Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Δελτία Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

ΑΠΟ : ΕΜΥ/ΕΜΚ
Ελληνικό, 7-12-2012 / 1200 Β
Α.Α. 16 / 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ
ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ (ΣΑΒΒΑΤΟ 8-12-2012) ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
α) ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΕΣ
β) ΤΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΕ ΠΕΔΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΗΜΙΟΡΕΙΝΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ.
γ) ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΚΑ ΝΟΤΙΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ 8 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΚΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΑ 9 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΑ 8 ΜΠΟΦΟΡ.
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΑ:
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (8-12-12) ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ, ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ, ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΚΡΗΤΗ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ.
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (9-12-12) ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΜΩΣ ΥΦΕΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΕΜΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΜΥ www.emy.gr.

ΚΕΝΤΡΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΩΝ….


η πιο σωστά, ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ ΑΝΑΠΗΡΩΝ.
Το 2012 σιγά σιγά μας αποχαιρετά, και ενώ βάσει των λεγόμενων του πρωθυπουργού και των λοιπών «μπήκαμε σε τροχιά ανάπτυξης» και η «κυβέρνηση» βάζει κάποια τάξη (το τραγούδι η φαντασία το ξέρετε ε;) ΧΙΛΙΑΔΕΣ ανάπηροι περιμένουν εδώ κα ΜΗΝΕΣ τη σύσταση των «επιτροπών» των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηριών, προκειμένου να περάσουν, και να συνεχίσουν την μίζερη ζωή στην οποία τους έχουν καταδικάσει ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως οι Ελληνικές κυβερνήσεις.
Μην ξεχνάμε όμως (όσοι το γνωρίζουμε και όσοι δεν το γνωρίζουν να το μάθουν), ότι όλους αυτούς τους μήνες, οι άνθρωποι που περιμένουν τις «επιτροπές», ΠΕΙΝΑΝΕ.
Το τέρας της γραφειοκρατίας και του παραλογισμού στην Ελλάδα θέλει να ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ, επιδόματα ασφαλιστικές καλύψεις κλπ, μέχρι να περάσουν επιτροπή οι ενδιαφερόμενοι.
Είναι λέει «νόμος».
Θέλοντας και μη, οι ανάπηροι, περιμένουν, συμμορφώνονται στον «νόμο», και όσο περιμένουν, κάθε ίχνος ανθρώπινης αξιοπρέπειας εξαφανίζεται, γιατί κάποιοι ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ έκαναν για πολλοστή φορά «πειράματα στου κασίδη το κεφάλι».
Η απανθρωπιά σε όλο της το μεγαλείο.
Το έγραψα πολλές φορές και θα το επαναλαμβάνω μπας και σηκωθούμε κάποτε από τον καναπέ και πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.
Την κατάσταση με την «αναμονή» για τις επιτροπές την «φωτογραφίζει» ένα σχόλιο (από τα χιλιάδες που γίνονται καθημερινά) σε forum Α.Μ.Ε.Α στο διαδίκτυο.
«ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΚΕΠΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ?? ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ10 ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ??»
Και επειδή πολλοί έξω από τον χορό (όπως λέει η παροιμία) τραγουδάνε ασταμάτητα, πάρτε και κάνα δυο ακόμα μέρες που έρχονται:
«στα φάρμακα με 0% συμμετοχή στους αρρώστους με χρόνια νοσήματα τα άλλαξαν θα πληρώνουν τώρα και αυτοί !!! ναί ρεεε έγιναν καλά»
«ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ....ΤΙ ?? Ε..ΡΕ,,,ΣΩΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΙΚΑ !!»
«ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΒΑΛΑΝ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΣΤΟ ΚΕΠΑ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ .ΝΑ ΞΗΓΙΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΞΗΓΙΟΜΑΣΤΕ .ΕΛΑΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΣΑΤΕ».
«ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΠΤΩΜΑΤΑ ΑΥΤΟΧΕΙΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ??? ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ........ΚΙ ΑΛΛΑ.......... ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!!!!.»
Αυτά, και χιλιάδες ακόμα σχόλια φιλοξενούνται σε forum στο διαδίκτυο.
Βέβαια οι κυβερνώντες το μόνο που κοιτάζουν είναι ΠΩΣ θα παρατείνουν την παραμονή τους στην κυβέρνηση (στην ποια;).
ΤΙΠΟΤΑ δεν λειτουργεί στη χώρα και εσύ Έλληνα τι κάνεις;
Παρακολουθείς ατάραχος το καθημερινό «σόου» με δηλώσεις και αναλύσεις από την τηλεόραση, τις κοκορομαχίες στη βουλή, τους «αναλυτές» και ενώ σου λένε κατάμουτρα ένα σωρό ψευτιές, εσύ περιμένεις…
Αλήθεια, ΤΙ περιμένεις;
Να γίνεις ΚΑΙ ΕΣΥ ένας πρωταγωνιστής μιας τέτοιας είδησης «Έκλεψε ένα μπουκάλι γάλα για να ταΐσει τα παιδιά της...» ;
Φαίνεται ότι τα καθημερινά προβλήματα ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ (πλέον) είναι πολύ μακριά από τους περισσότερους Έλληνες.
Μάλλον το μεγαλύτερο μέρος των ελλήνων ΔΕΝ αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, ΔΕΝ έχει προβλήματα ΥΓΕΙΑΣ, μπορεί να αγοράσει τα φάρμακα του πληρώνοντας το 100% της άξιας τους, ΔΕΝ νοιάζεται για τις ακόμα πιο δύσκολες μέρες που έρχονται, για τα ΜΑΥΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ που θα περάσουν τόσο οι ανάπηροι, όσο και οι υπόλοιποι συνάνθρωποι του.

Βασίλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com

ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ

Η Πιπίτσα ταξιδεύει... στα Χριστούγεννα ... και στην πρωτοχρονιά... και μαθαίνει έθιμα και κάλαντα με CD
Παιδικά βιβλία
» Χριστουγενιάτικα παραμύθια | Βιβλία με CD | Βιβλία με CD » Η Πιπίτσα ταξιδεύει...
Συγγραφέας:Μάρω Θεοδωράκη
Μουσική: Μάρω Θεοδωράκη
Τραγουδούν: Μάρω Θεοδωράκη, Σωτήρης Καρκαλέμης και Χριστίνα Κουτσοφιού
Εικονογράφος: Νίκος Μαρουλάκης
Έτος:24 Νοεμβρίου 2008
Σχήμα:22x24
Σελίδες:56
Εξώφυλλο:Σκληρό
ISBN:978-960-6638-93-0 15.00 € 

Το ημερολόγιο του Αϊ-Βασίλη
Παιδικά βιβλία
» Χριστουγενιάτικα παραμύθια
Συγγραφέας:Μάρω Θεοδωράκη
Εικονογράφος: Μιχάλης Κασάπης
Έτος:2005
Σχήμα:22x22
Σελίδες:48
Εξώφυλλο:Σκληρό
ISBN:960-6638-12-X 10.00 € 

Μελομακάρονα και κουραμπιέδες εν δράσει (με CD)
Παιδικά βιβλία
» Χριστουγενιάτικα παραμύθια | Βιβλία με CD
Συγγραφέας: Μάρω Θεοδωράκη
Εικονογράφος: Ίρις Σαμαρτζή
Μουσική: Μάρω Θεοδωράκη
Έτος:24 Νοέμβριου 2008
Σχήμα:21Χ29
Σελίδες:40
Εξώφυλλο:Σκληρό
ISBN:978-960-6638-92-3 15.00 €
 

Πρωτοχρονιάτικες Καλικαντζαροσκανταλιές (με CD)
Παιδικά βιβλία
» Χριστουγενιάτικα παραμύθια
Συγγραφέας:Μαριλένα Καββαδά
Εικονογράφος: Νέστορας Ξουρής
Μουσική: Νίκος Παπαδογιώργος
Έτος:9 Νοεμβρίου 2009
Σχήμα:21Χ29
Σελίδες:40
Εξώφυλλο:Σκληρό
ISBN:978-960-6864-25-4

Μην χάσετε την εκδήλωση της Μαριλένας Καββαδά με το βιβλίο Πρωτοχρονιάτικες καλικαντζαροσκανταλιές στο βιβλιοπωλείο Φλωρά στο Μαρούσι!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Πρωτοχρονιάτικες καλικαντζαροσκανταλιές!
Παιδιά! Αν αγαπάτε κι εσείς τις τρελοσκανταλιές!
Τρέξτε γρήγορα κοντά μας, στο βιβλιοπωλείο Φλωράς στο Μαρούσι για να απολαύσουμε όλοι μαζί με τη συγγραφέα Μαριλένα Καββαδά τις πιο απίθανες Πρωτοχρονιάτικες Καλικαντζαροσκανταλιές.
Οι εκδόσεις Διάπλαση θα επιβραβεύσουν, όπως πάντα, τις πιο πρωτότυπες αλλά και τις πιο «άτακτες» ιδέες το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στις 12:00 το πρωί.
Με ζαβολιάρικα φιλάκια
χχχ
Τα νανάκια από το εργαστήρι του Αϊ Βασίλη
ΥΓ: Επειδή ένας σκανταλιάρης δεν είναι ποτέ αρκετός… μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας και τους πιο παιχνιδιάρηδες φίλους σας.
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΦΛΩΡΑΣ Μιλτιάδου 16 Μαρούσι τηλ. 2108066377
Χορηγοί επικοινωνίας
www.infokids.gr 
www.musicheaven.gr  

www.paidorama.com  
www.babytips.gr
http://petridisradio.blogspot.gr/

Μουσική Βιβλιοθήκη - Εκδηλώσεις


ΚΘΒΕ, ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ: Τελευταία εβδομάδα παραστάσεων

Το έργο «Μαντάμ Σουσού» του Δημήτρη Ψαθά, η επιτυχημένη παράσταση του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, που είδαν 25.000 θεατές στη Θεσσαλονίκη και 7.500 θεατές στην Αθήνα, παρουσιάζεται στο Βασιλικό Θέατρο, έως την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012.
Η αγαπημένη ηρωίδα του Δημήτρη Ψαθά, επιστρέφει επίκαιρη όσο ποτέ σε μια «νεόπτωχη» Ελλάδα ύστερα από τον πλουτισμό και τα «μεγαλεία» των προηγούμενων ετών, σε μια εξαιρετικά εύστοχη κωμωδία. Η παράσταση παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Γιώργου Αρμένη, σκηνικά-κοστούμια Γιάννη Μετζικώφ, με τη Φωτεινή Μπαξεβάνη στον πρωταγωνιστικό ρόλο, τον Κώστα Σαντά στον ρόλο του Παναγιωτάκη, τον Βασίλη Ευταξόπουλο στον ρόλο του Κατακουζηνού και έναν 22 μελή θίασο.
Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΜΙΑ ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙ

Οι λέξεις που ζεσταίνουν στ’ αλήθεια
Μια αλλιώτικη παρουσίαση του παιδικού βιβλίου Ο ραφτάκος των λέξεων του Αντώνη Παπαθεοδούλου και της Ίριδας Σαμαρτζή (εικόνες) με τη συμμετοχή του givethekids

Ο ραφτάκος των λέξεων είναι ένα παραμύθι όπου οι λέξεις πλέκονται σε ρούχα αληθινά, που ζεσταίνουν, δροσίζουν και στολίζουν. Αυτό θα κάνουμε και στην παρουσίαση του βιβλίου! Θα μεταμορφώσουμε τις λέξεις του σε ρούχα αληθινά για παιδιά που τα έχουν ανάγκη.
Μέχρι το Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2012, έχετε πολύ χρόνο. Κάντε άνω κάτω τις ντουλάπες σας και βρείτε ρούχα για παιδιά, αγόρια ή κορίτσια, έως 5 ετών, αλλά και παπούτσια, παιχνίδια, βιβλία, κούνιες, καροτσάκια και άλλα βρεφικά είδη. Συγκεντρώστε τα και φέρτε τα μαζί σας στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα), στις 12 το μεσημέρι.
Το givetheKids, που εδώ και έναν χρόνο συγκεντρώνει και προωθεί σε όποιον έχει ανάγκη δωρεές παιδικών ειδών και ρούχων, θα είναι εκεί για να μας οργανώσει.
Θα ακούσουμε το παραμύθι, θα «πλέξουμε» με τις υπογραφές μας το μεγαλύτερο t-shirt που έχετε δει ποτέ, και, το ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, θα κάνουμε χαρούμενους πολλούς γονείς και πολλά παιδιά που θέλουν σήμερα περισσότερο από ποτέ τη βοήθειά μας!
Το givethekids, οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, ο συγγραφέας Αντώνης Παπαθεοδούλου, η εικονογράφος Ίρις Σαμαρτζή και η ηθοποιός Γωγώ Μπρέμπου που θα μας διαβάσει το παραμύθι σας ευχαριστούν και σας περιμένουν… με τα ρούχα σας!
Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2012, στις 12 το μεσημέρι, στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα)
ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για διευκόλυνση όλων μας καλό είναι να διαβάσετε ΕΔΩ κάποιους κανόνες και μερικές οδηγίες για το πώς πρέπει να συγκεντρώσετε και να συσκευάσετε τα ρούχα και τα λοιπά είδη που θα χαρίσετε.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΟΣ "ΖΑΦΕΙΡΕΝΙΑ ΜΑΤΙΑ" ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΗΛΙΑΔΟΥ

ΣΟΦΙΑ ΗΛΙΑΔΟΥ
Ζαφειρένια μάτια
Στα ιστορικά μονοπάτια του ποντιακού ελληνισμού μια οικογένεια δοκιμάζεται από ένα κρυμμένο μυστικό…
Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος της Σοφίας Ηλιάδου ΖΑΦΕΙΡΕΝΙΑ ΜΑΤΙΑ την Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012, στις 8 μ.μ., στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα).
Για το βιβλίο θα μιλήσουν
ο Νίκος Θρασυβούλου, δημοσιογράφος-Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής
στο ΒΗΜΑ FM, και η συγγραφέας.

Ψηφίσματα της Συνόδου των Παιδαγωγικών Τμημάτων

Δείτε τη νέα εκπομπή Touristorama στο Extra3

Εκπομπή Touristorama…  στο Extra3 
Δείτε την εκπομπή Touristorama από τη συχνότητα του Extra 3! Μοναδικές προσφορές για ταξίδια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η ταξιδιωτική εκπομπή Touristorama στους δέκτες σας!
Ναύπλιο - εορταστικό: 126€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε standard δίκλινο

Ναύπλιο - εορταστικό: 126€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε standard δίκλινο. Σε έναν ρομαντικό προορισμό, με γιορτινή ατμόσφαιρα, κοντά στην Αθήνα και με δεκάδες επιλογές διασκέδασης περάστε τις ομορφότερες γιορτές!

Γλυκή Θεσπωτίας, Εορταστικό Πακέτο: 119€ για 5ήμερο για 2 άτομα με πρωινό

Γλυκή Θεσπωτίας, Εορταστικό Πακέτο: 119€ για 5ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Δεν χρειάζεται να ταξιδέψετε μακριά για να βρείτε την γαλήνη και την ομορφιά. Περάστε ένα υπέροχο 5ήμερο στο μαγευτικό τοπίο του Αχέροντα και γυρίστε ανανεωμένοι!!!!!

Καρπενήσι, Παλιό Μικρό Χωρίο, Εορταστικό Πακέτο: 195€ για 4ήμερο για 2 άτομα

Καρπενήσι, Παλιό Μικρό Χωρίο, Εορταστικό Πακέτο: 195€ για 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Διασκεδάστε και χαλαρώστε τις μέρες των Χριστουγέννων μέσα στην φύση σε απόσταση αναπνοής από το Καρπενήσι και το Χιονοδρομικό κέντρο!

Κριθαριά- Βόλος Εορταστικό Πακέτο: 157€ για 4ήμερο για 2 έως 4 άτομα σε πολυτελές δίχωρο διαμέρισμα

Κριθαριά- Βόλος Εορταστικό Πακέτο: 157€ για 4ήμερο για 2 έως 4 άτομα σε πολυτελές δίχωρο διαμέρισμα. Η περιοχή είναι πανέμορφη, τα διαμερίσματα πολυτελή και η τιμή καταπληκτική! Μην περιμένετε ούτε στιγμή!

Λίμνη Τριχωνίδα - Θέρμο, Εορταστικό Πακέτο: 180€ για 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό

Λίμνη Τριχωνίδα - Θέρμο Εορταστικό Πακέτο: 180€ για 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και late check out. Περάστε τις μέρες των εορτών χαλαρά και ξεκούραστα με βόλτες στην Λίμνη Τριχωνίδα!

Μέτσοβο Εορταστικό Πακέτο: 105€ για 4ήμερο για 2 άτομα

Μέτσοβο Εορταστικό Πακέτο: 105€ για 4ήμερο για 2 άτομα. Ο απόλυτος προορισμός του χειμώνα σας περιμένει! Βόλτες στο χιονοδρομικό; Καλό φαγητό ή απολαυστικές βόλτες; Τα έχει όλα!

Μέτσοβο Εορταστικό Πακέτο: 79€ για 3ήμερο για 2 άτομα

Μέτσοβο Εορταστικό Πακέτο: 79€ για 3ήμερο για 2 άτομα. Περάστε τις μέρες των γιορτών σε μία από τις ομορφότερες και γραφικότες περιοχές σε τιμή που δεν υπάρχει...

Οι εκδηλώσεις μας για τις επόμενες μέρες

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, 22:00
Πάρτι/Αφιέρωμα

SONIK Party - Μισός Αιώνας Ελληνικό Ροκ Το SONIK γιορτάζει 8 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον μουσικό Τύπο με νέο, πλούσιο, διπλό τεύχος. Το τεύχος Δεκεμβρίου κυκλοφορεί παρέα με επετειακή, συλλεκτική έκδοση για το ελληνικό ροκ: ΜΙΣΟΣ ΑΙΩΝΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΟΚ!
Με αφορμή λοιπόν τα όγδοά του γενέθλια, το Sonik ετοιμάζει, πυρετωδώς, μεγάλη γιορτή, με προσκεκλημένους τους πρωταγωνιστές ελληνικής ροκ σκηνής, όλους όσους συμμετείχαν στο επετειακό τεύχος, την συντακτική ομάδα του SONIK και του avopolis.gr και φυσικά όλους εσάς.
Τις μουσικές αναλαμβάνουν οι συντάκτες του Sonik (Χάρης Συμβουλίδης, Μάνος Μπούρας, Αντώνης Χαγάς) σε μια εορταστική ανασκόπηση όλων των δεκαετιών του ελληνικού ροκ.
Στη σκηνή του Floral ανεβαίνουν για ακουστικά set και περίεργες συμπράξεις κάποιοι από τους πρωταγωνιστές… τα ονόματα των οποίων σας τα κρατάμε έκπληξη!
Εικόνες και πλάνα από θρυλικά βιντεοκλίπ θα παίζουν στο background, ποτά σε φιλικές τιμές και τέλος το διπλό επετειακό τεύχος σε σούπερ τιμή 4 ευρώ!!! Ειδικά για την βραδιά και για όλους τους αναγνώστες.
Σας περιμένουμε όλους...την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, από τις 10 το βράδυ σε μια βραδιά γιορτή, προς τιμήν του ελληνικού ροκ.
Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, 22:00
Live Red Wing Live

Οι Red Wing παίζουν διασκευές τραγουδιών της παραδοσιακής country (Bob Wills, Hank Williams, Johnny Cash, Patsy Cline) αλλά και τραγούδια σύγχρονων δημιουργών (Zoe Muth, Little Willies κ.ά).
Τα μέλη της μπάντας είναι οι:
Γιασεμί Κηλαηδόνη: τραγούδι
Μαρία Κηλαηδόνη: τραγούδι, ακουστική κιθάρα
Λάμπρος Κίκλης: βιολί
Βύρων Τσιμπλάκης: ηλεκτρική κιθάρα
Γιάννης Καραγιάννης: ηλεκτρικό μπάσσο
Φίλιππος Θεοδωρίδης: τύμπανα, τραγούδι
Είσοδος: 3€
Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου, 20:00
Dj set Θάνος Ανεστόπουλος

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, 20:00
Dj set Δανάη Παπουτσή

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, 19:00
Παρουσίαση βιβλίου

Παράπλευρες Απώλειες του Άγγελου Χαριάτη
Οι εκδόσεις «ΙΒΙΣΚΟΣ» σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου τους μυθιστορήματος,
«ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ» του Άγγελου Χαριάτη,
Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Κατερίνα Μαλακατέ - blogger, ο Στέφανος Ξένος – βιβλιοκριτικός - συγγραφέας καθώς και ο συγγραφέας του βιβλίου.
Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει ο ηθοποιός Χάρης Βεραμόν.
Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου, 20:00
Παρουσίαση/Performance

Χρήστος Τόλης - Μελάνι στην 'Ασφαλτο
Πως τυπώνεις ένα road movie; Γιατί αποφασίζεις να στριμώξεις "ένα χείμαρρο λέξεις” μέσα στα περιθώρια του φωτογραφικού καρέ; Τι ήχο κάνουν τα ίχνη των φορτηγών πάνω σε μια άσφαλτο γεμάτη από "σπασμένα κομμάτια ουρανού”;
Το "Μελάνι στην 'Ασφαλτο”, ένα βιβλίο που ισορροπεί ανάμεσα σε παράλληλες διαδρομές, μια φωτογραφική και μια αφηγηματική, παρουσιάζεται στο Φλοράλ την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου και υποβάλλεται στην πρώτη του σκηνική δοκιμασία από τη θεατρική ομάδα "Άπλετοι Κήποι”.
Μέσα από την ελεύθερη απόδοση των κειμένων και των εικόνων του βιβλίου, η ομάδα καταδύεται στη δίνη του ταξιδιού που προτείνει ο συγγραφέας.
Performance: Θεατρική ομάδα "Άπλετοι Κήποι”
Σκηνική διδασκαλία - εμψύχωση: Αφροδίτη Παρζακώνη
Live drumming: Θανάσης Αρχανιώτης
Πρωτότυπη μουσική επένδυση: DarkRed&aVodka
Ακολουθεί back 2 back DJ set με τους Νίκο Πλατιά και Αλέξανδρο Εμμανουηλίδη
Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, 20:00
Αφιέρωμα/dj set
Ο Paul Roland συναντά τους φίλους του
Στοιχειωμένες λέξεις, απόκοσμες ιστορίες, βιβλία, ήχοι

Το Gagrin 205 Live Music Space, η Supernova Productions & το Floral σας προσκαλούν σε μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στον αγαπημένο μουσικό και συγγραφέα Paul Roland ενόψει της επικείμενης συναυλίας του στο Gagarin 205 το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου.
Ο «Edgar Allan Poe του psych pop», μια ημέρα πριν την συναυλία του, θα βρεθεί στο Floral για να μας μυήσει στον σκοτεινό του κόσμο.
Μαζί του οι:
Στυλιανός Τζιρίτας (αρθρογράφος/μουσικός)
Αντώνης Φράγκος (δημοσιογράφος)
Άντα Λαμπάρα (μουσικός)
Τις μουσικές της βραδιάς επιλέγει ο Γιώργος Δημητρακόπουλος (μουσικός συντάκτης/Αthens Voice).
Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, 22:00
Live Mode Plagal Live

Οι Mode Plagal επιστρέφουν στην Κοιλιά του Κήτους - τα Εξάρχεια- με πειραματική διάθεση, κουβαλώντας, πάντα, το γνώριμο ιδίωμα τους αλλά και νέες συνθέσεις.
Ο ήχος τους μπερδεύει την παράδοση με τη jazz, τα blues με το afrobeat, σε ελεύθερους αυτοσχεδιασμούς.
Είσοδος: 5€
FLORAL: Θεμιστοκλέους 80, 106 81 Εξάρχεια / τηλ: 210 3800070 / fax: 210 3800071 / email: info@floralcafe.gr

ΛΙΤΣΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ-ΝΥΧΤΑ ΣΤΑΣΟΥ

Πρόγνωση καιρού

ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Σύμφωνα με τη χθεσινή - Πέμπτη (6/12)- πρόγνωση του Περιφερειακού Μετεωρολογικού Κέντρου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»:
· Για σήμερα Παρασκευή (7/12) από το πρωί νεφώσεις με ασθενείς βροχές σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη καθώς και στη νότια Χαλκιδική (πόδια),
ενώ ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά (άνω των 900μ) των προαναφερομένων περιοχών.
Βελτίωση από το απόγευμα.
Άνεμοι Βόρειοι μέτριοι και τοπικά ισχυροί με εξασθένηση από τις προμεσημβρινές ώρες.
Θερμοκρασία από -10 έως 110 C. Στην Δυτική Μακεδονία 3-4 βαθμοί λιγότεροι.
· Για το Σάββατο (8/12) λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στην αρχή της ημέρας χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας. Από το βράδυ αναμένονται αύξηση της έντασης των βροχοπτώσεων και θα σημειωθούν διάσπαρτες καταιγίδες.
Άνεμοι Νότιοι έως μέτριοι, ενισχυόμενοι σταδιακά σε ισχυρούς (6 BF) και στις θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές σχεδόν θυελλώδεις (7 BF) έως θυελλώδεις (8 BF).
Θερμοκρασία σε μικρή άνοδο ως προς τη μέγιστη.
· Για την Κυριακή (9/12) αυξημένες νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες στις παράκτιες και θαλάσσιες περιοχές, καθ’ όλη την ημέρα σε όλη τη Μακεδονία και τη Θράκη.
Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν αρχικά στα ορεινά της Δυτικής Μακεδονίας και προς το βράδυ και στα υπόλοιπα ορεινά (άνω των 900μ) καθώς και σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο (άνω των 500μ).
Άνεμοι Νοτίων διευθύνσεων έως ισχυροί και στα θαλάσσια – παράκτια έως θυελλώδεις και τοπικά στα ανατολικά (Θρακικό πέλαγος) πολύ θυελλώδεις (9 BF). Από το απόγευμα στα Δυτικά και στα Κεντρικά θα στραφούν σε Βόρειους (5-6 BF).
Θερμοκρασία σε πτώση από το απόγευμα.
· Για τη Δευτέρα (10/12) «φαίνεται»
ü στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες στα θαλάσσια και παράκτια, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά (άνω των 900μ). Σταδιακή βελτίωση από τις μεσημβρινές ώρες. Στην περιοχή της Καβάλας και της Θάσου η βελτίωση από τις βραδινές ώρες.
ü στην Δυτική και Κεντρική Μακεδονία λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα τοπικά αυξημένες στην αρχή της περιόδου (μεταμεσονύκτια) με τοπικές βροχές στην Κεντρική Μακεδονία κυρίως και χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της Δυτικής Μακεδονίας κυρίως. Βελτίωση από τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι Βορείων διευθύνσεων ασθενείς έως μέτριοι. Στο Θερμαϊκό ισχυροί πρόσκαιρα έως θυελλώδεις. Σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία από -50 έως 80 C.

Φορολογικό: Στο στόχαστρο οι ελευθεροεπαγγελματίες | «Υπόδειγμα οικονομίας» και... δείγμα «επιλεκτικής χρεοκοπίας» | Ανεργία | Πάλι στο ΠΑΣΟΚ ο Σκανδαλίδης!

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα σηκώσουν τα βάρη στο νέο φορολογικό
περισσότερα
Σαμαράς: Σε «υπόδειγμα οικονομίας» θα μετατραπεί η Ελλάδα, δήλωσε στη Bild
περισσότερα
Η Standard & Poor's υποβάθμισε την Ελλάδα σε καθεστώς επιλεκτικής χρεοκοπίας
περισσότερα
Και νέο άλμα για την ανεργία. Έφτασε στο 26% το Σεπτέμβριο!
περισσότερα
Μαίνεται ο πόλεμος ανακοινώσεων για την επέτειο δολοφονίας του Γρηγορόπουλου
περισσότερα
Επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ ο Σκανδαλίδης - Ασκεί σκληρή κριτική στον Ευ. Βενιζέλο
περισσότερα
Συνάντηση Σαμαρά με δικαστικούς - Ρουπακιώτης: «Η διαβούλευση συνεχίζεται»
περισσότερα
Τσίπρας: Οι Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου θυμίζουν Κατοχή...
περισσότερα
Οριστική η ποινή φυλάκισης του Περιφερειάρχη Π. Ψωμιάδη από τον Άρειο Πάγο
περισσότερα
eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών
περισσότερα
www.eklogika.gr : το πιο ενημερωμένο portal για την πολιτική, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις εκλογές

Έκλεψε ένα μπουκάλι γάλα για να ταίσει τα παιδιά της...

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης έπεσε από την καρέκλά του (vid)
Έκλεψε ένα μπουκάλι γάλα για να ταίσει τα παιδιά της...

Τον βίασε ο κομμωτής του;

Ο Καραμανλής συνέφαγε με τριάντα βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

"Έβαλε στο μάτι" τα εσώρουχα της γειτόνισσάς του

Ο Βενιζέλος τον έδιωξε, ο Σκανδαλίδης επιστρέφει

Πώς η Ελλάδα δεν θα γίνει μπανανία

Τριάντα οκτώ δισ. οι καταθέσεις στην Ελβετία

Ο Σαμαράς μιλάει στην Bild και δηλώνει πως η Ελλάδα θυμίζει τη Δημοκρατία της Βαϊμάρης!

Από την Αραβική Άνοιξη στη... μαντίλα και τα τανκς

Από την Αραβική Άνοιξη, στη… μαντίλα και τα τανκς
Δυο Κυριακές ανοιχτά τα καταστήματα στις γιορτές
Έκθεση για τον Νικόλαο Γύζη
Τύπωναν πλαστά χαρτονομίσματα σε χαρτί Α4!
Δέηση στον Άγιο Νικόλαο που καταπλάκωσαν οι Δίδυμοι Πύργοι
Συμφώνησαν ότι… διαφωνούν Μέρκελ και Νετανιάχου
Ιταλοί μαθητές διαδήλωσαν στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου
Στον Παπούλια ο Βενιζέλος
Ολλανδός φιλέλληνας…
Ιερώνυμος: Θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ PIAZZA del POPOLO

PIAZZA del POPOLO
Ο Δεκέμβρης δεν ήταν απάντηση. Ήταν ερώτηση!
Το κοινωνικό του πρόσωπο δείχνει ο Πανθρακικός
Ημερίδα για την Ολοκλήρωση Έργου SUSTAIN στην Σαμοθράκη
Η λίστα με τα ονόματα που ελέγχονται από το ΣΔΟΕ! Όλα τα ονόματα από την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη
Τρία πρόσωπα … μία εκδήλωση!
Στην δημοσιότητα το πόρισμα του σιδηροδρομικού ατυχήματος στη Ροδόπη
«Καθάρισε» ο Ντόλιος για τους πλημμυροπαθείς του Ορμενίου
Αποδεκτή η πληρωμή λογαριασμών ΔΕΗ χωρίς το χαράτσι
Τίμησε τους Εβρίτες αθλητές του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Παγκρατίου ο Βαγγέλης Λαμπάκης
Ένταξη έργων του Δήμου Παρανεστίου στο ΕΣΠΑ
Προάγωνες για την όπερα Un Ballo in Maschera στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής
Νέα αρχή για το Δίκτυο Γυναικείων Συνεταιρισμών Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης
2 προσλήψεις θα κάνει η ΔΕΔΔΗΕ με συμβάσεις ορισμένου χρόνου στον Έβρο
Εξέγερση μεταναστών στο Κέντρο Φιλοξενίας στο Φυλάκιο Έβρου
Άνοιξε τις πύλες της η Ονειρούπολη
7 ώρες δεμένοι και αβοήθητοι δυο ηλικιωμένοι στην Ξάνθη
Ημερίδα για την επιχειρηματική σαλιγκαροτροφία στο Σουφλί
Όχι λένε οι Καβαλιώτες στο πετρέλαιο θέρμανσης
Δωρεάν σπιρομετρικός έλεγχος της αναπνευστικής λειτουργίας στον Καλό Αγρό Δράμας
Διευθετείται το θέμα της αδειοδότησης των γεωτρήσεων για τους αγρότες της Ροδόπης

Η θλιβερή ανακοίνωση της ΕΛ.ΣΤΑΤ. για την ανεργία

Η θλιβερή ανακοίνωση της ΕΛ.ΣΤΑΤ. για την ανεργία
Παπαδημούλης: Τους έχει πιάσει πανικός
Η Δημιουργία ξανά στο Συνέδριο των Οικολόγων
Ένταση στη μαθητική πορεία στη Θεσσαλονίκη
Μειωμένη κατά 50% η αγοραστική δύναμη των μισθωτών στην Ελλάδα
Γκαζάκι σε αυτοκίνητο στις Σέρρες
Τι έγραψε ο Τσίπρας στο Facebook για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο
ΥΠΟΙΚ: Δεν φορολογούνται τα μηδενικά εισοδήματα
Πιο επιρρεπή στο άσθμα τα παιδιά που γεννιούνται με υποβοηθουμένη αναπαραγωγή
Σπείρα Αλβανών έκλεβε μέχρι και τα κουφώματα σε σαλέ στην Αράχοβα

Αυξάνεται το αφορολόγητο για μισθωτούς και συνταξιούχους από 5.000 ευρώ σε 9.000 ευρώ

Κατασχέθηκαν 1.466.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων
Υπέρ της κήρυξης εκτός νόμου του φιλοναζιστικού κόμματος της Γερμανίας οι επικεφαλής των ομόσπονδων κρατιδίων

Στη Βουλή η λίστα Λαγκάρντ

Μας χρωστούν 126 εκτ., θέλουν να μας τα δώσουν, αλλά εμείς περί άλλα τυρβάζουμε...

Στον Άρειο Πάγο προσφεύγει το ελληνικό δημόσιο για την είσπραξη του χαρατσιού από τη ΔΕΗ

Αυξάνεται το αφορολόγητο για μισθωτούς και συνταξιούχους από 5.000 ευρώ σε 9.000 ευρώ

Η ανταλλαγή των ομολόγων, οι ελληνικές τράπεζες και το…“plan B”

Η ανταλλαγή των ομολόγων, οι ελληνικές τράπεζες και το…“plan B”
Η Ιταλία ανακάμπτει...
Γιατί η Αμερική θα αποφύγει το γκρεμό
Ο Πόλεμος της Οικονομικής Φθοράς στην Ευρώπη
Θεατρινισμοί τέλος στην Ευρώπη – ώρα για δουλειά
DEUTSCHE WELLE: Διαβάστε ανταποκρίσεις και αναλύσεις
Συνάντηση με το νέο πρέσβη της Κούβας είχε ο Αλέξης Τσίπρας
Μηνύσεις από την Χρυσή Αυγή κατά Ευ.Βενιζέλου και Ν.Αλιβιζάτου
Συγκεντρώσεις την Πέμπτη για τα τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου
Πρώτη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ την Πέμπτη
Προκηρύχθηκαν οι διαγωνισμοί για τα έργα διαχείρισης απορριμμάτων στην Αττική
Συνάντηση με τον Κάρολο Παπούλια είχαν οι πρόεδροι των δικηγορικών συλλόγων
Εντολή από τον οικονομικό εισαγγελέα για έλεγχο στην περιουσία του μητροπολίτη Νικαίας
Στα 7,5 εκατ. βαρέλια η ημερήσια παραγωγή αργού στις ΗΠΑ έως το 2020
Ο Moodys υποβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα της Ουκρανίας
Τα πρώτα ομόλογα για τις ισπανικές τράπεζες
Στο μικροσκόπιο του οικονομικού εισαγγελέα το Φεστιβάλ Αθηνών
Σε 11.000 απολύσεις προχωρά η Citigroup
Ο καγκελάριος της Αυστρίας υποψήφιος για τη θέση του Γιούνκερ
ΔΕΗ: Αποδεκτή η πληρωμή λογαριασμού χωρίς καταβολή του τέλους
Μειωμένη 50% η αγοραστική δύναμη του Έλληνα μισθωτού
ΟΛΥΜΠ: Διευκρινίσεις για το Πόρτο Καρράς
NP Insurance : Κέρδη 5 εκατ. στο 9μηνο
PC Systems: Αναβλήθηκε η εκδίκαση για το άρθρο 99
Η Creta Farms στο Ευρωκοινοβούλιο
J&P Άβαξ:Διάκριση για περιβαλλοντικές επιδόσεις
Εγκρίθηκε η επέκταση λιμένα για τα κρουαζερόπλοια
Καράτζη: Παρουσίαση δραστηριοτήτων στις Βρυξέλλες
Quest: Ολοκληρώθηκε πρόγραμμα εκπαίδευσης μαθητών

Καταγγελίες-σοκ από τους ΝΥΤ για τους Έλληνες πολιτικούς

Καταγγελίες-σοκ από τους NYT για τους Έλληνες πολιτικούς
Εκκρεμούν 550.000 υποθέσεις λόγω της απεργίας των δικαστών
Το τέλος (;) του δρόμου για το φορολογικό
“Πολυβόλο” ο Κόμπε, έσπασε το φράγμα των 30.000 πόντων!
Επιστροφή στην υγιεινή διατροφή
Συντριβή αεροπλάνου της πολεμικής αεροπορίας της Ν. Αφρικής
Τι ψάχνουν οι Εισαγγελείς στα μυστικά κονδύλια των υπουργείων
Ένα… like για τον Δώνη!
Συνιστώσες της βίας και των εθνικών εκχωρήσεων
Θέλει και Φετφατζίδη ο Άρης!

Real.gr

Τα «μπλοκάκια» πληρώνουν... το «μάρμαρο»
Σαμαράς: «Είμαι απέναντι στα δύο άκρα»
Αίτηση εγγραφής στο ΠΑΣΟΚ από... Σκανδαλίδη!
Ο ΣΥΡΙΖΑ... οργανώνεται ενόψει Συνεδρίου
Από την ΔΕΗ στις εφορίες για το «χαράτσι»
Διαθεσιμότητα «α λα κάρτ»
Οι ρυθμίσεις για τα αυθαίρετα
«Αγριεύει» ο καιρός
Φιλιππίνες: Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των νεκρών από τον «Μπόπα»
Σύσκεψη για τις αγροτικές επιδοτήσεις
Δικαίωση για τον Ναπολιτάνο
Αισιόδοξος ο Νανόπουλος για τα ευρήματα του CERN
Βίαιες συγκρούσεις συνταράσσουν την Αίγυπτο
«Η ψυχανάλυση ήταν το μεγαλύτερο δώρο στον εαυτό μου»
«Να αυξήσουμε την διαφορά απο τον τρίτο»
Προκηρύχθηκαν οι διαγωνισμοί για τα έργα διαχείρισης απορριμμάτων στην Αττική
Χάκερ έκλεψαν 36 εκ. ευρώ από τραπεζικούς λογαριασμούς

"Κεφαλικός" φόρος-σοκ για τα μπλοκάκια

“Κεφαλικός” φόρος-σοκ για τα μπλοκάκια
Νεκροί πέντε διαδηλωτές στην Αίγυπτο
Συνελήφθη στη Γουατεμάλα ο McAfee
Σε “selective default” η Ελλάδα από τη S&P
Συνελήφθη για χρέη προς το δημόσιο ο Αντώνης Γλου
ΠΑΣΟΚ: Σταματήστε επιτέλους το κακόγουστο πιγνκ – πονγκ
Αφαίρεση μεταλλίων για τέσσερις Ολυμπιονίκες του 2004!
ΔΟΕ: Ο Καπράλος παραβίασε τον κώδικα δεοντολογίας
Πήγαν να κάψουν τρανσέξουαλ σε σχολείο της Αττικής!
Γιαννακάκη: Η ανακοίνωση της ΝΔ μας μεταφέρει σε άλλες εποχές

Ο αγώνας κατά του δημόσιου χρέους πρέπει να συνεχιστεί

Ο αγώνας κατά του δημόσιου χρέους πρέπει να συνεχιστεί
Σήμερα, ο George Osborne, θα ενημερώσει τη Βουλή των Κοινοτήτων για την πρόοδο που η κυβέρνηση σημειώνει για την επίτευξη του στόχου μας για την εξάλειψη του ελλείμματος. Δεν θα το δηλώσει αυτό, αλλά είτε φτάσουμε εκεί το 2016 είτε το 2018, δεν έχει πολύ σημασία για τις μεγαλύτερες ανησυχίες μας. 
Συνέχεια

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Greek Alert

Greek Alert
Η ένταξη του ανθυπολοχαγού Στέφανου Άρχου στον ΕΛΑΣ και ενδιαφέρουσες μαρτυρίες απ΄τον -επίσης ελασίτη- αδελφό του
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Today at InfognomonPolitics

Today at InfognomonPolitics
Wikileaks, Anonymous: “Media Instruments” Supportive of US-NATO Sponsored Regime Change?
"Αρχαία Μακεδονία": Βιβλιοπαρουσίαση και βράβευση του Στέφανου Μίλλερ
Φεύγει από την Ουκρανία ο Στόλος της Μαύρης Θάλασσας;
Ο Στόλος της Μαύρης Θάλασσας στη Μεσόγειο
Τι θέλουν να πετύχουν οι Ισραηλινοί με τους νέους οικισμούς;
Το νορβηγικό μοντέλο για το Φυσικό Αέριο
Άνω των 1.100 ευρώ το μέσο κόστος επιστροφής στη χώρα του κάθε μετανάστη που εισήλθε παράνομα
Όλα μένουν ίδια, πλην φτωχότερα
Χρόνια Πολλά Σάββα
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ, ΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
Οπλισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής μέσα στο Κοινοβούλιο
Αμερικανικές κυρώσεις στην... Τουρκία μέσω Τεχεράνης
ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΩΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ
Στις Βρυξέλλες ο Putin ως εκπρόσωπος της Ευρασιατικής Ένωσης;
Το «κατά συρροή» πειραματόζωο
Αυτοκτόνησε ο πρέσβης της Σερβίας στο ΝΑΤΟ
Ταξίδι στην ελληνική Silicon Valley
Τουρκία και Ρωσία ανανεώνουν στρατηγικές συμφωνίες
Η Αργεντινή νίκησε τη “Νόνα” των αγορών
Ελλάδα στην διαφθορά όπως...Κολομβία- Κατρακυλάμε συνεχώς
Τα σαθρά θεμέλια του αλυτρωτισμού των Αλβανών
Οι αντιδράσεις για ένα βιβλίο
Είναι η Αμερική η νέα Ρωσία;
ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Σενάρια επί σεναρίων για το φορολογικό με κοινό παρανομαστή την πρόσθετη φορολογική επιβάρυνση των φορολογουμένων

Έκπτωση 10% για την ρύθμιση των αυθαιρέτων
"Δίναν και έπαιρναν" τα αναβολικά στην Ολυμπιάδα της Αθήνας

Την συνέλαβαν γιατί έκανε σεξ με τα σκυλιά της!!!

Οι δέκα ανακαλύψεις του 2012

Κολάζει το ημερολόγιο με ιερείς

Σενάρια επί σεναρίων για το φορολογικό με κοινό παρανομαστή την πρόσθετη φορολογική επιβάρυνση των φορολογουμένων

Φρένο στη διαθεσιμότητα βάζει με απόφασή του το Πρωτοδικείο Ξάνθης

Προσπάθησαν να κάψουν ζωντανή 25χρονη τρανσέξουαλ μαθήτρια νυκτερινού σχολείου

Σε καθεστώς επιλεκτικής χρεοκοπίας από χθες το βράδυ η Ελλάδα

Οριστική καταδίκη για τον Ψωμιάδη

Στόχο τα μυστικά κονδύλια του ΥΠΕΞ και του Δημοσίας Τάξεως, έβαλαν οι οικονομικοί εισαγγελείς

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ

Διαβάστε σήμερα στην καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα «Ελεύθερη Ζώνη» (www.elzoni.gr):
«Νέα Νομενκλατούρα» των μηχανισμών με δέκα βήματα κομματικής γραφειοκρατίας περισσότερα…

Ελεύθερη Ζώνη
Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα.
Βησσαρίωνος 3-5, Αθήνα

Τηλ. 210-3643601

Σήμερα στο e-Pontos...

Σήμερα στο e-Pontos...
ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΡΥΑΚΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
Ετήσιος χορός του Συλλόγου Ποντίων Σπουδαστών Καστοριάς «Οι Ακρίτες»

ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ & ΦΙΛΩΝ

Το e-Pontos.gr στηρίζει τον 2ο Διαδικτυακό Τηλεμαραθώνιο Αγάπης για την Εταιρεία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος.