Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

ΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ « ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ »

ΠΥΞ ΛΑΞ - Απ΄ Την Αρχή | Ενα μικρό δείγμα από το επερχόμενο άλμπουμ



ΠΥΞ ΛΑΞ
​«Απ' Την Αρχή»

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε
Νέο Τραγούδι από το επερχόμενο άλμπουμ!
Ένα χρόνο ακριβώς πριν από την μεγάλη επετειακή συναυλία στο ΟΑΚΑ, οι ΠΥΞ ΛΑΞ μας παρουσιάζουν ένα δείγμα από τo πρώτο τραγούδι, προπομπός της ολοκαίνουργιας δισκογραφικής δουλειάς που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2018, από την Panik Oxygen, το νέο label της Panik Entertainment Group.
​«Απ' Την Αρχή» ​είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού των ΠΥΞ ΛΑΞ σε μουσική και στίχους του Φίλιππου Πλιάτσικα. Ένα τραγούδι που περιγράφει την πορεία του συγκροτήματος τα προηγούμενα 30 χρόνια, με ένα τόσο μοναδικό τρόπο που μόνο οι ΠΥΞ ΛΑΞ μπορούν να δημιουργήσουν.
14 χρόνια μετά το τελευταίο τους άλμπουμ, οι ΠΥΞ ΛΑΞ ενώνονται και επανέρχονται με νέα τραγούδια. Η παρέα συναντιέται ξανά, μπαίνει στο παλιό και γνώριμο στούντιο ηχογραφήσεων που έχουν δημιουργήσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, για να μας ταξιδέψουν ακόμα μια φορά.
Οι ΠΥΞ ΛΑΞ γιορτάζουν τα 30 τους χρόνια με μια μεγάλη συναυλία - γιορτή, που ​θα πραγματοποιηθεί σε 1 χρόνο ακριβώς, στις 12 Ιουλίου 2018 στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Δείτε το απόσπασμα εδώ:

Νέος τίτλος: ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΣΤΑΖΙ, του David Young

Σας ενημερώνουμε ότι κυκλοφόρησε το μυθιστόρημα ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΣΤΑΖΙ του David Young, σε μετάφραση Σοφίας Ανδρεοπούλου.
Ένα συναρπαστικό αστυνομικό μυθιστόρημα για την εποχή του Ψυχρού Πολέμου που τιμήθηκε με το Βραβείο Dagger της Βρετανικής Ένωσης Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας για το καλύτερο ιστορικό μυθιστόρημα.
Ο συγγραφέας David Young θα παρουσιάσει το βιβλίο του και θα υπογράψει αντίτυπα για τους αναγνώστες στο βιβλιοπωλείο ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ στην Πάρο:
την Κυριακή, 16 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ. (Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ)

🎸 Ηλεκτρικές Κιθάρες Jackson!

eNakasMusic Store
Ηλεκτρικές Κιθάρες
JACKSON JS11 Dinky RW FB 22 FR Ηλεκτρική Κιθάρα Black
JACKSON JS22 Dinky DKA Ηλεκτρική Κιθάρα Snow White
JACKSON JS12 Dinky RW FB 24 FR Ηλεκτρική Κιθάρα Red
JACKSON JS32 Dinky DKA Ηλεκτρική Κιθάρα Natural Oil
JACKSON KVXT King V Ηλεκτρική Κιθάρα Cherry Sunburst
JACKSON Pro Rhoads RR Ηλεκτρική Κιθάρα Snow White
Ηλεκτρικές Κιθάρες

Κώστας Λειβαδάς & Υπνοβάτες «Χαμένη Διαδρομή» | ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ



Κώστας Λειβαδάς & Υπνοβάτες
«Χαμένη Διαδρομή»
Νέο άλμπουμ

Ο Κώστας Λειβαδάς και οι Υπνοβάτες μας παρουσιάζουν την πρώτη τους δισκογραφημένη συνεργασία με τίτλο «Χαμένη Διαδρομή».
Οι Υπνοβάτες ήταν το πρώτο ηλεκτρικό γκαράζ γκρουπ που έφτιαξαν ο Κώστας Λειβαδάς κι ο Κώστας Καββαδίας.
Ηχογράφησαν και παρουσίαζαν «ζωντανά» τα πρώτα τραγούδια του Κώστα Λειβαδά,
μαζί με πλήθος διασκευών από το Αγγλόφωνο ηλεκτρικό τραγούδι
και όλους τους αγαπημένους ήρωες του γκρουπ από το πάνθεον του rock & roll.
Οι «Υπνοβάτες» έδρευαν στο γκαράζ του Κώστα Καββαδία στη Ν. Πεντέλη και έδρασαν από το 1991 έως το 1994.
«Σχεδόν δε μπορούμε να το πιστέψουμε 23 χρόνια μετά, ότι έχουμε το πρώτο μας υλικό στα χέρια μας με «σάρκα και οστά» και όχι απλά ένα πολυσυζητημένο φάντασμα με φως από τις ένδοξες μέρες. Τέσσερα τραγούδια ατόφια (τα πρώτα μας, με τις ίδιες ενορχηστρώσεις, αλλά με τη σημερινή μας ματιά στο παίξιμο και τη γνώση) και τέσσερα καινούρια, που δείχνουν πώς θα είχαμε εξελιχθεί κατά πάσα πιθανότητα...πρωτόγνωρη διαδικασία...»
Το άλμπουμ «Χαμένη Διαδρομή» κυκλοφορεί σε όλα τα καταστήματα από την Panik Platinum.
Ακούστε το εδώ:
1. Λες να μην ξέρω
2. Αεροδρόμια
3. Πέρασα πάλι χτες το βράδυ
4. Χαμένη διαδρομή (radio edit)
5. Τα βλέπω όλα
6. Μες το θολό ποτάμι
7. Πάνω από την διαστάυρωση
8. Χωρίς εσένα
9. Κρατήσου από τη στάχτη
10. Χαμένη διαδρομή (extended version)

ΟΙ ΠΥΞ ΛΑΞ ΣΤΗΝ PANIK ΜΕ ΝΕΟ ΔΙΣΚΟ!




ΟΙ ΠΥΞ ΛΑΞ ΣΤΗΝ PANIK ΜΕ ΝΕΟ ΔΙΣΚΟ!

O Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Μπάμπης Στόκας
Ένα όνομα που έγινε σύνθημα, ένα σύνθημα που έγινε θρύλος
Οι ΠΥΞ ΛΑΞ επιστρέφουν με διάθεση να γιορτάσουν τα 30 τους χρόνια με έναν ολοκαίνουργιο δίσκο. 
14 χρόνια μετά το τελευταίο τους άλμπουμ, οι ΠΥΞ ΛΑΞ ενώνονται και επανέρχονται με νέα τραγούδια. 
Η παρέα συναντιέται ξανά, μπαίνει στο παλιό και γνώριμο στούντιο ηχογραφήσεων, με τους ίδιους ανθρώπους που μαζί δημιούργησαν τη "Στίλβη", το "Υπάρχουν Χρυσόψαρα Εδώ", το "Παίξε Παλιάτσο τα Τραγούδια σου τελειώνουν" κι όλες τις σπουδαίες δισκογραφικές τους δουλειές.  
Οι ΠΥΞ ΛΑΞ γιορτάζουν τα 30 τους χρόνια, με έναν ολοκαίνουργιο δίσκο που θα κυκλοφορήσει από την Panik Entertainment Group τον Ιανουάριο του 2018 και μια μεγάλη συναυλία - γιορτή, που η μπάντα ετοιμάζει για τις 12 Ιουλίου 2018 στοΟλυμπιακό Στάδιο.

Οι ΠΥΞ ΛΑΞ με την οικογένεια της Panik
Ο χρόνος μετρά αντίστροφα και μας επιφυλάσσει πολλές και ευχάριστες στιγμές και εκπλήξεις!

DEMY - Μ' ΕΚΔΙΚEΙΣΑΙ | ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ Γ.ΣΑΜΠΑΝΗ & ΤΗΣ Ε.ΒΡΑΧΑΛΗ

   DEMY   
Μ' ΕΚΔΙΚΕΙΣΑΙ 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ
ΕΛΕΑΝΑ ΒΡΑΧΑΛΗ 

Το νέο single της DEMY που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες και έχει ήδη αγαπηθεί, ολοκληρώνει την επιτυχία του με ένα μοναδικό βίντεο κλιπ.
«Με Εκδικείσαι» είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού της DEMY σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη και στίχους της Ελεάνας Βραχάλη

Powered by Wash&Go
https://www.mylifemyshampoo.gr/



ΜΟΥΣΙΚΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ 
ΣΤΙΧΟΙ: ΕΛΕΑΝΑ ΒΡΑΧΑΛΗ 
Artist Official Page
https://www.facebook.com/demyofficial/
https://www.instagram.com/demy_official/

Chryssanthemis - Ταξίδι Στο Όνειρο | Νέο Τραγούδι και Βίντεο Κλιπ

Chryssanthemis
Ταξίδι Στ’ Όνειρο

Η χαρισματική Chryssanthemis με τη χαρακτηριστική φωνή που καθηλώνει τον ακροατή, επιστρέφει δισκογραφικά με το νέο της καλοκαιρινό single «Ταξίδι Στ’ Όνειρο» από την Panik Records!
#ΤΑΞΙΔΙ_ΣΤ’_ΟΝΕΙΡΟ
Τη μουσική και τους στίχους υπογράφουν η Chryssanthemis και ο Στέλιος Σόβολος, ενώ η παραγωγή φέρει την υπογραφή επίσης του πολλά υποσχόμενου παραγωγού Στέλιου Σόβολου.
Μία Pop-Rock-R’n’B πρόταση με καλοκαιρινή διάθεση και φρεσκάδα, που σίγουρα
 θα μας συνεπάρει.
Στο επίσημο music video, που υπογράφει ο βραβευμένος σκηνοθέτης Γιάννης Παπαδάκος, η Chryssanthemis αφηγείται μέσα από τη μοναδική ερμηνεία της ένα δυνατό, νεανικό, καλοκαιρινό έρωτα.
Στο video – clip της Chryssanthemis κάνει την πρώτη της εμφάνιση, η ταλαντούχα Μαρία Βοσκοπούλου, κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της  Άτζελας Γκερέκου.
Κυκλοφορεί από την #PanikRecords.
Απολαύστε το!
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ TO ΕΠΙΣΗΜΟ MUSIC VIDEO!

Chryssanthemis "Ταξίδι Στ’ Όνειρο"
Μουσική: Chryssanthemis, Στέλιος Σόβολος
Στίχοι: Chryssanthemis, Στέλιος Σόβολος
Ενορχήστρωση: Chryssanthemis, Στέλιος Σόβολος
Ηχοληψία, Μίξη, Mastering: Στέλιος Σόβολος
Στούντιο: Modern Music Studios
Σκηνοθεσία: Υiannis Papadakos
Στο κλιπ συμμετέχουν: Μαρία Βοσκοπούλου

 
Λίγα λόγια για την Chryssanthemis... 

Η Chryssanthemis ξεκίνησε τα πρώτα δισκογραφικά της βήματα τον Απρίλιο του 2016 με την κυκλοφορία του πρώτου της single «Άγγελος της Γης¨» από την Sonar-Cobalt Μusic, σε μουσική Chryssanthemis, Στέλιου Σόβολου, & Κλεάνθη Κωνσταντινίδη και στίχους του Στέλιου Σόβολου. Το video clip έγινε υπό την σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου. Κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά «Bravo Roula» και στην Εκπομπή «Πρωινούλι» της Όλγας Λαφαζάνη ερμηνεύοντας το δικό της κομμάτι «Άγγελος της Γης» καθώς και κάποιες διασκευές σε γνωστά κομμάτια. Εκτός από τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις το κομμάτι ακούστηκε πανελλαδικά στα ραδιόφωνα με συνεντεύξεις να ακολουθούν.
Ξεκίνησε την καλλιτεχνική της πορεία πολύ νωρίτερα, το 2012 με μια ευρωπαϊκή περιοδεία που περιλάμβανε τις πόλεις Μιλάνο, στο «Τheatro de La Luna» , τη Λισσαβόνα, τη Βαρκελώνη, τη Μαδρίτη, τη Ζυρίχη, την Αθήνα, το Αϊντχόβεν & το Σαντιάγο ντε Κομποστέλα, όπου άνοιγε τις συναυλίες της Φιλανδής λυρικής σοπράνο Tarja Turunen. Αργότερα επέστρεψε ενεργά στη μουσική σκηνή το Μάιο του 2015 με μια μεγάλη συναυλία στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου.
Η Chryssanthemis τραγουδίστρια και καθηγήτρια φωνητικής, έχει ολοκληρώσει τις μουσικές της σπουδές κατέχοντας τον τίτλο του «Licentiate of the London College of Music» – «UWLQ Level 6 Diploma in Music Performance – Popular Music Vocals».
Επίσης είναι απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας με κατεύθυνση Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, αλλά ήδη από μικρή ηλικία η μουσική της έχει κλέψει την καρδιά.
Θέλοντας να συνδυάσει τις δύο μεγάλες της αγάπες: την παιδαγωγική και τη μουσική, αποφάσισε κάνοντας ένα διάλειμμα από τις καλλιτεχνικές της υποχρεώσεις, να συνιδρύσει τις μουσικές σχολές «Modern Music Arts» όπου ανέλαβε εκπαιδευτικά το τμήμα της Φωνητικής και του Μιούζικαλ – «Popular Music Vocals & Musical Theatre» στο πρόγραμμα του University of West London – London College of Music το οποίο και εκπροσωπεί στα νότια προάστια Αττικής.
Στη συνέχεια συνίδρυσε τα επαγγελματικά Recording & Mastering Studios «Modern Music Studios». Οι σχολές και τα στούντιο έχουν κατά καιρούς συνεργαστεί και φιλοξενήσει σημαντικούς καλλιτέχνες όπως ο Uli Jon Roth (Scorpions), Φίλιππος Πλιάτσικας, Frank Gambale (Chick Corea), Brett Manning (Singing Success), Νίκος Μακρόπουλος, Stef Burns (Y&T, Alice Cooper), Γιώργος Τσαλίκης, Gus G. (Ozzy Osbourne), Adam Levy (Norah Jones, Tracy Chapman) κ.α..
Αυτόν τον καιρό συνθέτει, ηχογραφεί και κάνει παραγωγή στον πρώτο προσωπικό της δίσκο σε Pop ορχηστρικούς ήχους, σε συνεργασία με το Στέλιο Σόβολο στα Modern Music Studios.
Η Chryssanthemis με τη χαρισματική της φωνή και την εντυπωσιακή παρουσία, ερμηνεύει κομμάτια στην αγγλική, γαλλική, ελληνική και ιταλική γλώσσα.
Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της single με τίτλο «Όλα Ξένα» σε μουσική Γιάννη Σκούταρη και στίχους Σταυρούλας Παγώνα από την νέα της δισκογραφική εταιρεία Panik Records. H οπτικοποίηση του video clip έγινε από τον πολύ ταλαντούχο σκηνοθέτη Γιάννη Παπαδάκο όπου και συνεργάστηκαν για δεύτερη φορά! Το video clip έχει την αισθητική ταινίας μικρού μήκους και συμμετείχαν οι καταξιωμένοι ηθοποιοί Λευτέρης Ελευθερίου και Νάντια Μαργαρίτη.
Το single "Όλα Ξένα» έλαβε την άμεση προσοχή των μέσων ενημέρωσης στην Ελλάδα και την Κύπρο και διακρίθηκε στο "MAD TV - Hits Top 10" δύο φορές, τον Δεκέμβριο του 2016 και Ιανουάριο του 2017.

LOUIS - Δεμένοι Στο Σ' αγαπώ | Νέο Τραγούδι και Βίντεο Κλιπ

LOUIS
Δεμένοι Στο Σαγαπώ


Ο πολλά υποσχόμενος νέος καλλιτέχνης Louis, μας συστήνει την πρώτη του επίσημη δισκογραφική δουλειά από την Panik Records, με τίτλο «Δεμένοι στο Σ'αγαπώ»
Το άκρως ερωτικό κομμάτι "Δεμένοι στο Σάγαπώ", σε στίχους της Σοφίας Παπαβασιλείου και σε μουσική των Kevin Adams, Dj Airth, Louis Georgiou και Chris Sandy, μας παρουσιάζεται σε ένα music video σκηνοθετιμένο από τον ταλαντούχο Sherif Francis.
Ακούστε το εδώ:

ΠΑΟΛΑ FT Nivo |ΔΕ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΥΡΑΝΕ | ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ Γ.ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ


 
 
 ΠΑΟΛΑ ft. Nivo 
ΔΕ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΥΡΑΝΕ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ  

Η Πάολα , η σημαντικότερη λαϊκή ερμηνεύτρια της γενιάς της
μας παρουσιάζει μια διαφορετική συνεργασία!
Δε Σε Φοβάμαι Ουρανέ είναι ο τίτλος του τρίτου single  από την  επερχόμενη δισκογραφική δουλειά της με το Γιώργο Θεοφάνους!
Αυτή τη φορά στο κομμάτι συμμετέχει και ο Nivo.
Τη Μουσική στο νέο κομμάτι της Πάολα υπογράφει ο Γιώργος Θεοφάνους και τους στίχους ο Βασίλης Γιαννόπουλος και στο rap κομμάτι ο Nivo.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ PANIK PLATINUM

ΠΑΟΛΑ - ΔΕ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΥΡΑΝΕ  
ΜΟΥΣΙΚΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ
ΣΤΙΧΟΙ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ + Νivo

The StarBoys - ΟΛΑ ΓΙΝΕ | Αυτό είναι το πρώτο τραγούδι των The StarBoys 🌟

The StarBoys
ΟΛΑ ΓΙΝΕ
Κυκλοφόρησε το πρώτο τους τραγούδι!

Οι The StarBoys είναι το νέο και πολλά υποσχόμενο boy band της Panik Records!
Οι The StarBoys συμμετέχουν στο διαγωνισμό της Amita Motion “Back to Bands” και συγκεντρώνουν ήδη το δικό τους φανατικό, γυναικείο ως επί το πλείστον, κοινό που περιμένει εναγωνίως το πρώτο τους επίσημο single. 
Το πρώτο προσωπικό τους single κυκλοφόρησε από την επίσημη σελίδα
των The Starboys στο Facebook
Ακούστε το εδώ:

OtherView - ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ | ΝΕΟ VIDEO CLIP

OtherView
«ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ»


Κυκλοφόρησε το ολοκαίνουργιο τραγούδι των Otherview «Τώρα Η Ποτέ»!
Οι OtherView κυκλοφορούν το 2ο τραγούδι τους από τηνPanik Records.
Το νέο τραγούδι των OtherView, που παρουσίασαν για πρώτη φορά στα Madwalk Κύπρου, τιτλοφορείται «Τώρα ή Ποτέ», σε μουσική και στίχους των ίδιων, του Βασίλη Κουμεντάκου, του Δημήτρη Ίσαρη και της Ελένης Τσαγκρινού.
To βίντεο κλιπ σκηνοθέτησε ο Γιάννης Παπαδάκος.


#BeMoreTea #LiptonIceTea
Powered by Lipton Ice Tea

Κυκλοφορεί από την Panik Reocrds
ARTIST SOCIAL MEDIA: 
FACEBOOK: 
https://www.facebook.com/otherview/
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/otherviewgr/

Αποδράστε στην Αρχαία Ολυμπία στο 5* Arty Grand Hotel

Τα πάντα για τον τουρισμό!
www.tourism.gr
5* Arty Grand Hotel
Το ARTY GRAND HOTEL, χτισμένο στο λόφο πάνω από την Αρχαία Ολυμπία, αποπνέει το καλό γούστο και την υψηλή αισθητική των ανθρώπων που το δημιούργησαν. Την ιδιαίτερη φυσιογνωμία του και την καλαισθησία του τη βιώνεις με όλες σου τις αισθήσεις από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα βρεθείς στους χώρους του.
Ανακαλύπτοντας την Πελοπόννησο
Πελοπόννησος: Αν είστε λάτρης της εξερεύνησης, αν αναζητάτε εναλλακτικές αποδράσεις χωρίς πλοίο, τότε η Πελοπόννησος ανοίγει ένα τεράστιο πεδίο προοπτικών και επιλογών, που στην κυριολεξία δε θα ξέρετε τι να επιλέξετε: βουνά, δάση, ποτάμια, πόλεις, χωριά, υπέροχες θάλασσες, πολιτισμός, νυχτερινή ζωή, ό,τι και να πει κανείς θα είναι λίγο για τον τουριστικό πλούτο που προσφέρει.
Αρχαία Ολυμπία: Υπέροχες παραλίες και δραστηριότητες κοντά στην φύση!
Η Αρχαία Ολυμπία, η γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων, δε διακρίνεται μόνο για τον αρχαιολογικό της πλούτο και τη μεγάλη πολιτιστική της κληρονομιά αλλά και το εκπληκτικό φυσικό περιβάλλον που την περιβάλλει. Αξίζει το ενδιαφέρον που δείχνουν χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο για αυτή, καθώς μπορεί να συνδυάσουν την ιστορία με διακοπές που θα τους μείνουν αξέχαστες!
 

Τα πάντα για τον τουρισμό!
www.tourism.gr

Αποδράστε στην Τήνο στο Aeolos Bay Hotel

Τα πάντα για τον τουρισμό!
www.tourism.gr
Αeolos Βay Hotel - Τήνος
Το Αeolos Βay Hotel είναι εύκολα προσβάσιμο. Ιδανικό για όποιον θέλει να ξεχάσει για λίγο το αυτοκίνητο και τους πολύβουους δρόμους, απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της Τήνου.
Τήνος - Όσα πρέπει να ξέρετε
Τήνος: Για πολλούς η Τήνος έχει ταυτιστεί με τον ναό της Μεγαλόχαρης, όμως η μονοδιάστατη αυτή αντίληψη για το όμορφο νησί των Κυκλάδων σαφώς την αδικεί, αφού η Τήνος, δεν υπολείπεται σε τίποτα από τα υπέροχα αιγαιοπελαγίτικα νησιά! Σας καλεί λοιπόν να ανακαλύψετε τις ομορφιές και τον πλούσιο πολιτισμό της!


Τα πάντα για τον τουρισμό!
www.tourism.gr