Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Μέσα στη χαρά, και στις στιγμές υπερηφάνειας που μας χαρίζουν οι αθλητές μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έρχεται μια πίκρα, που θα έπρεπε να κάνει ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες να αναρωτηθούν πολλά, να αναρωτηθούν μέχρι πότε σε αυτή τη χώρα θα θρηνούμε για εκείνους που πέφτουν «εν ώρα καθήκοντος»….
Περίμενα να περάσουν μερικές μέρες για να γράψω αυτό το χρονογράφημα, και πιστέψτε με, είμαι τόσο μπερδεμένος, αλλά και οργισμένος, γιατί βλέπετε, έχω την τύχη και εγώ, να γνωρίζω πράγματα «εκ των εσω» για το Πυροσβεστικό Σώμα, το ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΟΠΩΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΩΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ – ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
Αυτό το έχω γράψει αμέτρητες φορές, και θα το επαναλαμβάνω για να μπει καλά στα μυαλά ΟΛΩΝ των Ελλήνων.
Αυτή είναι η είδηση όπως πρωτοκυκλοφορησε, πριν το επίσημο δελτίο τύπου του Αρχηγείου…
«Θρήνος στο πυροσβεστικό σώμα. Νεκρός πυροσβέστης στη φωτιά στο Παρόρι Βοιωτίας
Νεκρός εν ώρα καθήκοντος έπεσε πυροσβέστης  47 ετών, που επιχειρούσε με συναδέλφους του για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο Παρόρι Βοιωτίας, που εκδηλώθηκε νωρίς το μεσημέρι.
Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε περίπου στις 5 το απόγευμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πυροσβέστης, ένιωσε ξαφνικά αδιαθεσία και λιποθύμησε, μπροστά στους συναδέλφους του. Του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, τεχνητές αναπνοές και μαλάξεις προκειμένου να τον συνεφέρουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ασθενοφόρο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Λιβαδειάς, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πυροσβέστης υπηρετούσε στο πυροσβεστικό κλιμάκιο της Αμφίκλειας. Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του έχει βυθίσει στην θλίψη την τοπική κοινωνία, αφού άλλωστε ζούσε στην Αμφίκλεια με τους γονείς του.»
ΠΗΓΗ: lamiastar.gr
Το τραγικό συμβάν συνέβη την Κυριακή 14 Αυγούστου, και ο άτυχος πυροσβέστης είναι ακόμα ένα από τα πολλά κατά καιρούς θύματα της πυροσβεστικής που «έπεσαν στο καθήκον», και …. Ξεχάστηκαν από τους αρμόδιους.
Όχι από τους Συναδέλφους τους.
Θα πουν τώρα ορισμένοι, «τι δουλειά έχει στην περίπτωση του συγκεκριμένου πυροσβέστη η πολιτική» που έγραψα πιο πάνω.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ Συνέλληνες, ΕΧΕΙ, γιατί ΑΥΤΗ και τα τσιράκια της είναι που τα έχουν διαλύσει ΟΛΑ σε αυτό τον τόπο, ΑΥΤΗ και τα τσιράκια της είναι που φροντίζουν με κάθε επιμέλεια οι εμπρηστές που συλλαμβάνονται να ΜΗΝ τιμωρούνται όπως θα γινόταν σε κάποια άλλη «πολιτισμένη» χώρα, ΑΥΤΗ και τα τσιράκια της είναι η αιτία για τα ΕΞΟΥΘΕΝΩΤΙΚΑ ΩΡΑΡΙΑ του προσωπικού, ΑΥΤΗ και τα τσιράκια της είναι η αιτία που εδώ και χρόνια η πυροσβεστική είναι ΞΕΒΡΑΚΩΤΗ, στην κυριολεξία, ΑΥΤΗ και τα τσιράκια της είναι η αιτία για την εικόνα ΔΙΑΛΥΣΗΣ σε μέσα, μηχανολογικό και ατομικό εξοπλισμό και ένδυση, ΑΥΤΗ και τα τσιράκια της είναι η αιτία για τις σωρηδόν ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ «κρίσεις» και αποστρατείες ΙΚΑΝΟΤΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ οι οποίοι ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ, ΗΓΕΤΕΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, «δικοί μας, η αντίπαλοι»…
Να συνεχίσω να λέω γιατί ΦΤΑΙΕΙ η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ;
Πιστεύω πως δεν χρειάζεται, πως οι «σημαιοκρατούντες» και οι λοιποί ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ τόσο από τις εκαστοτε κυβερνήσεις (ο θεός να τις κάνει), όσο και από το ΑΡΧΗΓΕΙΟ, που ΚΑΙ ΑΥΤΟ έχει ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ πήραν τα μηνύματα τους.
ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ…
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΤΑ ΕΖΗΣΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΖΩ, και ξέρετε Συνέλληνες τι βλέπω ΟΛΑ αυτά τα χρόνια;
Και φυσικά δεν είμαι ο μοναδικός που το βλέπω αυτό, είναι και ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΜΟΝΙΜΟΙ, ΠΕΝΤΑΕΤΕΙΣ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ!
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΝΟΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ, ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ, ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ «ΧΑΛΑΣΟΥΝ» ΤΑ ΠΕΤΟΥΝ.
ΑΥΤΗ είναι η πραγματικότητα Συνέλληνες, ΟΛΑ αυτά τα καταγγέλλουν ΣΥΝΕΧΕΙΑ οι διάφοροι φορείς αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ δεν δίνει «δεκαράκι», παρά μόνο, ΟΤΑΝ θυμηθούν, και είναι να βγουν και στα κανάλια, «βραβεύουν με καθρεφτάκια» κάποιους, για να ρίξουν στάχτη στα ματιά ΟΛΩΝ, στάχτη, σαν και αυτή που γεμίζει τα πνευμονια των πυροσβεστών σε αστικές και δασικές πυρκαγιές….
Εύχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ, ο άτυχος πυροσβέστης να είναι το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΥΜΑ, εύχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ, να υπάρξουν ΚΑΠΟΤΕ εκείνοι, που θα ενδιαφερθούν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, και θα φροντίσουν να ενισχύσουν το Πυροσβεστικό Σώμα με όλα εκείνα που χρειάζεται και ΔΕΝ του τα δίνουν!
Καλό Παράδεισο Συνάδελφε.

Βασίλης Τσούγκαρης

The latest ICOM Digital Signal Processor technology with a compact remote head

The latest ICOM Digital Signal Processor technology with a compact remote head

Read a Quick Reference Guide for the M802 here!

*Click the image below to view the PDF review

Icom M802 Product Review

Standard 4×8 remote controller

The IC-M802 offers an industry-standard 4-inch tall (10.16 cm) remote controller. When set up with the IC-M502 / IC-M504 VHF radio, Icom offers you a complete communications station.

Large LCD with dot matrix characters

You can easily read the alphanumeric name of any of the 1355 ITU channels at a glance with the large LCD display. Nighttime operation is no problem with 10 levels (plus OFF) adjustable backlit display and keypad.

Easy to use in all conditions

The IC-M802 offers two large dials – bank and channel – for easy channel selection. Up to 16 banks of 20 (max.) each for user channels, and 17 banks for ITU channels are available.

Built-in digital selective calling

For added safety at sea, the IC-M802 offers the latest in one-touch DSC emergency communications technology. (ITU Class E standard.) The emergency button is covered by a red, spring loaded hatch to avoid accidental DSC activation.

Digital signal processor advantage

The speech compressor, utilizing DSP, increases average talk power. Flexible filter settings provide for narrow band signals like e-mail, SITOR, FSK and other operation without an optional filter.

150W (PEP) of powerful output

150 Watts of power offers superior worldwide communications. A one piece, die cast aluminum chassis and a large cooling fan allow continuous transmission at full output power– very important for data communications, like e-mail.

One-touch e-mail access

An SSB first! The IC-M802 can be set to memorize your HF e-mail access frequency, mode and bandwidth settings. At sea e-mail has never been easier.
* Please consult with an HF e-mail provider for details.

Automatic antenna tuner, AT-140

An optional automatic antenna tuner, AT-140, easily connects to the IC-M802. When the tuner cannot tune the antenna, the IC-M802 bypasses the tuner and displays a warning indicator on the LCD.

Other features

  • Wide band receive coverage (0.5 – 29.9999MHz)
  • Remote control mic allows you to select channels directly
  • Accessory RS-232C port allows connection of modem, etc.
  • GPS input, NMEA 0183 version 3.01
  • A headphone jack in front of the controller

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

CRT 2000

CRT 2000
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ!!!!! ΔΕΚΤΕΣ ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ.
CITIZEN BAND AM/FM EUROPEAN MULTI-NORMS
LARGE LCD DISPLAY COLORS
MULTI-FUNCTIONS

Το σύννεφο έφερε βροχή

Το σύννεφο έφερε βροχή (βασισμένο στο ομώνυμο τραγούδι του Μάνου Χατζιδάκι και ποίηση του Βαγγέλη Γκούφα). Σειρά: Με αφορμή ένα τραγούδι 2 με CD
Συγγραφέας: Μάρω Θεοδωράκη
Εικονογράφος: Νέστορας Ξουρής
Σειρά: Με αφορμή ένα τραγούδι
Μουσική: Μάρω Θεοδωράκη
Ημερομηνία έκδοσης: 27 Οκτωβρίου 2010
Σχήμα: 21x29
Σελίδες: 40
Εξώφυλλο: Σκληρό
ISBN: 978-960-6864-60-5
Μέρες τώρα ο Πλάτανος του μικρού χωριού παραπονιόταν για τη μοναξιά του, ενώ η γκρίνια του έφτανε μέχρι τΆ ανοιχτά τΆ ουρανού. Όλα όμως αλλάζουν όταν το συννεφάκι έρχεται και με τις σταγόνες του ανατρέπει όλη του τη ζωή. Ο Σπίθας, τα τρυγόνια, η πασχαλίτσα, ακόμα και η κυρία Σμαρώ είναι κάποιοι που θα εντυπωσιαστούν από την ομορφιά του πλατύφυλλου δέντρου. Ένα βιβλίο που μας θυμίζει ότι η φιλία, όταν είναι αληθινή, μπορεί και μας δυναμώνει. Το CD περιλαμβάνει την αφήγηση του παραμυθιού με μουσική υπόκρουση και την απαγγελία του ποιήματος απ τον Βαγγέλη Γκούφα ο οποίος πρόσθεσε και τους δυό τελευταίους στίχους που είχε¨"κόψει" ο Μάνος Χατζιδάκις για να μην χαρακτηριστεί το τραγούδι σε εκείνες τις δύσκολες εποχές πολιτικό!

Ricoh Imaging - Pentax

Pentax K-3
Pentax K-3 II
Pentax K-S2
Pentax K-50
Ricoh GR II
Ricoh WG-5 GPS

ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ ΨΑΡΟΚΟΚΚΑΛΟ (ΛΙΤΟΧΩΡΟ) ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Από την έδρα στο λημέρι

Από την έδρα στο λημέρι 
Ο Γιώργος Τσαντηράκης είναι μια ωραία ανδροπρεπής μορφή, που συνδύαζε τη σπάνια ιδιότητα του αξιωματικού, του αντάρτη και δασκάλου,
γιατί κατά την Κατοχή ελάχιστοι διανοούμενοι και αξιωματικοί βγήκαν στο βουνό. Εκτός από τις πληροφορίες που μας δίνει, με χαρισματικό τρόπο, για τη Χερσόνησο των τελευταίων χρόνων της Τουρκοκρατίας, πολύτιμα είναι και τα στοιχεία για τη συμμετοχή του στο κίνημα του 1935 και την δις εις θάνατον ετυμηγορία του Στρατοδικείου, τον αγώνα του στο μέτωπο της Μακεδονίας και Αλβανίας, τη μυθιστορηματική επιστροφή του στο νησί. Την Κατοχή στη Χερσόνησο αλλά και στην Αθήνα, την οργάνωσή του στο ΕΑΜ και την αρχηγία του στον Εφεδρικό ΕΛΑΣ, το ανέβασμα στο βουνό, τις διώξεις, τις απολύσεις απ’ την εκπαίδευση και την εξορία του στη Μακρόνησο. Επιπροσθέτως, όμως, την αγάπη του στο λειτούργημα του δασκάλου και τους τρόπους διδασκαλίας και παιδαγωγικής της εποχής του, πολύτιμα στοιχεία για την ιστορία της εκπαίδευσης.
Από την έδρα στο λημέρι 
Συγγραφέας: Αντώνης Σανουδάκης Σανούδος
Isbn: 978-960-9692-11-3
Λιανική Τιμή:10,00ευρώ

Αστυπάλαια: Γαστρονομικές απολαύσεις.

Αστυπάλαια: Γαστρονομικές απολαύσεις.

Σημειώστε...

Καλαμάρια στα κάρβουνα.
Ψητό κοτόπουλο με μάνγκο και ανανά.
Παγωτό με άρωμα βασιλικού.

Προγνωστικοί Χάρτες Ανέμων επιφανείας

ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΤΡΙΤΗ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 / 0400 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

ΜΕΡΟΣ 1
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΜΙΑ
ΜΕΡΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 15-08-16/21 UTC
ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1008 ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΥΨΗΛΕΣ 1020
ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 04 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΜΠΟΥΤ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΜΕΛΙΤΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΝΟΤΙΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΙΔΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4. ΗΡΕΜΗ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΔΕΛΤΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ 6 Η 7. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ
ΤΟΥ 24.00 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 25.10 4 Η 5.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 16-08-2016 / 0600 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 16-08-2016
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ 6 ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΜΙΚΡΗ ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 33 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 34 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 34 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 5 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 21 ΕΩΣ 30 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΡΗΤΗ ΕΩΣ 33 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 5 ΜΕ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 22 ΕΩΣ 33 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 22 ΕΩΣ 32 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ Η ΜΕΓΙΣΤΗ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 32 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 17-08-2016
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΤΙΣ
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΩΝ ΟΜΒΡΩΝ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ
ΟΡΕΙΝΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΑΝΟΔΟ.

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς

Bιολάρης Biolaris " ΤΑ ΤΖΙΤΖΙΚΙΑ " 1972

4*Αρχαία Ολυμπία με Ημιδιατροφή+Παιδί Δωρεάν|-50%


Ekdromi.gr
4* Amalia Olympia Hotel - Αρχαία Ολυμπία
4* Amalia Olympia Hotel - Αρχαία Ολυμπία
 3 Ημέρες 2 Άτομα + 1 Παιδί Ημιδιατροφή
Αρχαία Ολυμπία με 179€ από 358€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο
Έκπτωση -50%
179€ από 358€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών στο 4 αστέρων Amalia Olympia Hotel, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, στην Αρχαία Ολυμπία! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Έκπτωση -50%€179 από €358Δες το Τώρα!
Περισσότερες Προσφορές
Preveza Sunset Beach Hotel - Πρέβεζα
 6 Ημέρες 2 Άτομα + 1 Παιδί Πλήρης Διατροφή
Preveza Sunset Beach Hotel - Πρέβεζα
(Έκπτωση -50%)
560€ από 1120€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημερινό και Βραδινό σε Μπουφέ), στο Preveza Sunset Beach Hotel, σε δίκλινο δωμάτιο στην Πρέβεζα! Προσφέρεται κρασί, βαρελίσια μπύρα και αναψυκτικά κατά τη...Δείτε περισσότερα...
Έκπτωση -50%€560 από €1.120
Δες το Τώρα!
4* Thermae Platystomou Resort & Spa - Λουτρά Πλατυστόμου
 3 Ημέρες 2 Άτομα + 1 Παιδί Ημιδιατροφή
4* Thermae Platystomou Resort & Spa - Λουτρά Πλατυστόμου
(Έκπτωση -50%)
159€ από 320€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, στο 4 αστέρων Thermae Platystomou Resort & Spa, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, στο Πλατύστομο Φθιώτιδος μόλις 30 λεπτά από την Λαμία! Παρέχεται Απεριόριστη Κατα...Δείτε περισσότερα...
Έκπτωση -50%€159 από €320
Δες το Τώρα!
Stefania Hotel - Εύβοια
 4 Ημέρες 2 Άτομα + 1 Παιδί Ημιδιατροφή
Stefania Hotel - Εύβοια
(Έκπτωση -50%)
229€ από 458€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), στην Εύβοια στο Stefania Hotel σε δίκλινο δωμάτιο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Έκπτωση -50%€229 από €458
Δες το Τώρα!
5* Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort - Λευκάδα
 6 Ημέρες 2 Άτομα + 1 Παιδί Ημιδιατροφή
5* Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort - Λευκάδα
(Έκπτωση -50%)
790€ από 1580€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στη Λευκάδα, στο 5 αστέρων Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort με Ημιδιατροφή (Αμερικάνικο Πρωινό και Πλούσιο Βραδινό σε Μπουφέ), σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα! Ελ...Δείτε περισσότερα...
Έκπτωση -50%€790 από €1.580
Δες το Τώρα!
5* Galini Wellness Spa & Resort - Καμένα Βούρλα
 6 Ημέρες 2 Άτομα + 2 Παιδιά Πλήρης Διατροφή
5* Galini Wellness Spa & Resort - Καμένα Βούρλα
(Έκπτωση -50%)
699€ από 1398€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, στο 5 αστέρων Galini Wellness Spa & Resort του Ομίλου Mitsis με Πλήρη Διατροφή (Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, στα Καμέν...Δείτε περισσότερα...
Έκπτωση -50%€699 από €1.398
Δες το Τώρα!
4* ΑΧΕΛΩΙΔΕΣ Hotel - Ασπροπόταμος Τρικάλων
 3 Ημέρες 2 Άτομα + 1 Παιδί Ημιδιατροφή
4* ΑΧΕΛΩΙΔΕΣ Hotel - Ασπροπόταμος Τρικάλων
(Έκπτωση -50%)
159€ από 320€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, σε Σουίτα με Ημιδιατροφή (Παραδοσιακό Πρωινό με Βιολογικά Προϊόντα και Βραδινό), στο 4 αστέρων "ΑΧΕΛΩΙΔΕΣ" Hotel στον Ασπροπόταμο Τρικάλων! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισί...Δείτε περισσότερα...
Έκπτωση -50%€159 από €320
Δες το Τώρα!
5* Montana Hotel & Spa - Καρπενήσι
 3 Ημέρες 2 Άτομα + 2 Παιδιά Ημιδιατροφή
5* Montana Hotel & Spa - Καρπενήσι
(Έκπτωση -62%)
189€ από 496€ ( Έκπτωση 62%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 και ένα έως 6 ετών, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa στο Καρπενήσι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο! Προσφέρεται ένα Relax Massage, Ολιστικό Χαλαρωτικό Μασάζ σώμα...Δείτε περισσότερα...
Έκπτωση -62%€189 από €496
Δες το Τώρα!
Xylokastro Beach Hotel - Ξυλόκαστρο
 6 Ημέρες 2 Άτομα + 1 Παιδί Ημιδιατροφή
Xylokastro Beach Hotel - Ξυλόκαστρο
(Έκπτωση -50%)
570€ από 1140€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο Xylokastro Beach Hotel επάνω στο Κύμα, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, στο Ξυλόκαστρο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!
Έκπτωση -50%€570 από €1.140
Δες το Τώρα!
4* Semantron Traditional Village - Ελαιώνας Διακοπτού
 6 Ημέρες 2 Άτομα + 1 Παιδί Ημιδιατροφή
4* Semantron Traditional Village - Ελαιώνας Διακοπτού
(Έκπτωση -50%)
520€ από 1040€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 4 αστέρων Semantron Traditional Village στον Ελαιώνα Διακοπτού, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), σε δίκλινο δωμάτιο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!
Έκπτωση -50%€520 από €1.040
Δες το Τώρα!
5* Valis Resort Hotel - Βόλος
 6 Ημέρες 2 Άτομα + 1 Παιδί Ημιδιατροφή
5* Valis Resort Hotel - Βόλος
(Έκπτωση -50%)
629€ από 1258€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο 5 αστέρων Valis Resort Hotel, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στον Βόλο! Προσφέρεται Τσίπουρο και Μεζές για καλωσόρισμα, 2 Ayurveda Massages, Ελεύθ...Δείτε περισσότερα...
Έκπτωση -50%€629 από €1.258
Δες το Τώρα!