Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ IANOS: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΛΕΝΑΚΑΚΗ "ΚΡΗΤΙΚΑ ΑΞΕΜΟΥΡΙΣΤΑ" (ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΥΣΤΙΣ)

Δελτίο Τύπου - Eufabs: Κάλεσμα για τη δημιουργία ελληνικού δικτύου

Περιοδεία ΚΘΒΕ: ΤΡΟΜΠΟΝΙ από το Κλιμάκιο Μακεδονίας – Θράκης

Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος / ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ
«ΤΡΟΜΠΟΝΙ» του Μάριου Ποντίκα σε σκηνοθεσία Δημήτρη Σακατζή
από το Κλιμάκιο Μακεδονίας – Θράκης 

Το ΚΘΒΕ δραστηριοποιεί και φέτος το Κλιμάκιο Μακεδονίας- Θράκης, θεσμό που επανίδρυσε τον χειμώνα του 2010, έχοντας ως στόχο την παρουσίαση θεατρικών παραστάσεων αξιώσεων σε περιοχές όπου η δυνατότητα πρόσβασης των πολιτών στο θέατρο είναι δύσκολη.
Μένοντας πιστό στη φιλοσοφία ότι η παρουσία του στην Μακεδονία και τη Θράκη επιβάλλεται για λόγους εθνικής σημασίας, αλλά και ότι ως θεσμός δημοσίου συμφέροντος πρέπει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες, τα αιτήματα και τις προσδοκίες του πληθυσμού της Βορείου Ελλάδος, το ΚΘΒΕ ξεκινά μια δίμηνη περιοδεία με αφετηρία το Άργος Ορεστικού, την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012.
Το Κλιμάκιο Μακεδονίας- Θράκης του ΚΘΒΕ παρουσιάζει έργο «Τρομπόνι», του Μάριου Ποντίκα σε σκηνοθεσία Δημήτρη Σακατζή.
Διαβάστε περισσότερα
εδώ

Σάββατο 10 Μαρτίου, 12 μ.μ.: Εκδήλωση του ΕΚΕΒΙ για τα e-books στο i-bank store του The Mall Athens, με ομιλητή τον Μιχάλη Καλαμαρά, υπεύθυνο του blog "Ηλεκτρονικός Αναγνώστης"

Η Εθνική Τράπεζα σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου διοργανώνουν εκδήλωση για τα e-books το Σάββατο 10 Μαρτίου στην Αθήνα, στις 12.00 το μεσημέρι, στο i-bank store που βρίσκεται στο The Mall Athens, με θέμα "Ψηφιακό βιβλίο: ενημερωθείτε για τη νέα εποχή στον τρόπο ανάγνωσης" και βασικό ομιλητή τον Μιχάλη Καλαμαρά, υπεύθυνο του blog "Ηλεκτρονικός Αναγνώστης". Στην εκδήλωση θα συμμετέχει, επίσης, ο υπεύθυνος του Παρατηρητηρίου Ψηφιακού Βιβλίου του ΕΚΕΒΙ, Σωκράτης Καμπουρόπουλος.
Στην ομιλία του ο Μιχάλης Καλαμαράς θα αναφερθεί στο τι είναι το ηλεκτρονικό βιβλίο και τι το καινούργιο φέρνει στην ανάγνωση. Θα εξετάσει τα πλεονεκτήματά του, το λογισμικό και τις συσκευές όπου μπορεί να διαβάσει κανείς e-books, καθώς και τον τρόπο προμήθειάς τους. Η παρουσίαση αποτελεί μια εισαγωγή στο ηλεκτρονικό βιβλίο, επιχειρώντας μια χαρτογράφηση του χώρου του στην Ελλάδα, ενώ θα γίνει αναφορά και στον τρόπο δημιουργίας ενός e-book. Στην εκδήλωση επίσης θα παρουσιαστούν συσκευές ηλεκτρονικής ανάγνωσης, ώστε το κοινό να δει από κοντά τις δυνατότητες που προσφέρει η νέα τεχνολογία. Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και συζήτηση πάνω στα e-books.
Η εκδήλωση θα γίνει στον χώρο του καταστήματος i-bank store στο The Mall Athens, στο Μαρούσι, και θα διαρκέσει περίπου 45 λεπτά. Με δεδομένη την περιορισμένη χωρητικότητα της αίθουσας, όποιος ενδιαφέρεται να δηλώσει συμμετοχή μπορεί να στείλει e-mail στο ibankmall@nbg.gr με τίτλο "Ψηφιακό Βιβλίο" και να αναφέρει την ημερομηνία και την ώρα της εκδήλωσης, το ονοματεπώνυμό του και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας (κατά προτίμηση κινητό).
Τα i-bank stores της Εθνικής Τράπεζας είναι πολυχώροι ηλεκτρονικής τραπεζικής, όπου οι πελάτες της τράπεζας μπορούν να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες i-bank (Ιnternet Βanking, Phone Banking, Mobile Banking, ATM, Κέντρα Αυτόματων Πληρωμών - APS, Πάγιες Εντολές), καθώς και να προχωρήσουν στις αντίστοιχες τραπεζικές συναλλαγές. Τα i-bank stores φιλοξενούν επίσης δραστηριότητες για την τεχνολογία και το Internet, παρέχοντας επίσης δωρεάν ασύρματη πρόσβαση με WiFi. I-bank stores λειτουργούν σήμερα στο The Mall Athens στην Αθήνα και στην Πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσαλονίκη, ενώ ένα i-bank corner λειτουργεί στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη.
Διαβάστε περισσότερα στο link:

http://www.nbg.gr/wps/wcm/connect/a25b4a804a5d831a90a1926e1f1e85fd/ibankstore_Mall_CalendarofEvents+MAR+2012vFinal.pdf?MOD=AJPERES&CACHEID=a25b4a804a5d831a90a1926e1f1e85fd

και στο link:  

http://www.eanagnostis.gr/2012/03/ebook-mall-ibankstore-ethniki.html#more

ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης (21 Μαρτίου) σας προσκαλούμε σε μια βραδιά με αναγνώσεις αγαπημένων μας ποιημάτων

Τα ποιήματα ενός καλύτερου κόσμου
Η ποίηση μέσα στους αιώνες μεταξύ άλλων έχει αποτυπώσει σε λέξεις τα όνειρα και τις ελπίδες των ανθρώπων για έναν καλύτερο κόσμο.
Στη δύσκολη εποχή που ζούμε η ανάγκη της φαντάζει όλο και πιο επιτακτική.
Ελάτε λοιπόν να ενώσουμε τις φωνές μας διαβάζοντας τα αγαπημένα μας ποιήματα.
Τη βραδιά θα συντονίσει ο ποιητής Γιάννης Κοντός.
Διαλέξτε το αγαπημένο σας ποίημα για έναν καλύτερο κόσμο και ελάτε να το διαβάσετε στην παρέα μας την Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012, στις 8 το βράδυ, στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
(Ιπποκράτους 118, Αθήνα).
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ

Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε να λάβετε μέρος στην ποιητική βραδιά του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ δηλώστε τη συμμετοχή σας στέλνοντας στο e-mail: events@metaixmio.gr ή στο fax: 211 3003562 τα εξής στοιχεία, με την ένδειξη «Βραδιά Ποίησης».
• Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, e-mail.
• Τον τίτλο του ποιήματος που θα διαβάσετε, τον ποιητή και τον αριθμό των λέξεων του ποιήματος.
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

• Το ποίημα που θα επιλέξετε δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 200 λέξεις.
• Οι συμμετέχοντες μπορούν να διαβάσουν μόνο εκδοθέντα έργα τρίτων (ελλήνων και ξένων ποιητών).
• Δηλώσεις συμμετοχής έως τις 16/3/2011.
• Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
•Οι ενδιαφερόμενοι θα ειδοποιηθούν ηλεκτρονικά για τη συμμετοχή τους.

ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ

Δώρο 5 CD από τη μουσική δουλειά με τίτλο "Τη ψης ιμ' τοξαρέας"

Η ποντιακή μουσική παράδοση ζωντανή στο cd του Νίκου Δημητριάδη
To e-Pontos.gr στην προσπάθεια του να υποστηρίξει κάθε δραστηριότητα γύρω από την προβολή της Ιστορίας και του Πολιτισμού του Ποντιακού Ελληνισμού προσφέρει σε όλους τους αναγνώστες του 5 CD από τη μουσική δουλειά με τίτλο "Τη ψης ιμ' τοξαρέας".
Έτσι λοιπόν προσφέρουμε 5 CD για όσους από τους αναγνώστες του e-Pontos.gr συμπληρώσουν από σήμερα και για όλο το μήνα Μάρτιο το email τους στη Mailing List του ιστολογίου μας.
Περισσότερα στο e-Pontos.gr ...
info@e-pontos.gr
www.e-Pontos.gr

1ος Διεθνής Διαγωνισμός Φωτογραφίας «Φωτογραφίζουμε για ν’ αλλάξουμε την Ευρώπη»

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
«Φωτογραφίζουμε για ν' αλλάξουμε την Ευρώπη - Αειφόρος διαβίωση σε μία μεταβαλλόμενη οικονομία» ονομάζεται ο ευρωπαϊκός διαγωνισμός ψηφιακής φωτογραφίας, που διοργανώνει το έργο CITY_SEC του προγράμματος Intelligent Energy Europe. Στόχος του διαγωνισμού είναι να ενημερώσει, να ευαισθητοποιήσει και να προωθήσει την «αλλαγή» προς έναν πιο αειφόρο και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο ζωής στην Ευρώπη .
Οι φωτογραφίες που θα επιλεχθούν, θα δημοσιευτούν σε κατάλογο, που θ' αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του έργου City_SEC και θα εκτεθούν στις Βρυξέλλες κατά την διάρκεια της «Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αειφόρου Ενέργειας 2012».
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Τον διαγωνισμό διοργανώνουν οι εταίροι του έργου CITY_SEC με στόχο να προωθήσουν και να διαδώσουν την ευφυή χρήση ενέργειας στην Ευρώπη, καθώς και να συμβάλουν στην επίτευξη των στόχων του «Συμφώνου των Δημάρχων» για τη μείωση των εκπομπών CO2. Το έργο «CITY_SEC ‐ Υποστήριξη των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ο.Τ.Α.) από Εταιρίες Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ενεργειακές Εταιρίες, ώστε να καταστούν ενεργοί ενεργειακοί παράγοντες στην Ευρώπη», συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Intelligent Energy Europe -Ευφυής Ενέργεια για την Ευρώπη».
ΘΕΜΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

«Αειφόρος Διαβίωση»

Οι εικόνες θα πρέπει να περιγράφουν την αλλαγή προς μια νέα πιο αειφόρο προσέγγιση της σχέσης του ανθρώπου με το περιβάλλον του, δίνοντας έμφαση στους ανθρώπους, την ατμόσφαιρα (διαθέσεις), τον κόσμο της εργασίας και τις προσωπικές συμπεριφορές, σε σχέση με τη σύγχρονη κοινωνία και το σύγχρονο τρόπο ζωής. Ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί στις φωτογραφίες που θα είναι σε θέση να περιγράψουν τη στροφή προς μία πιο αειφόρο και ενεργειακά πιο αποδοτική σχέση ανθρώπου και περιβάλλοντος, από σκοπιά φυσική, αστική και ενεργειακή.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελέγξτε τους όρους του διαγωνισμού:

http://www.citysec.eu/

http://www.anatoliki.gr/
Ε-mail: photoforchange@svimspa.it
ΜΕΣΑ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Βρείτε μας στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης:
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν οι διαμένοντες σε μία από τις χώρες εταίρους του έργου City_SEC (Ελλάδα, Ιταλία, Κροατία, Ουγγαρία, και Πολωνία), που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Καταληκτική ημερομηνία
υποβολής συμμετοχών: 31 Μαρτίου 2012
ΒΡΑΒΕΙΑ

1ο βραβείο: Ταξίδι διάρκειας 5 ημερών σε ευρωπαϊκή χώρα, για το νικητή και ένα συνοδό
2ο βραβείο: Ταξίδι διάρκειας 2 ημερών στην πόλη της Κοπεγχάγης 3ο βραβείο: Κουπόνι αξίας €800 για αγορά φωτογραφικού φακού της επιλογής του νικητή

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ FLORAL

Σάββατο 10 Μαρτίου, 22.00
Live Amores Perros Live

Κυριακή 11 Μαρτίου, 13.00

Bazzar/Dj set Spring it on! Bazaar at Floral

Παρασκευή 16 Μαρτίου, 22.00

Dj set Fantastikoi Hxoi

Σάββατο 17 Μαρτίου, 22.00

Live Mode Plagal Live

Θεμιστοκλέους 80, 106 81 Εξάρχεια 

τηλ: 210 3800070 / fax: 210 3800071
e-mail: info@floralcafe.gr

Πάσχα σε κάποιο κυκλαδίτικο νησί....

Πασxαλινό Πακέτο στη Σαντορίνη 120€ για 2 άτομα στη γοητευτική βίλα Silver Palace
Σύρος: Αμφιτρύων 89€ για 4ήμερο για 2 άτομα

Πασxαλινό Πακέτο στη Σαντορίνη 119€ για 2 άτομα

Πασχαλινό πακέτο στη Μήλο: 108€ για ένα υπέροχο 4ήμερο στον Αδάμαντα της Μήλου

Πασχαλινό πακέτο στη Μήλο: 169€ για ένα υπέροχο 4ήμερο στον Αδάμαντα της Μήλου

Σαντορίνη Villa Danezis - 58€ 3ήμερο για 2 άτομα

Αναγνωρίστε τα σημάδια της κατάθλιψης

medicalnews.gr
Αναγνωρίστε τα σημάδια της κατάθλιψης

Σκουός και φυσική κατάσταση

Tρεις μύθοι για τις δίαιτες

Χρήση νέων τεχνολογιών για την προάσπιση της υγείας των παιδιών

Μην πέφτετε στον καναπέ μετά το φαγητό

Τα φρούτα και τα λαχανικά σας δείχνουν πιο όμορφους

Αντώνης Ρεπάνης - Διπρόσωπη

Ολοκληρωμένη λύση ελέγχου λογαριασμού

Ολοκληρωμένη λύση ελέγχου λογαριασμού
Η Yahoo ετοιμάζει απολύσεις!

Το Ultrabook με οθόνη αφής από την Intel (video)

Τεχνικά προβλήματα αντιμετώπισε το Facebook

Στο Καρφί του Σαββατοκύριακου 10 Μαρτίου 2012

H ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΔΟΣΗ
ΦΥΛΛΟ 561 ΣΑΒΒΑΤO 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012
Το σημείωμα του "Κ"
TΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΣΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΦΕΡΝΕΙ…Ξύρισμα στις συντάξεις

Προβοκάτσιες και μονομαχίες στον πράσινο ήλιο…

Αποφασίστε: Nέα αρχή ή άδοξο τέλος για το ΠΑΣΟΚ;

Ξορκίζουν τα σενάρια μετεκλογικής συγκυβέρνησης

στο Πέταλο

στο Πέταλο

Αποδεσμεύονται τα πρώτα 35,7 δισ. ευρώ του δευτέρου πακέτου βοήθειας - Stratfor: Η Κύπρος βάση για επίθεση στην Συρία - Τζένη Χειλουδάκη: "Δεν ερωτεύτηκα ποτέ τον εισαγγελέα!"

Stratfor: Η Κύπρος βάση για επίθεση στην Συρία
Οι γερμανοί επιμένουν πως το κούρεμα είναι ανεπαρκές

Αποδεσμεύονται τα πρώτα 35,7 δισ. ευρώ του δευτέρου πακέτου βοήθειας

Σε καθεστώς "μερικής χρεοκοπίας" από την Fitch

Ανεμοστρόβιλος στον Άρη

Eικόνες ατόμων που κινούνται μέσα σε ένα μόριο

Τζένη Χειλουδάκη: "Δεν ερωτεύτηκα ποτέ τον εισαγγελέα!"

Το θρίλερ του PSI | Νέο «πόθεν έσχες» για πολιτικούς | Κατασχέσεις για χρέη | Η ΝΔ για ΑΟΖ |

Ανεργία: Νέο ιστορικό ρεκόρ στο 21% το Δεκέμβριο - Στο 51,1% για τους νέους!
περισσότερα

Κατασχέσεις μισθών, συντάξεων και καταθέσεων για ληξιπρόθεσμες οφειλές
περισσότερα

Αλλαγή για το «πόθεν έσχες» πολιτικών, δημοσίων προσώπων, ιδιοκτητών ΜΜΕ
περισσότερα

Δήμας: Προτεραιότητα για τη ΝΔ, η οριοθέτηση των ΑΟΖ με Τουρκία, Αλβανία, Ιταλία
περισσότερα

10 δισ. ετήσιο κέρδος εάν καταναλώναμε ελληνικά προϊόντα!
περισσότερα

ΠΑΣΟΚ: Αγώνας δρόμου για συγκέντρωση υπογραφών από Βενιζέλο - Παπουτσή
περισσότερα

Εξηγήσεις στο Ευρωκοινοβούλιο για τη λιτότητα στην Ελλάδα θα δώσει η τρόικα!

περισσότερα

Στενεύουν τα χρονικά περιθώρια, το μήνυμα Παπαδήμου στο υπουργικό συμβούλιο
περισσότερα

Μπαμπινιώτης: Πανελλαδικές, βιβλία και πανεπιστήμια οι προτεραιότητες
περισσότερα

Φ. Κουβέλης: Το ΠΑΣΟΚ χρησιμοποιεί ως άλλοθι τη ΔΗΜΑΡ για να συνεργαστεί με ΝΔ
περισσότερα

Προγράμματα ύψους 1,236 δισ. για την απασχόληση 289.000 ατόμων
περισσότερα

Οικολόγοι: Να αποσυρθούν δύο άρθρα του Σ/Ν που επιβραβεύουν τους καταπατητές!
περισσότερα

Ρεκόρ επισκεψιμότητας στο eklogika.gr με πάνω από 100.000 pageviews / ημέρα
περισσότερα

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών
περισσότερα

www.eklogika.gr : το πιο ενημερωμένο portal για την πολιτική, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις εκλογές

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ PIAZZA del POPOLO

PIAZZA del POPOLO
Παραιτήθηκε από εκπρόσωπος του Παπανδρέου και στηρίζει Βενιζέλο!
5ετής επέκταση της σύμβασης πήρε η Energean για την εκμετάλλευση του κοιτάσματος πετρελαίου της Καβάλας

Το κίνημα της πατάτας επεκτείνεται

Ημερίδα για τις νέες μορφές επιδοτήσεων στις Φέρες

Τρεις γενιές μουσικών συναντιούνται στην Ξάνθη

Επίσκεψη του νέου Πρέσβη της Τουρκίας στην Αθήνα στον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ

Συνάντηση Δημάρχου Κομοτηνής με τον Ιατρικό Σύλλογο

Ο μυστικός δείπνος των «γεννηματικών» με τον Βενιζέλο

Ξυνίδης: «Να χαίρεται ο Σαμαράς τους πυροκροτητές του, τους κυρίους Παυλίδη και Κοντό»!

Εκτός ελέγχου η ανεργία! Άγγιξε το 21% το Δεκέμβρη

Αναζητείται διακινητής μεταναστών στον Έβρο που απείλησε με όπλο αστυνομικούς

Αναφορά Τσιαούση για τα υγειονομικά προβλήματα στον Έβρο

Παιχνίδι και Μαθηματικά στην Κομοτηνή

Βρέθηκε ο ληστής του λάπτοπ στην Ορεστιάδα

Εκδήλωση της HelMSIC για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Απάντηση Τζανίδη στο εξώδικο Ιωαννάκη

Λεφτά υπάρχουν για δικηγόρους του Δημοσίου!...

Περισσότερους εισακτέους στο ΤΕΙ Καβάλας

Σε 816 οικογένειες της Θράκης το επίδομα τριτέκνων

Διημερίδα για την Εθνομουσικολογία στη Θράκη

Υποχρεωτικά μέσω Taxisnet οι δηλώσεις άνω των 15.000 ευρώ

Αν ο Παπακωνσταντίνου φούσκωσε συνειδητά το έλλειμμα θα πρέπει να κρεμαστεί στο Σύνταγμα

Κάντε το τεστ πολιτικής αυτογνωσίας
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης κατηγορεί τους Ευρωπαίους
Αν ο Παπακωνσταντίνου φούσκωσε συνειδητά το έλλειμμα θα πρέπει να κρεμαστεί στο Σύνταγμα
Αλλάζει συνταγή η Coca-Cola για προειδοποίηση καρκίνου

Η ομάδα ΔΙΑΣ στο επίκεντρο της κριτικής Χρυσοχοΐδη κατά Παπουτσή
Ικανοποίηση για την έκβαση του PSI
Σκάνδαλο στο ΙΚΑ Καλλιθέας
Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Αθηναϊκού μπήκε στο βιβλίο Γκίνες
Αύριο η Σύνοδος των Πρυτάνεων στα Ιωάννινα
Διαγραφή Μανώλη και επίσημα
Ανοίγει ο δρόμος για εκλογές
Κατασκευή Κέντρου Αποτέφρωσης στο Σχιστό

Στο 20% της αξίας τους διαπραγματεύονται τα νέα ομόλογα, καθώς η αγορά προεξοφλεί και νέα αναδιάρθρωση - Αδαμάντιος Πεπελάσης: " Ο Γ. Παπανδρέου είπε πολλά ψέματα" - Τον σκότωσαν, ενώ περίμενε στη στάση του λεωφορείου

Τον σκότωσαν, ενώ περίμενε στη στάση του λεωφορείου
Παράθυρο ευκαιρίας για την Ελλάδα, χαρακτήρισε το PSI ο Βενιζέλος

Αδαμάντιος Πεπελάσης: " Ο Γ. Παπανδρέου είπε πολλά ψέματα"

Ζημιά έξι εκατομμυρίων για το ΙΚΑ από κύκλωμα υπαλλήλων και ασφαλισμένων

Στο 20% της αξίας τους διαπραγματεύονται τα νέα ομόλογα, καθώς η αγορά προεξοφλεί και νέα αναδιάρθρωση

Παρέμβαση εισαγγελέα για το πόθεν έσχες του Λιβανού

Υπέρ της οπλοχρησίας ο Καρατζαφέρης

Πα-τέρας εκμεταλλευόταν σεξουαλικά την θετή του κόρη

Ήθελε και τα έπαθε

Τιτανικός η ελληνική οικονομία το τέταρτο τρίμηνο του 2011

Παίρνουν πίσω σημειώματα οφειλών προς το δήμο Πειραιά

Δημοφιλέστερη πολιτικός η Μέρκελ για τους πολίτες πέντε ευρωπαϊκών χωρών!

Το PSI-2 πέτυχε… «Κουρελόχαρτα» τα νέα ομόλογα πριν καν εκδοθούν

Το PSI-2 πέτυχε… «Κουρελόχαρτα» τα νέα ομόλογα πριν καν εκδοθούν
Οι ιδιώτες πιστωτές εξασφάλισαν μια πολύ καλή συμφωνία
O «στρατοπεδικός κομμουνισμός» δεν απαντά στην αγωνία των εργαζομένων
Σκυταλοδρομία ανόδου λίγο πριν ολοκληρωθεί το PSI

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Geopolitics-GR

Geopolitics-GR
Πούτιν, ο Ρώσος ντε Γκωλ; ή αυριανός νέος Μέγας Πέτρος;
Απειλή νέου εμφυλίου στη Λιβύη

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αμοιβή 1 εκ. δολαρίων από το FBI για τον εντοπισμό πρώην πράκτορά του

Geopolitics and The Russian Elections: Putin Wins...

Une Turquie colonisatrice compte annexer illégalement Chypre

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΕΡΟΛ ΜΠΙΛΜΠΙΛΙΚ.Οι «μυστικοί στρατοί» των ΗΠΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αποψη: Εξι χρόνια και φτάνει τον Μπρέζνιεφ...

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Greek Alert

Greek Alert
Ντοκιμαντέρ Ο Μέγας Αλέξανδρος κ η εκστρατεία του που άλλαξε τον κόσμο(4/8) ...!!!
...Απαλλαγές!

Ο Μαιτρ και η Μαργαρίτα

Ορισμένα, λιγότερα γνωστά, γεγονότα για τη Λιβύη επί Καντάφι ? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ.......!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Υπουργός χρεωκοπημένης χώρας με καταθέσεις 3 εκατ. ευρώ!

BINTEO – ΣΟΚ: «Μάχη» για ληγμένα και μπαγιάτικα τρόφιμα έξω από σούπερ μάρκετ

ΣΟΚ:Μας ταΐζουν φάρμακα made in India που απαγορεύθηκαν στις ΗΠΑ!

"Μια μπάσταρδη γενιά φιδιού,αυτή μας κυβερνάει" - Όλη η αλήθεια σε 4 λεπτά (Video)

ΚΑΡΔΙΑ ΑΤΣΑΛΙΝΗ ΓΕΜΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ

Το ρόλο… εφοριακών θα παίζουν οι τράπεζες

www.marketbeast.gr
Το ρόλο… εφοριακών θα παίζουν οι τράπεζες
Στα χνάρια της Αργεντινής η Ελλάδα
Λαγκάρτ: «Αποφύγαμε μία σοβαρή κρίση στην Ευρωζώνη»
Ανοικτό το ενδεχόμενο πληρωμής των CDS
Το Βερολίνο χαιρετίζει τη συμφωνία για το PSI
Στο 95,7% έκλεισε το PSI
Στα 819 εκ. ευρώ οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί της ΔΕΗ

Today at InfognomonPolitics

Today at InfognomonPolitics
Με εισβολή απειλεί η Άγκυρα τη Δαμασκό
Πολιτικές ευθύνες επέρριψε στον Γ. Παπακωνσταντίνου για το έλλειμμα η Ζωή Γεωργαντά

Κριτική του Στέιτ Ντιπάρτμεντ προς τις αλβανικές αρχές για το εμπόριο ναρκωτικών Ετήσια έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τα ναρκωτικά.

Γυμνή διαδήλωση γυναικών μπροστά στην Αγιά Σοφιά

Σκληρή κυπριακή απάντηση στις προκλήσεις Στρο

Επίσκεψη του Tούρκου Πρέσβη στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ

The New Mediterranean Oil and Gas Bonanza

Λιβύη: Απειλή για νέο εμφύλιο πόλεμο σε μια χώρα στο χείλος του χάους

Mια συμμορία πολιτικών, κομματικών και υπηρεσιακών παραγόντων οδήγησαν τη χώρα στα νύχια του ΔΝΤ και των διεθνών τοκογλύφων!

Εξι γυναίκες κατηγορούνται για την απάτη του ΙΚΑ

Οι Ταλιμπάν «υπεύθυνοι» για την επίθεση με έξι Βρετανούς νεκρούς

Ομιλία καθηγητού κ. Θ. Καρυώτη στην εκδήλωση για την ΑΟΖ (Μέγαρο Μουσικής)

Καίει το ΠΑΣΟΚ η GOLDMAN SACHS

Αυστρία: «Τα ελληνικά σύνορα είναι ανοιχτά σαν πόρτα αχυρώνα»

ΗΠΑ ΠΡΟΣ ΙΣΡΑΗΛ Υπερσύγχρονα όπλα εάν δεν επιτεθείται στον Ιράν

Το παράπονο του Αρχιεπισκόπου

Η αποκάλυψη της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ από την κ. Παναρίτη

Μήπως ξεχάσαμε τους αγνοούμενους της Κύπρου;

ZIRAAT ΒΑΝΚΑSI ή ….ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΒΑΝΚΑSI; Ποιος διοικεί την τράπεζα;

“συν Αθηνά και χείρα κίνει”….

Η βαθειά σχέση του Kerk Kirkeby με την Βυζαντινή Τέχνη

Ιλμπέρ Ορταϋλί, διευθυντής Μουσείου Τοπ Καπί: «Οι Πομάκοι δεν είναι Τούρκοι»

Σε Ξάνθη - Κομοτηνή έρχεται ο νέος Τούρκος Πρέσβης

Η Ε.Ο.Τ.Δ.Θ πραγματοποίησε επίσκεψη εργασίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο -

Παρουσίαση των βιβλίων του Μάνου Ηλιάδη για τις Τουρκικές Μυστικές Υπηρεσίες και τη ΜΙΤ στη Λευκωσία

Κατάντια-Σε δημοπρασία από τους Christie's το κύπελλο του Σπύρου Λούη - Στο 96,99% η αποδοχή του PSI - Μαθήτρια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στην Πάτρα - We blame you! Ηλίθιε!

Στο 96,99% η αποδοχή του PSI
Απειλές από τον Παπακωνσταντίνου, κατήγγειλε ο τέως αντιπρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ

Την απέσυραν τώρα, θα την επαναφέρουν αργότερα;

Μαθήτρια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στην Πάτρα

Κατάντια-Σε δημοπρασία από τους Christie's το κύπελλο του Σπύρου Λούη

Στο νομοσχέδιο για τα ζώα...

We blame you! Ηλίθιε!

Λάθος η συνταγή της τρόικας που οδηγεί σε αδιέξοδο την οικονομία

Καψής και Μιχελάκης συμφώνησαν για το χρόνο των εκλογών, μιλώντας σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ

Στα Ιωάννινα η σύνοδος των πρυτάνεων

Καλλιέργεια χασίς για μείωση χρεών...

Επεισόδια στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου φοβάται η Παπαρήγα

Βροχές και ισχυροί άνεμοι

Διάτρητη η ασφάλεια Google Chrome

Με το ένα πόδι στα προημιτελικά ο Ολυμπιακός

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ

Διαβάστε σήμερα στην καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα «Ελεύθερη Ζώνη» (www.elzoni.gr):
-Αγγελιόσημο; Αν οι παραθυράτοι αντέχουν, ας το καταργήσουν! περισσότερα…
Ελεύθερη Ζώνη

Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα. 
Βησσαρίωνος 3-5, Αθήνα 
Τηλ. 210-3643601

Καθημερινή ενημέρωση από το e-Pontos

Καθημερινή ενημέρωση από το e-Pontos
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΠΡΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ»
Η Τουρκία καλεί το Βερολίνο να δώσει στοιχεία για τους Αρμενίους

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ "ΟΙ ΥΨΗΛΑΝΤΗΔΕΣ"

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ Ν. ΞΑΝΘΗΣ

ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ»

ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ

ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ