Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Μαχαίρι Διασωστικό Αναδιπλούμενο με Φακό 19451 Albainox

Μαχαίρι Διασωστικό Αναδιπλούμενο με Φακό 19451 Albainox 
Υλικό Κατασκευής: Ατσάλι,Αλουμίνιο
Προτεινόμενη Χρήση: Διάσωση

Περιληψη
Μαχαίρι Διασωστικό Αναδιπλούμενο με Φακό 19451 Albainox
To αναδιπλούμενο διασωστικό μαχαίρι με φακό 19451 της Albainox είναι ένα μαχαίρι που διαθέτει ατσάλινη λάμα με επίστρωση τιτανίου και αλουμινένια χειρολαβή.
Το διασωστικό μαχαίρι έχει λεία λάμα που το καθιστά χρήσιμο σε όλες τις καταστάσεις.
Διαθέτει κόπτη για ζώνες (σε περίπτωση που κολλήσει η ζώνη σε κάποιο ατύχημα) και κρουστήρα για θραύση κρυστάλλων (για άμεσο απεγκλωβισμό).
Επίσης το μαχαίρι αυτό διαθέτει mini φακό στο μπροστινό μέρος του μαχαιριού για να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε ακόμα και εκεί που υπάρχει λίγο η καθόλου φωτισμός.

TV Intellian i2

TV Intellian i2 
Η Intellian αλλάζει τα δεδομένα, προσφέροντας τα πιο εξελιγμένα τεχνολογικά δορυφορικά συστήματα διασκέδασης και επικοινωνίας στη θάλασσα.
Η δορυφορική κεραία TV Intellian i2 είναι η κατάλληλη επιλογή για μικρά σκάφη (από 25 πόδια ή μικρότερα) γιατί είναι ελαφριά (4,5 κιλά), έχει μικρή διάμετρο (33 cm), ενώ μπορεί να διατηρήσει υψηλή ισχύ σήματος όταν το σκάφος είναι αγκυροβολημένο στο λιμάνι ή πλέει κατά μήκος της ακτής. Το κάτοπτρο της κεραίας έχει 2-άξονες και μπορεί να συνδεθεί με το GPS του σκάφους για γρήγορη απόκτηση δορυφορικού σήματος.
αυτόματη ανίχνευση και παρακολούθηση δορυφόρου σε δύο άξονες
διάμετρος κατόπτρου 33 εκατοστά
βάρος 4,5 κιλά
διαστάσεις κεραίας: Ύψος 38 εκ., Διάμετρος 37 εκ.
ελάχιστη ισχύς λήψης: 51 dBw
δύο LNB
εύκολο στη χρήση χειριστήριο κεραίας με έξοδο για PC
συνδεση με το GPS του σκάφους
θερμοκρασία λειτουργίας: -15°C to +55°C
χρήση ΕΝΟΣ ΜΟΝΟ καλωδίου για την εγκατάσταση της κεραίας (τροφοδοσία και data)

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

VHF MARINE POLMAR NAVY-08 PORTABLE

VHF MARINE POLMAR NAVY-08 PORTABLE
ΦΟΡΗΤΟΣ VHF marine πομποδέκτης
Σχεδιασμένος για να είναι ένας αξιόπιστος πομποδέκτης VHF, το NAVY-08 προσφέρει υψηλές επιδόσεις, με ενσωματωμένο μικροεπεξεργαστή ελέγχου που παρέχει ρύθμιση σε θαλάσσιες ζώνες VHF καθώς και dual-watch λειτουργίες και κανάλια μνήμης.
Κανάλι 16 Switch
Παρέχει γρήγορη πρόσβαση στο κανάλι 16, το θαλάσσιο κανάλι που χρησιμοποιείται συχνά.
PLL (Phase Lock Loop)
Παρέχει ακριβή και σταθερή επιλογή καναλιού.
ρύθμιση αποκοπής
Βοήθεια εξάλειψη του θορύβου μεταξύ των μεταδόσεων.
Κλείδωμα
Σας επιτρέπει να κλειδώσετε το πληκτρολόγιο προκειμένου να αποφευχθούν οι έλεγχοι από λάθος πάτημα.
Υψηλή / Χαμηλή Επιλογή ενέργειας
Σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε ενέργεια επιλέγοντας την κατάλληλη ισχύ εκπομπής για μεγάλες ή μικρές αποστάσεις.
Ένδειξη στάθμης μπαταρίας
Δείχνει την κατάσταση της μπαταρίας.
Οθόνη LCD με οπίσθιο φωτισμό
Σας επιτρέπει να λειτουργήσετε τον πομποδέκτη σε σκοτεινό περιβάλλον.
Κανάλια μνήμης
Σας επιτρέπει να αποθηκεύουν τα κανάλια όπως τα κανάλια μνήμης.
Διπλή / Tri-ρολόι
Σας επιτρέπει να επιλέξετε να DW / κανονική λειτουργία ή TRI / κανονική λειτουργία.
Παραδίδεται με: • handstrip κλιπ ζώνης • εγχειρίδιο χρήσης
TECHNICAL DATA
Frequency range X 156.025 -157.425 MHz - RX 156.300-162.000 MHz
RF Power 0.8 or 5W (selectable)
Audio distortion 5%
Antenna Impedence 50 Ohm
Sensivity at 12dB SINAD 0.25μV
S/N Ratio (20dB) 0.8μV
Squelch sensivity Treshold: -8dBμV (EMF)
Audio output power 200mW con 10% THD
Power supply “AA” 4 x batteries
Operating temperature -15°C to +55°C
Dimension (H x L x D) 123 mm x 60 mm x 37 mm
Weight 190g (without batteries)

Ο κόμης Μοντεκρίστο

Ο κόμης Μοντεκρίστο
Αλέξανδρος Δουμάς
Θα είναι διαθέσιμο στις 29/04/2019
Απόδοση κειμένου: Μαρία Σούμπερτ
Εικονογράφος: Νέστορας Ξουρής
Σειρά:ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ

Νέα κυκλοφορία "Εξουσιαστική αριστερά" του Γιώργου Ν. Πολίτη



Γιώργος Ν. Πολίτης




ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

και η κρυφή γοητεία της ανοησίας






ISBN: 978-960-221-804-4,
σχ. 17x24, σελ. 320,
α' έκδοση Μάρτιος 2019,
τιμή: 16€ (χωρίς Φ.Π.Α)
Η μεταπολιτευτική ιδεολογική κυριαρχία της Αριστεράς εδραιώθηκε χάρη στην επικράτηση του ηθικού της πλεονεκτήματος. Ωστόσο, καμία πολιτική θεωρία δεν διαθέτει εξ ορισμού ηθική υπεροχή έναντι των άλλων. Οι όροι Αριστερά και Δεξιά δηλώνουν διαφορετικό τρόπο οικονομικής οργάνωσης, όχι κάποιου είδους ηθική ιεράρχηση. Αντίθετα, η αξιωματική θέση που ισχυρίζεται ότι μία πλευρά είναι ηθικά ανώτερη της άλλης οδηγεί με βεβαιότητα στον κατήφορο του αυταρχισμού.
Η ηθική υπεροχή στηρίχθηκε στην εσφαλμένη θεωρία του Μαρξ, στη στρεβλή ανάγνωσή της από τον γαλλικό μαρξισμό και στη βιομηχανία εξάλειψης του νοήματος, που συντηρεί ο μεταμοντερνισμός. Συνεκτικό στοιχείο των αντιλήψεων είναι ο ιδεασμός ότι οι φορείς τους κατέχουν —μόνοι αυτοί— τα κλειδιά του βασιλείου της γνώσης. Αυτή η πεποίθηση απουσιάζει στη φιλελεύθερη και αναρχική σκέψη. Είναι ωστόσο βαθιά ριζωμένη στην εξουσιαστική Αριστερά. Υπάρχουν άλλες πιο δημιουργικές αριστερές θεωρήσεις. Ήταν όμως αυτή ακριβώς η Αριστερά, των πρώην/νέο/μετά - σταλινικών κομμάτων, που προσφεύγοντας ανενδοίαστα στην προπαγάνδα και στον ανορθολογισμό ηγεμόνευσε ιδεολογικά στη μεταπολίτευση. Βύθισε έτσι την κοινωνία σε ένα παραισθητικό τέλμα προκαταλήψεων και ανοησίας. Σκοπός του βιβλίου είναι να φωτίσει αυτή την παγίδα.
Ο Γιώργος Ν. Πολίτης γεννήθηκε το 1972 στην Αθήνα. Σπούδασε δημοσιογραφία και φιλοσοφία στην Ελλάδα και τη Βρετανία. Είναι επίκουρος καθηγητής κοινωνικής φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Πρόεδρος του ερευνητικού Ινστιτούτου Πρόοδος στην Πράξη. Άρθρα του δημοσιεύονται σε επιστημονικά περιοδικά και συμμετέχει με ανακοινώσεις σε διεθνή συνέδρια.
Πρόσφατα έργα του: Ελευθερία και Εξουσία, καταστατικές αρχές κοινωνικής φιλοσοφίας (2010), Το δικαίωμα της πολιτικής ανυπακοής· η νόμιμη άμυνα στην αυθαίρετη εξουσία (2012), Όροι και έννοιες του Κορνήλιου Καστοριάδη (2013), Να σηκωθούμε όρθιοι - Η επανάσταση της κοινής λογικής (2014)

30 νέα βιβλία για ατελείωτες ώρες διαβάσματος!


Αγαπητέ Αναγνώστη,
Ο χειμώνας πλησιάζει στο τέλος του, αλλά μας αφήνει με μια πλούσια εκδοτική παραγωγή γεμάτη με απολαυστικά αναγνώσματα για μικρούς και μεγάλους.
Από τις νέες κυκλοφορίες ξεχωρίζει το καινούργιο βιβλίο της Μαρίας Τζιρίτα ΕΥΤΥΧΙΑ ΘΑ ΠΕΙ… ένα μυθιστόρημα-ψυχογράφημα, καθώς και το βιβλίο γενικών γνώσεων ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ, της δρος Κάρολ Ντουέκ, το οποίο έχει επηρεάσει τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων ανά τον κόσμο, μαθαίνοντάς μας πώς μπορούμε να αναθεωρήσουμε τις παγιωμένες πεποιθήσεις μας προς όφελος δικό μας και των γύρω μας. Κυκλοφόρησε, επίσης, το βιβλίο της Μάργκαρετ Άτγουντ Η ΑΛΛΗ ΓΚΡΕΪΣ, βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, στο οποίο βασίστηκε η γνωστή τηλεοπτική σειρά του Netflix Alias Grace, το ΕΞΟΔΟΣ ΠΡΟΣ ΔΥΣΜΑΣ του Μοχσίν Χαμίντ, υποψήφιο για το Man Booker 2017 και ένα από τα 10 καλύτερα βιβλία του 2017 του New York Times Book Review.
Τον Φεβρουάριο καλωσορίσαμε στις Εκδόσεις μας τη συγγραφέα Σοφία Δημοπούλου, που υπογράφει το συναρπαστικό μυθιστόρημά της ΠΩΣ ΥΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ, ένα βιβλίο με άρωμα εποχής.
Ενώ, τέλος, για τους μικρούς μας φίλους κυκλοφόρησε ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΙΑΣ ΞΕΝΕΡΩΤΗΣ με τίτλο ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ και άλλα 17 συναρπαστικά βιβλία που θα λατρέψουν.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

Ένα μυθιστόρημα-ψυχογράφημα, που μέσα από τις ιστορίες επτά διαφορετικών ανθρώπων, δείχνει τι πραγματικά σημαίνει ευτυχία…
Αυτό το άχρονο χαλί που υφαίνει η συγγραφέας για τους ήρωές της ‒αυτούς στα τέλη του 19ου αιώνα και τους σύγχρονους‒ μας αποδεικνύει πως όλοι συμμετέχουν σε αυτό με μικρές βελονιές, οι οποίες είναι τα πάθη, τα λάθη, οι ελπίδες, οι ματαιώσεις, οι αγώνες, δηλαδή όλα αυτά τα στοιχεία
που συνιστούν την ίδια τη ζωή.

Μια συγκινητική ιστορία για τη δύναμη ψυχής μιας γυναίκας που πάλεψε στη ζωή της για να επιβιώσει και να ξανασμίξει με το χαμένο παιδί της.
Ένα μυθιστόρημα για την τέχνη, τον έρωτα και τη φιλία με φόντο την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα και τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο.
ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

Με φόντο την κουλτούρα και την πολιτική της σημερινής Αμερικής, Ο ΧΡΥΣΟΣ ΟΙΚΟΣ σηματοδοτεί τη θριαμβευτική και συναρπαστική επάνοδο του Ρούσντι στον ρεαλισμό. Μια δυνατή και επίκαιρη ιστορία ειπωμένη με την τόλμη και τη μαεστρία που χαρακτηρίζουν πάντα το έργο του διάσημου συγγραφέα.
1843. Μια νεαρή υπηρέτρια, η Γκρέις Μαρκς, καταδικάζεται για συνέργεια στη φρικιαστική δολοφονία του αφεντικού της και της ερωμένης του. Η συγγραφέας της πολύκροτης Θεραπαινίδας υπογράφει ένα μυθιστόρημα βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα, με ηρωίδα και πάλι μια γυναικεία μορφή, που καθηλώνει και αναστατώνει. Σε μετάφραση του Αύγουστου Κορτώ. .
Σε μια χώρα στο χείλος του εμφυλίου, δυο νέοι άνθρωποι επιχειρούν το αδιανόητο: να ερωτευτούν. Και ύστερα, κάτι ακόμη πιο ασύλληπτο: να ξεφύγουν…
BEST SELLER ΤΩΝ NEW YORK TIMES,
ΒΡΑΒΕΙΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ 2018
ΤΩΝ LOS ANGELES TIMES ,
ΦΙΝΑΛΙΣΤ ΓΙΑ ΤΟ MAN BOOKER 2017,
ΣΤΑ 10 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ 2017 ΓΙΑ ΤΟNEW YORK TIMES BOOK REVIEW

Ένα θρίλερ για ένα μέρος γεμάτο μυστικά, αλλόκοτες ιστορίες από το παρελθόν και πρωτόγονα ένστικτα.
Το τέταρτο και τελευταίο βιβλίο της σειράς της εφηβικής λογοτεχνίας που γέννησε την παγκόσμια τάση του «παραφυσικού ρομαντικού μυθιστορήματος». Η τετραλογία έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και κυκλοφορεί σε περισσότερες από 50 χώρες.
ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ
Ένας εύχρηστος, κατανοητός και ταυτόχρονα διασκεδαστικός οδηγός στο συναρπαστικό σύμπαν της επιστήμης της ανθρώπινης ψυχής.

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΖΩΕΣ!
Η παγκοσμίου φήμης ψυχολόγος δρ Κάρολ Ντουέκ, μέσα από αυτό το βιβλίο, μας μαθαίνει πώς με τις κατάλληλες αλλαγές στις παγιωμένες πεποιθήσεις μπορούμε να δώσουμε κίνητρα σε όσους μανατζάρουμε, διδάσκουμε και αγαπάμε για να μεταμορφώσουμε τη ζωή τους – κι εμείς τη δική μας.
Ένα λεπτομερές πανόραμα των αυτοκρατοριών και των παγκοσμιοποιημένων λαών της Ύστερης Εποχής του Χαλκού, που ρίχνει νέο φως στις πολύπλοκες σχέσεις οι οποίες ευνόησαν την άνοδο και τελικά οδήγησαν στην καταστροφή τους προηγμένους πολιτισμούς αυτής της περιόδου – ενώ προετοίμασαν το έδαφος για
την ανάδειξη της κλασικής εποχής.

ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Το 13ο βιβλίο της σειράς που έχει πουλήσει περισσότερα από 30 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και έχει μεταφραστεί σε 42 γλώσσες. Χιούμορ, έρωτες και τραγελαφικές καταστάσεις στο σπίτι και στο σχολείο με μια αγαπημένη ηρωίδα.

Μετά το βραβευμένο ΧΑΡΙΛΑΟΣ; ΤΙ ΟΝΟΜΑ ΕIΝΑΙ ΑΥΤO; η ταλαντούχα συγγραφέας επιστρέφει με μια μυθιστορηματική βιογραφία του Ελευθέριου Βενιζέλου. Η συγκλονιστική εικονογράφηση είναι της Πετρούλας Κρίγκου.
Συναρπαστική, μαγική περιπέτεια που περιλαμβάνει μια χαριτωμένη ηρωίδα, μια αξέχαστη ιστορία μαγείας, μια γάτα με μαγικές δυνάμεις και πολλά άλλα… Έχει μεταφραστεί σε 7 γλώσσες. Για αναγνώστες των Χάρι Πότερ, Νέβερμορ,Μαγικό Ζαχαροπλαστείο και Έμιλι Γ.
Κοινωνικό εφηβικό μυθιστόρημα με κύριο θέμα τη μετανάστευση, από την αγαπημένη συγγραφέα και εκπαιδευτικό από τη Θεσσαλονίκη Έλενα Αρτζανίδου.

Κύριο θέμα του βιβλίου αυτού είναι η φιλαναγνωσία και η δύναμη της φαντασίας. Από τη συγγραφέα Μαριλίτα Χατζημποντόζη και με εικονογράφηση της Αιμιλίας Κονταίου.
Μια ιστορία με θέματα οικολογίας αλλά και κοινωνικής συμπεριφοράς, για το μοίρασμα και τη χαρά που νιώθει κάποιος όταν μαθαίνει να προσφέρει στους άλλους, από τα πρώτα κιόλας χρόνια της ζωής του.
Ένα απολαυστικό βιβλίο με μπόλικο χιούμορ, που δείχνει ότι η πραγματική ζωή βρίσκεται έξω από την οθόνη μιας συσκευής. Από τον βραβευμένο συγγραφέα και αρχισυντάκτη του ηλεκτρονικού περιοδικού για το βιβλίο και τις τέχνες Διάστιχο Μάκη Τσίτα.
Μετά τα αγαπημένα βιβλία ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ και Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ, της Ράνιας Μπουμπουρή, έρχονται ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ. Το βιβλίο χαρακτηρίζεται από χιούμορ και πετυχημένα έμμετρα στιχάκια.

Τα 4 νέα βιβλία στη σειρά Lego εκτός από απίθανες δραστηριότητες περιλαμβάνουν: μια μίνι φιγούρα του Χάρι Πότερ στο ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΧΟΓΚΟΥΑΡΤΣ, μια μίνι φιγούρα πυροσβέστη στο ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ, μια μίνι φιγούρα του διαστημικού εξερευνητή Ρεξ στο ΦΙΛΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, που είναι βασισμένο στη δεύτερη ταινία Lego, και μια μίνι φιγούρα του εκπαιδευτή δεινοσαύρων Όουεν Γκρέιντι στο Ο ΗΡΩΑΣ ΤΩΝ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ!

Ένας ανατρεπτικός, πρωτότυπος οδηγός για την αρχαία Ελλάδα και την αρχαία Ρώμη. Όταν το χιούμορ και η μυθοπλασία συναντούν το βιβλίο γνώσεων… Για αναγνώστες του Ιούλιου Ζέβρα και του Φιστίκιου του Αιγινήτη, ηλικίας από 8 ετών και άνω.

Η εξερεύνηση του κόσμου και του ζωικού βασιλείου δεν ήταν ποτέ τόσο διασκεδαστική όσο με αυτά τα βιβλία, που περιλαμβάνουν συναρπαστικές πληροφορίες, γρίφους, κουίζ και πολλά απίθανα αυτοκόλλητα.

Ένα απίθανο κουτί που περιέχει 4 τρενάκια, σιδηροδροµικές γραµµές και έναν σταθµό, καθώς και ένα βιβλίο δραστηριοτήτων με θέμα το τρένο.
Σε αυτό το κουτί, το κλασικό παιχνίδι μαγνητικού ψαρέματος συνοδεύεται από μια τρυφερή ιστορία για την αξία της προσπάθειας και της επιμονής, με ήρωα ένα αξιαγάπητο ψαράκι.


O Αύγουστος Κορτώ μάς μιλάει για το φαινόμενο Μάργκαρετ Άτγουντ, το The Handmaid’s Tale και το Alias Grace
Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Ψυχογιός το μυθιστόρημα της Μάργκαρετ Άτγουντ, «Η άλλη Γκρέις». Μιλήσαμε για τη χαρισματική συγγραφέα με τον μεταφραστή της, συγγραφέα Αύγουστο Κορτώ: για την ίδια, για το έργο της, για τις Γαλαάδ που πολλοί λαχταρούν και σήμερα, και για άλλα πολλά. Τον ευχαριστώ θερμά!

Ευτυχία θα πει…

Όλα τα μυστικά αποκαλύπτονται στο… ΛΥΚΟΦΩΣ!

Συγγραφέας του μήνα
Μαρία Τζιρίτα
Δημοσίευμα
Οι συμβουλές ενός ναυάρχου (Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ)
Δημοσίευμα
Το Κακό που δεν έφυγε ποτέ (amagi.gr)
Δημοσίευμα
H Έλενα Αρτζανίδου σε α' πρόσωπο (diastixo.gr)
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Ευτυχία θα πει... (Μαρία Τζιρίτα)
Πώς υφαίνεται ο χρόνος (Σοφία Δημοπούλου)
Ασυγχώρητο λάθος (Γιόλα Δαμιανού-Παπαδοπούλου)
Το Ημερολόγιο Μιας Ξενέρωτης 13 (Ρέιτσελ Ρενέ Ράσελ)

Τις νύχτες έπαιζε με τις σκιές (Τέσυ Μπάιλα)
Η κόρη του φεγγαριού (Νικόλ-Άννα Μανιάτη)
Λουλούδια πάνω απ' την κόλαση (Ιλάρια Τούτι)
ΦΙΣΤΙΚΙΟΣ Ο ΑΙΓΙΝΗΤΗΣ 2 - αφήγηση από τον Μάνο Γαβρά


ΕΔΡΑ - ΓΡΑΦΕΙΑ
ΤΑΤΟΪΟΥ 121
144 52 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛ.: 210 28 04 800
FAX: 210 28 19 550 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
ΕΜΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ 13-15
106 78 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210 36 18 654
FAX: 210 36 40 683