Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ


Νέες κυκλοφορίες

ΠΟΙΗΣΗ - ΠΟΙΗΤΙΚΗ - ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
Ακάλυπτος
Παναγιώτης Ιωαννίδης
ISBN: 978-960-03-5641-0
Τιμή: 9,00 €
Πέντε χρόνια μετά το Σωσίβιο, σύνθεση 19 ποιημάτων γραμμένων από το 1986 ως το 2001, ο Παναγιώτης Ιωαννίδης συναρμόζει στον Ακάλυπτο 25 ποιήματα της περιόδου 1995-2009. Αν στο πρώτο βιβλίο «μονάδα έκφρασης» ήταν η λέξη, στο δεύτερο μοιάζει να είναι η φράση.
Η ζωή περνάει. Φτάνει στο μαύρο κι εξακολουθεί.«Ακάλυπτος»: ουσιαστικό, επίθετο. Ένας χώρος όπου συμβαίνουν τόσα και τίποτα δεν κρύβεται.
Η ομορφιά επιστρέφει εκεί όπου ήταν.
Μετά τους προσεκτικούς στίχους του Σωσίβιου, τα ποιήματα του δεύτερου βιβλίου του Παναγιώτη Ιωαννίδη κινούνται σ' έναν πλατύτερο χώρο και με μεγαλύτερη ελευθερία – αδρά σκίτσα με μολυβιές γρήγορες.
Λόγια και εικόνες που συνέβησαν χωρίς να πάψουν. 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΙΣΤΟΡΙΑ
Η επανάσταση των γυναικών στην Αθήνα της Μπελ Επόκ
Γιάννης Καιροφύλας
ISBN: 978-960-03-5668-7
Τιμή: 18,00 €
Με το βιβλίο αυτό ο αθηναιογράφος Γιάννης Καιροφύλας επιστρέφει στην Αθήνα της Μπελ Επόκ και επικεντρώνεται στο σημαντικό αγώνα που έδωσαν τότε οι γυναίκες για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους. Παρουσιάζει με πολλές άγνωστες μέχρι σήμερα λεπτομέρειες τις μάχες των Ελληνίδων την περίοδο 1880-1910, με προεξάρχουσα τη φωτισμένη Καλλιρρόη Παρρέν, που με την Εφημερίδα των Κυριών άνοιξε το δρόμο σε κάθε γυναίκα για να αναζητήσει θέση στην κοινωνία, στους χώρους της εργασίας αλλά και της επιστήμης. Τότε δημιουργήθηκαν οι συνθήκες για να επέλθουν τα πρώτα ρήγματα στις προκαταλήψεις και στη νοοτροπία εκείνων που ήθελαν την Ελληνίδα μόνο σύζυγο, μάνα και αδελφή – ή μόνο δασκάλα, εργάτρια υφαντουργίας και βέβαια δούλα, στην κυριολεξία, όπως συνέβαινε με κάθε νεαρή κοπέλα που, για να κερδίσει το ψωμί της, γινόταν υπηρέτρια σε κάποιο πλουσιόσπιτο.
Η επανάσταση των γυναικών στην Αθήνα της Μπελ Επόκ έφερε μεγάλες ανατροπές στο κατεστημένο. Διαβάζοντας τις σελίδες αυτού του βιβλίου, ο αναγνώστης αισθάνεται ότι ζει στην πιο «όμορφη εποχή» της παλιάς Αθήνας. 

ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ
Σύγχρονη τέχνη
Σταύρος Τσιγκόγλου
ISBN: 978-960-03-5640-3
Τιμή: 25,00 €
Είναι το πέμπτο βιβλίο του συγγραφέα με θέματα διεθνούς σύγχρονης τέχνης, όπου παρουσιάζονται 42 μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις τέχνης, Μπιενάλε, Documenta Kassel, θεματικές και αναδρομικές καλλιτεχνών σε μεγάλα μουσεία, που επισκέφτηκε τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Θέτει τα εξής ερωτήματα: Τι είναι σύγχρονη τέχνη και πώς ταξινομείται; Ποιο είναι το κυρίαρχο ρεύμα της, ποια είναι τα χαρακτηριστικά του και πώς καθορίζεται αυτό από τα κεντρικά μουσεία και την αγορά; Τις απαντήσεις τις βρίσκει στις εκθέσεις που περιγράφει, λαμβάνοντας υπ’ όψιν και τα κείμενα κριτικών, θεωρητικών, φιλοσόφων και ιστορικών τέχνης. Στο βιβλίο παρουσιάζονται αρκετοί καλλιτέχνες του κυρίαρχου ρεύματος, όπως και μια γενιά ανερχόμενων καλλιτεχνών οι οποίοι χρησιμοποιούν διάφορα εκφραστικά μέσα ‒ κυρίως εγκαταστάσεις, βιντεοτέχνη, ζωγραφική, φωτογραφία. Υπάρχει μια τάση δημιουργίας έργων μεγάλης κλίμακας, εντυπωσιασμού και θεάματος, μιας τέχνης που συμβαδίζει ή αντανακλά ή εντατικοποιεί τον σύγχρονο τρόπο ζωής, απαντά στους ευρύτερους οικονομικούς και πολιτικούς μετασχηματισμούς, στην παγκοσμιοποιημένη, νεοφιλελεύθερη οικονομία.
Η σύγχρονη τέχνη, η τέχνη μετά το τέλος του μοντερνισμού, έχει ηλικία πενήντα ετών και άρχισε πια να αντιμετωπίζεται από τους συγγραφείς και τα μουσεία ως ξεχωριστή οντότητα. Έχουν αρχίσει επίσης να χτίζονται μουσεία για να εκθέτουν αποκλειστικά σύγχρονη τέχνη και μερικά παρουσιάζονται στο βιβλίο. 

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
Η ζωή είναι εδώ
Χαλίλ Γκιμπράν
Μετάφραση: Βανέσσα Λάππα
ISBN: 978-960-03-5636-6
Τιμή: 9,00 €
Ο Χαλίλ Γκιμπράν υπήρξε από τους σημαντικότερους στοχαστές που επηρέασαν τη σκέψη και την τέχνη του 20ού αιώνα. Με το έργο του άσκησε μεγάλη επιρροή τόσο στις αραβικές χώρες όσο στη Δύση.
Δεν έγινε τυχαία ο τρίτος διεθνώς σε πωλήσεις ποιητής όλων των εποχών – μετά τον Σαίξπηρ και τον Λάο Τσε. Η ενασχόλησή του με τα μεγάλα θέματα του έρωτα, της αγάπης και του θανάτου, ο ρομαντισμός και ο βαθύς μυστικισμός που διακρίνει τη σκέψη του βρήκαν απήχηση σε εκατομμύρια αναγνώστες και διανοουμένους, επέδρασαν καθοριστικά στη δημιουργία και τη διάδοση των New Age κινημάτων και ενέπνευσαν σπουδαίους καλλιτέχνες, όπως ο Τζόνι Κας και ο Τζον Λένον.
Το βιβλίο Η ζωή είναι εδώ περιλαμβάνει κείμενα, αποφθέγματα, αφορισμούς και αποσπάσματα από το έργο του παντα επίκαιρου αυτού διανοητή, συμπυκνώνοντας τη σοφία του σε μια ανθολογία που διαβάζεται ως οδηγός για την αυτογνωσία και την αυτοβελτίωση του κάθε αναγνώστη.

Νέοι τίτλοι: Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ & ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι κυκλοφόρησαν τα μυθιστορήματα δύο πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων:
Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ, της Λουκίας Μανώκα, και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ, του Δαμιανού Χατζημηνά.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ



Οι πιο εντυπωσιακές πισίνες στα χιόνια (φωτό)

Περιμένουν τους σκιέρ για χαλάρωση στα ζεστά νερά τους με φόντο χιονισμένες πλαγιές και επιβλητικές κορυφές. pisinessnow2.jpg

Κερδίστε ένα ταξίδι στο Παρίσι

Το Art Travel σε συνεργασία με το Travelplan.gr σας χαρίζουν ένα ταξίδι για τέσσερις ημέρες στο Παρίσι για δυο άτομα. paris1.jpg

Thessaloniki International Film Festival



 
FestivalNews #435
Η βραβευμένη με τη Χρυσή Άρκτο και το βραβείο FIPRESCI στο Βερολίνο ρουμάνικη ταινία Οικογενειακή υπόθεση του Κάλιν Πέτερ Νέτζερ προβάλλεται αυτή την εβδομάδα στο Ολύμπιον. Στην αίθουσα Παύλος Ζάννας συνεχίζονται οι προβολές των ταινιών Behind the Candelabra του Στίβεν Σόντερμπεργκ και Ραγισμένα Όνειρα του Φέλιξ φαν Γρούνινγεν. Στην Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης συνεχίζεται μέχρι την Κυριακή το αφιέρωμα στον Ράινερ Βέρνερ Φασμπίντερ, ενώ ακολουθεί το καθιερωμένο αφιέρωμα Σεξ, Προβλήματα και Σινεμά 2013 στην αίθουσα Τάκης Κανελλόπουλος. 
 
  Δείτε αυτή την κινηματογραφική εβδομάδα (12 - 18/12/2013)
ΡΑΓΙΣΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ
Φέλιξ φαν Γρούνινγεν
Βέλγιο, 2013
  BEHIND THE CANDELABRA
Στίβεν Σόντερμπεργκ
ΗΠΑ, 2013
 
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

Κάλιν Πέτερ Νέτζερ
Ρουμανία, 2013
 
 
 
Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης
Συνεχίζεται μέχρι την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013, το αφιέρωμα της Ταινιοθήκης Θεσσαλονίκης Rainer Werner Fassbinder: Πληθωρικός και ενοχλητικός, στην αίθουσα Τάκης Κανελλόπουλος.
 
Ειδική προβολή για τους κατόχους CineΚάρταF
Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης διοργανώνει αποκλειστικά για τους κατόχους της CineΚάρταF την ειδική προβολή της ταινίας The Grandmaster του Γουόνγκ Καρ Γουάι το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 στις 13:00, στο Ολύμπιον.
 
Παρουσίαση λευκώματος
Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τη συντακτική ομάδα της STARLETS Collection και τις Εκδόσεις ΙΤΑΝΟΣ διοργανώνουν την παρουσίαση του λευκώματος ΠΡΟΣΕΧΩΣ. Με τις αφίσες και τα σχέδια για τον κινηματογράφο του Γιώργου Βακιρτζή την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στην αίθουσα Παύλος Ζάννας.
 
Σεξ, προβλήματα και σινεμά 2013
Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Μελέτης Ουρολογικών Παθήσεων (ΙΜΟΠ) και το Κέντρο Σεξουαλικής και Αναπαραγωγικής Υγείας του Α.Π.Θ. (ΚΕ.Σ.Α.Υ.) διοργανώνουν για 13η συνεχή χρονιά, το αφιέρωμα Σεξ, προβλήματα και σινεμά 2013.
 
Το ΦΚΘ ταξιδεύει στη Βόρεια Ελλάδα
Το 54ο ΦΚΘ μέσα από τις Περιφερειακές Εκδηλώσεις φέρνει το κοινό σε επαφή με πρωτοπόρους δημιουργούς και ταινίες. Αλεξανδρούπολη, Βέροια, Καβάλα, Καστοριά, Κιλκίς, Κοζάνη, Ξάνθη, Πτολεμαΐδα, Σέρρες και Φλώρινα θα φιλοξενήσουν μια επιλογή ταινιών από το πρόγραμμα του 54ου ΦΚΘ.

ΠΟΝΤΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΟΥΔΑΡΟΣ ΝΕΟ CD «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑ»

 
ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΟΥΔΑΡΟΣ
«ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑ»
ΝΕΟ CD
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΑ ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΣΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ MINOS ΕΜΙ
ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΘΕΡΙΔΗΣ, ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΚΑΡΥΔΗ, ΜΑΤΘΙΛΔΗ και ΜΠΕΤΤΥ ΜΑΓΓΙΡΑ, ΜΕΜΟΣ ΜΠΕΓΝΗΣ, ΣΑΛΙΝΑ, η μικρή ΜΑΡΙΝΑ ΣΠΑΝΟΥ, ΤΑΝΙΑ ΤΡΥΠΗ και ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΤΣΑΣ

Και καλές γιορτές!!!!!

Αργυρώ Καπαρού - Ο Παναγης.

Ο πιο απλός τρόπος να αποκλείσετε ότι κάποιος σας παρακολουθεί μέσω της κάμερας σας!

techit –
τεχνολογικές
ειδήσεις

Ο πιο απλός τρόπος να αποκλείσετε ότι κάποιος σας παρακολουθεί μέσω της κάμερας σας!
Γιατί να αγοράζετε έτοιμα desktop PC, όταν μπορείτε εύκολα να τα φτιάξετε μόνοι σας με κάτω από 650 ευρώ;
Like ή Sympathize; Τα μεγάλα... μυαλά του Facebook σκέφτονται εδώ και καιρό την αλλαγή

Snapchat για τα κινητά της απιστίας: Η εφαρμογή που αυτοκαταστρέφει σε 10 δευτερόλεπτα όλα τα ύποπτα στοιχεία

Άκρως επιθετικός ιός κατέκλυσε το facebook

Η Vodafone προχωρά σε μεγάλες αυξήσεις στις χρεώσεις!

ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΠΕΜΠΤΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 / 0400 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

ΜΕΡΟΣ 1
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ 157
ΜΕΡΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 11-12-13/21 UTC
ΧΑΜΗΛΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ 1006 ΣΤΟ ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ 1010 ΣΤΙΣ 12/06 UTC.
ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1037 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 04 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΜΠΟΥΤ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΜΕΛΙΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΣΙΔΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ.
ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 19.40 5 Η 6.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ
5 Η 6 ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 22.30 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ 5 Η 6 ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 22.00 7 Η 8 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ.
ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ Η ΠΟΛΥ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ 8 Η 9 ΕΞΑΣΘΕΝΟΥΝΤΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΠΟΛΥ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ Η ΤΡΙΚΥΜΙΩΔΗΣ.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ Η ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΤΑΥΡΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 8 Η 9 ΕΞΑΣΘΕΝΟΥΝΤΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΠΟΛΥ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
Η ΤΡΙΚΥΜΙΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΔΕΛΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8. ΠΟΛΥ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ Η ΤΡΙΚΥΜΙΩΔΗΣ.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7 ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥ 33.00 7 Η 8 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ Η ΠΟΛΥ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΒΟΡΕΙΟΙ 8 Η 9 ΓΡΗΓΟΡΑ 7 Η 8. ΠΟΛΥ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΒΟΡΕΙΟΙ 7 Η 8 ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ 8 Η 9. ΠΟΛΥ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ 6 Η 7. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ Η ΠΟΛΥ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 25.50 7 Η 8 ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 25.50 8 Η 9 ΓΡΗΓΟΡΑ
7 Η 8. ΠΟΛΥ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ 7 ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 25.00 8 Η 9 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 25.00
7 Η 8. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ Η ΠΟΛΥ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΒΟΡΕΙΟΙ 7 Η 8 ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ
ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 25.30 6 Η 7
ΓΡΗΓΟΡΑ 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΤΟΠΙΚΑ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 12-12-2013 /0600 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 12-12-2013
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ-ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ Η ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ.
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ 7 ΜΕ 8 ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΤΟΠΙΚΑ 9 MΠΟΦΟΡ.
ΠΑΓΕΤΟΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΗ Η ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ.ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΜΕΧΡΙ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ -3 (ΜΕΙΟΝ 3) ΕΩΣ 9 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 13 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ 4 ΜΕ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΒΡΟΧΗ Η ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 ΜΕ 6, ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ 7 ΜΕ 8 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ -1 (ΜΕΙΟΝ 1) ΕΩΣ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΗ Η ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 ΜΕ 8 ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΠΙΚΑ 9 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 11 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΗ Η ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ. ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 ΜΕ 8 ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΟΠΙΚΑ 9 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 12 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 4 ΜΕ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ. ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΒΡΟΧΗ Η ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΓΥΡΩ ΟΡΕΙΝΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 9 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 8 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13-12-2013
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΘΡΑΚΗ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ Η ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ. ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΝΟΤΙΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 5 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟΠΙΚΑ 7 MΠΟΦΟΡ ΜΕ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ. ΠΑΓΕΤΟΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ
ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ.

Αll Inclusive 4* Λεπτοκαρυά 2Ατομα+2Παιδιά(-50%)


    ¤236 από ¤475
    Έκπτωση : 50%
ΑLL INCLUSIVE τα Χριστούγεννα στη Λεπτοκαρυά Πιερίας, στο 4 αστέρων Olympian Bay Hotel του Ομίλου Rea Hotels! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών, με 236¤ από 475¤ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο κατά την άφιξη, Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ με ποτά και αναψυκτικά! Απεριόριστη Κατανάλωση στο Bar του ξενοδοχείου σε αναψυκτικά από post mix, χυμούς, καφέ φίλτρου, τσάι, κρασί, οινοπνευματώδη ποτά τοπικής προέλευσης, μπύρα και Snacks! Παραμονή Χριστουγέννων παρέχεται Εορταστικό Gala με μοναδικά πιάτα του Σεφ και συνοδεία Ζωντανής Μουσικής! Για τους μικρούς φίλους παρέχεται Δημιουργικό Πρόγραμμα Απασχόλησης με παιδαγωγό! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

¤236 
μόνο!  
  Αξία ¤475
  Έκπτωση 50%
  Κέρδος ¤239

ΑLL INCLUSIVE τα Χριστούγεννα στη Λεπτοκαρυά Πιερίας, στο 4 αστέρων Olympian Bay Hotel του Ομίλου Rea Hotels! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών, με 236¤ από 475¤ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο κατά την άφιξη, Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ  με ποτά και αναψυκτικά! Απεριόριστη Κατανάλωση στο Bar του ξενοδοχείου σε αναψυκτικά από post mix, χυμούς, καφέ φίλτρου, τσάι, κρασί, οινοπνευματώδη ποτά τοπικής προέλευσης, μπύρα και Snacks! Παραμονή Χριστουγέννων παρέχεται Εορταστικό Gala με μοναδικά πιάτα του Σεφ και συνοδεία Ζωντανής Μουσικής! Για τους μικρούς φίλους παρέχεται Δημιουργικό Πρόγραμμα Απασχόλησης με παιδαγωγό! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Λίμνη Πλαστήρα με 79¤ από 200¤ (-61%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Πρωινό!
79¤ από 200¤ ( Έκπτωση 61%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στη Λίμνη Πλαστήρα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Πρωινό στον Παραδοσιακό Ξενώνα Κατσαρός! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 ημέρες στον δημοφιλή χειμερινό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
79¤ από 200¤ ( Έκπτωση 61%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στη Λίμνη Πλαστήρα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Πρωινό στον Παραδοσιακό Ξενώνα Κατσαρός! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 ημέρες στον δημοφιλή χειμερινό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Τσαγκαράδα Πηλίου με 149¤ από 300¤ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα 45 τ.μ. με Tζάκι και Ημιδιατροφή!
149¤ από 300¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 8 ετών στο Πήλιο, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα 45 τ.μ. με Tζάκι στο Συγκρότημα Nymfes! Προσφέρεται ένα καραφάκι ντόπιο Τσίπουρο και Φρούτα για καλωσόρισμα και Καφές και Τσάι καθ' όλη την διάρκεια της διαμονής! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της αίθουσας Πινγκ Πονγκ, των επιτραπέζιων παιχνιδιών και του home cinema και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 3 ημέρες στην γραφική Τσαγκαράδα Πηλίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
149¤ από 300¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 8 ετών στο Πήλιο, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα 45 τ.μ. με Tζάκι στο Συγκρότημα Nymfes! Προσφέρεται ένα καραφάκι ντόπιο Τσίπουρο και Φρούτα για καλωσόρισμα και Καφές και Τσάι καθ' όλη την διάρκεια της διαμονής! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της αίθουσας Πινγκ Πονγκ, των επιτραπέζιων παιχνιδιών και του home cinema και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 3 ημέρες στην γραφική Τσαγκαράδα Πηλίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Κύμη με 65¤ από 130¤ (-50%) για 2 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή!
65¤ από 130¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) στο Kymi Palace σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα, στην Κύμη Ευβοίας! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί και Φρούτα για καλωσόρισμα και παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να ταξιδέψτε 2 γεμάτες ημέρες στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αθροιστικά τα κουπόνια για να παρατείνετε τη διαμονή σας!
65¤ από 130¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) στο Kymi Palace σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα, στην Κύμη Ευβοίας! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί και Φρούτα για καλωσόρισμα και παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να ταξιδέψτε 2 γεμάτες ημέρες στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αθροιστικά τα κουπόνια για να παρατείνετε τη διαμονή σας!
Λίμνη Πλαστήρα με 99¤ από 200¤ (-51%) για 3 ή 4 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα σε Πολυτελές δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό!
99¤ από 200¤ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα, στη Λίμνη Πλαστήρα στο 4 αστέρων Nevros Hotel Resort & Spa, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται 1 ½ ώρα Prive Sauna και Hamam με 2 Ποτήρια Κρασί! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν, με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
99¤ από 200¤ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα, στη Λίμνη Πλαστήρα στο 4 αστέρων Nevros Hotel Resort & Spa, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται 1 ½ ώρα Prive Sauna και Hamam με 2 Ποτήρια Κρασί! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν, με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στο Διακοπτό με 160¤ από 320¤ (-50%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα σε Διαμέρισμα με Ημιδιατροφή+Eορταστικό Τραπέζι!
Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στον Ελαιώνα Διακοπτού, στο Dimitropoulos Apartments! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε Διαμέρισμα, με 160¤ από 320¤ (Έκπτωση 50%)! Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς παρέχεται Εορταστικό Τραπέζι με ζωντανή μουσική! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 14:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στον Ελαιώνα Διακοπτού, στο Dimitropoulos Apartments! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε Διαμέρισμα, με 160¤ από 320¤ (Έκπτωση 50%)! Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς παρέχεται Εορταστικό Τραπέζι με ζωντανή μουσική! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 14:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στα Χάνια Πηλίου με 99¤ από 200¤ (-51%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό!
Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στα Χάνια Πηλίου, 2 χλμ. από το Χιονοδρομικό Κέντρο, στο Χάνι του Ζήση! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, με 99¤ από 200¤ ( Έκπτωση 51%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες εορταστικές ημέρες ξεγνοιασιάς! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στα Χάνια Πηλίου, 2 χλμ. από το Χιονοδρομικό Κέντρο, στο Χάνι του Ζήση! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, με 99¤ από 200¤ ( Έκπτωση 51%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες εορταστικές ημέρες ξεγνοιασιάς! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στο Παράλιο ¶στρος με 129¤ από 296¤ (-56%) για 4 Hμέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+2 Παιδιά σε Αυτόνομο διαμέρισμα με Τζάκι+Πρωινό!
Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στο Παράλιο ¶στρος Αρκαδίας, στο Foufas Houses! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, σε Αυτόνομες Κατοικίες με Τζάκι, με 129¤ από 296¤ ( Έκπτωση 56%)! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί και Φρούτα για καλωσόρισμα! Παρέχονται ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00, για να απολαύσετε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στο Παράλιο ¶στρος Αρκαδίας, στο Foufas Houses! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, σε Αυτόνομες Κατοικίες με Τζάκι, με 129¤ από 296¤ ( Έκπτωση 56%)! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί και Φρούτα για καλωσόρισμα! Παρέχονται ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00, για να απολαύσετε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Σπάρτη με 87¤ από 174¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Ελληνικό Πρωινό!
87¤ από 174¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στη Σπάρτη, σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Ελληνικό Πρωινό, στο Dioscouri Hotel! Παρέχεται Welcome drink και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα!
87¤ από 174¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στη Σπάρτη, σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Ελληνικό Πρωινό, στο Dioscouri Hotel! Παρέχεται Welcome drink και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα!
Καρπενήσι με 159¤ από 398¤ (-60%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή, σε Ξενοδοχείο 5*!
159¤ από 398¤ ( Έκπτωση 60%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο Καρπενήσι στο 5 αστέρων AVARIS Hotel, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον δημοφιλή προορισμό!
159¤ από 398¤ ( Έκπτωση 60%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο Καρπενήσι στο 5 αστέρων AVARIS Hotel, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον δημοφιλή προορισμό!
Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και τα Φώτα στην Ορεινή Κορινθία με 129¤ από 260¤ (-50%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό!
Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στην Ορεινή Κορινθία, στο Ξενώνα  Γκούρα! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, με 129¤ από 260¤ ( Έκπτωση 50%)! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στην Ορεινή Κορινθία, στο Ξενώνα Γκούρα! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, με 129¤ από 260¤ ( Έκπτωση 50%)! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Ορεινή Ναυπακτία με 99¤ από 198¤ (-50%) για 3 ή 4 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό+Τζάκι!
99¤ από 198¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Ορεινή Ναυπακτία, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ και Τζάκι, στα «Σπιτάκια της Ιφιγένειας»! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Παραδοσιακή Πίτα και ένα Μπουκάλι Κρασί κατά την άφιξη! Παρέχονται τα ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύσετε για 4 γεμάτες ημέρες το φυσικό τοπίο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
99¤ από 198¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Ορεινή Ναυπακτία, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ και Τζάκι, στα «Σπιτάκια της Ιφιγένειας»! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Παραδοσιακή Πίτα και ένα Μπουκάλι Κρασί κατά την άφιξη! Παρέχονται τα ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύσετε για 4 γεμάτες ημέρες το φυσικό τοπίο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στο Καρπενήσι με 149¤ από 298¤ (-50%) για Rafting, Ξενάγηση, Πεζοπορία και 3 Διανυκτερεύσεις για 1 ¶τομo με Πρωινό σε Μπουφέ!
Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στο Καρπενήσι για Rafting! 3 διανυκτερεύσεις για 1 ¶τομο στον Ξενώνα Σεμέλη με Πρωινό σε Μπουφέ, με 149¤ από 298¤ ( Έκπτωση 50%), για να απολαύσετε τρεις υπέροχες δραστηριότητες! Η προσφορά περιλαμβάνει Rafting στον ποταμό Ταυρωπό, Ξενάγηση στο Μοναστήρι του Προυσσού, Πεζοπορία στο όμορφο φαράγγι της Μαύρης Σπηλιάς και Via Ferratta! Προσφέρεται Προσιούτο με τσίπουρο στην Μαύρη Σπηλιά! Διασχίστε το Αλπικό τοπίο, θαυμάστε το ζωντανό μνημείο της φύσης και απολαύστε την πανέμορφη διαδρομή!
Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στο Καρπενήσι για Rafting! 3 διανυκτερεύσεις για 1 ¶τομο στον Ξενώνα Σεμέλη με Πρωινό σε Μπουφέ, με 149¤ από 298¤ ( Έκπτωση 50%), για να απολαύσετε τρεις υπέροχες δραστηριότητες! Η προσφορά περιλαμβάνει Rafting στον ποταμό Ταυρωπό, Ξενάγηση στο Μοναστήρι του Προυσσού, Πεζοπορία στο όμορφο φαράγγι της Μαύρης Σπηλιάς και Via Ferratta! Προσφέρεται Προσιούτο με τσίπουρο στην Μαύρη Σπηλιά! Διασχίστε το Αλπικό τοπίο, θαυμάστε το ζωντανό μνημείο της φύσης και απολαύστε την πανέμορφη διαδρομή!
Καρδίτσα με 199¤ από 400¤ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα+ 2 Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή + Massage + Spa, σε 4* Ξενοδοχείο!
199¤ από 400¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 6 ετών, στο 4 αστέρων Mouzaki Palace Hotel & Spa με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, στο Μουζάκι Καρδίτσας! Προσφέρεται 1 Relax Massage με αιθέρια έλαια 30 λεπτών, 1 Massage σε στρώμα Αέρος και Νερού διάρκειας 20 λεπτών, 1 περιποίηση αναζωογόνησης και αντιγήρανσης  προσώπου διάρκειας 40 λεπτών, ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, καθώς και της Σάουνας, του Υδρομασάζ και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Late check out στις 18:00 κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύστε 4 ημέρες χαλάρωσης και αναζωογόνησης και να αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
199¤ από 400¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 6 ετών, στο 4 αστέρων Mouzaki Palace Hotel & Spa με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, στο Μουζάκι Καρδίτσας! Προσφέρεται 1 Relax Massage με αιθέρια έλαια 30 λεπτών, 1 Massage σε στρώμα Αέρος και Νερού διάρκειας 20 λεπτών, 1 περιποίηση αναζωογόνησης και αντιγήρανσης προσώπου διάρκειας 40 λεπτών, ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, καθώς και της Σάουνας, του Υδρομασάζ και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Late check out στις 18:00 κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύστε 4 ημέρες χαλάρωσης και αναζωογόνησης και να αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Ορεινή Κορινθία με 119¤ από 240¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό!
119¤ από 240¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στην Ορεινή Κορινθία, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό, στο Αρχοντικό Κεφαλάρι! Παρέχονται ξύλα για το Τζάκι, Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
119¤ από 240¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στην Ορεινή Κορινθία, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό, στο Αρχοντικό Κεφαλάρι! Παρέχονται ξύλα για το Τζάκι, Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!