Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

RESCUE SART S4

RESCUE SART S4

Για να σας βρουν, η επιλογή είναι McMurdo
Ο διεγέρτης radar McMurdo S4 SART προσφέρει αποδεδειγμένη αξιοπιστία στη διάσωση. Είναι εξαιρετικά απλό στη χρήση του και μπορεί να λειτουργήσει ακόμη και με γάντια ή υγρά χέρια. O συμπαγής σχεδιασμός του το καθιστά ιδανικό για την εφαρμογή του σε σωσίβιες λέμβους ή για τη χειροκίνητη μεταφορά του, σύμφωνα με τους κανονισμούς της SOLAS.
Το S4 SART, εκπέμπει στα 9GHz X-band radars, οπότε μπορεί να εντοπιστεί από όλα τα μέσα διάσωσης από θάλασσα και αέρα, σύμφωνα με τον ΙΜΟ και της απαιτήσεις του GMDSS. Δηλαδή στην οθόνη του radar ενός πλοίου, ελικόπτερου ή αεροπλάνου, το S4 SART μεταδίδει αυτόματα και με σαφήνεια ένα σήμα απόκρισης και έτσι αναγνωρίζεται η θέση του σκάφους που κινδυνεύει. Μόλις ενεργοποιηθεί το S4 SART παραμένει σε κατάσταση αναμονής για πάνω από 96 ώρες ακόμα και στις πιο σκληρές συνθήκες του θαλάσσιου περιβάλλοντος.


Απόκριση δέκτη9.2–9.5 GHz, ευαισθησία μεγαλύτερ από -50 dBm
Απόκριση πομπού12 σαρώσεις στα 9.2–9.5 GHz
Εκπεμπόμενη ισχύς (ERP)Λιγότερο από 400 mW (+26 dBm)
Διάρκεια λειτουργίας96 ώρες σε standby κατάσταση και τουλάχιστον 8 ώρες εκπομπής
Θερμοκρασία λειτουργίας-20ºC έως +55ºC
Αποτελεσματικό ύψος κεραίαςΤουλάχιστον 1 μέτρο
Βάρος530g με βάση, 510 g χωρίς βάση
Διαστάσεις264mm μήκος x 90mm διάμετρος
Χρόνος αντικατάστασης μπαταρίας5 χρόνια

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

SOLARCON A-99 CB κεραία βάσης

SOLARCON A-99 CB κεραία βάσης
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Η Solarcon A99 απο τις πιό επιτυχημένες κεραίες βάσης στον κόσμο για CB/10m
Εύκολη συναρμολόγηση,ιδανική για δύσκολες καιρικές συνθήκες,αέρας ,υγρασία.
Κατάλληλη για χρήση σε καίκια ,τράτες ( marine) κ.λ.π
Mε antenna tuner συντονίζει από 20m και επάνω με πολύ καλά αποτελέσματα,δείτε reviews στο eham

1/2 wave over 1/4 
Omni-Directional πολυκατευθυντική
Fiberglass (weather tough) Υαλονήματα
Handles 2000 Watts (peak) about 1000 RMS
SWR Tunable, 25-32 Mhz.
Covers far above and below the traditional CB channels(with antena tuner 20-10m)
Solarcon claims 9.9 dBi
DC Grounded (Γειωμένη για στατικό)
5,3m Tall ( Three 6' Sections ) Τρια κομμάτια τον 2m
Insulated up to 14,500 Volts
Βάρος 2,27 Κg

Οι αναμνήσεις της Ειμαρμένης

Οι αναμνήσεις της Ειμαρμένης 
Μιχάλης Ναυπλιώτης
Σχέδια: Στέφανος Σαργιώτης
Σειρά: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Επιμέλεια: Αλέξανδρος Πανούσης
Σχήμα: 17Χ24
Σελίδες: 504
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN: 978-960-567-208-9
Θεματολογία: Περιπέτεια Υπαρξιακό Φαντασίας
Στο βιβλίο αυτό δεν θα διαβάσετε προσωπικές µου απόψεις για τα γεγονότα του 2127. Παραθέτω αναλλοίωτο πρωτογενές υλικό προερχόµενο από επιλεγµένες καταγραφές µου, µε χρονολογική σειρά. Κάποιες αρχικές καταγραφές θα σας φέρουν σε επαφή µε την κρυφή τεχνολογία που απολάµβαναν µόνο οι εκλεκτοί. Σταδιακά, βέβαια, οι καταγραφές επικεντρώνονται αποκλειστικά στους πρωταγωνιστές, στα µοιραία πρόσωπα που έπαιξαν σηµαντικό ρόλο στις δραµατικές εξελίξεις εκείνης της χρονιάς. Συν τοις άλλοις, θα βρείτε διάσπαρτες καταγραφές µε κρατικά µυστικά που οφείλαµε να δώσουµε στη δηµοσιότητα, καθώς και διαλόγους που φωτίζουν έναν κόσµο που κατέρρευσε. Οι εν λόγω πληροφορίες εύχοµαι να σας φανούν χρήσιµες και να σας βοηθήσουν να λάβετε τις ενδεδειγµένες αποφάσεις στους δύσκολους καιρούς που έπονται. Και αυτό γιατί, όπως έλεγε και ο Ηγεµόνας, το πρόβληµα της ανθρωπότητας δεν ήταν ποτέ πολιτικό, οργανωτικό ή ιδεολογικό, αλλά βαθύτατα υπαρξιστικό.
Ονοµάζοµαι Κένεθ Μακγκρέγκορ και ήµουν µέχρι πρότινος υπουργός Πληροφοριών της Ευρωπαϊκής Αυτοκρατορίας. Αυτά είναι τα απόρρητα έγγραφα του 2127. Αυτό είναι το βιβλίο µου.

ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΑΪΝΤΕΓΚΕΡ | ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΓΟΥΟΛΙΝ

ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΓΟΥΟΛΙΝ

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ  ΧΑΪΝΤΕΓΚΕΡ
Χάνα Άρεντ, Καρλ Λέβιτ, Χανς Γιόνας και Χέρμπερτ Μαρκούζε
Μετάφραση: ΜΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ
Επιστημονική επιμέλεια: ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΒΑΛΛΙΑΝΟΣ
Ο Μάρτιν Χάιντεγκερ συγκαταλέγεται στους σπουδαιότερους φιλοσόφους του 20ού αιώνα, και το έργο του αποτέλεσε το ερέθισμα για πολλά πρωτότυπα και συναρπαστικά επιτεύγματα της νεωτερικής σκέψης. Η παρουσία του στις πανεπιστημιακές αίθουσες ήταν σαγηνευτική, και τη δεκαετία του 1920 προσήλκυε τους ευφυέστερους νεαρούς διανοούμενους της Γερμανίας. Πολλοί από αυτούς ήταν Εβραίοι, οι οποίοι θα έπρεπε εν τέλει να συμβιβάσουν τη φιλοσοφική και συχνά προσωπική αφοσίωσή τους στον Χάιντεγκερ με τις επαίσχυντες πολιτικές του αντιλήψεις.
Το 1933 ο Χάιντεγκερ συνέδεσε την τύχη του με τον εθνικοσοσιαλισμό. Ποδοπάτησε τη σταδιοδρομία Εβραίων φοιτητών και κατήγγειλε συναδέλφους του καθηγητές τους οποίους θεωρούσε ανεπαρκώς ριζοσπαστικούς. Επί σειρά ετών, υπέγραφε επιστολές και ξεκινούσε τις παραδόσεις του με τον χαιρετισμό «Χάιλ Χίτλερ!», ενώ μέχρι τέλους κατέβαλλε τη συνδρομή του στο ναζιστικό κόμμα. Εξίσου προβληματικές για τους πρώην φοιτητές του ήταν οι προσπάθειές του να θέσει την υπαρξιστική σκέψη στην υπηρεσία ναζιστικών επιδιώξεων, αλλά και το ότι ποτέ δεν αποκήρυξε τις ενέργειές του εκείνες.
Το βιβλίο διερευνά τους τρόπους με τους οποίους τέσσερις από τους σημαντικότερους Εβραίους φοιτητές του Χάιντεγκερ προσέγγισαν τη σχέση του δασκάλου τους με τους ναζί, καθώς και το πώς το γεγονός αυτό επηρέασε τη σκέψη τους. Η Χάνα Άρεντ, ερωμένη αλλά και φοιτήτρια του Χάιντεγκερ, έφθασε να συγκαταλέγεται στους σπουδαιότερους πολιτικούς στοχαστές του 20ού αιώνα. Ο Καρλ Λέβιτ επέστρεψε στη Γερμανία το 1953 και σύντομα έγινε ένας από τους κορυφαίους φιλοσόφους της. Ο Χανς Γιόνας απέκτησε φήμη ως ο κορυφαίος φιλόσοφος του περιβαλλοντισμού στη Γερμανία. Ο Χέρμπερτ Μαρκούζε έγινε διάσημος ως διανοούμενος της Σχολής της Φραγκφούρτης και μέντορας της Νέας Αριστεράς.
Γιατί δεν κατόρθωσαν οι λαμπρές εκείνες διάνοιες να αντιληφθούν τι έκρυβε η καρδιά του Χάιντεγκερ και τι επιφύλασσε το μέλλον στη Γερμανία; Πώς, μετά τον πόλεμο, θα επανεκτιμούσαν τις γερμανικές διανοητικές παραδόσεις; Θα μπορούσαν άραγε να περισώσουν κάποιες πτυχές της σκέψης του Χάιντεγκερ; Η φιλοσοφία τους θα αντανακλούσε ή θα απέρριπτε εντελώς τις πρώιμες σπουδές τους; Θα μπορούσαν άραγε οι χαϊντεγκεριανοί εκείνοι να συγχωρήσουν, ή ακόμη και να προσπαθήσουν να κατανοήσουν, την προδοσία του ανθρώπου που τόσο θαύμασαν; Τα Παιδιά του Χάιντεγκερεντάσσουν τις παραδοξότητες αυτές σε μια ευρύτερη σκληρή ειρωνεία της τύχης: οι ευρωπαίοι Εβραίοι βίωσαν τη μεγαλύτερη συμφορά τους αμέσως μετά την πληρέστερη αφομοίωσή τους. Το βιβλίο βρίσκει στις αντιδράσεις τους απαντήσεις σε ερωτήματα για τη φύση της υπαρξιακής απογοήτευσης και για το σημείο όπου οι ιδέες συναντούν την πολιτική.

Ο Ρίτσαρντ Γουόλιν είναι καθηγητής Ιστορίας και Συγκριτικής Φιλολογίας στο Graduate Center του City University of New York. Είναι ο συγγραφέας των έργων The Politics of BeingThe Heidegger ControversyThe Terms of Cultural Criticism και The Seduction of Unreason (ελλ. έκδ.: Η γοητεία του ανορθολογισμού, 2007).
ΣΕΙΡΑ | ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ 
ISBN 978-960-524-551-1, σχήμα 14x21 εκ., 482 σελ., τιμή 22 ευρώ 

Οι ναυαγοί της Ανδρομέδας

Οι ναυαγοί της Ανδρομέδας 
Το μυθιστόρημα «Οι ναυαγοί της Ανδρομέδας» είναι ένα ταξίδι από το παρόν του ιστορικού παρελθόντος στον μέλλοντα χρόνο του χθες.
Δοσμένο με κλασική, φανταστική και υπερρεαλιστική γραφή, περιγράφει την ομορφιά των αισθημάτων και τη στέρηση της ελευθερίας του Μάρκου Ευγενικού και της Βασιλείας των Πόλεων. Δυο νέων που βιώνουν δραματικά την πατρική αυθεντία και την κρατική βία. Διαπομπεύονται, φυλακίζονται και απελευθερώνονται από τη νεραϊδομάνα, γυναίκα και μηχανή, για να οδηγηθούν «σε άλλη γη και σ’ άλλα μέρη», στον αστερισμό της Ανδρομέδας.
Όλα διαδραματίζονται σε ένα ιστορικό χώρο και πλαίσιο, άλλοτε δοσμένο δραματικά και άλλοτε με διαλυτική ειρωνεία.
Η γλώσσα του είναι χαρίεσσα, με προσεγμένη γραφή, ανάλογη με το περιβάλλον: ερωτικό, δραματικό, του δικαστηρίου ή της φυλακής. Με αφήγηση που συνδυάζει τη μαγεία του φανταστικού με τη γνώση της ζωής, την ομορφιά των πραγμάτων, επιχειρεί την υπέρβαση του σύγχρονου και παντοδύναμου απλουστευτικού τρόπου γραφής και πλοκής.
Είναι ένα μυθιστόρημα προοπτικής και πραγματικότητας, που συνδυάζει την αναγεννησιακή «ζουγραφιά» και «στόρηση» με την ιστορική πραγματικότητα και την πολιτική επικαιρότητα.
Ένα κείμενο ανθρωπιάς και απελευθέρωσης, πραγματικότητας και οραματισμού, προσπάθεια διεξόδου από τα ανθρώπινα αδιέξοδα, στο χώρο του ετερόκλιτου «εδώ» και «εκεί», με έντεχνη γραφή που αποκλίνει από το τετριμμένο και την εκζήτηση.
Οι ναυαγοί της Ανδρομέδας
συγγραφέας: Αντώνης Σανουδάκης-Σανούδος
Isbn:978-960-579-103-2
Διαστάσεις: 14 X 21
Σελίδες: 215

Αθήνα: Τα μαγαζιά που αγαπάμε στην Πλάκα

Αθήνα: Τα μαγαζιά που αγαπάμε στην Πλάκα

Σημειώστε...

Ενεργειακές μπάρες με μπανάνα
Πίτσα με κοτόπουλο και σπιτική σάλτσα BBQ
Λουκουμάδες με γιαούρτι

Καταχνιά - Χρήστος Λεοντής/Κώστας Βίρβος (Live 2000)

-30% All Inclusive στη Νέα Μάκρη 4*Golden Coast με 1 παιδί Δωρεάν!

Ekdromi.gr
Οι μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων!
4* Golden Coast Hotel & Bungalows - Νέα Μάκρη
4* Golden Coast Hotel & Bungalows - Νέα Μάκρη-30%
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών
 All Inclusive
 έως 30/09/2019
 Μπροστά στην Παραλία!
✔ Free WiFi στους κοινόχρηστους Χωρους ✔ Δημόσιος Χώρος Στάθμευσης
★ WiFi ★ Χώρος Στάθμευσης ★ Εσωτερική Πισίνα
€110 από €158Δες το Τώρα!
Περισσότερες Προσφορές
5* Ramada Loutraki Poseidon Resort - Λουτράκι
5* Ramada Loutraki Poseidon Resort - Λουτράκι- 50%
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 13 ετών
 All Inclusive
 έως 30/09/2019
 Μπροστά στην Παραλία!
€148 από €295Δες το Τώρα!
5* Wyndham Loutraki Poseidon Resort - Λουτράκι
5* Wyndham Loutraki Poseidon Resort - Λουτράκι- 50%
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 13 ετών
 All Inclusive
 έως 30/09/2019
 Μπροστά στην Παραλία!
€160 από €320Δες το Τώρα!
4* Ramada Athens Attica Riviera - Νέα Μάκρη
4* Ramada Athens Attica Riviera - Νέα Μάκρη- 50%
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 13 ετών
 All Inclusive
 έως 30/09/2019
 Free WiFi!
€104 από €208Δες το Τώρα!
4* Florida Blue Bay Resort & Spa - Ψαθόπυργος
4* Florida Blue Bay Resort & Spa - Ψαθόπυργος- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 30/09/2019
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€149 από €298Δες το Τώρα!
5* Valis Resort Hotel - Βόλος
5* Valis Resort Hotel - Βόλος- 60%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών (+8 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 31/05/2020
 Επιπλέον 1 Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ με COSMOTE DEALS for YOU!
€199 από €500Δες το Τώρα!
Mare Vista Hotel - Άνδρος, Μπατσί
Mare Vista Hotel - Άνδρος, Μπατσί
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα
 Πρωινό
 έως 30/09/2019
 Πετσέτες Θαλάσσης
€107Δες το Τώρα!
5* AVARIS Hotel - Καρπενήσι
5* AVARIS Hotel - Καρπενήσι- 60%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα KAI 2 παιδιά έως 12 ετών (+1 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 30/09/2019
 Επιπλέον 1 Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ με COSMOTE DEALS for YOU!
€169 από €420Δες το Τώρα!
Altamar Hotel - Πευκί Ευβοίας
Altamar Hotel - Πευκί Ευβοίας- 61%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα KAI 1 παιδί έως 6 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 30/09/2019
 Επιπλέον 1 Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ με COSMOTE DEALS for YOU!
€145 από €375Δες το Τώρα!
Irene Studios - Πευκί Ευβοίας
Irene Studios - Πευκί Ευβοίας- 63%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 6 ετών (+2 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 30/09/2019
 Επιπλέον 1 Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ με COSMOTE DEALS for YOU!
€89 από €240Δες το Τώρα!
4* Mouzaki Palace Hotel & Spa - Καρδίτσα
4* Mouzaki Palace Hotel & Spa - Καρδίτσα- 60%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 2 παιδιά έως 6 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 30/09/2019
 Επιπλέον 1 Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ με COSMOTE DEALS for YOU!
€169 από €420Δες το Τώρα!
Golden Star - Αίγινα
Golden Star - Αίγινα- 60%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 10 ετών (+1 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 12/10/2019
 Επιπλέον 1 Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ με COSMOTE DEALS for YOU!
€65 από €164Δες το Τώρα!
Paradise Art Hotel - Άνδρος
Paradise Art Hotel - Άνδρος
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 3 ετών
 Πρωινό
 έως 30/09/2019
 Free WiFi
€54Δες το Τώρα!
4* Mr. and Mrs. White Tinos Boutique Resort - Τήνος
4* Mr. and Mrs. White Tinos Boutique Resort - Τήνος- 42%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 3 ετών
 Ημιδιατροφή
 έως 30/09/2019
 Ποτό καλωσορίσματος!
€180 από €312Δες το Τώρα!
Ntinas Hotel - Τρίκαλα
Ntinas Hotel - Τρίκαλα- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 6 ετών (+2 επιλογές)
 Πρωινό
 Έως 16/12/2019
 Early check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 κατόπιν διαθεσιμότητας!
€89 από €178Δες το Τώρα!
Melissi Villas - Ξυλόκαστρο
Melissi Villas - Ξυλόκαστρο
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 4 άτομα
 Χωρίς Πρωινό
 έως 31/10/2019
 Free WiFi
€150Δες το Τώρα!
4* Naiades Hotel - Λίμνη Πλαστήρα
4* Naiades Hotel - Λίμνη Πλαστήρα- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα KAI 1 παιδί έως 6 ετών (+3 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 25/04/2020
 Ελεύθερη χρήση της Sauna, του Γυμναστηρίου, των γηπέδων Τέννις και Ποδοσφαίρου 5Χ5, Βόλεϊ και του Μπιλιάρδου!
€162 από €325Δες το Τώρα!
Platinum Cruises - Κρουαζιέρα
Platinum Cruises - Κρουαζιέρα- 45%
 1 ημέρες (0 Διανυκτερεύσεις)
 Ένα Άτομο + 1 παιδί έως 4 ετών (+2 επιλογές)
 Ένα Γεύμα
 έως 31/10/2019
 Ζωντανή Μουσική!
€55 από €100Δες το Τώρα!
Oniropetra Boutique Hotel - Καρπενήσι
Oniropetra Boutique Hotel - Καρπενήσι- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 30/09/2019
 Για διαμονή από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό!
€239 από €478Δες το Τώρα!
footer