Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Κυβέρνηση εθνικής ενότητας πρότεινε ο Παπανδρέου στο Σαμαρά. σε λίγο το διάγγελμα του πρωθυπουργού.

Προς κυβέρνηση εθνικής ενότητας                           
Κλείδωσε ο ανασχηματισμός για την Παρασκευή                                  
Η Ελλάδα θα λάβει την πέμπτη δόση του δανείου                              
Η τύχη του ευρώ δεν εξαρτάται από την Ελλάδα, Ιρλανδία και Πορτογαλία, λέει ο Γιούργκεν Στάρκ                                     
Το πάρτι των αποκρατικοποιήσεων                                
Προειδοποίηση υποβάθμισης τριών γαλλικών τραπεζών από την Moody's                          
Η PlayStation χαρίζει παιχνίδια                           
Μετρήσεις ραδιενέργειας στο Τόκυο                       
Η δύναμη της θέλησης

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ                            
Χρήστος Νίκας                        
Εκδόσεις Επίκεντρο                          
Σελίδες: 280                         
ISBN: 9789604583034                             
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                          
Πρόκειται για ένα εισαγωγικό εγχειρίδιο για την θεωρία του Διεθνούς Εμπορίου, τις Διεθνείς Οικονομικές και Νομισματικές Σχέσεις.                         
Είναι γεγονός πως το σημαντικότερο οικονομικό φαινόμενο των τελευταίων δεκαετιών είναι η διαδικασία της Παγκοσμιοποίησης κυρίως λόγω των μεταβαλλόμενων χαρακτηριστικών και των εξαιρετικά σημαντικών επιπτώσεών της.                          
Οι Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της οικονομικής θεωρίας με βάσεις τόσο στο μικρο- όσο και στο μακρο- οικονομικό της σκέλος και εφαρμογές που καλύπτουν ενότητες από την οικονομική πολιτική ως το διεθνές μάνατζμεντ.                          
Η εξέλιξη αυτή έχει αναδείξει τις Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις ως τον τομέα της οικονομικής θεωρίας που βρίσκεται στην αιχμή της οικονομικής σκέψης και ως βασικό ζητούμενο σε όρους οικονομικής πολιτικής.                          
Στο έργο αυτό, πέρα από το Διεθνές Εμπόριο και τις Διεθνείς Νομισματικές Σχέσεις, αναλύεται το περιεχόμενο των Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, το οποίο και έχει διευρυνθεί ιδιαίτερα τα τελευταία 20-30 χρόνια ώστε να περιλαμβάνει τη θεωρία της Οικονομικής και Νομισματικής Ενοποίησης καθώς και τις Διεθνείς Μετακινήσεις των Παραγωγικών Συντελεστών.                       
Ο Χρήστος Νίκας είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Βαλκανικών Σπουδών του Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας. Σπούδασε στην Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή Θεσσαλονίκης, στο College of Europe, και στο Πανεπιστήμιο του York με υποτροφίες ελληνικές και ξένες.                   
Έχει εργαστεί ως lecturer και research fellow στα Πανεπιστήμια του York,, Leeds, Bradford και Hull, ως Ε.Μ.Υ. στην Α.Β.Σ.Θ. και ως επισκέπτης καθηγητής στο Α.Π.Θ.                           
Για να δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου και να διαβάσετε την εισαγωγή του                     
www.epikentro.gr/index.php?isbn=9789604583034

Αλέξης Καραβέργος συνέντευξη στη Μαρία Παπαδάκη στο "Μουσικόραμα"


Αλέξης Καραβέργος συνέντευξη στη Μαρία Παπαδάκη στο "Μουσικόραμα"
Ο Αλέξης Καραβέργος, ένας νέος τραγουδοποιός.. παρουσιάζει τη νέα δισκογραφική του δουλειά με τίτλο «ΖΗΤΩ ΠΟΛΛΑ» και ζητά να τον ακούσουμε προσεκτικά και ν’ ακολουθήσουμε τα βήματά του πάνω σε νότες και λόγια.. που αστειεύονται, παραπονιούνται και καταγγέλουν..
http://www.mousikorama.gr/site/concerts/971-alexis-karavergos-interview

ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Αρ. Πρωτ.: 2464 // :13-06-2011                         
Λεφτά δεν υπάρχουν…. για το Πυροσβεστικό προσωπικό !!!!                          
Έγκαιρα στις 20 Γενάρη, η Ένωσή μας αναγινώσκοντας τον προϋπολογισμό του 2011, έκρουσε το καμπανάκι του κινδύνου βλέποντας ότι μεταξύ των προβλεπομένων μνημονιακών περικοπών, συμπεριλαμβάνονταν και μεγάλες μειώσεις στις βασικές μας αποδοχές.                      
Ειδικότερα, προβλέπονταν 4.434.616 € λιγότερα για το βασικό μας μισθό, 1.630.000 € λιγότερα για το Επίδομα Χρόνου, 465.000 € λιγότερα για το Επίδομα Εορτών, 200.000 € λιγότερα για την Οικογενειακή παροχή, 300.000 € λιγότερα για το Επίδομα Εξομάλυνσης, 300.000 € λιγότερα για το επίδομα Ειδικής Απασχόλησης,6.800.000 € λιγότερα στα έξοδα μετακίνησης εσωτερικού και 200.000 € λιγότερα από τα έξοδα μετάθεσης ή απόσπασης.                          
Την ανησυχία μας αυτή αποστείλαμε και εκφράσαμε σε Πολιτική και Φυσική Ηγεσία. 6 μήνες ουδείς μπήκε στον κόπο να μας απαντήσει…….                        
Σήμερα μέσα Ιουνίου, διαβάζοντας τις σελίδες του νέου οδοστρωτήρα του εισοδήματος και της αξιοπρέπειας των Ελλήνων, το «μεσοπρόθεσμο πλαίσιο δημοσιονομικής στρατηγικής 2012 - 2015» ανακαλύπτουμε ότι ειδικότερα για το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, προβλέπεται τσεκούρωμα:             
1. Κατά 13% στην καταβολή μισθών, που είχε ήδη σφαγιαστεί ειδικότερα για το Π.Σ. με 20% από τον προϋπολογισμό.                              
2. Κατά 50 % στην καταβολή πρόσθετων μισθολογικού χαρακτήρα παροχών                          
3. Κατά 24% στην καταβολή αποζημίωσης για μετακινήσεις προσωπικού για εκτέλεση υπηρεσίας, που είχε ήδη σφαγιαστεί με τον προϋπολογισμό, ειδικότερα για το Π.Σ. με 350%.                     
Φυσική και πολιτική ηγεσία γνώριζε την αλήθεια.                          
Σε έγγραφο της 24-11-2010, η Πυροσβεστική Ηγεσία, ενημέρωνε το Υπουργείο Οικονομικών και την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη: «ότι διατηρεί σοβαρές επιφυλάξεις για την επάρκεια των διαθέσιμων πιστώσεων οι οποίες επηρεάζουν την λειτουργία, την απόδοση και εν τέλει την αξιοπιστία, την αποτελεσματικότητα και την συνολική προσφορά του ΠΣ» .                     
Επίσης στο ίδιο έγγραφο παραδέχεται ότι η κατάρτιση του προϋπολογισμού από τους υπηρεσιακούς παράγοντες, έγινε σύμφωνα με τις εντολές μειώσεων του ΓΛΚ , ήταν «ενδεικτικός», έλαβε «αυθαίρετες εκτιμήσεις» που «δεν δικαιολογούνται από τα έως τώρα ισχύοντα πραγματικά δεδομένα»                    
Οι μάσκες έπεσαν. Το έγκλημα συντελείται σιωπηλά και μεθοδικά από τους εκτελεστές «του μνημονίου και του νέου μεσοπρόθεσμου» και τους διαχειριστές τους.
Στο εφιαλτικό αυτό σκηνικό για τα πενιχρά εισοδήματα μας, προστρέχουν και κάτι «λούμπεν παπαγαλάκια» οικολογικών αποχρώσεων, κινδυνολογώντας και για τις αποζημιώσεις της πρόσθετης υπερεργασίας και του νυχτοκάματου, θέτοντας σε κίνδυνο την εργασιακή ειρήνη και ομαλότητα, την ώρα μάλιστα που έχει ξεκινήσει η αντιπυρική περίοδος με τα «μύρια προβλήματα και ελλείψεις».                    
Προειδοποιούμε ότι ο πυροσβεστικός υπάλληλος δεν μπορεί να δεχτεί, άλλες περικοπές στο φτωχό του εισόδημα.                         
Είναι ήδη οικονομικά εξαθλιωμένος.                           
Η αγανάκτηση έχει ήδη φθάσει στην «πυροσβεστική έξοδο».                          
Καλούμε τον Υπουργό και τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, δικαιολογώντας και τον τίτλο του Υπουργείου τους, για μία έστω και τελευταία φορά να προστατέψουν και τους εργαζομένους του, καταψηφίζοντας ως ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ το «νομοθέτημα - έκτρωμα».                           
Καλούμε το μέλος της Ένωσής μας, τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγο Στυλιανό Στεφανίδη, να σταθεί αντάξιος της κρίσιμης αυτής στιγμής και να προασπίσει ως «φυσικός ηγήτωρ» τα στελέχη και το σύνολο του προσωπικού του Πυροσβεστικού Σώματος, και να πράξει αυτό που πρέπει και επιβάλλει το υψηλό του αξίωμά σε αυτές τις περιστάσεις.                           
Καλούμε τους συναδέλφους να μετατρέψουν την αγανάκτηση τους σε αγώνα, διαρκή πάλη και συσπείρωση γύρω από τα σωματεία, για να σταματήσουμε την νέα αυτή επίθεση της βαρβαρότητας.                    
Ημέρα εορτής του Αγίου Πνεύματος, καλό είναι οι «Άρχοντες της Προσωρινής Εξουσίας» να θυμούνται ότι «φοβερόν το εμπεσείς εις χείρας Θεού ζώντος».                        
Έξοδα Μεταθέσεων Αξιωματικών                          
Αρ. Πρωτ.: 2463 // 08-06-2011                             
Προς: Αρχηγό Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο κο Στυλιανό Στεφανίδη                        
Κύριε Αρχηγέ,                        
Στις 31-05-2011 κοινοποιήσατε την απόφαση του συμβουλίου μεταθέσεων Αξιωματικών στην οποία πέραν της καταστρατήγησης των διατάξεων του ισχύοντος κανονισμού μεταθέσεων (Π.Δ. 170 /1996 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα) προβήκατε και σε μία ακόμη εκτός νόμου πρωτοτυπία : δεν χορηγήσατε οδοιπορικά έξοδα μετάθεσης στους μετατιθέμενους για πρώτη φορά στην ιστορία του Πυρ/κού Σώματος.                      
Τα έξοδα μετάθεσης των εργαζομένων του ΠΣ προβλέπονται από συγκεκριμένο ειδικό νομοθετικό πλαίσιο, το ΠΔ 200/1993 ΦΕΚ 75Α και την ΚΥΑ 2/66739/0022 / 15-11-2000 ΦΕΚ1394Β άρθρα 2,11 και12. Στην ίδια ΚΥΑ στο άρθρο 13 αυτής αναφέρεται ρητά ποίοι εκ των μετατιθεμένων με τις διατάξεις του ανωτέρω κανονισμού μεταθέσεων δεν δικαιούνται έξοδα μετάθεσης.                     
Στις 03-06-2011 προβήκατε στην έκδοση απόφασης χορήγησης των εξόδων μετάθεσης, σε ορισμένους εκ των μετατιθεμένων Αξιωματικών, χωρίς καμία αναφορά στο παραπάνω ειδικό νομοθετικό πλαίσιο, κάνοντας όμως μνεία στην απόφαση αυτή, στις διατάξεις του Ν.3833/2010 που τροποποιεί την ανωτέρω ΚΥΑ σε συγκεκριμένο άρθρο αλλά και τον Ν.2685/99 τον οποίο στην συνέχεια επικαλείται η απόφαση για να περιορίσει την χορήγηση οδοιπορικών εξόδων μετάθεσης στους Αξιωματικούς του ΠΣ , σε συνδυασμό με υπηρεσιακό σημείωμα της διεύθυνσης οικονομικών το οποίο δεν έχει γνωστοποιηθεί στους μετατιθεμένους.                         
Κύριε Αρχηγέ,                      
Ειδικά σε μια εποχή που η οικονομική κρίση πλήττει το σύνολο των εργαζομένων χωρίς διακρίσεις, οι συνάδελφοι που μετατίθενται με τον κανονισμό μεταθέσεων πλήττονται οικονομικά περισσότερο από όλους μας.                     
Επίσης γνωρίζουμε ότι απ΄ τον ίδιο κωδικό του προϋπολογισμού του ΠΣ χορηγούνται και τα έξοδα οριστικής μετεγκατάστασης όσων απολύονται – αποστρατεύονται από τις τάξεις του ΠΣ χωρίς τέτοιου είδους διακρίσεις.                        
Ζητούμε την άμεση αποκατάσταση της νομιμότητας με την χορήγηση των οδοιπορικών εξόδων μετάθεσης στους συναδέλφους αλλά και την ενημέρωση όλων μας, σε σχέση με τα προαναφερθέντα, και ειδικότερα για τις επιμέρους ισχύουσες διατάξεις που σας νομιμοποιούν να χορηγείτε εσείς σε όποιους θέλετε, στο ολόκληρο ή κατά το ήμισυ, τα έξοδα μετάθεσης, πέραν της κοινοποίησης των μεταθέσεων των Αξιωματικών. (παρ.1 αρθ.19 ΠΔ 170/96).

Νότες & Λέξεις για μικρούς και μεγάλους

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

14-06-2011:Δελτίο Τύπου σχετικά με το σχέδιο νόμου για το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας των εθελοντών πυροσβεστών που απεστάλη σήμερα στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή...

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΙΟΥΝΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: ΜΠΑΡ ΤΑΡ | 18/06/11, Θέατρο "ΣΥΝ ΚΑΤΙ"

Light τρόφιμα: η λύση για την παχυσαρκία;

medicalnews.gr                             
Light τρόφιμα: η λύση για την παχυσαρκία;                       
Έρχεται το χάπι για τις… πονεμένες καρδιές                        
Υποφέρετε από άσθμα;                              
Προστατευτείτε από τις γαστρεντερικές λοιμώξεις                         
Τα ψηλοτάκουνα βλάπτουν την υγεία                            
Η σημασία της βιταμίνης D στη ζωή μας                            
Βάτραχοι κατά του καρκίνου                        
Μαζική δηλητηρίαση από μόλυβδο στην Κίνα

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ -ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ

Seleo.gr News - Λουλούδια στα Ματ έδωσαν οι αγανακτισμένοι της Θεσσαλονίκης BINTEO

Λουλούδια στα Ματ έδωσαν οι αγανακτισμένοι της Θεσσαλονίκης BINTEO                      
( http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=31656:-binteo&catid=1:latest-news&Itemid=50 )

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Παπανδρέου

Γ. Λιάνης: "Αποτύχαμε και έκτοτε αναγκαζόμαστε να κρύβουμε την αλήθεια από τον λαό συνεχώς"                     
Συνάντηση Παπούλια με Παπανδρέου σήμερα                             
Πολύ κακό για το τίποτα, χθες στις Βρυξέλλες                                    
Σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Κ. Καραμανλή                          
Εκτός στόχου έσοδα, δαπάνες και έλλειμμα!                           
Άγγλοι και Αμερικανοί φοβούνται πως οι χώρες τους θα χρεωκοπήσουν                           
Ερευνούν για να εξασφαλίσουν μία δίκαιη δίκη στον DSK                                    
Αυξήσεις μισθών υπόσχονται την Ισπανία                               
Είναι καναπές, γίνεται κρεβάτι, αλλά και...                                  
Τί μπαλέτο, τί στριπτίζ                               
Μάφιν με σοκολάτα και βερίκοκα                                    
Ζώδια

Υπο επιτήρηση η MIG;

www.sofokleous10.gr                                   
Υπο επιτήρηση η MIG;                             
Φως στο τούνελ – αλλά όχι για Ελλάδα, Ιρλανδία, Πορτογαλία                            
Κατάρρευση ομολόγων – άνοδος μετοχών και πρόβλεψεις για χρυσό στα $5000                                
Η Ευρωζώνη ενάντια στην ΕΚΤ: η ώρα της μεγάλης σύγκρουσης

Σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Κώστα Καραμανλή !

Σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Κώστα Καραμανλή !

Greek Alert

Greek Alert                          
Στήνουν άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων-Προκειμένου να μην προκληθεί η Ελλάδα το άγαλμα βαφτίστηκε αόριστα «αρχαίος πολεμιστής»                       
Ξεκινά το στήσιμο του αγάλματος του Μ.Αλεξάνδρου στα Σκόπια                             
Πετάξτε τις ασπίδες και ενωθείτε με τον Λαό                            
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ ΠΑΡΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ                 
Η greek mafia της CIA κυριαρχεί στην Αμερική                        
Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Η ΑΟΖ...                              
ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ                                
Πρόταση από αφανείς πατριώτες προς τους αγανακτισμένους και τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ λαό!                          
Η δικτατορία του Ελλαδικού προλεταριάτου των βολεμένων... και βλαμμένων                        
Δείτε αυτό και ετοιμαστείτε                           
Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΦΡΟΥΡΕΙΤΑΙ!                           
Μετά την ψήφιση του μνημονίου ....                             
Αντιδράσεις κατοίκων για τα κέντρα υποδοχής μεταναστών                            
Κολύμπησαν για μια επανενωμένη Αμμόχωστο                       
υπουργείο Εξω(φρεν)ικών                        
Αγανάκτησαν και οι ένστολοι!                              
Ένας Έλληνας πίσω απ΄την κατασκευή του ταχύτερου υπολογιστή του Κόσμου                       
Να παρακαλάτε να μην υπάρχει Θεός...                        
Πλατεία Συντάγματος 12 - 6- 2011 Καταγγελία για το Κ.Ι.Σ                        
Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΡΗΣΦΥΓΕΤΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ, Ο ΑΥΓΟΥΣΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011.

Ψαλίδι έως 40% στους μισθούς του Δημοσίου

ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ                         
Στόχος να εξοµοιωθούν οι αµοιβές των δηµοσίων υπαλλήλων µε των ιδιωτικών * Από τα 54 επιδόµατα θα µείνουν µόνο 2                              
Μαχαίρι έως 40% στους µισθούς                           
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΜΟΥΤΟΥΣΗ                       
Τέλος στα επιδόµατα και αυξήσεις µόνον έπειτα από αξιολόγηση φέρνει το ενιαίο µισθολόγιο που θα ψηφιστεί τον Ιούλιο.                       
Βασική αρχή του νέου µισθολογίου είναι πως υπάλληλοι µε τα ίδια προσόντα, που απασχολούνται σε αντίστοιχες θέσεις, θα λαµβάνουν ίσες αποδοχές ανεξάρτητα από τον φορέα όπου έχουν προσληφθεί. Στόχος είναι οι αµοιβές στο ∆ηµόσιο να εξοµοιωθούν σε ετήσια βάση µε τους µισθούς του ιδιωτικού τοµέα.                      
Με τις ρυθµίσεις θα µπει µαχαίρι έως και 40% στους µισθούς των δηµοσίων υπαλλήλων, σύµφωνα µε εκτιµήσεις της Α∆Ε∆Υ.                 
Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ.

Πού κολλάει το deal Εθνικής – Εurobank

www.sofokleous10.gr                           
Πού κολλάει το deal Εθνικής – Εurobank                                 
Συνωμοσία τραπεζιτών και οίκων αξιολόγησης!                               
Η Ευρωζώνη οδεύει προς διάρρηξη

Today at InfognomonPolitics

Today at InfognomonPolitics                                    
Η σωστή ερώτηση                           
Το δίλημμα είναι ένα                     
ΕΛΕΟΣ                           
Homo homini lupus                            

Ως απειλή θεωρεί η Ρωσία το αμερικανικό Monterey                               
«Ευχαριστώ» Νετανιάχου στον Μπερλουσκόνι                             
Επεισόδια στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις του Ιράν                          
Στο «κόκκινο» οι σχέσεις Βιετνάμ - Κίνας                            
Δεν επανέρχεται η χρήση Σέγκεν βίζας σε ΠΓΔΜ και Σερβία, για την ώρα                           
Ετοίμαζαν «αποθεωτική» υποδοχή στον Πάγκαλο ο οποίος και ματαίωσε την επίσκεψη του στο Δίστομο                          
Η Βαρσοβία, υπέγραψε συμφωνία με τις ΗΠΑ για την ανάπτυξη δυνάμεων της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας στο έδαφος της                         
Στην κόλαση του πολέμου Ανδρέας Σαμουήλ: Η κατάθεση μιας συγκλονιστικής μαρτυρίας για την τουρκική εισβολή                          
Κλείνουν «Έθνος» και «Ημερησία»;                                 
Η Χεζμπολάχ στα ηνία της νέας κυβέρνησης του Λιβάνου                               
Πώς εξηγούνται οι τουρκικές ανησυχίες για τη Συρία                               
Το τουρκικό Επιτελείο καταψήφισε τον Ερντογάν                           
Ο... ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΟΜΠΑΜΑ Ανάγκα και ΗΠΑ... πείθονται                              
«Μυστικές επιχειρήσεις» στο Ιράν                         
Αντιπυραυλική ασπίδα και στο Αιγαίο                           
Στη μέγκενη νέων και βαναύσων εκβιασμών Αθήνα και Λευκωσία                           
Η Τουρκία επιθυμεί τη Γαλλία ως έβδομο εταίρο στο Nabucco                          
Μειώθηκε η δύναμη των μικρών κομμάτων στην Τουρκία                            
Στο μικροσκόπιο του ΟΣΕ οι εκλογές στην Τουρκία                              
Εργκένεκον και Balyoz μετακομίζουν στο Τουρκικό Κοινοβούλιο                             
Ερίκ Τουσαίν: Η Ελλάδα σύμβολο του παράνομου χρέους

Συμφωνημένες οι αλλαγές στο περιεχόμενο του μεσοπρόθεσμου;

Οι περικοπές στις δαπάνες μισθοδοσίας, συνεπάγονται απολύσεις δημοσίων υπαλληλών                       
Οι τελευταίοι είκοσι μήνες Νο2                             
Χριστοφιλοπούλου: "Δεν είμαι ευχαριστημένη με το μεσοπρόθεσμο"                        
Στο 4.96% το επιτόκιο των νέων εξάμηνων έντοκων γραμματίων                                        
Το ευρώ αντέχει την χρεωκοπία της Ελλάδας, λέει τώρα ο διοικητής της Budesbank                         
Χρηματοδοτήστε την Ελλάδα για να μην χρεοκοπήσει, προτρέπει ο διοικητής της τράπεζας της Γαλλίας                                
Η πρωτοβουλία της Βιέννης βάση για την λύση του ελληνικού προβλήματος                              
Τα έξυπνα κινητά παραγκωνίζουν τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές                       
Οι εποχικοί πυροσβέστες "έτοιμοι για όλα" μέχρι... τις δέκα το βράδυ!!!                         
Έρχεται τον Οκτώβριο                            
Πέρασαν κιόλας 24 χρόνια

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ

Διαβάστε σήμερα στην καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα «Ελεύθερη Ζώνη» (www.elzoni.gr):                           
--Μπρα-ντε-φερ εντός και εκτός συνόρων                                  
περισσότερα…                     
--Το Άγιο Πνεύμα έφυγε μετανάστης…                            
περισσότερα…                          
Ελεύθερη Ζώνη                                     
Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα.                      
Βησσαρίωνος 3-5, Αθήνα                     
Τηλ. 210-3643601

Νέα από το e-Pontos

Νέα από το e-Pontos                               
ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΒΕΡΟΙΑΣ                           
Η ιστορική μας μνήμη.                       
ΦΑΡΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ                          
ERT Odyssey 20.05.2011 Genozid Pontos Demonstration in Esslingen                            
ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΕΤΗΣ "ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΣΙΝΩΠΕΥΣ"