Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»


Οκτώβριος 2013
Για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη την Ελλάδα ο Οκτώβριος ήταν ένας μήνας με σημαντικά γεγονότα σε πολλά επίπεδα.  Περιηγηθείτε στις σελίδες μας, ενημερωθείτε και ζήστε ό,τι καθημερινά βιώνει «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
9 Νοεμβρίου 2013: 18 Χρόνια δράσης για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
18 χρόνια από την ημέρα που ο Ανδρέας έγραψε το ημερολόγιό του

Περισσότερες από 2.300.000 κλήσεις έχει διαχειριστεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αυτά τα 18 χρόνια!

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ιδρύθηκε από ένα δεκάχρονο αγόρι, τον Ανδρέα Γιαννόπουλο. Ο Ανδρέας υπήρξε ένα παιδί ευτυχισμένο, ένα παιδί χαμογελαστό. Με λόγια ώριμα  και ουσιαστικά στις 9 Νοεμβρίου 1995 έγραψε το ημερολόγιο του, λίγες ημέρες πριν χάσει τη μάχη για τη ζωή, ξαφνιάζοντας και ταρακουνώντας την ελληνική κοινωνία, ζητώντας την ίδρυση ενός Συλλόγου για τα παιδιά που έχουν ανάγκη, ανεξαρτήτου χρώματος, θρησκείας και φύλου. Και αυτή την επιθυμία, στα δέκα του χρόνια, τη μοιράστηκε με όλους εμάς και έγινε σκοπός και πράξη για πάρα πολλούς  συνανθρώπους μας. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ.


«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας ενημερώνει για την 4χρονη «Μαρία»
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η 4χρονη μικρή «Μαρία» είναι καλά και  βρίσκεται στην αγκαλιά μας.  Εν αναμονή της εισαγγελικής εντολής για το μέλλον της, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει εξασφαλίσει ένα ζεστό και ασφαλές περιβάλλον για την μικρούλα.
Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για τα μηνύματα, τις κλήσεις και τις πληροφορίες που λαμβάνουμε στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000, στο email 116000@hamogelo.gr και στα κοινωνικά δίκτυα μας. Επίσης, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τις ευχές και τα λόγια στήριξης προς τη μικρή Μαρία.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέσα από τις Διεθνείς Συνεργασίες με Φορείς και Οργανισμούς που έχει αναπτύξει στα 18 χρόνια λειτουργίας του, κατάφερε να κινητοποιήσει ευαισθητοποιημένους πολίτες και να αναδείξει το σημαντικό πρόβλημα των παιδιών που αναζητούνται σε όλο το κόσμο.  
Αξίζει να σημειωθεί ότι το γεγονός προκάλεσε παγκόσμιο ενδιαφέρον και αποτέλεσε πρώτη είδηση στα Διεθνή ΜΜΕ προβάλλοντας την εύρεση της μικρής «Μαρίας» με τη συνεργασία Αστυνομίας, Δικαστικών αρχών και του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».


«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εξέτασε 963 παιδιά
στις Σέρρες, τη Δράμα και τα Δωδεκάνησα!
Το κινητό πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» βρέθηκε στις Σέρρες από τις 14 έως τις 18 Οκτωβρίου πραγματοποιώντας προληπτικές ιατρικές εξετάσεις σε 303 παιδιά. Στη συνέχεια, επισκέφτηκε τη Δράμα από τις 19 έως τις 25 Οκτωβρίου όπου και εξέτασε 460 παιδιά.

Παράλληλα, η κινητή Οδοντιατρική Μονάδα του Οργανισμού βρέθηκε στα Δωδεκάνησα από τις 23 Σεπτεμβρίου έως και τις 27 Οκτωβρίου όπου παρείχε οδοντιατρικές εξετάσεις σε 200 παιδιά. Συγκεκριμένα, επισκέφτηκε την Κάρπαθο, τη Ρόδο, το Καστελόριζο, την Τήλο, την Αστυπάλαια και το Αγαθονήσι. Αξίζει να σημειωθεί πως εξετάστηκαν και 183 ενήλικοι κάτοικοι των νησιών λόγω της αδυναμίας τους να επισκεφτούν κάποιον οδοντίατρο!
 Διαβάστε περισσότερα εδώ.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εξέτασε 558 παιδιά στη Θεσσαλονίκη!


Το κινητό πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» βρέθηκε στο Νομό Θεσσαλονίκης από τις 30 Σεπτεμβρίου έως και τις 11 Οκτωβρίου πραγματοποιώντας προληπτικές ιατρικές εξετάσεις σε 558 παιδιά. Σε συνεργασία με τον Ιατρικό και Οδοντιατρικό Σύλλογο, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» επισκέφτηκε το Δήμο Παύλου Μελά από τις 30 Σεπτεμβρίου έως και τις 4 Οκτωβρίου εξετάζοντας 314 παιδιά. Στη συνέχεια, επισκέφτηκε το Δήμο Θεσσαλονίκης από τις 5 έως και τις 11 Οκτωβρίου, όπου εξέτασε 244 παιδιά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.


«Ευχαριστώ που με κάνατε να ξεχάσω ότι βρίσκομαι στο νοσοκομείο»!

Η Αναστασία είναι 13χρονών και έχει οστεοσάρκωμα στο πόδι. Νοσηλεύεται σε νοσοκομείο Παίδων και η κατάστασή της δεν της επιτρέπει να βγει από το δωμάτιο. Εμείς όμως δε θέλουμε να την αφήσουμε μόνη. Κάθε μέρα πηγαίνουμε με παιχνίδια και κατασκευές στο δωμάτιό της και το χαμόγελό της φωτίζει το χώρο.
«Τελικά είμαι τυχερή που δε μπορώ να βγω από το δωμάτιο, αφού όλη η καλή παρέα μαζεύεται εδώ» μας λέει…
Διαβάστε περισσότερα εδώ.


Η μικρή Σοφία δεν είχε ποτέ μια δική της κούκλα!

Κοίταξε τα παιχνίδια με τα τεράστια μαύρα μάτια της και με ρώτησε αν είναι δικά της. Μου εξήγησε με τις λίγες ελληνικές λέξεις που γνώριζε, ότι δεν είχε ποτέ μία δική της κούκλα, ούτε μπλοκ ζωγραφικής και μαρκαδόρους, ενώ της άρεσε τόσο πολύ να ζωγραφίζει.

Άρχισε να παίζει και πλέον δεν την ενοχλούσε το γεγονός ότι βρισκόταν σε ένα αστυνομικό τμήμα, το είχε σχεδόν ξεχάσει. Λίγη ώρα αργότερα και αφού ολοκληρώθηκαν τα διαδικαστικά, πιαστήκαμε χέρι χέρι και μπήκαμε στο ασθενοφόρο του Οργανισμού για να τη συνοδεύσουμε σε ένα περιβάλλον που θα της παρείχε την ασφάλεια που είχε στερηθεί ως τα 9 της χρόνια....
Διαβάστε περισσότερα εδώ.

 
Προληπτική ιατρική σε 3.000 παιδιά σε Ελλάδα και Βουλγαρία!
Στο πλαίσιο του Διασυνοριακού Προγράμματος Ευρωπαϊκής Χωρικής Συνεργασίας «Ελλάδα – Βουλγαρία 2007-2013», «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε ρόλο συντονιστή υλοποιεί σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Παγγαίου, τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Καβάλας «Δημωφέλια», την Περιφερειακή Επιθεώρηση Υγείας του Κάρτζαλι και τους οργανισμούς “Nadja Centre” και “Chance” από τη Βουλγαρία το έργο «Ολοκληρωμένες Χωρικές Συνέργειες για την Υγεία και την Προστασία των Παιδιών» (INTERSYC - Integrated Territorial Synergies for Children Health and Protection).
Διαβάστε περισσότερα εδώ.

 
   

ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΝΑ ΤΕΡΚΕΣΙΔΟΥ!

Φίλες και φίλοι στις αγαπημένες σειρές βιβλίων με CD Τραγουδώ ό,τι αγαπώ και Μουσικά παραμύθια κυκλοφορούν από σήμερα 2 νέα βιβλία!
ΤΡΑΓΟΥΔΩ Ο,ΤΙ ΑΓΑΠΩ Νο8
Τραγουδώ και μαθαίνω να τρώω σωστά!

Συγγραφέας: Λένα Τερκεσίδου
Εικονογράφος: Νέστορας Ξουρής
Μουσική: Μάρω Θεοδωράκη
Τραγουδούν: Μάρω Θεοδωράκη, Σωτήρης Καρκαλέμης
Έτος: 23 Μάϊου 2012
Σχήμα:13Χ26
Σελίδες:48
ISBN:978-960-6864-70-4  

ΔΕΙΤΕ ΤΟ
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
ΜΟΥΣΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ Νο4
Ο Ερμής το άτακτο πόνυ!

Συγγραφέας: Λένα Τερκεσίδου
Εικονογράφος: Στέλλα Αποστόλου
Μουσική: Νίκος Παπαδογιώργος
Τραγουδούν: Νίκος Ζης, Νεφέλη Παπαναγή, ¶ρης Μακρής, Ίρις Νικολάου, Αργυρώ Βούρου, Αλέξανδρος Δεληγιαννίδης, Ελίζα Βενιζελέα, Χρήστος Θεοδωρακόπουλος.
Έτος:23 Μαίου 2012
Σχήμα:21x21
Σελίδες:48
Εξώφυλλο:Σκληρό
ISBN:978-960-6864-87-2  

ΔΕΙΤΕ ΤΟ
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

54ο ΦΚΘ: News

FestivalNews #429
H αυλαία του 54ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης επεσε το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013 στην ιστορική έδρα του θεσμού, το Ολύμπιον, με την τελετή λήξης, την οποία θα παρουσιάσει η ηθοποιός Στεφανία Γουλιώτη. Μετά την επίσημη λήξη της διοργάνωσης, θα προβληθεί η ταινία Nebraska του ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτη Αλεξάντερ Πέιν, ο οποίος φέτος είναι πρόεδρος της διεθνούς κριτικής επιτροπής του φεστιβάλ και θα δώσει το «παρών» στην τελετή.
Η ταινία -ένας ασπρόμαυρος φόρος τιμής στη γενέτειρα του Πέιν, τη Νεμπράσκα- είναι ένα βαθιά ανθρώπινο road movie που εστιάζει στη γλυκόπικρη σχέση ενός πατέρα με το γιο του, οι οποίοι ταξιδεύουν εκεί για να εισπράξουν τα κέρδη ενός αμφιβόλου γνησιότητας λαχείου. Στο ρόλο του πατέρα συναντάμε τον Μπρους Ντερν, σε μια έξοχη ερμηνεία που βραβεύτηκε στο φεστιβάλ των Καννών. Η ταινία αποτυπώνει εικόνες μιας άγνωστης Αμερικής, αναμνήσεις και αλήθειες, μέσα από τη συναισθηματικά φορτισμένη προσωπική διαδρομή του κεντρικού ήρωα.
 
Βραβεία Αγοράς
Μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα, έπεσε η αυλαία της Αγοράς του 54ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013 στο ξενοδοχείο Electra Palace, όπου απονεμήθηκαν τα βραβεία του 9ου Φόρουμ Συμπαραγωγών Crossroads και των Works in Progress, στο πλαίσιο του 54ου ΦΚΘ.
 
 
 
Ταινίες για παιδιά
Αίθουσα Σταύρος Τορνές, 10/11, 09:00-13:00
Οι νεαροί σινεφίλ έχουν την τιμητική τους και φέτος στο 54ο ΦΚΘ. Οι προβολές του τμήματος του Φεστιβάλ περιλαμβάνουν πέντε ταινίες από την Δανία για παιδιά και εφήβους, την ενότητα "Short & Sweet" -ένα καλειδοσκόπιο του γερμανικού κινουμένου σχεδίου- καθώς και την απολαυστική σειρά ταινιών μικρού μήκους "Soirée Allemande - Everybody's Favourites".
Το ΦΚΘ ταξιδεύει στη Βόρεια Ελλάδα!
Mέσα από τις Περιφερειακές Εκδηλώσεις, το 54ο ΦΚΘ φέρνει το κοινό σε επαφή με πρωτοπόρους δημιουργούς και ταινίες. Από τις 11 Νοεμβρίου το Φεστιβάλ θα βρεθεί σε Αλεξανδρούπολη, Βέροια, Καβάλα, Καστοριά, Κιλκίς, Κοζάνη, Ξάνθη, Πτολεμαΐδα, Σέρρες και Φλώρινα. Οι πόλεις αυτές θα φιλοξενήσουν μια επιλογή ταινιών από το πρόγραμμα του 54ου

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔ. ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ


Σας αρέσουν οι αστυνομικές ιστορίες; Τα ανεξιχνίαστα μυστήρια, οι σκοτεινές υποθέσεις και τα ψυχολογικά θρίλερ; Δοκιμάστε τις δυνάμεις σας στο χαρτί παίρνοντας μέρος στον διαγωνισμό αστυνομικής ιστορίας που διοργανώνουν οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.
Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σε συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΘΗΝΑ 9.84 προκηρύσσουν διαγωνισμό αστυνομικής ιστορίας με θέμα Ο φόβος του ξένου.
Διάρκεια
Ως ημερομηνία έναρξης του διαγωνισμού ορίζεται η 10η Οκτωβρίου 2013 και ως ημερομηνία λήξης η 10η Δεκεμβρίου 2013. Κάθε συμμετοχή που θα σταλεί εκτός των χρονικών πλαισίων θα θεωρείται εκπρόθεσμη και δεν θα γίνεται δεκτή.
Το θέμα
«Ο φόβος του ξένου»
Η ανάπτυξη του θέματος και της πλοκής των ιστοριών είναι απολύτως ελεύθερη για τους συμμετέχοντες. Τα διαγωνιζόμενα κείμενα πρέπει να είναι αστυνομικά διηγήματα με την ευρεία έννοια του όρου, να μην έχουν δημοσιευτεί στο παρελθόν σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή ούτε να έχουν υποβληθεί σε άλλον διαγωνισμό.
Έκταση κειμένων
Οι ιστορίες δεν θα πρέπει να ξεπερνούν σε έκταση τις 2.500 λέξεις (στην καταμέτρηση συμπεριλαμβάνεται και ο τίτλος της ιστορίας).
Οι κριτές
Η πρωτοτυπία του συγκεκριμένου διαγωνισμού έγκειται στο γεγονός πως ΕΣΕΙΣ οι ίδιοι κρίνετε το αποτέλεσμα. Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό διαβάζουν τα κείμενα, αξιολογούν και βαθμολογούν για να αναδείξουν τους νικητές.
Οι νικητές
Οι δέκα ιστορίες που θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία θα εκδοθούν σε βιβλίο που θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ με τον τίτλο Ο φόβος του ξένου, 10 αστυνομικές ιστορίες. Η συλλογή θα κυκλοφορήσει σε έντυπη και ψηφιακή μορφή η οποία θα διατεθεί προς πώληση στα βιβλιοπωλεία (και e-shops). Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθούν για τους σκοπούς της πλατφόρμας «Συν Αθηνά» (www.synathina.gr) του Δήμου Αθηναίων, η οποία στηρίζει και διευκολύνει τις ομάδες πολιτών που με τις δράσεις τους βελτιώνουν την ποιότητα ζωής στην Αθήνα. Επιπλέον, οι δέκα νικητές θα έχουν προτεραιότητα σε ό,τι αφορά την αξιολόγηση τυχόν μελλοντικών έργων τους που θα υποβληθούν στις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προς έκδοση.
Η ιστορία του πρώτου νικητή θα διασκευαστεί θεατρικά για το ραδιόφωνο από τον σταθμό Αθήνα 9.84.
Ο δεύτερος και ο τρίτος νικητής θα κερδίσουν βιβλία αστυνομικής λογοτεχνίας από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, δικής τους επιλογής και ονομαστικής αξίας 200 και 100 ευρώ αντιστοίχως.
Η ανακοίνωση των νικητών θα γίνει σε ειδική τιμητική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον ΑΘΗΝΑ 9.84 εντός του πρώτου εξαμήνου του 2014 και θα είναι ανοιχτή στο κοινό.
Δικαίωμα συμμετοχής – Βασικές προϋποθέσεις
Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους είτε έχουν εκδώσει άλλο οποιοδήποτε έργο είτε όχι.
Η υποβολή των κειμένων γίνεται μόνο ηλεκτρονικά.
Η Οργανωτική Επιτροπή
Ελένη Μπούρα, Αναστασία Καμβύση, Μαρία Ξυλούρη, Ντόρα Τσακνάκη, Ειρήνη Χριστοπούλου εκ μέρους των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.
Επικοινωνία
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση σχετικά με τον διαγωνισμό αστυνομικής ιστορίας μπορείτε να επικοινωνείτε στο e-mail: diagonismos.crime@metaixmio.gr.
Όροι συμμετοχής
Διαβάστε προσεκτικά τους αναλυτικούς όρους συμμετοχής στον διαγωνισμό.

Προγνωστικός Χάρτης Ύψους και Διεύθυνσης Κύματος για 2013-11-10 21:00:00

ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 / 0400 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ
ΚΥΜΑΤΟΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

ΜΕΡΟΣ 1
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΜΙΑ
ΜΕΡΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 09-11-13/21 UTC
ΧΑΜΗΛΟ 1010 ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ,
ΒΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ 998 ΣΤΙΣ 11/00UTC ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΟΜΑΛΟ ΠΕΔΙΟ ΠΙΕΣΕΩΝ 1014 ΜΕ 1020 ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 04 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΜΠΟΥΤ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 7.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΜΕΛΙΤΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 7.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΣΙΔΡΑ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 4 ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6.
ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 6.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ.
ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΤΑΥΡΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΕΛΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 4. ΗΡΕΜΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 2 Η 3 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΗΡΕΜΗ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΙ. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ.
ΗΡΕΜΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΙ. ΗΡΕΜΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 6.
ΗΡΕΜΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 6.
ΗΡΕΜΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5. ΗΡΕΜΗ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5. ΗΡΕΜΗ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΗΡΕΜΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΗΡΕΜΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4.
ΗΡΕΜΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6.
ΗΡΕΜΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5.
ΗΡΕΜΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 2 Η 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4.
ΗΡΕΜΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 4.
ΗΡΕΜΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΝΟΤΙΟΙ.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5.
ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ ΣΤΗ ΜΕΛΙΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 10-11-2013 / 0600 ΤΟΠΙΚΗ
ΜΕΡΟΣ 1

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 10-11-2013
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ-ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.
ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΙΟ ΠΥΚΝΕΣ. ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΜΙΧΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΣΘΕΝΕΙΣ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 08 ΕΩΣ 22 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 4 ΜΕ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΑΘΜΑΙΑ ΘΑ ΠΥΚΝΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ, ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΜΙΧΛΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΙ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 23 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΤΟΠΙΚΑ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ 4 ΜΕ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΠΥΚΝΩΣΟΥΝ. ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΜΙΧΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 2 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 07 ΕΩΣ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΧΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 23 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 23 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ 09 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΧΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΝΟΤΙΟΙ ΜΕΧΡΙ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 24 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΜΙΧΛΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΣΘΕΝΕΙΣ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 14 EΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 11-11-2013
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑ
ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΠΤΩΣΗ.

Γιώργος Ζάχαρης: O Ελληνας που κέρδισε 100 εκατ.$ με ένα tweet

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:"ΜΠΑΡ ΣΕ ΚΑΛΟ ΜΑΣ"...και συνεχίζουμε!!!

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0/?ui=2&ik=32757241f6&view=att&th=142323efdfd97e55&attid=0.1&disp=inline&realattid=4c144485cb03fd5a_0.2&safe=1&zw&saduie=AG9B_P_GRHEx34CVxMlFMWnIoqmM&sadet=1383825986702&sads=QLvw17JR_wQBx5Lzd98hBp_szGY

2 επιβάτες, 1 εισιτήριο! Πετάξτε σε Business Class!











-

Η Qatar Airways φέρνει τη Business Class κοντά σε όλους!
Απολαύστε μαζί με τον/τη συνοδό σας την απαράμιλλη πολυτέλεια της Qatar Airways Business Class και πληρώστε 1 μόνο εισιτήριο.
Ισχύει μέχρι 31 Μαρτίου 2014.
Επιλέξτε προορισμό και μιλήστε με τους ταξιδιωτικούς μας συμβούλους!

Σημαντικά:
•   Εξαιρούνται οι ημ/νίες: 18 Δεκ - 23 Δεκ ‘13 & 02 Ιαν - 12 Ιαν ‘14•   Ισχύει για κρατήσεις μέχρι 14 Νοεμ. 2013•   Ισχύει για κοινές ημ/νίες ταξιδιού και για τους 2 επιβάτες•   3 ημέρες παραμονής στον προορισμό κατ’ ελάχιστον•   Εξαιρείται ο προορισμός της Doha•   Έκδοση εισιτηρίου: τουλάχιστον 3 ημέρες πριν την αναχώρηση•   Οι φόροι αεροδρομίου εξαιρούνται της προσφοράς






phone Τηλ.: 211 211 8888 | Βασ. Σοφίας 105-107, 115 21 Αθήνα



MidEast Travel
www.mideast.gr
> Ξεφυλλίστε
τα έντυπά μας!


Ε-mail: mideast@mideast.gr, fax: +30 210 642 6147 ISO 9001:2008 Αρ. Ειδικού Σήματος Λειτουργίας ΕΟΤ: 0206Ε61000259300

ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ - ONIRAMA - ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ


Δ. Τσακνής - Φτιάξε καρδιά μου το δικό σου παραμύθι

Γιώργος Ζάχαρης: O Ελληνας που κέρδισε 100 εκατ.$ με ένα tweet

Κορυφώνεται η πολιτική διαμάχη στη Βουλή με αφορμή την πρόταση μομφής - in.gr

Τριήμερη μάχη στη Βουλή
Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο, με αφορμή την πολιτική διαμάχη που κλιμακώνεται στη Βουλή εν όψει της κρίσιμης ψηφοφορίας, τα μεσάνυχτα της Κυριακής, για την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης. Υπουργοί και κυβερνητικοί βουλευτές έστρεψαν τα «πυρά» τους κατά του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας για κίνηση που στοχεύει σε εσωτερικό ακροατήριο και, όπως είπε ο πρωθυπουργός, δηλητηριάζει το πολιτικό κλίμα. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησαν πως ο πολιτικός χρόνος της κυβέρνησης τελειώνει.  
Κορυφώνεται η πολιτική διαμάχη στη Βουλή με αφορμή την πρόταση μομφής
Σαμαράς: Η πρόταση μομφής δηλητηριάζει το πολιτικό κλίμα
Παράνομη κρίθηκε η απεργία των διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ
Μεταβατική συμφωνία ίσως ξεπροβάλλει στη διαπραγμάτευση με το Ιράν
Μαζικοί βιασμοί και βασανισμοί μεταναστών πριν το ναυάγιο της Λαμπεντούζα
Τυφώνας γίγαντας σφυροκοπά τις Φιλιππίνες, θύματα μετρά η χώρα
«Ύστατη λύση» μια νέα ελάφρυνση του χρέους λέει αξιωματούχος της ΕΚΤ
Στο καθεστώς χαμηλού ΦΠΑ και ο καφές «delivery»
Όλι Ρεν: Το 2016 οι νέες αντικειμενικές αξίες ακινήτων στην Ελλάδα
«Χαμένος παράδεισος» στη Μοζαμβίκη ανακαλύφθηκε χάρη στo Google Earth
Σχεδόν εξωγήινα μικρόβια κρύβονταν στα καθαρότερα εργαστήρια της NASA
Απαγόρευση των τρανς λιπαρών προωθούν οι ΗΠΑ
Σεξ και μάζα στο 54ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
«La passione» στο ΜΜΑ, όταν η μόδα συναντά την όπερα
Δεν βρέθηκαν ίχνη δηλητηρίου στα λείψανα του Πάμπλο Νερούδα
O Ολυμπιακός «ζωγράφισε» το 4x4 μέσα στη Φλωρεντία
«Καμίνι το Καραϊσκάκη» ζήτησαν Μήτρογλου και Ρομπέρτο
Στην Αθήνα και με Σαββίδη επέστρεψε η αποστολή του ΠΑΟΚ

Βαρύτητα, βία, ρατσισμός, τρικυμία & έρωτας στη μεγάλη οθόνη!
Καινούριος διαγωνισμός για εισιτήρια Village!
Gravity: μια ταινία απίστευτων τεχνολογικών προκλήσεων
Ζέτα Μακρυπούλια: η ξανθιά που έχει τρελάνει όλους τους άντρες
Κερδίστε αντίτυπα του βιβλίου «Άρια. Ο Κόσμος από την αρχή» του Δημήτρη Στεφανάκη
Κερδίστε αντίτυπα του βιβλίου «Πλανόδιοι θεριστές» της Ευγενίας Φακίνου
Πέντε εικαστικοί περίπατοι για το Σαββατοκύριακο
"Στη Μάχη του Χορού": κερδίστε προσκλήσεις και απολαύστε break dance στο έπακρο!
Η αβανγκάρντ ομάδα εφήβων Gob Squad στο δικό της Big Brother
Λεονάρνο ντι Κάπριο: γεννημένος σαν σήμερα
"To in.gr οδηγεί" στον ΒΗΜΑ 99,5 κάθε Σάββατο 12:00-13:00
Tesla Model S: Στις φλόγες για μία ακόμη φορά
Nissan Qashqai 2014: Στοίχημα ποιότητας
Δρακόσπιτο... κι όποιος αντέξει!
Ο καθαρός αέρας της... Κλεισούρας!
Ένα "μπαλκόνι" με θέα στον Παγασητικό!
Λασίθι: οι Παπαγιαννάδες και... η έπαυλη De Mezzo!
Κερδίστε ένα τριήμερο στo ξενοδοχείο Βυζαντινό, κοντά στην πόλη της Άρτας!
Οι καλύτερες ιδέες για ένα ραντεβού διαφορετικό από τ' άλλα
Μοδάτα ρολόγια μέχρι €125
Adele Exarchopoulos και Lea Seydoux σε νέες περιπτύξεις
Τοπ-15: τα ωραιότερο καρό της αγοράς
Η επανάσταση της μόδας όπως την είδε ο Roberto Cavalli
Γιατί οι καλοντυμένες φορούν Chanel;
Πρόλαβε το διαβήτη σου κι αν έχεις ήδη αντιμετώπισέ τον σωστά
Η σοκολάτα δεν παχαίνει τα παιδιά
Γιατί οι γυναίκες λαχανιάζουν πιο εύκολα από τους άνδρες;
doctors.in.gr: Η πύλη των ιατρών
24 σημάδια ότι είσαι σίγουρα μαμά
Ποια είναι η κατάλληλη μέρα για να ξεκινήσουμε δίαιτα;
Μοναχοπαίδι: Το «πολύτιμο» παιδί!
Αυτός είναι ο πιο κομψός άντρας της χρονιάς!
Τι μου έμαθε η κόρη μου για το σώμα μου!
3 μυστικά για χαρούμενα παιδιά!
Μια κρυφή ματιά στο εσωτερικό του Sony Playstation 4
Εργαλεία από το Γιέιλ ενάντια στην καταπίεση των παιδιών στο Facebook
Με όπλο το YouTube, προωθείται η διεύρυνση του κοινωνικού δικτύου της Google
Nέο ενιαίο σκάφος για όλες τις ομάδες του Volvo Ocean Race, στον επόμενο αγώνα του 2014-2015
Η Oracle Team Usa νικήτρια του 34oυ America' s Cup