Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ.


Παρακολουθώ όπως όλοι άλλωστε την επικαιρότητα, προσπαθώντας να ενημερωθώ όσο γίνεται περισσότερο και καλύτερα από την «επιλεκτική ενημέρωση» που προσφέρουν τα διάφορα μέσα, τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, διαδίκτυο, εφημερίδες.
Η επικαιρότητα, έχει πολλά θέματα σοβαρά, και γελοία, όπως για παράδειγμα το αν χώρισε η φ,χ,ψ τηλεπερσόνα, η αν το έκανε πέντε φορές με τον σύντροφο της, και άλλα πολλά.
Τα κανάλια στα δελτία και τα παράθυρα τους παρουσιάζουν ότι θέλει, και όπως θέλει η εκαστοτε κυβέρνηση, και όπως είναι φυσικό, αποκρύπτουν κάθε τι που θα μπορούσε να βλάψει τα κόμματα και την πολιτική γενικότερα, και ας προσπαθούν να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια και να μας αποπροσανατολίσουν.
Θυμάμαι πως παρουσίαζαν τα δελτία το θέμα με την δραπέτευση των κακοποιών από τις φυλακές, πως με αμέτρητα ρεπορτάζ «ενημέρωναν» και καλά την κοινωνία για τους κακοποιούς, για τους τρομοκράτες, για την απειλή γενικότερα της κοινωνίας μας από την ελευθερία όλων αυτών.
Για τα άλλα θέματα όμως, ούτε κουβέντα.
Για τους άλλους «κακοποιούς» τίποτα.
Διαβάστε ένα άρθρο από εκείνα που τα υποτιθέμενα μέσα ενημέρωσης δεν προβάλουν.
 «ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ! 49 ετών, μητέρα 3 παιδιών πέθανε χωρίς περίθαλψη.
  — ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΑΕΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΚΑΡΚΙΝΟ-ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.
ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
 — Σήμερα η χαρά μου ήταν πολύ μεγάλη γιατί βγήκε η απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων που είχα καταθέσει κατά του ΟΑΕΕ και διατάχθηκε ο ΟΑΕΕ να μου παράσχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη (με τις λεπτομέρειες που ορίζει η απόφαση). Μόλις γύρισα στο γραφείο αμέσως, πλημμυρισμένος από χαρά, έστειλα ενημέρωση στους 1500 ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ που ενημερώνω τακτικά. 
  — Ανάμεσα τους άνθρωποι με τραγικά προβλήματα υγείας, ανοίγει ο δρόμος να πάρουν περίθαλψη. Αργότερα το απόγευμα έλαβα ένα μήνυμα από την αδελφή μιας κυρίας από την Κρήτη που επικοινωνήσαμε επανειλημμένα τους…περασμένους μήνες. Είχε καρκίνο.
   — Χρωστούσε στον ΟΑΕΕ, δεν της έδινε περίθαλψη ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΧΡΕΩΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
   — Πέθανε, δεν τα κατάφερε.
  — Το μήνυμα έγραφε (παραλείπω το όνομα):
«σας εύχομαι ΖΩΗ ΣΕ ΕΣΑΣ …. διότι έχασα την αδελφή μου Γ…Δ… …/.. 49 ετών μητέρα 3 παιδιών (του ενός ανήλικου) ακόμα και γιαγιά ..// … και την τετάρτη 11/5/14 θα έχω τα 40ημερο μνημόσυνο από το θάνατο της. κ δεν χρειάζεται πια βοήθεια αλλά καλή συνέχεια για εμάς τους ζώντες ακόμα… καλό μήνα χρόνια πολλά …»
Έκλαψα. Και τώρα που γράφω την ανάρτηση δακρύζω. Από λύπη και θυμό. Γιατί αυτά τα καθάρματα όχι μόνο δεν βοήθησαν μια μητέρα 3 παιδιών με καρκίνο να διεκδικήσει την ευκαιρία για ζωή (δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνε τελικά) ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ για τις εισφορές που της χρέωναν αλλά δεν της παρείχαν περίθαλψη.
Σας εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου…
ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ
Γιώργος Φλωράς»
Και ένα χαρακτηριστικό σχόλιο…..
«Μπορεί 6000 συμπολίτες μας να έχουν αυτοκτονήσει κάτω από το ψυχολογικό βάρος της καταστροφής που τους προκάλεσαν οι προδότες με τα μνημόνια και την διάλυση της ελληνικής κοινωνίας, όμως πολλαπλάσιοι είναι όσοι χάνουν καθημερινά την ζωή τους από τις συνέπειες αυτής της διάλυσης….
Προσέξτε τι θα ψηφίσετε γιατί το αίμα των αθώων αυτών ανθρώπων θα πέσει και στα δικά σας χέρια….»
Δεν θα σχολιάσω τι θα ψηφίσει ο καθένας, δικαίωμα του είναι.
Αυτό που με πίκρα θα πω, είναι πως οι φονιάδες όλων αυτών των ανθρώπων, οι «γραβατωμένοι κακοποιοί», τριγυρνούν ελεύθεροι, βγάζουν «νομοσχέδια», και νόμιμα μας αποδεκατίζουν.
Μέχρι πότε θα μένουν ατιμώρητοι;
ΤΙ κάνει η δικαιοσύνη;
Αλλά τι ρωτώ;
Το πρώτο που κοίταξαν να «σκοτώσουν», να αφανίσουν, ήταν η δικαιοσύνη για να κάνουν ότι κάνουν, και να μένουν ατιμώρητοι.
Τελικά, αυτοί είναι πάνω από τον νόμο.
Κατακαημένε Έλληνα, σύγχρονε ραγιά, γλύτωσες από την τουρκοκρατία, από την κατοχή, από τον εμφύλιο, και σε σκοτώνει η «δημοκρατία» τους.

Βασίλης Τσούγκαρης

RadioElektron - ALINCO DJ-500

VHF / UHF ALINCO DJ-500 T/E 144MHz/430MHz FM Dualband
Nεο στην αγορά το DJ-500 με προδιαγραφες MILITARY STANDARD προηγμένα χαρακτηριστικά,προσφέρει ποιότητα και ισχυρή ισχύς εξόδου 5W ενώ τα CTCSS, DTMF, DCS και 5-tones είναι στάνταρ, μαζί με μια ποικιλία ήχων (tone bursts) για πρόσβαση σε repeater ή επιλεκτική κλήση.
Αλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την άμεση εισαγωγή συχνότητας(VFO), αλφαριθμητικα
κανάλια και 200 ​​κανάλια μνήμης που μπορουν να λειτουργησουν με δικιές τους ρυθμίσεις
Η μπαταρία Li-Ion και ο φορτιστής βάσης είναι στάνταρ, προσθέτοντας ευκολία.
Το DJ-500 είναι ένας από τους πιο προηγμένους πομποδέκτες στον κόσμο στην εντολή σας, σε προσιτή τιμή ALINCO!
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ALINCO, MADE IN JAPAN.
DUAL BAND VHF / UHF, 5 WATT ΙΣΧΥΣ.
SEMI DUBLEX DUAL WATCH
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2373023236
6932239102

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ "ΕΛΛΑΣ ΝΕΟΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΙ ΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΡΙΣΗΣ"-Εκδόσεις Ι.ΣΙΔΕΡΗΣ

ΕΛΛΑΣ
ΝΕΟΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΙ ΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΡΙΣΗΣ

" Η χώρα μας ζει τη χειρότερη περίοδο σε όλη τη σύγχρονη ιστορία της εν μέσω, ασυστόλως, ένθεν κακείθεν εκτοξευόμενων ψευδών, από τους πολιτικούς, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τον επιχειρηματικό και τραπεζικό κόσμο, καθώς και από φίλους και (ά)πιστούς υποστηρικτές της. Τα κεντρικά πρόσωπα της χώρας ευημερούν, ενώ οι πολίτες της λιμοκτονούν και υποφέρουν, η διακυβέρνησή της απέχει ελάχιστα από το να καταστεί αντισυνταγματική, η δε επίδοσή της στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων βρίσκεται καθημερινά υπό αμφισβήτηση. Επίσης, η γεωπολιτική κατάσταση τοποθετεί τη χώρα στο μάτι του κυκλώνα που θα ξεσπάσει στην ανατολική Μεσόγειο μεταξύ της Δύσης και της Ρωσίας για ζητήματα ενέργειας, ως επακόλουθο της παρούσας σύγκρουσης στην Ουκρανία και πέριξ αυτής. Νικητής θα αναδειχθεί αυτός που διαθέτει αποφασιστικούς ηγέτες και ηττημένος αυτός που διαθέτει διχασμένη ηγεσία, η οποία, παρόλο που «γαυγίζει», δεν μπορεί να συμφωνήσει αν μπορεί να «δαγκώσει» και, όταν ακόμη μπορεί, δεν ξέρει «πώς» και «πού». Οι άμεσοι γείτονές μας έχουν, επίσης, γίνει ακόμη πιο θρασείς από ποτέ, ακριβώς διότι γνωρίζουν ότι συναλλάσσονται με μια αδύναμη ελληνική κυβέρνηση, όπου το ποσοστό του 3% του λαού καθοδηγεί τις πολιτικές του ισχυρότερου τμήματος (στις τελευταίες εκλογές), το οποίο όμως βρίσκεται επί του παρόντος σε παρακμή. Υπό το φως των ανωτέρω, τίθεται το ερώτημα: Οι Έλληνες έχουν χάσει παντελώς την αίσθηση του «γνώθι σαυτόν;». Ή ειλικρινά πιστεύουν ότι οι ξένοι σύμμαχοί τους είναι τόσο βλάκες να πιστεύουν ότι η Ελλάδα, στην παρούσα κατάσταση, αποτελεί μια «νησίδα σταθερότητας» στα Βαλκάνια και στη Μέση Ανατολή;
Το ανά χείρας βιβλίο έχει γραφτεί από έναν στοχαστή, με σκοπό τη μελέτη και την υποβολή προτάσεων για τη βελτίωση των παραπάνω ζητημάτων, ο οποίος είναι απόλυτα αδέσμευτος από οιεσδήποτε ελληνικές κομματικές εξαρτήσεις, ούτε έμμισθος οιουδήποτε προσώπου ή ξένου οργανισμού ή καθοδηγούμενος από ξένη δύναμη. Αλλά, με τις επικείμενες εκλογικές αναμετρήσεις στον ορίζοντα, ο συγγραφέας δέχεται καταλήγοντας ότι, στο τέλος, μόνο το ελληνικό εκλογικό σώμα δύναται να θέσει ένα τέλος στην ίδια του τη μιζέρια: και αυτό μόνο με τον εξοστρακισμό από το κοινοβούλιο όλων αυτών που για δεκαετίες κυβέρνησαν και στο τέλος κατέστρεψαν το βιοτικό του επίπεδο. Μόνο μετά την πραγμάτωση αυτού μπορεί κανείς να ξεκινήσει από το μηδέν την επίπονη προσπάθεια ανοικοδόμησης του έθνους, το οποίο λεηλατήθηκε από την ίδια του την καθεστηκυία τάξη.
Είναι ένα βιβλίο που προκαλεί, που προβληματίζει, γραμμένο για να κάνει κάθε έντιμο πολίτη να συλλογιστεί τα ανωτέρω ζητήματα και να τον ενθαρρύνει στο ότι αυτός ο ίδιος, και μόνον αυτός, μπορεί να δράσει και να διασφαλίσει πως ο ήλιος της Ελλάδας θα ανατείλει ξανά πάνω από αυτή την πονεμένη γη." (από το οπισθόφυλλο)
Ο Καθηγητής Βασίλειος Μαρκεζίνης έχει διδάξει στα πανεπιστήμια του Καίμπριτζ, του Λονδίνου και της Οξφόρδης, καθώς και στα πανεπιστήμια Παρισίων I και II, Λέιντεν, Μονάχου, Σιένας, Ρώμης, Γάνδης, Κορνέλ (Νέα Υόρκη), Αν Άρμπορ (Μίσιγκαν), Αθηνών και Ώστεν (Τέξας). Είναι μέλος των εθνικών Ακαδημιών των Αθηνών, του Βελγίου, της Μεγάλης Βρετανίας, της Γαλλίας, της Ολλανδίας και της Ρώμης, καθώς και μέλος του Αμερικανικού Ινστιτούτου Δικαίου. Το 1997, διορίστηκε επίτιμος Queen’s Counsel (QC) από τη Βασίλισσα της Αγγλίας, η οποία, το 2005, τον έχρισε επίσης Ιππότη «για τις εξαίρετες υπηρεσίες του στις διεθνείς νομικές σχέσεις». Έχει ακόμη τιμηθεί με τον Μεγαλόσταυρο του Τάγματος της Αξίας της Γαλλίας και της Ιταλίας, ενώ του έχουν επίσης απονεμηθεί τα διάσημα του Ανώτερου Ταξιάρχη του Τάγματος της Αξίας της Γερμανίας, του Ταξιάρχη της Λεγεώνας της Τιμής της Γαλλίας, καθώς και του Ταξιάρχη του Τάγματος της Τιμής της Ελλάδας. Μέχρι σήμερα, έχει γράψει σαράντα δύο βιβλία στους τομείς του Δικαίου, της Γεωπολιτικής, της Τέχνης και της Ψυχοβιογραφίας, πολλά από τα οποία έχουν μεταφραστεί στα Γαλλικά, τα Γερμανικά, τα Ιταλικά, τα Ελληνικά και τα Κινεζικά. 

Ο εκδοτικός οίκος Ι. ΣΙΔΕΡΗΣ ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1891. Από τη δεκαετία του 1980, έχοντας δημιουργήσει εξειδικευμένο πανεπιστημιακό τμήμα (έρευνα, μετάφραση, γλωσσική επιμέλεια, σελιδοποίηση, index) δραστηριοποιείται έντονα στον χώρο του πανεπιστημιακού συγγράμματος, ιδιαιτέρως στους τομείς: διεθνείς σχέσεις, ιστορία, πολιτική, δημόσια διοίκηση, περιβάλλον, δίκαιο ανάπτυξης, δημοσιογραφία, ΜΜΕ, οικονομία, πληροφορική, διοίκηση επιχειρήσεων, ειδική αγωγή, αγορά εργασίας, κοινωνική πολιτική. Συνεργάζεται µε όλα τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της Ελλάδας και µε κορυφαίους Έλληνες και ξένους συγγραφείς, διανοητές, πανεπιστημιακούς, ανθρώπους της τέχνης και του πολιτισμού. Στο πλαίσιο αυτό, εκδίδει μονογραφίες, δοκίμια, ερευνητικές μελέτες, συλλογικούς τόμους και μεταφράσεις ξενόγλωσσων έργων, ενώ, παράλληλα, προσαρμόζεται συνεχώς στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται στον κλάδο του πανεπιστημιακού συγγράμματος (δικτύωση, ψηφιοποίηση).

Προσκλήσεις | Πρόγραμμα εκδηλώσεων

7 Μαϊου 2014
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και ο Ianos σας προσκαλούν στον Κύκλο Εκδηλώσεων «ΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ» με οικοδεσπότη τον Ανταίο Χρυσοστομίδη.
Την Τετάρτη 7 Μαΐου 2014 και ώρα 8:30 μ.μ. ο Ανταίος Χρυσοστομίδης συζητά με τη Φάνια Οζ-Ζάλτσμπεργκερ με αφορμή το βιβλίο που έγραψε με τον πατέρα της Άμος Οζ Οι Εβραίοι και οι λέξεις.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Πρεσβείας του Ισραήλ.
Σταδίου 24
Αθήνα
τηλ. 210-32.17.917

8 Μαϊου 2014
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και το βιβλιοπωλείο Monogram σάς προσκαλούν σε ένα αφιέρωμα στο συγγραφικό έργο της Φιλομήλας Λαπατά την Πέμπτη 8 Μαΐου 2014 και ώρα 7 μ.μ.
Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων της.
Αποσπάσματα θα διαβάσει η ηθοποιός Γεωργία Ζώη.
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ MONOGRAM
Υμηττού 17
Χολαργός
τηλ. 210-65.23.515 

8 Μαϊου 2014
Oι Eκδόσεις Καστανιώτη και τα βιβλιοπωλεία Ευριπίδης σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Ευγενίας Φακίνου Πλανόδιοι θεριστές την Πέμπτη 8 Μαΐου 2014 και ώρα 7 μ.μ.
Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.
Ανδρέα Παπανδρέου 11, εντός στοάς, Χαλάνδρι
Τηλ. 210-68.00.644

Παρουσίαση του βιβλίου του George Makari "Επανάσταση στον νου" στο THE HUB EVENTS


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Οι εκδόσεις GEMA και η Μαρία Γκέρτσου σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου
ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΝΟΥ του GEORGE MAKARI την Τετάρτη 7 Μαΐου στις 19:00 στο THE HUB EVENTS (Αλκμήνης 5, Κάτω Πετράλωνα)
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Γρηγόρης Βασλαματζής
Αν. Καθηγητής Ψυχιατρικής ΕΚΠΑ,
Διδάσκων Αναλυτής της Ελληνικής Εταιρείας
Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας
Κωνσταντίνος Γεμενετζής
Ψυχίατρος - Ψυχαναλυτής
Μαρία Χατζηανδρέου
Ψυχίατρος - Ψυχαναλύτρια
Ομιλία του συγγραφέα μέσω SKYPE

ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΜΑΙΟΥ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ


DIVER CITY από την ομάδα χορού Sσvem-a 10 και 11 Μαΐου στο ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΛΟΣΣΑΙΟ


13 λόγοι που κάνουν τις Κυκλάδες επίγειο παράδεισο. (ΦΩΤΟ)

Δημοφιλείς αμερικανική εφημερίδα γράφει διθυράμβους για τα ελληνικά νησιά.

Εβδομάδα εκπτώσεων σε Laptop τώρα στην Alfanet!


Δωρεάν προσκλήσεις για την παράσταση "Ψυχή και Σώμα" με τους Ματθαίο και Κωνσταντίνο Τσαχουρίδη


To e-Pontos.gr σας δίνει την δυνατότητα για ακόμα μία φορά να βρεθείτε σε μία μεγάλη παράσταση δίνοντας 5 δωρεάν προσκλήσεις προς όλους τους αναγνώστες του.
Απλά συμπληρώνοντας τα στοιχεία του ο κάθε αναγνώστης!
Μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα εδώ...
Με σεβασμό στην Ιστορία και την Παράδοση...
e-Pontos Radio

Θωμάς Μπακαλάκος - Κάψανε το δάσος

Κλήσεις υπάρχουν πολλές, Χαλκιδική μόνο μία…

Τις τελευταίες μέρες είναι εμφανής άλλη μία προσπάθεια ποινικοποίησης του κοινωνικού κινήματος της Χαλκιδικής ενάντια στις καταστροφικές εξορύξεις χρυσού. Τα γνωστά πλέον «χαρτάκια», αυτή την φορά με την μορφή κλήσεων για λήψη DNA, έχουν κάνει ξανά την εμφάνισή τους λειτουργώντας για άλλη μια φορά ως όπλο του συστήματος να τρομοκρατήσει ανθρώπους που εδώ και πολύ καιρό είναι μέτοχοι ενός δίκαιου αγώνα για την προάσπιση της ίδιας τους της ζωής.
Ο αγώνας κατά των εξορύξεων χρυσού έχει πάρει ήδη χαρακτηριστικά κοινωνικού κινήματος που εναντιώνεται σε οποιαδήποτε προσπάθεια ξεπουλήματος της γης με αντάλλαγμα το κέρδος των εταιρειών και την υποδούλωση των ανθρώπων. Αυτό είναι που ενοχλεί την κυβέρνηση, η οποία πασχίζει να παρουσιάσει μια ολόκληρη κοινωνία σαν «τρομοκράτες» χρησιμοποιώντας τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, την καταστολή και αυτήν την ίδια τη δικαιοσύνη.
Η στρατηγική επιλογή είναι ξεκάθαρη. Πάταξη οποιουδήποτε αντιδρά. Οι τακτικές για να επιτευχθεί ο στόχος είναι και αυτές γνωστές. Άλλη μία τακτική κίνηση αποτελεί και αυτή η νέα προσπάθεια ποινικοποίησης του αγώνα, με «χαρτάκια» για τις Σκουριές και τον Λάκκο Καρατζά.
Σε μία περίοδο που πολλοί θα επιθυμούσαν ησυχία για λόγους καθαρά ψηφοθηρικούς οι εξελίξεις έρχονται να δικαιώσουν όλους όσοι αντιλαμβάνονται ότι το κίνημα και η δυναμική του δεν σχετίζονται με οποιαδήποτε εκλογική μάχη. Το κίνημα χαράσσει τους στόχους του στο δρόμο, στις πορείες, στο βουνό, στα δικαστήρια, στην Ασφάλεια. Και με μαζικότητα και συλλογικές δράσεις τους πετυχαίνει.
Δεν υποχωρούμε στην πάγια πολιτική της τυχαίας επιλογής θυμάτων. Αν δεν έχει ήδη γίνει ξεκάθαρο το επαναλαμβάνουμε: ο αγώνας για τη ζωή δεν επιδέχεται συμβιβασμούς και υποχωρήσεις σε εκβιασμούς και απειλές. Όταν αγωνίζεσαι για τη ζωή και την ελευθερία σου δεν έχεις περιθώριο να συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο απ΄τη ζωή και την ελευθερία. Δεν τρομοκρατούμαστε, δεν υποχωρούμε.
Συντονιστικό Φορέων και Συλλόγων Σταγείρων-Ακάνθου ενάντια στην εξόρυξη χρυσού
Coordinating Committee of Associations of Stageira-Akanthos against gold mining
WEBSITE / ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ > https://soshalkidiki.wordpress.com/
FACEBOOK > https://www.facebook.com/Soshalkidiki
TWITTER > https://twitter.com/soshalkidiki
EMAIL > sintfor@gmail.com

Hotels24.gr - Σημερινές προσφορές

Hotels24.gr  Προσφορές ΔΙΑΚΟΠΩΝ




Δειτε τις Νεες Προσφορες και μεινετε ΕΔΩ γιατι ερχονται μοναδικα πακετα διακοπων
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
        Δημοφιλείς επιλογές Ακολουθήστε μας εδώ
FaceBook Twitter RSS Feed
Hotels24.gr

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΟΝΟ 280,00 €


Ολοκληρωμένο Σύστημα Ασφαλείας μόνο 280€
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΟΝΟ 280,00 €

Αυτό το σύστημα παρακολούθησης παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να προστατεύσετε το σπίτι σας, την επιχείρησή σας, να διαφυλάξετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να αποτρέψετε τυχών διαρρήκτες. Το Καταγραφικό 4 καμερών Η.264 δικτυακό πακέτο περιλαμβάνει:

  • 4 έγχρωμες κάμερες SONY με νυχτερινή λήψη 1/3.7 inch CMOS Sensor 520TVL (μαύρο - λευκό)

  • Αντάπτορες για την σύνδεση

  • 4 Καλώδια καμερών 20m

  • Τροφοδοτικά καταγραφικού και καμερών

  • 1 ποντίκι USB

  • 1 τηλεκοντρόλ

       ΑΜΕΣΑ E-MAIL ALERTS ΕΑΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΙ ΜΗ                       ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΜΕΣΩ

        ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ                     ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ Ή ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΜΕΣΩ                      ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΕΩΣ
ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ - TABLET                                      4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

Υπηρεσίες Εγκατάστασης

Η Telekat σας παρέχει και την εγκατάσταση του Εξοπλισμού σε πολύ οικομονικές τιμές. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και ζητήστε αναλυτική ενημέρωση!

Mύκονος 3Μέρες ΚΑΙ τα 2Ατομα+Spa 109€ (-61%)


    €109 από €280
    Έκπτωση : 61%

€109 
μόνο!  
  Αξία €280
  Έκπτωση 61%
  Κέρδος €171

109€ από 280€ ( Έκπτωση 61%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Μύκονο, σε Superior Double Sea View Room με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ, στο Anamar Boutique Hotel! Προσφέρονται 2 Spa Treatment 30 λεπτών το καθένα και μεταφορά από και προς το λιμάνι και το αεροδρόμιο! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στο νησί των ανέμων! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Τσαγκαράδα Πηλίου με 129€ από 260€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+2 Παιδιά σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα 45 τ.μ. με Πρωινό!
129€ από 260€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 8 ετών στο Πήλιο, σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα 45 τ.μ. με Πρωινό στο Συγκρότημα Nymfes! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 3 ημέρες στην γραφική Τσαγκαράδα Πηλίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
129€ από 260€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 8 ετών στο Πήλιο, σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα 45 τ.μ. με Πρωινό στο Συγκρότημα Nymfes! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 3 ημέρες στην γραφική Τσαγκαράδα Πηλίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καρπενήσι με 179€ από 496€ (-64%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+2 Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή + Spa, σε 5* Ξενοδοχείο!
179€ από 496€ ( Έκπτωση 64%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa στο Καρπενήσι για όλο το Καλοκαίρι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται ένα Relax Massage, ένα Back Side Massage και μία Θεραπεία Προσώπου! Προσφέρεται μια χρήση καθημερινά της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, του Ηamam και της Sauna και ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου, του Παιδότοπου, της αίθουσας Μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ, των επιτραπέζιων παιχνιδιών και του parking! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται μοναδικές Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων και φουσκωτό ξηράς! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να χαρείτε το μαγικό τοπίο του Καρπενησίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!
179€ από 496€ ( Έκπτωση 64%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa στο Καρπενήσι για όλο το Καλοκαίρι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται ένα Relax Massage, ένα Back Side Massage και μία Θεραπεία Προσώπου! Προσφέρεται μια χρήση καθημερινά της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, του Ηamam και της Sauna και ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου, του Παιδότοπου, της αίθουσας Μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ, των επιτραπέζιων παιχνιδιών και του parking! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται μοναδικές Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων και φουσκωτό ξηράς! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να χαρείτε το μαγικό τοπίο του Καρπενησίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!
Καρδίτσα με 169€ από 340€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα + 2 Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή + Massage + Spa, σε 4* Ξενοδοχείο!
169€ από 340€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 8 ετών, στο 4 αστέρων Mouzaki Palace Hotel & Spa για όλο το Καλοκαίρι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, στο Μουζάκι Καρδίτσας! Προσφέρονται 2 Massage σε στρώμα Αέρος και Νερού διάρκειας 20 λεπτών, 2 συνεδρίες Solarium, ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Εξωτερικής Πισίνας, της Sauna, του Υδρομασάζ και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
169€ από 340€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 8 ετών, στο 4 αστέρων Mouzaki Palace Hotel & Spa για όλο το Καλοκαίρι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, στο Μουζάκι Καρδίτσας! Προσφέρονται 2 Massage σε στρώμα Αέρος και Νερού διάρκειας 20 λεπτών, 2 συνεδρίες Solarium, ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Εξωτερικής Πισίνας, της Sauna, του Υδρομασάζ και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Βόλος με 189€ από 380€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+2 Παιδιά με Ημιδιατροφή σε 4* Ξενοδοχείο!
189€ από 380€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών στον Βόλο για όλο το Καλοκαίρι, στο 4 αστέρων Volos Palace Hotel με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό με ποτά και αναψυκτικά) σε δίκλινο δωμάτιο με θέα στη θάλασσα! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί και Φρούτα στο δωμάτιο για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!
189€ από 380€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών στον Βόλο για όλο το Καλοκαίρι, στο 4 αστέρων Volos Palace Hotel με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό με ποτά και αναψυκτικά) σε δίκλινο δωμάτιο με θέα στη θάλασσα! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί και Φρούτα στο δωμάτιο για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!
Ζαχάρω Ηλείας με 119€ από 240€ (-50%) για 3 Ημέρες για έως KAI 4 Άτομα σε Μεζονέτα ή Διαμέρισμα!
119€ από 240€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για έως ΚΑΙ 4 Άτομα στη Ζαχάρω Ηλείας, σε Μεζονέτα ή Διαμέρισμα στο Anilio Plaza Apartments & Studios! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και του Πολυχώρου! Παρέχονται ποδήλατα για κάθε ημέρα διαμονής καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!
119€ από 240€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για έως ΚΑΙ 4 Άτομα στη Ζαχάρω Ηλείας, σε Μεζονέτα ή Διαμέρισμα στο Anilio Plaza Apartments & Studios! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και του Πολυχώρου! Παρέχονται ποδήλατα για κάθε ημέρα διαμονής καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!
Εύβοια με 129€ από 260€ (-50%) για 3 Ημέρες για 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή!
129€ από 260€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Μεσημεριανό ή Βραδινό), στο Πευκί Ευβοίας σε δίκλινο δωμάτιο, στο Altamar Hotel! Προσφέρονται 2 Ποτήρια Κρασί κατά την άφιξη! Παρέχεται μια επίσκεψη σε ιδιωτικό Θεραπευτήριο στην Αιδηψό για χρήση πισίνας με Ιαματικά Νερά για 30 λεπτά καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες και να μαγευτείτε από το καταπράσινο τοπίο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
129€ από 260€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Μεσημεριανό ή Βραδινό), στο Πευκί Ευβοίας σε δίκλινο δωμάτιο, στο Altamar Hotel! Προσφέρονται 2 Ποτήρια Κρασί κατά την άφιξη! Παρέχεται μια επίσκεψη σε ιδιωτικό Θεραπευτήριο στην Αιδηψό για χρήση πισίνας με Ιαματικά Νερά για 30 λεπτά καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες και να μαγευτείτε από το καταπράσινο τοπίο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Φοινικούντα με 99€ από 275€ (-64%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+2 Παιδιά σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα με Πρωινό σε Μπουφέ!
99€ από 275€ ( Έκπτωση 64%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, στη Φοινικούντα Μεσσηνίας μια ανάσα από τη θάλασσα, σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα με Πρωινό σε Μπουφέ στο Paradise Resort Hotel! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στις όμορφες ακρογιαλιές της Μεσσηνίας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
99€ από 275€ ( Έκπτωση 64%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, στη Φοινικούντα Μεσσηνίας μια ανάσα από τη θάλασσα, σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα με Πρωινό σε Μπουφέ στο Paradise Resort Hotel! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στις όμορφες ακρογιαλιές της Μεσσηνίας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Άνδρος 70€ από 140€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί σε Studio!
70€ από 140€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, στο Μπατσί της πανέμορφης Άνδρου σε Studio, στο Saint George Studios! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στο όμορφο νησί! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!
70€ από 140€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, στο Μπατσί της πανέμορφης Άνδρου σε Studio, στο Saint George Studios! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στο όμορφο νησί! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!
Αριδαία με 89€ από 180€ (-51%) για 3 Hμέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Υδρομασάζ, Χαμάμ και Πρωινό μια ανάσα από τα Λουτρά Πόζαρ!
89€ από 180€ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Υδρομασάζ - Χαμάμ και Πρωινό στην Αριδαία μια ανάσα από τα Λουτρά Πόζαρ, στο Lidra Hotel! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Late check out στις 20:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!
89€ από 180€ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Υδρομασάζ - Χαμάμ και Πρωινό στην Αριδαία μια ανάσα από τα Λουτρά Πόζαρ, στο Lidra Hotel! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Late check out στις 20:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!
Νέο Οίτυλο Μάνης με 85€ από 170€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα με Πρωινό!
85€ από 170€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα, σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα με Πρωινό στο Παραδοσιακό Πέτρινο Ξενώνα Πλαγιάκι, στο Νέο Οίτυλο Μάνης! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Γλυκό του κουταλιού στη σάλα του ξενώνα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες ξεκούρασης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
85€ από 170€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα, σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα με Πρωινό στο Παραδοσιακό Πέτρινο Ξενώνα Πλαγιάκι, στο Νέο Οίτυλο Μάνης! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Γλυκό του κουταλιού στη σάλα του ξενώνα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες ξεκούρασης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Εύβοια με 55€ από 110€ (-50%) για 3 Hμέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε Studio με Πρωινό!
55€ από 110€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στην Εύβοια, σε δίκλινο Studio με Πρωινό στο Ξενώνα Τριανταφυλλιά! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
55€ από 110€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στην Εύβοια, σε δίκλινο Studio με Πρωινό στο Ξενώνα Τριανταφυλλιά! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Ισθμός Κορίνθου με 59€ από 120€ (-51%) για 2 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή!
59€ από 120€ ( Έκπτωση 51%) KAI για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών τον Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο και Σεπτέμβριο στον Ισθμό Κορίνθου μια ανάσα από το Λουτράκι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στο Isthmia Prime Hotel! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 2 γεμάτες ημέρες ξεκούρασης! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αθροιστικά τα κουπόνια για να παρατείνετε τη διαμονή σας! Για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος διατίθεται ειδική εκπτωτική προσφορά!
59€ από 120€ ( Έκπτωση 51%) KAI για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών τον Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο και Σεπτέμβριο στον Ισθμό Κορίνθου μια ανάσα από το Λουτράκι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στο Isthmia Prime Hotel! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 2 γεμάτες ημέρες ξεκούρασης! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αθροιστικά τα κουπόνια για να παρατείνετε τη διαμονή σας! Για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος διατίθεται ειδική εκπτωτική προσφορά!
Παραλία Αλισσoύ Αχαΐας με 68€ από 136€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο!
68€ από 136€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα, πάνω στη θάλασσα στο Ξενοδοχείο Castella Beach στην παραλία άνω Αλισσού Αχαΐας, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
68€ από 136€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα, πάνω στη θάλασσα στο Ξενοδοχείο Castella Beach στην παραλία άνω Αλισσού Αχαΐας, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Χανιά Κρήτης με 119€ από 240€ (-50%) για 4 ημέρες KΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή!
119€ από 240€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα τον Μάιο στην πανέμορφη Αγία Μαρίνα στα Χανιά της Κρήτης, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο στο Eleftheria Ηotel! Παρέχεται Ημερήσια χρήση της Sauna, καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
119€ από 240€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα τον Μάιο στην πανέμορφη Αγία Μαρίνα στα Χανιά της Κρήτης, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο στο Eleftheria Ηotel! Παρέχεται Ημερήσια χρήση της Sauna, καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!