Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Κυκλοφορία cd - Τσικάρι’μ - Ο Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης τραγουδάει Μιχάλη Κουμπιό

Ο Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης τραγουδάει Μιχάλη Κουμπιό
Τσικάρι’μ
Σολίστ: Ματθαίος Τσαχουρίδης
Συμμετέχει η Αρετή Κετιμέ
Δίσκος με ενέργεια, σπουδή και άποψη που συγκινεί και ισορροπεί υποδειγματικά ανάμεσα στη μελαγχολία και στη χαρά, ανάμεσα στη νοσταλγία και στη διαχρονικότητα
Ένα άλμπουμ που φιλοδοξεί να συστήσει στο ευρύ κοινό τον ερμηνευτή Κωνσταντίνο Τσαχουρίδη ο οποίος με θέρμη αποδίδει τα τραγούδια του Μιχάλη Κουμπιού. Με μια μοναδική φωνητική ευελιξία, εύστοχη τεχνική και συναισθηματική απόδοση, ο Κωνσταντίνος  εναλλάσσεται και περνά από την κλασική μουσική σε ήχους παράδοσης, ήχους ελληνικούς, βυζαντινούς, λαϊκούς, πάντα με έναν «λόγιο» τρόπο, καταθέτοντας τη δική του φωνητική ταυτότητα
Βρείτε το άλμπουμ σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίεςhttps://KonstantinosTsahouridis.lnk.to/TsikariMPR

Εγκαίνια έκθεσης _"Κώστας Κοντογιάννης 1926 - 2000"

Έκθεση Κώστα Κοντογιάννη : η λατρεία της ανθρώπινης μορφής
Εγκαίνια: Πέμπτη 4 Μαΐου 2017, 19.30
Έναν σημαντικό Έλληνα καλλιτέχνη, που αναζήτησε στην ανθρώπινη μορφή την αλήθεια της ζωγραφικής, συστήνει στο κοινό το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ., με την έκθεση «Κώστας Κοντογιάννης: 1926 – 2000», η οποία εγκαινιάζεται την Πέμπτη 4 Μαΐου 2017, στις 19.30. 
Στον α΄ όροφο του Τελλογλείου θα παρουσιαστούν πάνω από 50 έργα του ζωγράφου, κυρίως τοπία, πορτρέτα και συνθέσεις με ανθρώπινες μορφές, πολλά από αυτά μεγάλων διαστάσεων.
Ο Κοντογιάννης ανήκει στη μεταπολεμική γενιά της ελληνικής τέχνης, στην οποία η αφαίρεση έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο. «Κάνω αφαίρεση για να τονίσω τα ουσιώδη, να τα προβάλλω με όσο γίνεται πιο ζωντανή την ένταση της συγκίνησης και του οράματος που μου δημιούργησαν. Αγαπώ την ανθρώπινη μορφή. Η αφαίρεση για μένα είναι ένα μέσο για να εκφράσω καλύτερα την ανθρώπινη μορφή, όχι για να την εξαφανίσω», σημείωνε.
Ο Κώστας Κοντογιάννης γεννήθηκε το 1926 στα Γρεβενά, με καταγωγή από τους Αγίους Θεοδώρους Μαγνησίας. Σπούδασε στα τέλη της δεκαετίας του ‘40 στην Ανώτατη Σχολή  Καλών Τεχνών στην Αθήνα με δασκάλους τον Ανδρέα Γεωργιάδη και τον Γιάννη Μόραλη. Από το 1956 ως το 1958 έζησε στη Φλώρινα, όπου ξεκίνησε την καλλιτεχνική του σταδιοδρομία, οργανώνοντας ατομικές εκθέσεις, ενώ συμμετείχε ενεργά στην πολιτιστική ζωή της πόλης: Οργάνωσε θεατρικές παραστάσεις, δίδαξε  σχέδιο σε νέους και το εργαστήριο του ήταν πάντα ανοικτό σε καλλιτέχνες, σε φιλότεχνους και στους κατοίκους της περιοχής.
Το 1958 έφυγε για τη Φλωρεντία όπου συνέχισε τις σπουδές του στην Accademia di Belle Arti, με υποτροφία της σχολής.   Στην Ιταλία διέγραψε  λαμπρή καριέρα γεμάτη διακρίσεις και βραβεία, με συμμετοχή σε μεγάλο αριθμό ομαδικών και ατομικών εκθέσεων με αποκορύφωμα την XX Biennale Fiorino, το 1971.
Το 1972 επέστρεψε στην Ελλάδα και εγκαταστάθηκε στους Αγίους Θεοδώρους. Εκεί δούλευε αδιάκοπα στο ατελιέ του και το 1973 οργάνωσε δύο σημαντικές ατομικές εκθέσεις, στην Γκαλερί Κοχλίας στη Θεσσαλονίκη και στην Γκαλερί ΩΡΑ στην Αθήνα.
Η ανθρώπινη μορφή και η αναπαράστασή της ήταν ένα θέμα ιδιαίτερα αγαπητό στον  Κοντογιάννη σε όλη τη διάρκεια της καλλιτεχνικής του σταδιοδρομίας.  Παιδί, έκανε τα πρώτα του σκίτσα από ανθρώπινες φιγούρες στη δικαστική αίθουσα παρακολουθώντας τον ειρηνοδίκη πατέρα του. Έφηβος στη Λαμία μαθήτευσε κοντά στον Γιώργο Βακιρτζή ζωγραφίζοντας αντάρτες με τα όπλα τους σε γιγαντοαφίσες.
«Ανήκω σε μια γενιά «ρομαντικών», των τελευταίων ίσως, που κάποιος ομφάλιος λώρος μας δένει με τη λατρεία της φύσης και την αλήθεια της μορφής», έγραφε.  Συνήθιζε να δουλεύει ασκούμενος με το μολύβι καθημερινά μέχρι το τέλος της ζωής του με μοντέλα πρόσωπα οικεία: μέλη της οικογένειάς του, παιδιά και νέους του χωριού, αγρότες και κτηνοτρόφους, θαμώνες του καφενείου.
Πραγματοποίησε ατομικές εκθέσεις στην Ελλάδα και την Ιταλία και συμμετείχε σε πολλές ομαδικές. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζουμε ενδεικτικά την πρώτη ατομική του έκθεση στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών (1961), τις εκθέσεις του στη Γκαλερί Κοχλίας (1973, 1976, 1981), στη Γκαλερί Καλές Τέχνες (1987, 1989, 1991) και στο Βαφοπούλειο (1998) στη Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα οργάνωσε ατομικές εκθέσεις στη Γκαλερί ΩΡΑ (1973) και στη Γκαλερί Χρυσόθεμις (1981, 1987, 1991, 1993, 1996).
Είχε μια ήρεμη οικογενειακή ζωή, με τη σύντροφό του Μελίτα, τα παιδιά και τα εγγόνια του. Μετέδωσε την αγάπη του για την τέχνη στην οικογένειά του. Ο γιός του Δημήτρης Κοντογιάννης είναι μουσικός και συνθέτης. Από τα εγγόνια του ο Αλέξης Μουζουράκης είναι μουσικός, ο Κώστας Μουζουράκης  είναι συγγραφέας και συντηρητής έργων τέχνης και τέλος ο Ιάσων Κοντογιάννης ζωγράφος.
Το 1992 του απονεμήθηκε από την Ελληνική Πολιτεία ισόβια τιμητική σύνταξη Α’ κατηγορίας για εξαιρετικές υπηρεσίες στην τέχνη. Πέθανε ξαφνικά στις 4 Αυγούστου του 2000. Η Ακαδημία Αθηνών του απένειμε Έπαινο, χωρίς να γνωρίζουν ότι είχε ήδη φύγει από τη ζωή, κατά την Πανηγυρική Συνεδρία της 27ης Δεκεμβρίου 2002.
Την τελετή των εγκαινίων στο Τελλόγλειο, την Πέμπτη 4 Μαΐου, θα πλαισιώσει μουσικά ο κιθαρίστας Φώτης Κουτσοθόδωρος, που θα ερμηνεύσει τη «Σονάτα για ένα ζωγράφο», έργο για σόλο κιθάρα  του συνθέτη Δημήτρη Κοντογιάννη, γιού του ζωγράφου, το οποίο περιγράφει μουσικά τον τρόπο που δούλευε και κάποια μέρη της   δουλειάς του.
Διάρκεια έκθεσης έως 15 Ιουνίου.
Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 9.00 – 14.00, Τετάρτη 9.00 – 14.00 και 17.00 – 21.00, Σάββατο και Κυριακή 10.00 – 18.00. Δευτέρα κλειστά.

MEΛΙSSES - ΤΟ ΚΥΜΑ | Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ MEΛΛΙSSΕΣ

MEΛΙSSES 
ΤΟ ΚΥΜΑ
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ MEΛΛΙSSΕΣ

Το Νο1 συγκρότημα της Ελλάδας, οι MEΛΛΙSSΕΣ, είναι αδιαμφισβήτητα στην κορυφή της επιτυχίας!
Το τραγούδι που αγαπήθηκε φέτος όσο κανένα, «Το Κύμα», βρίσκεται για περισσότερο από ένα μήνα στο Νο1 του Official IFPI Airplay Chart by MediaInspector, σε όλα τα ραδιόφωνα της χώρας και με περισσότερα από 10+ εκατομμύρια προβολές στον YouTube, σε λιγότερο από 5 μήνες, είναι η απόλυτη επιτυχία των τελευταίων χρόνων!
Παράλληλα το μεγαλύτερο πάρτι της νυχτερινής Αθήνας, ο απόλυτος προορισμός, το BOX ATHENS που εμφανίζονται οιMEΛΛΙSSΕΣ, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, με τους OtherView, την Josephine και τον DJ YOUNG συνεχίζει τις SOLD OUTεμφανίσεις του, μέχρι 6 Μαΐου.
OFFICIAL MUSIC VIDEO:
ΜΕΛΙSSES - TO KYMA
ΜΟΥΣΙΚΗ: MEΛΙSSES
ΣΤΙΧΟΙ: ΜΕΛΙSSES, ΖΩΖΗ ΦΡΑΓΚΟΥ
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Jimi Drosinos & Melisses 

PANIK RECORDS 2016 

STAN: "ΤΩΡΑ ΛΕΙΠΩ" - 1.000.000 προβολές για τη νέα επιτυχία του STAN

STAN
STAN: 1.000.000 προβολές για τη νέα επιτυχίαΑκόμα μια επιτυχία του STAN που ξεπέρασε τις 1.000.000 προβολές στο YouTube.
Το βίντεο κλιπ της νέας επιτυχίας του STAN "Τώρα Λείπω" εντυπωσίασε ήδη από τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας του.
 Γυρισμένο στην παγωμένη Ισλανδία υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου, το "Τώρα Λείπω" αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα βίντεο κλιπ μέχρι στιγμής για το 2017, και κατάφερε να ξεπεράσει μέσα σε ένα μήνα τις 1.000.000 προβολές στο YouTube, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε σταθερή ανοδική πορεία στο Official Airplay Chart.
Το "Τώρα Λείπω" συμπεριλαμβάνεται στον πλατινένιο δίσκο "11:11" που κυκλοφορεί από την PANIK RECORDS & ICON MUSIC Records.

PANIK RECORDS & ICON MUSIC RECORDS 2017
Official Artist Page: https://www.facebook.com/stanofficial/

Αναστάσιος Ράμμος | Η πιο εκρηκτική παρουσία του MAD WALK 2017 by AperoSpritz



Ο Αναστάσιος Ράμμος εμφανίστηκε στη σκηνή του MadWalk 2017 by AperolSpritz μαζί με τους Playmen και τους Dance and Roses για τον Apostolo Mitropoulo και την Patricia Field
Ο Αναστάσιος Ράμμος μαζί με τους Playmen και τους Dance & Roses ξεσήκωσαν τη σκηνή με τις μοναδικές μουσικές τους!

Ο Αναστάσιος Ράμμος, ένας εξαιρετικά ταλαντούχος καλλιτέχνης έχει ήδη αναγνωριστεί από σπουδαίους καλλιτέχνες της μουσικής σκηνής όπως ο Στέλιος Ρόκκος, η Ευρυδίκη κ.α. Βασικό χαρακτηριστικό του Αναστάσιου Ράμμου είναι να ανακατεύει διαφορετικά ακούσματα στο δικό του «μουσικό blender» και να φτιάχνει το δικό του ξεχωριστό ήχο σε ένα καινοτόμο και πρωτότυπα δοσμένο live πρόγραμμα!.
Αυτή την περίοδο ο Αναστάσιος Ράμμος, προετοιμάζει τα νέα του τραγούδια, για το πρώτο του άλμπουμ αλλά και τις επερχόμενες εμφανίσεις του.
Δείτε την εμφάνιση εδώ:

ARTIST OFFICIAL PAGES 
FACEBOOK 
https://www.facebook.com/AnastasiosRammosOfficial/
INSTAGRAM https://www.instagram.com/anastasios_rammos/
JUMPING FISH PROFILE: http://www.jumpingfish.gr/RammosAnastasios
http://www.jumpingfish.gr/jf-contestant/anastasios-rammos/342064

Γιώργος Περρής - νεο τραγούδι - Ηλιοφάνεια

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΡΗΣ
Νέο τραγούδι
“ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ”
ΜΟΥΣΙΚΗ: ΕΥΑΝΘΙΑ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ
ΣΤΙΧΟΙ: ΑΡΗΣ ΔΑΒΑΡΑΚΗΣ

Δείτε το βίντεο στο YouTube: https://youtu.be/e29HejcnzCE
Ο Γιώργος Περρής είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες της νέας γενιάς, με παράλληλη και σημαντική καριέρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και συνεργασίες με μεγάλα ονόματα διεθνών και Ελλήνων καλλιτεχνών.
Η εξαιρετική φωνή του αλλά και η θετική και φωτεινή του διάθεση, του έφεραν την «ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ», ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι σε μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και στίχους του Άρη Δαβαράκη.
Η πρώτη συνεργασία του τραγουδιστή με τους σπουδαίους δημιουργούς ήταν με το τραγούδι «ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ», που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο και σημείωσε μεγάλη επιτυχία αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.
«ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ», το νέο τραγούδι του Γιώργου Περρή, με ήχους και χρώματα της Μεσογείου! Ένα φωτεινό, ρυθμικό τραγούδι γεμάτο φως, αισιοδοξία και ελπίδα που ήδη ξεχώρισε στις εμφανίσεις του καλλιτέχνη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τον Φεβρουάριο!  Ένα τραγούδι που θα συντροφεύσει εξαιρετικά το καλοκαίρι μας
Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://GeorgePerris.lnk.to/IliofaniaPR

Νεο τραγούδι - Τι Να Θυμηθώ - Ηρώ Σαΐα & Γιάννης Παλαμίδας

Ηρώ Σαϊα - Γιάννης Παλαμίδας
«Τι Να Θυμηθώ»
Μουσική: Σταύρος Ξαρχάκος
Στίχοι: Γιώργος Παπαστεφάνου
Διασκευή -Ενορχήστρωση: Νεοκλής Νεοφυτίδης
Ακούστε το τραγούδι στο YouTube: https://youtu.be/iPax01emjVw
Η Ηρώ Σαΐα σε μια νέα καλλιτεχνική πρόταση σε συνεργασία με το Γιάννη Παλαμίδα.
Μετά το «Δεν Έχει Αρχή» από τη «Λόλα» αλλά και το «Για Χατίρι Σου» από «Το Ταξίδι», η Ηρώ Σαϊα, πιστή στις επιλογές της από κλασσικά τραγούδια που έχουν ακουστεί στον Ελληνικό κινηματογράφο,  επιλέγει το εξαιρετικό «Τι να θυμηθώ» από τη ταινία «Κορίτσια στον Ήλιο» (1968), τραγούδι που ερμήνευσε 
πρώτη η Μαρία Δημητριάδη μαζί με τον Ιταλό Φεφέ Αλιμπέρτι.
Η ταινία ήταν σε σενάριο Ιάκωβου Καμπανέλλη και σκηνοθεσία Βασίλη Γεωργιάδη και είχε προταθεί για τη «Χρυσή Σφαίρα» καλύτερης ξένης ταινίας. 
Η μουσική έχει την υπογραφή του κορυφαίου Σταύρου Ξαρχάκου ενώ οι στίχοι φέρουν τη σφραγίδα του Γιώργου Παπαστεφάνου.
Τη διασκευή του τραγουδιού ανέλαβε ο συνεργάτης της Ηρώς Σαϊα αλλά και του Σταύρου Ξαρχάκου, Νεοκλής Νεοφυτίδης.
Η Ηρώ Σαΐα επιλέγει να συνεργαστεί με τον εξαιρετικό τραγουδιστή και συνθέτη Γιάννη Παλαμίδα, δίνοντας στο τραγούδι «Τι Να Θυμηθώ» μια νέα, εξαιρετικά ενδιαφέρουσα μορφή.
Άρχισε βροχή
Η νύχτα που θα 'ρθεί
Θα φέρει στα ματόφυλλα ποτάμι
Αύριο εδώ
Πώς να περπατώ
Το φεγγάρι έρημο πουλί
Τι να θυμηθώ
Ποιο βράδυ ποιο πρωί
Με άδεια χέρια τι να περιμένω
Τώρα σε κρατώ
Μένει ορφανό
Άδειο το μπαλκόνι χελιδόνι
Τι να θυμηθώ
Τι να θυμηθώ
Χάθηκαν ξανά
Οι μέρες οι ζεστές
Ο δρόμος μας ζητά το καλοκαίρι
Ήλιος πώς να βγει
Πάνω στο βουνό
Άσπρο πρωινό να σε φιλήσει...
Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίεςhttps://IroSaia.lnk.to/TiNaThimithoDL
Βρείτε την Ηρώ Σαΐα στο Facebookhttps://www.facebook.com/irosaiaofficial/

Καλή Πρωτομαγιά!



Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα γραφεία μας θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 1η Μαΐου 2017, λόγω της επίσημης αργίας της εργατικής Πρωτομαγιάς.
Μπορείτε να στείλετε τα μηνύματά σας στο mideast@mideast.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Η ομάδα της Mideast





Ζωγράφου: Τα καλύτερα στέκια για καφέ και ποτό.

Ζωγράφου: Τα καλύτερα στέκια για καφέ και ποτό.

Σημειώστε...

Σαλάτα του Καίσαρα με ζυμαρικά.
Τσιπούρα all'acqua pazza.
Γλυκιά ομελέτα με μήλα και κανέλα.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΑΝΕΜΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ

ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017/0400 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

ΜΕΡΟΣ 1
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΜΙΑ
ΜΕΡΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 29-04-17/21 UTC
ΧΑΜΗΛΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ 1004 ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΡΓΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1018 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ 1016 ΣΤΗΝ
ΤΥΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 01 ΜΑΙΟΥ 04 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΕΩΣ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΜΠΟΥΤ
ΒΟΡΕΙΟΙ 6 Η 7 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΜΕΛΙΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΙΔΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥ 38.30 ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΝΟΤΙΑ ΤΟΥ 38.30 ΒΟΡΕΙΟΙ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΒΡΟΧΗ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ 6 Η 7 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ.
ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΒΡΟΧΗ
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6
ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΕΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 24.00 ΝΟΤΙΟΙ ΠΟΛΥ
ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5 ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 27.00 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ
ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΤΑΥΡΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΕΛΤΑ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΒΟΡΕΙΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ
ΔΥΤΙΚΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 5 Η 6
ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ.
ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ
ΑΡΓΟΤΕΡΑ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ

ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΙΡΟΥ