Κυριακή 9 Απριλίου 2023

"Δώσε και σώσε" : Νέο τραγούδι για την αγάπη και την ανθρώπινη αλληλεγγύη ❤️

Νέο τραγούδι για την αγάπη και την ανθρώπινη αλληλεγγύη:
«Δώσε και Σώσε»
Ερμηνεία: Γιώργος Σαλαμπάσης
Μουσική/Στίχοι: Τάσος Θεοδωρακόπουλος (El Tasso)

Ένα νέο τραγούδι κυκλοφόρησε στις αρχές της χρονιάς, σε μουσική και στίχους του Τάσου Θεοδωρακόπουλου (El Tasso) και την ερμηνεία του Γιώργου Σαλαμπάση με τίτλο «Δώσε και Σώσε», μεταφέροντάς μας το επίκαιρο -και πάντα διαχρονικό- μήνυμα την αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, της αγάπης προς τον πλησίον και της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών.
Λίγα λόγια από τους συντελεστές:
Τάσος Θεοδωρακόπουλος (El Tasso)
Από παιδί γράφω στίχους και ζωγραφίζω. Ο στίχος κυλάει μέσα στις φλέβες μου, μαζί με το αίμα μου, σαν ένα ποτάμι. Έχω συμπληρώσει 30 χρόνια στην Ελληνική Δισκογραφία με περίπου 100 τραγούδια σε επώνυμους καλλιτέχνες στα οποία υπογράφω τους στίχους και έχω εκδώσει 3 βιβλία με ποιήματα και τραγούδια μου.
Πρόσφατη δουλειά μου ήταν τον Μάρτιο του 2021 το επετειακό τραγούδι «Επανάσταση 1821 - Ζήτω η Ελευθερία» σε μουσική της Ζωής Τηγανούρια, που ερμήνευσε μοναδικά ο Μπάμπης Τσέρτος!
Μετά από 40 χρόνια διαρκούς ενασχόλησής μου με τον στίχο, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να γράψω ένα τραγούδι, που μιλάει για την αλληλεγγύη, για την αγάπη προς τον πλησίον, για την εξάλειψη της φτώχειας και της πείνας και για τη φιλία μεταξύ των λαών της γης. Έχει τίτλο «Δώσε και Σώσε».
Ένα τραγούδι λοιπόν στα πρότυπα του τραγουδιού «Imagine» του John Lennon («..φανταστείτε ότι δεν υπάρχουν χώρες... δεν χρειάζεται απληστία ή πείνα... φαντάσου όλοι οι άνθρωποι να μοιράζονται όλο τον κόσμο… πες με ονειροπόλο…») και του ελληνικού τραγουδιού «Άνθρωπε αγάπα» του συγκροτήματος των Poll, σε μουσική και στίχους του αγαπημένου μου καλλιτέχνη Κώστα Τουρνά («..Άνθρωπε αγάπα, τη φωτιά σταμάτα και τη δύναμή σου, δώσ’ τη στο φιλί σου…»). Και τα δύο αυτά τραγούδια μιλούσαν για αγάπη, είχαν ένα ειρηνικό μήνυμα και ζητούσαν τότε να σταματήσει ο πολύχρονος πόλεμος στο Βιετνάμ (1955-1975).
Και ερχόμαστε στο σήμερα. Εδώ και ένα χρόνο έχουμε ένα νέο πόλεμο μέσα στην Ευρώπη, μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, με χιλιάδες νεκρούς στρατιώτες και αμάχους και τεράστια ανθρωπιστική και προσφυγική κρίση για τον λαό της Ουκρανίας, συν μία νέα πυρηνική απειλή για όλη την ανθρωπότητα. Επίσης, στις αρχές του 2023 έγιναν δύο τεράστιοι καταστροφικοί σεισμοί στην Τουρκία που ισοπέδωσαν ολόκληρες πόλεις, με χιλιάδες ανθρώπινα θύματα, μία ασύλληπτη τραγωδία σε εξέλιξη στη γείτονα χώρα. Δυστυχώς και στη χώρα μας στις 28-2-2023 συνέβη μία ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη με δεκάδες νεκρούς, κυρίως νέους και νέες, μετά από τη μετωπική σύγκρουση δύο τρένων, που βύθισε την Ελλάδα μας στο πένθος…
Μέσα λοιπόν από το τραγούδι μου «Δώσε και Σώσε» θέλω να περάσουμε στον κόσμο το διαχρονικό όσο και επίκαιρο μήνυμα της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, της αγάπης προς τον πλησίον και της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών! («..Δώσε και σώσε… όλοι να δώσουμε παιδιά, περίσσευμα από την καρδιά… να μην πεινάει κανείς στη γη… φίλος να γίνει κάθε εχθρός, γιατί είναι ο πόλεμος φριχτός…»).
Στο τραγούδι έγραψα τους στίχους και τη μελωδία. Για πρώτη φορά βάζω μουσική σε στίχους μου. Το ερμηνεύει εξαιρετικά με τη μελωδική φωνή του ο τραγουδιστής Γιώργος Σαλαμπάσης, κουμπάρος μου και καλός μου φίλος. Η ηχογράφηση και η μίξη έγινε στο DotWav Studio από τον Ιωσήφ Χυδήρογλου που έπαιξε και πλήκτρα. Φωνητικά έκανε η αξιόλογη τραγουδίστρια Καλομοίρα Καστροπούλου και εγώ. Μπουζούκι έπαιξε ο καταπληκτικός Διονύσης Κουτσόπουλος και την επιμέλεια της φωτογραφίας του ψηφιακού εξώφυλλου έκανε ο φωτογράφος Μιχάλης Φούκουτος. Το τραγούδι κυκλοφόρησε επίσημα στις αρχές του 2023 από την εταιρεία Zoe Music.
Γιώργος Σαλαμπάσης
Είμαι τραγουδιστής, με επιτυχία τεραστίων διαστάσεων «Σ΄αγαπάω μ’ ακούς;» το 1982. Σε όλη τη γη, όπου υπάρχουν Έλληνες, αγάπησαν το τραγούδι μου και μένα ως τραγουδιστή.
Μετά από χρόνια και με διάφορες επιτυχίες στο τραγούδι, η καρδιά μου ψάχνει τραγούδια καρδιάς, ιστορίας και παράδοσης, μα και ό,τι μπορεί να κάνει τον αδελφό να πονάει και να υποφέρει για διάφορους λόγους.
Ένα τέτοιο τραγούδι παρουσιάζω σήμερα με τον αγαπημένο μου στιχουργό El Tasso, μα και συνθέτη σε αυτό το τραγούδι. Ακούστε το, ότι πιο ευαίσθητο και ανθρώπινο. ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΩΣΕ αδελφέ!
Μάρτιος 2023

Εκδόσεις Κέδρος | Νέες Κυκλοφορίες

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ


ΜΑΡΙΑ ΣΕΒΑΣΤΙΑΔΟΥ
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑΣ ΝΙΝΑΣ ΣΙΓΜΑ. Δεκατρία περιπλανώμενα διηγήματα
Οι Ιστορίες της ερευνήτριας Νίνας Σίγμα συγκεντρώθηκαν με περίσσια φροντίδα και θρησκευτική ευλάβεια. Η συγγραφέας, απερίσπαστα αφοσιωμένη στη συλλογή του υλικού, διεξήγαγε επισταμένη έρευνα για να το σταχυολογήσει από ταξίδια σε κόσμους υπαρκτούς όσο και μυστηριακούς, σε τόπους οικείους όσο και δυσπρόσιτους.
Σελ.: 168 | Τιμή: 11.00 ευρώ |
ISBN: 978-960-04-5351-5
ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ


ΕΡΑ ΜΟΥΛΑΚΗ
Η ΠΑΛΕΤΑ ΤΩΝ ΔΥΣΚΟΛΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ
Από τη συγγραφέα του βιβλίου
Η παλέτα των συναισθημάτων

Η Συναισθηματικούλα αποφεύγει να νιώσει φόβο, θυμό, άγχος και στενoχώρια γιατί τα θεωρεί αρνητικά συναισθήματα. […] Η παλέτα των δύσκολων συναισθημάτων της Έρας Μουλάκη, ψυχολόγου, ψυχοθεραπεύτριας και συγγραφέα παιδικών βιβλίων, είναι η συνέχεια του βραβευμένου παραμυθιού Η παλέτα των συναισθημάτων που βρίσκεται στη λίστα του Υπουργείου Παιδείας με τα προτεινόμενα βιβλία για τη συναισθηματική αγωγή των παιδιών.
Έγχρωμη εικονογράφηση: Νατάσα Πολύζου | Σελ.: 36 | Τιμή: 7.70 ευρώ |
ISBN: 978-960-04-5299-0 | Ηλικία: από 5 ετών


ΕΡΑ ΜΟΥΛΑΚΗ
ΤΟ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΤΩΝ ΔΥΣΚΟΛΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ
Για παιδιά, με οδηγίες και συμβουλές για γονείς και εκπαιδευτικούς
Έγχρωμη εικονογράφηση:
Νατάσα Πολύζου |
Σελ.: 40 | Τιμή: 8.80 ευρώ |
ISBN: 978-960-04-5299-0 |
Ηλικία: Για παιδιά από 5 ετών,
για γονείς και εκπαιδευτικούς
Το τετράδιο των δύσκολων συναισθημάτων συνοδεύει το βιβλίο Η παλέτα των δύσκολων συναισθημάτων. Περιλαμβάνει ασκήσεις και δραστηριότητες που συμβάλλουν στην κατανόηση των εννοιών του βιβλίου και βοηθούν το παιδί να εκφράσει τα συναισθήματά του.
Στο δεύτερο μέρος του Τετραδίου υπάρχει το «Παράρτημα», που θα βοηθήσει γονείς και εκπαιδευτικούς στη σωστή αξιοποίηση του βιβλίου και του Τετραδίου. Μέσα από τις σελίδες του γίνεται κατανοητό πώς το παραμύθι συμβάλλει στην ανάπτυξη της δημιουργικής φαντασίας του παιδιού, που κρίνεται θεμελιώδης για την ψυχική και τη συναισθηματική του υγεία, και πώς το παιδί αλλά και οι γονείς μπορούν να διαχειριστούν τις καταστάσεις που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους και τα δύσκολα συναισθήματα που αυτές γεννούν.


ΗΡΩ ΠΑΠΑΜΟΣΧΟΥ
ΕΝΑΣ ΓΑΪΔΑΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΙΣΙΔΩΡΟ
Ο Ισιντόρ, ένας γάιδαρος μεγαλόσωμος και μεγαλοπρεπής, γεννήθηκε και μεγάλωσε σ’ ένα χωριό της Γαλλίας, λίγο έξω από τη Λιόν. Ήταν ευτυχισμένος, γιατί τον αγαπούσαν και τον φρόντιζαν.
Στο τέλος του βιβλίου, λίγα λόγια για να γνωρίσουμε καλύτερα το γαϊδουράκι και τις συνήθειές του.
Έγχρωμη εικονογράφηση:
Κάτια Βαρδουλάκη |
Σελ.: 64 | Τιμή: 9.90 ευρώ |
ISBN: 978-960-04-5340-9 |
Ηλικία: από 7 ετών |


Σειρά: ΜΑΓΙΚΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ - Οι νεράιδες του ωκεανού

80. ΠΕΠΗ, Η ΝΕΡΑΪΔΑ ΤΟΥ ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΥ
ISBN: 978-960-04-5326-3

83. ΦΡΙΝΤΑ, Η ΝΕΡΑΪΔΑ ΤΗΣ ΦΑΛΑΙΝΑΣ
ISBN: 978-960-04-5329-4

78. ΔΟΜΝΑ, Η ΝΕΡΑΪΔΑ ΤΟΥ ΔΕΛΦΙΝΙΟΥ
ISBN: 978-960-04-5324-9

81. ΘΕΑΝΩ, Η ΝΕΡΑΪΔΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΧΕΛΩΝΑΣ
ISBN: 978-960-04-5327-0

84. ΚΡΙΝΑ, Η ΝΕΡΑΪΔΑ ΤΟΥ ΚΛΟΟΥΝΟΨΑΡΟΥ
ISBN: 978-960-04-5330-0

79. ΦΑΝΗ, Η ΝΕΡΑΪΔΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΑΣ
ISBN: 978-960-04-5325-6

82. ΑΝΕΤΑ, Η ΝΕΡΑΪΔΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΑ
ISBN: 978-960-04-5328-7

Συγγραφέας:
Ντέιζι Μέντοους
Εικονογράφηση: Τζόρτζι Ρίπερ
Μετάφραση: Στεφανία Φέρρο
Σελ.: 80 | Τιμή: 6.60 ευρώ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ


Είναι η συνάντηση με την ασθένεια ένα ταξίδι; Ποιες μπορεί να είναι οι διαδρομές που διανύει κάποιος μέσα σ’ αυτό; Άραγε, το να βρεθεί κανείς σε έναν «Τόπο» ανοίκειο και αχαρτογράφητο είναι και μια ευκαιρία να επαναπροσδιορίσει τη θέση του μέσα στον κόσμο;
Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα, που διερευνά η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος και η καλλιτεχνική διευθύντριά της, Χρύσα Διαμαντοπούλου, που μετά τη συνάντησή της με τον καρκίνο του μαστού, ονειρεύτηκε αυτή τη site-specific performance για να υμνήσει τη Ζωή. Η performance θα παρουσιαστεί τον Απρίλιο του 2023, στο Άσυλο Ανιάτων, με τίτλο ΠάσΠορτ – Μια αληθινή περιπέτεια.
Με αφετηρία τη δύναμη και την παρηγοριά, που άντλησε η ηθοποιός Χρύσα Διαμαντοπούλου από το βιβλίο της ψυχολόγου Ελεονώρας Σουρλάγκα, ΠάσΠορτ – Μια αληθινή περιπέτεια που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ, η επιζήσασα επιχειρεί, με την καταλυτική συμβολή του εικαστικού Βασίλη Καβουρίδη, να αποτυπώσει την εμπειρία της καταργώντας τον τέταρτο τοίχο, που χωρίζει τον καλλιτέχνη από τον θεατή





Τα βιβλία μας μπορείτε να τα προμηθεύεστε
από όλα τα βιβλιοπωλεία της χώρας.
Εναλλακτικά, μπορείτε να τα παραγγέλνετε:Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος στην ιστοσελίδα μας
Τηλεφωνικά στο 210.38.02.007 (Δευτέρα - Παρασκευή, 10:00 - 15:00)
Στέλνοντας e-mail στο orders@kedros.gr
Ή μπορείτε να επισκεφθείτε το βιβλιοπωλείο μας, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Γεωργίου Γενναδίου 3,
Δευτέρα έως Παρασκευή: 8.00 - 16.00

🏆 Το βραβείο μετάφρασης 2023 του Ελληνικού Τμήματος ΙΒΒΥ στο νεανικό μυθιστόρημα «Μας μεγάλωσαν λύκοι» των Εκδόσεων Παπαδόπουλος



Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που το Βραβείο 2023 του Ελληνικού Τμήματος ΙΒΒΥ σε ξένο συγγραφέα, Έλληνα εκδότη και μεταφραστή βιβλίου μεταφρασμένου στα ελληνικά για εφήβους και νέους/νέες απονεμήθηκε στην Kimberly Brubaker Bradley (συγγραφή), στη Βάσια Τζανακάρη (μετάφραση) και στις Εκδόσεις Παπαδόπουλος για το βιβλίο Μας μεγάλωσαν λύκοι, κατά τη διάρκεια της τελετής που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής, 2 Απριλίου 2023 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Πρόκειται για την δεύτερη φορά που κερδίζει το βραβείο της συγκεκριμένης κατηγορίας η συγγραφέας Kimberly Brubaker Bradley και οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος καθώς το 2019 τιμήθηκε για το μυθιστόρημα Ο πόλεμος που έσωσε τη ζωή μου σε μετάφραση της Στέλλας Κάσδαγλης, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως είναι η πέμπτη φορά που οι Εκδόσεις μας κερδίζουν το βραβείο μετάφρασης βιβλίου για εφήβους και νέους/νέες του Ελληνικού Τμήματος IBBY.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Σε αυτό το δυνατό νεανικό μυθιστόρημα, που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα από τη ζωή της, η συγγραφέας μάς διηγείται την ιστορία δύο αδελφών, που παρά τις σκληρές δοκιμασίες που αντιμετώπισαν, κατάφεραν να υψώσουν τη φωνή τους και να βγουν πιο δυνατές.
Η Ντέλα έχει πάντοτε στο πλευρό της τη μεγάλη της αδελφή, τη Σούκι. Όταν η μητέρα τους μπήκε στη φυλακή, όταν ο φίλος της μητέρας τους τις πήρε στο σπίτι του, ακόμα κι όταν αυτός της έκανε κάτι φριχτό, η αδελφή της ήταν εκεί – η προστάτιδά της, ο λύκος της. Ποιος, όμως, θα προστατεύσει τη Σούκι;
Η Κimberly Βrubaker Βradley επιλέγει τη δεκάχρονη Ντέλα ως αφηγήτρια του νέου μυθιστορήματός της. Μέσα από την αμεσότητα της παιδικής φωνής μάς μιλάει για θέματα σκληρά, για καταστάσεις δύσκολες, που βίωσαν τα δυο κορίτσια αλλά κατάφεραν να επιβιώσουν.
Μετά τα συγκινητικά και επίσης πολυβραβευμένα μυθιστορήματα Ο πόλεμος που έσωσε τη ζωή μου και Ο πόλεμος που κέρδισα, τα οποία κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις μας, η συγγραφέας πετυχαίνει για ακόμα μια φορά να υπογράψει ένα συγκλονιστικό ανάγνωσμα, κατορθώνοντας εντέλει να γίνει μία από τις φωνές που αξίζει να αναζητήσουν οι νεαροί – και όχι μόνο – αναγνώστες.
Από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος κυκλοφορούν τα μυθιστορήματα της
Kimberly Brubaker Bradley:
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑ


Ανακαλύψτε τα νεανικά μυθιστορήματα των Εκδόσεων Παπαδόπουλος που έχουν λάβει το βραβείο μετάφρασης του Ελληνικού Τμήματος IBBY

Απ ευθείας διάθεση προϊόντων στην Καλαμαριά (Πλαζ Αρετσού), Κυριακή 09 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023

Καλό Πάσχα από τη Mideast Travel! 🐣🐰



Η οικογένεια της Mideast Travel σας εύχεται καλό Πάσχα με υγεία, αγάπη και ευτυχία! Είθε αυτό το Πάσχα να σας φέρει την έμπνευση που χρειάζεστε για να κάνετε τα επόμενα βήματα προς τους στόχους και τα όνειρά σας.
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και στήριξη που συνεχίζετε να μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια.
Ωράριο Λειτουργίας τις Ημέρες του Πάσχα 2023
Μεγάλη Δευτέρα - Μεγάλη Παρασκευή
09:00 - 17:00
Μεγάλο Σάββατο
09:00 - 13:00
Δευτέρα του Πάσχα
Κλειστά
#HappyEaster #WeCare
Mideast Travel Worldwide
Αθήνα:
Λεωφ. Βασ. Σοφίας 105-107, 115 21
Τηλ: + 30 211 211 8888
Φαξ: +30 210 642 6147
Κωνσταντινούπολη:
Skyland Towers
B Blok, Kat 29
Ofis No 415, 416, 417
Seyrantepe, Sarıyer
Tηλ +90 212 5199565
Φαξ: +90 212 5121553

Απίθανες προσφορές για το Πάσχα 🐣 έως -50% σε top προορισμούς. Μην τις χάσεις!


4* Golden Coast Hotel & Bungalows Νέα Μάκρη

3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
2 άτομα + 1 παιδί έως και 11 ετών
All Inclusive
Πάσχα (14/04/2023 έως 17/04/2023) + Ημερομηνίες
Εορταστικό πασχαλινό γεύμα συνοδεία μουσικής!
€330
Προσφορές αποκλειστικά για εσένα!

Marathon Beach Resort
Νέα Μάκρη
2 Διανυκτερεύσεις / Πρωινό
Πάσχα (14/04/2023 έως 17/04/2023)
2 άτομα + 1 παιδί έως 11 ετών
Εορταστικό Πασχαλινό Μενού!
-10% €242 €219

5* Mitsis Galini Wellness Spa & Resort
Καμένα Βούρλα
3 Διανυκτερεύσεις / Πλήρης Διατροφή
Πάσχα (13/04/2023 έως 18/04/2023)
2 άτομα + 2 παιδιά 1 έως 13 και 1 έως 2 ετών
Εορταστικό πασχαλινό γεύμα συνοδεία μουσικής!
-20% €680 €546 

4* Dafni Plus Hotel Pieria
Λεπτοκαρυά Πιερίας
3 Διανυκτερεύσεις / Ημιδιατροφή + Ποτά
Πάσχα (14/04/2023 έως 17/04/2023)
2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών
Πασχαλινό Γεύμα με ψήσιμο οβελία και μουσική!
-20% €500 €399

4* The Grove Seaside Hotel
Ναύπλιο
2 Διανυκτερεύσεις / Ημιδιατροφή
Πάσχα (15/04/2023 έως 17/04/2023)
2 άτομα + 1 παιδί έως 6 ετών
Πλούσιο Πασχαλινό γεύμα με ζωντανή Μουσική
-20% €425 €338 

5* Simantro Resort
Σάνη, Χαλκιδική
2 Διανυκτερεύσεις / Ημιδιατροφή
Πάσχα (14/04/2023 έως 17/04/2023)
2 άτομα
Πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα και Ελληνικό γλέντι στην εξοχή την Κυριακή του Πάσχα
-20% €415 €331 

4* Ariti Grand Hotel
Κανόνι, Κέρκυρα
3 Διανυκτερεύσεις / Ημιδιατροφή
Πάσχα (14/04/2023 έως 17/04/2023)
2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών
Παραδοσιακό Πάσχα με ψήσιμο οβελία και μουσική από Dj!
-20% €750 €597 

4* Kinetta Beach Resort & Spa
Κινέτα
3 Διανυκτερεύσεις / All Inclusive
Πάσχα (14/04/2023 έως 17/04/2023)
2 άτομα + 2 παιδιά έως 12 ετών
Παραδοσιακό Λαμπριάτικο γλέντι με ζωντανή μουσική!
-50% €1.116 €558 

4* Delphi Beach Hotel
Ερατεινή Φωκίδας
3 Διανυκτερεύσεις / All Inclusive
Πάσχα (14/04/2023 έως 17/04/2023)
2 άτομα + 2 παιδιά ,1 έως 12 ετών και 1 έως 2 ετών
Πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική!
-30% €681 €480 

5* BW Zante Park Resort
Ζάκυνθος
3 Διανυκτερεύσεις / Ημιδιατροφή
Πάσχα (14/04/2023 έως 17/04/2023)
2 άτομα + 2 παιδιά 1 έως 7 ετών και 1 έως 2 ετών
Γλέντι με ζωντανή μουσική και χορούς!
-30% €570 €399

4* Poseidon Palace
Λεπτοκαρυά Πιερίας
3 Διανυκτερεύσεις / Ημιδιατροφή
Πάσχα (13/04/2023 έως 18/04/2023)
2 άτομα + 2 παιδιά έως 13 ετών
Παραδοσιακό Πάσχα με ψήσιμο οβελία και μουσική!
-40% €708 €427 

4* San Panteleimon Hotel
Πλαταμώνας Πιερίας
3 Διανυκτερεύσεις / Ημιδιατροφή
Πάσχα (14/04/2023 έως 17/04/2023)
2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών
Παραδοσιακό Ελληνικό Πάσχα με ψήσιμο οβελία και ζωντανή μουσική
-50% €845 €420 

4* Porto Rio Hotel
Ρίο, Πάτρα
3 Διανυκτερεύσεις / Πλήρης Διατροφή + Ποτά
Πάσχα (14/04/2023 έως 18/04/2023)
2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών
Διπλό γλέντι με μουσική M.Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα με ψήσιμο παραδοσιακού οβελία!
-40% €770 €465

4* Mouzaki Palace Hotel & Spa
Καρδίτσα
3 Διανυκτερεύσεις / Ημιδιατροφή
Πάσχα (14/04/2023 έως 17/04/2023)
2 άτομα + 2 παιδιά έως 6 ετών
Αναστάσιμο δείπνο το Μ.Σάββατο και Πασχαλινό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα
-30% €655 €459

5* Montana Hotel & Spa
Καρπενήσι
3 Διανυκτερεύσεις / Ημιδιατροφή
Πάσχα (13/04/2023 έως 17/04/2023)
2 άτομα + 1 παιδί έως 6 ετών
Παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία την Κυριακή του Πάσχα!
-40% €900 €540 

Siagas Beach Hotel
Άγιοι Θεόδωροι
2 Διανυκτερεύσεις / Ημιδιατροφή + Ποτά
Πάσχα (14/04/2023 έως 17/04/2023)
2 άτομα + 1 παιδί έως 6 ετών
Πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική & επαγγελματίες χορευτές!
-30% €350 €245

5* Grand Serai Hotel
Ιωάννινα
3 Διανυκτερεύσεις / Ημιδιατροφή
Πάσχα (14/04/2023 έως 17/04/2023) με Ημιδιατροφή
2 άτομα + 1 παιδί έως 4 ετών
Στην καρδιά της πόλης των Ιωαννίνων!
€630 

5* Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort
Λευκάδα
3 Διανυκτερεύσεις / Ημιδιατροφή
Πάσχα (14/04/2023 έως 17/04/2023)
2 άτομα + 1 παιδί έως 6 ετών
Πλούσιο Πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική!
-35% €890 €576 

4* Dolphin Bay Family Beach Resort
Γαλησσάς, Σύρος
3 Διανυκτερεύσεις / Ημιδιατροφή + Ποτά
Πάσχα (13/04/2023 έως 18/04/2023)
2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών
Παραδοσιακό Πάσχα με ψήσιμο αρνιών με την συνοδεία τοπικής ορχήστρας!
-20% €450 €360