Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Αρσενικό στο νερό του Νεοχωρίου

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ - ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ 10 – 0



Σεπτέμβρης μήνας στη χώρα του ΠΟΤΕ, οι ιθαγενείς ήδη αναστενάζουν για όλα όσα πρόκειται να έρθουν, ο «φύλαρχος» σε μια ομιλία του αλλιώτικη από τις άλλες τους διαβεβαίωσε ότι το 2020 η χώρα θα ευημερεί και ότι ΤΩΡΑ, όλα είναι πλέον πολύ καλύτερα και ότι δεν θα μπουν νέοι φόροι, «δεν χρειάζεται» (λέει αυτός και άλλοι δικοί του), και γενικά, παρουσιάστηκαν τα πράγματα τόσο ρόδινα που οι ιθαγενείς προς στιγμήν σκέφτηκαν να …. ανασάνουν, να σηκώσουν λίγο το κεφάλι μπας και δουν τον ήλιο, γιατί ας μη ξεχνάμε, ότι ζουν μέσα στο μαύρο σκοτάδι, στο σκοτεινό πηγάδι που τους πέταξε ο φύλαρχος και οι «άλλοι».
Και παρολες τις διαβεβαιώσεις του φυλάρχου και των άλλων, οι ιθαγενείς βρέθηκαν μπροστά στο ίδιο ντουβάρι που σπάνε τα κεφάλια τους εδώ και χρόνια, και σαν να μη φτάνει αυτό, στον ορίζοντα φανήκαν νέα «ψαλίδια» για να κόψουν μισθούς συντάξεις, εφάπαξ, και να αποτελειώσουν ότι έμεινε από εκείνο που ΚΑΠΟΤΕ λεγόταν ΥΓΕΙΑ και ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ.
Να τι συμβαίνει στη χώρα του ΠΟΤΕ…
« Οι συνδικαλιστές της πανελλήνιας ομοσπονδίας προσωπικού στους οργανισμούς κοινωνικής πολιτικής και το προεδρείο της ΠΟΣΕ-ΙΚΑ εξέφρασαν τη βεβαιότητα πως σε πρώτη φάση, δηλαδή εντός του 2013, οι επικουρικές θα μειωθούν τουλάχιστον κατά 30%, ενώ οι κύριες συντάξεις θα υποστούν και νέα μείωση κατά 10%. Στην κορυφή της πυραμίδας των μεταβολών είναι τα επικουρικά των πρώην ευγενών Ταμείων, κυρίως αυτά των Τραπεζών, τα οποία δεν μπορούν πλέον να ανταποκριθούν στο ύψος των συντάξεων που παρείχαν σε συνθήκες άνθησης του χρηματοπιστωτικού συστήματος.
Σε κατάργηση οδηγείται και το επικουρικό των ναυτικών, ενώ μέτρα αναμένεται να λάβουν και τα ταμεία που είναι ΝΠΙΔ, προκειμένου να κερδίσουν λίγα χρόνια βιωσιμότητας. Ανάλογες θα είναι και οι αλλαγές στον τομέα της Υγείας με την τάση ένταξης στον ΕΟΠΥΥ να διευρύνεται.
Τη βεβαιότητά τους για τον νέο γύρο περικοπών στις συντάξεις εδράζουν στα διογκούμενα ελλείμματα του μεγαλύτερου επικουρικού Ταμείου, στην αύξηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών στο ΙΚΑ, καθώς και στην έλλειψη προσωπικού, η οποία μετά τις νέες διαθεσιμότητες και σε συνδυασμό με την πολυνομία καθιστά εξαιρετικά προβληματική την εξυπηρέτηση των συνταξιοδοτικών αιτήσεων.
Πλήρως απαξιωτικά ήταν και τα σχόλια για την αποτελεσματικότητα της νέας ρύθμισης περί των ληξιπρόθεσμων οφειλών, αφού, όπως αναφέρθηκε στη συνέντευξη, αφήνει εκτός συστήματος τον κύριο όγκο των οφειλετών και δη όλων όσοι έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση, αφού δεν τίθεται κανένα κριτήριο για την κατάσταση ανεργίας ή χρεοκοπίας. Σύμφωνα με τις ίδιες εκτιμήσεις, ήδη το 50% των ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ δεν μπορούν να ενταχθούν στο σύστημα κι επομένως έχουν σοβαρό πρόβλημα κάλυψης νοσοκομειακών εξόδων, ενώ στον ΟΓΑ το ποσοστό αγγίζει το 55%»
Οι ιθαγενείς πλήρωναν μια ολόκληρη ζωή, και ποιο ήταν το αποτέλεσμα;
Το απόλυτο ΜΗΔΕΝ.
Τα λεφτά τους πήγαν για να καλύψουν τα χρωστούμενα των ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ, τους οποίους το υποτιθέμενο κράτος τους ξέρει, αλλά δεν τους ακουμπά!
Τον κόπο και τον μόχθο των ασφαλισμένων για υγεία και μια σύνταξη στα γεράματα οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και οι υποστηρικτές τους τον εξαφάνισαν.
Χρέωσαν ΟΛΑ τα ταμεία, διέλυσαν την υγεία, και όλο ΘΡΑΣΟΣ έρχονται να ζητήσουν από τους αρρώστους η να πληρώσουν, η να πεθάνουν.
Έρχονται όλο ΘΡΑΣΟΣ με αποτυχημένα σχέδια να γυρίσουν τη χώρα πενήντα χρόνια πίσω.
ΞΑΝΑ στα νοσοκομεία βγήκαν τα ράντζα, οι αυτοκτονίες έχουν αυξηθεί, η ανεργία το ίδιο, και οι μόνοι που είναι κερδισμένοι από όλο αυτό, είναι οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ που μένουν ατιμώρητοι και τρώνε, ροκανίζουν ότι έχει απομείνει από τα ταμεία, από όλη τη χώρα

Βασίλης Τσούγκαρης

Οι αρκούδες πηγαίνουν σχολείο... μαζί σου

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΕΔΡΟΣ - ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Οκτώβριος-Δεκέμβριος 2013

Η Ιστορία του Ελληνικού Ροκ - Η Ιστορία της ελληνικής νεανικής κουλτούρας 1945-1990

Η Ιστορία του Ελληνικού Ροκ - Η Ιστορία της ελληνικής νεανικής κουλτούρας 1945-1990 Νταλούκας Μανώλης (άλλα έργα του συγγραφέα)
Η Ιστορία της ελληνικής νεανικής κουλτούρας 1945-1990
Πρόκειται για το μοναδικό βιβλίο που περιγράφει λεπτομερώς την εξέλιξη της νεανικής κουλτούρας, από το τέλος της Κατοχής, μέχρι τον θάνατο του Παύλου Σιδηρόπουλου.
Στην καινούρια έκδοση προστίθεται η γένεση και η εξέλιξη του ελληνικού πανκ, και η ιστορία του ελληνικού New Wave.
Το ροκ φαινόμενο αναλύεται σε συνάρτηση με την πολιτική ιστορία, και εξηγείται το πού διέφερε αλλά και το πού συσχετίστηκε με την πολιτικοποιημένη νεολαία.
Από τα Χρόνια του Χάους, που ακολουθούν τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο, μέχρι το τέλος της Μελαγχολικής Δεκαετίας, ιδού η συναρπαστική νεανική περιπέτεια στην Ελλάδα.
ISBN 0978-960-547-032-6
Σχήμα 16x24
Εξώφυλλο Μαλακό με αυτιά
Σελίδες 504
Πρώτη έκδοση Δεκέμβριος 2012

Δείπνο της σοκολάτας - Γαστρονομικό δείπνο της Wine Plus

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ: ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΈΝΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ 3ΗΜΕΡΟ


Κερδίστε ένα 3ήμερο στο αγαπημένο μας ξενοδοχείο στην Αίγινα, το Ξανθίππη.xanthippihotel.jpg

ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ

Metaixmio
ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
Φθινόπωρο 2006: Ο εκδοτικός οίκος ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ εγκαινιάζει έναν ΠΟΛΥΧΩΡΟ στο κέντρο της Αθήνας (Ιπποκράτους 118), με στόχο να δημιουργήσει ένα νέο σημείο αναφοράς για τους φίλους των βιβλίων και της τέχνης.
Φθινόπωρο 2013: Έπειτα από επτά πετυχημένα χρόνια λειτουργίας και με αφορμή τον εορτασμό των 20 χρόνων δημιουργικής και συνεχούς παρουσίας των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ανανεώνεται και κάνει μια δυναμική νέα αρχή.
Με νέο λογότυπο και φρέσκια εικαστική ταυτότητα, ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ξανασυστήνεται στο κοινό μαζί με ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2013. Στόχος αυτή τη φορά ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ να γίνει ένας χώρος δημιουργίας και προβληματισμού, ένα στέκι για το βιβλίο και τον πολιτισμό που θα δώσει νέα πνοή στο δοκιμαζόμενο κέντρο της Αθήνας. Στο «Μεταίχμιο», ανάμεσα σε δύο σπουδαίες και ιστορικές γειτονιές του κέντρου, τα Εξάρχεια και το Κολωνάκι, ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ανοίγει τις πόρτες του στη σκεπτόμενη νεολαία, τα δημιουργικά παιδιά και τους ανήσυχους γονείς τους, τους εκπαιδευτικούς που γηράσκουν αεί διδασκόμενοι, τους λάτρεις του βιβλίου και των τεχνών.
ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ
• Στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ διοργανώνονται σεμινάρια και εργαστήρια για ενηλίκους με άξονα το βιβλίο και την ανάγνωση, τη γλώσσα, την εκπαίδευση και τον πολιτισμό, πάντα με έμφαση στη διά βίου μάθηση. Θα δείτε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σεμιναρίων στο σχετικό συνημμένο αρχείο.
• Φέτος, οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ βρίσκονται στο πλευρό του εκπαιδευτικού περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά με μια σειρά προγραμμάτων για την προσχολική, την πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση απαντώντας στην επιτακτική ανάγκη για κατάρτιση και ουσιαστική επιμόρφωση μέσα σε ένα πλαίσιο που σέβεται τους ρυθμούς της σύγχρονης ζωής αλλά και τις δυσχερείς οικονομικές συνθήκες. Δείτε τα προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με την Επιστημονική Ένωση ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ, και τις θεματικές τους στο σχετικό συνημμένο αρχείο.
• Για πρώτη φορά φέτος ο κινηματογράφος συναντά την ψυχολογία στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ! Με αφορμή κινηματογραφικές ταινίες, συζητάμε και μοιραζόμαστε συναισθήματα και προσπαθούμε να λύσουμε το κουβάρι των ανθρώπινων σχέσεων. Μια πρωτότυπη διαδραστική και βιωματική άσκηση για να προβληματιστούμε και να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας και τους άλλους. Δείτε περισσότερα στο συνημμένο αρχείο Cinema Therapy.
• Τα απογεύματα της Παρασκευής και τα πρωινά του Σαββάτου είναι αφιερωμένα στους μικρούς αναγνώστες. Πρωτότυπα εργαστήρια και εκδηλώσεις με αφορμή παιδικά βιβλία δίνουν στα παιδιά την ευκαιρία να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον χρόνο τους διασκεδάζοντας. Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τα δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά.
• Παράλληλα, διοργανώνονται για τους ενηλίκους παρουσιάσεις βιβλίων, θεματικές βραδιές, αφιερώματα σε σπουδαίους συγγραφείς, καθώς και λέσχες ανάγνωσης για μικρούς και μεγάλους.
Σ’ ένα όμορφα διαμορφωμένο περιβάλλον οι φίλοι του βιβλίου μπορούν να βρουν και να ξεφυλλίσουν όλα τα βιβλία και να ενημερωθούν για τις νέες κυκλοφορίες των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, πίνοντας τον καφέ ή το τσάι τους, καθώς και να σερφάρουν ελεύθερα στο Internet, αφού ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ διαθέτει ασύρματο Internet (WIFI).
Στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ λειτουργεί επιπλέον αίθουσα τέχνης που φιλοξενεί όλο τον χρόνο εικαστικές εκθέσεις.
Και για τα γλυκά φθινοπωρινά βράδια, τις ανοιξιάτικες και θερινές φεγγαράδες, ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ μετακομίζει στην ταράτσα, με μια από τις ωραιότερες θέες σε όλο το λεκανοπέδιο, για ειδικές γιορτινές βραδιές με αγαπημένους συγγραφείς.
Παλιότεροι και νέοι φίλοι των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ, ενημερωθείτε για τις δράσεις μας και ελάτε να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε σκέψεις και απόψεις.
Δείτε το πρόγραμμα που έχουμε ετοιμάσει ΕΔΩ και επισκεφθείτε τη σελίδα του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ στο facebook.

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Ο Ρόκο και οι άλλοι ΛΑΚΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ

ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΠΕΜΠΤΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 / 0400 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

ΜΕΡΟΣ 1
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΜΙΑ
ΜΕΡΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 11-09-13/21 UTC
ΑΒΑΘΕΣ ΧΑΜΗΛΟ 1011 ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 12/12 UTC
ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ. ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1017 ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗ
ΣΙΔΡΑ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΕΣ 1010 ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ. ΑΠΟ 12/12 UTC ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΧΑΜΗΛΟ
1012 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 04 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΜΠΟΥΤ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΜΕΛΙΤΑ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΑ
ΒΟΡΕΙΑ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΙΔΡΑ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 4 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 4. ΗΡΕΜΗ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 22.00 5 Η 6. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥ 34.00 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΤΑΥΡΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 4 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΙ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η
5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΕΛΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΒΟΡΕΙΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 5. ΗΡΕΜΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 5. ΗΡΕΜΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5.
ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ. ΗΡΕΜΗ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΗΡΕΜΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5. ΗΡΕΜΗ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΙ. ΗΡΕΜΗ
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ. ΗΡΕΜΗ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ

Η προώθηση του Ελληνικού ελαιολάδου στο εξωτερικό

Η προώθηση του Ελληνικού ελαιολάδου στο εξωτερικό μεταξύ των άλλων προϋποθέτει:
1. την προσαρμογή του προϊόντος στην αγορά-στόχο στην βάση των αρχών του Διαπολιτισμικού Marketing
2. την καινοτομική του εμφάνιση και συσκευασία
3. την διάθεση από τις εξαγωγικές επιχειρήσεις πολιτισμικών στελεχών ικανών να επικοινωνούν με άτομα διαφορετικής-από την δική μας-κουλτούρας.

Στο Συνέδριο Ελαιοτεχνία:
Εξαγωγές ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ, Ανταγωνισμός – Marketing – Τιμολόγηση, 14 Σεπτεμβρίου, ξενοδοχείο Athens Plaza

μεταξύ των διακεκριμένων στο χώρο εισηγητών περιλαμβάνεται και ο Δρ. Γιάννης Κριτσιωτάκις
με θέμα:
Ρόλος και σημασία της διαπολιτισμικής επικοινωνίας στην ανάπτυξη συνεργασιών με το εξωτερικό.
Στους συμμετέχοντες και μόνο θα διαθέσει το βιβλίο του στην τιμή των 12 ευρώ, στο οποίο αναπτύσσονται:
- Ο ρόλος την κουλτούρας στις εξαγωγές
- Οι τεχνικές επικοινωνίας με τις 20 μεγαλύτερες αγορές στόχους του κόσμου

Για αυτούς που δεν έχουν κάνει ακόμη την εγγραφή τους Στείλτε στο: info@eleotexnia.gr
Ονοματεπώνυμο και το κινητό σας

ΜΑΘΕΤΕ ΑΠΟ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΑΣ.
Σ η μ ε ι ώ σ τ ε   την   η μ ε ρ ο μ η ν ί α   στο  η μ ε ρ ο λ ό γ ι ο  σ α ς 14 Σεπτεμβρίου, Ξενοδοχείο Athens Plaza-Σύνταγμα
Περισσότερες λεπτομέρειες: 210 7568888  info@eleotexnia.gr

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 12-09-2013 / 0600 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 12-09-2013
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.
ΜΙΚΡΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΥΨΗΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΠΙΠΕΔΑ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ, ΕΝΩ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΟΠΙΚΟΙ ΟΜΒΡΟΙ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΝΟΤΙΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 33 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 4 ΜΕ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ. ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 32 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΘΜΑΙΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟΙ ΟΜΒΡΟΙ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΟΠΙΚΑ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 36 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 22 ΕΩΣ 31 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 21 ΕΩΣ 32 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 21 ΕΩΣ 35 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΟΙ ΟΜΒΡΟΙ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 18 EΩΣ 32 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13-09-2013
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ, ΠΙΘΑΝΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ. ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΜΕ ΠΑΡΟΔΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ.

Πρώτο κουδούνι στα σχολεία, αβεβαιότητα μετά τον αγιασμό - in.gr


Σε αναβρασμό η εκπαίδευση
Με τους εκπαιδευτικούς σε θέσεις μάχης ανοίγουν την Τετάρτη τα σχολεία. Τα γυμνάσια και τα λύκεια θα ξανακλείσουν από Δευτέρα, οπότε οι καθηγητές ξεκινούν επαναλαμβανόμενες πενθήμερες απεργίες, διαμαρτυρόμενοι για τη διαθεσιμότητα, ενώ οι δάσκαλοι εμφανίζονται έτοιμοι να συμπορευτούν με τους συναδέλφους τους στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.  
Πρώτο κουδούνι στα σχολεία, αβεβαιότητα μετά τον αγιασμό
Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για το νέο Λύκειο
Προαιρετική διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών ζήτησε η Μαρία Ρεπούση
Με τη διπλωματία σε πρώτο πλάνο το διάγγελμα Ομπάμα για τη Συρία
Βίαιη διάλυση διαδήλωσης στην Τουρκία για το θάνατο του Αχμέτ Ατακάν
Φόρμουλα αναβολής των αποφάσεων για τον Μπερλουσκόνι αναζητά η Γερουσία
Ποιοι θα γλιτώσουν τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων το 2014
Επτά σχήματα προχωρούν στο διαγωνισμό για τα περιφερειακά αεροδρόμια
Πρωτογενές πλεόνασμα στο οκτάμηνο, αλλά και «τρύπα» στα έσοδα
Δύο νέα iPhone ανακοίνωσε η Apple
Το μέγεθος των όρχεων καθορίζει τη συμβολή του πατέρα στην ανατροφή των παιδιών
Eντομο-απωθητικό κάνει τον άνθρωπο «αόρατο» στα κουνούπια
Μια πρώτη ματιά στις «Νύχτες Πρεμιέρας»
Ο Λάνθιμος στους 20 ανερχόμενους σκηνοθέτες των New York Times
Ένα ταξίδι στη Λιλιπούπολη ξεκινά από τις κερκίδες του Ηρωδείου
Ελλάδα - Λετονία 1-0 και από το Φάληρο «βλέπεις» Βραζιλία...
Πρώτη προπόνηση στην Λουμπλιάνα για την Εθνική
Ο Γερμανός δικηγόρος, Τόμας Μπαχ, νέος πρόεδρος της ΔΟΕ
 
Μεγάλος Διαγωνισμός "Jobs": κερδίστε ένα iPad και αξεσουάρ
Ο απόηχος των περιοδειών: οι κερδισμένοι και οι χαμένοι του καλοκαιριού!
Σήμερα πάμε θέατρο: 6 θεατρικές προτάσεις για απόψε
Με τη συναυλία του Σαββάτου sold out, οι Scorpions ξεκινούν αύριο με δύναμη!
Η Mercedes-Benz στην 65η έκθεση της Φρανκφούρτης
Η Renault στην 65η έκθεση της Φρανκφούρτης
Η Toyota στην 65η έκθεση της Φρανκφούρτης
Αμοργός, το απέραντο γαλάζιο
Στο Κάβο Ντόρο, με δέος
Μια... ρόδινη αυγή στην Άρτα
Γιατί οι γυναίκες έχουν αδυναμία στα παπούτσια;
5 μυστικά ομορφιάς που δεν θα σας πει ποτέ μία Γαλλίδα
Ποια είναι η Ελένη Ρουσσινού της Miss Violence;
Πίσω στα σχολεία... Τι πρέπει να τρώνε οι μαθητές;
Eντομο-απωθητικό σας κάνει «αόρατους» στα κουνούπια
doctors.in.gr: Η πύλη των ιατρών
Τα 10 πιο σημαντικά πράγματα, που χρειάζονται τα παιδιά από τους μπαμπάδες τους
Πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να αρπάξει ένα παιδί; (BINTEO)
Από τα μάτια φαίνεται γιατί κλαίνε τα μωρά!
Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα νέα iPhone 5S και iPhone 5C
Smartwatch για οδηγούς αυτοκινήτων, επιδεικνύει η Nissan
Playstation Vita TV: Η Sony λανσάρει μίνι κονσόλα 100 δολαρίων
Admiral 54 Sea Force One: Ένα πλωτό έργο τέχνης
Magnum Marine - Bestia 51: Born in the USA