Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΛΛΗΝΑ

Τον τελευταίο καιρό γινόμαστε όλοι αποδέκτες άσχημων ειδήσεων οι οποίες μιλούν για νέα «χαράτσια», για «φορολογικές παγίδες», για ένα σωρό σε τελική ανάλυση «τζερεμέδες» που καλούμαστε ΟΛΟΙ να πληρώσουμε.
Δεν ξέρω τι «ληγμένα» πίνουν ΟΛΟΙ αυτοί, Έλληνες και Ευρωπαίοι.
Σε έναν ΛΑΟ ήδη ξεζουμισμένο, έρχονται και ζητούν συνέχεια να πάρουν!
Να πάρουν ΤΙ;
Δεν έμεινε και τίποτα άλλο να δώσουμε εκτός από το τομάρι μας.
Ας το γδάρουν να το πάρουν κι αυτό.
Χρωστάς λέει και έτσι και σε πιάσουν για οποιοδήποτε ποσό, πας στον εισαγγελέα!
Σοβαρά;
Χτιστε μερικές χιλιάδες φυλακές ακόμα, γιατί για φυλακή είναι κάποια εκατομμύρια Ελλήνων.
Και δεν φτάνει που ζητούν συνέχεια, έχεις και τους διάφορους μέσα από τα ΜΜΕ, (αναλυτές τους λένε και καλά) να εκβιάζουν έμμεσα και άμεσα τον κοσμάκη μιλώντας για «καταστροφή», για επιστροφή στη δραχμή, για ένα σωρό εν πάσει περιπτώσει.
Συγγνώμη ρε παλικάρια, αλλά για ΠΟΙΑ καταστροφή συζητάτε;
Έχουμε πιάσει ΠΑΤΟ εδώ και καιρό.
Τι άλλη καταστροφή;
Θα πάμε ακόμα ποιο βαθιά;
Θα βρούμε τον πάτο του πάτου;
Και λοιπόν;
Σε λίγες μέρες έχουμε εκλογές.
Το Εθνικό μας σπορ.
Τι θα κάνει όποια κυβέρνηση βγει (αν βγει);
Οι πολιτικοί ακόμα δεν πήραν το μήνυμα του κόσμου, το οποίο ήταν ΞΕΚΑΘΑΡΟ, και εξακολουθούν να κάνουν τα δικά τους, κοιτάζοντας ΜΟΝΟ την καρέκλα τους και όχι το εθνικό συμφέρον.
Αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν αλλάζει.
Οι εταίροι μας (εταίρες) ζητούν να τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας.
Μόνο που οι όποιες δεσμεύσεις υπογραφήκαν ΧΩΡΙΣ εμάς.
Διαλύθηκαν ΟΛΑ.
Ότι δεν πετυχε ο πόλεμος στη χώρα μας, το πετυχαν οι πολιτικοί μας.
Αυτό είναι που θα πληρώνουμε με το αίμα μας (πλέον) όσο ζούμε.
Βασίλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com

Πρόσκληση: Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, του Δημήτρη Σωτάκη | Booze 29-05-12

Οι εκδόσεις Κέδρος σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Δημήτρη Σωτάκη Ο θάνατος των ανθρώπων
Τρίτη 29 Μαΐου και ώρα 20:00, στη νέα στοά του Booze Cooperativa
Ο Δημήτρης Σωτάκης θα συνομιλήσει με τους συγγραφείς Αμάντα Μιχαλοπούλου και Θανάση Χειμωνά.
Αποσπάσματα από το μυθιστόρημα θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Μάντυ Λάμπου και Κλέλια Ρένεση.
Νέα στοά του Booze Cooperativa: Κολοκοτρώνη 57-59

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ

Του Δρ. Δ.ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ
ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΓΓΕΙΑ
Η ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΈΝΑ ΑΥΤΟΑΝΟΣΟ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΣΗΜΑ ΠΟΥ, ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, ΈΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΤΗΣ ΜΥΕΛΙΝΗΣ ΣΤΑ ΝΕΥΡΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ.
Πέρα από αυτό, ο αιματολογικός παράγων παίζει τεράστιο λόγο και στην εμφάνιση και στην εξέλιξη. Μπορεί οι διαδικασίες της κλινικής εμφάνισης της σκλήρυνσης κατά πλάκας να αποτελούν ουσιαστικά μέρος της διαταραχής της αμύνης του οργανισμού, όμως η αιματική κυκλοφορία είναι αυτή που έχει ένα τεράστιο μέρος ευθύνης για την εξάπλωση της ασθένειας. Ιδιαίτερα στα αρχικά στάδια της σκλήρυνσης κατά πλάκας, μια αιματολογική διαταραχή μπορεί να προκαλέσει την έναρξη και τη γενίκευση της νόσου, διότι αποτελεί το «διάδρομο» που χρησιμοποιεί το ανοσοποιητικό, προκειμένου να στοχεύσει τα νευρικά εκείνα κύτταρα που είναι να πληγούν. Αυτός είναι ο λόγος που στη σκλήρυνση κατά πλάκας, ασχέτου σταδίου έκφρασης της, η διεξοδική έρευνα μιας αιματολογικής κατάστασης είναι απόλυτα απαραίτητη. Π.χ. η έρευνα για μια αναιμία.

Ο ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ «ΛΟΛΑΣ»

Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012, στις 8:30 το βράδυ, στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Με αφορμή την έκδοση του πρώτου του βιβλίου ο Κωστής Μαραβέγιας περιμένει φίλους, γνωστούς και άγνωστους, στην όμορφη ταράτσα του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα, 6ος όροφος)
κάτω από τα αστέρια της πόλης για να γνωρίσουν τη ΛΟΛΑ.
Σας περιμένουμε όλους και όλες!

Η ΛΟΛΑ κυκλοφορεί σε ειδική έκδοση μαζί με τον ομώνυμο νέο του δίσκο από τη MINOS EMI
και διατίθεται στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΛΟΛΑΣ

Ένα τραγούδι, ένας δίσκος, μια ιστορία
Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του πολύ πετυχημένου Welcome to Greece ο Maraveyas ilegál επιστρέφει με νέο δίσκο. Τίτλος του: Η Λόλα. 11 καινούργια τραγούδια, 11 νέες ιστορίες με τον γνωστό συνδυασμό των ποικίλων μουσικών επιρροών που συνθέτουν τον χαρακτήρα όλων των δισκογραφικών δουλειών του Maraveyas ilegál, που για ακόμα μια φορά αγαπήθηκε πολύ από το ραδιόφωνο, τον Τύπο και το κοινό.
Η Λόλα άλλαξε τη ζωή του έπειτα από το ταξίδι του στο Καστελόριζο την άνοιξη του 2010. «Σε μια περίεργα αμήχανη εποχή εμφανίστηκε στη ζωή μου η Λόλα. Εν μέσω εθνικής περισυλλογής και της κόντρας της λογικής -με οδηγό το “πρέπει”- με το συναίσθημα -με οδηγό το “θέλω”-, εμφανίζεται η Λόλα και ανατρέπει τα πάντα». Η Λόλα αποτελεί την πιο ανέλπιστη μούσα, ένα σύμβολο αισιοδοξίας, ομορφιάς και αγάπης μέσα σε μια ιδιαίτερη πραγματικότητα.
Την ιστορία της Λόλας κατέγραψε ο Κωστής Μαραβέγιας και μας την αφηγείται σε ένα cd και σε ένα βιβλίο 104 σελίδων που συνοδεύει το cd σε μια ειδική έκδοση. Το βιβλίο του Κωστή Μαραβέγια με τίτλο Η Λόλα, το οποίο περιέχει και το ομώνυμο άλμπουμ του, διατίθεται σε όλα τα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Ο ήρωας της ιστορίας ερωτεύεται τη Λόλα, ένα κορίτσι διαφορετικό από τα άλλα, φευγάτο, που δεν του αρέσουν οι δεσμεύσεις. Τους παρακολουθούμε στο ταξίδι τους προς το Καστελόριζο όπου ο τότε πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου αναγγέλλει ότι η χώρα θα καταφύγει στο ΔΝΤ.
Το λαβ στόρι μπλέκεται με την κοινωνικοπολιτική πραγματικότητα, το φανταστικό με το πραγματικό.
info

Ο Κωστής Μαραβέγιας μιλάει
ΕΔΩ για τον δίσκο και για το βιβλίο του.
Ακούστε το ομότιτλο τραγούδι
http://www.youtube.com/watch?v=S8V3QUWvwwg

Περισσότερα για τον Κωστή Μαραβέγια και για το πρόγραμμα εμφανίσεων και συναυλιών του θα βρείτε στον προσωπικό του δικτυακό τόπο:
http://www.maraveyas.net/

Εκδήλωση-Συζήτηση: "Ένας χρόνος μετά" - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

6 Ιουνίου 2012: Διάβαση της Αφροδίτης

Στις 6 Ιουνίου 2012 θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ένα σπάνιο αστρονομικό φαινόμενο: την διάβαση της Αφροδίτης μπροστά από τον δίσκο του Ήλιου. Στην Ελλάδα η διάβαση θα είναι μερικώς ορατή και θα μπορέσουμε να παρατηρήσουμε το τελευταίο μέρος της. Η επόμενη φορά που θα συμβεί ξανά μια διάβαση της Αφροδίτης θα είναι το 2117!!! 
Ένα από τα σπανιότερα αστρονομικά φαινόμενα:
Γνωρίζουμε αρκετά αστρονομικά φαινόμενα που είναι σπάνια, όπως η εμφάνιση του κομήτη Χάλλεϋ κάθε 76 χρόνια, οι διαβάσεις του Ερμή μπροστά από τον δίσκο του Ήλιου κάθε 3 με 13 χρόνια, αλλά και φαινόμενα που είναι λιγότερο σπάνια όπως οι σεληνιακές και οι ηλιακές εκλείψεις.
Οι διαβάσεις της Αφροδίτης όμως κατέχουν τα πρωτεία: εμφανίζονται ανά δυο με χρονική μεταξύ τους απόσταση τα οχτώ χρόνια, ενώ τα ζευγάρια διαβάσεων απέχουν μεταξύ τους εναλλάξ 121,5 και 105,5 χρόνια. Ο συνολικός χρόνος για έναν πλήρη τέτοιο κύκλο είναι 243 χρόνια. Η προηγούμενη διάβαση συνέβη τον Ιούνιο του 2004 και ήταν πλήρως ορατή από την Ελλάδα, ενώ η επόμενη θα συμβεί το 2117.
Είναι η πρώτη διάβαση στην Ιστορία με την Αφροδίτη να διαθέτει τεχνητό δορυφόρο, το Venus Express της Ευρωπαϊκής Διαστημικής Υπηρεσίας ESA.
Πως φαίνεται μια διάβαση;

Η Αφροδίτη έχει περίπου το ίδιο μέγεθος με την Γη αλλά λόγω απόστασης φαίνεται πολύ μικρή. Είναι το λαμπρό “άστρο” που βλέπαμε στα δυτικά τους προηγούμενους μήνες λίγο μετά την δύση του Ήλιου. Καθώς πλησιάζουμε προς την ημέρα της διάβασης η απόστασή της από τον Ήλιο θα μικραίνει, η Αφροδίτη θα χαθεί στην λάμψη του και στις 6 Ιουνίου θα την δούμε να διασχίζει τον λαμπρό δίσκο του.
Το φαινόμενο θα διαρκέσει 6 ώρες, αλλά η Ελλάδα αυτή την φορά δεν θα είναι σε κατάλληλη θέση και έτσι θα δούμε τον Ήλιο να ανατέλλει στις 6 το πρωί με την Αφροδίτη να βρίσκεται ήδη μέσα στον δίσκο του. Σιγά σιγά θα μετακινείται προς τα δυτικά πάνω στον δίσκο του Ήλιου μέχρι την στιγμή που θα βγεί από αυτόν στις 8 το πρωί και δεν θα είναι πλέον ορατή.
Πως θα παρατηρήσουμε το φαινόμενο;

Η παρατήρηση της διάβασης δεν απαιτεί κάποιο ακριβό ή περίπλοκο εξοπλισμό - στην πραγματικότητα θα μπορούσε κάποιος να τη δει και δια γυμνού οφθαλμού (με τα κατάλληλα ηλιακά φίλτρα όπως είναι τα ειδικά γυαλιά εκλείψεων). Βεβαίως η χρήση κάποιου οπτικού οργάνου, όπως ένα ζευγάρι κιάλια ή ένα μικρό τηλεσκόπιο θα προσφέρει στον παρατηρητή την ευχέρεια να δει πολλές περισσότερες λεπτομέρειες.
Σε κάθε περίπτωση, το φως του Ήλιου θα πρέπει να ελαττωθεί τόσο (τουλάχιστον κατά 100.000 φορές) ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ζημιά για τα μάτια. Χωρίς κανένα ίχνος υπερβολής, χωρίς την κατάλληλη προστασία υπάρχει κίνδυνος μόνιμης βλάβης (τύφλωσης).
Αναλυτικές πληροφορίες για την διάβαση, την ιστορία των παρατηρήσεων της ανά τους αιώνες, λεπτομέρειες για τις φάσεις της, την επιστημονική της αξία, την ασφαλή παρατήρηση καθώς και συνδέσμους ζωντανής μετάδοσης απ' όλο τον κόσμο, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα που ετοίμασε ο Όμιλος Φίλων Αστρονομίας Θεσσαλονίκης στην διεύθυνση:
http://transitofvenus2012.blogspot.com/
ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
Αλεξανδρείας 113, περιοχή Μαρτίου, τηλ: 2310 423133

43&11 / ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ


ΑΛΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑ
43 & 11  

O Tομ Ράιτ τα έχει όλα. Επιτυχία, γοητεία, φήμη, και απόλυτο έλεγχο στη ζωή του. Μέχρι τη στιγμή που του συμβαίνει ένα ατύχημα και τα πάντα στη ζωή του έρχονται τα πάνω - κάτω.
Μετά από αυτό, αρχίζουν να συμβαίνουν πολύ παράξενα πράγματα...
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

Κέρκυρά... Κέρκυρα... με το ποντικονησι!

Κέρκυρα: 58€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο Κέρκυρα: 58€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο.Μπάνιο στις ομορφότερες πλαζ του Ιονίου,καφεδάκι με θέα το Ποντικονήσι και φρέσκα ψάρια σε μαγαζιά μέσα στη θάλασσα. Όλα αυτά σε μια φανταστική τιμή για να ξεκινήσετε το καλοκαίρι σας!
Λευκάδα,Άγιος Ιωάννης στο ξενοδοχείο Verde Fenia 95€ για 4ήμερο για 2 άτομα

Λευκάδα,Άγιος Ιωάννης στο ξενοδοχείο Verde Fenia 95€ για 4ήμερο για 2 άτομα χωρίς πρωινό. Στη Λευκάδα στο σμαράγδι του Ιονίου το Villa Verde Fenia συνδυάζει την απλότητα και την κομψότητα και αποτελεί ένα καταφύγιο για χαλάρωση και αξέχαστες διακοπές.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

"Εσχάτη προδοσία" από τον γιατρό Αντωνίου
Και ο ΛΕ.ΠΑ. θύμα της κρίσης!
Μμμ..πού το ΄κρυβε αυτό το ταλέντο ο ΛΑ.Ο.Σ.;
Έπαθε την πλάκα της η Christine Lagarde
Σφοδρή επίθεση του ΠΑΣΟΚ στον δικομματισμό

Καταποντισμός για τον άγγλο βετεράνο, την Ελλάδα και την Κύπρο στη Eurovision...

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ
www.avopolis.gr
16 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ!
Καταποντισμός για τον άγγλο βετεράνο, την Ελλάδα και την Κύπρο στη Eurovision... Η Σουηδία στην πρώτη θέση.
Unfair πρακτικές της βρετανικής διαφημιστικής της VW για το Polo... Ζήτησαν κομμάτι των Beach House και αφού δεν πήραν άδεια, απλά το αντέγραψαν...
Το τέλος των Beastie Boys;
Συνέντευξη: Afghan Whigs (Greg Dulli)
Συνέντευξη: Lost Bodies
ΠΗΓΑΜΕ / ΕΙΔΑΜΕ
Sleep
Moon Duo + A Victim Of Society & Lunar Miasma
Αφιέρωμα στον Μιχάλη Σουγιούλ
Nicola Piovani
ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΑ ΝΕΑ
Oι Burger Project στο Floral την Παρασκευή 1η Ιουνίου
Ο Λάκης Παπαδόπουλος και οι φίλοι του, στις 5 Ιουνίου
Cancer Bats w/ Heavier Than God, στις 12 Ιουνίου
Η Julia Holter στις 20/6 στο KooKoo
Οι Orbital και Κ.ΒΗΤΑ στο UTOPIA 12 το Σάββατο 23 Ιουνίου
Εjekt Festival στις 27 Ιουνίου
Τα νέα ονόματα στο line up του Rockwave festival με πλήθος ελληνικών συγκροτημάτων ανάμεσα τους
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας στο Καλλιμάρμαρο
Pink Martini στις 11 Ιουλίου στο Θέατρο Λυκαβηττού
O ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ!
ΜΟΝΟ ΜΕ 3,50 ΕΥΡΏ!
Το Sonik #77 στα περίπτερα
...Ένα μεγάλο αφιέρωμα στα reunions!
Επαιρναν τους πιο ισχυρούς όρκους (στο Θεό τέλος πάντων που πιστεύουν) οι Stone Roses τα προηγούμενα χρόνια ότι δεν θα επανασχηματιστούν.
Κι όμως, τα 10 εκατομμύρια λίρες για τις πρώτες τρεις εμφανίσεις τους το 2012 και τα εχέγγυα ενός θριαμβευτικού εμπορικού come back, τους έκαναν να ξανασκεφτούν αυτό το «ποτέ» και να ενδώσουν σε ένα reunion που θα σταθεί δίπλα στα δεκάδες που έχουν λάβει χώρα τις δύο τελευταίες δεκαετίες. Τελικά, και τον τάφο της μπάντας ξεσκάλισε ο John Squire (παρά τις αντίθετες δηλώσεις του 2009) και την προσωπική του πικρία παραμέρισε ο Ian Brown, που το 2009 είχε δηλώσει στο περιοδικό Word για το συνεργάτη του: «Μου έστειλε ένα κομμάτι εδώ και 18 μήνες –πολύ καλό, ακουγόταν όμορφο, μου άρεσε– αλλά οι γιοι μου μου είπαν: “Μπαμπά, δεν μπορείς να δουλέψεις μ’ αυτό. Ο άνθρωπος σε πούλησε έτσι δεν είναι;”».

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ.ΚΡΑΤΗΣΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ.Live.

To twitter "διαγράφει" λογαριασμό που κάνει αναφορά στον Τσίπρα και την έξοδο από το ευρώ - Λάθος μεν, αλλά θα βαθμολογηθεί κανονικά το επίμαχο θέμα της φυσικής!!! - Αναδίπλωση Σαμαρά για τον Κοντογιάννη στην Ηλεία

Πήραν τα λεφτά οι τράπεζες!
Μεσοβέζικο σενάριο για τις 18 Ιουνίου από την Goldman Sachs

Αναδίπλωση Σαμαρά για τον Κοντογιάννη στην Ηλεία

To twitter "διαγράφει" λογαριασμό που κάνει αναφορά στον Τσίπρα και την έξοδο από το ευρώ

Μαζί και πάλι..

Αγνοείται βρετανός στον Όλυμπο

Ζευγάρι Βόσνιων κακοποιούσε επί οκτώ χρόνια νεαρή γερμανίδα

Λάθος μεν, αλλά θα βαθμολογηθεί κανονικά το επίμαχο θέμα της φυσικής!!!

Δεκαεξάχρονος ινδός έλυσε, μετά από 350 χρόνια, τους γρίφους του Νεύτωνα

PIAZZA del POPOLO

PIAZZA del POPOLO
Αλητεία Τσίπρα…

Τον στηρίξαμε, τον πιστέψαμε, τον αγαπήσαμε. Ο λόγος για τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος όμως από το βράδυ του Σαββάτου δεν μας τα λέει καλά. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να δέχεται τα πυρά όλων και να του καταλογίζουν απίστευτα πράγματα, αλλά γι’ αυτό δεν μπορεί να πει τίποτα! Είναι ο μεγάλος φταίχτης! Για ποιο;
Μα για την 17η θέση της Ελλάδας στη Eurovision!
Οι Ευρω-πέη στείλανε μήνυμα στην χώρα μας. «Καθαρίστε» τον Τσίπρα και θα αρχίσουν ξανά τα πλασαρίσματα στην πρώτη 8αδα! Τσίπρα Go Home λοιπόν.

Οι Ισπανοί σε τί φταίνε; (άρθρο του Γιάννη Βαρουφάκη)

Δολοφονήθηκαν οι Ρώσοι που, με εντολή του Πούτιν, αναζητούσαν τα ίχνη από τις μίζες του Άκη
Αλλάζουν ονομασία τα κατεχόμενα της Κύπρου

Διαψεύδει το γιαούρτωμα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής

Οι Ισπανοί σε τί φταίνε;

Αστυνομικοί σκότωσαν ανθρωποφάγο στο κέντρο του Μαϊάμι (video)

Η Μεγάλη Παρασκευή της Ελλάδας...

Η Μεγάλη Παρασκευή της Ελλάδας...
Όλοι προετοιμάζονται για το «Grexit»!
Ας μην καταστρέψουν οι Γερμανοί για τρίτη φορά την Ευρώπη
Μια άλυτη πολιτική εξίσωση
Πού κάνει λάθος ο Αλέξης Τσίπρας
Το νερό γίνεται διακρατικό πολιτικό εργαλείο

Τα social media και οι "ξεπερασμένοι" πολιτικοί

Τα social media και οι “ξεπερασμένοι” πολιτικοί
Εμμονή στα συμβατικά ΜΜΕ, η απήχηση των οποίων είναι σήμερα εμφανώς συρρικνωμένη, και η εικόνα τους συμβαδίζει με το παλαιό που πρέπει να καταστεί σύντομα παρελθόν. [...]
Που “ανήκει” (τελικά) η Ελλάδα;

Μέχρι και σήμερα, παραμένουμε βαθιά Βαλκάνιοι. Αδυνατώντας να ξεφύγουμε από συμπλέγματα και ανεπαρκείς προσεγγίσεις της πραγματικότητας που μας περιβάλλει. [...]

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Geopolitics-GR

Geopolitics-GR
Q&A: Edward Luttwak
ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ.ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ!

Συρία: Διεθνής καταδίκη της άγριας επίθεσης στη Χούλα

Ανυποχώρητο το Ιράν στο θέμα του εμπλουτισμού του ουρανίου

Σχέδιο μεταβίβασης της εξουσίας στη Συρία προτείνει ο Ομπάμα

Το Ιράν «σχεδιάζει» νέα πυρηνικά εργοστάσια

Νέα καταδίκη για τη Λεϊλά Ζανά

Οι αντιφάσεις της αποχώρησης από το Αφγανιστάν

Ο Πολιτιστικός Ψυχρός Πόλεμος

Σύγκρουση πολιτικού Ισλάμ με «βαθύ κράτος»

Don't Exaggerate Turkey-Israel Row

Ο Μεϊμαράκης "ανοίγει" τη Ρηγίλλης

Ο Μεϊμαράκης “ανοίγει” τη Ρηγίλλης
Στελέχη όπως ο Θεόδωρος Μπεχράκης, ο Αντώνης Σγαρδέλης και ο Κυριάκος Γριβέας, αναμένεται να βρεθούν εφεξής και πάλι στην πρώτη γραμμή της μάχης. [...]
Προθεσμία… ολίγων ημερών για νέα κυβέρνηση

Εφόσον οι προσπάθειες του Μάριο Μόντι οδηγήσουν σε αποτέλεσμα, τα πολιτικά κόμματα της χώρας θα έχουν πρακτικά στη διάθεσή τους ελάχιστες μέρες, ούτε καν μια εβδομάδα, για να συμφωνήσουν στη συγκρότηση κυβέρνησης. [...]
Ο Ολάντ μπροστά στο φάσμα της ήττας

Οι μετρήσεις επιβεβαιώνουν το πόσο εύθραυστο παραμένει το πολιτικό σκηνικό στη Γαλλία, κάτι άλλωστε που είχε διαφανεί και μεταξύ των δυο γύρων των προεδρικών εκλογών του Μαϊου. [...]

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Greek Alert

Greek Alert
Επικίνδυνα παιχνίδια των Τούρκων στη Θράκη με τους υποψήφιους ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ
Νέα υπηρεσία του FBI θα παρακολουθεί τους χρήστες του Διαδικτύου

ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟΤΕ ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Στην κατοχή μαυραγορίτες, στην δημοκρατία "καταστηματάρχες"

Ανθελληνικές θέσεις αξιωματούχου του ΕΛΑΣ για το μακεδονικό

Πώς η εθνική οικονομία μετατράπηκε σε... «Τιτανικό»

ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ ΤΟΥ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

6 Διεθνής Έκθεση δερματοστιξίας / Tatoo

Αυτή είναι η σελίδα της Christine Lagarde

Ανοικτή συγκέντρωση Τιμής και Μνήμης στην πλατεία Μητροπόλεως

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΪΚΗ,ΠΑΤΡΑ,2012 ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ ΕΞΕΓΕΡΣΙΣ…ΒΙΑΙΗ ΕΚΚΕΝΩΣΙΣ…

Δολοφονήθηκαν στη Μόσχα οι δύο Ρώσοι που έψαχναν τις μίζες του Άκη

Διαψεύδει ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας τα περι συνεργασίας με το ΛΑΟΣ

Διαμαρτυρία της ΝΕ.Ο.Σ - ΛΑ.Ο.Σ. στην Αμυγδαλέζα

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

Και τώρα Έλληνα… πλήρωνε – «Φωτιά» στα τεκμήρια και αποδείξεις »

www.marketbeast.gr
Και τώρα Έλληνα… πλήρωνε – «Φωτιά» στα τεκμήρια και αποδείξεις »
Οι δέκα χώρες με το χειρότερο βιοτικό επίπεδο »
Την προεδρία του ΣΕΒ διεκδικεί εκ νέου ο Δ.Δασκαλόπουλος »
Συγχώνευση τραπεζών – μαμούθ συζητούν στη Μαδρίτη;
ΦΩΤΟ – Guardian: Η Μέρκελ πετάει την Ελλάδα στον γκρεμό

Today at InfognomonPolitics

Today at InfognomonPolitics
Ο Νεοοθωμανισμός σε σταυροδρόμι (2): Δοκιμάζoνται οι σχέσεις Τουρκίας-Ισραήλ και η πολιτική του Αττίλα και του Casus Belli
Ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται

Επτά δημοσκοπήσεις του Σαββατοκύριακου σε μια εικόνα

Σύγκρουση πολιτικού Ισλάμ με «βαθύ κράτος» Αδελφοί Μουσουλμάνοι εναντίον στρατού στις προεδρικές εκλογές της Αιγύπτου

Ο «μακεδόνας» Α. Νταβούτογλου και η σκοπιανή υποψηφιότητα στο ΝΑΤΟ

Επικίνδυνα παιχνίδια των Τούρκων στη Θράκη με τους υποψήφιους ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ

Τους έμειναν τα αγάλματα

Βερέμης: Με την ένταξή της η Κύπρος έβγαλε την Ελλάδα από μπελάδες «Η δημοκρατία είναι το πιο ευπαθές σύστημα»

Ο ΣΥΡΙΖΑ, η τρόικα και το Μνημόνιο

Μαυρογιάνννης: Η Τουρκία αν ήταν δυνατό να βυθίσει την Κύπρο, θα τη βύθιζε-Το Καστελόριζο «κλειδί» στην οριοθέτηση της ΑΟΖ Κύπρου-Ελλάδας

Η ευρωζώνη στα ζάρια!

Ματώνει η καρδιά των Κων/πολιτών... >559 χρόνια από την πτώση της Βασιλεύουσας σε τουρκικά χέρια

Η «σκοτεινή αυτοκρατορία» της ενέργειας

Οι καλύτεροι σύμμαχοι της Λευκωσίας

Απεστάλη από την Κυπριακή Δημοκρατία στο ΣτΕ Επιστολή-ντοκουμέντο αποκαλύπτει τις μεθοδεύσεις της Τουρκίας για τους αγνοούμενους

Της συνιστώσας… το ανάγνωσμα

H απόρρητη έκθεση του Λουκά Παπαδήμου για την οικονομία

Βρέθηκε έγγραφο που αποκαλύπτει τις μίζες για τα TORM1, συνολικού ύψους 20.426 886 ελβετικών φράγκων!!! - Φθάνει η ώρα του Καραμανλή;

Το βάρος του σε χρυσάφι θα κοστίζει ένα χάμπουργκερ στην Αυστραλία
Τίτλοι τέλους στο ειδύλλιο Ζουγανέλη- Κιμούλη

Back to Australia

Το πιο επικίνδυνο επάγγελμα στον κόσμο

TUI προς γερμανούς τουρίστες, "πάρτε μαζί σας περισσότερα χρήματα"

Το ηλιοβασίλεμα στον πλανήτη Άρη

Σκαρφάλωσε στο Έβερεστ στα 72 της χρόνια!!!

...Και στο βάθος Καραμανλής

Χαλαρώνουν τα μέτρα στον ιδιωτικό τομέα, αλλά όχι και στον δημόσιο

Βρέθηκε έγγραφο που αποκαλύπτει τις μίζες για τα TORM1, συνολικού ύψους 20.426 886 ελβετικών φράγκων!!!

Στην Αγάπη, ο χρυσός Φοίνικας των Καννών

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ

Διαβάστε σήμερα στην καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα «Ελεύθερη Ζώνη» (www.elzoni.gr):
«Λεφτά υπάρχουν» - και στο Δέλτα του Νίγηρα! περισσότερα…
Ελεύθερη Ζώνη

Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα.
Βησσαρίωνος 3-5, Αθήνα
Τηλ. 210-3643601

Καθημερινή ενημέρωση από το e-Pontos

Καθημερινή ενημέρωση από το e-Pontos
Βίντεο από τις κεντρικές εκδηλώσεις Μνήμης της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος για την Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου
Φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση Μνήμης της Π.Ο.Ε. στην Αθήνα

Νέο Δ.Σ. στο Συλλογος Απανταχου Κιζαριωτων ''Ο Ποντος''

Τίμησε τη Μνήμη της Γενοκτονίας ο Ολυμπιακός στην Αυστραλία

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΡΓΟΝΑΥΤΑΙ - ΚΟΜΝΗΝΟΙ

Π.Α.Σ. «ΠΟΝΤΟΣ» ΧΟΡΤΟΚΟΠΙΟΥ