Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΑ

Ζούμε σε μια χώρα πλούσια, μια χώρα που την ζηλεύουν όλες οι άλλες τόσο για τον πλούτο της, όσο και για τον πλούτο του λαού της.
Άλλωστε, πλούσια χώρα χωρίς πλούσιο λαό, όπως λένε και οι ειδικοί αναλυτές δεν γίνεται σε καμία περίπτωση.
Είναι αλήθεια, ότι οι έλληνες όλοι έχουμε πολύ χρήμα.
Στην Ελλάδα ΔΕΝ υπάρχει ο διαχωρισμός πλούσιος – φτωχός γιατί πολύ απλά ΟΛΟΙ έχουμε τα ιδία .
Όλοι παίρνουμε τα ίδια, όλοι πληρώνουμε τα ίδια.
ΟΛΟΙ έχουμε καταθέσεις, δυο (το λιγότερο) αυτοκίνητα, δυο σπίτια (κύρια κατοικία και εξοχικό) μπορεί και παραπάνω, ανάλογα τα γούστα, ΟΛΟΙ έχουμε δουλειά, μάλιστα οι περισσότεροι έχουμε επιχείρηση, ΟΛΟΙ, έχουμε πολλά κέρδη, τα οποία μας επιτρέπουν να ζούμε πλουσιοπάροχα, και να μην ιδρώνει το αυτί μας από τους όποιους λογαριασμούς μας στέλνει το κράτος (το οποίο είναι πιο «ισο» από εμάς) να πληρώσουμε.
Στα πλαίσια όλων αυτών λοιπόν, μια φτωχή, ίσως η μόνη, κρατική επιχείρηση είπε να μας κάνει μια «μικροαύξηση» στους λογαριασμούς της.
Η Δ.Ε.Η (η παλιά) νυν ΔΕΔΗΕ, ήταν η μόνη «αδικημένη», γιατί μας πουλούσε πολύ φθηνό ηλεκτρικό.
Δεν έβγαινε ρε παιδιά, πώς να το κάνουμε.
Έτσι αποφάσισε να ανεβάσει την «τιμή» του ρεύματος.
Την ανέβασε, και άρχισε την αποστολή των νέων λογαριασμών.
Πρέπει εδώ να κάνουμε μια μικρή παρένθεση, και να πούμε ότι πρώτη φορά στα χρονικά ενός κράτους, δημόσια επιχείρηση συνεργάζεται τόσο όμορφα με κλάδο ιδιωτικών επιχειρήσεων..
Τι εννοώ;
Μα η ΔΕΗ, με την τελευταία της κίνηση της αύξησης των τιμολογίων της βοήθησε να ανοίξει η δουλειά στον κλάδο των φαρμακοποιών, οι οποίοι δεν έχουν και τόση μεγάλη ανάγκη πλέον τα χρωστούμενα «ψιλά» από τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
Τώρα οι φαρμακοποιοί έχουν εξασφαλίσει την πώληση τεράστιων ποσοτήτων υπογλωσσίων και λοιπών καρδιολογικών (και όχι μόνο) σκευασμάτων, πρωτότυπων, ουχί γεννοσήμων, και μάλιστα θα τα πουλούν στους ενδιαφερόμενους στο Ακέραιο της αξίας τους, χωρίς τη μεσολάβηση κάποιου ασφαλιστικού φορέα.
Κλείνει η παρένθεση, και τώρα που πέρασε και η επίδραση του υπογλώσσιου, των αντικαταθλιπτικών, και των λεξοτανιλ, πάμε στους πυροβολημένους της ΔΕΗ, και της κυβέρνησης.
Ξέρουμε ότι όλοι σας ζείτε σε κάποια άλλη χώρα, κάποιον άλλο πλανήτη.
Δεν έχετε καμία απολύτως σχέση με την ελληνική πραγματικότητα της ανεργίας, της φτώχειας, της εξαθλίωσης της αρρώστιας που ΕΣΕΙΣ φέρατε.
Κρίνετε κι πράττετε από τις τσέπες σας που μόνιμα είναι γεμάτες.
Μόνο που οι δικες μας τσέπες, είναι άδειες,.
Ρε βλαμμένοι, εδώ δεν είχαμε να πληρώσουμε τους υποτιθέμενα «χαμηλούς» λογαριασμούς, θα βρούμε τώρα να πληρώσουμε τους φουσκωμένους;
Αλλά δεν σας νοιάζει.
Το ξέρουμε.
Ξέρουμε ότι κανενός πολιτικού, η «δεητζή» το σπίτι δεν θα μείνει από ηλεκτρικό.
Μόνο του υπόλοιπου κοσμάκη.
Στο σπίτι μου για παράδειγμα ήρθε 625 ευρώ λογαριασμός που στις μεγάλες μας «σπατάλες» πάνω από 160 δεν ερχόταν, στα διπλανά σπίτια μια «ποικιλία» από νούμερα 350, 417,3, 521, κλπ.
Με το που άνοιξαν οι άνθρωποι τους φακέλους και είδαν τα νούμερα, τρέχαμε για πιεσόμετρα και υπογλώσσια.
Οι λογαριασμοί ήρθαν στις 11/1/2013, και πρέπει να εξοφληθούν μέχρι τις 25/1/2013.
Αύριο, θα πάμε να σηκώσουμε από την τράπεζα λεφτά όλοι.
Λοιπόν, φιρί φιρί το πάτε να φάτε το κεφάλι σας.
Ο κόσμος τόσο καιρό δεν αντιδρούσε, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα αντιδράσει, και η αντίδραση του θα είναι «μαζεμένη» γιατί αρκετά παίξατε με την υπομονή μας και την τύχη σας.
Και τα μηνύματα ότι δεν έχετε και πολλή τύχη, τα έχετε πάρει εδώ και καιρό.
Δεν θα σας αφήσουμε να μας εξοντώσετε.
Θα σας εξοντώσουμε εμείς γιατί αυτό σας αξίζει.

Βασίλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com

ΣΤΕΛΑΚΗΣ ΠΕΡΠΙΝΙΑΔΗΣ - ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Πολλοί τον ξέρουν μόνο σαν τραγουδιστή, αλλά ο Περπινιάδης ήταν και αυτός ένας από τους δημιουργούς του ρεμπέτικου! Συνθέτης, στιχουργός, τραγουδιστής!
Τρεις διαφορετικές ιδιότητες, ΕΝΑ αποτέλεσμα! Ο Στελλάκης Περπινιάδης γεννήθηκε στην Τήνο το 1899, από πατέρα Τηνιακό, και μητέρα Χιώτισσα!
Ένα χρόνο μετά, η οικογένεια του μετακόμισε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, όπου έμειναν έξι χρόνια! Το 1906, έφυγαν από την Αλεξάνδρεια, και πήγαν στην Κωνσταντινούπολη, και αυτό γιατί οι δουλειές του πατέρα του δεν πήγαιναν καλά!
Ο μικρός Στελλάκης, επειδή του άρεζε η εκκλησία, βρέθηκε κάποια στιγμή στο ψαλτήριο της εκκλησίας του Αη Γιάννη των Χιων, στο Γαλατά!

Είχε πολύ καλή φωνή, και έτσι ένας διάκονος του έδωσε τα πρώτα μαθήματα Βυζαντινής μουσικής! Σύντομα βρέθηκε να είναι "κανονάρχης", έχοντας μαθητεύσει δίπλα στον "Πρύτανη" των ψαλτών ΚΑΜΑΡΑΔΟ! Τα πρώτα βήματα του στο τραγούδι, τα έκανε μετά από τον στρατό, το 1925, όταν γνώρισε τον Μανώλη Μαργαρώνη, έναν μουσικό που έπαιζε σαντούρι! Εκείνος του έδειξε τις "θέσεις" σε μια κιθάρα που στο μεταξύ είχε αγοράσει, και τον πήρε μαζί του στη δουλειά!
Το 1929, ο Περπινιάδης γνωρίστηκε με τον Παναγιώτη Τούντα, ο οποίος μόλις τον άκουσε ενθουσιάστηκε. Έτσι ο Τούντας έδωσε στον Περπινιάδη και τα δυο πρώτα τραγούδια, που ερμήνευσε σε δίσκο!
"ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ, και ΣΤΟΝ ΠΟΔΟΝΙΦΤΗ ΜΙΑ ΕΜΟΡΦΗ ΜΙΚΡΟΥΛΑ", τα οποία φωνογράφησαν στο ξενοδοχείο "Τουρίστ", μιας και ακόμα δεν υπήρχαν εργοστάσια δίσκων! Η φωνογράφηση έγινε για λογαριασμό της "ΟΝΤΕΟΝ", μόνο που ο Στελλάκης γρήγορα (την ίδια χρονιά) άλλαξε εταιρία, πηγαίνοντας στην "ΚΟΛΟΥΜΠΙΑ"! Στην "Κολούμπια", ερμήνευσε τραγούδια διαφόρων συνθετών, όπως των ΤΟΥΝΤΑ, ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΥ (Σέμση), ΓΙΟΒΑΝ ΤΣΑΟΥΣ, ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ, ΣΚΑΡΒΕΛΗ (παστουρμά), και άλλων!
Κάθε δίσκος ήταν και μια μεγάλη επιτυχία! Ο Στελλάκης Περπινιάδης, γρήγορα έγινε περιζήτητος απ' όλους τους συνθέτες-στιχουργούς του ρεμπέτικου!
Παρόλο που τραγουδούσε τραγούδια άλλων δημιουργών, έγραφε και δικά του τραγούδια! Γύρω στο 1934, έγραψε τη μουσική στη "ΓΑΤΑ", ένα τραγούδι που ερμήνευσε ο ίδιος, και τους στίχους είχε γράψει ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΘΕΣΗΣ, ο επιλεγόμενος "Τρελάκιας"! Την ίδια χρονιά, έγραψε τους στίχους και τη μουσική στα τραγούδια "ΨΕΥΤΟΦΙΛΙΑ" (όλος ο κόσμος τώρα δουλεύει μηχανές), "ΔΥΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΕΡΙ", "ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ", "ΚΑΛΥΒΙΩΤΙΣΣΑ, και άλλα! Το 1936, ο Στελλάκης τραγούδησε ένα τραγούδι του Τούντα, με το οποίο μπήκε και αυτός, και ο Τούντας σε περιπέτειες, από τη δικτατορία του Μεταξά.
Το τραγούδι, δεν είναι άλλο από την "ΒΑΡΒΑΡΑ"! Η δικτατορία το θεώρησε "άσεμνο και προκλητικό", με αποτέλεσμα να αποσυρθούν όλοι οι δίσκοι από την αστυνομία! Μόνο που το τραγούδι, είχε ήδη γίνει επιτυχία! Βέβαια ο Στελλάκης, ο Τούντας, και ο υπεύθυνος της "Κολούμπια" Θεμιστοκλής Λαμπρόπουλος, πέρασαν από δίκη! Ο Στελλάκης Περπινιάδης, υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους ερμηνευτές (κυρίως) των ρεμπέτικων τραγουδιών! Η φωνή του, χαρακτηριστική, βυζαντινή, έδινε μια ξεχωριστή ομορφιά στα τραγούδια που ερμήνευε!
Στα τελευταία του, σε μια συνέντευξη που είχε δώσει στον Κώστα Χατζηδουλή, είχε πει!
"Δεν υπάρχει λαϊκό τραγούδι σήμερα.
Έχει φύγει απ' το δρόμο του, και από τον προορισμό του.
Που Χιώτης, και Μπέμπης, από τους Θεούς του μπουζουκιού!
Που τραγουδιστές σαν τον Στράτο, τον Νταλγκά, το Ρούκουνα, τον Καρίπη, τον Νούρο, τον Αραπάκη, και τους άλλους!
Που είναι οι Τσιτσάνηδες, οι Παπάζογλου, να γράψουν λαϊκά τραγούδια!
Όλα πάνε κατά διαόλου στο λαϊκό τραγούδι, και οι διάφοροι ψευτοσυνθέτες, ξέρουν μόνο να μιλάνε για τον εαυτό τους!
Δεν κοιτάνε τα πολλά χάλια τους"!
Ο Στελλάκης Περπινιάδης, πέθανε το Σεπτέμβρη του 1977!
Πόσο προφητικά είχε μιλήσει όμως!
Ας δούμε τους στίχους από το τραγούδι που έβαλε σε μπελάδες τόσο τον Παναγιώτη Τούντα, όσο και τον Στελλάκη Περπινιάδη.
Η Βαρβάρα
Η Βαρβάρα κάθε βράδυ στη Γλυφάδα ξενυχτάει
και ψαρεύει τα λαβράκια, κεφαλόπουλα, μαυράκια
Το καλάμι της στο χέρι, κι όλη νύχτα στο καρτέρι
περιμένει να τσιμπήσει το καλάμι να κουνήσει 


Ένας κέφαλος βαρβάτος, όμορφος και κοτσονάτος
της Βαρβάρας το τσιμπάει, το καλάμι της κουνάει
Μα η Βαρβάρα δεν τα χάνει τον αγκίστρωσε τον πιάνει
τον κρατά στα δυο της χέρια και λιγώνεται στα γέλια

Κοίταξε μωρή Βαρβάρα, μη σου μείνει η λαχτάρα
τέτοιος κέφαλος με νύχι, δύσκολα να σου πετύχει
Βρε Βαρβάρα μη γλιστρήσει και στη θάλασσα βουτήξει
βάστα τον απ' το κεφάλι μη σου φύγει πίσω πάλι

Στο καλάθι της τον βάζει κι από την χαρά φωνάζει
έχω τέχνη έχω χάρη ν' αγκιστρώνω κάθε ψάρι
Για ένα κέφαλο θρεμμένο όλη νύχτα περιμένω
που θα 'ρθεί να μου τσιμπήσει το καλάμι να κουνήσει

 

Βασίλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com

Νέα διοίκηση στους «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ» ν. Κιλκίς

ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ - ΝΕΟ VIDEO CLIP - ΠΙΟ ΕΡΩΤΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ

Σοσιαλιστικά κράτη και ΚΚΕ στον Εμφύλιο, Βιβλιοπαρουσίαση

Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Σοσιαλιστικά Κράτη και ΚΚΕ στον Εμφύλιο» του Βασίλη Κόντη
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης, στην Πλατεία Ιπποδρομίου
την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013, στις 7:30 μ.μ.
Εκδόσεις Επίκεντρο,
Καμβουνίων 9, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54621
τηλ 2310-256146, Fax 2310-256148
books@epikentro.gr
www.epikentro.gr

Στη χώρα του Γκάνγκναμ!

Στη χώρα του Γκάνγκναμ! 
Μας απασχόλησε χάρη στο διάσημο ομώνυμο τραγούδι του Νοτιοκορεάτη ράπερ Psy που έσπασε όλα τα ρεκόρ views στο youtube το περασμένο έτος, ξεπερνώντας μέχρι σήμερα το 1 δισεκατομμύριο επισκέψεις! Τι κρύβεται όμως πίσω από τη μεγάλη χορευτική επιτυχία;
Πήλιο - Πορταριά:135€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και δωμάτιο με τζάκι
Πήλιο - Πορταριά:135€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και δωμάτιο με τζάκι.Τρεχούμενα νερά, γραφικά μικρά καφέ, ταβερνάκια με γνήσια ελληνική κουζίνα, όμορφα και άνετα δωμάτια σε ένα καταπράσινο περιβάλλον , ιδανική προσφορά για ξεκούραση και χαλάρωση σε καταπληκτική τιμή!
Καλάβρυτα:130€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Καλάβρυτα:130€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Το χιονοδρομικό κέντρο, το φαράγγι του Βουραϊκού με τον Οδοντωτό σιδηρόδρομο, το σπήλαιο των λιμνών, οι ιστορικές μονές και τα όμορφα ορεινά χωριά των Καλαβρύτων είναι μερικά μόνο από αυτά που μπορείτε να δείτε! Εξερευνήστε τα με την μοναδική προσφορά μας! ( Ισχύει για Παρασκευή & Σάββατο )
Καιμακτσαλάν - Παλιός Άγιος Αθανάσιος: 95€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Καιμακτσαλάν - Παλιός Άγιος Αθανάσιος: 95€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό . Η μαγεία του δημοφιλέστερου προορισμού της Μακεδονίας σας περιμένει σε ένα πανέμορφο γραφικό ξενοδοχείο με τζάκι στο δωμάτιο σας και σε τιμή μοναδική!
Ορεινη Αρκαδία, Καρύταινα: 99€ για 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Ορεινη Αρκαδία, Καρύταινα: 99€ για 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Εξερευνήστε τις φυσικές ομορφιές της ορεινής Αρκαδίας που είναι πνιγμένη στα Έλατα και τα Πεύκα μόλις 2 ώρες από την Αθήνα με μια καταπληκτική προσφορά!
Πλαταριά - Θεσπρωτίας: 99€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα
Πλαταριά - Θεσπρωτίας: 99€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα. Ένα πανέμορφο γραφικό ψαροχώρι, σε απόσταση αναπνοής από τα Σύβοτα, ιδανική επιλογή για οικογένειες!Μια προσφορά σε εκπληκτική τιμή!

ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Γενικά και ειδικά θέματα υγείας, διατροφής, ομορφάς, πρόληψης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ

MEDLABΝΕWS.GR
Τι πρέπει να προσέχετε με το κρύο και τα χιόνια για να έχετε την υγειά σας.
Χειμερινή κολύμβηση. Το καλό που προσφέρει στην υγεία αλλά και τι κινδύνους κρύβει;
Τα βλαβερά προϊόντα από την ατελή καύση, των ξύλων και οι κίνδυνοι για την υγεία μας.
Με την νέα χρονιά, βάλτε στόχο για μια υγιή καρδιά, αλλάζοντας απλές συνήθειες

Kαι από τα ΙΑΤRIKANEA.GR .....
Ξεκινήστε τη χρονιά υγιεινά
Οι μύες δυναμώνουν μόνο όταν ... περπατάμε σωστά ...!
Η δύσκολη οικονομική συγκυρία στη γέννηση συνδέεται με προβλήματα συμπεριφοράς στη εφηβεία
Συνάχι. Νικήστε το
10 τροφές της εποχής που θα σε βοηθήσουν να αδυνατίσεις...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Έκτακτα Δελτία θυελλωδών ανέμων σε ισχύ:Ώρα έκδοσης: 14/01/13 04:30

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ 14-01-2013/0430 UTC
ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 140430 UTC ΜΕΧΡΙ 141600 UTC

ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΑΣΙΜΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΟ ΧΑΜΗΛΟ 1003 ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΒΑΣ
ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΨΗΛΕΣ
ΠΙΕΣΕΙΣ 1022 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ :
ΤΗ ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ 140800 UTC ΤΟ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 19.50 ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΤ ΜΕ ΝΟΤΙΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ
ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ 7 ΤΟΠΙΚΑ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ 8
Ισχύει μέχρι: 14/01/13 16:00

Eίμαστε ανοικτοί σε όσους θέλουν μεταρρυθμίσεις, λέει ο Αντώνης Σαμαράς - in.gr

Eίμαστε ανοικτοί σε όσους θέλουν μεταρρυθμίσεις, λέει ο Αντώνης Σαμαράς
Επικίνδυνη για όλη την Ευρώπη η λιτότητα, λέει από το Βερολίνο ο Αλ.Τσίπρας
Ικανοποιημένος από τις εξελίξεις στην υπόθεση Λαγκάρντ δηλώνει ο Ευ.Βενιζέλος
Σε επιφυλακή για επιθέσεις η Γαλλία, «θα συνεχιστούν» οι επιχειρήσεις στο Μάλι
Εξηγήσεις από τον Ολάντ για τις επαφές με τις ακτιβίστριες ζητά ο Ερντογάν
Ζέμαν και Σβάρτσενμπεργκ στο δεύτερο γύρο των προεδρικών στη Τσεχία
Ποιες αποδείξεις «μετράνε» για την Εφορία, οι βασικές αλλαγές του νέου νόμου
Την Τρίτη ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις
Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία οι τραπεζοϋπάλληλοι την Τετάρτη
Αυτοκτόνησε ο χάκερ και ακτιβιστής για τα ψηφιακά δικαιώματα Άαρον Σουόρτς
Η μεγαλύτερη δομή του Σύμπαντος μοιάζει να διαψεύδει τους κοσμολόγους
Χωρίς λιοντάρια κινδυνεύει να μείνει η Αφρική
Δεκαπέντε κινηματογραφικές ταινίες για το 2013
Σε δημοπρασία στις 19 Ιανουαρίου το αυθεντικό αυτοκίνητο του Μπάτμαν
Η Ελλάδα θα «πάει» και φέτος στο διαγωνισμό της Eurovision
«Τρομοκρατικό χτύπημα» εκτός χρόνου από τον Ολυμπιακό
Φουλ του... ντέρμπι με νίκες για ΠΑΟΚ, Αρη, Ηλυσιακό και Ίκαρο
«Δεν θα πανηγύριζα αν ήμουν προπονητής του ΟΣΦΠ» είπε ο Παράσχος
Σαν Σήμερα... γεννήθηκε η Τζένη Καρέζη
Σαν σήμερα γεννήθηκε ο ποιητής των "μεγάλων οριζόντων" Νίκος Καββαδίας!
Μουσικές παραστάσεις: Με ποικιλία για το Σαββατοκύριακό μας!
Αφιέρωμα στην καλίγραμμη Μόνικα Μπελούτσι – Φωτογραφίες - Ταινίες
"Χόμπιτ: Ένα Αναπάντεχο Ταξίδι". Κερδίστε το βιβλίο!
Προτάσεις σινεμά για το Σαββατοκύριακο 12 & 13/1
Όσκαρ 2013: τα καλά, τα κακά και τα άσχημα...
Ψυχαγωγηθείτε με όποιον τρόπο επιλέξετε εσείς!
"Άλλοθι", με Ρ. Γκιρ & Σ. Σάραντον: προσκλήσεις για την πρεμιέρα
Laser φώτα, τρισδιάστατοι ήχοι και αυτοκίνητα που παρκάρουν -εντελώς- μόνα τους απο την Audi
Renault Captur 2013: Εξελίσσοντας το Clio
VW Golf Coupe... και τετράθυρο από το 2015
  Αθήνα, με τα μάτια της ψυχής μας!
Τολό, με θέα στα νησάκια του!
Το in.gr και η "Kavatza" προσφέρουν γεύματα σε 15 τυχερά ζευγάρια
Ο πρώτος μου χορός
Το ατίθασο red carpet style της Kristen Stewart
Τι φόρεσαν οι σταρ στο Gangster Squad;
Η σημασία μίας τσάντας Chanel
H Cameron Diaz και η Blake Lively θέλουν αυτό το διαμέρισμα
Ποια θα παίξει τη Hillary Clinton στα 20;
Γρίπη και Κρυολόγημα: Συμβουλες για να την «γλιτώσετε»!
Το «θεραπευτικό Pilates» στη Σκλήρυνση κατά Πλάκας
Πιο γρήγορη διάγνωση παθήσεων των πνευμόνων υπόσχεται νέο τεστ
Δεφερασιρόξη: Εγκρίθηκε για τη θεραπεία της μεσογειακής αναιμίας
doctors.in.gr: Η πύλη των ιατρών
www.imommy.gr: Το site για τη μέλλουσα και τη νέα μαμά, το παιδί και το νέο μπαμπά!
20 μαθήματα ζωής για τις κόρες σας
Babyfood diet: Χάστε κιλά όπως οι σταρ
Απλές συμβουλές για να ακούτε λιγότερα «όχι»
Κώστας Κρομμύδας: Στα νάζια της κόρης μου δεν αντιστέκομαι ποτέ!
Υψηλόβαθμο στέλεχος της Apple διαψεύδει τα περί «φτηνού iPhone»
Windows 8 - Android 4.1 JellyBean, αντιμέτωπα στην ίδια επιφάνεια
Ανακοινώθηκε Samsung Galaxy S II Plus, «με ολίγη» από S III
Τηλεοράσεις με... πολύ Google, app και YouTube λανσάρει η LG Electronics
Τι πρέπει να προσέξετε πριν αγοράσετε φτηνό tablet
Ποιος βλέπει το προφίλ σου στο Facebook;
Regina Yacht: Μια «ανατολίτισσα» βασίλισσα στην υπηρεσία του Τζέιμς Μποντ
Bavaria Vision 46: Ριζική ανανέωση