Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Έκτακτα Δελτία θυελλωδών ανέμων σε ισχύ

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ 172 - ΤΡΙΤΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016/0930 UTC

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 22-03-16/03 UTC
ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΑΣΙΜΟ ΧΑΜΗΛΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ 1003 ΣΤΗΝ ΤΥΡΡΗΝΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΒΑΘΑΙΝΕΙ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1021 ΣΤΑ
ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ, ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 20.30
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 22/16 UTC ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8
ΣΙΔΡΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 22/16 UTC ΝΟΤΙΟΙ 7 Η 8
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 19.50
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 22/16 UTC ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ, ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 23/04 UTC ΝΟΤΙΟΙ 7 Η 8
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΘΡΑΚΙΚΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ
25.10

ΑΠΟ 22/19 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 23/04 UTC ΝΟΤΙΟΙ 7 Η 8

ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ

ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ

Καζάνι που βράζει είναι ο χώρος των Ανάπηρων και χρόνια πασχόντων στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, και αυτό οφείλεται στα ΒΡΩΜΙΚΑ και ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ παιχνίδια που παίζονται σε βάρος τους από τα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας κατόπιν κρυφών και φανερών εντολών του αρμόδιου υπουργείου.
Όπως ΟΛΟΙ οι Έλληνες γνωρίζουν, και όχι μόνο γνωρίζουν αλλά το ΖΟΥΝ, τόσο οι προηγούμενες, όσο και η παρούσα …. Κυβέρνηση, στα πλαίσια των περικοπών για την εξοικονόμηση χρημάτων, δε διστάζουν να παίξουν ακόμα και με τις ΖΩΕΣ ΜΑΣ.
Έτσι, έχουμε άτομα των οποίων η αναπηρία είναι στο 87%, μετά από κάποιο «Θαύμα» που γίνεται στο ΚΕΠΑ όπου περνούν επιτροπή να γίνονται καλά.
Τα «θαύματα» αυτά, είναι τακτικά όπως προκύπτει από συνεχείς καταγγελίες, και μάλιστα όπως ξαναέγραψα, την όποια αναπηρία, την όποια πάθηση, την κόβουν ακόμα και οι…. ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ με παρεμβάσεις τους γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τις όποιες ιατρικές γνωματεύσεις, ακόμα και τις αποφάσεις των επιτροπών.
Είπαμε, πρέπει τα ΣΦΑΓΕΙΑ να δουλεύουν και να ΣΦΑΖΟΥΝ αναπήρους και χρόνια πάσχοντες.
Εδώ να πω, πως ΟΛΟΙ οι πολιτικοί, και αν όχι όλοι οι περισσότεροι, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ τι συμβαίνει αλλά δεν κάνουν τίποτα για να σταματήσει αυτό το χάλι. Αντίθετα μάλιστα, το κάνουν ακόμα μεγαλύτερο.
Πάμε να δούμε κάτι ενδιαφέρον Συνέλληνες, που έγινε τον περασμένο μήνα.
«ΕΡΩΤΗΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ
«Βόμβα» Κόκκαλη για τις συντάξεις
Τις «μεγάλες αποκλείσεις των ποσοστών αναπηρίας και την η ακατανόητη αντιμετώπιση των ασθενών κατά την επανεξέτασή τους από τα ΚΕ.Π.Α» αναδεικνύει με ερώτηση που κατέθεσε στην βουλή ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ κ. Βασίλης Κόκκαλης.
Πιο συγκεκριμένα, ο Λαρισαίος βουλευτής καταθέτοντας επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης επισημαίνει:
Εκτός από την ταλαιπωρία και τις καθυστερήσεις που υφίστανται οι πολίτες στα ΚΕΠΑ, παραμένουν στο προσκήνιο οι μεγάλες αποκλείσεις των ποσοστών αναπηρίας μεταξύ των διαδοχικών γνωματεύσεων που αφορούν την ίδια πάθηση. Γνωματεύσεις του ΙΚΑ που χορηγούσαν ποσοστό αναπηρίας 87% ανατρέπονται από τα ΚΕΠΑ, τα οποία καταργούν όλες τις κοινωνικές και οικονομικές παροχές σε άτομα με αναπηρία, αναγνωρίζοντας ποσοστό που υπολείπεται κατά πολύ, ακόμη και του 67%, σε μια προσπάθεια μεθοδευμένης μείωσης των αναπηρικών συντάξεων και των επιδομάτων. Σε πολλές δε περιπτώσεις το ποσοστό που ανεγνώρισε η Πρωτοβάθμια Επιτροπή του ΚΕΠΑ μειώνεται ακόμη περισσότερο, μετά από άσκηση Προσφυγής των ασθενών.
Ακόμη και σε περιπτώσεις θετικών επί πολλών ετών διαδοχικών γνωματεύσεων, σε πλείστες περιπτώσεις στον επανέλεγχο που διενεργείται, καταλήγουν σε συμπεράσματα που έρχονται σε πλήρη αντίθεση ακόμη και με την ίδια την κοινή πείρα και λογική. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση συμπολίτη μας, που ενώ το ΚΕΠΑ τον κρίνει παραπληγικό με ποσοστό αναπηρίας 90%, με την ίδια γνωμάτευση αποφαίνεται ότι ΔΕΝ παρουσιάζει ανικανότητα για κάθε βιοποριστικό επάγγελμα.
Περαιτέρω στις περιπτώσεις που μία σύνταξη αναπηρίας έχει καταστεί ισόβια, όταν γίνεται παραπομπή στα ΚΕΠΑ για εξέταση των προϋποθέσεων για τη χορήγηση ή συνέχιση της απόλυτης αναπηρίας (δηλ. της προσαύξησης της αναπηρικής σύνταξης), τα ΚΕΠΑ δεν περιορίζονται στον έλεγχο των προϋποθέσεων της απόλυτης αναπηρίας (δηλ. την κρίση για το αν χρήζουν συμπαράστασης ετέρου προσώπου), αλλά παρεμβαίνουν και στο ποσοστό της αναπηρίας τους, το οποίο πέφτει συχνά από το 80% στο 30%! Η συνέπεια είναι, πέραν της στέρησης της προσαύξησης της σύνταξης, και η φορολογική τους επιβάρυνση.
Πέραν των ανωτέρω, για την απαλλαγή από τη φορολογία εισοδήματος των μισθών και συντάξεων, όπως και για τη μείωση του φόρου κατά διακόσια (200) ευρώ, δεν γίνονται δεκτές από τις αρμόδιες ΔΟY οι γνωματεύσεις των Α/βάθμιων Υγειονομικών Επιτροπών των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης (που υπήρχαν πριν την αντικατάστασή τους από το ΚΕΠΑ) που χορηγούσαν ποσοστά αναπηρίας εφ’ όρου ζωής. Ειδικότερα γίνονται δεκτές μόνο οι γνωματεύσεις των Υγειονομικών Επιτροπών των Νομαρχιών για όλο το χρονικό διάστημα ισχύος τους, καθώς και Στρατού, του Ναυτικού, της Αεροπορίας και της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίες εξακολουθούν να ασκούν τα καθήκοντά τους.
Έτσι εν λόγω ασθενείς υποχρεώνονται να υποβληθούν σε εκ νέου εξέταση από τα ΚΕΠΑ, καταβάλλοντας οι ίδιοι το ποσό του παράβολου, αφού δεν διαθέτουν παραπεμπτικό από τον εκάστοτε αρμόδιο φορέα τους. Στις περισσότερες δε των περιπτώσεων –όχι μόνο δεν λαμβάνουν την φοροαπαλλαγή- αλλά επιπλέον «μπαίνει μαχαίρι» και σε όλες τις παροχές τους, αφού γίνεται δραστική μείωση του ποσοστού της αναπηρίας τους.
Επειδή είναι αμφίβολο αν οι γιατροί των ΚΕΠΑ αποφαίνονται κατά την επιστημονική τους κρίση ή μάλλον αναγκάζονται να γνωματεύουν σύμφωνα με τις επιταγές της μείωσης και περικοπής των συντάξεων.
Σύμφωνα λοιπόν με όλα τα παραπάνω που περιγράφει στην ερώτησή του ο βουλευτής ρωτάει τον αρμόδιο υπουργό αν:
Σκοπεύετε και σε ποιες ενέργειες θα προβείτε προκειμένου να σταματήσουν οι απαράδεκτες διαφορές στα ποσοστά αναπηρίας μεταξύ διαδοχικών γνωματεύσεων και μεταξύ των πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων επιτροπών; Προτίθεστε να ενεργήσετε κατά της σκόπιμης μείωσης των ποσοστών αναπηρίας που στερεί τη σύνταξη και τις κοινωνικές παροχές σε χιλιάδες πάσχοντες;
Θα μεριμνήσετε ώστε να γίνονται δεκτές από τις ΔΟY οι γνωματεύσεις των Α/βάθμιων Υγειονομικών Επιτροπών των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης (που υπήρχαν πριν την αντικατάστασή τους από το ΚΕΠΑ) που χορηγούσαν ποσοστά αναπηρίας εφ’ όρου ζωής
ΠΗΓΗ: larissanet.gr
Όπως βλέπετε Συνέλληνες, στην ερώτηση επισημαίνονται ΠΟΛΛΑ τα οποία κάποιοι τα περνούν στα «ψιλά».
Για παράδειγμα, το «είναι αμφίβολο αν οι γιατροί των ΚΕΠΑ αποφαίνονται κατά την επιστημονική τους κρίση ή μάλλον αναγκάζονται να γνωματεύουν σύμφωνα με τις επιταγές της μείωσης και περικοπής των συντάξεων.» χτυπαει πολλά καμπανάκια,
Όπως και το άλλο, που φωτογραφίζει ακόμα ένα «ΘΑΥΜΑ»….
Το «Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση συμπολίτη μας, που ενώ το ΚΕΠΑ τον κρίνει παραπληγικό με ποσοστό αναπηρίας 90%, με την ίδια γνωμάτευση αποφαίνεται ότι ΔΕΝ παρουσιάζει ανικανότητα για κάθε βιοποριστικό επάγγελμα.»
Και είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ αυτά που δεν συμπεριλαμβάνονται στην ερώτηση του βουλευτή, τα οποία ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. Όπως έγραψα στην αρχή, ο χώρος των αναπήρων και των χρόνια πασχόντων είναι καζάνι που βράζει, και από εδώ και πέρα, το «καζάνι» αυτό θα ΖΕΜΑΤΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ. Μαθαίνω πως πλέον οι όποιοι «θαυματοποιοί», είτε είναι γιατροί, είτε διευθυντές, είτε γραμματείς και φαρισαίοι, θα έχουν να αντιμετωπίσουν τέτοιο κυνηγητό, που όπως είπε κάποιος χαρακτηριστικά, «θα πιάσουν μαύρο χιόνι γιατί είναι οι ΖΩΕΣ ΜΑΣ και οι ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ.
Δεν είναι κάτι κρυφό, όλοι το γνώριζαν και όλοι το περίμεναν.
Μη φανεί παράξενο λοιπόν σε κάποιους αν οι ασθενείς προσέρχονται στις επιτροπές συνοδεία Δικηγόρων.
ΚΑΠΟΤΕ, θα πρέπει να μπουν τα πράγματα στη θέση τους, και εκείνοι που δε διστάζουν να παίζουν με τον κοσμάκη να βρεθούν εκεί που τους αξίζει.
Καταλαβαινόμαστε νομίζω!
Θα επανέλθω.

Βασίλης Τσούγκαρης

Πλότερ-GPS/Βυθόμετρο echoMAP 42dv Garmin

Πλότερ-GPS/Βυθόμετρο echoMAP 42dv Garmin

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

YAESU FT-8900R - ΑΠΟ ΤΟ RADIO ELEKTRON

YAESU FT-8900R
29/50/144/430 MHz FM Transceiver

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
The FT-8900R is a ruggedly-built, high quality Quad Band FM transceiver providing 50 Watts of power output on the 29/50/144 MHz Amateur bands, and 35 Watts on the 430 MHz band. It includes leading-edge features like cross-band repeat, dual receive, VHF-UHF Full Duplex capability, and over 800 memory channels. And its 10-meter FM coverage brings the possibility of world-wide FM DX-ing to you on your drive in to work!

Convenient Remote-Head Mounting Capability
Having trouble mounting your mobile radio in your compact car? With the FT-8900R and its optional YSK-8900 Separation Kit, mounting is a breeze even in the tightest locations. The YSK-8900 includes a 20’ (6 m) remote cable and a mounting bracket for the front panel, and the microphone jack is located on the side of the front panel, eliminating the need to run a separate cable. Convenient Access to WIRES and other Internet-linking Systems
When six and ten meters are dead, you can still talk around the world with the FT-8900R! The front panel provides easy access to any WIRES™ (Wide-coverage Internet Repeater Enhancement System) repeater, automatically sending the required single DTMF access code at the beginning of each transmission. And if you’re using another Internet linking system, one that requires a DTMF string to being up the link, you can easily configure the FT-8900R to store and send the required tone sequence, as well! Quad Band Operation
The FT-8900R combines the “traditional” 144/430 MHz local-communications concept with the exciting capability for Sporadic-E or F2 DX on the 29 MHz and 50 MHz bands, for nationwide or worldwide FM communications from your car! The first Amateur Radio FM mobile transceiver providing this capability, the FT-8900R will make you wonder how you got by with a two-band transceiver up to now! Wide Frequency Coverage
The FT-8900R provides extended receiver coverage beyond the Amateur bands, so you can keep informed of communication activities in the public safety, commercial, aircraft, and government communications ranges. Included is coverage of 28-29.7 MHz, 50-54 MHz, 108-180 MHz, 300-480 MHz, and 700-985 MHz (cellular frequencies are blocked and non-restorable). High Power Output
To get your message through when it counts, the FT-8900R puts out a full 50 Watts of power on the 29/50/144 MHz bands, and 35 Watts on 430 MHz. To ensure thermal stability during long transmissions, a thermal sensor monitors heat sink temperature, engaging the rear panel’s cooling fan only when needed. Over 800 Memory Channels
The FT-8900R provides a wide variety of memory resources, including 799 “regular” memories, six “Home” channels for favorite frequencies, five sets of band-edge memories, and six “Hyper Memory” memories, which store complete transceiver operating status, for maximum operating efficiency and convenience. Six-character Alpha-Numeric “Tags” (labels) may be appended to memory channels, affording instant channel identification. No transceiver can compare with the memory capability of the FT-8900R! Cross-Band Repeat Capability
For emergency work, or to extend the range of a hand-held unit, the FT-8900R includes Cross-Band Repeat capability, similar to that pioneered on our popular FT-8100R Dual Band FM Mobile! One-Touch Band-Pattern
To save valuable time while operating a transceiver with the versatility of the FT-8900R, the “Hyper Memory” feature allows you to store a complete set of configuration data for the two bands on which you’re operating. Besides the usual storage of frequency and tone data, Hyper Memory will store such setup parameters as Automatic Repeater Shift status, Packet parameters, Scanning mode, and VFO tracking, avoiding the need to change each of these functions manually on a regular basis. CTCSS and DCS Encoders Built In
Providing excellent performance even under difficult link conditions, Yaesu’s 50-tone sub-audible CTCSS and 104-tone DCS signaling systems ensure that you have full access to repeater and remote-base inputs, and the built-in CTCSS/DCS decoders allow silent listening on busy channels. Plus you get Tone Search Scanning, which will scan for the tone being received on an incoming signal, allowing you to match tones quickly when operating on a new repeater system Easy Setup for FM Satellite Operation
For operating on FM satellites like UO-14, the versatile memory system of the FT-8900R allows you to store a set of uplink and downlink frequencies that account for Doppler shift over the entire horizon-to-horizon pass, allowing you to select the optimum uplink/downlink combination effortlessly! Truly Independent Two-Channel Operation
Basically operating as two radios in one, the FT-8900R may be configured in a number of ways. For example, you can set up the "left" side of the rig for operation on 29, 50, 144, or 430 MHz operation, while setting the "right" side either to 144 MHz or 430 MHz. And, if you like, you can configure the FT-8900R for 144-144 MHz or 430-430 MHz Dual Receive operation, so you'll never miss out on the action!
The left and right sides have their own Volume and Squelch controls, as well as S-Meters, so your operating preferences are never compromised.

Τραγουδώ παροιμίες

Τραγουδώ παροιμίες
Συγγραφέας:Καίτη Σταθούδη
Εικονογράφος:Αιμιλία Κονταίου
Σειρά:Τραγουδώ ό,τι αγαπώ
Αρίθμηση στην σειρά:6
Μουσική:Νίκος Παπαδογιώργος
Τραγουδούν:Αλκαίος Παπαναγής, Δημήτρης Λογαράς ,
Ημερομηνία έκδοσης:21 Απριλίου 2011
Σχήμα:13Χ26
Σελίδες:48
Εξώφυλλο:Σκληρό
ISBN:978-960-6864-76-6
ΕτικέτεςΛαική παράδοση
Με τις παροιμίες τα παιδιά τη γλώσσα μας κατανοούνε, τον πλούτο της, την ομορφιά, ήθος καλλιεργούνε! Φράσεις πολύ σύντομες, που κρύβουνε αλήθειες, απΆ τη σοφία του λαού, μηνύματα πολιτισμού! Το νου τους αφυπνίζουνε, γνώση, χαρά σκορπίζουνε. Κι όλα μαζί με μια φωνή τραγουδιστά μας λένε: Ένα μήλο την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα! Ένα βιβλίο παιδαγωγικό και ψυχαγωγικό, που δένει τα παιδιά με τη σοφία του λαϊκού μας πολιτισμού, καθώς μέσα από τη μελοποίηση των παροιμιών κατανοούν με ευχάριστο και παιχνιώδη τρόπο τον πλούτο και την ομορφιά της γλώσσας μας, αφυπνίζουν το νου τους, αποκτούν γνώσεις, καλλιεργούν την ψυχή τους, χαίρονται, διασκεδάζουν. Ένα εργαλείο χρήσιμο όχι μόνο για τα παιδιά, αλλά και για τους γονείς, νηπιαγωγούς, δασκάλους, για όλους όσους ασχολούνται με τα παιδιά.

PRODIPE Ποιοτικός ήχος - Προσιτές τιμές!


























Πρόσκληση: ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΑΤΣΙΟ ΜΕ ΔΡΑΚΟΥΣ, της Ζωής Βαλάση | Τετάρτη 23/3 | 7:00 μ.μ. | Ιωνικό Κέντρο

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
από τις εκδόσεις Κέδρος και τη Ζωή Βαλάση σε Δείπνο με μάγισσες και κολατσιό με δράκους
Μια γαστριμαργική περιπλάνηση στα λαϊκά παραμύθια
εικονογράφηση Βάλλυ Λιάπη
την Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016, ώρα 7μ.μ. στο ΙΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (Λυσίου 11, Πλάκα)
παραμυθικό μενού
Κουβέρ ………………………………. Κέδρος
Ορεκτικά … Φάτε μάτια ψάρια … Διονύσης Βαλάσης
Πίτες … Παραδοσιακές … Όλγα Δαμάνη
Κύριο πιάτο … Γλώσσες … Ζωή Βαλάση
Καρυκεύματα … Παροιμιώδη … Μαρία Παυλίδη
Επιδόρπιο … Μυθοποιήματα … Αργυρώ Λογαρά
Μουσική … Της τάβλας … Αντιγόνη Ζαφειροπούλου-Σίσσυ Κασσάνδρα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΟΚΑΡΙΝΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ

Τα πιο "νόστιμα" της εβδομάδας που μας πέρασε

Αθήνα: 5 νέα εστιατόρια που πρέπει να επισκεφτείς τώρα.

Πού τρώνε οι βέροι Ιταλοί;

Πού τρώνε οι βέροι Ιταλοί;