Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Έκτακτα Δελτία θυελλωδών ανέμων σε ισχύ

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ 286 - ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017/1000 UTC

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 29-10-17/03 UTC
ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΧΑΜΗΛΟ ΜΕ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΑ 1002 ΣΤΗΝ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ 1008 ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ. ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1010 ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΨΗΛΕΣ 1020
ΣΤΗΝ ΤΥΝΗΣΙΑ. ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 994 ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ 29/15 UTC ΣΤΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ
ΑΠΟ 29/13 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 29/22 UTC
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ
ΑΠΟ 29/16 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 29/22 UTC
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8
ΜΕΛΙΤΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ
ΑΠΟ 29/13 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 29/22 UTC
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8
ΣΙΔΡΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ
ΑΠΟ 29/16 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 29/22 UTC
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8

ΗμερησιοΣ ΧαρτηΣ ΠροβλεψηΣ Κινδυνου ΠυρκαγιαΣ


Discover the Gretsch Electromatic & Streamliner Collections!


eNakasMusic Store
Ηλεκτρικές Κιθάρες
Ηλεκτρικές Κιθάρες
GRETSCH G5422TG
GRETSCH G5422TG Electromatic
GRETSCH G5420T 2016 Electromatic Hollow Ηλεκτρική Κιθάρα W/Bigsby Orange
GRETSCH G5435T Electromatic Pro Jet Μαύρο Ηλεκτρική Κιθάρα
Ηλεκτρικές Κιθάρες
GRETSCH G2655T Streamliner
GRETSCH G2420T
GRETSCH G2420T Streamliner Hollow Single Cutaway W/Bigby Flagstaff Sunset Hλεκτρική Κιθάρα
GRETSCH G2420 Streamliner HLW SC Aged Brooklyn Burst Ηλεκτρική Κιθάρα
Ηλεκτρικές Κιθάρες

Σελίδες Οκτωβρίου | Εκδόσεις Παπαδόπουλος


Δείτε όλα τα βιβλία ενηλίκων
Δείτε όλα τα παιδικά βιβλία
Εκδηλώσεις
Αγαπητοί μας φίλοι,
«Οι Απρίλιοι δε σήμαιναν ποτέ πολλά για μένα. Τα φθινόπωρα δείχνουν να είναι η εποχή του ξεκινήματος, η κανονική άνοιξη» είχε δηλώσει ο συγγραφέας Τρούμαν Καπότε. Δεν ξέρουμε αν κάτι τέτοιο ισχύει κάθε χρόνο, πάντως ο φετινός Οκτώβριος αποτελεί για τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος μια πραγματική εκδοτική άνοιξη.
Το μυθιστόρημα ενός από τους πλέον ανερχόμενους τεχνίτες της σύγχρονης πεζογραφίας, μια συλλογή κειμένων του Πάσχου Μανδραβέλη, μια αληθινή ιστορία που θα ευαισθητοποιήσει το νεαρό αναγνωστικό κοινό αλλά και η αληθινή ιστορία του πιστού σκύλου Χάτσικο. Νέα εικονογραφημένα βιβλία, ανάμεσά τους και η εικονογραφημένη εκδοχή του best seller της R.J. Palacio Θαύμα και πολλοί άλλοι τίτλοι αποτελούν το εκδοτικό πρόγραμμα Οκτωβρίου που δημιουργεί τις ιδανικότερες συνθήκες για έναν καυτό εκδοτικό χειμώνα.
Περισσότερες πληροφορίες για τα βιβλία και τις εκδηλώσεις μας μπορείτε να βρείτε στο site αλλά και στο παιδικό blog μας. Για πιο άμεση ενημέρωση μπορείτε να μας βρείτε στο Facebook και στο twitter.
Ξένη Λογοτεχνία

OI ΝΕΚΡΟΙ
Christian Kracht
Μετάφραση: Βασίλης Τσαλής
Σχήμα: 14,5Χ20,5, Σελίδες: 192,
Μαλακό εξώφυλλο, Τιμή: 13,99€
Η ιστορία του βιβλίου ξεκινά στο Βερολίνο του 1930, όταν ο κορυφαίος Ελβετός σκηνοθέτης κινηματογράφου Έμιλ Νέγκελι δέχεται μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πρόταση: να ταξιδέψει στην Ιαπωνία και να σκηνοθετήσει εκεί μια ταινία που θα παγιώσει την κινηματογραφική επικυριαρχία της μελλοντικής αυτοκρατορίας του Χίτλερ. Αυτό, ωστόσο, που ελάχιστοι γνωρίζουν, είναι ότι ο Νέγκελι σκοπεύει να «απογυμνώσει το Ράιχ» με μια αλληγορική ταινία τρόμου, ικανή να λειτουργήσει ως προειδοποίηση για την επερχόμενη φρίκη του ναζισμού. Από την άλλη πλευρά, ο Ιάπωνας υπουργός Κινηματογραφίας Μασαχίκο Αμακάσου βλέπει στο πρόσωπο του Νέγκελι τον άνθρωπο που θα καταστήσει την ιαπωνική βιομηχανία κινηματογράφου το αντίπαλο δέος του Χόλιγουντ. Μέσα σε όλα αυτά εμπλέκονται και γνωστά ιστορικά πρόσωπα όπως ο Ζίγκφριντ Κράκαουερ, η Λότε Άιζνερ και ο Τσάρλι Τσάπλιν.
Ο ιστός των δολοπλοκιών που υφαίνονταν ανάμεσα στο Βερολίνο και το Τόκιο του μεσοπολέμου, οι επιρροές της παιδικής ηλικίας, η αναζήτηση ταυτότητας, η ερωτική διεκδίκηση και κυρίως η δυναμική της τέχνης, που είναι ικανή να αντισταθεί στον αυταρχισμό και την προπαγάνδα, συνθέτουν το σκηνικό αυτού του φαουστικού μυθιστορήματος.
Το Οι νεκροί (Die Toten) του Ελβετού συγγραφέα και δημοσιογράφου Christian Kracht απέσπασε το κρατικό βραβείο λογοτεχνίας στη χώρα του για το 2016, καθώς και το βραβείο Herman Hesse στη Γερμανία.
Δοκίμια - Μελέτες

ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΣΙΑ
Πάσχος Μανδραβέλης
Σχήμα: 14,5Χ20,5, Σελίδες: 270,
Μαλακό εξώφυλλο, Τιμή: 14,99€
Η δημοσιογραφική πένα του Πάσχου Μανδραβέλη υπογράφει 65 κείμενα για μια ταραγμένη δεκαετία οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα. Θίγοντας ζητήματα που αφορούν τους θεσμούς και τις μεταρρυθμίσεις, την παραγωγικότητα και την επιρροή που ασκεί ο λαϊκισμός, ο γνωστός πολιτικός σχολιαστής αναλύει με τόλμη και ευθυκρισία την κρίση και ακρισία της ελληνικής κοινωνίας.
«Μ’ αυτά και μ’ αυτά, η Ελλάδα επί δέκα σχεδόν χρόνια αδυνατεί να βγει από την κρίση. Παραμένει στις πλατείες “με το ένα χέρι σφιγμένο σε γροθιά και το άλλο απλωμένο στη ζητιανιά”. Ποιος είπε ότι οι ιδεοληψίες είναι τζάμπα;» σημειώνει χαρακτηριστικά στο βιβλίο του.

TO ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΝΩΣΕΩΝ
Γιάννης Σ. Παπαδάτος & Γιάννης Παπαδόπουλος
Σχήμα: 14,5X20,5, Σελίδες: 200,
Μαλακό εξώφυλλο, Τιμή: 13,99€
Ένας συλλογιός τόµος που αποτελεί το πρώτο στην Ελλάδα αµιγές θεωρητικό πόνηµα για το βιβλίο γνώσεων και είναι δυνατόν να αποτελέσει χρήσιµο εργαλείο στους ερευνητές, στις ερευνήτριες, στους φοιτητές, στις φοιτήτριες, στους/στις εκπαιδευτικούς και σε όσους/όσες ενδιαφέρονται για τη µελέτη του βιβλίου γνώσεων που απευθύνεται σε παιδιά. Περιλαµβάνει δώδεκα µελέτες με θεµατολογία που ποικίλλει και ευρύνεται μεταξύ ιστορίας, θεωρητικής µελέτης και διδακτικής αξιοποίησης του βιβλίου γνώσεων.
Εικονογραφημένα βιβλία για παιδιά

ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ
Κείμενο & εικονογράφηση: R.J. Palacio
Σχήμα: 21X29, Σελίδες: 40,
Σκληρό εξώφυλλο, Τιμή: 10,99€
Η έκδοση του εικονογραφημένου βιβλίου Είσαι ένα θαύμα δίνει την ευκαιρία στους μικρότερης ηλικίας αναγνώστες (4+) να
έρθουν σε επαφή με τον αξιοθαύμαστο κόσμο του Όγκι Πούλμαν, του συνηθισμένου παιδιού με το ασυνήθιστο πρόσωπο, που κατορθώνει να μάθει σε όλους γύρω του πως το να συμπεριφέρονται με καλοσύνη μπορεί να είναι στάση ζωής. Αξίζει να σημειωθεί πως το
Είσαι ένα θαύμα βασίζεται στο μυθιστόρημα νεανικής λογοτεχνίας Θαύμα το οποίο μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο με πρωταγωνιστές τους Τζούλια Ρόμπερτς και Τζέικομπ Τρέμπλεϊ και θα προβληθεί τον Νοέμβριο στις αίθουσες.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Φίλιππος Μανδηλαράς
Εικονογράφηση: Ναταλία Καπατσούλια
Σχήμα: 20X20, Σελίδες: 36,
Σκληρό εξώφυλλο, Τιμή: 7,99€
Από το κύμα λένε πως γυμνή γεννήθηκε, στην Κύπρο ντύθηκε, εκεί χτενίστηκε, στολίστηκε.
Κι έπειτα στον Όλυμπο ανέβηκε η πιο ωραία, όλοι την ερωτεύονταν, τη θέλανε παρέα.
Η νέα ιστορία της σειράς Η Πρώτη μου Μυθολογία αφορά τη θεά της ομορφιάς Αφροδίτη η οποία παρουσιάζεται με τον
πλέον ευφάνταστο και εύθυμο τρόπο
μέσα από απλά στιχάκια και χιουμοριστικά σκιτσάκια.

TA 101 ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΔΑΛΜΑΤΙΑΣ
Dodie Smith
Εικονογράφηση: Steven Lenton
Σχήμα: 24X27,5, Σελίδες: 40,
Σκληρό εξώφυλλο, Τιμή: 10,99€
Μια φορά κι έναν καιρό ζούσαν δύο σκυλιά Δαλματίας: ο Πόνγκο και η Μίσις. Έμεναν σε ένα μεγάλο σπίτι στο Λονδίνο μαζί με τον κύριο και την κυρία Ντίαρλι. Η Μίσις και ο Πόνγκο παίρνουν μεγάλη χαρά όταν αποκτούν 15 πανέμορφα κουτάβια. Πανέμορφα τα βρίσκει και η Κρουέλα ντε Βιλ που επισκέπτεται μια μέρα το σπίτι των Ντίαρλι. «Θα γίνονταν ένα υπέροχο γούνινο παλτό» σκέφτεται.
Όταν τα κουτάβια εξαφανίζονται, ο Πόνγκο και η Μίσις ξεκινούν την αναζήτησή τους. Είναι βέβαιοι πως για την κλοπή ευθύνεται η Κρουέλα ντε Βιλ! Μια εκπληκτική διασκευή της πολυαγαπημένης ιστορίας.
Πετάει πετάει

ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ
Θοδωρής Παπαϊωάννου
Εικονογράφηση: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς
Σχήμα: 14X21, Σελίδες: 32,
Μαλακό εξώφυλλο, Τιμή: 4,49€
Επιτρέψτε μας να σας συστήσουμε την Τίγρη –που δεν είναι αληθινή τίγρης– αλλά μια αδέσποτη γάτα την οποία ανακαλύπτει μια παρέα παιδιών όταν αναποδογυρίζει ο σκουπιδοτενεκές στον οποίο αναζητούσε τροφή.
«Πάει το γεύμα μου» παραπονέθηκε… από μέσα της!
Τα παιδιά προσφέρουν στην Τίγρη στέγη και έτσι δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχεί για την πείνα, τη δίψα και το κρύο. Σύντομα όμως αρχίζει να γρατζουνάει τα έπιπλα, να κρέμεται από το φωτιστικό και να ξηλώνει μάλλινες μπλούζες και κάλτσες. Τι είναι αυτό που την ενοχλεί;
Πρώτα θα πρέπει να βγει από μέσα της και μετά θα το μάθουν οι αναγνώστες! Μια υπέροχη, πολύχρωμη ιστορία της σειράς Πετάει Πετάει, που τονίζει τη σημασία της υιοθεσίας των αδέσποτων ζώων αλλά και της έκφρασης της εσωτερικής μας φωνής.
Νεανική Λογοτεχνία

ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΠΟΥ ΔΑΜΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ
William Kamkwamba & Bryan Mealer
Μετάφραση: Αργυρώ Πιπίνη
Σχήμα: 14,5Χ20,5, Σελίδες: 288,
Μαλακό εξώφυλλο, Τιμή: 12,99€
Η αληθινή ιστορία του Γουίλιαμ Καμκγουάμπα, ο οποίος είναι
Το αγόρι που δάμασε τον άνεμο (The boy who harnessed the wind).
O Καμκγουάμπα γεννήθηκε στο Μαλάουι, σε μια χώρα όπου η μαγεία κυριαρχούσε έναντι της επιστήμης, σε έναν τόπο που μαστίζεται ακόμα και σήμερα από την ξηρασία και την πείνα. Έχοντας
αναγκαστεί να εγκαταλείψει τις σπουδές του αλλά όχι την αγάπη του
για την επιστήμη, ο 14χρονος τότε Γουίλιαμ, με τη βοήθεια ενός εγχειριδίου Φυσικής που βρήκε στη δημοτική βιβλιοθήκη, μερικά παλιοσίδερα και κάποια εξαρτήματα από παρατημένα τρακτέρ και ποδήλατα, κατόρθωσε να φτιάξει έναν ανεμόμυλο, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο στην κοινότητά του κάτι στο οποίο έχει πρόσβαση μόνο το 2% του πληθυσμού στο Μαλάουι: καθαρό νερό και ηλεκτρισμό. Ομιλητής στον διάσημο θεσμό TEDx, o Καμκγουάμπα,
σε συνεργασία με τον δημοσιογράφο Μπράιαν Μίλερ, έγραψε μια δυνατή αυτοβιογραφική ιστορία για το ανθρώπινο πάθος, την ευρηματικότητα και την προσφορά, που θα εμπνεύσει με τον πιο εποικοδομητικό τρόπο τους νεαρούς αναγνώστες.
Για αναγνώστες 10+

ΧΑΤΣΙΚΟ
Lluis Prats
Εικονογράφηση: Zuzanna Celej
Μετάφραση: Κλεοπάτρα Ελαιοτριβιάρη
Σχήμα: 14,5Χ20,5, Σελίδες: 160,
Μαλακό εξώφυλλο, Τιμή: 9,99€
Η διαχρονική, αληθινή ιστορία του Χάτσικο, του σκύλου που κάθε απόγευμα περίμενε στον σιδηροδρομικό σταθμό της Σιμπούγια το τρένο των πέντε και μισή με το οποίο επέστρεφε ο ιδιοκτήτης του, καθηγητή Ουένο, από το Πανεπιστήμιο του Τόκιο. Η ρουτίνα αυτή συνεχίστηκε απαρέγκλιτα εννιά χρόνια μετά τον θάνατο του καθηγητή Ουένο, ως το 1935, το έτος που απεβίωσε ο Χάτσικο. Η ιστορία του Χάτσικο αποτελεί μια αληθινή απόδειξη του υπέροχου δεσμού που δημιουργείται ανάμεσα στα κατοικίδια ζώα και τους ιδιοκτήτες τους. Παράλληλα, ενέπνευσε και συνεχίζει να εμπνέει γλύπτες, συγγραφείς, σχεδιαστές κόμικ και κινηματογραφιστές, αφού παραμένει μέχρι σήμερα σύμβολο αφοσίωσης και υπομονής. Η συγκεκριμένη εικονογραφημένη έκδοση, που κατορθώνει παράλληλα να μας ταξιδέψει στο Τόκιο μιας άλλης εποχής, έλαβε τη διάκριση White Ravens 2016 καθώς και το βραβείο παιδικού μυθιστορήματος Josep M. Folch i Torres 2014.
Για αναγνώστες 10+
Παιχνιδοκάρτες

ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΑΡΤΕΣ ΤΟΜΑΣ ΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ - ΓΡΑΜΜΑΤΑ
Σχήμα: 8X11,6, Κάρτες: 49,
Κάρτες σε κουτί, Τιμή: 5,50€
Ο Τόμας το Τρενάκι παρέα με τους φίλους του μας ξεναγεί στο νησί του Σόντορ που κρύβει συναρπαστικά μέρη και γωνιές που εξάπτουν τη φαντασία και είναι ιδανικά για την πρώτη εκμάθηση των γραμμάτων της αλφαβήτα.
Οι μικροί μας φίλοι θα γνωρίσουν το Τρένο, τον Γερανό και το Ελικόπτερο όπως και τον Ζωολογικό Κήπο και το Ορυχείο, ακολουθώντας τον Τόμας σε μια συναρπαστική διαδρομή γεμάτη γράμματα και λέξεις.

ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΑΡΤΕΣ ΤΟΜΑΣ ΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ - ΑΡΙΘΜΟΙ
Σχήμα: 8X11,6, Κάρτες: 49,
Κάρτες σε κουτί, Τιμή: 5,50€
Ο Τόμας το Τρενάκι και οι φίλοι του βοηθούν τα παιδάκια προσχολικής ηλικίας να μάθουν να μετρούν από το 1 ως το 20.
Εκτός από την αντιστοιχία αριθμών με εικόνες από τους ήρωες του Τόμας το Τρενάκι υπάρχουν και όψεις οπτικής αναλογίας αριθμών με ζάρια, αλληλουχίας των αριθμών όπως και πρώτη γνωριμία με βασικά μαθηματικά σύμβολα.

STAN - Κάνε με για σένα να κλάψω - TEASER


STAN
"ΚΑΝΕ ΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΑ ΚΛΑΨΩ"

Μουσική- Στίχοι: STAN & ICON MUSIC
"Κάνε με για σένα να κλάψω" ονομάζεται το ολοκαίνουργιο single τουSTAN, σε μουσική και στίχους STAN & ICON MUSIC. 
Μετά την επιτυχία των singles "Χτύπα" και "Τώρα Λείπω" από τον πλατινένιο δίσκο του STAN "11:11", ο τραγουδιστής επιστρέφει ανανεωμένος και υπόσχεται να μας κερδίσει για ακόμα μια φορά με το νέο τραγούδι του.
Μάλιστα, το βίντεο κλιπ του "Κάνε με για ‘σένα να κλάψω" γυρίστηκε υπόάκρα μυστικότητα στη γειτονική Βουλγαρία με σκηνοθέτη τον Γιώργο Μπενιουδιάκη και θα βγει στον αέρα τις επόμενες μέρες, παράλληλα με την κυκλοφορία του single.
Ο STAN βρίσκεται εντατικά σε πρόβες με τον Χρήστο Δάντη προκειμένου να είναι όλα στην εντέλεια για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα τους στο Camorra (Λεωφ. Βουλιαγμένης 22) από την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο.
Δείτε το εντυπωσιακό teaser του τραγουδιού: 
PANIK RECORDS & ICON MUSIC RECORDS 2017
Official Artist Pages
Website: http://bit.ly/STAN_Website
Facebook: http://bit.ly/STAN_Facebook
Twitter: http://bit.ly/STAN_twitter
Instagram: http://bit.ly/STAN_Instagram
YouTube: http://bit.ly/STAN_YouTube

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ- ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ-ΝΙΚΟΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ - ΝΕΡΟ - ΝΕΟ SINGLE

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ - ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ - ΝΙΚΟΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ

cid:image007.jpg@01D3436F.3A76EE60

ΝΕΡΟ
Μουσική: Ευστάθιος Δράκος
Στίχοι: Νίκος Μωραΐτης
«Το βαλς των χαμένων μετά».  Μια απρόβλεπτη καλλιτεχνική συνάντηση τριών γενιών που επιβεβαίωσε όλες τις προσδοκίες.
Το κοινό ανταποκρίθηκε με θέρμη από τη πρώτη στιγμή. Το αγάπησε, το τραγούδησε και το κατέταξε στα κορυφαία της χρονιάς.
Το «ΝΕΡΟ» είναι ένα ακόμα υπέροχο τραγούδι που συμπεριλαμβάνεται στο album μαζί με ένα εξαιρετικό remix του από τον PAPERCUT.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ- ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ-ΝΙΚΟΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ
“Το Βαλς των χαμένων μετά”
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ CD ΚΑΙ ΒΙΝΥΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗ MINOS-EMI

Βρείτε το άλμπουμ «Το Βαλς Των Χαμένων Μετά» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://DimitraGalaniKaiEfstathiosDrakos.lnk.to/ToValsTonHamenonMetaPR

Απ ευθείας διάθεση προϊόντων την ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 στην ΠΛΑΖ Καλαμαριάς (Αρετσού)

Konstantinos Argiros - Psemata | New Single & Video Clip

 
 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ
"ΨΕΜΑΤΑ"

Μουσική: Γιάννης Πετρίδης
Στίχοι: Νίκος Καλογερας, Νίκος Δούρος, Γιάννης Πετρίδης


Ακόμη μια επιτυχία που μόλις κυκλοφόρησε από την Panik Platinum! 
Μετά τα "Ξημερώματα" που αδιαμφισβήτητα είναι η επιτυχία της χρονιάς με 13 εβδομάδες συνεχούς παρουσίας στην πρώτη θέση του Ελληνικού Airplay,  ο Κωνσταντίνος Αργυρόςμας παρουσιάζει την νέα του επιτυχία με τίτλο “ΨΕΜΑΤΑ”.  Σε μια απ' τις πιο ώριμες καλλιτεχνικά περιόδους της καριέρας του,  έρχονται τα "ΨΕΜΑΤΑ" να επιβεβαιώσουν οτι ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι απ' τους επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του. 
Τα "ΨΕΜΑΤΑ" υπογράφει μουσικά ο Γιάννης Πετρίδης , ενώ τους στίχους του τραγουδιού συνυπογράφουν ο Νίκος Καλογεράς, Νίκος Δούρος και Γιάννης Πετρίδης.
Το εντυπωσιακό βίντεοκλιπ του τραγουδιού σκηνοθέτησε ο Γιάννης Δημολίτσας με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να μας καθηλώνει για ακόμη μια φορά! 
Έφτασε η ώρα για … ΨΕΜΑΤΑ! 

#Argiros #Psemata
2017 PANIK PLATINUM

Scania R 380 higline 2007

New in stock :
Scania R 380 Highline 
Year 2006
Opticruise,airco,radio cd,spoilers
Netto export price € 9.500  deliverd Antwerp port
Zundert Trucks
Hazdeldonk 6255
4836 LG Breda
Nederland
Mobile + 31 653 949 549

Φαίη Ρουμπίνη | ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΩ | ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ


 
ΦΑΙΗ ΡΟΥΜΠΙΝΗ
ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΩ 
 ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 
Μουσική: Δημήτρης Τεπερεκίδης
Στίχοι : Αργύρης Αράπης

Η Φαίη Ρουμπίνη, μία αυθεντική και απόλυτα αισθαντική ερμηνεύτρια που έχει κάνει αισθητή την παρουσία της από τα πρώτα της κιόλας βήματα μας παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο τραγούδι της με τίτλο
Τι Θέλεις Να Πω.
 Ένα ανεβαστικό κομμάτι με παραδοσιακά στοιχεία από τη Φαίη Ρουμπίνη φέρνουν τον χορό από το πρώτο άκουσμα!
Τι Θέλεις Να Πω σε μουσική Δημήτρη Τεπερεκίδη και σε στίχους πάντα του Αργύρη Αράπη!
 Κυκλοφορεί από την BLACK MUSIC LABEL.
powered by Panik Entertainment group 
ΦΑΙΗ ΡΟΥΜΠΙΝΗ- ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΩ
Μουσική: Δημήτρης Τεπερεκίδης
Στίχοι : Αργύρης Αράπης

Volvo FH 540 Manuel 2013

New in stock
Volvo FH 540 XL 2013
Manuel gearbox
Top condition
560.000 km
Netto export price € 36.900 deliverd Antwerp/Vlissingen Port
Zundert Trucks
Hazeldonk 6255
4836 LG Breda
Nederland 
Mobile + 31 653 949 549

40 εμπειρίες που πρέπει να ζήσετε στην Ευρώπη

ArtTravel

1

Ευρώπη

40 εμπειρίες που πρέπει να ζήσετε. 
Κάντε κλικ
2

Κορινθία

48 ώρες στα ορεινά της
3

Γαλαξίδι

 7 παράξενα μυστικά της.
Κάντε κλικ
Κάντε κλικ
4

Ρώμη

Τα κρυφά στέκια των Ρωμαίων.
Κάντε κλικ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΑΝΕΜΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ