Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Η ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΝΥΜΦΙΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΣΠΕΡΑΣ

Έκτακτα Δελτία θυελλωδών ανέμων σε ισχύ

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ 207 - ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016/1000 UTC

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 25-04-16/03 UTC
ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΧΑΜΗΛΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΑ 997 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΚΑΙ 995 ΣΤΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΡΓΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ 997 ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ 25/15 UTC.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1011 ΣΤΗΝ ΤΥΝΗΣΙΑ
ΜΕΛΙΤΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 25/19 UTC ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8
ΣΙΔΡΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 25/22 UTC ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8
ΜΠΟΥΤ
ΑΠΟ 25/13 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 25/22 UTC ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΑΠΟ 25/13 ΜΕΧΡΙ 25/22 UTC ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΑΠΟ 25/16 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 25/22 UTC ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8

ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ

ΑΠΟ ΕΜΥ/ΕΜΚ
Ελληνικό, 25-04-2016/1000 C
Α.Α. 14/2016

ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ  ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ
ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑ
ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ:
1. ΣΗΜΕΡΑ Μ. ΔΕΥΤΕΡΑ (25-04-2016) 
ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟ ΙΟΝΙΟ, Η ΗΠΕΙΡΟΣ, Η ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ Η ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΥΧΤΑ Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ.
2. ΑΥΡΙΟ Μ. ΤΡΙΤΗ (26-04-2016) 
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Η ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ Η ΗΠΕΙΡΟΣ, Η ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, Η ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, Η ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΜΥ (www.emy.gr).

Ο ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΕΟΠΥΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ

Ο ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΕΟΠΥΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ
Μπαίνουμε στην Εβδομάδα Των Παθών, και θα πρέπει να ρίξουμε τους τόνους, έτσι συνηθίζεται, μόνο που κάτι τέτοιο στη χώρα μας δεν είναι εφικτό.
Στη χώρα μας, εκτός από τα Θεια Πάθη, έχουμε και τα πάθη  ολόκληρου του λαού, στα οποία τον καταδίκασαν οι υποτιθέμενες κυβερνήσεις του.
Ένα από τα ΠΡΩΤΑ πράγματα που «σταύρωσαν» οι Έλληνες Πολιτικοί, είναι η ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
Η Υγεία της χώρας, που χρόνια τώρα είναι έρμαιο στα νύχια των διάφορων ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ, τα οποία τρώνε τις σάρκες της παίζοντας διάφορα ΒΡΩΜΙΚΑ παιχνίδια για να πλουτίσουν.
Μια και είμαστε πλέον…. «ευρωπαίοι» (τρομάρα μας), και πρέπει να εντυπωσιάζουμε και τους υπόλοιπους ευρωπαίους, τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ, εκείνους που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, δημιουργήσαμε, όχι εμείς ,ο λαουτζίκος, οι «άλλοι» οι κυβερνώντες, τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας!
Ρε παιδιά, όνομα ε; Γεμίζει όχι μόνο το μάτι, αλλά εντυπωσιάζει! Οργανισμός, και Εθνικός κιόλας; Το λες και γεμίζει το στόμα σου Συνέλληνα….
Εσένα γεμίζει το στόμα σου από τη μια, και αδειάζει η τσέπη σου από την άλλη, ενώ κάποιες άλλες τσέπες, γεμίζουν από τα χρήματα που φεύγουν από τη ΔΙΚΗ ΣΟΥ τσέπη, για να έχεις «υπηρεσίες υγείας».
Και τι βλέπουμε Συνέλληνες τα τελευταία χρόνια;
Βλέπουμε έναν βαριά άρρωστο ΕΟΠΥΥ, να «χαροπαλεύει», και τους ΕΛΛΗΝΕΣ, να παρακαλούν τον Μεγαλοδύναμο, να ΜΗΝ αρρωστήσουν, γιατί είναι πλέον αμφίβολο αν θα γίνουν καλά….
Τα «κανόνια» του ΕΟΠΥΥ βροντούν το ένα μετά το άλλο, άδεια ταμεία (και ας λένε οι αριθμολάγνοι και οι ΨΕΥΤΕΣ τα δικά τους), χρωστούμενα σε θεραπευτικά ιδρύματα, κλπ…..
Διάβασα σήμερα ένα άρθρο πολύ ενδιαφέρον.
Ας δούμε τι λέει….
«Με ΕΟΠΥΥ νοσηλεία μόνο στο Δημόσιο
Δεν τα βρίσκουν ΕΟΠΥΥ και Ιδιωτικές Κλινικές για τις νέες συμβάσεις
Μετά από 6 ώρες στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μεταξύ Ιδιωτικών Κλινικών και τις ηγεσίας του ΕΟΠΥΥ συμφωνία δεν επιτεύχθηκε, κατά συνέπεια, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιωτικών Κλινικών κ. Γρηγόρη Σαραφιανό, στο εξής οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ θα νοσηλεύονται μόνο σε δημόσια νοσοκομεία με κάλυψη του Ταμείου τους.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Σαραφιανός μέσω των social media, μετά από έξη ώρες διαπραγματεύσεων στον ΕΟΠΥΥ για τις νέες συμβάσεις, άκουσαν μόνο παράλογες απαιτήσεις από την ηγεσία του Οργανισμού, οι οποίες όπως λέει πηγάζουν από ιδεοληψίες, και αποτελούν ανυποχώρητη κόκκινη γραμμή για τους εκπροσώπους των Ιδιωτικών Κλινικών, συμφωνία τελικά δεν επιτεύχθηκε.
Εάν επιμείνουν, όπως λέει ο κ. Σαραφιανός, αναφερόμενος στην ηγεσία του Οργανισμού και το Υπουργείο Υγείας, τότε μετά τις 30/6 θα υπάρχει πρόσβαση μόνο στο δημόσιο τομέα για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ. Και συμπληρώνει χαρακτηριστικά «Ξεχάστε τις Ιδιωτικές Κλινικές».
Ανθή Αγγελοπούλου»
ΠΗΓΗ: sofokleousin.gr
Στη χώρα μας, ότι έχει να κάνει με «συμβάσεις», είναι πληγή που έχει «κακοφορμίσει» και στέλνει τον ασθενή, τη χώρα, στον άλλο κόσμο. Δεν το λέω εγώ αυτό, έχει ακουστεί και γραφεί από ειδικούς.
Σχετικά τώρα με τις κλινικές, αναρωτιέμαι, για το αν το πρόβλημα  με τις συμβάσεις του ΕΟΠΥΥ, έχει επεκταθεί και στα Ιδιωτικά Διαγνωστικά Κέντρα
Βλέπετε Συνέλληνες, έτσι όπως ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ τα νοσοκομεία, για να κάνει κάποιος εξετάσεις, πολλές φορές παίρνει παραπεμπτικό από δημόσιο Νοσοκομείο να κάνει τις εξετάσεις του σε κάποιο συμβεβλημένο Ιδιωτικό Εξεταστικό Κέντρο, και αυτό γιατί αν περιμένει να μπει σε «σειρά» να τις κάνει στο δημόσιο Νοσοκομείο, θα τις κάνει μετά Θάνατο.
Οι «λίστες αναμονής» είναι τέτοιες, που θα πρέπει κάποιος ασθενής να περιμένει ακόμα και ΜΗΝΕΣ για κάποιο Μαγνήτη, η Ηλεκτρομυογράφημα, η ακόμα και πιο απλές εξετάσεις.
Υπάρχουν μαρτυρίες ασθενών, οι οποίοι επιχείρησαν για ραντεβού, και το πλησιέστερο, ήταν μετά από ένα ΕΞΑΜΗΝΟ.
Λοιπόν, υπάρχει σοβαρό θέμα, πολλά ερωτηματικά, τα οποία πρέπει να απαντηθούν. Ο ΕΟΠΥΥ, μόνο στη «Μιχαλού» δεν χρωστάει και αυτό το ξέρουν μέχρι και τα μικρά παιδιά.
Θα επαναλάβω αυτό που είχαν πει οι γιατροί, πως η κατάσταση των Δημοσίων Νοσοκομείων, δε μπορεί να εγγυηθεί την υγεία των ασθενών.
Πάμε από το κακό στο χειρότερο, και όπως είπε κάποιος καθηγητής, στην Ελλάδα, ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ….
Όπως μας ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ όλοι οι «αρμόδιοι», έχεις λεφτά ζεις, δεν έχεις, «στο καλό»!
Άντε, να μη γράψω για τα «πολιτικά πειράματα»…..
Θα επανέλθω.

Βασίλης Τσούγκαρης

Αισθητήρες Διχτυών για ΓΡ-ΓΡΙ SEINMASTER

Αισθητήρες Διχτυών για ΓΡ-ΓΡΙ SEINMASTER
Είναι το δίχτυ μου γύρω από τα ψάρια; Θα βρει το δίχτυ μου στο βυθό και θα πάθει ζημιά; Κατέβηκε το δίχτυ μου αρκετά βαθιά; Έχει ρεύματα που τραβάνε το δίχτυ κοντά ή μακριά;
Το σύστημα με αισθητήρες διχτυών SEINEMASTER, της Καναδικής εταιρίας NOTUS, δίνει απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα και εξασφαλίζει ότι το δίχτυ είναι γύρω από τα ψάρια και σε σωστό βάθος, έτσι ώστε το καλάρισμά να έχει τη μέγιστη δυνατή απόδοση, αποφεύγοντας τις ζημιές στα εργαλεία του Γρι-Γρι.
Οι αισθητήρες που είναι τοποθετημένοι πάνω στο δίχτυ στέλνουν ασύρματα τις πληροφορίες στο σκάφος. Το σύστημα SEINEMASTER λειτουργεί με την εξελιγμένη τεχνολογία Ping, που υπερέχει από όλα τα ανταγωνιστικά συστήματα γιατί οι πομποί δεν εκπέμπουν συνεχώς, αλλά ΜΟΝΟ όταν ερωτηθούν από τον ‘εγκέφαλο’ του συστήματος. Έτσι η διάρκεια ζωής των μπαταριών είναι πολύ μεγαλύτερη και αποκλείετε η πιθανότητα μπερδέματος με άλλο παρόμοιο σύστημα.
Επιπλέον στην περίπτωση που χάσουμε ένα πομπό, έχουμε τη δυνατότητα να τον αναζητήσουμε χωρίς βιασύνη, αφού μέχρι να πάμε κοντά και να τον αναζητήσουμε αυτός είναι σε κατάσταση STANDBY και δεν καταναλώνει μπαταρία.
Όταν η μπαταρία του πομπού χρειάζεται αλλαγή η διαδικασία είναι απλή και γίνεται από την εταιρία μας (δεν απαιτείται αποστολή του πομπού στο εργοστάσιο κατασκευής του στο εξωτερικό). Έτσι το κόστος και ο χρόνος συντήρησης είναι πολύ μειωμένοι.
Παρόλο που το SEINEMASTER είναι το πιο οικονομικό σύστημα της αγοράς, προσφέρει πολύ περισσότερες και μοναδικές πληροφορίες (όπως την απόσταση του μολυβιού από το σκάφος κλ.) που τα υπόλοιπα παλαιότερα συστήματα δεν πρόσφεραν. Ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι, ότι δεν χρειάζεται κανένα χειρισμό, αφού απλά παρακολουθούμε τις πληροφορίες που μας δίνονται από το σύστημα στην οθόνη.

Λεωφ. Αλίμου 85, 174 55 Άλιμος, Αθήνα / τ: 210 9966730, 210 9928128 / f: 210 9967847

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Η πρόταση της εβδομάδας! Shadow Polmar UHF 3W - ΑΠΟ ΤΟ RADIO ELEKTRON

Η πρόταση της εβδομάδας!
Shadow Polmar UHF 3W

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 
ΦΟΡΗΤΟΣ ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ PMR 446. 16ch 8+8 ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΗΜΑΤΟΣ, ΦΩΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΝΑΛΙΟΥ,ΕΥΚΟΛΗ ΧΡΗΣΗ,ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ,ΠΛΗΡΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΕ 4 ΩΡΕΣ,ΣΤΙΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ,ΜΙΚΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ.
ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΕΣΤΙΑΣΗΣ, ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ, ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ
* MΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ, ΚΑΙ ΙΣΧΥΗ ΜΕΧΡΙ 2 WATT ΓΙΑ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΧΡΗΣΗ( OFSET,TONE ENCODER /DECODER /WIDE,NARROW)
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ. 
Ultra-small size design Easy to use
Monitor function
3,7V/1200mAh Li-ion battery
PC functions manageable:
- 50 CTCSS and 83 DCS codes
- Squelch treshold level
- TOT (Time-Out-Timer) function
- BCL (busy channel lock) function
Power Save function 

ΜΑΖΙ ΜΕ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΒΑΣΗΣ, ΚΛΙΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΝΗ, ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ / ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ

Ο λαγός που μισούσε τα κόκκινα αυγά

Ο λαγός που μισούσε τα κόκκινα αυγά
Συγγραφέας:Χρυσάνθη Καραΐσκου
Εικονογράφος:Νέστορας Ξουρής
Ημερομηνία έκδοσης:21 Μαρτίου 2011
Ανατύπωση:2η 21 Μαρτίου 2016
Σχήμα:21Χ29
Σελίδες:32
Εξώφυλλο:Σκληρό
ISBN:978-960-6864-81-0
Ετικέτες Ανατροπή στερεοτύπων,Πάσχα
Ένας λαγός συναντά τυχαία κάποιες κότες σε ένα κοτέτσι. Εκεί μαθαίνει με έκπληξη πως οι άνθρωποι κάθε Πάσχα βάφουν κόκκινα αυγά. Πώς είναι δυνατόν να έχουν οι άνθρωποι ένα τόσο ανόητο έθιμο; Γιατί δηλαδή έπρεπε να βάφουν και να τσουγκρίζουν αυγά και όχι λαγούς; Οι κότες είναι καλύτερες από τους λαγούς; αναρωτιέται συνέχεια.Έτσι καταστρώνει ένα σχέδιο: αν πετύχει, τα κόκκινα αυγά θα είναι πλέον παρελθόν για τους ανθρώπους. Λέτε να τα καταφέρει; Μετά την επιτυχία του βιβλίου Το αυγό που μισούσε το κόκκινο χρώμα η Χρυσάνθη Καραίσκου και ο Νέστορας Ξουρής επιστρέφουν με μια ακόμη χιουμοριστική ιστορία που σίγουρα θα σας συναρπάσει!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


MAN TGA 430

MD Trucks - Holland  April 2016
 
MAN   TGA.430    2006   manual + intarder
WMAH06ZZ76M467371    12.600 euro 
 
 
  MD Trucks | Hazeldonk 6258 | 4836 LG Breda | Holland
 
              tel. +31 6256 94 276  ( Whatsapp + Viber )
 
      erik@md-trucks.nl                     www.md-trucks.nl

Τα καλύτερα της εβδομάδας που πέρασε.

ArtTravel

1

Θεσσαλονίκη-Βαρκελώνη με τρένο.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να το κάνετε.
2

Βρετανία

Τα ομορφότερα χωριά της.
3

Φολέγανδρος

Πάσχα με σπίτια ανοιχτά.
4
8 καταπράσινα cafe για την άνοιξη.

EDITOR'S PICK

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Γιορτάστε το Πάσχα στο Sheraton Rhodes Resort.

Οι 10 πιο όμορφες ευρωπαϊκές πλατείες.

Φολέγανδρος: Πάσχα με σπίτια ανοιχτά.

ArtTravel

1

Φολέγανδρος: Πάσχα με σπίτια ανοιχτά.

Η Λαμπρή εδώ είναι αλλιώς.
 
2

Νέα Υόρκη

Όπως την ξέρει ο σεφ Daniel Bouludο.
3

Άγιος Νικόλαος

Λατρέψτε τον.
4
Πού θα φας το καλύτερο street food.
EDITOR'S PICK

Πού βρίσκεται το παλαιότερο ξενοδοχείο στον κόσμο;

Τα παλαιότερα wine bars του κόσμου

Τα παλαιότερα wine bars του κόσμου.