Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

ΗμερησιοΣ ΧαρτηΣ ΠροβλεψηΣ Κινδυνου ΠυρκαγιαΣ


ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΑΒΛΟΙ

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΑΒΛΟΙ

Το καλοκαίρι προχωρά στην «Ελλάδα της Ευρώπης», της … «προόδου», στην Ελλάδα την ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ (για να μην γελιόμαστε), και εκτός από τον καύσωνα που περιμένουμε να μας κάψει με τις υψηλές του θερμοκρασίες, τον καλοκαιρινό, έχουμε τον «άλλο καύσωνα», εκείνον που είναι ΟΛΟ το χρόνο και ΚΑΙΕΙ τα άτομα με αναπηρίες και χρόνιες παθήσεις…
Ο «καύσωνας» αυτός ακούει στο όνομα ΚΕΠΑ, Υγειονομικές Επιτροπές, Υγειονομικές Υπηρεσίες.
Ναι Συνέλληνες, ΟΛΑ τα προαναφερόμενα, είναι ένας ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΥΣΩΝΑΣ που «καίει» τις ευαίσθητες κατηγορίες πολιτών, ΟΛΟ το χρόνο.
Σας έχω μεταφέρει ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ καταγγελίες ασθενών για ΒΡΩΜΙΚΑ παιχνίδια που παίζονται στις πλάτες τους σε κάποιες επιτροπές (ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΕΣ), στις οποίες ο ανθρώπινος εξευτελισμός δεν περιγράφεται..
Αν ψάξετε στο διαδίκτυο, θα βρείτε έναν τεράστιο αριθμό καταγγελιών οι οποίες καθημερινά και αυξάνονται με νέες, αλλά βλέπετε, κανένα αυτί δεν ιδρώνει, οι «αρμόδιοι» ασχολούνται με «νούμερα» και όχι με ασθενείς.
Μέσα σε όλα τα άλλα, έχουμε και το ΧΑΛΙ που επικρατεί σε πολλές Υγειονομικές Υπηρεσίες. Παρουσιάζουν εικόνα «ΣΤΑΒΛΟΥ», αν και οι στάβλοι, είναι πολύ πιο καθαροί.
Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί από την Καρκινοπαθή ΕΛΕΝΑ ΡΟΥΣΣΟΥ, στην πρώτη βλέπουμε μια τουαλέτα ΑΜΕΑ, και στη δεύτερη το «Στοίβασμα» των ασθενών που περιμένουν να περάσουν ΚΕΠΑ.
Όπως περιγράφει η κυρία Ρούσσου, «Αυτή είναι η κατάσταση στις τουαλέτες του δεύτερου ορόφου στο ΙΚΑ Ταύρου που περνάνε υγειονομική Επιτροπή τα παιδιά μας και δεκάδες ανάπηρα άτομα μαζί με τους συνοδούς τους. Είμαστε άνθρωποι άλλα ακόμα και τα ζώα μας τα έχουμε ποίο καθαρά.
Αυτές η φωτογραφίες είναι στις 11:00 φανταστείτε την εικόνα στις 14:00 το μεσημέρι. Αυτή είναι η μοναδική τουαλέτα ενός ορόφου .Να το κοινοποιήσουμε όλοι μήπως κάποιος αρμόδιος συγκινηθεί και βάλει μια καθαρίστρια.»
Βέβαια, παρόμοιες εικόνες, η να πω καλύτερα παρόμοιοι ΣΤΑΒΛΟΙ υπάρχουν σε πολλές περιοχές της χώρας, όπου οι «αρμόδιοι» ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ για τις εστίες μικροβίων (άλλωστε το προσωπικό, οι γιατροί και οι προϊστάμενοι των πολυιατρείων έχουν τις δικες τους τουαλέτες που κλειδώνουν), όπως αδιαφορούν και για τις ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ συνθήκες του στοιβάσματος των ασθενών.
Το έχω γράψει πολλές φορές, πως τα Άτομα Με Αναπηρίες και χρόνιες παθήσεις, αντιμετωπίζονται σαν ΖΩΑ σε αυτή τη χώρα.
Το «κράτος πρόνοιας» κάνει τα αδύνατα δυνατά για να ταλαιπωρήσει , να τυραννήσει όσο γίνεται περισσότερο τα άτομα αυτά, με στόχο, να πετυχει το κανονικό «σφάξιμο» τους από τις επιτροπές.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.
Και αυτές οι εικόνες, πιστεύω να κάνουν υπερήφανους τους όποιους «αρμόδιους».
Θα μπορούσα να γράψω πολλά, σας είπα, αν το ψάξετε, θα βρείτε ένα σωρό καταγγελίες….
Βέβαια, μετά από την δημοσίευση των φωτογραφιών, ΙΣΩΣ να σπεύσουν κάποιοι να καθαρίσουν όπως όπως τις βρωμιές τους, αλλά…..
Θα κάνουν τα γνωστά «πασαλείμματα», θα καθαρίσουν όπως λεμέ αυτά που βλέπει η «πεθερά», και μετά από δυο τρεις μέρες, θα έχουμε τα ίδια και χειρότερα, και την γνωστή δικαιολογία πως «δεν υπάρχουν χρήματα για καθαρίστριες»
Ναι, ΑΥΤΗ είναι η μονιμη δικαιολογία.
Θα επανέλθω…

Βασίλης Τσούγκαρης

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΡΓΗ

MARINE VHF RADIOTELEPHONE Model FM-4721

MARINE VHF RADIOTELEPHONE Model FM-4721
With Class-D DSC Modem and CH70 watch receiver
The FM-4721 is a rugged, reliable 1 W and 25 W radio with built-in DSC functionality built to withstand the harshest conditions that may be encountered at sea. Its compact, waterproof case design allows a simplified installation on steering console, helm or flybridge.
Specifications
GENERAL
RF Output Power 25 W (Hi) or 1 W (Low)
Frequency Range 156.025 to 157.425 MHz (TX), 156.050 to 163.275 MHz (RX)
Mode FM (16K0G3E), DSC (16K0G2B)
DSC (Class D) ITU-R M493-12 EN 301 025
Equipment List
Standard
 TRANSCEIVER UNIT WITH HANGER FM-4721
1 UNIT
 HANDSET HS-4721 WITH 7 M CABLE
1 UNIT
 POWER CABLE
1 PC
 STANDARD INSALLATION MATERIALS AND SPARE PARTS
1 SET
Option
 HANDEST HS-4721
 7 M EXTENTION CABLE FOR HANDSET CT-100
 HANDMIC MH-70F6
 FLUSH-MOUNT BRACKET MMB-84
 BLUETOOTH HEADSET BH-2A
 BLUETOOTH ADAPTER UNIT BU-1
 CHARGE CRADLE FOR BH-2A CD-140
 AC CHARGER FOR CD-140 NC-85
 VOICE SCRAMBLER FVP-42

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

CRT SUPERSTAR SS 9900 SSB

CRT SUPERSTAR SS 9900 SSB
ΝΕΟΣ ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ SUPERSTAR
10M,11M ΙΣΧΥΣ ΕΞΟΔΟΥ 60WATT ΣΤΑ SSB.
AM,FM,USB,LSB
Specifications 
Frequency range
28 to 29.7 MHz (10 mtr. Amateur band)
Modes
AM / FM / LSB / USB
Transmission power
FM: 50W
AM: 30W / SSB: up to 60W
Transmission power adjustable
Frequency steps
100 Hz / 1 kHz / 10 kHz / 100 kHz / 1 MHz
Features
CTCSS and DCS encoder / decoder
Frequency shift (REP function) adjustable shelf 100 Hz to 5 MHz
VFO display in frequency mode
FIN (Fine Tune, RX only / TX only / Both)
Adjustable with Clarifier, range ± 1.5 KHz.
6 programmable memory slots
Automatic Squelch (AM / FM) ASQ
Power / Signal Strength / SWR indication
Operating Voltage
Dual Watch
Scan mode
Roger beep
adjustable echo function
PA Function
Multi-color display (7 colors available)
Backlight key
Key lock
Hi Cut (on / off)
Noise Blanker (on / off)
Echo (on / off)
+10 KHz (on / off)
Roger beep (off, 1-5)
Microphone Gain (1-36)
NOG (monitor volume, 1-32)
TOT (Time Out Timer, Off / adjustable up to 600 seconds)
TSR (High SWR Protection, On / Off)
TDC (High Voltage Protection, On / Off)
SCM (Scan Mode, SQ / Time)
Programmable by computer (mini USB on backside)
Reset function
Microphone connector
6-pin
Antenna connection
PL female
Power supply
13.8 V DC
Dimensions W x H x D in mm
about 157 x 48 x 246
Weight
2.1 kg 

Ο μάγος του Οζ

Ο μάγος του ΟζΣυγγραφέας: Λ. Φρανκ Μπάουμ
Απόδοση κειμένου: Μουρίκη Κατερίνα
Εικονογράφος: Νέστορας Ξουρής
Σειρά: ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ
Ημερομηνία έκδοσης: 22 Μαΐου 2017
Σχήμα: 14Χ21
Σελίδες: 144
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN: 978-960-567-128-0
Η μικρή Ντόροθι, παρασυρμένη από έναν κυκλώνα, μεταφέρεται μαζί με το σκυλάκι της σε μια χώρα όπου συμβαίνουν αλλόκοτα πράγματα. Ο μόνος τρόπος να επιστρέψει στο σπίτι της είναι να φτάσει στη Σμαραγδένια Πολιτεία και να βρει τον φοβερό Μάγο του Οζ, τον μόνο που έχει τη δύναμη να τη βοηθήσει. Όμως πρέπει να περάσει πολλές δοκιμασίες μέχρι να φτάσει εκεί. Οι παράξενοι φίλοι που τη συνοδεύουν πόσο χρήσιμοι θα της φανούν σε τούτη τη μεγάλη περιπέτεια;
Ένα συναρπαστικό βιβλίο που θα ταξιδέψει τους αναγνώστες στη χαρά, το όνειρο και την πίστη στο θαύμα που όλοι κρύβουμε μέσα μας.

Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΑΡΔΕΝΝΩΝ ΤΟΥ ANTONY BEEVOR



Ο ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΣ Ιστορικός Antony Beevor ερευνά εις βάθος τη Μάχη των Αρδεννών και προσφέρει μια σφαιρική και ειλικρινή ματιά στη γερμανική επίθεση που διατάχθηκε από τον Χίτλερ ως αντίβαρο στην πλάστιγγα που έγερνε υπέρ των αντιπάλων του στη Δυτική Ευρώπη.
Στις 16 Δεκεμβρίου του 1944, ο Χίτλερ «έπαιξε το τελευταίο του χαρτί» στα χιονισμένα δάση και φαράγγια των Αρδεννών, θεωρώντας ότι μια ταχεία γερμανική προέλαση μέχρι την Αμβέρσα θα κατόρθωνε να διασπάσει τις δυνάμεις των Συμμάχων και, ακολούθως, να υποχρεώσει τους Καναδούς και τους Βρετανούς να εγκαταλείψουν τον πόλεμο. Αρχικά οι Σύμμαχοι κατελήφθησαν εξαπίνης, καθώς βρέθηκαν ξαφνικά αντιμέτωποι με δυο τεθωρακισμένες στρατιές. Όμως, στη συνέχεια, η ηρωική και σθεναρή αντίσταση που προέβαλλαν οι Αμερικανοί στρατιώτες δημιούργησε έναν κυματοθραύστη, ο οποίος επιβράδυνε τη γερμανική προέλαση.
Η επίθεση στις Αρδέννες, η οποία θα μπορούσε κάλλιστα να συγκριθεί με τις σφοδρές συγκρούσεις που έλαβαν χώρα στο Ανατολικό Μέτωπο, αποτέλεσε τη σημαντικότερη μάχη του πολέμου στη Δυτική Ευρώπη και ήταν εκείνη η πολεμική αναμέτρηση που επέφερε τελικά την καταστροφή της Βέρμαχτ.
Ο Beevor περιγράφει, με υποδειγματικό τρόπο, τον τρόμο και τη δυστυχία που βίωσαν τόσο οι σχεδόν ένα εκατομμύριο στρατιώτες που ενεπλάκησαν στη μάχη όσο και οι άμαχοι πολίτες και κατορθώνει να δημιουργήσει στον αναγνώστη την αίσθηση ότι είδε τη μάχη από κοντά. Παρακολουθεί τα γεγονότα μέσα από τα μάτια του απλού στρατιώτη, στηλιτεύει την υποκρισία και τις αδυναμίες των στρατηγών, καταδεικνύει τις θηριωδίες εις βάρος του άμαχου πληθυσμού και συνδυάζει εκτεταμένη αρχειακή έρευνα, δημοσιευμένες πηγές, προσωπικές μαρτυρίες και τη γνώση του για το πεδίο της μάχης.
Όσοι επιθυμούν να κατανοήσουν την εξέλιξη της επίθεσης και τους λόγους της αποτυχίας της θα ανακαλύψουν ότι πρόκειται για την πλέον πολύτιμη προσθήκη στη βιβλιογραφία του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.
Κωνσταντίνος Ι. Γκοβόστης


Φωτογραφικό υλικό από το βιβλίο


Beevor, Antony
Αρδέννες (1944)
Το τελευταίο στοίχημα του Χίτλερ

ΣΕΛΙΔΕΣ: 520 • ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 17 x 24
ISBN: 978-960-446-111-0 • 30,00€
Η Μάχη των Αρδεννών ήταν εκείνη η πολεμική αναμέτρηση που επέφερε τελικά την καταστροφή της Βέρμαχτ.
Στις 16 Δεκεμβρίου του 1944, ο Χίτλερ «έπαιξε το τελευταίο του χαρτί» στα χιονισμένα δάση και φαράγγια των Αρδεννών. Πίστευε πως μια ταχεία γερμανική προέλαση μέχρι την Αμβέρσα θα κατόρθωνε να διασπάσει τις δυνάμεις των Συμμάχων και, ακολούθως, να υποχρεώσει τους Καναδούς και τους Βρετανούς να εγκαταλείψουν τον πόλεμο. Παρόλο που οι στρατηγοί του είχαν αμφιβολίες για την επιτυχή έκβαση της επιχείρησης, οι νεότεροι αξιωματικοί και υπαξιωματικοί λαχταρούσαν να πιστέψουν πως τα σπίτια τους και οι οικογένειές τους μπορούσαν να γλιτώσουν από την εκδικητική μανία του Κόκκινου Στρατού, ο οποίος προσέγγιζε τη χώρα τους εξ ανατολών. Πολλοί Γερμανοί είχαν ενθουσιαστεί με την ιδέα μιας αντεπίθεσης. Η επίθεση στις Αρδέννες, στην οποία ενεπλάκησαν ένα εκατομμύριο και πλέον άνδρες, αποτέλεσε τη σημαντικότερη μάχη του πολέμου στη Δυτική Ευρώπη. Οι Σύμμαχοι, που κατελήφθησαν εξαπίνης, βρέθηκαν ξαφνικά αντιμέτωποι με δυο τεθωρακισμένες στρατιές. Οι Βέλγοι πολίτες εγκατέλειψαν τα σπίτια τους επειδή φοβούνταν ευλόγως ενδεχόμενα αντίποινα από γερμανικής πλευράς. Επικράτησε πανικός ακόμη και στο Παρίσι. Πολλοί Αμερικανοί στρατιώτες τράπηκαν σε φυγή ή παραδόθηκαν, άλλοι, όμως, προέβαλαν ηρωική αντίσταση, δημιουργώντας έναν κυματοθραύστη που επιβράδυνε την προέλαση των γερμανικών δυνάμεων. Ο δριμύς χειμώνας και η σφοδρότητα των συγκρούσεων διαμόρφωσαν ένα σκηνικό που θα μπορούσε να συγκριθεί με εκείνο στο Ανατολικό Μέτωπο. Έπειτα από τις μαζικές εκτελέσεις που διέπραξαν οι άνδρες των Waffen-SS, οι Αμερικανοί στρατηγοί έδωσαν το πράσινο φως για την εν ψυχρώ εκτέλεση Γερμανών αιχμαλώτων. Η Μάχη των Αρδεννών ήταν εκείνη η πολεμική αναμέτρηση που επέφερε τελικά την καταστροφή της Βέρμαχτ.
Οπισθόφυλλο, βιβλιογραφικά στοιχεία, αποσπάσματα Eξώφυλλο

Ζωοδόχου Πηγής 73, 10681 Αθήνα. Τηλ2103822251 - 2103815433 - 2103816661 - Fax: 2103815882email: info@govostis.gr

Νέες εκδόσεις και προσφορές σε παιδικά βιβλία για την αρχή του καλοκαιριού!


Αγαπητέ Αναγνώστη,
Το καλοκαίρι ήρθε με ολοκαίνουρια βιβλία! Ανακάλυψε τις καλύτερες προτάσεις για τους αγαπημένους σου καθώς και απίθανους διαγωνισμούς, ενδιαφέροντα βίντεο, φανταστικές προσφορές και πολλά άλλα!
ΠΑΙΔΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

ΠΗΝΕΛΟΠΗ Σ. ΔΕΛΤΑ
ΜΑΓΚΑΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗ Σ. ΔΕΛΤΑ
ΣΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ Σ. ΔΕΛΤΑ
ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗΣ
Το μυθιστόρημα της Πηνελόπης Δέλτα Μάγκας εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1935. Ένα σκυλί «με καλή ανατροφή» μεταφέρει στον αναγνώστη τις προσωπικές απόψεις του για την οικογένεια που τον έχει, για τον κόσμο των ζώων με τα οποία συνυπάρχει, για την ευρύτερη κοινωνία της Αλεξάνδρειας της Αιγύπτου στο πρώτο μισό του 20ού αιώνα, για τα ιστορικά γεγονότα της εποχής. Το 1937 έγινε η πρώτη έκδοση του βιβλίου.
Μέσα στα ιστορικά γεγονότα του Μακεδονικού Αγώνα και δίπλα στα πραγματικά ιστορικά πρόσωπα μπλέκονται και οι μυθοπλαστικοί χαρακτήρες. Ιστορία, λοιπόν, αλλά και διαπαιδαγώγηση σε υψηλά ιδανικά αποτελούν τον καμβά του ξεχωριστού αυτού ιστορικού μυθιστορήματος. Το 1932 πρωτοδημοσιεύεται από την Πηνελόπη Δέλτα το λογοτεχνικό βιβλίο των αναμνήσεων της παιδικής της ηλικίας, Τρελαντώνης. Η ανεμελιά της παιδικής ηλικίας, ο κόσμος των ενηλίκων- και της εξουσίας τους- έτσι όπως τον αντιλαμβάνονται τα μικρά παιδιά δημιουργούν το πιο ξεκάθαρα «παιδικό» βιβλίο της μεγάλης κυρίας της ελληνικής παιδικής λογοτεχνίας.
9,90€ | 8,91€
13,30€ | 11,97€
8,80€ | 7,92€
ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

ΓΙΩΡΓΟΣ Δ. ΛΕΜΠΕΣΗΣ
ΣΕΤ ΑΝΩΗΡΩΕΣ 1+2
ΟΙ ΑΝΩΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΣΑΧΛΑΜΑΡΙΜια ξεκαρδιστική και ανατρεπτική ιστορία για παιδιά που λατρεύουν την περιπέτεια και δεν το βάζουν κάτω με τίποτα!
ΟΙ ΑΝΩΗΡΩΕΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΩΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΩΝ
Άλλη μια περιπέτεια των Ανωηρώων, γεμάτη δράση και χιούμορ, για αναγνώστες με θάρρος!
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!
19,80€ | 9,90€
ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ

ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ:
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ
ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ:
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ
ΑΡΧΑΙΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ:
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ

Κάνε ένα ταξίδι µε αυτοκόλλητα στην αρχαία Ελλάδα! Μάθε για τον συναρπαστικό κόσµο των αρχαίων Ελλήνων, από τους γενναίους πολεµιστές και τα λαµπρά κτίρια µέχρι τους Ολυµπιακούς Αγώνες! Κάνε ένα ταξίδι µε αυτοκόλλητα στην άκρη του κόσµου! Μάθε για τους πιο σηµαντικούς εξερευνητές της ανθρωπότητας, από τον Λέιφ Έρικσον και τον Μάρκο Πόλο µέχρι τον Χριστόφορο Κολόµβο και τον Νιλ Άρµστρονγκ.
Κάνε ένα ταξίδι µε αυτοκόλλητα στην αρχαία Αίγυπτο! Μάθε τα πάντα για τον απίστευτο κόσµο των αρχαίων Αιγυπτίων, από τη ζωή στον Νείλο µέχρι πώς χτίζονταν οι πυραµίδες και πώς γίνονταν οι µούµιες!
5,50€ | 4,95€
5,50€ | 4,95€
5,50€ | 4,95€

360 POP-UP: ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 360 POP-UP: Ο ΩΚΕΑΝΟΣ
Μέσα από τέσσερις ξεχωριστές θεµατικές ενότητες θα µάθεις για την προέλευση των ωκεανών, τα τροπικά ύδατα, τα παγωµένα ύδατα και τα ζώα που ζουν στον βυθό. Μέσα από τέσσερις ξεχωριστές θεµατικές ενότητες θα µάθεις για τα µυστήρια του Διαστήµατος, τους πλανήτες του ηλιακού µας συστήµατος, τις µαύρες τρύπες και τους γαλαξίες του σύµπαντος!
12,20€ | 10,98€
12,20€ | 10,98€
ΒΙΒΛΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

7,70€ | 6,93€

7,70€ | 6,93€

7,70€ | 6,93€

7,70€ | 6,93€
e-books
Με περισσότερες από 1.300 επιλογές τίτλων σε e-books, που αυξάνονται καθημερινά, απολαμβάνουμε την ανάγνωση σε νέα διάσταση!

7,99€

10,99€

6,99€

7,49€
ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

12,20€
8,54€

12,20€
8,54€

4,40€
3,08€

7,70€
3,85€
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ!

Ο ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Πάρτε μέρος στην κλήρωση και ίσως είστε εσείς ένας από τους τρεις τυχερούς που θα κερδίσουν το νέο εικονογραφημένο παιδικό βιβλίο Ο Άτλαντας της Ευρώπης, πριν από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του!
Συμμετοχή έως: 5/7/2017
ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Το Ημερολόγιο ενός Σπασίκλα, Μήνας Σπασίκλα - Τζεφ Κίνι

Ο Μάνος Σφακιανάκης και η Βέρα Αθανασίου στην Ελένη Μενεγάκη - 23/05/17

36 βιβλία που θα χαρίσουν στο παιδί σας ένα αξέχαστο καλοκαίρι!
Για κάθε παιδί υπάρχει το κατάλληλο βιβλίο, γι' αυτό βοηθήστε το να επιλέξει σύμφωνα με την ηλικία του και ενισχύστε τη «φιλαναγνωσία» του την περίοδο των διακοπών.

Εάν επιθυμείτε να κάνετε ένα ξεχωριστό δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα ή στον εαυτό σας, επιλέξτε το βιβλίο που θέλετε με προσωπική αφιέρωση από τους αγαπημένους σας Έλληνες συγγραφείς!
Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ!
ΠΡΟΣΩΠΑ, ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Συγγραφέας του μήνα
Πηνελόπη Σ. Δέλτα
Συνέντευξη
Γιώργος Δ. Λεμπέσης
Δημοσίευμα
Πιάσε το τιμόνι γίγαντα!
Δημοσίευμα
Χάθηκε η μπάλα!
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
ΠΗΝΕΛΟΠΗ Σ. ΔΕΛΤΑ ΣΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ
Οι πρώτες βάρκες έφθαναν. Άντρες και όπλα ξεφορτώθηκαν. Σε λιγότερο από μισή ώρα, όλα ήταν φορτωμένα στις πλάτες των αντρών.Ο μπαρμπα-Λάμπρος πήρε τους τρεις καπεταναίους στην καλύβα του. Κι ενώ βιαστικά και χαρούμενα οι δυο γυναίκες τούς σερβίριζαν ψάρια και σούπα σε γαβάθες,ζέσταιναν εκείνοι χέρια και πόδια στη φωτιά, που αναμμένη στη μέση της καλύβας σκορπούσε τον καπνό ολόγυρα.Ήταν και οι δυο καπεταναίοι πρωτόβγαλτοι, άπειροι. Ζητούσαν ολοένα πληροφορίες. — Έννοια σας, Καπεταναίοι μου, είπε γελαστά η κόρη του ψαρά, ξαναγεμίζοντας τις γαβάθες τους. Θα σας τα πει όλα ο καπετάν Μανόλης ο Κατσαρός. Τα φρόντισε όλα ο Δεσπότης. — Ποιος Δεσπότης; Δεν είδαμε κανένα Δεσπότη, είπε ο καπετάν Κάλας.
Το κορίτσι γέλασε. — Έτσι τον λεν τα παλικάρια μας τον Αρχηγό, αποκρίθηκε.


ΕΔΡΑ - ΓΡΑΦΕΙΑ
ΤΑΤΟΪΟΥ 121 & ΣΠΥΡΟΥ ΜΕΡΚΟΥΡΗ 1
144 52 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛ.: 210 28 04 800 | FAX : 210 28 19 550 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
ΕΜΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ 13-15
106 78 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210 36 18 654 | FAX: 210 36 40 683