Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Σάββατο 8 Νοεμβρίου στις 1 το μεσημέρι η Κάρμεν Ρουγγέρη στον Ιανό!

Σάββατο 8 Νοεμβρίου στις 1 το μεσημέρι η Κάρμεν Ρουγγέρη στον Ιανό!
Η Κάρμεν Ρουγγέρη στον ΙΑΝΟ
Η Κάρμεν Ρουγγέρη θα μας ταξιδέψει στον κόσμο του παραμυθιού που έχει δημιουργήσει με τις εκδόσεις Διάπλαση το Σάββατο 8 Νοεμβρίου στις 1 το μεσημέρι. Μέσα από την αφήγηση και τη μουσική οι μικροί μας φίλοι θα γνωρίσουν ένα κόσμο..μαγικό!
Είσοδος ελεύθερη
Για παιδιά από 4 έως 10 ετών
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του ΙΑΝΟS CAFÉ
ΙΑΝΟΣ Σταδίου 24 Αθήνα, τηλ. 2103217917

ALINCO DJ-500 - ΑΠΟ ΤΟ RADIO ELEKTRON

VHF / UHF ALINCO DJ-500 T/E 144MHz/430MHz FM Dualband
Nεο στην αγορά το DJ-500 με προδιαγραφες MILITARY STANDARD προηγμένα χαρακτηριστικά,προσφέρει ποιότητα και ισχυρή ισχύς εξόδου 5W ενώ τα CTCSS, DTMF, DCS και 5-tones είναι στάνταρ, μαζί με μια ποικιλία ήχων (tone bursts) για πρόσβαση σε repeater ή επιλεκτική κλήση

Αλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την άμεση εισαγωγή συχνότητας(VFO), αλφαριθμητικα
κανάλια και 200 ​​κανάλια μνήμης που μπορουν να λειτουργησουν με δικιές τους ρυθμίσεις
Η μπαταρία Li-Ion και ο φορτιστής βάσης είναι στάνταρ, προσθέτοντας ευκολία. 

Το DJ-500 είναι ένας από τους πιο προηγμένους πομποδέκτες στον κόσμο στην εντολή σας, σε προσιτή τιμή ALINCO!
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ALINCO, MADE IN JAPAN.
DUAL BAND VHF / UHF, 5 WATT ΙΣΧΥΣ.
SEMI DUBLEX DUAL WATCH

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΙΔΕΡΗ "ΤΟ ΚΑΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ"



ΝΙΚΟΣ ΣΙΔΕΡΗΣ
Το κατά Διαβόλου ευαγγέλιο
Πολιτική ψυχολογία της Κρίσης
Ποιοι ψυχολογικοί μηχανισμοί χαρακτηρίζουν την Ελλάδα της Κρίσης;
Ποιες είναι οι επιπτώσεις του κυρίαρχου πολιτικο-μιντιακού λόγου και της εντολής «Μισείτε αλλήλους»;
Οι απαντήσεις στο νέο βιβλίο του ψυχαναλυτή Νίκου Σιδέρη.
O IANOS και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου ΣιδέρηΤΟ ΚΑΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ Πολιτική ψυχολογία της κρίσης
την Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014, στις 8:30 μ.μ., στο βιβλιοπωλείο IANOS (Σταδίου 24, Αθήνα).
Για το βιβλίο θα μιλήσουν
ο Αντώνης Παπαγιαννίδης, δημοσιογράφος,
η Τέση Λαζαράτου, ψυχοθεραπεύτρια,
και ο Νίκος Βούτσης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Συντονίζει ο Νίκος Δεμερτζής,
Καθηγητής του Τμήματος ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Ποιοι ψυχολογικοί μηχανισμοί χαρακτηρίζουν την Ελλάδα της Κρίσης, ειδικά στο πεδίο της Πολιτικής Ψυχολογίας; Ποια είναι η εσωτερική λογική του κυρίαρχου πολιτικο-μιντιακού λόγου; Ποιες είναι οι επιπτώσεις αυτού του λόγου στην ψυχική ζωή των ανθρώπων; Στη φουρτούνα που δέρνει ψυχές και πράγματα, ένας τέτοιος λόγος τι είναι άραγε: ναυαγοσώστης ή ναυαγιστής; Τι σημαίνει «Τρέλαινε, διαίρει και βασίλευε»; Τι κηρύσσει το κατά Διαβόλου ευαγγέλιο; Τι είναι ο Θρίαμβος του Θανάτου; Υπάρχει αντίδοτο για τέτοια αρνητικότητα;
Αντικείμενο αυτής της μελέτης είναι η Πολιτική Ψυχολογία της Κρίσης. Σκοπός της δεν είναι να καταδικάσει ή να χαράξει πολιτικές. Αλλά να αναλύσει κριτικά, μέχρι τα έσχατα βάθη, το ψυχικό αντίκρισμα και τίμημα του κυρίαρχου πολιτικού λόγου. Και να συναγάγει τα πρακτικά συμπεράσματα αυτής της ανάλυσης. Παρέχοντας έτσι σε κάθε πολίτη εργαλεία και χώρο για να κατανοήσει βαθύτερα τη λογική της πολιτικής μας ζωής, συνεκτιμώντας τις ψυχικές διεργασίες που μετέχουν στην κρίση.
Προφανώς, η τελική αποτίμηση, καθώς και η απόφανση αν το εν λόγω ψυχικό τίμημα είναι ή δεν είναι αποδεκτό, αντιπροσωπεύει μια ανοιχτή κοινωνική συζήτηση. Και μία καίρια πολιτική τοποθέτηση. Η οποία είναι καλύτερα να πραγματοποιηθεί από ενήμερους πολίτες. Με επίγνωση. Με νηφαλιότητα. Με λογισμό και μ’ όνειρο. Και με αγάπη γι’ αυτόν τον τόπο και τους ανθρώπους του.
ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΥΠΟΣ
Στη μελέτη του ο Νίκος Σιδέρης αναλύει σε βάθος την ψυχολογία της κρίσης που ταλανίζει τη χώρα μας. Και συνάγει πρακτικά συμπεράσματα που παρέχουν εργαλεία για να κατανοήσουμε βαθύτερα τη λογική της πολιτικής μας ζωής.
Κική Τριανταφύλλη, ΤΑ ΝΕΑ (Βιβλιοδρόμιο)
Διαβάστε ΕΔΩ μια συνέντευξη που έδωσε ο συγγραφέας στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Ο Νίκος Σιδέρης γεννήθηκε το 1952 στην Αθήνα και σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Στη συνέχεια εγκαταστάθηκε στο Παρίσι για μεταπτυχιακές σπουδές (ειδικότητα Ψυχιατρικής, Ιστορία, Νευροψυχολογία-Νευρογλωσσολογία). Είναι διδάκτωρ του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και διδάσκων ψυχαναλυτής, μέλος της Ψυχαναλυτικής Σχολής του Στρασβούργου (ΕPS) και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ψυχανάλυσης (FEDEPSY). Διδάσκει στη Σχολή Αρχιτεκτόνων του ΕΜΠ το μάθημα «Αρχιτεκτονική και Ψυχανάλυση». Εργάζεται στην Αθήνα ως ψυχίατρος, ψυχαναλυτής και οικογενειακός θεραπευτής. Έχει εκδώσει μελέτες, δοκίμια καθώς και ποίηση και πεζογραφία.
Από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ κυκλοφορούν τα βιβλία του: Όπως ειπώθηκαν εκεί και ακούστηκαν: Μυστικά και αλήθειες από το ντιβάνι του ψυχαναλυτή, 2008, Τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν!, 2009, Δεν παίζεις μόνο εσύ. Υπάρχουν κι άλλοι!, 2010, Μιλώ για την κρίση με το παιδί, 2013, καθώς και η μελέτη Ο ερωτισμός στην τέχνη. Εικαστικές φαντασιώσεις, 2010, η ποιητική συλλογή Η τέχνη του κόκκου, 2011, και το μυθιστόρημα Ένα τραγούδι για τον Ορφέα, 2011.
Για να διαβάσετε περισσότερα για τον Νίκο Σιδέρη επισκεφθείτε τον προσωπικό του ιστότοπο: www.siderman.gr.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ - ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΑΠΟ ΝΕΡΟ - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔI

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ

“ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΑΠΟ ΝΕΡΟ”
 
Μουσική:  ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ
Στίχοι: ΕΛΕΝΗ ΦΩΤΑΚΗ

«Ένα χέρι από νερό» ο τίτλος του νέου τραγουδιού σε μουσική του Νίκου Αντύπα και στίχους της Ελένης Φωτάκη, με ερμηνευτή τον Γιώργο Νταλάρα.
Μια εξαιρετική μπαλάντα γεμάτη εικόνες,  ένα τραγούδι με εσωτερική δύναμη, γεμάτο λυρισμό και συναίσθημα με τη μοναδική ερμηνεία του Γιώργου Νταλάρα.

ZOE... Arsinoe de Thrace

Zoe... "Arsinoe de Thrace"
AdT Zoe
Η Zoe δίνει τη μουσική και την παρουσία της σε μία ένωση ΜόδαςΠολιτισμούΤουρισμού.
Η Arsinoe de Thrace κάνει τη Zoe το πρόσωπο της Αρσινόης.
Η βασίλισσα Αρσινόη της Θράκης ήταν η γυναίκα που διέδωσε το πνεύμα της δημοκρατίας και του πολυπολιτισμού. Μυημένη στα Καβείρια μυστήρια και με ορμητήριο τη Σαμοθράκη, ήταν η γυναίκα που ο Ηρόδοτος χαρακτήρισε ως μία από τις ομορφότερες και σοφότερες γυναίκες. Ολυμπιονίκης, στρατηλάτης και δυναμική σε κάθε δράση της, είναι το πρότυπο και η έμπνευση για τις μεταξωτές δημιουργίες της Arsinoe de Thrace.
Ένα φόρεμα AdT μπορεί να αναδείξει τη βασίλισσα που έχει μέσα της κάθε γυναίκα.
Με αρχή την επίδειξη μόδας "Arsinoe’s Nymphs" στη Σαμοθράκη στις 11 Οκτωβρίου 2014, η Zoe γίνεται το πρόσωπο της AdT, αφιερώνοντας μία σύνθεση της σε κάθε φόρεμα της συλλογής prêt-à-porter που παρουσιάστηκε.
Όλα ξεκίνησαν από αυτό το νησί και η ιδέα της AdT μόνο με τις δημιουργίες μίας σύγχρονης Αρσινόης από τη Σαμοθράκη μπορούσε να δέσει.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο κ. Γιάννης Σμαραγδής, σκηνοθέτης, ο κ. Josef Ackermann, διεθνής τραπεζίτης, η κ. Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, πρόεδρος της ActionAid Κέλλας, η κ. Βίκυ Μπαφατάκη, δημοσιογράφος, αρχαιολόγος και γεν. γραμματέας των διεθνών βραβείων Giuseppe Sciacca, ο κ. Πάσχος Μανδραβέλης, δημοσιογράφος, ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, υπουργός, o κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, βουλευτής, ο κ. Θανάσης Βίτσας, δήμαρχος της Σαμοθράκης και άλλοι εκπρόσωποι φορέων, ΜΜΕ και επιχειρήσεων.
Σχετικά Links:
Διαβάστε επίσης:
‘Ενα σύντομο κείμενο αναμνήσεων και αγάπης για το νησί της, τη Σαμοθράκη, με τίτλο «Η δική μου Σαμοθράκη», που έγραψε για τα «ΤΑ ΝΕΑ» η όμορφη και άξια Σαμοθρακίτισσα μουσικός- συνθέτης ακορντεονίστα Ζωή Τηγανούρια
Απολαύστε το… εδώ


Επίσημη Ιστοσελίδα της Ζωής Τηγανούρια
Εγγραφείτε στo Newsletter και μείνετε ενημερωμένοι για όλες τις δραστηριότητες της Ζωής..!

Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε :
Zoe 100x100
Zoe's YouTube Channel

ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ JO NESBO ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΙ ΧΟΛΕ












Μια βραδιά για τον JO NESBO και τον ΧΑΡΙ ΧΟΛΕ Για όλους τους Nesbomaniacs
Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της σειράς Χάρι Χόλε (στις 20 Οκτωβρίου κυκλοφορούν οι Κατσαρίδες), οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και ο ραδιοφωνικός σταθμός Αθήνα 9.84 προσκαλούν τους φαν του Nesbo και του Χόλεσε μια βραδιά αφιερωμένη στον βασιλιά της σκανδιναβικής αστυνομικής λογοτεχνίας.
Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014, στις 7:30 το βράδυ,στο αμφιθέατρο του Αθήνα 9.84 στην «Τεχνόπολις», στο Γκάζι,
Οι δημοσιογράφοι Αντώνης Καρπετόπουλος και Τίνα Μαδηλαρά θα μιλήσουν για τα βιβλία του Jo Nesbo και τον διάσημο επιθεωρητή του.
Συντονίζει και παρεμβαίνει η δημοσιογράφος-αρχισυντάκτρια του Αθήνα 9.84 Ελεωνόρα Ορφανίδου.
Ελάτε να συζητήσουμε για τον νορβηγό συγγραφέα που καθήλωσε εκατομμύρια αναγνώστες!
Διαγωνισμοί με δώρα πολλά βιβλία του Jo Nesbo
Συντονιστείτε στη σελίδα μας στο fb και στο twitter, καθώς και στον Αθήνα 9.84 και κερδίστε τις περιπέτειες του Χάρι Χόλε. Οι νικητές θα παραλάβουν τα δώρα τους από τον χώρο της εκδήλωσης, λίγο πριν από την έναρξη (όσοι κατοικούν εκτός Αττικής θα λάβουν τα βιβλία ταχυδρομικά).
Πολλά δώρα και εκπλήξεις και κατά τη διάρκεια της βραδιάς.
Γνωρίστε τον Jo Nesbo και τα βιβλία του!
Ο Jo Nesbo, ο πιο επιτυχημένος συγγραφέας αστυνομικού στη Νορβηγία, θεωρείται σήμερα ο βασιλιάς της σκανδιναβικής αστυνομικής λογοτεχνίας και ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του είδους παγκοσμίως. Βραβευμένος με τα πιο έγκυρα βραβεία και με μοναδικά ρεκόρ πωλήσεων: Τα βιβλία του έχουν πουλήσει πάνω από 25 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, ενώ στη Μ. Βρετανία έχουν ξεπεράσει σε πωλήσεις τα 717.000 αντίτυπα μέσα στο 2011, που σημαίνει ότι ένα βιβλίο του πουλιέται ανά 27 δευτερόλεπτα. Διάσημος σήμερα όσο και ο καλτ ντετέκτιβ του, βλέπει τα βιβλία του να εκδίδονται σε περισσότερες από 40 χώρες και να μεταφέρονται στη μεγάλη οθόνη. Ο ίδιος δεν μπορεί να εξηγήσει τη μεγάλη επιτυχία των βιβλίων του. Θεωρεί ότι είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς, του πάθους του να διηγείται ιστορίες, ενδεχομένως και λίγης τύχης και –ελπίζει– κάποιου ταλέντου.
• Πατήστε ΕΔΩ για να μάθετε περισσότερα για τον Jo Nesbo και τα δέκα βιβλία της σειράς.
• Επισκεφθείτε και το επίσημο site του www.jonesbo.com όπου θα βρείτε πολλά βίντεο και συνεντεύξεις του.
• Η σελίδα του στο facebook: www.facebook.com/jonesboauthor
Ο James Ellroy είπε:
«Είμαι ο μεγαλύτερος εν ζωή συγγραφέας αστυνομικού στον κόσμο. Ο Jo Nesbο είναι ο αμέσως επόμενος, μετά από εμένα, και με καταδιώκει ανελέητα σαν λυσσασμένο πιτ μπουλ, αποφασισμένος να μου πάρει τα σκήπτρα».
Δείτε ΕΔΩ ένα ενδιαφέρον βίντεο στο οποίο ο Jo Nesbo συνομιλεί με τον James Ellroy τον Μάιο του 2011 στο Λος Άντζελες.
Η Patti Smith είπε:
«Ο χιονάνθρωπος του Jo Nesbo είναι ένα ανελέητο βιβλίο. Η τρομακτική μεταμόρφωση μιας αθώας παιδικής εικόνας σε φονικό σύμβολο στοίχειωσε τον ύπνο μου. Όλοι στο συγκρότημά μου έχουν εθιστεί στα βιβλία του Nesbo, αλλά εγώ φοβάμαι έστω και να ανοίξω το επόμενο βιβλίο του...»
«Η φήμη του Nesbo μέλλει να είναι αντίστοιχη με του Μουνχ ή του Ίψεν… Κι αν υπάρχει δικαιοσύνη, μια μέρα ο Χάρι Χόλε θα είναι τόσο επιτυχημένος όσο ο Χάρι Πότερ».
CNN
Τα δέκα βιβλία της σειράς Χάρι Χόλε:
1. Η νυχτερίδα
2. Οι κατσαρίδες
3. Ο κοκκινολαίμης
4. Νέμεσις
5. Το αστέρι του διαβόλου
6. Ο λυτρωτής
7. Ο χιονάνθρωπος
8. Η λεοπάρδαλη
9. Ο φαντομάς
10. Αστυνομία
Από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ κυκλοφορούν επίσης τα βιβλία της παιδικής σειράς Δόκτωρ Πορδαλός, καθώς και το stand alone θρίλερ Κυνηγοί κεφαλών, το οποίο μεταφέρθηκε στο σινεμά.
Τα αστυνομικά του βιβλία κυκλοφορούν και σε e-book (e-pub).
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ"
Κυκλοφορεί στις 20 Οκτωβρίου σε όλα τα βιβλιοπωλεία και ταυτόχρονα σε e-book.
Ένα ακαταμάχητο θρίλερ με σελίδες που κυλούν σαν νεράκι, χάρη στην περίπλοκη πλοκή, τους ζωντανούς χαρακτήρες και τις αληθοφανείς καταστάσεις. Ο νορβηγός πρέσβης στην Ταϊλάνδη βρίσκεται νεκρός σε ένα πορνείο της Μπανγκόκ. Είχε στενές σχέσεις με τον πρωθυπουργό της Νορβηγίας και στο Όσλο θέλουν να αποφύγουν πάση θυσία το σκάνδαλο. Τύφλα στο μεθύσι ο Χάρι Χόλε θα μπει σε ένα αεροπλάνο για την Μπανγκόκ με ξεκάθαρες οδηγίες: να «κουκουλωθεί» η υπόθεση ή, αν αυτό δεν μπορεί να γίνει, να κάνει όσο το δυνατόν λιγότερα. Ωστόσο, όταν ο Χάρι φτάνει εκεί, διαπιστώνει πως δεν πρόκειται απλώς για έναν τυχαίο φόνο. Ή για να το θέσει διαφορετικά, για κάθε κατσαρίδα που υπάρχει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, εκατοντάδες άλλες κρύβονται μέσα στους τοίχους του. Ο Χάρι περιπλανιέται στην πολύβουη πόλη της Μπανγκόγκ, βλέποντας στριπτιζάδικα, ναούς, τεκέδες οπιομανών, τουριστικές ατραξιόν, παιδιά που εκδίδονται στους δρόμους, σε μια αναζήτηση που κανείς δεν του ανέθεσε και κανείς δεν τη θέλει. Ούτε καν ο ίδιος ο Χάρι, ο οποίος για άλλη μια φορά είναι έρμαιο των ίδιων του των ενστίκτων. Με ατσάλινη στιβαρότητα, ο Nesbo στήνει μια σύνθετη αφήγηση με έναν μεγάλο πρωταγωνιστικό θίασο και εξερευνά τα πιο σκοτεινά και μοχθηρά μυαλά με μια φρικιαστική απόλαυση, τοποθετώντας τον δολοφόνο του εκεί όπου δεν τον περιμένεις. Με μπόλικο αυτοσαρκασμό και χιούμορ, αλλά και υπέροχη γλώσσα και φυσικούς διαλόγους ως βασικά συστατικά οι Κατσαρίδες είναι Nesbo με τη βούλα.
Με τις Κατσαρίδες ολοκληρώνεται μέχρι στιγμής η σειρά Χάρι Χόλε και, εθισμένοι με τις ιστορίες του διάσημου ντετέκτιβ, αναμένουμε με αγωνία τη συνέχειά της από τον βασιλιά της σκανδιναβικής αστυνομικής λογοτεχνίας. Με την έκδοση και των δέκα βιβλίων της σειράς στα ελληνικά ο αναγνώστης συνειδητοποιεί πως ο Nesbo ξέρει τη συνταγή για ένα πετυχημένο αστυνομικό μυθιστόρημα, είναι αναμφισβήτητα ένας από τους σημαντικότερους ευρωπαίους συγγραφείς αστυνομικών θρίλερ και με κάθε νέο του βιβλίο γίνεται ολοένα και καλύτερος. Κινείται με εντυπωσιακή πειστικότητα και ταυτόχρονα με μοναδική ανεξαρτησία στον δρόμο που χάραξαν οι εκπρόσωποι του αμερικάνικου hardboiled Τσάντλερ, Χάμετ και Ελρόι. Τα βιβλία του (συνολικά δέκα) με πρωταγωνιστή τον καλτ νετέκτιβ Χάρι Χόλε έχουν γνωρίσει τεράστια επιτυχία και έχουν αποσπάσει τα πιο έγκυρα βραβεία τόσο στη Νορβηγία όσο και σε όλο τον κόσμο, έχουν ξεπεράσει τα 25 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις, έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από 40 χώρες και έχουν κερδίσει την καρδιά των κριτικών, των βιβλιοπωλών και των αναγνωστών.
Δείτε τον συγγραφέα να μιλάει για το βιβλίο του ΕΔΩ.

ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΤΡΙΤΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 / 0400 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

ΜΕΡΟΣ 1
ΚΑΜΜΙΑ
ΜΕΡΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 20-10-14/21 UTC
ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1013 ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΥΨΗΛΕΣ
1020 ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΝΗΣΙΑ
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 04 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΤΟΠΙΚΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΝΟΤΙΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΜΠΟΥΤ
ΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΜΕΛΙΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΙΔΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3. ΗΡΕΜΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΕΛΤΑ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΒΟΡΕΙΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 2 Η 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΕΩΣ 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΛΙΤΑ

Τα πιο παραμυθένια κάστρα του κόσμου. Δείτε τα!!!


​Η βόλτα στα πιο εντυπωσιακά κάστρα-παλάτια μας ταξιδεύει σε εποχές που έχουν από καιρό περάσει.

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 21-10-2014 /0600 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 21-10-2014
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ
ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΡΧΙΚΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΝΟΤΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΠΙΚΑ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 08 ΕΩΣ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ 4 ΜΕ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΧΙΚΑ ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 27 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΡΧΙΚΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΝΟΤΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΤΟΠΙΚΑ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 08 ΕΩΣ 26 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΡΧΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 5 ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΥΣ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΡΧΙΚΑ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΡΧΙΚΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 26 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΡΧΙΚΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 22-10-2014
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ
ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ, ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ
ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟΠΙΚΑ
7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΠΤΩΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ.

Η Apple καταργεί τις κάρτες Sim

techit –
τεχνολογικές
ειδήσεις
Η Apple καταργεί τις κάρτες Sim
Αυτό είναι το νέο Google Nexus 6

Βρήκαν... κροκόδειλο στον Αρη (photos)

Ταξίδι στον Αρη: Ο πρώτος εθελοντής θα πεθάνει 68 ημέρες αφότου φτάσει, λέει το ΜΙΤ

Πώς να σώσετε ένα βαρετό ραντεβού - Μία από τις απίθανες εφαρμογές που παρουσίασαν νεαροί Ελληνες

Οι Κινέζοι βρήκαν τη λύση για να χωράει το iPhone 6 στην τσέπη του παντελονιού

Δωρεάν wifi internet σε 304 δήμους - Ποιοι είναι οι πρώτοι που θα το αποκτήσουν [λίστα]

21% των χρηστών του διαδικτύου καλύπτουν την κάμερα του υπολογιστή τους υπό τον φόβο παρακολούθησης

ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ -ΚΑΚΛΗΣ-ΜΑΝΙΑΣ LIVE.2

4* Porto Rio με Ημιδιατροφή ΚΑΙ Παιδί|-50%

Ekdromi.gr

4* Porto Rio Hotel & Casino - Ρίο

Ρίο με 159€ από 320€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή+Κρασί σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

159€ από 320€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 4 αστέρων Porto Rio Hotel & Casino μέλος των STAR HOTELS, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) ΚΑΙ Κρασί σε όλα τα γεύματα, σε δίκλινο δωμάτιο στο Ρίο! Παρέχεται Early check in κατόπιν διαθεσιμότητας και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 ημέρες πολυτέλειας ! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!
€159 από €320 Κέρδος €161 Έκπτωση 50%
4* Porto Rio Hotel & Casino - Ρίο
Ρίο


Περισσότερες Προσφορές

Βυτίνα με 149€ από 298€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€149 από €298 -50%
Aiora Suites - Βυτίνα
Βυτίνα
149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στην Βυτίνα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό στο Aiora Suites! Για ένα Παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον γραφικό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

Ορεινή Καστοριά με 118€ από 236€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€118 από €236 -50%
Hotel 1450 - Ορεινή Καστοριά
Ορεινή Καστοριά
118€ από 236€ (Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ, στην Oρεινή Καστοριά στο Hotel 1450! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται χειροποίητο Λικέρ για το καλωσόρισμα! Παρέχονται ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στη φύση!

Ορεινή Ναυπακτία με 84€ από 168€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€84 από €168 -50%
Ξενώνας Αλωνάκι - Ορεινή Ναυπακτία
Ορεινή Ναυπακτία
84€ από 168€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στην Ορεινή Ναυπακτία, στο Ξενώνα Αλωνάκι σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες την ομορφιά της φύσης ! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

Καϊμακτσαλάν με 199€ από 398€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€199 από €398 -50%
4* Domotel Neve Mountain Resort - Καϊμακτσαλάν
Καϊμακτσαλάν
199€ από 398€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στο 4 αστέρων Domotel Neve Mountain Resort, στο Καϊμακτσαλάν σε δίκλινο δωμάτιο με Παραδοσιακό Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρονται 2 Light Dinner για το σύνολο της διαμονής! Ελεύθερη χρήση του Spa & Fitness Centre για να χαλαρώσετε στην Εσωτερική Θερμαινόμενη Πισίνα, στη Sauna, στο Hammam, στο Jacuzzi, στο Θερμαινόμενο Ποδόλουτρο καθώς και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

28η Οκτωβρίου στα Ιωάννινα με 199€ από 420€ (-53%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε Executive δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 53%)

€199 από €420 -53%
5* Epirus Palace Hotel - Ιωάννινα
Ιωάννινα
28η Οκτωβρίου στο 5 αστέρων Epirus Palace Hotel, στα Ιωάννινα! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό) σε Executive δίκλινο δωμάτιο, με 199€ από 420€ ( Έκπτωση 53%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Πορταριά με 197€ από 395€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα με Πλήρη Διατροφή σε Standard δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€197 από €395 -50%
4* Portaria Hotel & Spa - Πορταριά Πηλίου
Πορταριά
197€ από 395€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στο 4 αστέρων Portaria Hotel & Spa, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό), στην Πορταριά Πηλίου σε δίκλινο δωμάτιο! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται μία χρήση της Εσωτερικής Υδροτονικής Πισίνας με Αντίστροφη Κολύμβηση, Μασάζ Ποδιών, Αντίστροφο Βάδισμα, Υδρομασάζ, Νεροκουρτίνες για τον αυχένα, Κανόνια για την πλάτη, Jacuzzi, Hamam, Sauna, Event Shower και Γυμναστήριο καθώς και Late check out! Απολαύστε 3 ημέρες χαλάρωσης στη μαγευτική Πορταριά! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

Μουζάκι με 199€ από 400€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Ημιδιατροφή+Spa σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€199 από €400 -50%
4* Mouzaki Palace Hotel & Spa - Καρδίτσα
Μουζάκι Καρδίτσας
199€ από 400€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 6 ετών, στο 4 αστέρων Mouzaki Palace Hotel & Spa με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, στο Μουζάκι Καρδίτσας! Προσφέρονται 2 Relax Massage σε στρώμα Αέρος και Νερού, μια Περιποίηση Προσώπου, ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, του Υδρομασάζ, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Νάουσα με 99€ από 198€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+2Παιδιά σε Πέτρινη Κατοικία με Τζάκι ή Σοφίτα με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€99 από €198 -50%
Remos Villas - 3-5 Πηγάδια της Νάουσας
Νάουσα
99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, σε Δίχωρη Πέτρινη Κατοικία με Τζάκι ή Σοφίτα και Πρωινό, στο Remos Villas! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι, Mountain Bikes, εξάσκηση στην Τοξοβολία και μία βόλτα με ATV Γουρούνα καθώς και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Απολαύστε 4 ημέρες μέσα στη φύση με πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά σας και για εσάς! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

Τρίκαλα Κορινθίας με 115€ από 230€ (-50%) για 3 ή 4 Ημέρες για 2 Άτομα σε Junior Suite με Τζάκι και Πρωινό+Δείπνο

(Έκπτωση 50%)

€115 από €230 -50%
Ξενώνας Χελυδορέα - Τρίκαλα Κορινθίας
Τρίκαλα Κορινθίας
115€ από 230€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στα Τρίκαλα Κορινθίας, σε Junior Suite με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ στο Ξενώνα Χελυδορέα! Για ένα Παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink και ένα Πλήρες Δείπνο για το σύνολο της διαμονής! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Χαλκίδα με 57€ από 114€ (-50%) για 2 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€57 από €114 -50%
4* Best Western Lucy Hotel - Χαλκίδα
Χαλκίδα
57€ από 114€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα και Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ, στο 4 αστέρων BEST WESTERN LUCY HOTEL στην Χαλκίδα, μόλις 45 λεπτά από την Αθήνα! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρονται 2 Ποτήρια Κρασί για καλωσόρισμα και Ποικιλία Ούζου στο Bar του ξενοδοχείου με θέα τον Ευβοϊκό! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 20:00! Απολαύστε 2 γεμάτες ημέρες στο ωραιότερο σημείο της Χαλκίδας, με θέα τον Πορθμό του Ευρίπου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

Καρπενήσι με 199€ από 510€ (-61%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Πλήρη Διατροφή σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 61%)

€199 από €510 -61%
5* AVARIS Hotel - Καρπενήσι
Καρπενήσι
199€ από 510€ ( Έκπτωση 61%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών, στο 5 αστέρων AVARIS Hotel στο Καρπενήσι, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον δημοφιλή προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Όλυμπος με 94€ από 190€ (-51%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί σε Σοφίτα με Πρωινό

(Έκπτωση 51%)