Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

Μεγάλωσε η παρέα που «μαγειρεύει» βραβεία
Με αφορμή μια καταγγελία, ότι ένα βιβλίο απ’ αυτά που είναι υποψήφια για τα βραβεία του “Κύκλου του Ελληνικού παιδικού βιβλίου” [2013] , το «Είναι κάτι που μένει» του Βασίλη Κουτσιαρή, έχει εκδοθεί το 2014, είναι καιρός να μιλήσουμε γι’ αυτήν την καινούργια παρέα που προσκόλλησε στην παλιά και στήνει καταστάσεις και … μαγειρεύει βραβεία.
Από ένα γρήγορο έλεγχο που κάναμε λοιπόν, είδαμε ότι ο συγκεκριμένος συγγραφέας στις 11 Ιανουαρίου ανακοινώνει στην προσωπική του σελίδα στο fb ότι το βιβλίο του πρόκειται να κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες. Στις 28 Ιανουαρίου - πάλι στην προσωπική του σελίδα στο fb - λέει πως μόλις κυκλοφόρησε και τονίζει Εκδόσεις Παρρησία 2013!
Μέσα το βιβλίο γράφει όντως 2013.
Εφόσον γράφει 2013 μπορεί να μπει στα βραβεία του 2013 αλλά έλα που είναι βέβαιο ότι βγήκε το 2014!
Τώρα, γιατί ένα βιβλίο του 2014 πάει πίσω σε χρονολογία; Μα γατί βιαζόταν να πάρουν το βραβείο φυσικά…. Αυτή η σύνθεση της επιτροπής τον βόλευε και έβαλε ότι ημερομηνία ήθελε.
Ο συγκεκριμένος συγγραφέας διατηρεί μια σελίδα στο ιντερνέτ και διαρκώς "λιβανίζει" την παρέα του «Κύκλου του Ελληνικού παιδικού βιβλίου» και μια ομάδα δευτεροκλασάτων νέων συγγραφέων που δημιουργούν θόρυβο στο fb οπότε γιατί να μην πάρει και ένα βραβείο? Είναι πραγματικά εξαιρετικά διασκεδαστικό αυτό που συμβαίνει στο fb εδώ και αρκετό καιρό…. Ανεβάζει κάποιος απ την παρέα το βιβλίο του και τρέχουν όλοι οι υπόλοιποι να πατήσουν λάικ με σχόλια του τύπου
- «Σε λατρεύω και είμαι πολύ συγκινημένη αλλά και περήφανη για σένα»
δίνουν και μερικές συνεντεύξεις ο ένας στον άλλο σ’ αυτό το σάιτ που μόνοι τους το γράφουν και μόνοι τους το διαβάζουν, και έτσι αισθάνονται διάσημοι!
Θεωρούμε ότι αυτά τα παιχνίδια στήνονται απ τους συγγραφείς και όχι απ τους εκδότες τους. Η μόνη ευθύνη που μπορεί να καταλογίσει κανείς στους εκδότες, είναι ότι τους κυκλοφορούν τα βιβλία τους, όχι για την ποιότητα των κειμένων τους αλλά γιατί οι εν λόγω συγγραφείς τρέχουν σαν πλασιέ από σχολείο σε σχολείο μη τυχόν και πουλήσουν κάτι.
Τώρα σε ότι αφορά την συγκεκριμένη λίστα… είδαμε συγγραφείς που είναι υποψήφιοι να παροτρύνουν τον κόσμο να διαβάσει (δηλ. ν αγοράσει) τα βιβλία αυτής της λίστας για να ψηφίσει το καλύτερο. Από φέτος, εμπνευσμένοι απ την Eurovision και τα διάφορα τηλεοπτικά reality, έφτιαξαν μια λίστα όπως τους βόλευε και την έδωσαν στον κόσμο να ψηφίσει με sms!!!!!!
Είναι βέβαιο ότι ο κόσμος ούτε θα διαβάσει τα συγκεκριμένα βιβλία, ούτε θα μπει στην διαδικασία να πληρώσει για να στέλνει sms. Πάλι μόνοι τους θα τα κάνουν.
Επίσης η λίστα με τα υποψήφια για βραβείο βιβλία δεν είναι έγκυρη για τον πολύ απλό λόγο ότι απουσιάζουν ολόκληροι εκδοτικοί οίκοι και συγγραφείς οι οποίοι δεν νομιμοποιούν τον «Κύκλο» να εμφανίζεται ως εκπρόσωπος του Ελληνικού παιδικού βιβλίου.
Κλείνοντας θα θέλαμε να ξανατονίσουμε ότι ο «Κύκλος» δεν αφορά το παιδικό βιβλίο στο σύνολό του αλλά μια μικρή ομάδα που εκπροσωπεί μόνο τον εαυτό της και εμείς δεν συμμετέχουμε σε καμιά απ τις στημένες εκδηλώσεις τους.
Λίγο πολύ αυτή ήταν και η θέση διαφόρων συλλόγων εκδοτών τότε που εξαιτίας των συγκεκριμένων προσώπων του Κύκλο ακυρώθηκε το πρόγραμμα φιλαναγνωσία και εξαιτίας τους χάθηκαν τα χρήματα που θα ενισχύανε της σχολικές βιβλιοθήκες με βιβλία. Ευτυχώς όμως εξαιτίας αυτού του γεγονότος έκλεισε το ΕΚΕΒΙ και η ομάδα αυτή έχασε τα προνόμια της και περιορίζετε τώρα σε παιχνιδάκια τύπου Κουτσιαρή που κανέναν δεν επηρεάζουν.
Δικό τους το μαγαζάκι ας βραβεύσουν όποιον θέλουν!
Υ.Γ. Εφόσον το βιβλίο του Κουτσιαρή γράφει 2013 δεν μπορεί να συμμετέχει στα Κρατικά βραβεία γιατί κατατέθηκε στην Εθνική Βιβλιοθήκη το 2014 - τότε δηλ. που βγήκε - και το επισημαίνουμε αυτό για να μην το ξαναδούμε μπροστά μας.
Κυριάκος Καραϊσκος
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ
Νίκος Μουρατίδης
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 76
10680 Αθήνα
Τηλ: 210 3808455, 210 3808445
email info@diaplasibooks.gr
website: www.diaplasibooks.gr

ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΟΝΕΙΡΑ



Και μάλιστα αυτός ο κάποιος είναι πρωθυπουργός μιας χώρας, και τα όνειρα του έχουν να κάνουν με τη χώρα την οποία κυβερνά, τότε τα πράγματα η είναι πολύ ξεκάθαρα, η πολύ μπερδεμένα.
Στην παρούσα φάση, ο ονειροπόλος πρωθυπουργός, είναι ο δικός μας.
Τώρα το αν είναι «ξεκάθαρα η μπερδεμένα» τα πράγματα, θα το κρίνουν οι απλοί πολίτες.
ΝΑ λοιπόν η είδηση
Antonis-Samaras-Greek-PM
«Σαμαράς: Διώξαμε τον εφιάλτη. Χτίζουμε τη Νέα Ελλάδα
Την προοπτική μιας καλύτερης επόμενης μέρας για την Ελλάδα, παρουσιάζει ο Αντώνης Σαμαράς με συνέντευξή του στην εφημερίδα “Real News”.
Ο Πρωθυπουργός υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση κατάφερε να διώξει τον εφιάλτη, και “μαζί χτίζουμε τη Νέα Ελλάδα της Ελπίδας”, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο εκ νέου πρόσκλησης προς τον Φώτη Κουβέλη για να συμμετάσχει η Δημοκρατική Αριστερά στην κυβέρνηση, μετά τις διπλές εκλογές του Μαϊου, για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Ο Αντώνης Σαμαράς εμφανίζεται κάθετα αρνητικός στο ενδεχόμενο συγκρότησης κυβέρνησης “Μεγάλου Συνασπισμού”, ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι “όσο η Αξιωματική Αντιπολίτευση μένει κολλημένη στο χειρότερο χθες, δεν υπάρχουν περιθώρια συνεργασίας μαζί της”.
Ο Πρωθυπουργός σημειώνει ακόμη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διαθέτει 121 βουλευτές για να μπλοκάρει την προεδρική εκλογή, δείχνοντας ότι διατηρεί την ελπίδα να προκύψει ο διάδοχος του Κάρολου Παπούλια στην Προεδρία της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, χωρίς να χρειαστούν πρόωρες βουλευτικές εκλογές.»
(Το άρθρο θα το βρείτε εδώ http://ysterografa.gr/politics)
Τώρα, να πω ότι μιλά για άλλη χώρα;
Να πω ότι μας δουλεύει «ψιλό γαζί»;
Να πω ότι ΕΜΕΙΣ ζούμε σε άλλη χώρα, άλλο πλανήτη;
Τι να σκεφτεί  και τι να πει κανείς;
Και είδατε το περί «121 βουλευτών» ε;
Το ΖΟΡΙ μας ρε παιδί μου είναι ΠΩΣ ΝΑ μην χάσουμε την καρέκλα μας, ΠΩΣ να παραμείνουμε στα πράγματα, πως εγκρίνουμε και πως απορρίπτουμε τα πάντα και τίποτα.
«Χτίζουν (λέει) την Νέα Ελλάδα της Ελπίδας, μόνο που το χτίσιμο, αντί για «οικοδόμημα» έχει σαν αποτέλεσμα αμέτρητα ερείπια.
Η κυβέρνηση, κατάφερε να διώξει τον εφιάλτη τον ΕΝΑΝ, με πολλούς άλλους όπως ΑΝΕΡΓΙΑ, ΕΛΛΕΙΨΗ ΥΓΕΙΑΣ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ, ΣΚΟΤΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, κ.λπ.
Θα μπορούσαμε όλοι να αναφέρουμε τόσους εφιάλτες που μας έφερε η «κυβέρνηση», που θα γεμίζαμε εγκυκλοπαίδειες, και ακόμα θα λέγαμε.
Τα κόμματα εφαρμόζουν τη γνωστή και αλάνθαστη συνταγή τους, του καλού και του κακού ελπίζοντας με τις κοκορομαχίες τους να κρατήσουν όσο γίνεται περισσότερους ψηφοφόρους, περισσότερα νυν, αλλά και μελλοντικά θύματα.
Μαλώνουν τα βουβάλια, και την πληρώνουν τα βατράχια.
Βάλτε τώρα εσείς ποιοι είναι οι μεν, και ποιοι οι δε σε μια διαλυμένη και ξεπουλημένη χώρα.
Οι πολιτικοί ΟΛΟΙ ονειρεύονται καρέκλες, και μας φλομώνουν στα ψέματα για να τις αποκτήσουν.
Η χώρα, επέστρεψε από την «τροχιά ανάπτυξης» που είχε μπει, προσγειώθηκε, πάτησε γη που λένε, και τώρα είναι στο…. «γιαπί», με τους πολιτικούς εργολάβους.
Το πηλοφόρι και το μυστρί πήραν φωτιά με τόσο χτίσιμο που πέφτει, και οι «εφιάλτες» θα μείνουν «άστεγοι».
Μόνο που δεν τα είπαν καλά τα πράγματα στον ονειροπόλο πρωθυπουργό και τους λοιπούς της φαντασίας.
Έρχεται ένας διαφορετικός εφιάλτης κύριοι, τον οποίο όχι μόνο δεν θα τον διώξετε, αλλά θα σας διώξει εκείνος και μάλιστα τόσο γρήγορα, όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε.
Ο «εφιάλτης» σας αυτός, έχει και όνομα.
ΤΙΜΩΡΙΑ.
Ναι, αυτή που τρέμετε ΟΛΟΙ.
ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ.

Βασίλης Τσούγκαρης

Μαίρη Λίντα συνέντευξη και άλλες συνεντεύξεις

Μουσικόραμα

Το Μουσικόραμα είναι κοντά σας

linta-mavrou-001 thumb120Επίσημη πατρίδα του είναι η ποίηση, ενώ δηλώνει ευθαρσώς: «Ο καλλιτέχνης εδώ ακριβώς διαφοροποιείται!  Ενώ όλοι προσπαθούν να  κρύψουν τη λειψότητά τους, εκείνος όχι μόνο την προτάσσει, αλλά δημιουργεί πάνω σε αυτήν!». Ο αιρετικός και απρόβλεπτος Σούλης Λιάκος μάς μιλάει για την τέχνη του δημιουργείν, μία τέχνη που, αν δεν σε κάνει καλύτερο άνθρωπο, δεν αξίζει να υπάρχει στη ζωή σου, ή μάλλον καλύτερα δεν της αξίζεις εσύ!
__________________________________________________________
gireuo-papadaki thumb100
«Τι γυρεύω εγώ εδώ;»  της Μαρίας Παπαδάκη
Επίσημη παρουσίαση στο Polis Art Café


 «Το ιστόρημά μου πλανεύτηκε από το μύθο και έγινε μυθιστόρημα! Τόλμησα να καταθέσω τη σκέψη και την εμπειρία μου!». Αυτά δήλωσε ευθαρσώς η δικιά μας  Μαρία Παπαδάκη την Τετάρτη το βράδυ στο κατάμεστο από κόσμο Polis Art Café, στο κέντρο της Αθήνας, όπου έγινε η  επίσημη παρουσίαση του πρώτου μυθιστορήματός της, με τίτλο «Τι γυρεύω εγώ εδώ;»

Το "Τι γυρεύω εγώ εδώ" κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία.
legaki 001 thumb106«Η καλλιτεχνική αξία ενός νέου ανθρώπου θα φανεί είτε σε μια εύκολη εποχή είτε σε μια δύσκολη. Ένα μεγάλο μέρος της γενιάς μου δεν πρόλαβε την εύκολη εποχή. Αναγκάστηκε από την αρχή να κολυμπήσει στα βαθιά. Έμαθε να επιβιώνει και να βρίσκει, να δημιουργεί διεξόδους να επικοινωνήσει τη δική του αλήθεια. Μια αλήθεια που φέρει καθαρότητα, αξίες και σκληρή εργασία υπό αντίξοες συνθήκες...» μου λέει η Κορίνα Λεγάκη ανάμεσα σ’ άλλα πολλά ενδιαφέροντα και μουσικά...
livanos 005 thumb120Δημήτρης Λίβανος: «Η ευτυχία βρίσκεται σε πράγματα απλά. Αν έρθεις κοντά με το διπλανό σου, με το σύντροφό σου, να αγκαλιαστείς, και να ζήσεις μαζί του αυτή τη δυστυχία, αυτό θα βγάλει και ευτυχία».


mousikorama peny skarou 002 thumb106«Όλα έχουν αλλάξει» είναι ο τίτλος της δεύτερης δισκογραφικής της δουλειάς, ένας τίτλος που, όπως μάς λέει η ίδια, κάλλιστα αποτυπώνει την προσωπική της πορεία αλλά και την καθημερινότητα όλων μας. Η άκρως θεατρική και, αρνούμενη κάθε είδους καλλιτεχνική ταμπέλα, Πένυ Σκάρου ανοίγει τα χαρτιά της στο Μουσικόραμα και δηλώνει: «Προέχει όλων η μουσική!».
patsi
mousikorama 001 thumb120Η Ελευθερία Πάτση, μια νέα πολλά υποσχόμενη ερμηνεύτρια, που έχει ήδη αρκετές σπουδαίες συνεργασίες στο ενεργητικό της, απαντάει στις ερωτήσεις μου στην κουβέντα που κάναμε για το Μουσικόραμα! Αν μας παρακολουθήσετε θα μάθετε πολλά και ενδιαφέροντα για τη ζωή και την καριέρα της.


Περισσότερες συνεντεύξεις
Λιάκος Σούλης συνέντευξηΣυνέντευξη Μελίνα Κανά και Ελένη ΤσαλιγοπούλουΚακουλάκης Βαγγέλης Συνέντευξη
Καρούσος Παναγιώτης Συνέντευξη
Βοστάνης Νικήτας συνέντευξη

Βάσω Αλλαγιάννη Συνέντευξη

Γιάννης Βογιατζής Συνέντευξη
Παντελής Θαλασσινός Συνέντευξη
Alexandra Gravas Συνέντευξη

Παντελής Αμπαζής συνέντευξηΠεριστέρης Φίλιππος ΣυνέντευξηΚωνσταντίνος Χανιάς - ΣυνέντευξηΚουμπιός Μιχάλης ΣυνέντευξηΦάμελλος Μανώλης συνέντευξη
Τουρκογιώργης Άκης συνέντευξηΓιάννης Γλέζος Συνέντευξη
Πασχάλης Τόνιος Συνέντευξη «Παναγούλεια Άσματα»Λαυρέντης Μαχαιρίτσας Συνέντευξη
Γιάννης Κότσιρας ΣυνέντευξηΗρώ Συνέντευξη
Συνέντευξη με τον Κώστα Παρίση από τα «Υπόγεια Ρεύματα»Μάντζιος Κώστας Συνέντευξη

Επισκεφτείτε το «Μουσικόραμα»
  Το "Μουσικόραμα" προτείνει για την έξοδό σας και είναι χορηγός επικοινωνίας στις εκδηλώσεις..

Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ | Η γοργόνα Ελισσώ του Χρήστου Δημόπουλου

 
 








ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ

LOGO 5

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ &  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ
ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ
Ελ. Βενιζέλου - Γαλατάς Χανίων (πρώην Δημαρχείο Νέας Κυδωνίας) τκ 73100
750x90_cyta_fasa.jpg
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
Περιεχόμενα Ενημερωτικού Δελτίου
"Μια τρελή - τρελή οικογένεια" από το Γενικό Λύκειο Ακρωτηρίου
Τιμητική εκδήλωση για τη συγγραφέα Σοφία Ζαραμπούκα
Μ’ ένα βιβλίο ταξιδεύω στην Ευρώπη

    
"Μια τρελή - τρελή οικογένεια" από το Γενικό Λύκειο Ακρωτηρίου
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  http://www.keppedih-
  Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Άνοιξη Καλλιτεχνικής Δημιουργίας 2014» που διοργανώνει ο Δήμος
  Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και
  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων, το Πολυτεχνείο Κρήτης, το ΤΕΙ και Φορείς Πολιτισμού,
  την Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014, στο Θέατρο «Δημήτρης Βλησίδης», ώρα 17.30 και 20.30 το Γενικό
  Λύκειο Ακρωτηρίου θα παρουσιάσει το έργο του Ντίνου Δημόπουλου "Μια τρελή - τρελή
  οικογένεια".
  Οι νιόπαντροι Ανδρέας και Μίκα  επιστρέφουν από το εξωτερικό και επισκέπτονται τους γονείς της
  κοπέλας. Ο Ανδρέας αποφασίζει να βοηθήσει την κατάσταση του σπιτιού  και κυρίως τον πεθερό
  του Στέλιο,  αφού διαπιστώνει, ότι πρόκειται για μια πραγματικά θεότρελη  οικογένεια. Η μητέρα
  της Μίκας, Πάστα Φλώρα απομάκρυνε τον σύζυγό της θεωρώντας τον υπερβολικά καλό και η
  μικρή αδερφή της οικογένειας, Σίσσυ είναι ένα θεότρελο κορίτσι που φέρνει στο σπίτι κάθε νέο που
  γνωρίζει.
  Μια κλασσική ταινία του ελληνικού κινηματογράφου μέσα από τα μάτια των παιδιών των  Α’, Β’ &
  Γ’ τάξεων του Γενικού Λυκείου Ακρωτηρίου.
  Αρχική διασκευή Σεναρίου: ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΠΟΛΥΒΙΟΣ, ΤΣΙΦΟΡΟΣ ΝΙΚΟΣ
-----------------------------
    
Τιμητική εκδήλωση για τη συγγραφέα Σοφία Ζαραμπούκα
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
  Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Άνοιξη Καλλιτεχνικής Δημιουργίας 2014» που διοργανώνει ο Δήμος
  Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και
  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων, το Πολυτεχνείο Κρήτης, το ΤΕΙ και Φορείς Πολιτισμού,
  το Δημοτικό σχολείο των Εκπαιδευτηρίων Θεοδωρόπουλου αποδεικνύοντας το έμπρακτο
  ενδιαφέρον του για τον πολιτισμό της χώρας μας διοργανώνει τιμητική εκδήλωση για τη
  συγγραφέα Σοφία Ζαραμπούκα, την Τετάρτη 2 Απριλίου 2014, Παγκόσμια Ημέρα εορτασμού του
  Παιδικού Βιβλίου, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου στις 18.30.
 
  Η εκδήλωση αφορά όλους τους γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να γνωρίσουν
  από κοντά μια εκ των κορυφαίων συγγραφέων και εικονογράφων παιδικής λογοτεχνίας της χώρας
  μας. Για το τιμώμενο πρόσωπο θα μιλήσει η κυρία Αλεξάνδρα Ζερβού, καθηγήτρια κλασικής
  φιλολογίας και παιδικής λογοτεχνίας του Π.Τ.Δ.Ε. του πανεπιστημίου Κρήτης. Στο περιθώριο της
  εκδήλωσης θα εκτεθούν δημιουργίες των μαθητών με αφορμή την επίσκεψη της κυρίας
  Ζαραμπούκα στο σχολείο μας.
-----------------------------

    
Μ’ ένα βιβλίο ταξιδεύω στην Ευρώπη
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  http://www.keppedih-
  Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Άνοιξη Καλλιτεχνικής Δημιουργίας 2014» που διοργανώνει ο Δήμος
  Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και
  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων, το Πολυτεχνείο Κρήτης, το ΤΕΙ και Φορείς Πολιτισμού,
  την Παρασκευή  4  Απριλίου  2014, στο Θέατρο "Δημήτρης Βλησίδης", ώρα 18.30, το 16ο
  Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Χανίων θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με τίτλο «Μ’ ένα βιβλίο
  ταξιδεύω στην Ευρώπη».
 
  Η λογοτεχνική ομάδα του 16ου Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Χανίων αποτελείται από
  μαθητές και μαθήτριες των τάξεων Ε’ και ΣΤ’ και ξεκίνησε το ταξίδι της στον μαγικό κόσμο του
  λογοτεχνικού βιβλίου τη σχολική χρονιά 2012-2013. Την πρώτη χρονιά παρουσίασαν ένα
  αφιέρωμα στην αγαπημένη συγγραφέα παιδικών βιβλίων Ζωρζ Σαρή, με αφορμή την παγκόσμια
  ημέρα παιδικού βιβλίου, υποδέχτηκαν στο Σχολείο τους με τις δικές τους «ιστορίες για
  παπουτσάκια» την Αγγελική Βαρελά και το υπόλοιπο διάστημα συναντήθηκαν με τους ήρωες και τις
  ηρωίδες της Άλκης Ζέη. Τη φετινή σχολική χρονιά τίμησαν την ιστορία και την παράδοση του
  τόπου τους διαβάζοντας και παίζοντας στο θεατρικό σανίδι τον «Ερωτόκριτο» του Βιτσέντζου
  Κορνάρου, στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα.
 
   
  Με αφορμή την προεδρία της Ελλάδας στην Ευρώπη και γιορτάζοντας και φέτος την παγκόσμια
  ημέρα παιδικού βιβλίου σκέφτηκαν να επιβιβαστούν σε μυθιστορήματα, μύθους και παραμύθια

10 πόλεις της Ευρώπης που δεν ξέρει κανείς. (φωτό)

Ανακαλύψτε τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά της Γηραίας Ηπείρου.

Πλήρης γκάμα από Notebooks με χαρακτηριστικά και τιμές για όλους!


Νίκος Δημητράτος - Ειν' αρρώστια τα τραγούδια

ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΤΡΙΤΗ 01 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014/0400 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

ΜΕΡΟΣ 1
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΜΙΑ
ΜΕΡΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 31-03-14/21 UTC
ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1008 ΜΕ 1010 ΣΤΗ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΥΨΗΛΕΣ
1019 ΣΕ ΜΕΛΙΤΑ ΚΑΙ ΓΚΑΜΠΕΣ. ΧΑΜΗΛΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ 998 ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ
ΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ 1010 ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΗ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΡΓΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 02 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 04 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 2 ΕΩΣ 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΗΡΕΜΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΜΠΟΥΤ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΜΕΛΙΤΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΝΟΤΙΟΙ. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΣΙΔΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 19.50 3 ΕΩΣ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ
5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 4. ΗΡΕΜΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΤΑΥΡΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 4. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΕΛΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΑ
ΝΟΤΙΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΟΠΙΚΑ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΟΠΙΚΑ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 5. ΗΡΕΜΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 2 ΕΩΣ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ 4. ΗΡΕΜΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4. ΗΡΕΜΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ.
ΗΡΕΜΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4. ΗΡΕΜΗ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 4. ΗΡΕΜΗ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 4. ΗΡΕΜΗ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3. ΗΡΕΜΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3. ΗΡΕΜΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4. ΗΡΕΜΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΟΠΙΚΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 01-04-2014 / 0600 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 01-04-2014
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΟΡΕΙΝΑ. ΜΙΚΡΗ ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΥΡΙΩΣ ΟΡΕΙΝΑ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 2 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ, ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 2 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 22 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΤΟΠΙΚΑ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 2 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 22 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΠΑΡΟΔΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 9 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 2 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 19 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 2 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 21 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 2 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 02-04-2014
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ. ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΟΡΕΙΝΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ. ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 2 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ.

Δέκα ερωτήσεις πριν την αισθητική επέμβαση


Δέκα ερωτήσεις πριν την αισθητική επέμβαση
Βήματα προόδου κατά του καρκίνου του δέρματος

Χωρίς συνταγογράφηση 4 στους 5 ασφαλισμένους

Πώς θα «διαβάσετε» σωστά ένα σαμπουάν

Στάση εργασίας στα δημόσια νοσοκομεία

Συνεδριάζουν σήμερα οι φαρμακοποιοί

Γιατί βλέπουμε περίεργα όνειρα όταν έχει πανσέληνο

Πώς τα μηνύματα στο κινητό βλάπτουν την υγεία

4* Σαντορίνη Πάσχα|4Μέρες+Παιδί+Spa (-57%)


    ¤299 από ¤695
    Έκπτωση : 57%
Πάσχα στη Σαντορίνη, στο 4 αστέρων Artemis Suites Boutique Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, σε Superior Double Caldera View Room με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ, με 299¤ από 695¤ ( Έκπτωση 57%)! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί και Φρούτα κατά την άφιξη, 2 Θεραπείες Spa διάρκειας 30 λεπτών η κάθε μια και ελεύθερη χρήση της Εξωτερικής πισίνας και του Εξωτερικού Jacuzzi! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε για 4 ημέρες τη θέα της Καλντέρας και τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

¤299 
μόνο!  
  Αξία ¤695
  Έκπτωση 57%
  Κέρδος ¤396

Πάσχα στη Σαντορίνη, στο 4 αστέρων Artemis Suites Boutique Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, σε Superior Double Caldera View Room με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ, με 299¤ από 695¤ ( Έκπτωση 57%)! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί και Φρούτα κατά την άφιξη, 2 Θεραπείες Spa διάρκειας 30 λεπτών η κάθε μια και ελεύθερη χρήση της Εξωτερικής πισίνας και του Εξωτερικού Jacuzzi! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε για 4 ημέρες τη θέα της Καλντέρας και τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Καρπενήσι με 159¤ από 398¤ (-60%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή, σε Ξενοδοχείο 5*!
159¤ από 398¤ ( Έκπτωση 60%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο Καρπενήσι στο 5 αστέρων AVARIS Hotel, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον δημοφιλή προορισμό! Για το Πάσχα διατίθεται ειδική εκπτωτική προσφορά!
159¤ από 398¤ ( Έκπτωση 60%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο Καρπενήσι στο 5 αστέρων AVARIS Hotel, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον δημοφιλή προορισμό! Για το Πάσχα διατίθεται ειδική εκπτωτική προσφορά!
Ορεινή Αρκαδία με 209¤ από 420¤ (-50%) για 3 ή 4 Ημέρες για 2 ¶τομα σε Executive Villa με Ημιδιατροφή!
209¤ από 420¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Ορεινή Αρκαδία στις παρυφές του Μαινάλου, σε Executive Villa με Τζάκι και Ημιδιατροφή (Πρωινό και Μεσημεριανό) στο Nefeles Mainalon Resort με θέα το Ελατόδασος! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Τοπικού Οίνου στο δωμάτιο σας για καλωσόρισμα, 2 εισιτήρια για τα Σπήλαια του Κάψια, επίσκεψη σε τοπικό Βιολογικό Οινοποιείο και χρήση ποδηλάτων βουνού! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Για το Πάσχα διατίθεται ειδική εκπτωτική προσφορά!
209¤ από 420¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Ορεινή Αρκαδία στις παρυφές του Μαινάλου, σε Executive Villa με Τζάκι και Ημιδιατροφή (Πρωινό και Μεσημεριανό) στο Nefeles Mainalon Resort με θέα το Ελατόδασος! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Τοπικού Οίνου στο δωμάτιο σας για καλωσόρισμα, 2 εισιτήρια για τα Σπήλαια του Κάψια, επίσκεψη σε τοπικό Βιολογικό Οινοποιείο και χρήση ποδηλάτων βουνού! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Για το Πάσχα διατίθεται ειδική εκπτωτική προσφορά!
Γρεβενά με 119¤ από 238¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι + Ημιδιατροφή!
119¤ από 238¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό a la carte), στο Τυμφαία Hotel στα Γρεβενά! Παρέχεται έκπτωση 50% στον εξοπλισμό για ΣΚΙ και έκπτωση 25% στα Lift για το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες σε ένα τόπο με φυσικά τοπία ιδιαίτερης ομορφιάς! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
119¤ από 238¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό a la carte), στο Τυμφαία Hotel στα Γρεβενά! Παρέχεται έκπτωση 50% στον εξοπλισμό για ΣΚΙ και έκπτωση 25% στα Lift για το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες σε ένα τόπο με φυσικά τοπία ιδιαίτερης ομορφιάς! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Μέτσοβο με 199¤ από 410¤ (-51%) για 3 ή 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό+Δείπνο+Spa, σε 5* Ξενοδοχείο!
199¤ από 410¤ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Grand Forest Metsovo σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό a la carte, στο Μέτσοβο! Προσφέρεται ένα Ρομαντικό Δείπνο a la carte, 2 Θεραπείες Spa επιλογής σας μεταξύ των Body Peeling Massage, Αρωματοθεραπεία ή Χαλαρωτικό Massage στο Κέντρο Ευεξίας του Ξενοδοχείου και ημερησίως μια χρήση της Εσωτερικής Πισίνας, του Jacuzzi, του Hamam και της Sauna! Παρέχεται Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύστε 4 ημέρες χαλάρωσης και πολυτέλειας!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
199¤ από 410¤ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Grand Forest Metsovo σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό a la carte, στο Μέτσοβο! Προσφέρεται ένα Ρομαντικό Δείπνο a la carte, 2 Θεραπείες Spa επιλογής σας μεταξύ των Body Peeling Massage, Αρωματοθεραπεία ή Χαλαρωτικό Massage στο Κέντρο Ευεξίας του Ξενοδοχείου και ημερησίως μια χρήση της Εσωτερικής Πισίνας, του Jacuzzi, του Hamam και της Sauna! Παρέχεται Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύστε 4 ημέρες χαλάρωσης και πολυτέλειας!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καστοριά με 99¤ από 200¤ (-51%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι + Πρωινό σε Μπουφέ!
99¤ από 200¤ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Oρεινή Καστοριά, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ, στο Hotel 1450! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται χειροποίητο λικέρ για καλωσόρισμα και ξύλα για το Τζάκι! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στη φύση! Για το Πάσχα διατίθεται ειδική εκπτωτική προσφορά!
99¤ από 200¤ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Oρεινή Καστοριά, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ, στο Hotel 1450! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται χειροποίητο λικέρ για καλωσόρισμα και ξύλα για το Τζάκι! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στη φύση! Για το Πάσχα διατίθεται ειδική εκπτωτική προσφορά!
Πάσχα στην Λευκάδα με 119¤ από 240¤ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα + Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ!
Πάσχα στη Λευκάδα, στο G George! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, με 119¤ από 240¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα! Παρέχεται  Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες σ' ένα από τα ομορφότερα νησιά του Ιονίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στη Λευκάδα, στο G George! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, με 119¤ από 240¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες σ' ένα από τα ομορφότερα νησιά του Ιονίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Λίμνη Πλαστήρα με 99¤ από 200¤ (-51%) για 3 ή 4 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα σε Πολυτελές δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό!
99¤ από 200¤ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα, στη Λίμνη Πλαστήρα στο 4 αστέρων Nevros Hotel Resort & Spa, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται 1 ώρα Prive Sauna και Hamam με 2 Ποτήρια Κρασί! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν, με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Για το Πάσχα διατίθεται ειδική εκπτωτική προσφορά!
99¤ από 200¤ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα, στη Λίμνη Πλαστήρα στο 4 αστέρων Nevros Hotel Resort & Spa, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται 1 ώρα Prive Sauna και Hamam με 2 Ποτήρια Κρασί! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν, με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Για το Πάσχα διατίθεται ειδική εκπτωτική προσφορά!
Πάσχα στη Λίμνη Τριχωνίδα με 149¤ από 300¤ (-50%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα σε Πέτρινο Σαλέ με Τζάκι και Πρωινό!
Πάσχα στη Λίμνη Τριχωνίδα, στο Θέρμιος Απόλλων! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών, σε Πέτρινο Σαλέ με Τζάκι και Πρωινό, με 149¤ από 300¤ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί με Ποικιλία Τυριών για καλωσόρισμα και Ξύλα για το Τζάκι! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στη Λίμνη Τριχωνίδα, στο Θέρμιος Απόλλων! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών, σε Πέτρινο Σαλέ με Τζάκι και Πρωινό, με 149¤ από 300¤ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί με Ποικιλία Τυριών για καλωσόρισμα και Ξύλα για το Τζάκι! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στο Νέο Οίτυλο Μάνης με 149¤ από 298¤ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα με Πρωινό!
Πάσχα στο Νέο Οίτυλο Μάνης στον Παραδοσιακό Πέτρινο Ξενώνα Πλαγιάκι! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα με Πρωινό, με 149¤ από 298¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Γλυκό του κουταλιού στη σάλα του ξενώνα και παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες ξεκούρασης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στο Νέο Οίτυλο Μάνης στον Παραδοσιακό Πέτρινο Ξενώνα Πλαγιάκι! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα με Πρωινό, με 149¤ από 298¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Γλυκό του κουταλιού στη σάλα του ξενώνα και παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες ξεκούρασης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στην Κέρκυρα με 131¤ από 264¤ (-50%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό!
Πάσχα στην Δασιά της Κέρκυρας, στο Paloma Blanca Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, με 131¤ από 264¤ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Χαρείτε το εντυπωσιακό και θορυβώδες έθιμο με τους Μπότηδες που λαμβάνει χώρα το Μεγάλο Σάββατο στην καρδιά της όμορφης πόλης!
Πάσχα στην Δασιά της Κέρκυρας, στο Paloma Blanca Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, με 131¤ από 264¤ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Χαρείτε το εντυπωσιακό και θορυβώδες έθιμο με τους Μπότηδες που λαμβάνει χώρα το Μεγάλο Σάββατο στην καρδιά της όμορφης πόλης!
Πάσχα στα 3-5 Πηγάδια με 199¤ από 398¤ (-50%) για 4 Ημέρες για 2 ¶τομα + 2 Παιδιά σε Δίχωρη Πέτρινη Κατοικία με Τζάκι και Υλικά για Πρωινό!
Πάσχα στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, στο Remos Villas! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, σε Δίχωρη Πέτρινη Κατοικία με Τζάκι ή Σοφίτα και Πρωινό, με 199¤ από 398¤ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχονται Mountain Bikes, εξάσκηση στην Τοξοβολία και μία βόλτα με ATV Γουρούνα! Απολαύστε  4 εορταστικές ημέρες μέσα στη φύση με πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά σας και για εσάς!!!
Πάσχα στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, στο Remos Villas! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, σε Δίχωρη Πέτρινη Κατοικία με Τζάκι ή Σοφίτα και Πρωινό, με 199¤ από 398¤ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχονται Mountain Bikes, εξάσκηση στην Τοξοβολία και μία βόλτα με ATV Γουρούνα! Απολαύστε 4 εορταστικές ημέρες μέσα στη φύση με πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά σας και για εσάς!!!
Πάσχα στη Σύρο με 99¤ από 198¤ (-50%) για 4 Ημέρες για 2 ¶τομα+Παιδί σε Studio!
Πάσχα στη Σύρο, στο Γλαύκη Studios and Appartments μια ανάσα από τη Θάλασσα! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, σε Πλήρως Εξοπλισμένο Studio με 99¤ από 198¤ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στη Σύρο, στο Γλαύκη Studios and Appartments μια ανάσα από τη Θάλασσα! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, σε Πλήρως Εξοπλισμένο Studio με 99¤ από 198¤ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πλατύστομο Φθιώτιδας με 168¤ από 345¤ (-51%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε Πολυτελές δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή+Iαματική Πισίνα, σε 4* Ξενοδοχείο!
168¤ από 345¤ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα, στο 4 αστέρων Thermae Platystomou Resort & Spa, με Ημιδιατροφή (Ελληνικό Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε Πολυτελές δίκλινο δωμάτιο στο Πλατύστομο Φθιώτιδος, μόλις 30 λεπτά από την Λαμία! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome drink, Ημερησίως μία χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Ιαματικής Πισίνας με Υδρογυμναστική, Αντίστροφη Κολύμβηση, Μασάζ Ποδιών, Αντίστροφο Βάδισμα, Υδρομασάζ, Νεροκουρτίνες για τον αυχένα, Κανόνια για την πλάτη, Jacuzzi και Αερομασάζ και Ημερησίως μία χρήση της Ιαματικής Πηγής! Παρέχεται Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 ημέρες πολυτέλειας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδονται 2 χαλαρωτικά Massage διάρκειας 20 λεπτών το καθένα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
168¤ από 345¤ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα, στο 4 αστέρων Thermae Platystomou Resort & Spa, με Ημιδιατροφή (Ελληνικό Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε Πολυτελές δίκλινο δωμάτιο στο Πλατύστομο Φθιώτιδος, μόλις 30 λεπτά από την Λαμία! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome drink, Ημερησίως μία χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Ιαματικής Πισίνας με Υδρογυμναστική, Αντίστροφη Κολύμβηση, Μασάζ Ποδιών, Αντίστροφο Βάδισμα, Υδρομασάζ, Νεροκουρτίνες για τον αυχένα, Κανόνια για την πλάτη, Jacuzzi και Αερομασάζ και Ημερησίως μία χρήση της Ιαματικής Πηγής! Παρέχεται Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 ημέρες πολυτέλειας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδονται 2 χαλαρωτικά Massage διάρκειας 20 λεπτών το καθένα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στην Τήνο με 220¤ από 440¤ (-50%) για 4 Ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πλήρη Διατροφή!
Πάσχα στην Τήνο, στο Aeolos Bay Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, με 220¤ από 440¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται Πασχαλινές Λαμπάδες και Αυγά το βράδυ της Ανάστασης και Ανήμερα του Πάσχα Παραδοσιακό Πασχαλιάτικο γλέντι! Παρέχεται ένα Μπουκάλι Κρασί, μεταφορά από και προς το λιμάνι κατά την άφιξη και αναχώρηση και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 4 εορταστικές ημέρες στο νησί της πίστης, της τέχνης και της αστείρευτης ομορφιάς! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στην Τήνο, στο Aeolos Bay Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, με 220¤ από 440¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται Πασχαλινές Λαμπάδες και Αυγά το βράδυ της Ανάστασης και Ανήμερα του Πάσχα Παραδοσιακό Πασχαλιάτικο γλέντι! Παρέχεται ένα Μπουκάλι Κρασί, μεταφορά από και προς το λιμάνι κατά την άφιξη και αναχώρηση και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 4 εορταστικές ημέρες στο νησί της πίστης, της τέχνης και της αστείρευτης ομορφιάς! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!