Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΙΔΕΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΙΔΕΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ

Εδώ είμαστε Αδέλφια, ο Αύγουστος μας χαιρετά, και όπως μας έκαναν γνωστό οι λυπητερές του ΕΝΦΙΑΛΤΗ, θα έρθουν στο ΤΕΛΟΣ του μηνού (που λένε), και ξέρετε γιατί ε; Γιατί θα έχουν ήδη μπει οι μισθοί και οι συντάξεις, οπότε, θα είναι πολύ πιο εύκολο να ΑΡΠΑΞΟΥΝ την πρώτη δόση από τους τραπεζικούς λογαριασμούς.
Πολλοί είναι εκείνοι που φοβούνται πως θα μπει χέρι ακόμα ΚΑΙ στους ακατάσχετους λογαριασμούς, κάτι που απευχόμαστε, αλλά ρε παιδί μου, τους φοβήθηκε το μάτι μας αυτούς, οι οποίοι αποδείχτηκαν ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ από τους προηγούμενους.
Το κράτος θέλει με κάθε τρόπο να εισπράξει, το 95% των Ελλήνων ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ, τα όποια μηνιαία εισοδήματα τους ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ούτε για να ζήσουν, και δεν ξέρω αν το καταλάβατε, αλλά όπως έλεγε και ο αξέχαστος ΝΤΙΝΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, «είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα» σε αυτή τη χώρα.
Διάβασα μια είδηση, την οποία σίγουρα τη διάβασαν και τα κυβερνητικά στελέχη, αλλά και τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, και Συνέλληνες,  ο Θεός να μας φυλλαξει, μη τυχόν και πάνε να εφαρμόσουν και στη χώρα μας αυτό.
Διαβάστε και θα καταλάβετε τι εννοώ.
«Βάζουν έξτρα ΕΝΦΙΑ σε ακίνητα με… ήλιο
Μια ιδιαίτερα δυσάρεστη έκπληξη επεφύλασσε για τους πολίτες της η κυβέρνηση μειοψηφίας της Λισαβόνας στην εκπνοή των καλοκαιρινών διακοπών. Όταν έγινε γνωστή η είδηση, οι περισσότεροι Πορτογάλοι νόμισαν ότι επρόκειτο για πρωταπριλιάτικο αστείο. Δεν ήταν όμως. Οι ιδιοκτήτες ιδιαίτερα ευήλιων ακινήτων καθώς και ακινήτων που βρίσκονται σε καλές περιοχές καλούνται να καταβάλουν άμεσα υψηλότερους φόρους. Ο συγκεκριμένος φόρος ακινήτων αυξάνεται κατακόρυφα έως και 20%. «Το μέτρο αυτό μας αιφνιδίασε», σχολιάζει ο Λουίς Μενέθες Λεϊτάο, πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ακινήτων στην πρωτεύουσα, τη Λισαβόνα. «Η κυβέρνηση όχι μόνο απέφυγε να μας ενημερώσει στο προοίμιο, αλλά τροποποίησε το νομοσχέδιο εντός των θερινών διακοπών, αποφεύγοντας έτσι τη σχετική συζήτηση»……
……. Η νέα νομοθεσία όμως φέρνει φυσικά και πολλά παράδοξα:διαμερίσματα που βρίσκονται στο ισόγειο μπορεί να φορολογούνται με πολύ χαμηλότερο συντελεστή από άλλα που βρίσκονται στην ίδια πολυκατοικία, αλλά στον δεύτερο ή τρίτο όροφο. Επίσης εάν το διαμέρισμα έχει θέα… ένα νεκροταφείο, αυτό μπορεί να συνεπάγεται ορισμένα φορολογικά πλεονεκτήματα. Εάν όμως πίσω από το νεκροταφείο… ξεπροβάλει η θάλασσα, ο φόρος αναπροσαρμόζεται και είναι φυσικά υψηλότερος…
«Κύρια πηγή ανησυχίας μας είναι η υποκειμενικότητα των κριτηρίων», λέει ο Λουίς Μενέθες Λεϊτάο. Κανείς δεν γνωρίζει πώς ακριβώς θα εφαρμόσουν οι εμπειρογνώμονες τους νέους κανόνες και πώς θα ζυγίσουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα ενός ακινήτου προκειμένου να υπολογίσουν το τελικό ύψος του φόρου. Ο ίδιος τονίζει ότι ο φόρος ακινήτων πρέπει να στηρίζεται μόνον σε αντικειμενικά και, κυρίως, ελέγξιμα κριτήρια, όπως την τιμή του τ.μ., το εμβαδόν, τα έξοδα κατασκευής και την ηλικία του ακινήτου.
Την άποψή του συμμερίζονται και οι αντιπολιτευόμενοι Σοσιαλδημοκράτες που ζητούν από την κυβέρνηση να αποσύρει την επίμαχη νομοθεσία. Η κυβέρνηση όμως και τα αριστερά κόμματα που τη στηρίζουν δεν φαίνονται διατεθειμένοι να το κάνουν.
Μολονότι ολοένα και περισσότεροι ειδικοί αμφισβητούν τη νομιμότητα του νέου φόρου ακινήτων, για τους ιδιοκτήτες -δηλαδή το 70% του πληθυσμού της χώρας- δεν απομένει προς το παρόν τίποτε άλλο από το να υποβάλλουν ένσταση. Και αυτό είναι κάθε άλλο παρά εύκολο. Οι δικαστικές διαμάχες με το πορτογαλικό δημόσιο είναι συνήθως αρκετά χρονοβόρες και πολυέξοδες.»
Πηγή: thetoc.gr
Ε ΡΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ!
Σκέφτεστε Συνέλληνες ΤΙ θα γίνει έτσι και ρίξουν καμιά τέτοια πρόταση στο τραπέζι; Και δόξα τον Πανάγαθο, στη χώρα μας, (όσο και όση είναι ακόμα δική μας) από ήλιο τα πάμε μια χαρά.
Και όχι μόνο από ήλιο, από οξυγόνο, από……
Το λέγαμε παλιά για πλάκα πως θα μας φορολογήσουν ακόμα και τον ήλιο και τον αέρα που αναπνέουμε (και πολλά ακόμα που δεν λέγονται), και να, που αυτό πάει να συμβεί στην Πορτογαλία, και καλομελετάτε, και εδώ….
Και προσέξτε, «το σχέδιο πραγματοποιήθηκε κατά τις θερινές διακοπές».
ΩΠΑ! Όχι πως σημαίνει κάτι, που οι λυπητερές σε εμάς έρχονται ΑΜΕΣΩΣ μετά τις θερινές διακοπές, αλλά, λέω ρε παιδί μου!
Και επαναλαμβάνω, ο Θεός να μας φυλαξει, γιατί με αυτούς ΟΛΟΥΣ που μπλέξαμε, όλα να τα περιμένει κανείς.
ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ γιατί δεν ξέρεις τις «εκπλήξεις» μας επιφυλάσσουν.
Οι «άνθρωποι» σου λένε, «ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ», οπότε…..
Καλή ιδέα να φορολογήσουμε και τον ήλιο….

Βασίλης Τσούγκαρης

The latest ICOM Digital Signal Processor technology with a compact remote head

The latest ICOM Digital Signal Processor technology with a compact remote head

Read a Quick Reference Guide for the M802 here!

*Click the image below to view the PDF review

Icom M802 Product Review

Standard 4×8 remote controller

The IC-M802 offers an industry-standard 4-inch tall (10.16 cm) remote controller. When set up with the IC-M502 / IC-M504 VHF radio, Icom offers you a complete communications station.

Large LCD with dot matrix characters

You can easily read the alphanumeric name of any of the 1355 ITU channels at a glance with the large LCD display. Nighttime operation is no problem with 10 levels (plus OFF) adjustable backlit display and keypad.

Easy to use in all conditions

The IC-M802 offers two large dials – bank and channel – for easy channel selection. Up to 16 banks of 20 (max.) each for user channels, and 17 banks for ITU channels are available.

Built-in digital selective calling

For added safety at sea, the IC-M802 offers the latest in one-touch DSC emergency communications technology. (ITU Class E standard.) The emergency button is covered by a red, spring loaded hatch to avoid accidental DSC activation.

Digital signal processor advantage

The speech compressor, utilizing DSP, increases average talk power. Flexible filter settings provide for narrow band signals like e-mail, SITOR, FSK and other operation without an optional filter.

150W (PEP) of powerful output

150 Watts of power offers superior worldwide communications. A one piece, die cast aluminum chassis and a large cooling fan allow continuous transmission at full output power– very important for data communications, like e-mail.

One-touch e-mail access

An SSB first! The IC-M802 can be set to memorize your HF e-mail access frequency, mode and bandwidth settings. At sea e-mail has never been easier.
* Please consult with an HF e-mail provider for details.

Automatic antenna tuner, AT-140

An optional automatic antenna tuner, AT-140, easily connects to the IC-M802. When the tuner cannot tune the antenna, the IC-M802 bypasses the tuner and displays a warning indicator on the LCD.

Other features

  • Wide band receive coverage (0.5 – 29.9999MHz)
  • Remote control mic allows you to select channels directly
  • Accessory RS-232C port allows connection of modem, etc.
  • GPS input, NMEA 0183 version 3.01
  • A headphone jack in front of the controller

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

CRT 2000

CRT 2000
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ!!!!! ΔΕΚΤΕΣ ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ.
CITIZEN BAND AM/FM EUROPEAN MULTI-NORMS
LARGE LCD DISPLAY COLORS
MULTI-FUNCTIONS

Ζωγραφίζω και μαθαίνω τις εποχές με την ποντικοπαρέα

Ζωγραφίζω και μαθαίνω τις εποχές με την ποντικοπαρέα
Συγγραφέας:Φερένα Σκόρδη
Εικονογράφος:Φερένα Σκόρδη
Ημερομηνία έκδοσης:29 Μαίου2009
Σχήμα:21Χ29
Σελίδες:112
Εξώφυλλο:Μαλακό
ISBN:978-960-6864-16-2
Πάρε τους μαρκαδόρους και τα χρωματιστά σου μολύβια και διασκέδασε μαζί με την ποντικοπαρέα μαθαίνοντας για τις τέσσερις εποχές του χρόνου. Ένα βιβλίο ζωγραφικής με δραστηριότητες που βοηθούν το παιδί να αναπτύξει τις νοητικές του δεξιότητες και το παροτρύνουν να ελευθερώσει τη φαντασία του με τρόπο δημιουργικό και διασκεδαστικό. Παράλληλα, συντροφιά με την ποντικοπαρέα, μαθαίνει τι συμβαίνει στη φύση και στα ζώα, τι γιορτάζουμε και τι γευόμαστε κάθε εποχή του χρόνου. Απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας.

CASIO FROGMAN - TO ΑΜΦΙΒΙΟ ΤΗΣ CASIO



ΑΝΔΡΙΚΑΓΥΝΑΙΚΕΙΑΠΑΙΔΙΚΑΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΗΡΘΕ TO ΑΜΦΙΒΙΟ ΤΗΣ CASIO
FROGMAN G-SHOCK



CASIO
CASIO G-SHOCK Frogman Divers Solar Black

1.467€

CASIO
CASIO G-SHOCK Frogman Divers Solar Black

1.354€


ΔΕΊΤΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΡΟΛΟΓΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO








Mπές κι εσύ στην παρέα των 100.000 φίλων του OROLOI.gr στα social media!
Δωρεάν Αποστολή σε όλη την Ελλάδα!
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών 9-21 στο 2118500125!
Πληρωμή με μετρητά κατά την παράδοση!
100% Ασφάλεια με 256-bit κρυπτογράφηση!
Μέλος του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου!
Η μεγαλύτερη ποικιλία απο 20.000+ μοντέλα & 200+ brands!!
ΒΡΑΒΕΙΟ Καλύτερου E-SHOP Ρολογιών στα Evolution Awards 2014, 2015, 2016!




2005-2016 OROLOI.gr All rights reserved