Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

ΛΑΔΙ - ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ

ΛΑΔΙ και ΠΑΤΑΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ
Παραγγελίες για Δευτέρα 19 Νοεμβρίου
Φίλες και φίλοι, μέλη του Αγροτικού Παντοπωλείου Καλαμαριάς
Ξεκινούν οι παραγγελίες για τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου. Θυμίζουμε ότι παραγγελίες μπορείτε να κάνετε έως και το Σάββατο 17 Νοεμβρίου. Ώρα παραδόσεων: 17.00-19.00 πλαζ Αρετσού Καλαμαριά
Ημέρες και ώρες λειτουργίας του γραφείου μας
Τετάρτη 18.30 - 20.30
Πέμπτη 11.00-13.00 και 18.30 - 20.30
Παρασκευή 11.00-13.00
Σάββατο 11.00-14.00
Επικοινωνία Διεύθυνση αγροτικού παντοπωλείου: Σάντας 7, Καλαμαριά
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310 402851 (ώρες λειτουργίας)
6947705491

email: agropankalamarias@gmail.com
Προϊόντα και τιμές, εδώ: http://www.agropankalamarias.blogspot.gr/

ΚΕΝΤΡΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΩΝ.

Και για να τα πούμε με το πραγματικό τους όνομα, ΚΕΝΤΡΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ.
Για να πούμε ΚΑΙ τα καλά, χρειαζόταν τα κέντρα αυτά προκειμένου να μπουν (κάποτε) τα πράγματα στη θέση τους και να πάψουν να φεύγουν ένα σωρό χρήματα σε ανθρώπους που όχι μόνο δεν έχουν καμία απολύτως αναπηρία, αλλά είναι πιο γεροί και από τους γερούς.
Μέχρι εδώ, όλα καλά.
Από εδώ και κάτω αρχίζει το πανηγύρι, που κανονικά θα πρέπει οι ανάπηροι και οι συγγενείς τους να πάρουν ξύλα και πέτρες και να κυνηγήσουν ΟΛΟΥΣ τους αρμόδιους, εκείνους τους «σχεδιαστές» που ότι μπούρδα (για να μην το πω αλλιώς) τους έρθει στο μυαλό, την βάζουν σε εφαρμογή, άσχετα με το αν είναι εφικτό κάτι τέτοιο η όχι.
Ρε λεβέντες εκεί κάτω στο υπουργείο (τα υπουργεία σας και εσάς) ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι μέσα από αυτές τις επιτροπές των κέντρων, οι διαδικασίες θα ήταν αν όχι πιο σύντομες από τις προηγούμενες, στα ίδια χρονικά πλαίσια, μιας και έχετε στη διάθεση σας και την τεχνολογία, την μηχανοργάνωση.
Αντί αυτού όμως ΤΙ συμβαίνει πραγματικά;
Η γραφειοκρατία σε όλο της το μεγαλείο καλά κρατεί.
Αν έχεις για παράδειγμα να περάσεις από κάποιο ΚΕΠΑ για ανανέωση κάποιου επιδόματος (η πιο ελαφριά περίπτωση) αλλά και για οτιδήποτε άλλο, η διαδικασία είναι η εξής.
Ένα ΤΡΙΜΗΝΟ νωρίτερα, ετοιμάζεις τα χαρτιά σου, κάνεις τις αιτήσεις σου, μαζεύεις τις εξετάσεις που να αποδεικνύουν ότι πάσχεις πραγματικά από κάποια πάθηση, κάποια αναπηρία, τα καταθέτεις στα κατά τόπους κέντρα, και περιμένεις.
Περιμένεις τα χαρτιά να φύγουν στην Αθήνα (αν είσαι από επαρχία), να εξεταστούν από άλλους αρμόδιους εκεί κάτω, και αφού είναι όλα εντάξει ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΟΤΕ θα παρθεί η απόφαση για σύσταση επιτροπής αναπηρίας στο ΚΕΠΑ που ανήκεις, για να περάσεις ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ από την επιτροπή, και ΑΝ γίνει η δουλειά σου.
Πόσο καιρό παίρνει όλη αυτή η διαδικασία;
Μα στην Ελλάδα ζούμε ρε παιδιά.
Τι ερωτήσεις είναι αυτές;
Ακριβώς ΠΟΣΟ καιρό παίρνει μέχρι να κληθείς από την επιτροπή δεν γνωρίζω, αλλά έχω μαρτυρίες από άτομα που είναι στην αναμονή από τον ΜΑΡΤΙΟ του 2012.
Είπατε κάτι;
Το άλλο το καλό της «οργάνωσης» αυτού του κράτους το ξέρετε;
Μόλις οι ενδιαφερόμενοι καταθέσουν τα χαρτιά τους για να περάσουν από την επιτροπή του ΚΕΠΑ, και τα χαρτιά τους φτάσουν Αθήνα, ΑΜΕΣΩΣ κόβεται το όποιο επίδομα λαμβάνουν για την όποια αναπηρία τους, και ας μην έχει λήξει η προθεσμία που ο δικαιούχος πρέπει να το παίρνει.
Ελάτε όμως που πολλοί ανάπηροι ζουν αποκλειστικά και μόνο από αυτά τα επιδόματα, τα βοηθήματα, αγοράζουν τα φάρμακα τους και το φαί τους!
Πείτε μου τώρα εσείς φίλοι μου, ΠΩΣ θα ζήσουν τόσους μήνες οι άνθρωποι αυτοί;
Οι πολιτικοί που μας κυβερνούν, ΔΕΝ νοιάζονται.
Δεν πεινούν τα σπίτια τους.
Ο καθένας μας αν έπαιρνε τα χιλιάρικα που παίρνουν δεν θα νοιαζόταν ούτε για την κρίση ούτε για τίποτα.
Το μόνο που τους νοιάζει είναι να μην χάσουν την καρέκλα τους, και ας ψοφαει ο λαός.
Η γαϊδουριά σε όλο της το μεγαλείο.
Πρωθυπουργοί, υπουργοί, βουλευτές, γραμματείς και φαρισαίοι είναι συνένοχοι στο καθημερινό ΕΓΚΛΗΜΑ που διαπράττεται σε βάρος ολόκληρου λαού, και ιδιαίτερα σε αυτές τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.
Λοιπόν «κύριοι» πολιτικοί, «κύριοι» σχεδιαστές των ΚΕΠΑ, και όλων των άλλων μεγαλόπνοων σχεδίων, τι γίνεται;
Καλά τα καταφέρατε.
Οι «επιτροπές» κάθε πότε θα λειτουργούν;
Η καλύτερα, θα «συσταθούν» ΠΟΤΕ;
Σα δεν ντρέπεστε.

Βασίλης Τσούγκαρης  

tsougarisgnomi@gmail.com

Το Ελληνικό παραδοσιακό παραμύθι στις εκδόσεις Διάπλαση

Σταθμός των εκδόσεων Διάπλαση είναι οι εκδόσεις παραδοσιακών παραμυθιών με τη συγγραφέα Χρυσάνθη Καραϊσκου. Κρατώντας την προφορικότητα του λόγου, αλλά με σύγχρονη εικονογράφηση, η συγγραφέας παραδίδει στο αναγνωστικό κοινό ένα έργο προσιτό σε παιδιά και ενήλικες, ακριβώς επειδή διατηρεί το ύφος και το ρυθμό της προφορικής αφήγησης.
Τα παραδοσιακά παραμύθια είναι ένα σημαντικό κομμάτι της προφορικής παράδοσης. Προτού ακόμα γίνουν δημοφιλείς οι εκδόσεις παραμυθιών στον κόσμο, τα παραμύθια τα διηγούνταν σε κοινωνικές συγκεντρώσεις, το χειμώνα δίπλα στο τζάκι και το καλοκαίρι κοντά στη θάλασσα ή στο χωράφι. Το κοινό τους αποτελούταν από ολόκληρη την κοινότητα ή το χωριό, χωρίς να ξεχωρίζουν τα παιδιά από τους ενήλικες.
Το παραμύθι είναι ένας κρίκος της κοινωνικής ζωής. Είναι γεμάτο σύμβολα και αρχέτυπα μέσα από τα οποία η λαϊκή σοφία βοηθούσε τα άτομα να επεξεργαστούν προσωπικές τους δυσκολίες και να προχωρήσουν στην ενηλικίωση.
Εκτός λοιπόν από τα ηθικοπλαστικά παραμύθια, ορισμένα από τα οποία θα τα βρούμε στους τέσσερις τόμους των εκδόσεων Διάπλαση και της Χρυσάνθης Καραϊσκου, βλέπουμε στα τέσσερα αυτά εικονογραφημένα βιβλία, παραμύθια που περιγράφουν ίσως τη σημαντικότερη τελετή μετάβασης –το πέρασμα από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.

Τα παραμύθια αυτά έχουν παγκόσμια απήχηση. Βρίσκουμε κοινά στοιχεία σε παραμύθια διαφόρων χωρών, καθώς οι ίδιες ανάγκες του συλλογικού ασυνειδήτου επεκτείνονται σε ολόκληρο τον κόσμο. Δεν είναι περίεργο λοιπόν, που οι κακιές μητριές, τα βασιλόπουλα, οι γριές και οι γέροι της ελληνικής παράδοσης θυμίζουν καμιά φορά ήρωες γνωστών παραμυθιών της δυτικής παράδοσης και το ανάποδο.
Τα παραμύθια σήμερα πια απευθύνονται κατά γενική παραδοχή στα παιδιά. Τα παραδοσιακά παραμύθια όμως ξεπερνούν τον περιορισμό αυτό και απευθύνονται σε όποιον αντλεί ευχαρίστηση από ένα ταξίδι στα βασικά αρχέτυπα, τη φαντασία και την περιπέτεια. Τα παραδοσιακά παραμύθια πολύ πριν ‘λογοκριθούν’ από το γραπτό λόγο, ήταν ένας κόσμος επικίνδυνων περιπετειών, τεράτων και βασιλιάδων, απλών ανθρώπων και όμορφων κοριτσιών, που αγγίζουν σήμερα πια κάθε αναγνώστη.
Μπορείτε να δείτε αναλυτικότερα τα παραδοσιακά παραμύθια των εκδόσεων Διάπλαση πατώντας εδώ

Εκδηλώσεις σε Λάρισα- Ναύπλιο και ο Τρομερός Βέιν στο Θέατρο 'Παραμυθιάς

Αγαπητοί αναγνώστες ο τρομερός Βέιν μετά την επιτυχία των 2 βιβλίων του ανεβαίνει στο θέατρο Παραμυθιάς σε σκηνοθεσία Έλντας Πανοπούλου!

« ΒΕΙΝ Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ» της Μάρας Χωματίδη
ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ» ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ

Η ιστορία του Βέιν του τρομερού είναι ένα μαγικό μουσικό παραμύθι για μικρά και μεγάλα παιδιά, που ακροβατεί μεταξύ πραγματικότητας και φανταστικού.
Η παράσταση μας ταξιδεύει σε μια επαρχιακή γαλλική πόλη όπου η πραγματικότητα με τη φαντασία υπήρχαν παράλληλα. Όσοι κατοικούσαν στην πόλη αυτή ήταν ευτυχισμένοι ….. Ό,τι συνέβαινε ήταν μυστήριο και μαγικά όμορφο. Ώσπου μια νύχτα συνέβη κάτι που άλλαξε τα πάντα... Ο ουρανός άρχισε να χάνει τη λάμψη των αστερισμών του, το φεγγάρι δάκρυσε και η θάλασσα γρύλιζε αγριεμένη, εξαιτίας ενός απρόσκλητου και μοχθηρού επισκέπτη...
Ο τρομερός Βέιν ήταν εδώ...
Τα παιδιά μέσα από τους κεντρικούς ήρωες ανακαλύπτουν το θαύμα της φιλίας, την σοφία της αγάπης, την μοναδικότητα του καθενός, το χιούμορ, την περιπέτεια.
Η συγγραφέας Μάρα Χωματίδη, βραβευμένη από την Ένωση Συγγραφέων - Λογοτεχνών Ευρώπης , περνάει το μήνυμα στα παιδιά πως τα θαύματα ξεκινάνε από μέσα μας όταν έχουμε αρετή και γνώση.
Την μουσική της παράστασης υπογράφει η Αφροδίτη Φρυδά.
Παίζουν: Α. Βαζαιος, Γ. Βογιατζακης, Φ. Κορρες, Γ. Μπουκουβάλας, Χ. Μουσσα, Σ. Σαρακηνος, Ε. Συριγου, Μ. Χατζηνικολαιδη, Κ. Φερεντουρος.
Σκηνοθεσία- διασκευή : Ελντα Πανοπούλου
ΘΕΑΤΡΟ «ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ» Παραμυθίας 27 και Μυκάλης Κεραμεικός
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
Τιμή εισιτηρίου από 5 ευρώ
Τηλ επικοινωνίας και κρατήσεων 6984222188
Έναρξη την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στις 15:00 μ.μ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
«Μπορεί άραγε ένας σοφός γέρος, ένα χρυσό κλειδί, τρεις αποθήκες με σκουπίδια, τρεις δράκοι, μια κοπέλα φυλακισμένη και ένα ποτάμι να βοηθήσουν ένα ζητιάνο να βρει το μυστικό της χρυσής κλειδαρότρυπας και να κερδίσει την αγάπη και την ευτυχία; Τι δοκιμασίες πρέπει να περάσει; Τι μαθαίνει; Θα τα καταφέρει;»
Οι εκδόσεις ΔΙΑΠΛΑΣΗ και το βιβλιοπωλείο «Ηλιογραφία» στο Ναύπλιο, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του παραμυθιού «Ο ζητιάνος και η χρυσή κλειδαρότρυπα» της Μαριβίτας Γραμματικάκη το Σάββατο στις 24 Νοεμβρίου στις 12.00 π.μ. στον χώρο του βιβλιοπωλείουΗ συγγραφέας και η ηθοποιός- σκηνοθέτης Λένα Γεωργιάδου, θα παρουσιάσουν με θεατρική αφήγηση τις περιπέτειες του ζητιάνου. Θα ακολουθήσει συζήτηση και παιχνίδι με τα παιδιά.
Βιβλιοπωλείο Ηλιογραφία Ασκληπιού 3 Ναύπλιο τηλ. 27520 25297
Χορηγοί επικοινωνίας www.flowmagazine.gr www.infokids.gr

 

 Οι εκδόσεις Διάπλαση και η συγγραφέας-μουσικός Γιούλα Μιχαήλ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του Μουσικού Παραμυθιού:
"Η μεγάλη βόλτα του κυρίου Πετράν"
Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012 στις 11:00 πμ στο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ "ΛΗΤΩ"
Οι πρωταγωνιστές ζωντανεύουν με τον μοναδικό τρόπο της κας Μιχαήλ και την ενεργή δράση εκπαιδευτικών και μικρών μαθητών.
Συμμετεχει η μουσικος κα Κουκουλοπούλου, θα ακολουθησει εικαστικό εργαστήρι με θεμα το βιβλιο απο τη ζωγράφο κα Φαρμάκη .
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν ένα υπέροχο, διδακτικό, χαρούμενο, δημιουργικό πρωινό με τα παιδιά τους.
Συνδιοργανωτής Σκάλα Παιδικό
ΛΗΤΩ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 40 ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΗΛ 2410546568 -6972271968
Χορηγοί επικοινωνίαςwww.flowmagazine.gr www.infokids.gr

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Νεανική Σκηνή ΚΘΒΕ: Ο ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΣ

Το ΚΘΒΕ παρουσιάζει το έργο «Ο Μικρός Ήρως», βασισμένο στο κλασικό εβδομαδιαίο ανάγνωσμα που έγραψε ο Στέλιος Ανεμοδουράς. Οι ηρωϊκές περιπέτειες του «Παιδιού - Φάντασμα» Γιώργου Θαλάσση, της Κατερίνας, του Σπίθα και του Διαβολάκου μέσα στη γερμανική κατοχή, σε σκηνοθεσία Γιάννη Ρήγα. Μουσική: Λουκιανός Κηλαηδόνης.
Το έργο θα παρουσιαστεί από τη Νεανική Σκηνή του ΚΘΒΕ, Μονή Λαζαριστών (Σκηνή Σωκράτης Καραντινός), από την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012.
Τέσσερα ηρωικά ελληνόπουλα, ο Γιώργος Θαλάσσης, το θρυλικό παιδί-φάντασμα, η γλυκιά Κατερίνα, ο διαρκώς πεινασμένος Σπίθας και ο Διαβολάκος, αγωνίζονται, κατά τη διάρκεια της γερμανικής κατοχής, για ένα καλύτερο σήμερα κι ένα ακόμη πιο αισιόδοξο αύριο. Μέσα από τις περιπέτειές τους, μας μεταφέρουν σε έναν κόσμο ηρώων όπου προτεραιότητα έχουν αξίες όπως η αγάπη για την ελευθερία και την πατρίδα, το μίσος κατά της τυραννίας και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΚΘΒΕ: Η ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ στο Βασιλικό Θέατρο για δεύτερη χρονιά

Η «Μαντάμ Σουσού» επανέρχεται δριμύτερη για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Βασιλικό Θέατρο
Το έργο «Μαντάμ Σουσού» του Δημήτρη Ψαθά, η επιτυχημένη παράσταση του ΚΘΒΕ, που είδαν 25.000 θεατές στη Θεσσαλονίκη και 7.500 θεατές στην Αθήνα, παρουσιάζεται ξανά στο Βασιλικό Θέατρο, από την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012.
Η αγαπημένη ηρωίδα του Δημήτρη Ψαθά, επιστρέφει επίκαιρη όσο ποτέ σε μια «νεόπτωχη» Ελλάδα ύστερα από τον πλουτισμό και τα «μεγαλεία» των προηγούμενων ετών, σε μια εξαιρετικά εύστοχη κωμωδία. Η παράσταση παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Γιώργου Αρμένη, σκηνικά-κοστούμια Γιάννη Μετζικώφ, με τη Φωτεινή Μπαξεβάνη στον πρωταγωνιστικό ρόλο, τον Κώστα Σαντά στον ρόλο του Παναγιωτάκη, τον Βασίλη Ευταξόπουλο στον ρόλο του Κατακουζηνού και έναν 22 μελή θίασο...
Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δήμος Θερμαϊκού - Thermaikos Film Festival


Μαγικά τετράγωνα και Γεωμετρικά Τεκτονικά σύμβολα

Μόλις κυκλοφόρησε
Μαγικά τετράγωνα και Γεωμετρικά Τεκτονικά σύμβολα
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ Γεωργίου Χρίστος
Εκδοτικός Οίκος: Δίον
Έτος έκδοσης: 2012
Σελίδες: 104
ISBN: 9789608100992
για παραγγελίες: τηλ.2310265042
www.psarasbooks.gr

οπισθόφυλλο
"Ψάχνοντας να βρω την προέλευση και τρόπους επίλυσης των γνωστών μαθηματικών παιγνιδιών «Sudoku», δεν άργησα να φτάσω στα μαγικά τετράγωνα, να μελετήσω τους τρόπους που σχεδιάζονται και να τους μεταφέρω σε σας, απαλλαγμένους από τους δύσκολους μαθηματικούς τύπους με τους οποίους συνδέονται. Συνεχίζοντας, σε κάποιο στάδιο της έρευνας μου, διαπίστωσα με μεγάλη μου έκπληξη ότι το πρώτο μαγικό τετράγωνο της σειράς 3x3, το Lo Shu των Κινέζων, είναι ευρύτερα γνωστό και με το όνομα «Μαγικό Τετράγωνο του Τεκτονισμού». Η όλη υπόθεση μου προκάλεσε φοβερό ενδιαφέρον και προσπάθησα να διευρύνω την έρευνα μου στην κατανόηση των μαγικών τετραγώνων, τις σχέσεις τους με τα γεωμετρικά Τεκτονικά σύμβολα, τις πλανητικές σφραγίδες και με άλλα πολλά. Βρήκα ερμηνείες για το σύμπλεγμα του Γνώμονα με το Διαβήτη, το Σημείο μέσα στο Κύκλο, το Πεντάγραμμο και όλα αυτά που αποκόμισα, σκέφτηκα να τα μεταφέρω για σας, όσο πιο απλά μπορούσα, μέσα στις σελίδες του βιβλίου που κρατάτε στα χέρια σας." Χρίστος Γεωργίου
Δείτε και τα υπόλοιπα βιβλία των εκδόσεων μας


Δελφοί: Όταν η ιστορία συναντά την ομορφιά της φύσης!

Δελφοί: 72€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό
Δελφοί: 72€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό.Συνδυάστε τη μαγευτική ατμόσφαιρα των ιστορικών Δελφών, με τη γραφική Αράχωβα και τον Παρνασσό! Μια μοναδική προσφορά σε καταπληκτική τιμή!
Δελφοί: 25€ στο εστιατόριο ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ για γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων
Δελφοί: 25€ στο εστιατόριο ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ για γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων. Απολαύστε αυθεντικές γεύσεις ελληνικής κουζίνας με τιμή προνομιακή.Μια προσφορά δώρο για όλους μας τους φίλους!
Δελφοί: 82€ ένα 2ήμερο για 3 άτομα σε τρίκλινο δωμάτιο με πρωινό
Δελφοί: 82€ ένα 2ήμερο για 3 άτομα σε τρίκλινο δωμάτιο με πρωινό. Η απόλυτη ξεκούραση, χαλάρωση και ηρεμία σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, με ελεύθερη χρήση της σάουνας και του χαμάμ, σε ένα υπέροχο τοπίο !
Δελφοί: 149€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε πανέμορφα δίκλινα δωμάτια με πρωινό
Δελφοί: 149€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε πανέμορφα δίκλινα δωμάτια με πρωινό.Κάντε ένα μαγικό ταξιδάκι σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, με όλες τις ανέσεις,δωρεάν χρήση σάουνας και χαμάμ και δεκάδες επιλογές εξερεύνησης και διασκέδασης!
Δελφοί: 74€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα σε πανέμορφα δίκλινα δωμάτια με πρωινό
Δελφοί: 74€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα σε πανέμορφα δίκλινα δωμάτια με πρωινό. Κάντε ένα μαγικό ταξιδάκι σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, με όλες τις ανέσεις,δωρεάν χρήση σάουνας και χαμάμ και δεκάδες επιλογές εξερεύνησης και διασκέδασης!
Δελφοί: 119€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και late check out
Δελφοί: 119€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και late check out.Στο κέντρο των Δελφών, 19χλμ από την Ιτέα, 28χλμ από το Γαλαξίδι και 8χλμ από την Αράχωβα, μια μοναδική προσφορά σε καταπληκτική τιμή!
Δελφοί: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και late check out
Δελφοί: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και late check out.Στο κέντρο των Δελφών, 19χλμ από την Ιτέα, 28χλμ από το Γαλαξίδι και 8χλμ από την Αράχωβα, μια μοναδική προσφορά σε καταπληκτική τιμή!
Δελφοί: 108€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό
Δελφοί: 108€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό.Συνδυάστε τη μαγευτική ατμόσφαιρα των ιστορικών Δελφών, με τη γραφική Αράχωβα και τον Παρνασσό! Μια μοναδική προσφορά σε καταπληκτική τιμή!
Δελφοί: 39€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό
Δελφοί: 39€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό. Στους πρόποδες του Παρνασσού, ο ομφαλός της Γης, σας περιμένει για την απόλυτη χαλάρωση και ξεκούραση! Αποκτήστε την προσφορά μας τώρα και αφεθείτε!

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ IANOS | 16-30 Νοεμβρίου 2012

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ : ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ - "ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ"

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ - "ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ"
ΚΔ : FM 3035
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ : ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
ΤΙΤΛΟΣ : "ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ"
BARCODE : 5201364730359

- Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το πρώτο του single "Αναστενάρηδες" :
http://www.fmrecords.net/~fmpartners/tracks/anastenarides.zip
- Πατήστε εδώ για να δείτε το videoclip του τραγουδιού "Ρόδο μαβί" :
http://www.youtube.com/watch?v=GbRqAL5SUnY&feature=plcp

Ο Γιάννης Βενιζέλος είναι πτυχιούχος κλασσικής κιθάρας, αρμονίας, αντίστιξης, φούγκας και διπλωματούχος κλασσικής κιθάρας και σύνθεσης. Eπιπλέον έχει παρακολουθήσει μαθήματα ακορντεόν, jazz ηλεκτρικής κιθάρας και jazz αρμονίας.
Από το 2001 εργάζεται ως καθηγητής κλασσικής / ηλεκτρικής κιθάρας και θεωρητικών μαθημάτων. Ορχηστρικά του έργα και τραγούδια έχουν παρουσιαστεί στο Μέγαρο μουσικής Αθηνών, στο Αuditorium του Γερμανικού Ινστιτούτου και σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές.
To 2012 ηχογράφησε και έκανε την παραγωγή στην πρώτη του δισκογραφική δουλειά "Kαλωσόρισμα" που κυκλοφορεί από την FM Records, σε στίχους της Νατάσσας Μεσσήνη όπου ερμήνευσε ο Μάριος Παπούλιας και η Σταυρούλα Μανωλοπούλου.
Ακούστε τα τραγούδια του Γιάννη Βενιζέλου στο Youtube και το Jumpingfish , επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του για να μάθετε περισσότερα γι' αυτόν και ενημερωθείτε για τα νέα του στο Facebook !

Το μεγάλο μας τσίρκο - Το προσκύνημα

Να γιατί οι γερμανοί θέλουν να επιβάλλουν την δική τους πολιτική στηρίζοντας το ευρώ

Επεισόδια και προπηλακισμοί κατά του Φούχτελ στην Θεσσαλονίκη
Να γιατί οι γερμανοί θέλουν να επιβάλλουν την δική τους πολιτική στηρίζοντας το ευρώ

Ένα εκατομμύριο ευρώ μόνο για δαπάνες κινητής τηλεφωνίας στα υπουργεία!!

Και όμως το ...αιδοίο της Ριάννα μιλάει
Τα ελληνικά θα διδάσκονται ως δεύτερη ξένη γλώσσα στα σχολεία της Αυστραλίας

Τροφές που σας ανεβάζουν στα... ύψη

Η κατσίκα έφαγε... τα ευρώ

Σκηνές απείρου κάλλους στις υπηρεσίες του δήμου Τρικάλων

Οι Ευρωπαίοι φοβούνται την πτώση της Ισπανίας και άρον- άρον αλλάζουν τακτική

Θα μας χαρίσουν χρήματα, αφού πριν μας έχουν πάρει τα πάντα!

Δει δη χρημάτων... και τα αυθαίρετα γίνονται νόμιμα

Μαζί μεν, διακριτικά δε, ο Ηλίας και η Βούλα

Ποιός τηλεπαρουσιαστής "τρελάθηκε"με την στράτευση του Ματέο

Τραυματίσθηκε η χρυσή απόγονος του Αριστοτέλη Ωνάσση

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ PIAZZA del POPOLO

PIAZZA del POPOLO
Ποια στελέχη του ΠΑΣΟΚ βάζει ο Βενιζέλος στην Κυβέρνηση! Όλα τα ονόματα…
Η συνύπαρξη χριστιανών και μουσουλμάνων στην Θράκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΑΝΤΙ.ΔΡΑΣΗ ανέλαβε την ευθύνη για τα γκαζάκια στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ

O ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τον νόμο Ραγκούση για την ιθαγένεια και την ψήφο των αλλοδαπών

Η ΠΕΔ ΑΜ-Θ σε ερευνητικό πρόγραμμα για την εξοικονόμηση νερού άρδευσης

Ανακοίνωση των Ultras του Πανθρακικού για τον αγώνα με την Skoda Ξάνθη

Επιστολή Δημάρχου Δράμας για τα οφειλόμενα στους εργαζόμενους της κοινωφελούς εργασίας

Τέλος Νοέμβρη ολοκληρώνεται ο φράκτης στον Έβρο

Στάση εργασίας των εργαζομένων στην ΠΕ Ροδόπης

Κατασχέθηκαν πάνω από 8 κιλά ακατέργαστης κάνναβης στην Καβάλα

Η έκθεση «η Αρσινόη της Θράκης» στην Θεσσαλονίκη

Με 14 αθλητές η Θράκη στο 5ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος

«Ευρωβουλευτές» μαθητές από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Αγώνα κατά του Μνημονίου ξεκινούν οι εργαζόμενοι στην ΠΕ Ροδόπης

Το Πρωτοδικείο Ξάνθης κρίνει αντισυνταγματικές τις μειώσεις στους μισθούς

Ομόφωνο όχι στις απολύσεις στους ΟΤΑ είπε το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας

Θανατηφόρο τροχαίο στην Θάσο

Στο Δήμο Νέστου οι Γιατροί του Κόσμου

Πρόβλημα με το ΣΔΟΕ αντιμετωπίζουν αρτοποιοί της Ξάνθης που διανέμουν δωρεάν κουλούρια σε μαθητές που υποσιτίζονται

Δανεισμό με 0% επιτόκιο στην Ελλάδα; | Φορολογία ακινήτων | Επεισόδια στη ΔΕΘ για τον Φούχτελ | Κινητοποιήσεις στους ΟΤΑ | Δυστοκία για την ιθαγένεια

Μαυραγάνης: Με οικονομικά κριτήρια η αναμόρφωση της φορολογίας ακινήτων
περισσότερα

Eurogroup: Ενδεχόμενος δανεισμός της Ελλάδας με μηδενικά επιτόκια
περισσότερα

Αναστάτωση στην Τ. Αυτοδιοίκηση για τη διαθεσιμότητα - Κατάληψη σε 200 δήμους
περισσότερα

Νέα κόντρα στην κυβέρνηση συνεργασίας για το νόμο περί ιθαγένειας
περισσότερα

Τα «γυρίζει» ο Φούχτελ για την αποδοτικότητα - Επεισόδια στη ΔΕΘ
περισσότερα

Βενιζέλος: Χρειάζεται σύμφωνο ρευστότητας με τις τράπεζες
περισσότερα

Σαμαράς: Ψήφος εμπιστοσύνης για την ανάπτυξη, η συμφωνία για τις μεταφορές
περισσότερα

Α. Παπαρήγα: «Εκλογές πιστωτών» πιθανόν προς την άνοιξη
περισσότερα

Σηφουνάκης κατά Κυριτσάκη για τα καρτέλ των αερομεταφορών
περισσότερα

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών
περισσότερα

www.eklogika.gr : το πιο ενημερωμένο portal για την πολιτική, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις εκλογές

Η Γερμανία υιοθετεί δύο μέτρα και δύο σταθμά για τις πολεμικές αποζημιώσεις - Έχει και η Μενεγάκη τις ερωτικές της φαντασιώσεις... - Κάθε μήνα κόβεται το ρεύμα σε τριάντα χιλιάδες καταναλωτές

Γεωοπολιτικής φύσεως το πρόβλημα της Ελλάδας
Όλα καλά και ωραία για την Alpha Bank!!!

Η Γερμανία υιοθετεί δύο μέτρα και δύο σταθμά για τις πολεμικές αποζημιώσεις

Κάθε μήνα κόβεται το ρεύμα σε τριάντα χιλιάδες καταναλωτές

Οικονομική βόμβα έτοιμη να εκραγεί η Γαλλία

Έχει και η Μενεγάκη τις ερωτικές της φαντασιώσεις...

Η Τουρκία "καθαίρεσε" τον Άσαντ

Ο Ερντογάν παρουσίασε το πρώτο τουρκικής παραγωγής άρμα μάχης

Αλλάζουν όλα στις φυλακές για τους ενοίκους τους

Τέλος οι εξώσεις για τους ισπανούς

Δήμαρχος ψάχνει για εργασία!!!

Να παραιτηθεί από βουλευτής η Χριστοφιλοπούλου

Μετά τον Φεβρουάριο του νέου έτους θα προχωρήσει η "αξιοποίηση" των λιμανιών της χώρας

Το ΠΑΣΟΚ ό,τι δεν έκανε για το υπερχρεωμένα νοικοκυριά, επιχειρεί να το κάνει τώρα...

To DNT αναζητεί τρόπο για να εγκαταλείψει το πρόγραμμα που αφορά την Ελλάδα

Ο Γιάννης Κουρτάκης μιλάει για όλα στα "Υστερόγραφα"

Ο Γιάννης Κουρτάκης μιλάει για όλα στα “Υστερόγραφα”
Δωρ&epsilon ;ά πολλών δισ. ευρώ στην Ελλάδα αντί για δάνειο

Αυτοτελής φορολόγ& eta;ση για ιδιοκτήτες ακινήτων

Τι σημαίνει για τον πλανήτη η αλλαγή ηγεσίας στην Κίνα (video)

Η αλληγορία του Φαμπρ στο Μέγαρο Μουσικής

Παρέμβαση Ρουπακιώτη για τις καταγγελίες Αραβαντινού

Στον “αέρα” η διαθεσιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων

Τα “μηδενικά επιτόκια” ξεκλειδώνουν το νέο “κούρεμα”

Περίπου 1 εκατ. το χρόνο ξοδεύουν σε κινητά τα υπουργεία – Ποιοί είναι οι πρωταθλητές

Ψαροκεφτέδες του Μπαξεβάνη
Ο πιο ‘φτωχός’ πρόεδρος στον κόσμο!
Ανακαλύφθηκε νέο γονίδιο που τετραπλασιάζει τον κίνδυνο νόσου Αλτσχάιμερ
Από σήμερα η εφαρμογή για το επίδομα θέρμανσης (;)
Διεθνής ανησυχία για την κατάσταση στο Ισραήλ
Επεισόδια με δύο τραυματίες στο Πολυτεχνείο
Συνελήφθη για παραχάραξη χαρτονομισμάτων και εισιτηρίων ΜΜΜ
Κατά της δραστικής ουσίας και οι Ευρωπαίοι φαρμακοβιομήχανοι!
Από σήμερα τα τέλη κυκλοφορίας μέσω internet (;)
Περίπου 1 εκατ. το χρόνο ξοδεύουν σε κινητά τα υπουργεία – Ποιοί είναι οι πρωταθλητές
Βίντεο: Το αισχρό πρόσωπο του συνδικαλισμού!
Sueddeutsche Zeitung: Η ευρωζώνη εξετάζει το ενδεχόμενο να «χαρίσει» χρήματα στην Ελλάδα
Οι Εκδόσεις Ψυχογιός στην πρώτη διαδραστική διαφημιστική καταχώριση
Τσάνινγκ Τέιτουμ: O πιο σέξυ άντρας της χρονιάς
Επέστρεψε η νηπιαγωγός
Το 2013, πρωτογενές πλεόνασμα

Επισημοί δανειστές σε διαμάχη

Επισημοί δανειστές σε διαμάχη
Πόσο ανταγωνιστικός ο χρηματοοικονομικός κλάδος;
Η μάχη για την (τρίτη) διάσωση
ΚΚΕ: Η Χρυσή Αυγή προσπαθεί να ρίξει λάσπη στην ηρωική εξέγερση του Πολυτεχνείου
Στο Κάιρο ο Έλληνας ΥΠΕΞ για την οικονομική συνεργασία των δυο χωρών
Αναβλήθηκε η συνάντηση Βενιζέλου – Προβόπουλου λόγω αποδοκιμασιών
«Ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα η συμφωνία Hewlett-Packard με COSCO και ΤΡΑΙΝΟΣΕ»
Ποσόστωση γυναικών στα εποπτικά συμβούλια - χρηματικά πρόστιμα για τους παραβάτες
Επιστολή Αντ. Μανιτάκη προς υπουργούς για τη διαδικασία των μετατάξεων
Αλ. Παπαρήγα: Όταν μιλάμε για ΕΕ, πρόκειται για την Ευρώπη των καπιταλιστών
Bild: Η Γερμανία θέλει να εμβάσει στην Ελλάδα 44 δισ.
Η Κύπρος, ο πιο αδύναμος κρίκος της ευρωζώνης
Χριστόφιας : Η τρόικα θέτει όρους που δύσκολα μπορούν να γίνουν αποδεκτοί
Bloomberg: Υπέρ της διαγραφής του ελληνικού χρέους
«Απολύτως πειστική» η έγκριση των μέτρων από την Ελλάδα
Νταλάρα: «Μειώστε τα επιτόκια της Ελλάδας!»
Η Hewlett-Packard επιλέγει την Ελλάδα ως πύλη εισόδου στην ΕΕ
Μ. Φέκτερ: Μια διετής επιμήκυνση για την Ελλάδα κοστίζει...
Γ. Στουρνάρας: «Σε ορθή τροχιά» και πάλι η χώρα
Τη λειτουργία του ΟΠΑΠ Κύπρου συζήτησε Επιτροπή
Τιτάν: Ειδική έκδοση για τη βιώσιμη ανάπτυξη
Λαϊκή: Εγκρίθηκε το Ενημερωτικό Δελτίο
Neoset: Το ανύπαρκτο business plan και το Κατάρ
Τέρνα Ενεργειακή: Στις 15/11 τα αποτελέσματα
Διάκριση για την OTEGLOBE στα Capacity Awards
ΟΠΑΠ: Στις 20/11 η ανακοίνωση εννεαμήνου 2012
Intracom Defense:Νέο προϊόν τακτικών επικοινωνιών

Real.gr

Σαμαράς: «Θα ανακοινώνονται μόνον κλεισμένες συμφωνίες»
Οι αλλαγές στην ιθαγένεια. Πιο κοντά Σαμαράς – Καμμένος

Προβλήματα στην κυβέρνηση λόγω... ιθαγένειας

Με το βλέμμα στον ανασχηματισμό η Ιπποκράτους

«Μπάζει» το νομοσχέδιο για την διαθεσιμότητα

Στο τραπέζι αυτοτελής φόρος στα ενοίκια

Προκαταρκτική εξέταση για τους «VIP» του Κορυδαλλού

Ανεβαίνει το θερμόμετρο στη Γάζα
Δεν διώκεται ο ρατσιστής διαιτητής
Ο Ξι Ζινπίνγκ νέος ηγέτης της Κίνας
Χιλή: Σεισμός μεγέθους 6,1 βαθμών
 

Νεφώσεις και ασθενείς βροχές
Συνέδριο για αγορά εργασίας
Cher εναντίον Donald Trump

«Η υπόθεση Πετρέους δεν είχε επιπτώσεις στην ασφάλεια των ΗΠΑ»

Κόρινθος: Εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας

Τα μικρότερα καρπούζια του κόσμου

Ο Δραγασάκης μίλησε για "πόλεμο"

Ο Δρ&alph a;γασάκης μίλησε για “πόλεμο”
Πρωτιά για Σόιμπλε, 17ος ο Στουρνάρας
 

Ο Μωρίς Μπεζάρ και ο Μάνος Χατζιδάκις
Ο Σρόιτερ στον… Κορυ&delt a;αλλό

Ο Σαμαράς περιμένει “καθαρές λύσεις”

Οσμή τρομ& omicron;κρατίας (;) στο Χαλάνδρι

Ζαρντίμ: Πετύχαμε το δεύτερο στόχο μας

Δώδεκα ρουκέτες κατά του Ισραήλ, παρά την εκεχειρία!

Ραντεβού στο Europa…

Πολύνεκρες επιθέσεις στο Πακιστάν

Πως τελειώνει η κρίση στις τράπεζες… και οι τιμές των ΑΜΚ

Πως τελειώνει η κρίση στις τράπεζες… και οι τιμές των ΑΜΚ
Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στις ελληνικές τράπεζες και τις ανακοινώσεις για την ανακεφαλαιοποίηση τους, τις εξελίξεις στις κυπριακές τράπεζες (έχει κρατικοποιηθεί η Λαϊκή Τράπεζα, είναι θέμα χρόνου να συμβεί το ίδιο και με την Τράπεζα Κύπρου), αλλά και του τι είχε συμβεί με τις Ιρλανδικές τράπεζες πριν από μερικά χρόνια (ήταν ουσιαστικά οι πρώτες στην Ευρώπη που είχαν κρατικοποιηθεί)πως πραγματικά θα μπορούσε να τελειώσει αυτός ο  κύκλος της κρίση στον πανευρωπαϊκό τραπεζικό κλάδο; 
Συνέχεια

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Greek Alert

Greek Alert
Η δράση του Δημήτριου Ψαρρού πριν την ίδρυση του συντάγματος 5/42 - μέρος β'
Οι ελληνικές πόλεις-κράτη

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗΣ ΣΤΟ "ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ"

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΣΕ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ!

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΧΑΙΡΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΣ

ΙΔΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΟΛΑΝΤ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΥΡΙΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ!!! ΒΙΝΤΕΟ

Τσάμικο κόμμα: Η Ελλάδα δεν έχει θέση στην Ευρώπη 21ου αιώνα - Θα μποϊκοτάρουμε τα Ελληνικά προϊόντα...

Today at InfognomonPolitics

Today at InfognomonPolitics
Στο σφυρί επτά επιστολές του Γεωργίου Καραϊσκάκη Θα δημοπρατηθούν από τον οίκο «Π. Βέργος» την Τετάρτη
Κόσοβο: Υποπτο για κρούσματα καρκίνου το απεμπλουτισμένο ουράνιο Υψηλά ποσοστά λευχαιμίας στην περιοχή μετά τις νατοϊκές επιχειρήσεις

Μετά από έρευνες του ΣΔΟΕ Υπόθεση κλοπής και νόθευσης πετρελαίου σε βυτιοφόρα του Στρατού

H Ρωσία «έχασε επαφή με δορυφόρους της»

Αντιστάσεις Για ένα νέο Αμυντικό-Ενεργειακό Δόγμα Ασφάλειας

Η υπέρπτηση διήρκεσε μόλις δύο λεπτά Πάνω από την Λέσβο πέταξε τουρκικό εκπαιδευτικό αεροσκάφος τύπου Τ-38

Maliki Deploys 'Tigris Force' to Kirkuk

Χωρίς τα δανεικά, η κοινωνία των δύο τρίτων μετατρέπεται ραγδαία σε κοινωνία του ενός τρίτου

Συρία: Κούρδοι εναντίον τζιχαντιστών

Νεκρός ο στρατιωτικός διοικητής της Χαμάς σε ισραηλινή επιδρομή

Συρία: «Κήρυξη πολέμου» η σύνοδος της αντιπολίτευσης

Βερολίνο: Κάνουμε τα πάντα για να μείνει η Ελλάδα στο ευρώ

Η Aσυνεννοησία Ελλάδος και Ευρώπης

Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΣΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΜΙΟΥΣ ΤΗΣ ΙΜΒΡΟΥΣ

e-Κατασκοπεία Κατακόρυφη αύξηση των κυβερνοεπιθέσεων στο μεγαλύτερο προμηθευτή του Πενταγώνου

Άγνωστοι οι 500.000 που δεν πλήρωσαν το χαράτσι

Η πολιτική του ασάλευτου εγκεφαλογραφήματος

Το "μπρα ντε φερ" Μόσχας - Σόφιας για το αέριο

Λουκέτο στο παράνομο τουρκομάγαζο!

Iran seeks improved ties with Iraqi Kurdistan

Περίεργες δηλώσεις του Σκοπιανού υπουργού Οικονομικών Για εκροή κεφαλαίων από τα Σκόπια προς την Ελλάδα μιλά η FYROM

Υπέρ της ανεξαρτητοποίησης της Καταλωνίας πάνω από το 50% των πολιτών

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΧΙΜΑΡΑΣ

Γερμανία: Ο στρατός της χώρας δαπανά εκατομμύρια από τα χρήματα των φορολογούμενων για την παρασκευή αντηλιακών και άλλων προϊόντων φροντίδας, σύμφωνα με το Ελεγκτικό Συνέδριο

Βαρύς ο φορολογικός πέλεκυς και στο εφάπαξ - Από σήμερα η επιστροφή φόρου για το πετρέλαιο θέρμανσης

Από σήμερα η επιστροφή φόρου για το πετρέλαιο θέρμανσης
Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ βάζει φρένο στις έρευνες υδρογονανθράκων στο Ιόνιο

Η μαμά πατρίδα δεν έχει λεφτά για τις μετακινήσεις των στρατιωτών!!!

Πέρασε νικηφόρα και από την Ιρλανδία η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου

Πυροσβέστριες που βάζουν... φωτιές

Τέξας και της Λουιζιάνα θέλουν την ανεξαρτησία τους από τις ΗΠΑ!!!

Νέες καταγγελίες κατά του πρύτανη του ΑΠΘ

Έδειρε τον έφορο και μετά αποπειράθηκε να αυτοκτονήσε

Βαρύς ο φορολογικός πέλεκυς και στο εφάπαξ

Πρώτα η δόση, μετά ο ανασχηματισμός

Κάτι αρχίζει να κινείται...

Βαριές κατηγορίες για τον Μπαρμπαρούση της Χρυσής Αυγής

Ο Καρχιμάκης στρέφεται κατά των δικαστικών

Έκλεβαν και νόθευαν πετρέλαιο από το στρατό

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ

Διαβάστε σήμερα στην καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα «Ελεύθερη Ζώνη» (www.elzoni.gr):
Θα καταργηθούν και αυτά με ένα άρθρο; περισσότερα…

Ελεύθερη Ζώνη

Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα.
Βησσαρίωνος 3-5, Αθήνα

Τηλ. 210-3643601

Σήμερα στο e-Pontos...

Σήμερα στο e-Pontos...
ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΠΟΝΤΙΩΝ & ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΠΤΑΜΥΛΩΝ Ν. ΣΕΡΡΩΝ "ΑΚΡΙΤΕΣ"