Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Όταν μιλάμε για το συγκεκριμένο νοσοκομείο, μιλάμε για ένα ΣΤΟΛΙΔΙ στο χώρο της υγείας, ίσως ένα νοσοκομείο που βρίσκεται μέσα στα ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, και ας μην το θεωρήσουν αυτό κάποιοι υπερβολή.
Πολλές οι «περιπέτειες» που πέρασε το Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου μέχρι να μπει σε λειτουργία πριν από αρκετά χρόνια, μεγάλος ο πόλεμος που δέχτηκε από κάποιους που έβλεπαν πως η λειτουργία του θα χαλάσει τη…. «μαρμίτα» πολλών. Οι Θεσσαλονικείς, σίγουρα θα θυμούνται πολλά ρεπορτάζ από ραδιόφωνο της πόλης, ΤΟΤΕ, που υπήρχαν ακόμα δημοσιογραφικές (πραγματικές ) εκπομπές.
Το Παπαγεωργίου, λοιπόν, ΤΟΤΕ, προς απογοήτευση πολλών ξεκίνησε τη λειτουργία του, και από τότε μέχρι και τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, εξακολουθεί να είναι όπως έγραψα και πιο πάνω ΣΤΟΛΙΔΙ στο χώρο της ανύπαρκτης πλέον υγείας στη χώρα μας, παρέχοντας ακόμα Υψηλού επίπεδου Υπηρεσίες Υγείας.
Βέβαια Συνέλληνες, όπως ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, με τον τρόπο που φρόντισαν να την ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ (ξέρετε πολύ καλά ποιοι), μπήκε και το Παπαγεωργίου σε άσχημες περιπέτειες…..
Διαβάστε αυτό το δημοσίευμα με ημερομηνία 8/2/2016….

«ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ το νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” – Στα 210 εκ. ευρώ οι οφειλές από τον ΕΟΠΥΥ
Υγεία υπό το μηδέν!
Κραυγή αγωνίας εκφράζουν διοίκηση και εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, το οποίο αντιμετωπίζει σημαντικά λειτουργικά προβλήματα, λόγω των μεγάλων χρηματικών ποσών που του οφείλονται από τον ΕΟΠΥΥ κι έχουν ως αποτέλεσμα να μη μπορεί το νοσηλευτικό ίδρυμα να καλύψει τα χρέη του προς τους προμηθευτές του.
Την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Παπαγεωργίου περιέγραψαν στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης , ο πρόεδρος του ΔΣ του νοσοκομείου, Βασίλης Παππάς και η γενική διευθύντρια, Μαρία Γιογκατζή.
“Με τις οφειλές από το κράτος έχουμε αναγκαστεί να χρωστάμε στους προμηθευτές και κάποια στιγμή θα σταματήσουν να μας φέρνουν φάρμακα και υλικά. Έτσι ακόμα και να γίνονται κανονικά οι πληρωμές στο προσωπικό, δεν θα έχουμε λόγο ύπαρξης. Αυτή είναι η δυσκολότερη φάση που περνάει το νοσοκομείο” ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Γιογκατζή.
Από την πλευρά του, ο κ. Παππάς σημείωσε: “Αυτή τη στιγμή, ο ΕΟΠΠΥ μας χρωστάει 210 εκ. ευρώ. Αυτό το ιλλιγγιώδες ποσό. Δεν πρόκειται ποτέ να μας τα δώσει φυσικά. Θα τα διαγράψει υποθέτω. Εμείς χρωστάμε στους προμηθευτές μας 75 εκ. ευρώ. Καταλαβαίνετε λοιπόν τί πλεόνασμα προκύπτει και πώς ένα νοσοκομείο μπορεί να είναι πλεονασματικό”.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασαν οι εκπρόσωποι του νοσοκομείου, το Παπαγεωργίου παρείχε υπηρεσίες ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ σε ανασφάλιστους πολίτες και από αυτά, έχει λάβει από το κράτος μόλις 40.000 ευρώ.
Μάλιστα, διοίκηση κι εργαζόμενοι κάνουν λόγο για άνιση μεταχείριση σε σχέση με άλλα νοσοκομεία της χώρας, η οποία αφορά και την οικονομική ενίσχυση αλλά και την ενίσχυση με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
Όπως ανέφεραν οι εκπρόσωποι του νοσοκομείου, το 2015 δεν δόθηκε στο νοσοκομείο “ούτε ένα ευρώ, σε αντίθεση με άλλα ιδρύματα, ενώ οι μετακινήσεις εργαζομένων αφορούσαν προσωπικό του Παπαγεωργίου που μετακινήθηκε σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα. Σχετικά με τις επιχορηγήσεις, η κα η κα Γιογκατζή τόνισε χαρακτηριστικά: “Στην ανακοίνωση του υπουργείου για το 2015 αναφέρεται ότι δόθηκε επιχορήγηση για πληρωμή προμηθευτών 1 δις. 25 εκ. ευρώ. Το Παπαγεωργίου δεν έχει λάβει ούτε ένα ευρώ το 2015″.
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος επισκέφτηκε πριν λίγο καιρό το νοσοκομείο, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, Παναγιώτη Αβραμόπουλο, έκανε λόγο για “μοναδικό και δακτυλοδεικτούμενο” νοσοκομείο και πρόσθεσε ότι “η τραγική κατάστασή του οφείλεται στην πλήρη αδιαφορία του κράτους. ‘Έχουμε στην πόλη ένα νοσοκομείο σαν κι αυτό και είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Δεν είναι δυνατόν” κατέληξε ο κ. Μπουτάρης.
Τελικά, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να εκδώσει ψήφισμα συμπαράστασης στο νοσοκομείο, το οποίο κι επιθυμεί να παραδώσει στον Υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό.»
ΠΗΓΗ: thestival

Όπως βλέπουμε Συνέλληνες, το σχέδιο να στείλουν ΟΛΟ τον κόσμο στην ιδιωτική περίθαλψη, προχωρεί κανονικά. Το είδατε το ΤΡΕΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ που χρωστά ο (κατά τα άλλα ) Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας στο νοσοκομείο; Είδατε γενικότερα τα νούμερα; Ξύπνησε και πάλι ο παλιός πόλεμος που γινόταν, ΟΛΟΙ εκείνοι που κυνηγούσαν ΤΟΤΕ το Παπαγεωργίου βρήκαν ΜΠΟΛΙΚΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ στις τελευταίες κυβερνήσεις, για να το κλείσουν.
Αυτό ήταν, και είναι το ζητούμενο και ας μη γελιόμαστε.
Το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, είναι ένα ΑΓΚΑΘΙ στα πλευρά των ιδιωτών. Το Ιατρικό προσωπικό του, είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ (επαναλαμβάνω δεν υπερβάλω), όπως και το νοσηλευτικό και το διοικητικό.
Έχω προσωπική γνώση χρόνων, και μη βγει κανένα κομματόσκυλο και αρχίσει τα γνωστά….
Παρόλα τα προβλήματα, μέχρι στιγμής το Παπαγεωργίου ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, εξακολουθεί να σώζει Ζωές για τις οποίες κάποιοι αδιαφορούν.
Στο χέρι ΟΛΩΝ μας είναι να το στηρίξουμε, να μη κλείσει.
Το Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ, ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΙ. Εσείς από Αθήνα μεριά, από το ΑΧΡΗΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΑΣ, κάντε επιτέλους ΜΙΑ ΦΟΡΑ το ΣΩΣΤΟ.
Θα επανέλθω……..

Βασίλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com

Vhf marine αδιάβροχο φορητό 01828


Vhf marine αδιάβροχο φορητό 01828
Περιγραφή
Ισχύς: 1W/5W
Εμβέλεια 10 ν.μ. (18χλμ)
Αδιάβροχο IPX4 Standard
55 κανάλια
Παρακολούθηση 3 καναλιών ταυτόχρονα (16,9 συν 1 επιπλέον)
Μπαταρία επαν/μένη: NIMH
Φορτιστής 12/220V
Extra θήκη για απλές μπαταρίες
3 χρόνια εγγύηση

VHF MARINE POLMAR NAVY-08 PORTABLE - ΑΠΟ ΤΟ RADIO ELEKTRON


VHF MARINE POLMAR NAVY-08 PORTABLE

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΦΟΡΗΤΟΣ VHF marine πομποδέκτης
Σχεδιασμένος για να είναι ένας αξιόπιστος πομποδέκτης VHF, το NAVY-08 προσφέρει υψηλές επιδόσεις, με ενσωματωμένο μικροεπεξεργαστή ελέγχου που παρέχει ρύθμιση σε θαλάσσιες ζώνες VHF καθώς και dual-watch λειτουργίες και  κανάλια μνήμης.
Κανάλι 16 Switch
Παρέχει γρήγορη πρόσβαση στο κανάλι 16, το θαλάσσιο κανάλι που χρησιμοποιείται συχνά.
PLL (Phase Lock Loop)
Παρέχει ακριβή και σταθερή επιλογή καναλιού.
ρύθμιση αποκοπής
Βοήθεια εξάλειψη του θορύβου μεταξύ των μεταδόσεων.
Κλείδωμα
Σας επιτρέπει να κλειδώσετε το πληκτρολόγιο προκειμένου να αποφευχθούν οι έλεγχοι από λάθος πάτημα.
Υψηλή / Χαμηλή Επιλογή ενέργειας
Σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε ενέργεια επιλέγοντας την κατάλληλη ισχύ εκπομπής για μεγάλες ή μικρές αποστάσεις.
Ένδειξη στάθμης μπαταρίας
Δείχνει την κατάσταση της μπαταρίας.
Οθόνη LCD με οπίσθιο φωτισμό
Σας επιτρέπει να λειτουργήσετε τον πομποδέκτη σε σκοτεινό περιβάλλον.
Κανάλια μνήμης
Σας επιτρέπει να αποθηκεύουν τα κανάλια όπως τα κανάλια μνήμης.
Διπλή / Tri-ρολόι
Σας επιτρέπει να επιλέξετε να DW / κανονική λειτουργία ή TRI / κανονική λειτουργία.
Παραδίδεται με: • handstrip κλιπ ζώνης • εγχειρίδιο χρήσης
TECHNICAL DATA
Frequency rangeX 156.025 -157.425 MHz - RX 156.300-162.000 MHz
RF Power
0.8 or 5W (selectable)
Audio distortion
5%
Antenna Impedence
50 Ohm
Sensivity at 12dB SINAD0.25μV
S/N Ratio (20dB)0.8μV
Squelch sensivityTreshold: -8dBμV (EMF)
Audio output power200mW con 10% THD
Power supply
“AA” 4 x batteries
Operating temperature
-15°C to +55°C
Dimension (H x L x D)
123 mm x 60 mm x 37 mm
Weight
190g (without batteries)

Μουσικό Αριθμητάρι

Μουσικό Αριθμητάρι
Συγγραφέας:Κέλλυ Σταμουλάκη, Πηνελόπη Κολοκοτσά
Εικονογράφος:Βίλλυ Καραμπατζιά
Αρίθμηση στην σειρά:32
Μουσική:Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
Τραγουδούν:
Γιάννης Ζουγανέλης, Βασίλης Λέκκας, Ορέστης Τρίκας, Μυρσίνη Δόξα, Σταμάτης Πακάκης, Γιώτα Νέγκα, Πασχάλης Τσαρούχας, Σταύρος Σιόλας, Μαριάννα Τόλη, Ευτυχία Φαναριώτη, Μαυρίκιος Μαυρικίου, Ευρυδίκη
Ημερομηνία έκδοσης:14 Σεπτεμβρίου 2015
Σχήμα:21Χ29
Σελίδες:32
Εξώφυλλο:Σκληρό
ISBN:978-960-567-088-7
Οι αριθμοί τρελάθηκαν και στο παιχνίδι μπαίνουν,
Μικρούς, μεγάλους και παιδιά μαζί τους παρασέρνουν.
Απ’ το μηδέν το στρογγυλό στο δέκα θε να φτάσουν
Και όλα τα εμπόδια μπορούν να ξεπεράσουν.

Το «Μουσικό Αριθμητάρι» είναι ένα βιβλίο με 12 τραγούδια για τους αριθμούς που συνοδεύεται από CD. Μέσα από υπέροχες μουσικές, μελωδικές φωνές των εξαιρετικών καλλιτεχνών που ερμηνεύουν με μοναδική ευαισθησία τα τραγούδια, όμορφες εικόνες και ευφάνταστους στίχους τα παιδιά μαθαίνουν τους αριθμούς παίζοντας και διασκεδάζοντας.
Τα τραγούδια ερμηνεύουν:
Γιάννης Ζουγανέλης, Βασίλης Λέκκας, Ορέστης Τρίκας, Μυρσίνη Δόξα, Σταμάτης Πακάκης, Γιώτα Νέγκα, Πασχάλης Τσαρούχας, Σταύρος Σιόλας, Μαριάννα Τόλη, Ευτυχία Φαναριώτη, Μαυρίκιος Μαυρικίου, Ευρυδίκη

♫ Νιώσε τον ήχο στα ακροδάχτυλά σου!

KA-150: NEO ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΙΑΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ KURZWEIL
Το ψηφιακό πιάνο έχει καθιερωθεί και προσαρμοστεί στις σύγχρονες ανάγκες του μουσικού για ποιοτικό ήχο και χαμηλό κόστος, προσφέροντας παράλληλα και ένα πλήθος από δυνατότητες που παλιότερα συναντούσαμε μόνο σε ακριβά μοντέλα. Μία τέτοια πρόταση είναι και το KA-150 της Kurzweil! διαβάστε περισσότερα...
ΚΑ-90: TO NEO STAGE PIANO ΑΠΟ ΤΗΝ KURZWEIL
Οι ανάγκες για φορητότητα στον μουσικό χώρο αυξάνονται διαρκώς, κυρίως για λόγους ευκολίας και χρηστικότητας. H Kurzweil, ακολουθώντας αυτήν την τάση, παρουσίασε το KA-90, ένα φορητό ψηφιακό πιάνο που απευθύνεται στους μουσικούς που κάνουν one man performance προσφέροντας ένα πλήθος από ποιοτικούς ήχους με το χαρακτηριστικό ηχόχρωμα της εταιρείας, αλλά και μια ευρεία γκάμα με έτοιμα styles μαζί με ακομπανιαμέντα. διαβάστε περισσότερα...
M230 SR/WHITE: ΝΕΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΙΑΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ KURZWEIL
Η παγκόσμια τάση στην αγορά των ψηφιακών πιάνων έχει διαμορφώσει την ζήτηση για φτηνά όργανα, τα οποία καλύπτουν τις άμεσες ανάγκες των μουσικών, αλλά και τις μελλοντικές, με μια πληθώρα χαρακτηριστικών ακόμα και στις φτηνές κατηγορίες. διαβάστε περισσότερα...
Διεύθυνση:
Κεντρικά Γραφεία
Ζαΐμη 6 – 106 83 – Αθήνα
Τηλ: 210 3809605 – 8, 210 3302059-62
Fax: 210 3845755

ΣΥΡΙΖΑ, η διάψευση της λαϊκιστικής υπόσχεσης

Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου: «ΣΥΡΙΖΑ Η Διάψευση της λαϊκιστικής υπόσχεσης.» του Cas Mudde.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Polis Art Cafe (Πεσμαζόγλου 5, Αθήνα) την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016, στις 6:30 μ.μ. **η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 6:30 μ.μ. και όχι στις 7:15 που είχε αρχικά προγραμματιστεί.
Εκδόσεις Επίκεντρο,
Καμβουνίων 9, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54621
τηλ. 2310-256146, Fax 2310-256148
books@epikentro.gr
www.epikentro.gr

ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΜΕΛΑΣ - ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΖΑΡΕΝΤΣΗΣ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΜΥΛΟΣ CLUB

Thessaloniki International Film Festival


 
FestivalNews#545
Τα αφιερώματα του 18ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης αναδεικνύουν σημαντικούς δημιουργούς που επαναπροσδιορίζουν με την τέχνη τους το είδος του ντοκιμαντέρ, καθώς και κρίσιμα θέματα που πρωταγωνιστούν στη σύγχρονη επικαιρότητα. Φέτος, το φεστιβάλ εστιάζει στο προσφυγικό ζήτημα μέσα από το αποκαλυπτικό αφιέρωμα «Πρόσφυγες: Απόδραση προς την ελευθερία;», ενώ παράλληλα, τιμά δύο σκηνοθέτες που μέσα από την ανατρεπτική ματιά τους, «μεταμορφώνουν» τις εικόνες της πραγματικότητας: τον Δανό Γιον Μπανγκ Κάρλσεν και τον Ιρλανδό Μαρκ Κάζινς, οι οποίοι θα παραβρεθούν στη διοργάνωση για να παρουσιάσουν τις ταινίες τους και να συνομιλήσουν με τους θεατές.
 
  Δείτε αυτή την κινηματογραφική εβδομάδα (11-17/02/2016)
LES COWBOYS
Τομά Μπιντεγκέν
Γαλλία
2015
 ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΧΘΗ
Κιγιόσι Κουροσάουα
Ιαπωνία - Γαλλία
2015
 ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ
Γκρίμουρ Χακόναρσον
Ισλανδία
2015
 ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΑΝΙΑ
Τομ Χούπερ
Ηνωμένο Βασίλειο-ΗΠΑ-Βέλγιο-Δανία-Γερμανία
2015
 
 
 
Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης
Δεινός εκφραστής της ιταλικής πραγματικότητας, έντονα πολιτικοποιημένος και με κοινωνικές ευαισθησίες, ο Έτορε Σκόλα (1931-2016), που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο μήνα, υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους ευρωπαίους κινηματογραφιστές. Η Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης τιμά το έργο του ιταλού δημιουργού μέσα από το αφιέρωμα Ο ξεχωριστός κύριος Έτορε Σκόλα που πραγματοποιείται από την Πέμπτη 11 έως και την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016 στην αίθουσα Σταύρος Τορνές. 
 
Μειωμένο εισιτήριο στην Αποθήκη 1 
Για όλο τον Φεβρουάριο* απολαύστε ταινίες πρώτης προβολής στις αίθουσες Τζον Κασσαβέτης & Σταύρος Τορνές της Αποθήκης 1 στο Λιμάνι με μειωμένο εισιτήριο: 6 € (γενική είσοδος).
(* Η προσφορά ισχύει από Δευτέρα έως Πέμπτη)
Festival Shop: Η προσφορά του Φεβρουαρίου!
Τον Φεβρουάριο διατίθεται σε προσφορά η έκδοση Pinku Eiga: beyond pink. Αφορά στο «πίνκου έιγκα», ένα περιθωριακό, υπόγειο αλλά και ανατρεπτικό ρεύμα του ιαπωνικού ερωτικού κινηματογράφου, που εμφανίστηκε στα μέσα της δεκαετίας του '60 μέχρι τις αρχές του '70, με κύριους εκπροσώπους τον σπουδαίο Κότζι Ουακαμάτσου και τον Νομπόρου Τανάκα.
Τιμή προσφοράς: 3,00€
 
Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, Πλατεία Αριστοτέλους 10, Θεσσαλονίκη, Τηλ. 2310378400

Βιβλία για τη Γιορτή του Έρωτα!




                             
                 






Νέος τίτλος: ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ, του Γιάννη Ψυχοπαίδη

Σας ενημερώνουμε ότι κυκλοφόρησε το βιβλίο ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ, μικρά κείμενα για την τέχνη του Γιάννη Ψυχοπαίδη.
18 μικρά κείμενα που αποτυπώνουν τη βαθιά αίσθηση και συναίσθηση της ποιητικής συνάφειας του Γιάννη Ψυχοπαίδη με τον ευρωπαϊκό πολιτισμό, την ελληνική καλλιτεχνική παράδοση και το ελληνικό τοπίο.

Πού θα γίνουν 18.500 προσλήψεις μεσω κοινωφελούς εργασίας από τον Μάρτιο

Κεφαλίδα
Ερχονται 18.500 προσλήψεις σε 49
δήμους μεσω κοινωφελούς
εργασίας

Ερχονται 18.500 προσλήψεις σε 49 δήμους μεσω κοινωφελούς εργασίας

Νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για 18.500 ανέργους σε 49 Δήμους της χώρας, πρόκειται να αρχίσει να υλοποιεί το υπουργείο Εργασίας μέσα στον Μάρτιο. Η αρχή, όπως αποκαλύπτει το ένθετο «Αγορά Εργασίας», θα γίνει με 6.000 προσλήψεις σε 17 Δήμους της χώρας που συγκεντρώνουν τα τρία πιο δυσμενή χαρακτηριστικά της ανεργίας, δηλαδή έχουν ταυτόχρονα, υψηλό ποσοστό ανέργων, υψηλό ποσοστό μακροχρόνια –άνω …
Κοινωφελή
εργασία: Αμεσα οι 32.000
προσλήψεις σε δήμους

Πότε ξεκινάει το πρόγραμμα απασχόλησης μακροχρόνια ανέργων άνω των 50 ετών

Εγκρίθηκε από το διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΕΔ και σε 15 - 20 μέρες ξεκινάει το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για την απασχόληση 15.000 μακροχρόνια ανέργων, ηλικίας άνω των 50 ετών, όπως είπε στο "Πρακτορείο 104,9 FM", η διοικήτρια του οργανισμού, Μαρία Καραμεσίνη. "Σε 15 - 20 μέρες θα έχει βγει η πρόσκληση στον αέρα", είπε η κ. Καραμεσίνη, υπογραμμίζοντας ότι, μέχρι …
Θέσεις
Εργασίας στα Ελληνικά
Πετρέλαια σε Αττική και
Θεσσαλονίκη

Θέσεις Εργασίας στα Ελληνικά Πετρέλαια σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ένας από τους μεγαλύτερους βιομηχανικούς και εμπορικούς Ομίλους στην Ελλάδα, επιθυμεί να προσλάβει προσωπικό για την κάλυψη θέσεων εργασίας στις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Θεσσαλονικης, Ασπροπύργου και Ελευσίνας.  Χειριστών Λειτουργίας για τις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Ασπροπύργου και Ελευσίνας (ΧΛΝ4) - Πατήστε εδώ για να δείτε την προκήρυξη - Πατήστε εδώ για να δείτε το σχετικό έντυπo αίτησης Χειριστών Λειτουργίας για …
Προσλήψεις σε δήμους
στον κλάδο ΔΕ Τηλεφωνητών

Προσλήψεις σε δήμους στον κλάδο ΔΕ Τηλεφωνητών

Τη διαδικασία κάλυψης των κενών θέσεων κλάδου ΔΕ Τηλεφωνητών ζητεί να κινήσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες του δημοσίου και της αυτοδιοίκησης το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Συγκεκριμένα με εγκύκλιο που εξέδωσε ο αρμόδιος γενικός γραμματέας Δ. Τσουκαλάς οι δημόσιες υπηρεσίες, τα Ν.Π.Δ.Δ. και οι ΟΤΑ κάθε βαθμίδας, υποχρεούνται να διορίζουν ή να προσλαμβάνουν στο 80% των κενών θέσεων τηλεφωνητών οικιακών …
Τρεις
αεροπορικές εταιρίες
ψάχνουν προσωπικό από την
Ελλάδα

Τρεις αεροπορικές εταιρίες ψάχνουν προσωπικό από την Ελλάδα

Ημέρα Καριέρας στην Αθήνα διοργανώνει στις 26 Φεβρουαρίου η αεροπορική εταιρεία Emirates. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 09:00 π.μ. στο ξενοδοχείο Athens Electra Palace, και θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν γυναίκες και άντρες που επιθυμούν να εργαστούν ως πλήρωμα καμπίνας στην εταιρεία και να ζήσουν στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι. Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της Ημέρας Καριέρας οι υποψήφιοι θα …
Πανελλαδικές
εξετάσεις 2016: Στη
δημοσιότητα η αίτηση-δήλωση
για συμμετοχή των
υποψηφίων

Πανελλαδικές εξετάσεις 2016: Στη δημοσιότητα η αίτηση-δήλωση για συμμετοχή των υποψηφίων

Τις αιτήσεις - δήλωσης υποψηφιότητας για συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2016, που πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους όλοι οι υποψήφιοι ανήρτησε στο Διαδίκτυο το υπουργείο Παιδείας. Η προθεσμία ορίζεται από την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου ως και την Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου για όλους τους υποψηφίους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων …
Δημοσιεύονται οι
προσκλήσεις για τα νέα
προγράμματα ΕΣΠΑ

Δημοσιεύονται οι προσκλήσεις για τα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ

Προς δημοσίευση βαίνουν οι προσκλήσεις για τις τέσσερις νέες δράσεις του προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» (ΕΣΠΑ 2014-2020). Την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου, στις 14:30, στον 3ο όροφο του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού (Νίκης 5-7), ο Υπουργός Γιώργος Σταθάκης, η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, ο Υφυπουργός Αλέξης Χαρίτσης, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Παναγιώτης Κορκολής, η Ειδική …
Ανοιχτές
θέσεις εργασίας στην COSMOTE

Ανοιχτές θέσεις εργασίας στην COSMOTE

Ευκαιρίες απασχόλησης σε νέους ανθρώπους προσφέρει ο Όμιλος COSMOTE με την ανακοίνωση θέσεων διαφόρων ειδικοτήτων, σε πολλές περιοχές της χώρας. Συγκεκριμένα, ο Όμιλος COSMOTE ενδιαφέρεται να προσλάβει: Business Intelligence Engineer IT Project-Product Manager Billing Systems Software Engineer OSS Developer/Analyst Portals Software Engineer IT Demand-Business Relationship Manager Software Engineer/Developer/Analyst IT Architect Software Engineer Wholesale Software Engineer. Ο Όμιλος COSMOTE παραμένει στις …
Στην
τελική ευθεία η προκήρυξη
500 θέσεων σε πανεπιστήμια
και ΤΕΙ

Στην τελική ευθεία η προκήρυξη 500 θέσεων σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η διαδικασία έκδοσης της προκήρυξης 500 θέσεων στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας, καθώς θα είναι έτοιμη από πλευράς υπουργείου Παιδείας την ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου. Ήδη, σήμερα, η αναπληρώτρια υπουργός Σία Αναγνωστοπούλου είχε συνάντηση με τους πρυτάνεις και τους προέδρους των ΤΕΙ, για να συζητηθούν τα κριτήρια που θα αναφέρονται στην …

Αθήνα: 7 μπαρ του κέντρου που πρέπει να έχεις επισκεφτεί

Αθήνα: 7 μπαρ του κέντρου που πρέπει να έχεις επισκεφτεί.

Προγνωστικοί Χάρτες Ανέμων επιφανείας