Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Μαίρη Λίντα συνέντευξη και άλλες συνεντεύξεις

Μουσικόραμα

Το Μουσικόραμα είναι κοντά σας

linta-mavrou-001 thumb120Επίσημη πατρίδα του είναι η ποίηση, ενώ δηλώνει ευθαρσώς: «Ο καλλιτέχνης εδώ ακριβώς διαφοροποιείται!  Ενώ όλοι προσπαθούν να  κρύψουν τη λειψότητά τους, εκείνος όχι μόνο την προτάσσει, αλλά δημιουργεί πάνω σε αυτήν!». Ο αιρετικός και απρόβλεπτος Σούλης Λιάκος μάς μιλάει για την τέχνη του δημιουργείν, μία τέχνη που, αν δεν σε κάνει καλύτερο άνθρωπο, δεν αξίζει να υπάρχει στη ζωή σου, ή μάλλον καλύτερα δεν της αξίζεις εσύ!
__________________________________________________________
gireuo-papadaki thumb100
«Τι γυρεύω εγώ εδώ;»  της Μαρίας Παπαδάκη
Επίσημη παρουσίαση στο Polis Art Café


 «Το ιστόρημά μου πλανεύτηκε από το μύθο και έγινε μυθιστόρημα! Τόλμησα να καταθέσω τη σκέψη και την εμπειρία μου!». Αυτά δήλωσε ευθαρσώς η δικιά μας  Μαρία Παπαδάκη την Τετάρτη το βράδυ στο κατάμεστο από κόσμο Polis Art Café, στο κέντρο της Αθήνας, όπου έγινε η  επίσημη παρουσίαση του πρώτου μυθιστορήματός της, με τίτλο «Τι γυρεύω εγώ εδώ;»

Το "Τι γυρεύω εγώ εδώ" κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία.
legaki 001 thumb106«Η καλλιτεχνική αξία ενός νέου ανθρώπου θα φανεί είτε σε μια εύκολη εποχή είτε σε μια δύσκολη. Ένα μεγάλο μέρος της γενιάς μου δεν πρόλαβε την εύκολη εποχή. Αναγκάστηκε από την αρχή να κολυμπήσει στα βαθιά. Έμαθε να επιβιώνει και να βρίσκει, να δημιουργεί διεξόδους να επικοινωνήσει τη δική του αλήθεια. Μια αλήθεια που φέρει καθαρότητα, αξίες και σκληρή εργασία υπό αντίξοες συνθήκες...» μου λέει η Κορίνα Λεγάκη ανάμεσα σ’ άλλα πολλά ενδιαφέροντα και μουσικά...
livanos 005 thumb120Δημήτρης Λίβανος: «Η ευτυχία βρίσκεται σε πράγματα απλά. Αν έρθεις κοντά με το διπλανό σου, με το σύντροφό σου, να αγκαλιαστείς, και να ζήσεις μαζί του αυτή τη δυστυχία, αυτό θα βγάλει και ευτυχία».


mousikorama peny skarou 002 thumb106«Όλα έχουν αλλάξει» είναι ο τίτλος της δεύτερης δισκογραφικής της δουλειάς, ένας τίτλος που, όπως μάς λέει η ίδια, κάλλιστα αποτυπώνει την προσωπική της πορεία αλλά και την καθημερινότητα όλων μας. Η άκρως θεατρική και, αρνούμενη κάθε είδους καλλιτεχνική ταμπέλα, Πένυ Σκάρου ανοίγει τα χαρτιά της στο Μουσικόραμα και δηλώνει: «Προέχει όλων η μουσική!».
patsi
mousikorama 001 thumb120Η Ελευθερία Πάτση, μια νέα πολλά υποσχόμενη ερμηνεύτρια, που έχει ήδη αρκετές σπουδαίες συνεργασίες στο ενεργητικό της, απαντάει στις ερωτήσεις μου στην κουβέντα που κάναμε για το Μουσικόραμα! Αν μας παρακολουθήσετε θα μάθετε πολλά και ενδιαφέροντα για τη ζωή και την καριέρα της.


Περισσότερες συνεντεύξεις
Λιάκος Σούλης συνέντευξηΣυνέντευξη Μελίνα Κανά και Ελένη ΤσαλιγοπούλουΚακουλάκης Βαγγέλης Συνέντευξη
Καρούσος Παναγιώτης Συνέντευξη
Βοστάνης Νικήτας συνέντευξη

Βάσω Αλλαγιάννη Συνέντευξη

Γιάννης Βογιατζής Συνέντευξη
Παντελής Θαλασσινός Συνέντευξη
Alexandra Gravas Συνέντευξη

Παντελής Αμπαζής συνέντευξηΠεριστέρης Φίλιππος ΣυνέντευξηΚωνσταντίνος Χανιάς - ΣυνέντευξηΚουμπιός Μιχάλης ΣυνέντευξηΦάμελλος Μανώλης συνέντευξη
Τουρκογιώργης Άκης συνέντευξηΓιάννης Γλέζος Συνέντευξη
Πασχάλης Τόνιος Συνέντευξη «Παναγούλεια Άσματα»Λαυρέντης Μαχαιρίτσας Συνέντευξη
Γιάννης Κότσιρας ΣυνέντευξηΗρώ Συνέντευξη
Συνέντευξη με τον Κώστα Παρίση από τα «Υπόγεια Ρεύματα»Μάντζιος Κώστας Συνέντευξη

Επισκεφτείτε το «Μουσικόραμα»
  Το "Μουσικόραμα" προτείνει για την έξοδό σας και είναι χορηγός επικοινωνίας στις εκδηλώσεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια: