Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Κεραία Βραχέων HF G5RV - ΑΠΟ ΤΟ RADIO ELEKTRON

 Κεραία Βραχέων HF G5RV μεγάλου μήκους δίπολο (10-80M) /Eξαιρετικής κατασκευής dipole antenna

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Η μεγάλου μήκους κεραία τύπου G5RV είναι μία γνωστή και δημοφιλής ερασιτεχνική κεραία βραχέων HF και καλύπτει τις μπάντες των 80 μέτρων μέχρι και των 10 μέτρων.Το συνολικό μήκος του διπόλου είναι 31 μέτρα και θα πρέπει να τροφοδοτείται με καλής ποιότητας 50 ohm ομοαξονικο καλώδιο (Συνιστώμενο μήκος τροφοδοσίας 13 ή 27μέτρα). Η κεραία αποτελείται από πλαστικοποιημένο ατσαλόσυρμα για κάθε σκέλος ,10 μέτρα ανοιχτή γραμμή και balun από 450Οhm σε 50 Οhm.Για καλύτερο συντονισμό θα πρέπει να υπάρχει antenna tuner.


Εκδόσεις Λιβάνη - Νέες τιμές 9,90 €





Έκθεση : 'H Τέχνη του Αγίου Όρους στο Τελλόγλειο' από 13 Φεβρουαρίου έως 20 Απριλίου 2015

Η Artionrate και το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης παρουσιάζουν από 13 Φεβρουαρίου έως 20 Απριλίου 2015 σύγχρονα έργα αγιογράφων και μοναχών στους εκθεσιακούς χώρους του Τελλογλείου.
Αφορμή της διοργάνωσης της έκθεσης αποτέλεσε η παρουσία σπάνιων θρησκευτικών εικόνων του «λαϊκού» ζωγράφου Θεόφιλου Χατζημιχαήλ στο πλαίσιο της μεγάλης έκθεσης του Τελλογλείου με τίτλο «Τιμή στον Tériade», όπου παρουσιάζεται η δραστηριότητα του συλλέκτη έργων τέχνης, τεχνοκριτικού και εκδότη Στρατή Ελευθεριάδη-Tériade.
Η σημασία του Αγίου Όρους για την Αγιογραφία είναι καθοριστική: εμπνέει, συμβουλεύει, συντονίζει και ταυτόχρονα επιτρέπει στους αγιογράφους να εκφράζονται ελεύθερα, σύμφωνα με τους κανόνες της βυζαντινής τέχνης και τεχνικής.
Τα έργα που παρουσιάζονται στην έκθεση είναι φιλοτεχνημένα από τον άρχοντα αγιογράφο του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, κ. Κωνσταντίνο Ξενόπουλο, τον πατέρα Παναγιώτη Πεύκη και τον κ. Γεώργιο Σιδηρόπουλο, τρεις απόφοιτους της Αθωνιάδας Εκκλησιαστικής Ακαδημίας του Αγίου Όρους και καθηγητές αγιογραφίας, καθώς και από αγιογράφους μοναχούς.
Το περιεχόμενο της έκθεσης συνθέτουν αγιογραφίες, φιλοτεχνημένες σύμφωνα με την Μακεδονική, Κρητική, Επτανησιακή και Παλαιολόγεια Σχολή καθώς και από προσωπογραφίες και σκηνές από την καθημερινή ζωή των μοναχών του Αγίου Όρους.
Η Artionrate σε συνεργασία με το Τελλόγλειο Ίδρυμα θα παρουσιάσουν, επίσης, στο πλαίσιο της έκθεσης, ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015 στις 19:00.

Αρκεί να θέλεις… ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ

Αρκεί να θέλεις… 
Συγγραφέας: Δημήτρης Νικολαΐδης
Isbn:978-960-9692-32-8
Σελίδες: 477
Ο Δημήτρης Νικολαΐδης, στο πρώτο του μυθιστόρημα σκιτσάρει τις ανθρώπινες σχέσεις. Χωρίς «παραβάν», ελεύθερα, ειλικρινά, όπως ακριβώς πρέπει να ορίζονται οι άνθρωποι κι οι σχέσεις τους.
Γιατί αλλιώς πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό που θα ‘ρθει μαζί με την αλήθεια…
Το πρόβλημα: Οι ανθρώπινες σχέσεις. Τι άλλο; Δύσκολες από χέρι. Έχουν πάντα γελαστή αρχή και σίγουρα θλιμμένο τέλος. Η πορεία τους μοιάζει αναπότρεπτη, σαντη μοίρα. Είναι όμως;
Ο χωρισμός: Πάντα η άλλη πλευρά φταίει για όλα. Νόμος απαράβατος.Τελευταία είναι και θέμα μόδας. Κάποιοι το γιορτάζουν κιόλας. Η αντιστροφή στις δόξες της. Σε λίγο θ’ αντικαταστήσει και τις εθνικές γιορτές.
Ο εχθρός: Μας αρέσει, δε μας αρέσει, πάντα κι αποκλειστικά, είναι μόνο μέσα μας. Θέλει θάρρος, για να σκύψεις και να δεις. Συνήθως του φοράμε μάσκα φιλίας και δηλώνουμε πολύ περήφανοι για το κατόρθωμά μας. 
Ο έρωτας: Υπάρχει τελικά; Πρέπει να υπάρχει; Το σύστημα πάντως θέλει να τον θάψει. «Δεν ταιριάζει σ’ ανώτερους ανθρώπους. Μόνο στα ζώα». Χαρίσαμε τα ένστικτα στα ζώα. Τόσο ανόητα. 
Η λύση: Αφού δεν πιστεύεις πως υπάρχει πρόβλημα, τότε τι ψάχνεις; Ψύλλους στ’ άχυρα; Γιατί όχι; Ποτέ δεν ξέρεις. Αρκεί να θέλεις και ν’ αντέχεις. Όλο και κάτι θα πετύχεις. Ακόμη και οι ψευδαισθήσεις μπορούν να νικηθούν. 
Δεύτερη φορά δεν έχει: «Γι’ αλλού ξεκίνησα κι έπεσα πάνω σου…Ευλογημένη ώρα…Μέχρι του δρόμου τα μισά ήμουν άλλη κι όχι εγώ…Έφτασε η ώρα να το πω…Ποτέ δεν είναι αργά…Σε λατρεύω…Για πάντα». 
Έρωτας που δεν κράτησε ποτέ του δεν υπήρξε: Χωρίς σχόλια.

Δείτε φωτογραφίες από το ξενοδοχείο του Χάρι Πότερ.

ArtTravel
Μια στάση δεν είναι αρκετή!!!  
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​1
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​2
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​3
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​4
 

Γκαϊφύλλιας Θανάσης - Πρέβεζα live

5*Λευκάδα Ημιδιατροφή 3Μέρες 2Ατομα+Spa 179€|-50%


5* Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort - Λευκάδα

Καθαρά Δευτέρα στη Λευκάδα με 179€ από 360€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

Καθαρά Δευτέρα στο 5 αστέρων Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort, στη Λευκάδα! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα Θάλασσα, μόνο με 179€ από 360€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Μασκέ Πάρτυ και Σαρακοστιανός Μπουφές με Ζωντανή Μουσική! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας, της Saunas, του Hamam, του Jacuzzi και του Γυμναστηρίου για κάθε ημέρα διαμονής! Για τους μικρούς μας φίλους Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων! Παρέχεται Welcome Drink στο Lounge Bar Scorpios καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 3 εορταστικές ημέρες και να μαγευτείτε από το τοπίο της Λευκάδας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
€179 από €360 Κέρδος €181 Έκπτωση 50%
5* Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort - Λευκάδα
Λευκάδα


Περισσότερες Προσφορές

Καθαρά Δευτέρα στην Κατερίνη Πιερίας με 199€ από 398€ (-50%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€199 από €398 -50%
5* Mediterranean Village Hotel & Spa - Κατερίνη Πιερίας
Κατερίνη Πιερίας
Καθαρά Δευτέρα στο 5 αστέρων Mediterranean Village Hotel & Spa, στην Κατερίνη Πιερίας! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 14 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 199€ από 398€ ( Έκπτωση 50%)! Ελεύθερη πρόσβαση στο Κέντρο Ευεξίας Spa Venus με απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας με Υδρομασάζ, του Hamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου καθώς και Ζωντανή Μουσική καθημερινά στο Bar του Ξενοδοχείου με Μασκέ party! Για τους μικρούς μας φίλους Παιδότοπος και προβολή Ταινιών! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Συρράκο Ιωαννίνων με 69€ από 140€ (-51%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 51%)

€69 από €140 -51%
Ξενώνας
Συρράκο Ιωαννίνων
69€ από 140€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Γεύμα ή Δείπνο), στο Συρράκο Ιωαννίνων στον Ξενώνα "Η Γκούρα", σε δίκλινο δωμάτιο! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in και Late check out για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες ζεστασιάς! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Καθαρά Δευτέρα!

Ναύπακτος με 109€ από 260€ (-58%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα με Πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 58%)

€109 από €260 -58%
4* NAFS Hotel - Ναύπακτος
Ναύπακτος
109€ από 260€ ( Έκπτωση 58%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στο Βραβευμένο από το Conde Nast Traveller 4 αστέρων NAFS Hotel στη Ναύπακτο, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό Αμερικάνικου τύπου σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Welcome drink, Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Καρπενήσι με 99€ από 200€ (-51%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή

(Έκπτωση 51%)

€99 από €200 -51%
Lecadin Hotel - Καρπενήσι
Καρπενήσι
99€ από 200€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών στο Καρπενήσι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα που κόβει την ανάσα στο Lecadin Hotel! Προσφέρεται Welcome Drink κατά την άφιξη! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late Check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Καθαρά Δευτέρα!

Όλυμπος με 89€ από 190€ (-53%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί σε Σοφίτα με Τζάκι+Πρωινό

(Έκπτωση 53%)

€89 από €190 -53%
Ξενώνας Δημάτη - Όλυμπος
Όλυμπος
89€ από 190€ ( Έκπτωση 53%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 7 ετών στον Όλυμπο, σε Σοφίτα με Τζάκι και Πλούσιο Πρωινό στο Ξενώνα Δημάτη! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι, Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στην άγρια ομορφιά των κορφών του Ολύμπου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Καθαρά Δευτέρα!

Καστοριά με 145€ από 290€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€145 από €290 -50%
4* Afkos Grammos Luxury Collection Boutique Hotel - Νεστόριο Καστοριάς
Καστοριά
145€ από 290€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών στο Νεστόριο Καστοριάς, στο 4 αστέρων Afkos Grammos Luxury Collection Boutique Hotel με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Bραδινό), σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο! Προσφέρονται Φρούτα για καλωσόρισμα καθώς και ελεύθερη πρόσβαση στο Γυμναστήριο! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον όμορφο χειμερινό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Καθαρά Δευτέρα στο Ρίο με 315€ από 630€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή+Κρασί σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€315 από €630 -50%
4* Porto Rio Hotel & Casino - Ρίο
Ρίο
Καθαρά Δευτέρα στο 4 αστέρων Porto Rio Hotel & Casino στο Κεντρικό Κτίριο, στο Ρίο! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 315€ από 630€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Κρασί σε όλα τα γεύματα και Σαρακοστιανός Μπουφές την Καθαρά Δευτέρα! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχεται Δημιουργική Παιδική Απασχόληση! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Καθαρά Δευτέρα Πήλιο με 135€ από 270€ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€135 από €270 -50%
Χάνι του Ζήση - Χάνια Πηλίου
Πήλιο
Καθαρά Δευτέρα στα Χάνια Πηλίου 2 χλμ. από το Χιονοδρομικό Κέντρο, στο Χάνι του Ζήση! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, μόνο με 135€ από 270€ ( Έκπτωση 50%)! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Ζαγοροχώρια με 98€ από 196€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα με Πρωινό σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€98 από €196 -50%
Αρκτούρος Hotel - Ζαγοροχώρια
Ζαγοροχώρια
98€ από 196€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στα Ζαγοροχώρια, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ, στο Αρκτούρος Hotel! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 15:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Καθαρά Δευτέρα!

Μαίναλο με 189€ από 380€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+2Παιδιά σε Executive Villa με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€189 από €380 -50%
Nefeles Mainalon Resort - Ορεινή Αρκαδία
Μαίναλο
189€ από 380€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών στην Ορεινή Αρκαδία, σε Superior Villa με Τζάκι και Πλούσιο Πρωινό στο Nefeles Mainalon Resort, στις παρυφές του Μαινάλου με θέα το Ελατόδασος! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο, 2 εισιτήρια για το Σπήλαιο του Κάψια, επίσκεψη σε τοπικό Βιολογικό Οινοποιείο και χρήση ποδηλάτων για βόλτα στο Μαίναλο! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Ιωάννινα με 84€ από 170€ (-51%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 51%)

€84 από €170 -51%
Byzantio Hotel - Ιωάννινα
Ιωάννινα
84€ από 170€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών στα Ιωάννινα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ στο Byzantio Hotel! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Καθαρά Δευτέρα!

Καθαρά Δευτέρα στο Μουζάκι Καρδίτσας με 299€ από 598€ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή+Spa σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)