Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Δελτία Θυελλωδών Ανέμων

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ 077 - ΤΡΙΤΗ 05 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013/1330 UTC

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 05-11-13/09 UTC
ΧΑΜΗΛΟ 995 ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΝΟΤΙΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ 998 ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ ΣΤΙΣ 06/03 UTC
ΜΕΛΙΤΑ
ΑΠΟ 05/16 UTC ΜΕΧΡΙ 06/04 UTC
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΑΠ0 05/22UTC ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 06/04UTC
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΑΠΟ 05/16 UTC ΜΕΧΡΙ 05/22 UTC
ΝΟΤΙΟΙ 7 H 8
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΑΠΟ 05/18 UTC ΜΕΧΡΙ 06/04UTC
ΝΟΤΙΟΙ 7 H 8
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΑΠΟ 05/16 UTC ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 06/04 UTC
ΝΟΤΙΟΙ 7 H 8

ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΝΑ ΤΕΡΚΕΣΙΔΟΥ!

Φίλες και φίλοι στις αγαπημένες σειρές βιβλίων με CD Τραγουδώ ό,τι αγαπώ και Μουσικά παραμύθια κυκλοφορούν από σήμερα 2 νέα βιβλία!
ΤΡΑΓΟΥΔΩ Ο,ΤΙ ΑΓΑΠΩ Νο8
Τραγουδώ και μαθαίνω να τρώω σωστά!

Συγγραφέας: Λένα Τερκεσίδου
Εικονογράφος: Νέστορας Ξουρής
Μουσική: Μάρω Θεοδωράκη
Τραγουδούν: Μάρω Θεοδωράκη, Σωτήρης Καρκαλέμης
Έτος: 23 Μάϊου 2012
Σχήμα:13Χ26
Σελίδες:48
ISBN:978-960-6864-70-4  

ΔΕΙΤΕ ΤΟ
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
ΜΟΥΣΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ Νο4
Ο Ερμής το άτακτο πόνυ!

Συγγραφέας: Λένα Τερκεσίδου
Εικονογράφος: Στέλλα Αποστόλου
Μουσική: Νίκος Παπαδογιώργος
Τραγουδούν: Νίκος Ζης, Νεφέλη Παπαναγή, ¶ρης Μακρής, Ίρις Νικολάου, Αργυρώ Βούρου, Αλέξανδρος Δεληγιαννίδης, Ελίζα Βενιζελέα, Χρήστος Θεοδωρακόπουλος.
Έτος:23 Μαίου 2012
Σχήμα:21x21
Σελίδες:48
Εξώφυλλο:Σκληρό
ISBN:978-960-6864-87-2  

ΔΕΙΤΕ ΤΟ
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

54ο ΦΚΘ: News



 
FestivalNews #424
Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε η κριτική επιτροπή του Διεθνούς Διαγωνιστικού του 54ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013 στην Αποθήκη Γ’, παρουσία του διευθυντή του Φεστιβάλ Δημήτρη Εϊπίδη. Φέτος, η κριτική επιτροπή, με πρόεδρο τον ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτη Αλεξάντερ Πέιν, αποτελείται από τους Σκοτ Φούντας (βασικός κριτικός κινηματογράφου του περιοδικού Variety), Άντα Σόλομον (παραγωγός), Εντουάρ Ουαϊντρόπ (καλλιτεχνικός διευθυντής στο «Δεκαπενθήμερο των σκηνοθετών» του Φεστιβάλ Καννών) και Κ. Βήτα (μουσικός).
 
Τη συνέντευξη Τύπου προλόγισε ο κ. Εϊπίδης λέγοντας: «Είναι μεγάλη χαρά και περηφάνια για εμάς το ότι επιτύχαμε να έχουμε αυτούς τους υπέροχους και διακεκριμένους επαγγελματίες ως μέλη της φετινής κριτικής επιτροπής του φεστιβάλ. Πρόεδρος της επιτροπής είναι ο πολύ γνωστός Αμερικανός, με ελληνικές ρίζες, σκηνοθέτης Αλεξάντερ Πέιν. Έχει επισκεφθεί το φεστιβάλ και στο παρελθόν και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που συμμετέχει στην κριτική επιτροπή, ενώ η νέα ταινία του Nebraska είναι η ταινία λήξης της φετινής διοργάνωσης. Θα ήθελα επίσης να αναφερθώ στον Σκοτ Φούντας, έναν πολύ σημαντικό και αξιοσέβαστο κριτικό κινηματογράφου από τη Νέα Υόρκη, τον οποίο διαβάζουν και σέβονται οι σκηνοθέτες. Επίσης δυσκολεύομαι ακόμη να πιστέψω πώς η Άντα Σόλομον, η πιο διακεκριμένη παραγωγός του ρουμάνικου σινεμά, τιμημένη με διεθνή βραβεία, πείστηκε να βρει το χρόνο να συμμετάσχει στην κριτική επιτροπή - νομίζω ότι η σύνθεση της επιτροπής ήταν ελκυστική και για την ίδια. Ο Εντουάρ Ουαϊντρόπ ήταν κριτικός κινηματογράφου τα τελευταία 26 χρόνια στη γαλλική εφημερίδα Liberation, είναι άνθρωπος δραστήριος σε πολλούς τομείς, καθώς και καλλιτεχνικός διευθυντής του «Δεκαπενθήμερου των σκηνοθετών» στο φεστιβάλ των Καννών. Τέλος, χαίρομαι επίσης που έπεισα τον δικό μας Κ. Βήτα, ένα πολυτάλαντο καλλιτέχνη –μουσικό και ζωγράφο- να βρει το χρόνο να δει τις ταινίες και να τις αξιολογήσει».
 
 
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ MISS VIOLENCE
Η ταινία Miss Violence που απέσπασε δύο σημαντικές διακρίσεις στο πρόσφατο Φεστιβάλ Βενετίας -Αργυρό Λέοντα καλύτερης σκηνοθεσίας και Κύπελλο Βόλπι ανδρικής ερμηνείας για τον Θέμη Πάνου- βρέθηκε στο επίκεντρο της 54ης διοργάνωσης, τη Δευτέρα 4/11, μέσα από τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν ο σκηνοθέτης της Αλέξανδρος Αβρανάς και οι ηθοποιοί Ελένη Ρουσσινού και Σίσσυ Τουμάση.
  ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ Κ. ΒΗΤΑ - TRANSFORMATIONS
Δευτέρα 4 & Τρίτη 5/11 (Βασιλικό Θέατρο, 22:00)
Ο Κωνσταντίνος Βήτα θα παρουσιάσει στο κοινό της πόλης το έργο του Μετασχηματισμοί/ Transformations live με μουσική του Μάνου Χατζιδάκι.
Εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία του Φεστιβάλ.
 
 
 
Δεκάλογος / Κριστόφ Κισλόφσκι
Το 54ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης προσφέρει μια σπάνια κινηματογραφική εμπειρία στους σινεφίλ τόσο της παλιάς όσο και της νέας γενιάς. Ο αριστουργηματικός Δεκάλογος του Κριστόφ Κισλόφσκι θα προβληθεί στο σύνολό του, σε μια ειδική προβολή της φετινής διοργάνωσης, έπειτα από 18 χρόνια από την πρώτη προβολή του στις αίθουσες του Φεστιβάλ.
Art Projections
To 54ο ΦΚΘ, σε συνεργασία  με το Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης και το Ίδρυμα Ιωάννου Φ. Κωστόπουλου, παρουσιάζει στο πλαίσιο της 4ης Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης ένα πρόγραμμα προβολών με τίτλο «Art Projections» από τις 4 ως τις 9 Νοεμβρίου 2013, στο Μουσείο Κινηματογράφου - Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης, θέτοντας στο επίκεντρο τον διάλογο ανάμεσα στη σύγχρονη εικαστική δημιουργία και την έβδομη τέχνη.
Βραβείο LUX Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
Το κοινό του 54ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης θα έχει την ευκαιρία να δει αποκλειστικά στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης τις τρεις ταινίες που διαγωνίζονται φέτος για το βραβείο LUX, το οποίο απονέμει κάθε χρόνο το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Πρόκειται για τις ταινίες Μέλι της Βαλέρια Γκολίνο (Ιταλία-Γαλλία), Ραγισμένα όνειρα του Φέλιξ φαν Γρούνινγεν (Βέλγιο) και Ο εγωιστής γίγαντας της Κλίο Μπάρναρντ (Μεγ. Βρετανία).
Έναρξη του Φόρουμ Συμπαραγωγών Crossroads
Σημαντική ενότητα της Αγοράς, το φετινό 9ο Φόρουμ Συμπαραγωγών Crossroads, επέλεξε 16 κινηματογραφικά σχέδια, βάση της ποιότητας του σεναρίου, της δημιουργικής ομάδας και των πιθανοτήτων ολοκλήρωσης της ταινίας. Τα κινηματογραφικά σχέδια αποτελούν είτε παραγωγές ή συμπαραγωγές μιας χώρας της κεντρικής και νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Μεσογείου, είτε συγκεκριμένα στοιχεία της ιστορίας τους συνδέονται με αυτές τις γεωγραφικές περιοχές.

Floral


Τρίτη, 5 Νοεμβρίου, 19:00 Συζήτηση
Εργοτάξιο Ιδεών   
Το Εργοτάξιο Ιδεών κουβεντιάζει με τον Παύλο Κόντο
για τον Αριστοτέλη, τη Φαινομενολογία και τη φιλοσοφική έρευνα στο ελληνικό Πανεπιστήμιο

Στη συνάντηση αυτή, το Εργοτάξιο Ιδεών θα φιλοξενήσει τον Αναπληρωτή Καθηγητή Φιλοσοφίας Παύλο Κόντο, του Τμήματος Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Ο κ. Κόντος είναι συγγραφέας βιβλίων στα γαλλικά, στα αγγλικά και στα ελληνικά, και άρθρων σε ελληνικά και ξένα περιοδικά. Τα ενδιαφέροντά του κινούνται στο χώρο της ευρύτερης φαινομενολογικής σκέψης και, ειδικότερα, στο χώρο της ηθικής. Με αφορμή την πρόσφατη επανέκδοση του βιβλίου του, Aristotle's Moral Realism Reconsidered: Phenomenological Ethics (Routledge, 2011, 2013), θα συζητήσουμε μαζί του για τη Φαινομενολογία, τον Αριστοτέλη και τον Χάιντεγγερ, αλλά και για τη φιλοσοφική έρευνα στο δημόσιο ελληνικό Πανεπιστήμιο σήμερα.
Είσοδος Ελεύθερη



Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου,  22:00 Live
Cookiez   

Οι Cookiez με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου cd-single τους αρχίζουν ξανά τις live εμφανίσεις τους στην Αθήνα με πρώτο σταθμό το Floral στα Εξάρχεια. Ένα κουαρτέτο με jazz funk επιρροές που θα είναι live την Παρασκευή 8/11.
To cd-single τους θα διατίθεται δωρεάν.
Είσοδος Ελεύθερη
Σάββατο, 9 Νοεμβρίου, 18:30 Παρουσίαση Ποιητικής Συλλογής  
Αρτέμης Μούλος – Λίγες Λάμψεις πιο ψηλά
Η ποιητική φωνή του Αρτέμη Μούλου σχολιάζει δροσερή, απέριττη και άμεση την έκταση από το εγώ στο εσύ. Στους στίχους του βρίσκουμε το χαμόγελο, την αισιόδοξη ματιά των πραγμάτων, μικρές αναρωτήσεις για τον κόσμο εντός μας και για την πραγματικότητα εκτός μας. Πρόκειται για την πρώτη εμφάνιση του δημιουργού με αυτή τη συλλογή.
Είσοδος Ελεύθερη
 

Σάββατο, 9 Νοεμβρίου,  22:00 Live 
Dr Vodkatini 
Mε την ενέργεια της Γκέλυς Φλουρή, την αισθαντική φωνή της Cristina Fontana, την εκρηκτική performance του MC Yinka, και τους υπόλοιπους 7 μουσικούς από πίσω να γκρουβάρουν ανελέητα, σίγουρα το σαββατόβραδο της 9ης Νοεμβρίου οι Dr.Vodkatini θα αφήσουν και πάλι το στίγμα τους στήνοντας άλλο ένα απ'τα χαρακτηριστικά soul parties τους, που τους έκαναν γνωστούς στα stages όλης της χώρας την τελευταία 15ετία! GET GROOVY!
Είσοδος 5€

Κυριακή, 10 Νοεμβρίου,  21:30 Live 
Maria Latsinou 
Η γκάμα των φωνητικών της δυνατοτήτων είναι τέτοια που της επιτρέπει να κινείται άνετα στην περιοχή ανάμεσα στο rock attitude της Janis Joplin και τις τεχνικές που έγιναν ευρύτερα γνωστές από την Σαββίνα Γιαννάτου, ενώ παράλληλα μπορεί να είναι τόσο αισθαντική όσο η Luz Casal και τόσο naïve όσο η Mèlanie Pain. Το αποτέλεσμα είναι μία σύγχρονη φωνή που έλειπε από την «μετά-talent show» εποχή μας, με θεατρική παρουσία, theatrale ήχο που συναρπάζει το κοινό ή/και το οδηγεί σε μυσταγωγική εμπειρία.

Είσοδος 3€

 
Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου, 20:00, Παρουσίαση Βιβλίου  
 «Πολυτεχνείο 1973. Η απαρχή του  αυτόνομου κινήματος» του Γιώργου Ν. Οικονόμου.

Το βιβλίο αυτό αναδεικνύει την ιδιαιτερότητα της κατάληψης το 1973 και τη σημασία της για τη σημερινή κρίσιμη κατάσταση που διέρχεται ακόμη μία φορά η νεοελληνική κοινωνία.
Θα μιλήσουν οι:
-Γιώργος Σταματόπουλος, Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα των Συντακτών
-Δημήτρης Παπαχρήστος, Συγγραφέας
-Γιώργος Οικονόμου, Διδάκτωρ Φιλοσοφίας
-Μπάμπης Μαγουλάς, Διδάκτωρ Επιστημών Γλώσσας
-Νίκος Κατσιαούνης, Master πολιτικής επιστήμης


Είσοδος Ελεύθερη

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου, 22:00 Live
Bird On A Wire - A Tribute To The Music Of Leonard Cohen
Ο Καναδός Leonard Cohen είναι ένας από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς στην ιστορία της Rock και παράλληλα ένας χαρισματικός ποιητής και συγγραφέας.Τα τραγούδια του μοιάζουν να'ναι  γεννημένα μέσα από στιγμές σιωπής με τον ίδιο να διαλογίζεται, να αναπολεί τις μνήμες και τα πάθη του, να αναζητά το βαθύτερο νόημα της ύπαρξης του και αν και χαμηλότονα έχουν μια εσωτερική ένταση και μια ροή που  συναρπάζει...
Η μουσική του ευαίσθητη και υπνωτική, υπηρετεί πάντα αυτό το συναίσθημα της γλυκιάς μελαγχολίας και της μοναστικής γοητείας που κουβαλάνε οι στίχοι του...
Η Σεμέλη Ταγαρά μαζί με τον Κώστα Μαγγίνα και τον David Lynch επισκέπτονται ξανά τον μαγικό κόσμο  του Leonard Cohen…..χρησιμοποιώντας αυτή τη φορά πολλά ηχοχρώματα  και εφέ επιχειρούν μια σύγχρονη και πρωτοποριακή προσέγγιση της μουσικής του αποδίδοντας την με ένα ηλεκτρικό, εξπρεσιονιστικό σχεδόν πειραματικό τρόπο...
Είσοδος 5 ευρώ



FLORAL: Θεμιστοκλέους 80, 106 81 Εξάρχεια | τηλ: 210 3800070 | fax: 210 3800071| email: info@floralcafe.gr|

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Ίδρυμα Ευγενίδου


 

Αγαπητοί Φίλοι,

Το Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο γιορτάζει τα 10 χρόνια λειτουργίας του και προσκαλεί τους φίλους του, τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, σε μία ειδική εκδήλωση-παρουσίαση.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στον σύνδεσμο που ακολουθεί:
http://www.eugenfound.edu.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=RESOURCE&cresrc=3243&cnode=149

Η έκθεση φωτογραφίας «Ναοί στο σχήμα του ουρανού» του φωτογράφου Λουκά Χαψή, ξεκινά την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου.
Πληροφορίες στον σύνδεσμο:
http://www.eugenfound.edu.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=RESOURCE&cresrc=3244&cnode=149

Η Οργανωτική Επιτροπή Ενίσχυσης Βιβλιοθηκών διοργανώνει το 9ο Διεθνές Συνέδριο με θέμα: «Εκπαίδευση και Βιβλιοθήκες στον Ψηφιακό Κόσμο». Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 15 και 16 Νοεμβρίου 2013 στο Ίδρυμα Ευγενίδου και απευθύνεται σε βιβλιοθηκονόμους, αλλά και σε εκπαιδευτικούς, διδάσκοντες και επαγγελματίες πληροφορικής.
Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο:
http://www.eugenfound.edu.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=NODE&cnode=400

Η Βιβλιοθήκη διοργανώνει την παρουσίαση του Βιβλίου: «Τα Μικρόβια και ο Άνθρωπος» των Ν. Λεγάκη και Στ. Χατζηπαναγιώτου, την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου και ώρα 18:30, στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος.
Πληροφορίες στον σύνδεσμο:
http://www.eugenfound.edu.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=NODE&cnode=400
Συνεχίζεται, έως τις 10 Νοεμβρίου, η ενότητα «Επιστήμη.. παντός καιρού» και η έκθεση μετεωρολογικών οργάνων, στη Διαδραστική Έκθεση Επιστήμης και Τεχνολογίας.
Πληροφορίες στον σύνδεσμο:
http://www.eugenfound.edu.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=RESOURCE&cresrc=3230&cnode=180
 
Τέλος, μπορείτε να βρείτε προτάσεις για την εκπαιδευτική αξιοποίηση του ντοκιμαντέρ και του ηλεκτρονικού βιβλίου «Γαλιλαίος: Η Μάχη στην Αυγή της Σύγχρονης Επιστήμης» στον σύνδεσμο που ακολουθεί:
http://www.eugenfound.edu.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=NODE&cnode=405

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση.
ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ
 
Λ. Συγγρού 387 - 175 64 Π.ΦΑΛΗΡΟ 
Τηλ: 210 9469600 - Fax: 210 9417372

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΤΣΑΡΟΥΧΑ "ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΠΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ"

www.metaixmio.gr
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Το αγόρι που ζωγράφιζε τον ουρανό
Ο IANOS και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου
του Βασίλη ΠαπατσαρούχαΤΟ ΑΓΟΡΙ ΠΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ
την Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2013, στις 8:30 μ.μ., στο βιβλιοπωλείο IANOS  (Σταδίου 24, Αθήνα).
Με αφορμή το βιβλίο ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με την καθηγήτρια της ΑΣΚΤ Λεώνη Βιδάλη,
τον σεναριογράφο Βαγγέλη Παπαδάκη  και την Ιστορικό Τέχνης Άννα Χουλιαρά.
Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει η ηθοποιός Ασπασία Τζιτζικάκη.

Προγνωστικός Χάρτης Ύψους και Διεύθυνσης Κύματος για 2013-11-06 12:00:00

Οι πιο προσιτοί προορισμοί του πλανήτη. Σε ποια θέση είναι η Ελλάδα; (φωτό)

Ταξίδια που δεν κοστίζουν πολλά, αλλά αξίζουν περισσότερα. aquavista.jpg

ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΤΡΙΤΗ 05 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 / 0400 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

ΜΕΡΟΣ 1
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ 76
ΜΕΡΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 04-11-13/21 UTC
ΧΑΜΗΛΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ 1000 ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΡΓΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ 997 ΣΤΙΣ 05/06 ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΥΨΗΛΕΣ
ΠΙΕΣΕΙΣ 1018 ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 06 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 04 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 6 Η 7 ΓΡΗΓΟΡΑ
ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ.ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΝΟΤΙΟΙ 7 Η 8 ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ. ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΜΠΟΥΤ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΜΕΛΙΤΑ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ
ΕΝΙΣΧΥΟΜΕΝΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΕΝΙΣΧΥΟΜΕΝΟΙ
ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΣΙΔΡΑ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 19.50 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7 ΚΑΙ
ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 19.50 6 Η 7.ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7 ΓΡΗΓΟΡΑ 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΝΟΤΙΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6
ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 22.00 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ.
ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 4 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΑ
ΒΟΡΕΙΑ
ΤΑΥΡΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΕΛΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η
7. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΝΟΤΙΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6 ΕΝΙΣΧΥΟΜΕΝΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7 ΕΝΙΣΧΥΟΜΕΝΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΝΟΤΙΟΙ 4 Η 5 ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 25.10 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 7 ΕΝΙΣΧΥΟΜΕΝΟΙ
ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ ΣΕ ΜΕΛΙΤΑ, ΓΚΑΜΠΕΣ

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 05-11-2013 / 0600 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 05-11-2013
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ.
ΝΟΤΙΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ 7 ΠΙΘΑΝΟΝ 8 ΜΠΟΦΟΡ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 6 ΜΕ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 23 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΙ 5 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ 7 ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ 8 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 21 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΝΟΤΙΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΟΥ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΜΕ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 24 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΙ 5 ΜΕ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 22 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΙΘΑΝΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 5 ΜΕ 7 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟΠΙΚΑ 8 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 23 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ. ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΩΝ ΒΡΟΧΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 5 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 24 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 14 EΩΣ 22 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ THΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 06-11-2013
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ
ΝΕΦΕΛΩΔΗΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ, ΟΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΝΤΟΝΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6, ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ 7 ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΠΙΚΑ 8 ΜΠΟΦΟΡ. ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ.

Δελτία Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

ΑΠΟ : ΕΜΥ/ΕΜΚ
Ελληνικό, 04-11-2013 / 1300 Β
Α.Α. 22 / 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ
ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΑΠΟΨΕ ΔΕΥΤΕΡΑ (04-11-13) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ.
ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ (05-11-13) ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ (06-11-13) :

1. ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ, ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ, ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ. ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.
2. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΕΣ.
3. ΟΙ ΝΟΤΙΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ (ΠΕΡΙΠΟΥ 7 ΜΕ 8 ΜΠΟΦΟΡ) ΕΝΩ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΕΜΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΜΥ WWW.EMY.GR

Δελτία Θυελλωδών Ανέμων

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ 076 - ΔΕΥΤΕΡΑ 04 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013/2130 UTC
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 04-11-13/15 UTC
ΧΑΜΗΛΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ 1000 ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΡΓΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ 997 ΣΤΙΣ 05/06 ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΥΨΗΛΕΣ
ΠΙΕΣΕΙΣ 1018 ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΑΠΟ 05/04 ΜΕΧΡΙ 05/16 UTC
ΝΟΤΙΟΙ 7 Η 8

Qatar Airways: Διπλασιάστε την πολυτέλεια!



quatar3.jpg

ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ - Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ

Μίκης Θεοδωράκης: «Είσαι Έλληνας», «Είμαστε δυο»

Εμφύτευσε τσιπ στο χέρι του χωρίς τη βοήθεια χειρουργού

techit –
τεχνολογικές
ειδήσεις

Λίμνη Τριχωνίδα Σαλέ+Τζάκι|3Μέρες 2Ατομα 99€


    €99 από €200
    Έκπτωση : 51%

€99 
μόνο!  
  Αξία €200
  Έκπτωση 51%
  Κέρδος €101

99€ από 200€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Λίμνη Τριχωνίδα, σε Πέτρινο Σαλέ με Τζάκι, Jacuzzi και Πρωινό στο Θέρμιος Απόλλων! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί με Ποικιλία Τυριών για καλωσόρισμα και ξύλα για το Τζάκι! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Ορεινή Ναυπακτία με 129€ από 258€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα, σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή!
129€ από 258€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στην Ορεινή Ναυπακτία, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στο Ξενοδοχείο «H Ελατού»! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύσετε για 4 γεμάτες ημέρες το όμορφο φυσικό τοπίο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
129€ από 258€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στην Ορεινή Ναυπακτία, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στο Ξενοδοχείο «H Ελατού»! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύσετε για 4 γεμάτες ημέρες το όμορφο φυσικό τοπίο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Λίμνη Πλαστήρα με 99€ από 198€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό!
99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στη Λίμνη Πλαστήρα σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ, στο Hotel Titagion! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχονται δωρεάν ξύλα για το Τζάκι, Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον άκρως χειμωνιάτικο προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στη Λίμνη Πλαστήρα σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ, στο Hotel Titagion! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχονται δωρεάν ξύλα για το Τζάκι, Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον άκρως χειμωνιάτικο προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Ελατοχώρι Πιερίας με 99€ από 200€ (-51%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό!
99€ από 200€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στo Ελατοχώρι Πιερίας, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Σπιτικό Πρωινό στο Atrion Highland Hotel! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink και δύο ποτήρια κρασί στο δωμάτιο το βράδυ! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
99€ από 200€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στo Ελατοχώρι Πιερίας, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Σπιτικό Πρωινό στο Atrion Highland Hotel! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink και δύο ποτήρια κρασί στο δωμάτιο το βράδυ! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Βόλος με 188€ από 400€ (-53%) για 3 ή 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή + Spa, σε 5* Ξενοδοχείο!
188€ από 400€ (Έκπτωση 53%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Valis Resort Hotel με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στον Βόλο! Παρέχεται τσίπουρο και μεζές για καλωσόρισμα, 2 Αntistress Massage 20 λεπτών το καθένα και στη συνέχεια Hamam,  Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν, με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
188€ από 400€ (Έκπτωση 53%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Valis Resort Hotel με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στον Βόλο! Παρέχεται τσίπουρο και μεζές για καλωσόρισμα, 2 Αntistress Massage 20 λεπτών το καθένα και στη συνέχεια Hamam, Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν, με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Ερέτρια με 91€ από 227€ (-60%) για 2 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί σε Deluxe δωμάτιο με Θέα + Ημιδιατροφή σε 5* Ξενοδοχείο!
91€ από 227€ ( Έκπτωση 60%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα, στο 5* Ξενοδοχείο Negroponte Resort στην Ερέτρια, σε Deluxe Δωμάτιο με θέα στη θάλασσα και Πρωινό! Για ένα παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink και ένα Καλάθι με φρούτα στο δωμάτιο σας! Παρέχεται Απεριτίφ και ένα Πλήρες Δείπνο στο εστιατόριο Λεβάντε με θέα τον Ευβοϊκό κόλπο και ένα Μπουκάλι Κρασί ΧΑΡΙΣΜΑ ΑΒΑΝΤΙΣ καθώς και ξενάγηση στο Βραβευμένο Οινοποιείο ΑΒΑΝΤΙΣ με γευστική δοκιμή τεσσάρων ειδών κρασιού!!! Κάντε Ελεύθερη Xρήση του Πλήρως Εξοπλισμένου Γυμναστηρίου, των Γηπέδων Τέννις, Μπάσκετ και Ποδοσφαίρου!  Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για μια πολυτελή διήμερη εκδρομή!!! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αθροιστικά τα κουπόνια για να παρατείνετε τη διαμονή σας!
91€ από 227€ ( Έκπτωση 60%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα, στο 5* Ξενοδοχείο Negroponte Resort στην Ερέτρια, σε Deluxe Δωμάτιο με θέα στη θάλασσα και Πρωινό! Για ένα παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink και ένα Καλάθι με φρούτα στο δωμάτιο σας! Παρέχεται Απεριτίφ και ένα Πλήρες Δείπνο στο εστιατόριο Λεβάντε με θέα τον Ευβοϊκό κόλπο και ένα Μπουκάλι Κρασί ΧΑΡΙΣΜΑ ΑΒΑΝΤΙΣ καθώς και ξενάγηση στο Βραβευμένο Οινοποιείο ΑΒΑΝΤΙΣ με γευστική δοκιμή τεσσάρων ειδών κρασιού!!! Κάντε Ελεύθερη Xρήση του Πλήρως Εξοπλισμένου Γυμναστηρίου, των Γηπέδων Τέννις, Μπάσκετ και Ποδοσφαίρου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για μια πολυτελή διήμερη εκδρομή!!! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αθροιστικά τα κουπόνια για να παρατείνετε τη διαμονή σας!
Αρεόπολη Μάνης με 149€ από 300€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ!
149€ από 300€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Μάνη, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ στο Areos Polis Boutique Hotel! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρoνται 2 Χαλαρωτικά Massage 30 λεπτών το καθένα και μία πιατέλα με Τοπικά Εδέσματα φτιαγμένα από αγνά προϊόντα Μάνης συνοδεία Τοπικού Οίνου, για κάθε ημέρα διαμονής στο Τζάκι του Ξενοδοχείου! Παρέχεται Εarly check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00! Με την αγορά 2 κουπονιών δίδεται άλλη μία διανυκτέρευση Δώρεαν, με Πρωινό! Αποδράστε και απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα!
149€ από 300€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Μάνη, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ στο Areos Polis Boutique Hotel! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρoνται 2 Χαλαρωτικά Massage 30 λεπτών το καθένα και μία πιατέλα με Τοπικά Εδέσματα φτιαγμένα από αγνά προϊόντα Μάνης συνοδεία Τοπικού Οίνου, για κάθε ημέρα διαμονής στο Τζάκι του Ξενοδοχείου! Παρέχεται Εarly check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00! Με την αγορά 2 κουπονιών δίδεται άλλη μία διανυκτέρευση Δώρεαν, με Πρωινό! Αποδράστε και απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα!
Δελφοί με 149€ από 300€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+2 Παιδιά με Ημιδιατροφή, σε 4* Ξενοδοχείο!
149€ από 300€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 10 ετών και ένα έως 2 ετών, στο 4 αστέρων Amalia Hotel Delphi  με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στους Δελφούς, μια ανάσα από την Αράχωβα! Παρέχεται Early Check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες!
149€ από 300€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 10 ετών και ένα έως 2 ετών, στο 4 αστέρων Amalia Hotel Delphi με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στους Δελφούς, μια ανάσα από την Αράχωβα! Παρέχεται Early Check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες!
Λίμνη Πλαστήρα με 98€ από 196€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε Superior Full Lake View Room με Τζάκι και Πρωινό!
98€ από 196€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Λίμνη Πλαστήρα, σε Superior Full Lake View Room με Τζάκι και Πρωινό, στο Υψίβατον Mountain Resort! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες με φόντο το τοπίο της λίμνης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
98€ από 196€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Λίμνη Πλαστήρα, σε Superior Full Lake View Room με Τζάκι και Πρωινό, στο Υψίβατον Mountain Resort! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες με φόντο το τοπίο της λίμνης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καρπενήσι με 239€ από 480€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+2 Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή + Spa, σε 5* Ξενοδοχείο!
239€ από 480€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa στο Καρπενήσι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, του Ηamam, της Sauna, του Γυμναστηρίου, του Παιδότοπου, της αίθουσας μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ, των επιτραπέζιων παιχνιδιών και του parking! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται μοναδικές Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στον κορυφαίο χειμερινό προορισμό!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
239€ από 480€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa στο Καρπενήσι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, του Ηamam, της Sauna, του Γυμναστηρίου, του Παιδότοπου, της αίθουσας μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ, των επιτραπέζιων παιχνιδιών και του parking! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται μοναδικές Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στον κορυφαίο χειμερινό προορισμό!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πορταριά με 194€ από 390€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πλήρη Διατροφή +Spa, σε 4* Ξενοδοχείο!
194€ από 390€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στο 4 αστέρων Portaria Hotel & Spa, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό), στην Πορταριά Πηλίου, σε δίκλινο δωμάτιο! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Ημερησίως μία χρήση της Εσωτερικής Υδροτονικής Πισίνας με Αντίστροφη Κολύμβηση, Μασάζ Ποδιών, Αντίστροφο Βάδισμα, Υδρομασάζ, Νεροκουρτίνες για τον αυχένα, Κανόνια για την πλάτη, Jacuzzi, Hamam, Sauna, Event Shower και Γυμναστήριο! Παρέχεται Late check out στις 14:00! Απολαύστε 3 ημέρες χαλάρωσης στη μαγευτική Πορταριά! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
194€ από 390€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στο 4 αστέρων Portaria Hotel & Spa, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό), στην Πορταριά Πηλίου, σε δίκλινο δωμάτιο! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Ημερησίως μία χρήση της Εσωτερικής Υδροτονικής Πισίνας με Αντίστροφη Κολύμβηση, Μασάζ Ποδιών, Αντίστροφο Βάδισμα, Υδρομασάζ, Νεροκουρτίνες για τον αυχένα, Κανόνια για την πλάτη, Jacuzzi, Hamam, Sauna, Event Shower και Γυμναστήριο! Παρέχεται Late check out στις 14:00! Απολαύστε 3 ημέρες χαλάρωσης στη μαγευτική Πορταριά! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Αριδαία με 89€ από 180€ (-51%) για 3 Hμέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Υδρομασάζ, Χαμάμ και Πρωινό μια ανάσα από τα Λουτρά Πόζαρ!
89€ από 180€ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Υδρομασάζ - Χαμάμ και Πρωινό στην Αριδαία μια ανάσα από τα Λουτρά Πόζαρ, στο Lidra Hotel! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Late check out στις 20:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
89€ από 180€ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Υδρομασάζ - Χαμάμ και Πρωινό στην Αριδαία μια ανάσα από τα Λουτρά Πόζαρ, στο Lidra Hotel! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Late check out στις 20:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Μετέωρα με 75€ από 150€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό!
75€ από 150€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στo Καστράκι των Μετεώρων, στο Meteoritis Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Late check out στις 18:00! Απολαύστε για 3 ημέρες την επιβλητική ομορφιά των Μετεώρων! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
75€ από 150€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στo Καστράκι των Μετεώρων, στο Meteoritis Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Late check out στις 18:00! Απολαύστε για 3 ημέρες την επιβλητική ομορφιά των Μετεώρων! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Νάουσα με 95€ από 190€ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό!
95€ από 190€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Νάουσα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ στο Vermion Hotel μέσα στο αιωνόβιο Πλατανόδασος και στις όχθες της Αράπιτσας! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Εarly check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε για 4 ημέρες την φυσική ομορφιά του τόπου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
95€ από 190€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Νάουσα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ στο Vermion Hotel μέσα στο αιωνόβιο Πλατανόδασος και στις όχθες της Αράπιτσας! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Εarly check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε για 4 ημέρες την φυσική ομορφιά του τόπου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Όλυμπος με 89€ από 180€ (-51%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε Mini Σουίτα με Τζάκι και Πρωινό!
89€ από 180€ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών στον Όλυμπο, σε Mini Σουίτα με Τζάκι και Πλούσιο Πρωινό στο Ξενώνα Δημάτη! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε για 3 γεμάτες ημέρες την Άγρια Ομορφιά των κορφών του Ολύμπου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
89€ από 180€ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών στον Όλυμπο, σε Mini Σουίτα με Τζάκι και Πλούσιο Πρωινό στο Ξενώνα Δημάτη! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε για 3 γεμάτες ημέρες την Άγρια Ομορφιά των κορφών του Ολύμπου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!