Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Workshop - Ουρανογραφία με τον ΟΦΑ 13/4/2024 στο κιόσκι θέας λίμνης Κορώνειας


Workshop - Ουρανογραφία 13/4/2024 στο κιόσκι θέας λίμνης Κορώνειας
Αγαπητά μέλη και φίλοι του Ομίλου Φίλων Αστρονομίας,
για ακόμα ένα Σάββατο θα τα πούμε έξω από τα γραφεία μας...
Σας προσκαλούμε λοιπόν στο δεύτερο workshop της χρονιάς με τον Όμιλο Φίλων Αστρονομίας!
Το workshop θα περιπεριλαμβάνει ξενάγηση στο νυχτερινό ουρανό ή αλλιώς Ουρανογραφία. Θα μάθουμε να ξεχωρίζουμε βασικούς στόχους, όπως τον αστερισμό της Μεγάλης Άρκτου και της Κασσιόπης και με τη βοήθεια αυτών να εντοπίζουμε λίγο δυσκολότερα αντικείμενα, όπως το γαλαξία της Ανδρομέδας. Μετά το πέρας του σεμιναρίου θα παρατηρήσουμε το νυχτερινό ουρανό με τα τηλεσκόπια της Ομάδας Παρατήρησης του Ομίλου. Είστε ελεύθεροι να φέρετε και τα δικά σας τηλεσκόπια και τα μέλη του Ομίλου θα είναι εκεί για να σας βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστείτε.
Ο τόπος διεξαγωγής της εκδήλωσης είναι το κιόσκι θέας λίμνης Κορώνειας. Το σημείο δίνεται στο σύνδεσμο παρακάτω και η ώρα συνάντησης είναι στις 20:00. Η Ουρανογραφία θα ξεκινήσει αμέσως μόλις νυχτώσει.
Για τα σεμινάρια υπάρχει μια ελάχιστη συμβολική επιβάρυνση για τα μη μέλη στα 3€ και 2€ για φοιτητές (με επίδειξη πάσο), μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου και ανέργους (με επίδειξη της κάρτας ανεργίας).
Η παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι δωρεάν για μαθητές Δημοτικού και τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη του Ομίλου.
Κιόσκι θέας λίμνης Κορώνειας
Αν ο καιρός δεν επιτρέψει τη διεξαγωγή του workshop, την θέση του θα λάβει σεμινάριο με τίτλο «Τηλεπισκόπηση & Διάστημα» στα γραφεία του Ομίλου μας, Αλεξανδρείας 113, στις 18:00. Στην περίπτωση αυτή, θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση την Παρασκευή το βράδυ.
Προκειμένου να κυλίσει ομαλά η βραδιά και να είμαστε όλοι χαρούμενοι, ακολουθούν ορισμένες πρακτικές οδηγίες, που αφορούν την ασφάλεια του εξοπλισμού, αλλά κυρίως την δική σας ασφάλεια.
1. Μπορεί να μπήκαμε στην άνοιξη αλλά το υψόμετρο καθιστά αναγκαία τη σωστή προετοιμασία. Επομένως, φορέστε ζεστά ρούχα. Μη σας αγχώνει η εμφάνιση... όλοι σαν κρεμμύδια θα είμαστε.
2. Εμπειρικά μιλώντας και καθώς πολλά έχουν δει τα μάτια μας, δεν επιτρέπεται το αλκοόλ! Άλλωστε είναι μύθος ότι ζσταίνει.
3. Το παρκάρισμα θα γίνεται σε απόσταση ακτίνας 5μ. περίπου από το κιόσκι, γύρω από το οποίο θα στηθούν τα τηλεσκόπια. Καθώς, όμως, ο χώρος είναι σχετικά περιορισμένος, μην αφήνετε μεγάλες αποστάσεις από όσα είναι ήδη παρκαρισμένα και προσπαθείστε, όσοι έρθετε με την παρέα σας να συμπτυχθείτε στα αυτοκίνητα. Η ομάδα παρατήρησης θα είναι ήδη εκεί για να σας κατευθύνει.
4. Επ'ουδενί δεν κρεμιόμαστε από τα τηλεσκόπια! Η στάση ενός τηλεσκοπίου εξαρτάται καθαρά και μόνο από το πού στοχεύει. Επιπλέον, πέραν του ότι πρόκειται για ακριβό εξοπλισμό, πρόκειται και για βαρύ εξοπλισμό. Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση αναποδογυρίσματος είναι μεγάλη η πιθανότητα να υπάρξει τραυματισμός.
5. Ακούμε προσεκτικά τις οδηγίες των χειριστών. Κάθε τηλεσκόπιο είναι διαφορετικό και ρυθμίζεται με τον δικό του τρόπο. Ακούγοντας τους χειριστές θα έχετε τη δυνατότητα να το ρυθμίσετε οι ίδιοι, φέρνοντας το στα μέτρα των δικών σας ματιών.
6. Μεγάλη προσοχή στα καλώδια που θα υπάρχουν κάτω! Τα τηλεσκόπια λειτουργούν με ρεύμα και η παρατήρηση γίνεται νύχτα. Αυτό σημαίνει ότι στο χώρο θα υπάρχουν πολλά απλωμένα καλώδια, τα οποία λόγω απώλειας φωτός δεν θα φαίνονται.
7. Θα χρειαστούμε φακούς για να μετακινούμαστε στο χώρο. Όμως, όπως έχουμε όλοι διαπιστώσει, το ξαφνικό και έντονο φως μέσα σε τόσο σκοτάδι είναι αρκετά δυσάρεστο. Επιλέξτε να τοποθετήσετε μπροστά από τους φακούς σας κόκκινα φίλτρα ή απλό κόκκινο σελοφάν (πωλείται στα βιβλιοπωλεία), το οποίο δεν ενοχλεί στα μάτια και δε θα σας αναγκάσει να περιμένετε μέχρι να ξαναπροσαρμοστεί το μάτι σας για την παρατήρηση. Ο χρόνος προσαρμογής του ματιού στο σκοτάδι είναι περίπου 20'. Αν περιμένετε ίσως τελικά να μη χρειαστείτε και φακούς.
8. ...και μην ξεχνάμε, ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΘΑΡΟ! Εκτός των άλλων, εμείς θα τα ξαναβρούμε εκεί την επόμενη φορά που θα επισκεφτούμε τον χώρο.
Για τον Όμιλο,
Η Πρόεδρος
Αγγελίτση Σίσσυ
ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
www.ofa.gr

Απ ευθείας διάθεση προϊόντων στην Καλαμαριά (Πλαζ Αρετσού), Κυριακή 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

📚 Ιστορίες από το ελληνικό και παγκόσμιο λογοτεχνικό στερέωμα 📝



Αν η παρηγοριά μπορούσε να γίνει εικόνα, θα έδειχνε κούπες γεμάτες καφέ και φίλους να κουβεντιάζουν. Τι κάνει όμως αυτή την καθημερινή συνήθεια τόσο ξεχωριστή; Σύμφωνα με τον Ricardo Piglia, κάθε διήγημα κρύβει πάντα δύο ιστορίες: την τρέχουσα αφήγηση και μια μυστική, που ρέει σαν υπόγειο ποτάμι κάτω από τις λέξεις. Πίσω από το άμεσο, το προσδοκώμενο και το παροδικό βρίσκουμε συχνά μια μοναδική ευκαιρία για αυθόρμητη σύνδεση και αποκωδικοποίηση των στιγμών της ζωής μας, αδράχνοντας μικρά κεφάλαια του προσωπικού μας αφηγήματος. Σας προτείνουμε λοιπόν ιστορίες από το ελληνικό και το παγκόσμιο λογοτεχνικό στερέωμα που μπορεί κανείς να διαβάσει όσο διαρκεί ένας καφές· διηγήματα για όλες τις φευγαλέες στιγμές που απαρτίζουν τα βιώματά μας. Δείτε παρακάτω τις προτάσεις μας και αναζητήστε τα βιβλία που σας ενδιαφέρουν στο eshop μας ή στο βιβλιοπωλείο της περιοχής σας.
Ιστορίες με σκύλους
Αλέξης Πανσέληνος Ακούω φωνές
Λουκία Δέρβη
Ιστορίες με κοινό παρονομαστή την ανθρώπινη περιπέτεια, τον έρωτα, τη μοναξιά, το τέλος της νεότητας. Το πρώτο βιβλίο ενός από τους πιο αναγνωρισμένους Έλληνες συγγραφείς ξανασυστήνεται στο κοινό. Βίοι παράλληλοι, συλλογική μοναξιά, έρωτες και ζωές που ανθίζουν και σβήνουν δίχως κανένας να γνωρίζει: φωνές που γίνονται λογοτεχνία και ήρωες που μας βρίσκουν στα πιο απίθανα μέρη.
16,60 € ► 14,94 €  13,30 € ► 11,97 € 
Τσιγάρο βαρ;
Σπύρος Κιοσσές Γραφικός χαρακτήρας
Νίκος Παναγιωτόπουλος
Μικροϊστορίες των μικρών αυτού του κόσμου. Που μ’ ένα τσιγάρο στο χέρι κάνουν ένα φευγαλέο πέρασμα από τη ζωή. Ένα ξεφύλλισμα οικογενειακού άλμπουμ σε μορφή flash fiction. Σπαρακτικά προσωπικό και νοσταλγικό, με γραφή που αιχμαλωτίζει τον τρόπο που η εικόνα ανακινεί τη μνήμη.
12,20 € ► 10,98 €  11,00 € ► 9,90 € 
Στις μυλόπετρες του χρόνου
Αγαθοκλής Αζέλης Διηγήσεις παραφυσικών φαινομένων
Βασίλης Γκουρογιάννης
Πώς ο χρόνος αλέθει την κουλτούρα, την ίδια τη γλώσσα; Ο μετασχηματισμός της ελληνικής κοινωνίας μέσα από τρεις γενιές. Μαρτυρίες απλών ανθρώπων σε δεκάξι πρωτότυπες ποιητικές διηγήσεις που παγιδεύουν μεταφυσικά τον χρόνο.
12,20 € ► 10,98 €  
8,30 € ► 7,92 € 
Ένα παιδί μετράει κεφάλια
Βασίλης Ι. Τζανακάρης Πόσο θα ζήσεις ακόμα, γιαγιά;
Άλκη Ζέη
Μια ιχνηλάτηση των ανεξίτηλων σημαδιών της παιδικής μνήμης κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου στις Σέρρες, που φανερώνει πως η Ιστορία αφηγημένη «από τα κάτω» είναι και ο πιο ανθρώπινος τρόπος να αντιληφθούμε το παρελθόν μας. Μια ερώτηση της εγγονής της αείμνηστης Άλκης Ζέη γίνεται η αφορμή για μια συλλογή διηγημάτων με ενδιαφέρουσες και ανατρεπτικές ιστορίες γύρω από τη σπουδαία συγγραφέα και την πολυκύμαντη ζωή της.
15,50 € ► 13,95 €  17,70 € ► 15,93 € 
Αφαίας και Τελαμώνος
Κώστας Β. Κατσουλάρης Ώρες κοινής ανησυχίας
Μαίρη Κόντζογλου
Ένα βιβλίο που κινείται στους αντίποδες του μελοδράματος: ανατρεπτικό και ανάλαφρο, αστείο και σπαραξικάρδιο, βαθύ και επιφανειακό την ίδια στιγμή, βγάζει γλώσσα στην επιτήδευση και τη σοβαροφάνεια. Την εποχή της καραντίνας λόγω Covid-19
οι ένοικοι δύο απέναντι πολυκατοικιών αρχίζουν να παρατηρούν τους γείτονές τους. Η Μαίρη Κόντζογλου γράφει
για το κυνήγι της ζωής στον καιρό
του εγκλεισμού.
9,90 € ► 8,91 €  12,20 € ► 10,98 € 
Αμφίβια τέρατα
Κώστας Πούλος Πέτρινα πλοία
Μαρία Ξυλούρη
Μικρά κείμενα για ανθρώπους που προσπαθούν να κατακτήσουν το κομμάτι της ευτυχίας που τους αναλογεί. Δεκαπέντε διηγήματα για νησιά, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ιστορίες για ανθρώπους που χάνονται και για όσους μένουν πίσω να θυμούνται.
12,20 € ► 10,98 €  12,20 € ► 10,98 € 
Υπό το κράτος του τρόμου
Τάσος Καλούτσας Σε ποιον ανήκει η κόλαση
Κωνσταντίνος Τζαμιώτης
Ιστορίες που οι πρωταγωνιστές τους, παρόλο που βιώνουν συχνά οδυνηρές καταστάσεις από τις συγκυρίες
μιας δύσκολης πραγματικότητας, προσπαθούν να διατηρήσουν μέσα τους έναν θερμό πυρήνα ονείρου, αντίστασης και καλοσύνης. Ένα λεπτομερές ψηφιδωτό φτιαγμένο από προσωπικές ιστορίες που διαπλέκονται με τη μεγάλη Ιστορία. Ένα ασταμάτητο πηγαινέλα μεταξύ πραγματικότητας και μυθοπλασίας.
12,20 € ► 5,00 €
16,60 € ► 6,50 € 
Τι σημαίνει να είσαι άντρας
Nicole Krauss Μ’ αγαπάει δεν μ’ αγαπάει
Alice Munro
Με κεντρικό άξονα τις κύριες εμπειρίες που διχοτομούν την κοινωνική μας ύπαρξη, η Nicole Krauss αποτίει φόρο τιμής
στη γυναικεία δύναμη. ΝΟΜΠΕΛ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ 2013
Η κορυφαία διηγηματογράφος μάς μεταφέρει σ’ έναν κόσμο όπου ένα απροσδόκητο γεγονός ή μια ξανακερδισμένη ανάμνηση μπορεί να φωτίσει την πορεία μιας ολόκληρης ζωής.
16,60 € ► 5,00 €  14,40 € ► 12,96 € 
Ιστορίες καθημερινής τρέλας
Τσαρλς Μπουκόβσκι Τόσο πολύ νερό τόσο κοντά στο σπίτι
Raymond Carver
Ιστορίες τόσο περίεργες και άγριες
όσο η ζωή του θρυλικού Μπουκόβσκι. Χιουμοριστικές και στοιχειωτικές, θυμωμένες αλλά και τρυφερές απεικονίσεις της ζωής στο υπογάστριο του Λος Άντζελες. Στον Κάρβερ καμία λέξη δεν περισσεύει. Τα πλέον αντιπροσωπευτικά διηγήματα του απόλυτου μετρ της γραφής.
18,80 € ► 16,92 €  21,00 € ► 18,90 € 
Κι αν κρυώσει ο καφές, οι ιστορίες αυτές
θα παραμείνουν απολαυστικές πολύ μετά την ανάγνωσή τους.

Κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Παπαζήση το νέο βιβλίο του Φώτη Καγγελάρη

Φώτης Καγγελάρης
Μια Ιστορία της Τέχνης
Από τη μεριά της επιθυμίας
Τιμή: 20.14 ευρώ, Σελίδες: 308, ISBN: 978-960-02-4195-2
Εκδόσεις Παπαζήση

Κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Παπαζήση το νέο βιβλίο του Φώτη Καγγελάρη «Μια Ιστορία της Τέχνης - Από τη μεριά της επιθυμίας».
Μια ακόμα Ιστορία της Τέχνης; Ο αναγνώστης θα κρίνει. Αυτή η Ιστορία σκοπό έχει να παρουσιάσει την τέχνη ως έκφραση της επιθυμίας και των κακουχιών της μέσω των αιώνων: την τέχνη ως επιθυμία και την επιθυμία ως τέχνη. Η τέχνη είναι η τελευταία λέξη για την επιθυμία με την έννοια της παράκαμψης του συμβιβασμού με τα κυρίαρχα σημαίνοντα αλλά και του συμβιβασμού με το άρρητο.
Η τέχνη δεν μπορεί παρά να είναι γλώσσα της επιθυμίας. Και η Ιστορία της Τέχνης η σταδιακή ανεκτικότητα στη διεύρυνση της επιθυμίας μέσω της λογοκρισίας και της απαγόρευσης των κυρίαρχων σημαινόντων.
Βιογραφικό
Ο Φώτης Καγγελάρης είναι Διδάκτωρ Ψυχοπαθολογίας του Πανεπιστημίου του Παρισιού. Διδάσκει Ψυχολογία και Ψυχοπαθολογία της Τέχνης στη Σχολή Καλλιτεχνικών Σπουδών του ΠΑΔΑ. Είναι σεμιναριακός εισηγητής στην ΑΣΚΤ, την ΕΦΕ και τη Σχολή Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν. Είναι συγγραφέας δοκιμίων, λογοτεχνίας, πανεπιστημιακών συγγραμμάτων και θεατρικού έργου. Κείμενά του έχουν χρησιμοποιηθεί σε θεατρικές παραστάσεις (Μιχαήλ Μαρμαρινός, κ.ά.). Έχει δώσει πλήθος διαλέξεων, σεμιναρίων, συνεντεύξεων και έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές και συνέδρια. Έχει οργανώσει ατομικές και ομαδικές εκθέσεις ατόμων με ψυχιατρική εμπειρία, έχει επιμεληθεί εικαστικές εκθέσεις και έχει κάνει παρουσιάσεις βιβλίων, θεατρικές κριτικές, κ.λπ. Διαθέτει συλλογή τελετουργικών μασκών, ίσως την μεγαλύτερη στον κόσμο, η οποία έχει προκύψει μέσα από προσωπική αναζήτηση με ταξίδια σε όλες τις χώρες του κόσμου. Τμήμα τους έχει εκτεθεί στην ΑΣΚΤ, στον Δήμο της Αθήνας κ.λπ. Επίσης είναι Πρόεδρος της Εταιρείας Μελέτης Πολιτισμικής Ετερότητας (ΕΜΠΕ, empealterity.com, empe-alterity.blogspot.com), Μέλος της Διεθνούς Ένωσης Κριτικών Τέχνης, Μέλος της Ελληνικής Φιλοσοφικής Εταιρείας, Επίτιμο Μέλος της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας, π. Μέλος Δ.Σ. Ευρωπαϊκής Οργάνωσης για την Τέχνη και την Ψυχική Υγεία.
Κεντρική διάθεση: Εκδόσεις Παπαζήση
Νικηταρά 2 & Εμμ. Μπενάκη 106 78, Αθήνα
Τηλ.: 210 3838020, info@papazisi.gr
www.papazissi.gr

All Inclusive Πασχαλινές αποδράσεις με ΟΛΑ 🤩 πληρωμένα σε όλη την Ελλάδα!


Οι μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων!


4* Olympus Thea Boutique Hotel - Πλαταμώνας Πιερίας -50%
4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
All Inclusive
Πάσχα (02/05/2024 έως 06/05/2024) + Ημερομηνίες
Δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες στην πισίνα του ξενοδοχείου!
Γενέθλια Δωρεάν Ομπρέλες και Ξαπλώστρες στην Πισίνα 24ωρη reception Επέτειος Δωρεάν Ιδιωτικό Parking
★ Οικογενειακά δωμάτια ★ WiFi ★ Χώρος Στάθμευσης ★ Bar ★ Εξωτερική Πισίνα ★ Εστιατόριο
€359 €720 Δες το Τώρα!
Περισσότερες Προσφορές

4* Klelia Beach Hotel - Ζάκυνθος, Καλαμάκι -45%
3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών (+9 επιλογές)
All Inclusive
Πάσχα (03/05/2024 έως 07/05/2024) + Ημερομηνίες
Παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία με ζωντανή μουσική!
€240 €440 Δες το Τώρα!

5* Blue Lagoon Princess - Καλύβες Πολυγύρου, Χαλκιδική έως -40%
4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών
All Inclusive
Πάσχα (01/05/2024 έως 07/05/2024) + Ημερομηνίες
Επιλέξτε 5 διανυκτερεύσεις με All Inclusive και πληρώστε μόνο τις 4!
από €447 €745 Δες το Τώρα!

4* Alykanas Beach Grand Hotel- Ζάκυνθος, Αλυκανάς -45%
3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
2 άτομα (+9 επιλογές)
All Inclusive
Πάσχα (03/05/2024 έως 07/05/2024) + Ημερομηνίες
Παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία με ζωντανή μουσική!
€276 €505 Δες το Τώρα!

5* Capo di Corfu - Άγιος Γεώργιος, Κέρκυρα
2 ημέρες (1 Διανυκτέρευση)
2 άτομα + 1 παιδί έως και 11 ετών
All Inclusive
01/05/2024 έως 31/10/2024
ΝΕΡΟΤΣΟΥΛΗΘΡΕΣ
από €165 Δες το Τώρα!

4* Exotica Hotel & Spa - Ζάκυνθος, Καλαμάκι -45%
3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών (+5 επιλογές)
All Inclusive
Πάσχα (03/05/2024 έως 07/05/2024) + Ημερομηνίες
Παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία με ζωντανή μουσική!
€276 €505 Δες το Τώρα!

inetta Beach Resort & Spa - Κινέτα -30%
3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
All Inclusive
Πάσχα (03/05/2024 έως 07/05/2024)
Παραδοσιακό Λαμπριάτικο γλέντι με ψήσιμο οβελία!
€378 €540 Δες το Τώρα!

5* Dolce by Wyndham Athens Attica Riviera - Βραυρώνα Αττικής
3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών (+7 επιλογές)
All Inclusive
Πάσχα (03/05/2024 έως 06/05/2024)
Μπροστά στη παραλία!
€460 Δες το Τώρα!

5* White Olive Elite Hotel - Λαγανάς, Ζάκυνθος έως -20%
4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
2 άτομα
All Inclusive
26/04/2024 έως 15/10/2024
Δώρα Καλοσωρίσματος!
από €321 €401 Δες το Τώρα!

4* Long Beach Resort Hotel - Αίγιο -50%
4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών (+4 επιλογές)
All Inclusive
Πάσχα (03/05/2024 έως 06/05/2024) + Ημερομηνίες
Πασχαλινό γλέντι με μουσική DJ!
€473 €940 Δες το Τώρα!

4* Caretta Beach Holiday Village - Καλαμάκι, Ζάκυνθος
3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
2 άτομα
All Inclusive
01/05/2024 έως 31/10/2024
Νεροτσουλήθρες!
από €208 Δες το Τώρα!

4* Golden Coast Hotel & Bungalows - Νέα Μάκρη
3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
2 άτομα + 1 παιδί έως 11 ετών
All Inclusive
Πάσχα (03/05/2024 έως 06/05/2024) + Ημερομηνίες
Εορταστικό Πασχαλινό γεύμα συνοδεία μουσικής!
από €360 Δες το Τώρα!

5* Blue Lagoon Village - Κέφαλος, Κως έως -30%
2 ημέρες (1 Διανυκτέρευση)
2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών
All Inclusive
01/05/2024 έως 31/10/2024
Επιλέξτε 4 διανυκτερεύσεις με All Inclusive και πληρώστε μόνο τις 3!
από €219 €313 Δες το Τώρα!

5* Parga Beach Resort - Πάργα
2 ημέρες (1 Διανυκτέρευση)
2 άτομα + 1 παιδί έως 11 ετών
Πρωινό / Ημιδιατροφή / All Inclusive
26/04/2024 έως 13/10/2024
Μπροστά στην Θάλασσα!
από €112 Δες το Τώρα!

5* Leptos Panorama Hotel - Χανιά, Κρήτη -30%
4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
2 άτομα (+6 επιλογές)
All Inclusive
Πάσχα (03/05/2024 έως 06/05/2024) + Ημερομηνίες
Παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία με μουσική!
€630 €895 Δες το Τώρα!

4* Sun Beach Hotel - Αγία Τριάδα, Θεσσαλονίκη έως -40%
2 ημέρες (1 Διανυκτέρευση)
2 άτομα
Ημιδιατροφή / All Inclusive
01/05/2024 έως 30/09/2024 με ΔΩΡΟ Ημιδιατροφή + Ημερομηνίες
ΔΩΡΟ η Ημιδιατροφή!
Επιλέξτε 3 διανυκτερεύσεις και πληρώστε μόνο τις 2!
από €59 €98 Δες το Τώρα!

4* Caretta Paradise - Ζάκυνθος
3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
2 άτομα
All Inclusive
01/05/2024 έως 20/10/2024
Νεροτσουλήθρες!
από €243 Δες το Τώρα!

4* Eretria Hotel & Spa Resort - Ερέτρια, Εύβοια -30%
3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών (+11 επιλογές)
All Inclusive
Πάσχα (01/05/2024 έως 05/05/2024) + Ημερομηνίες
Πλούσιο γεύμα την ημέρα του Πάσχα με παραδοσιακό γλέντι, ζωντανή μουσική και χορό!
€390 €560 Δες το Τώρα!

4* All Senses Ocean Blue Sea Side Resort & Spa - Κρεμαστή, Ρόδος
2 ημέρες (1 Διανυκτέρευση)
2 άτομα + 1 παιδί έως 11 ετών
All Inclusive
01/05/2024 έως 25/10/2024
Μπροστά στην Παραλία!
από €68 Δες το Τώρα!