητήματα τυπογραφικού σχεδιασμού και διαμόρφωσης σελίδων, καθώς και ζητήματα ορθογραφίας, στίξης, λεξιλογίου και σύνταξης. Σε ό,τι αφορά τα επιστημονικά κείμενα, η συζήτηση εστιάζεται στην ιδιαιτερότητα του ύφους, στη διασφάλιση της επιστημονικής εγκυρότητας, καθώς και σε θέματα στίξης, λεξιλογίου, σύνταξης και παρουσίασης της βιβλιογραφίας.
Οι συγγραφείς και δημοσιογράφοι που θα φιλοξενηθούν στο σεμινάριο είναι:
• Δημήτρης Μαστρογιαννίτης στις 4 Δεκεμβρίου
• Μικέλα Χαρτουλάρη στις 5 Δεκεμβρίου
• Κωστής Παπαϊωάννου στις 12 Δεκεμβρίου για το βιβλίο του Τα «καθαρά χέρια» της Χρυσής Αυγής, Εφαρμογές ναζιστικής καθαρότητας (εκδ. ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ)
• Δημήτρης Κυρτάτας στις 18 Δεκεμβρίου για το βιβλίο του Μαθήματα από την αθηναϊκή δημοκρατία (Εκδόσεις του Εικοστού Πρώτου)
• Στις 11 Δεκεμβρίου θα συζητηθεί το βιβλίο Η άγνωστη πλευρά του Βυζαντίου (εκδ. ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ) των Γιάννη Γρυντάκη, Γιώργου Δάλκου, Άγγελου Χόρτη και Έκτορα Χόρτη
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο σεμινάριο στέλνοντας e-mail στο polychoros@metaixmio.gr. Στο θέμα του ηλεκτρονικού σας μηνύματος θα πρέπει να αναγράφεται ο τίτλος του σεμιναρίου και στο σώμα του να σημειώνονται τα πλήρη στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας).



ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
Οι τρεις τυχεροί του διαγωνισμού μας που κερδίζουν το βιβλίο Πρέπει να μιλήσουμε για τον Κέβιν της Λάιονελ Σράιβερ είναι:
1. Δημήτρης Ανδριανός
2. Μαρία Γιαμούρη
3. Μαρία Ζαχαριάδου
Οι νικητές μπορούν να παραλάβουν το δώρο τους από τον Πολυχώρο με την επίδειξη της ταυτότητάς τους έως τις 29 Νοεμβρίου 2014.

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 118, 11472 ΑΘΗΝΑ
Τ: 211 3003580, F: 2113003581, E: polychoros@metaixmio.gr
WWW.METAIXMIO.GR/POLYCHOROS
Βρείτε μας στο facebook
ΩΡΑΡΙΟ:
Δευτέρα-Παρασκευή: 9:00-21:00
Σάββατο: 09:00-15:00
Δείτε ΕΔΩ πώς μπορείτε να έρθετε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ.

Βιβλιοπαρουσίαση- Η Ιδέα ως Υλικό, το Υλικό ως Ιδέα


Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου
«Η Ιδέα ως Υλικό,το Υλικό ως Ιδέα.» της Δωροθέας Κοντελετζίδου
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Free Thinking Zone (Σκουφά 64 & Γριβαίων, Αθήνα) την Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014, στις 7:00 μ.μ.
Εκδόσεις Επίκεντρο,Καμβουνίων 9, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54621τηλ 2310-256146, Fax 2310-256148 books@epikentro.gr  www.epikentro.gr

Καρπενήσι: Οι πιο φιλόξενοι ξενώνες του.

Αρχοντικά φωλιασμένο στο δάσος.
​​

Ευρυτανία: Αλλιώτικο ξύπνημα σε ξενώνες που περιμένουν τους κουρασμένους των πόλεων για να τους στείλουν πίσω διαφορετικούς. Ανακαλύψτε τους!
 
​​istanbul
Τι να μην κάνετε στην Κωνσταντινούπολη.

 
​​​aerostata ​​​​cafevienna
​​​britain ​​​trains


Πανίσχυρα επώνυμα UPS για ακατάπαυστη λειτουργία!


Έκτακτα Δελτία θυελλωδών ανέμων σε ισχύ

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ 314 - ΠΕΜΠΤΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014/0330 UTC

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 19-11-14/21 UTC
ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΧΑΜΗΛΟ ΜΕ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟ 1011 ΣΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΡΓΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 20/03UTC 1009 ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΥΨΗΛΕΣ
ΠΙΕΣΕΙΣ 1022 ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 20/10 UTC
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8


ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΠΕΜΠΤΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 / 0400 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

ΜΕΡΟΣ 1
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ 314
ΜΕΡΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 19-11-14/21 UTC
ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΧΑΜΗΛΟ ΜΕ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟ 1011 ΣΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΡΓΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 20/03UTC 1009 ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΥΨΗΛΕΣ
ΠΙΕΣΕΙΣ 1022 ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 22 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΜΠΟΥΤ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΜΕΛΙΤΑ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΙΔΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ 3 ΕΩΣ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΤΟΥ 33.00 ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ
ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΤΟΥ 33.00 ΔΥΤΙΚΟΙ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΤΑΥΡΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5
ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΕΛΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6
4ΞΑΣΘΕΝΟΥΝΤΕΣ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΤΟΥ 36.30 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΙ 5.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΠΟΛΥ
ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 25.30 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 24.20 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ
4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5
ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7 ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6
ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
TΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 20-11-2014 /0600 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 20-11-2014
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΙΣΧΥΡΕΣ. ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.
ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ 5 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 5 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 09 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 19 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 22 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ. ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 21 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21-11-2014
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ
ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ. ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ
ΚΑΤΑΙΓΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΠΤΩΣΗ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ.

ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΛΕ ΠΟΔΙΑ Γιάννης Καλαντζής

Nάουσα 3-5 Πηγάδια|3Μέρες+2Παιδιά+Τζάκι|-50%


Remos Villas - 3-5 Πηγάδια της Νάουσας

Νάουσα με 119€ από 240€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+2Παιδιά σε Πέτρινη Κατοικία με Τζάκι ή Σοφίτα με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

119€ από 240€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, σε Δίχωρη Πέτρινη Κατοικία με Τζάκι ή Σοφίτα και Πρωινό, στο Remos Villas! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι, Mountain Bikes, εξάσκηση στην Τοξοβολία και μία βόλτα με ATV Γουρούνα καθώς και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Απολαύστε 4 ημέρες μέσα στη φύση με πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά σας και για εσάς! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
€119 από €240 Κέρδος €121 Έκπτωση 50%
Remos Villas - 3-5 Πηγάδια της Νάουσας
Νάουσα


Περισσότερες Προσφορές

Βόλος με 189€ από 380€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€189 από €380 -50%
4* Volos Palace Hotel - Βόλος
Βόλος
189€ από 380€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στον Βόλο, στο 4 αστέρων Volos Palace Hotel με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό με ποτά και αναψυκτικά) σε δίκλινο δωμάτιο με θέα στη θάλασσα! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί και Φρούτα στο δωμάτιο για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο Πήλιο με 159€ από 318€ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€159 από €318 -50%
Χάνι του Ζήση - Χάνια Πηλίου
Χάνια Πηλίου
Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στα Χάνια Πηλίου, 2 χλμ. από το Χιονοδρομικό Κέντρο, στο Χάνι του Ζήση! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, με 159€ από 318€ ( Έκπτωση 50%)! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Φώτα!

Λίμνη Πλαστήρα με 99€ από 200€ (-51%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 51%)

€99 από €200 -51%
4* Nevros Hotel Resort & Spa - Λίμνη Πλαστήρα
Λίμνη Πλαστήρα
99€ από 200€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Λίμνη Πλαστήρα, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό στο 4 αστέρων Nevros Hotel Resort & Spa ! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται μία ώρα Prive Sauna και Hamam με 2 ποτήρια Κρασί! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Εορταστική Περίοδο!

Βόλος με 239€ από 478€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή

(Έκπτωση 50%)

€239 από €478 -50%
5* Domotel Xenia Volou - Βόλος
Βόλος
239€ από 478€ (Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στο 5 αστέρων Domotel Xenia Volou, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό), σε δίκλινο δωμάτιο στον Βόλο! Για ένα παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται καλωσόρισμα στο δωμάτιο κατά την άφιξη και ένα Massage πλάτης ή ποδιών διάρκειας 10 λεπτών! Ελεύθερη πρόσβαση στο βραβευμένο Elxis Spa το οποίο περιλαμβάνει χρήση της Υδροτονικής Πισίνας, Sauna, Hamam, Event Shower, Jacuzzi και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 3 ημέρες χαλάρωσης, ξεκούρασης και πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! H προσφορά ισχύει ΚΑΙ για τα Φώτα!

Χριστούγεννα στην Αρχαία Ολυμπία με 285€ από 570€ (-50%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε Superior δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€285 από €570 -50%
5* Arty Grand Hotel - Αρχαία Ολυμπία
Αρχαία Ολυμπία
Χριστούγεννα στο 5 αστέρων Arty Grand Hotel, στην Αρχαία Ολυμπία! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο, με 285€ από 570€ ( Έκπτωση 50%)! Παραμονή Χριστουγέννων παρέχεται Eορταστικό Gala με Μουσική DJ! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας, της Sauna, του Ηamam και του Jacuzzi! Προσφέρεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να χαρείτε κάθε ομορφιά στον ιστορικό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Ναύπλιο με 99€ από 210€ (-53%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 53%)

€99 από €210 -53%
The House Project Hotels - Ναύπλιο
Ναύπλιο
99€ από 210€ ( Έκπτωση 53%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο Ναύπλιο, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, στο Chroma Design Hotel & Suites ή στον Ξενώνα Άρωμα! Παρέχεται Welcome drink κατά την άφιξη καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στην καρδιά του κοσμοπολίτικου Ναυπλίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα!

Καστοριά με 99€ από 198€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€99 από €198 -50%
Andromeda Boutique Hotel - Καστοριά
Καστοριά
99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών στην Καστοριά, στο Ανδρομέδα Boutique Hotel, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί και Φρούτα για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης στην όμορφη αρχοντική πόλη! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Ρίο με 159€ από 320€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή+Κρασί σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€159 από €320 -50%
4* Porto Rio Hotel & Casino - Ρίο
Ρίο
159€ από 320€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 4 αστέρων Porto Rio Hotel & Casino μέλος των STAR HOTELS, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) ΚΑΙ Κρασί σε όλα τα γεύματα, σε δίκλινο δωμάτιο στο Ρίο! Παρέχεται Early check in κατόπιν διαθεσιμότητας και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 ημέρες πολυτέλειας ! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Καρπενήσι με 239€ από 480€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+1Παιδί με Ημιδιατροφή+Spa σε δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€239 από €480 -50%
5* Montana Hotel & Spa - Καρπενήσι
Καρπενήσι
239€ από 480€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa στο Καρπενήσι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο! Προσφέρεται ένα Χαλαρωτικό Massage διάρκειας 20 λεπτών, μια Ενυδάτωση Προσώπου, μία Συνεδρία Solarium και ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας με σύστημα Jet, Νεροκουρτίνα και σύστημα αντίστροφης Κολύμβησης, του Ηamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται μοναδικές Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων, Παιδότοπος, αίθουσα Μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ και επιτραπέζια παιχνίδια! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να χαρείτε το μαγικό τοπίο του Καρπενησίου για 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθενται ειδικές προσφορές ΚΑΙ για την Εορταστική Περίοδο!

Πορταριά Πηλίου με 98€ από 196€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€98 από €196 -50%
Montagna Verde - Πορταριά Πηλίου
Πορταριά Πηλίου
98€ από 196€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 8 ετών στην Πορταριά Πηλίου, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό, στο Montagna Verde! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες στην μαγευτική Πορταριά! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Κατερίνη Πιερίας με 199€ από 398€ (-50%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Ημιδιατροφή σε Superior δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€199 από €398 -50%
5* Mediterranean Village Hotel & Spa - Κατερίνη Πιερίας
Κατερίνη Πιερίας
199€ από 398€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά, ένα έως 14 ετών και ένα έως 3 ετών, στο 5 αστέρων Mediterranean Village Hotel & Spa με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο, στην Κατερίνη Πιερίας! Ελεύθερη πρόσβαση στο Κέντρο Ευεξίας Spa Venus με απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας με Υδρομασάζ, του Hamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Κάθε Σάββατο βράδυ Ζωντανή Μουσική στο Bar του Ξενοδοχείου και για τους μικρούς μας φίλους Παιδότοπος και Καθημερινή Προβολή Ταινιών! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη παρέχονται 2 Massage σώματος διάρκειας 30 λεπτών το καθένα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για τα Φώτα! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Χριστούγεννα!

Ζαγοροχώρια με 95€ από 190€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό