Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Δελτία Θυελλωδών Ανέμων

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ 139 - ΣΑΒΒΑΤΟ 07 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013/1530 UTC

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 07-12-13/09 UTC
ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΧΑΜΗΛΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ 1012 ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΛΗΡΟΥΤΑΙ
ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ. ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1006 ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΚΑΙ ΥΨΗΛΕΣ 1024 ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 19.50
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 07/22 UTC
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 07/22 UTC
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8
ΤΑΥΡΟΣ
ΑΠΟ 07/24 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 08/06 UTC
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8

Σεμινάριο στον Όμιλο Φίλων Αστρονομίας: Διαστημικές αποστολές, Σάββατο 7 Δεκεμβρίου

Σεμινάριο στον Όμιλο Φίλων Αστρονομίας:
Διαστημικές αποστολές, Σάββατο 7 Δεκεμβρίου
Διαστημικές αποστολές
Ναι! Υπήρξαν άνθρωποι απ' όλο τον κόσμο που υπέστησαν τα πάνδεινα, για να προχωρήσουν με κίνδυνο της ζωής τους την ανθρώπινη γνώση λίγα εκατοστά παραπέρα. Ο Μαγγελάνος και ο Κολόμβος και ο Γκαγκάριν και μύριοι άλλοι όσοι. Και πολλοί απ' αυτούς που παραλείπω, πέθαναν φρικτά στην προσπάθεια.
Τούτο το Σάββατο θα γνωρίσουμε αυτούς που ταξίδεψαν πέρα απ' τη μικρή γαλάζια κουκκίδα μας, που βασανίζουμε ανελέητα, το μοναδικό (για την ώρα) σπίτι μας, τη Γη.
Θα δούμε πώς η συνεργασία χιλιάδων ανθρώπων έστειλε μηχανές σε μέρη «Where No Man Has Gone Before» (βλ. Star Τrek).
Θα μάθουμε για τις μικροσκοπικές βαρκούλες που αρμενίζουν στο Διάστημα και μας μιλούν για δεκάδες χρόνια από αποστάσεις δισεκατομμυρίων χιλιομέτρων.
Ας σιγοψυθιρίσουμε μέσα μας «Ground Control to Major Tom».
Κυβερνήτης στο ταξίδι μας η ευγενική και προσηνής εισηγήτρια: Κατερίνα Καρατζουλίδου
Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα
στον Όμιλο Φίλων Αστρονομίας, Αλεξανδρείας 113
ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
Αλεξανδρείας 113, περιοχή Μαρτίου, τηλ: 2310 423133

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΑ "ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ" ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΗ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ



ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ
Τα «καθαρά χέρια» της Χρυσής Αυγής
Εφαρμογές ναζιστικής καθαρότητας

Από την εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής μέχρι τις πρόσφατες συλλήψεις του αρχηγού και των στελεχών της, ο Κωστής Παπαϊωάννου εξετάζει τη λειτουργία της ως «εθνικού απολυμαντικού»,
καθώς και την καθολική επέκταση του νεοναζισμού.
Το Art Polis Café και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Κωστή Παπαϊωάννου
ΤΑ «ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ» ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Εφαρμογές ναζιστικής καθαρότητας

την Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013, στις 8 μ.μ., στο Art Polis Café (Πεσμαζόγλου 5, αίθριο Στοάς Βιβλίου, Αθήνα).
Για το βιβλίο θα μιλήσουν
ο Φώτης Κουβέλης, Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ,
ο Προκόπης Παυλόπουλος,
βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός,
ο Γιώργος Σταθάκης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ,
ο Γιάννης Ραγκούσης, πρώην υπουργός,
και ο Γιώργος Σωτηρέλης,
Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Συντονίζει η δημοσιογράφος και Γενική Γραμματέας της ΕΣΗΕΑ Μαριλένα Κατσίμη.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
«Αυτά τα χέρια μπορεί καμιά φορά να χαιρετούν έτσι, αλλά είναι καθαρά χέρια. Δεν είναι βρόμικα, δεν έχουν κλέψει».
Όταν ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής είπε αυτά τα λόγια χαιρετώντας φασιστικά, όλοι στάθηκαν στην απροσχημάτιστη παραδοχή της φασιστικής του ταυτότητας. Λίγοι επισήμαναν πως το «ακόμα και φασίστες ή νεοναζί, αλλά πάντως καθαροί και έντιμοι» αποτελεί κεντρικό άξονα επικοινωνίας της Χρυσής Αυγής. Η καθαρότητα αποτελεί κομβικό σημείο στην πρόσληψη του ναζιστικού φαινομένου γενικά, και του ελληνικού νεοναζισμού ειδικά∙ διατρέχει κάθε πτυχή του λόγου και της πράξης του.
Το βιβλίο αυτό εξετάζει: τη λειτουργία της Χρυσής Αυγής ως «εθνικού απολυμαντικού», παρακολουθώντας την εκρηκτική πορεία ανόδου μέχρι τις συλλήψεις του αρχηγού και στελεχών της∙ την καθολική επέκταση του νεοναζισμού που επιχειρεί να μην αφήσει καμιά γωνιά του δημόσιου βίου ανέλεγκτη και «ύποπτα ακάθαρτη»∙ τα επικίνδυνα «λοιμώδη νοσήματα» στην εκπαίδευση, την τέχνη, τη διανόηση∙ τους στόχους της εκκαθάρισης και τη βίαιη τελετουργία των ταγμάτων εφόδου∙ την ώσμωση των νεοναζί με την αστυνομία∙ την επέκταση στον δημόσιο χώρο με πρακτικές Μαφίας. Με λίγα λόγια, σκιαγραφείται ο διάχυτος εκφασισμός του κοινωνικού σώματος και η υιοθέτηση της ακροδεξιάς ατζέντας από μέλη του πολιτικού προσωπικού.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Ο Κωστής Παπαϊωάννου είναι Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου από το 2006 και διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας. Συμμετείχε στην ίδρυση του Δικτύου Καταγραφής Περιστατικών Ρατσιστικής Βίας. Αρθρογραφεί τακτικά στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και διατηρεί το blog www.antiphono.wordpress.com. Εργάζεται ως φιλόλογος στην Ελληνογαλλική Σχολή Αγίας Παρασκευής.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ "Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ Η ανύπαρκτη Εξωτερική Πολιτική Οι εγκαταλελειμμένες Ένοπλες Δυνάμεις" - Εκδόσεις Ι.ΣΙΔΕΡΗΣ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ
Η ανύπαρκτη Εξωτερική Πολιτική
Οι εγκαταλελειμμένες Ένοπλες Δυνάμεις 
"Το βιβλίο αυτό είναι ασυνήθιστο: πρωτότυπο, βαθυστόχαστο, έμπλεο της επιθυμίας του συγγραφέα του να συμβάλει στην αποτροπή της παρακμής της σύγχρονης Ελλάδας, παρότι τη θεωρεί σχεδόν οριστική. Ωστόσο, ο συγγραφέας δεν εστιάζει τόσο στην πολυσυζητημένη οικονομική παρακμή, όσο στη συνακόλουθη μείωση του διεθνούς γοήτρου της χώρας, του αναστήματος, της επιρροής της, αλλά και της ικανότητάς της να υπερασπίζεται τα συμφέροντά της, είτε από γεωγραφική είτε από οικονομική άποψη. Πιστεύει ακράδαντα ότι για την κατάσταση αυτή είναι πολλοί οι υπαίτιοι, και μάλιστα όχι μόνον πολιτικοί. Σκοπός του, ωστόσο, δεν είναι να ταυτοποιήσει τους ενόχους, όσο μάλλον να προτείνει λύσεις στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής και να αναδείξει την ανάγκη αναζωογόνησης των παραμελημένων ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και του σοβαρά υποαμειβόμενου προσωπικού τους. Όπως και σε όλα τα άλλα βιβλία του –σαράντα τέσσερα, στο σύνολο–, κύριος στόχος του συγγραφέα δεν είναι να κάνει τους αναγνώστες να ενστερνιστούν τις ιδέες του, αλλά να τους ωθήσει να αναλογιστούν και οι ίδιοι τα αίτια που βρίσκονται στη βάση των προβλημάτων. Σε αυτό το πλαίσιο, ελάχιστοι μάλλον θα διαφωνούσαν με το γεγονός ότι καταφέρνει με έξοχο τρόπο να κατατοπίζει και, ενδεχομένως, να ανυψώνει το ηθικό παρά την απαισιοδοξία του για τα γενόμενα." (από το οπισθόφυλλο)
Ο Καθηγητής Βασίλειος Μαρκεζίνης έχει διδάξει στα πανεπιστήμια του Καίμπριτζ, του Λονδίνου και της Οξφόρδης, καθώς και στα πανεπιστήμια Παρισίων I και II, Λέιντεν, Μονάχου, Σιένας, Ρώμης, Γάνδης, Κορνέλ (Νέα Υόρκη), Αν Άρμπορ (Μίσιγκαν), Αθηνών και Ώστεν (Τέξας). Είναι μέλος των εθνικών Ακαδημιών των Αθηνών, του Βελγίου, της Μεγάλης Βρετανίας, της Γαλλίας, της Ολλανδίας και της Ρώμης, καθώς και μέλος του Αμερικανικού Ινστιτούτου Δικαίου. Το 1997, διορίστηκε επίτιμος Queen’s Counsel (QC) από τη Βασίλισσα της Αγγλίας, η οποία, το 2005, τον έχρισε επίσης Ιππότη «για τις εξαίρετες υπηρεσίες του στις διεθνείς νομικές σχέσεις». Έχει ακόμη τιμηθεί με τον Μεγαλόσταυρο του Τάγματος της Αξίας της Γαλλίας και της Ιταλίας, ενώ του έχουν επίσης απονεμηθεί τα διάσημα του Ανώτερου Ταξιάρχη του Τάγματος της Αξίας της Γερμανίας, του Ταξιάρχη της Λεγεώνας της Τιμής της Γαλλίας, καθώς και του Ταξιάρχη του Τάγματος της Τιμής της Ελλάδας. Μέχρι σήμερα, έχει γράψει σαράντα δύο βιβλία στους τομείς του Δικαίου, της Γεωπολιτικής, της Τέχνης και της Ψυχοβιογραφίας, πολλά από τα οποία έχουν μεταφραστεί στα Γαλλικά, τα Γερμανικά, τα Ιταλικά, τα Ελληνικά και τα Κινεζικά.

Εκδήλωση στην Παιδαγωγική Σχολή του ΑΠΘ: "Η Φυσική με πειράματα, Α΄ Γυμνασίου»: Μια διδακτική πρόκληση η οποία μπορεί να εξελιχθεί σε διδακτική ευκαιρία;


Σας προσκαλούμε στην ημερίδα με θέμα:
«Η Φυσική με Πειράματα, Α΄ Γυμνασίου»: Μια διδακτική πρόκληση η οποία μπορεί να εξελιχθεί σε διδακτική ευκαιρία;
Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, 10ος όροφος του Πύργου της Παιδαγωγικής, ΑΠΘ
Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης (Π.Τ.Δ.Ε.), το Τμήμα Φυσικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και η Πανελλήνια Ένωση Υπευθύνων Εργαστηριακών Κέντρων Φυσικών Επιστημών (ΠΑΝΕΚΦΕ), διοργανώνουν επιστημονική ημερίδα με τίτλο "Η Φυσική με Πειράματα, Α΄ Γυμνασίου»: μια διδακτική πρόκληση η οποία μπορεί να εξελιχθεί σε διδακτική ευκαιρία;'' την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013 στη Θεσσαλονίκη, στον Πύργο της Παιδαγωγικής του ΑΠΘ.
Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, την οποία θα παρακολουθήσουν εκπαιδευτικοί από όλη την Ελλάδα, θα επιχειρηθεί η μέχρι σήμερα αποτίμηση της αιφνίδιας εισαγωγής του μαθήματος της Φυσικής στην Α’ Γυμνασίου κατά το τρέχον σχολικό έτος. Η συζήτηση, που επιδιώκεται να ξεκινήσει με αφορμή την ημερίδα, πέρα από το ενδιαφέρον που έχει για εκπαιδευτικούς, μπορεί να συσχετιστεί και με την πρόσφατη ανακοίνωση (3 Δεκεμβρίου) των αποτελεσμάτων των Ελλήνων μαθητών/τριών στο διεθνές πρόγραμμα αξιολόγησης (PISA) και αναζήτησης των λόγων για τη θέση που καταλαμβάνει η χώρα μας σε αυτό.
Η ημερίδα θα διεξαχθεί στον Πύργο της Παιδαγωγικής Σχολής του Α.Π.Θ. από τις 10:30 έως τις 15:30.
Πρόγραμμα ημερίδας
10:00-10:30 Προσέλευση – Εγγραφές
10:30-10:50 Εκπαιδευτικοί πειραματισμοί με πειράματα. Αφετηρία και Μέθοδος, Γ. Φασουλόπουλος, Φυσικός, Εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
10:50-11:10 Πειράματα και θεωρία στη σχολική Φυσική, Ν. Κανδεράκης, Φυσικός
11:10-11:30 Φυσική Α’ Γυμνασίου: το πρώτο βήμα, Α, Βαλαδάκης, Φυσικός, Εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
11:30-11:50 Εργαστηριακή εμπειρία και εννοιολογική οικοδόμηση, Α. Κασσέτας, Φυσικός, Εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
11:50-12:10 Σχολικά εγχειρίδια Φυσικής: αυτόφωτα ή ετερόφωτα; Χ. Πολάτογλου, Αν. Καθηγητής Τμ. Φυσικής, ΑΠΘ
12:10-12:30 Αναλυτικά προγράμματα Φυσικής στο επίπεδο της υποχρεωτικής εκπαίδευσης: το σημερινό πλαίσιο, Π. Κουμαράς, Καθηγητής ΠΤΔΕ, ΑΠΘ
12:30 – 13:00 Διάλειμμα
13:00 – 15:30 Τοποθετήσεις των συμμετεχόντων – Συζήτηση

6th Thermaikos International 2min Film Festival 2013 - Αύριο στο Θέατρο ΚΑΠΠΑ 2000, Περαία

 Εμφάνιση POSTER FILM FESTIVAL.jpg
Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2013, 8:00 μ.μ.
Θέατρο ΚΑΠΠΑ 2000 - Περαία
είσοδος ελεύθερη
Το 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών έως 2 λεπτά με το motto "escape" έρχεται στην οθόνη του Θεάτρου ΚΑΠΠΑ!!
|30 ταινίες από όλον τον κόσμο
|ζωντανή ψηφοφορία κοινού
|after-music live με κινηματογραφική μουσική
γέλιο, συγκίνηση, ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ!
και άλλες εκπλήξεις...
Μια διοργάνωση του Τμήματος Πολιτισμού του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Δήμου Θερμαϊκού.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ!!

«ΛΑΧΤΑΡΑ Ω» της Sarah Kane Θέατρο Σοφούλη

logo_neo.jpg
Δελτίο τύπου
ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΟΦΟΥΛΗ
FWTO 1.jpg
Η εταιρία «ΘΕΡΟΣ» μετά την επιτυχία της παράστασης στην Αθήνα στο θέατρο του Νέου Κόσμου και σε περιοδεία στην Ελλάδα, παρουσιάζει και στη Θεσσαλονίκη το έργο  της SARAH KΑΝΕ «ΛΑΧΤΑΡΑΩ» σε σκηνοθεσία της Ηλέκτρας Ελληνικιώτη, 14, 15 Δεκεμβρίου και 21, 22 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Σοφούλη.
Η παράσταση 
Δυο γυναίκες και δυο άντρες μιλούν για τον έρωτα και την αγάπη, την ελπίδα, την επιθυμία, την απογοήτευση, την απελπισία και τη μοναξιά. Δε γίνεται ποτέ σαφές το ποιοι είναι, αν υπάρχουν μεταξύ τους σχέσεις ή αν έχουν συναντηθεί τυχαία.
Στο "Λαχτάρα ω", ένα κουαρτέτο μπερδεμένων και κλυτρωμένο κι απελευθερωμένο.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Μετάφραση: Ντόρη Μάντζαρη
Σκηνοθεσία: Ηλέκτρα Ελληνικιώτη 
Μουσική: Κορνήλιος Σελαμσής
Σκηνικά: Σύλβια Παπακωνσταντίνου
Κοστούμια: Νικολέτα Παναγιώτου
Φωτογραφίες - βίντεο εγκατάσταση: Έλλη Τσάτσου
Artwork: Κάκια Κωνσταντινάκη
Διανομή:
C: Ηλέκτρα Ελληνικιώτη
Β: Γεράσιμος Πετικάρης
Α: Αλέξανδρος Παπαϊωάννου
Μ: Ελένη Ορνεράκη
Πληροφορίες παράστασης: 
Σάββατο και Κυριακή, 14-15 και 21-22 Δεκεμβρίου 2013, 
ώρα: 21.00, 
θέατρο Σοφούλη, Τραπεζούντος 5 και Σοφούλη, Καλαμαριά, 2310423925
διάρκεια παράστασης: 65 λεπτά, Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ (κανονικό), 10 ευρώ (μειωμένο)

O ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ

Μήπως είστε εσείς ο τυχερός που θα περάσει ένα ρομαντικό τριήμερο στο πολυτελές Boutique Hotel Skamnos;109.jpg

Τα 12+1 βασίλεια του χειμώνα (φωτό)

Από τη Σκανδιναβία ως τα Πυρηναία και τις Άλπεις πανέμορφα χωριά βγαλμένοι από παραμύθι.
reine.jpg

Τα οφέλη και οι κίνδυνοι από τη χορτοφαγία


Τα οφέλη και οι κίνδυνοι από τη χορτοφαγία
Οι 7 χρυσοί κανόνες του γυμναστηρίου

Η ακαταστασία διευκολύνει τη μάθηση

Η πυκνότητα του μαστού δείκτης κινδύνου για τον καρκίνο του μαστού

Προσοχή στα τραπέζια των γιορτών

Η χοληστερίνη «τροφοδοτεί» τον καρκίνο του μαστού

Χειρούργοι αφαίρεσαν όγκο 25 κιλών από γυναίκα

Αυξάνονται οι επισκέψεις στους γιατρούς λόγω της απεργίας στον ΕΟΠΥΥ

Επιλέγοντας τους υδατάνθρακες

Εκδόσεις Λιβάνη: Βιβλίο, ένα δώρο από καρδιάς!



ΡΑΣΟΥΛΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ-ΗΡΘΑΝΕ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ

Ασφάλεια σε οικονομική τιμή

Winter Sales 2013
GSM συναγερμός Προστατεύστε την περιουσία σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα
Εγκαταστήστε ένα ολοκληρωμένο, εύχρηστο και αξιόπιστο σύστημα GSM συναγερμού, σe καταπληκτική τιμή.
Τοποθετήστε στην συσκευή μια κάρτα SIM και ειδοποιηθείτε με κλήση ή SMS αν κάποιος επιχειρήσει να εισέλθει στον χώρο σας.
GSM Alarm                         

\
Ειδικές τιμές για επαγγελματίες
Προσαρμόστε τον συναγερμό στις ανάγκες σας: δυνατότητα επέκτασης με 99 ασύρματους και 7 ενσύρματους αισθητήρες  όπως μαγνητικές επαφές, ανιχνευτές κίνησης, καπνου, νερού, αερίων, αισθητήρες θραύσης κρυστάλλων, panic buttons, εξωτερική σειρήνα (όλοι διαθέσιμοι από το Plantron.gr)
Σε συνδυασμό με την χρήση signal repeaters (διαθέσιμοι από το Plantron) είναι ιδανικό για την επιτήρηση μεγάλων χώρων όπως αποθήκες, μεζονέτες, βιοτεχνίες κ.α.
Επιπλέον....
Οπλίστε και να αφοπλίστε επιλεκτικά τους αισθητήρες, ενημερωθείτε σε περίπτωση alarm για το ποιός αισθητήρας ενεργοποιήθηκε, ακούστε ήχο από τον χώρο που επιτηρείτε, μιλήστε μέσα από το μεγάφωνο της συσκευής και χρησιμοποιήστε το σύστημα σαν κοινό τηλέφωνο.
Γίνετε τώρα συνεργάτης του Plantron.gr 
Επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές μας. Αποκτείστε τις καταπληκτικές συσκευές μας που ενσωματώνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε τιμές χονδρικής/συνεργάτη. Για εκδήλωση ενδιαφέροντος ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο ή τηλεφωνήστε στο 801 300 3221.
Ενδιαφέρομαι να γίνω συνεργάτης του Plantron.gr
---
Διαβάστε περισσότερα για το GSM σύστημα συναγερμού και αποκτήστε το εδώ:

http://plantron.gr/GSM-LCD-olokliromeno-sistima-sinagermou-GS-007M2Cplantron.gr

Περιφερειακά του GSM Συναγερμού
Outdoor Wireless Siren PET Immune Wireless Motion Detector Panic Button

Σκι στις κορυφές της Ευρώπης;





top menu


-





-

-




phone Τηλ.: 211 211 8888 | Βασ. Σοφίας 105-107, 115 21 Αθήνα



MidEast Travel www.mideast.gr E-mail: mideast@mideast.grFax: +30 210 642 6147


ISO 9001:2008 
Αρ. Ειδικού Σήματος Λειτουργίας
ΕΟΤ: 0206Ε61000259300


> Ξεφυλλίστε τα έντυπά μας!

«Έσβησε» ο φάρος της ελευθερίας Νέλσον Μαντέλα - in.gr

Αντίο Μαντίμπα
Περπάτησε το μακρύ δρόμο της ελευθερίας. Και έγινε φάρος ελευθερίας, ποιμένας, ηγέτης-σύμβολο που αγαπήθηκε όσο λίγοι. «Πάντα φαίνεται αδύνατο μέχρι να γίνει» έλεγε. Ο Νέλσον Μαντέλα άφησε την τελευταία του πνοή αργά τη νύχτα της Πέμπτης και το in.gr τον αποχαιρετά με ένα αφιέρωμα στον αγώνα και τους σταθμούς του κρατούμενου «46664» που ποτέ δεν φυλακίστηκε στην ψυχή. Ο Νέλσον Μαντέλα με τα δικά του λόγια. Το Απαρτχάιντ, η φυλακή. Η θριαμβευτική απελευθέρωση. Οι προσωπικές στιγμές. Ο Μαντέλα μέσα από τα μάτια των Νοτιοαφρικανών...  
Πορείες στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου
Έλληνες άνεργοι κλέβουν ρεύμα για να επιβιώσουν, γράφει το Bloomberg
Χωρίς λεωφορεία την Παρασκευή η Θεσσαλονίκη
«Έσβησε» ο φάρος της ελευθερίας Νέλσον Μαντέλα
Νέλσον Μαντέλα, άσβεστο φως στον αγώνα για την Ισότητα
«Κάτι πιο μεγάλο και από την ίδια τη ζωή» λέει για τον Μαντέλα μια 30χρονη Νοτιοαφρικανή
Τα «κόκκινα δάνεια» στο επίκεντρο σύσκεψης Προβόπουλου-τραπεζιτών
Λουκέτο έβαλαν 7.747 βιοτεχνίες από το 2009 ώς το 2012
Οφειλές 141 εκατ. ευρώ προς την ΕΥΔΑΠ αναγνώρισε το Δημόσιο
Αποθέματα νερού στις υφαλοκρηπίδες «θα ποτίσουν τον πλανήτη»
Η Βρετανία ανοίγει το δρόμο στα ρομποτικά αυτοκίνητα
Το αρχαιότερο ανθρώπινο DNA είναι 400.000 ετών
Μικρά Αγγλία: ένας θαλασσοδαρμένος έρωτας στο σινεμά
Η Τεχνόπολις υποδέχεται το «Christmas Factory»
Οι ταινίες της εβδομάδας από την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου
Με... μέταλλο πρωταθλητή Ευρώπης, άλωσε και το Μόναχο
Αγωνία Σάντος για την κλήρωση, αλλά αισιοδοξία για πορεία...
Ο ΠΑΟΚ αποσύρει το ενδιαφέρον για τον Πελέ του Εργοτέλη

Μικρά Αγγλία: ευχαριστούμε κύριε Βούλγαρη!
Ο Καβάφης στον κινηματογράφο: Ίδρυμα Μ.Κακογιάννης
Βασίλης Κολοβός: "Ο Βάρναλης υπήρξε ο μεγαλύτερος υμνητής του λαού μας".
Τζόναθαν Κόου: Γράφω για να καταλάβω αλλά και να ξεφύγω από τον εαυτό μου
Formula 1: Με 19 αγώνες το καλεντάρι του 2014
Δοκιμάζουμε στην Ελλάδα το VW Polo BlueGT
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο γρίφος της Porsche 911
Οι δικοί σας αγαπημένοι ορεινοί προορισμοί!
Ένα "μπαλκόνι" με θέα στον Παγασητικό!
Χριστούγεννα 2013: φύγαμε για ΔΙΑΚΟΠΕΣ!
Λάμπεια και κρύο, καιρός για δύο!
Ζαγόρι, η ανόθευτη παράδοση!
Η διεθνής Δωροθέα Μερκούρη
20 συμβουλές του Giorgio Armani για το στυλ
Πλεκτά: η νέα τάση για το σπίτι
Φάρμακο: Πώς από εμπορικό προϊόν μετατρέπεται σε κοινωνικό αγαθό;
Εμβόλιο για τη φυματίωση στη θεραπεία της πολλαπλής σκλήρυνσης
Νόσος Αλτσχάιμερ: Τριπλασιασμός των ασθενών έως το 2050
doctors.in.gr: Η πύλη των ιατρών
Τα διάσημα μωρά του 2013
Deco: Ιδέες για να στολίσετε το σπίτι εύκολα και οικονομικά
Η μαμά κι ο μπαμπάς χωρίζουν
Λεπτό και αναστρέψιμο το επόμενο USB, μοιάζει με την «αστραπή» της Apple
Οι Smart TV της Samsung μαθαίνουν τι σας αρέσει και επιλέγουν για σας
Τι πρέπει να ξέρετε για να αλλάξετε, πάλι, password
Nέο ενιαίο σκάφος για όλες τις ομάδες του Volvo Ocean Race, στον επόμενο αγώνα του 2014-2015
Η Oracle Team Usa νικήτρια του 34oυ America' s Cup