Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

ΑΠΟΨΕ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

ΑΠΟΨΕ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ
Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ
ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ!

Πλούσιο φέτος το πρόγραμμα δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ στα Νέα Μουδανιά, όχι πως τις προηγούμενες χρονιές ήταν …. «φτωχότερο»!
Φέτος όμως, ο πήχης έχει ανέβει ακόμα πιο ψηλά, σε ένα πολύ πιο απαιτητικό πρόγραμμα που θα παρουσιαστεί το Σάββατο 20, και την Κυριακή 21 Ιουνίου στο Δημοτικό Θέατρο των Μουδανιών.

Η σχολή χορού ΣΥΝΘΕΣΗ, ετοίμασε μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ παράσταση χορού που θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΥΣ.
Πρόκειται για τη μεταφορά του κλασικού παραμυθιού «Η Πεντάμορφη και το Τέρας», την οποία πολλοί είχαν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν από διάσημους χορευτές.
Αυτή τη φορά, η παράσταση αυτή παρουσιάζεται στα Νέα Μουδανιά, από τα παιδιά των Μουδανιών, που με τη βοήθεια των δασκάλων χορού, πιστέψτε με, δεν έχουν να ζηλέψουν σε ΤΙΠΟΤΑ τους μεγάλους χορευτές, τους επαγγελματίες.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, που τα τμήματα χορού της ΣΥΝΘΕΣΗΣ όπως έγραψα και παλαιοτερα ΣΑΡΩΝΟΥΝ τις διακρίσεις όπου και αν εμφανίζονται.
Βρέθηκα στις πρόβες και αυτό που αντίκρισα με εξέπληξε!

ΔΑΣΚΑΛΕΣ και παιδιά, να τα δίνουν πραγματικά ΟΛΑ, για να παρουσιάσουν κάτι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ .
Έχω δει τρεις φορές την παράσταση αυτή, και είμαι σίγουρος πως τα παιδιά, που τα μικρότερα είναι γύρω στα πέντε, θα μας αφήσουν άφωνους.
Αξίζουν συγχαρητήρια στις δασκάλες χορού, που μαθαίνουν πραγματικά αυτά που πρέπει και διδάσκουν πως με κόπο και θέληση μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, στα παιδιά, που δε το βάζουν κάτω στις δυσκολίες, μα και στους γονείς, που όσο ήμουν στις πρόβες τους έβλεπα να καμαρώνουν, δίκαια άλλωστε, τα βλαστάρια τους. 

Μια πολύ όμορφη παράσταση χορού βασισμένη σε μια πολύ όμορφη ιστορία αγάπης παρουσιάζουν περίπου 90 παιδιά της ΣΥΝΘΕΣΗΣ και σας περιμένουν να την απολαύσετε.
  Η είσοδος θα είναι ελεύθερη! ΑΠΟΨΕ το ραντεβού μας είναι στο Δημοτικό θέατρο Μουδανιών, στην παράσταση του καλοκαιριού, «Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ».
Ώρα έναρξης 19:30, και η είσοδος είναι ελεύθερη.
Θα τα πούμε εκεί!

Βασίλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com

ΝΕΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΘΕΜΑΤΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ


Σήμερα, με το διαδίκτυο, λαμβάνει χώρα μια σημαντική αλλαγή στην έκδοση και στη διάθεση των επιστημονικών περιοδικών και βιβλίων, στον διεθνή επιστημονικό χάρτη που δημιουργείται στον κυβερνοχώρο, με τις βιβλιογραφικές και κειμενικές βάσεις δεδομένων, όπου όμως η ελληνική παρουσία είναι πολύ περιορισμένη. Θεωρώντας ότι στη σύγχρονη παγκοσμιοποιημένη ψηφιακή πραγματικότητα και στην παρούσα συγκυρία της κρίσης, η υπεράσπιση των ανθρωπιστικών σπουδών και, πιο ειδικά, της λογοτεχνίας αποτελεί μείζον διακύβευμα και θεωρώντας, επιπλέον, ότι το περιεχόμενο των Θεμάτων Λογοτεχνίας, του έγκριτου τετράμηνου περιοδικού θεωρίας και κριτικής της λογοτεχνίας, δεν μπορεί παρά να συνεισφέρει σημαντικά στην επίτευξη του στόχου αυτού, δημιουργήσαμε, μια πλούσια ΨΗΦΙΑΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, η οποία καθιστά όλο το περιεχόμενο του περιοδικού άμεσα διαθέσιμο στο αναγνωστικό κοινό, με δυνατότητα σύνθετης αναζήτησης, και η οποία θα ενημερώνεται συνεχώς με νέα άρθρα, προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια τόσο στον ερευνητή όσο και στον αναγνώστη.
Τα Θέματα Λογοτεχνίας, με τη συμπλήρωση 19 χρόνων από την πρώτη κυκλοφορία τους, τιμήθηκαν φέτος με το Κρατικό Βραβείο Λογοτεχνίας. Στα 53 τεύχη του περιοδικού έχουν φιλοξενηθεί μέχρι σήμερα περισσότερα από 1.000 κείμενα –άρθρα, μελέτες και κριτικές– που αποτελούν ένα σημαντικό βοήθημα για τον μελετητή, τον φιλόλογο, τον φοιτητή και τον μαθητή αλλά και τον απλό αναγνώστη της ελληνικής και ξένης λογοτεχνίας.
Μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει αφιερώματα σε κλασικούς Έλληνες και ξένους συγγραφείς, όπως οι Οδυσσέας Ελύτης, Μιγκέλ Θερβάντες, Κωνσταντίνος Καβάφης, Νίκος Καζαντζάκης, Φιοντόρ Ντοστογιέβσκη, Κωστής Παλαμάς, Παντελής Πρεβελάκης, Γιάννης Ρίτσος, Γιώργος Σεφέρης, Άγγελος Σικελιανός, Λέων Τολστόι· αλλά και σε σύγχρονους, όπως οι Μήτσος Αλεξανδρόπουλος, Μανόλης Αναγνωστάκης, Γιώργος Γαβαλάς, Γιώργος Γεωργούσης, Γιάννης Δάλλας, Αντώνης Δεκαβάλλες, Ιάκωβος Καμπανέλλης, Γιάννης Κιουρτσάκης, Θανάσης Κωσταβάρας, Μαρία Λαμπαδαρίδου-Πόθου, Χριστόφορος Μηλιώνης, Σωκράτης Σκαρτσής, Κώστας Στεργιόπουλος, Ανδρέας Φραγκιάς, Κυριάκος Χαραλαμπίδης.
Έχουν επίσης δημοσιευθεί κείμενα πολλών καταξιωμένων και αναγνωρισμένων, παλαιών και νέων, Ελλήνων και ξένων μελετητών, ακαδημαϊκών, συγγραφέων και ποιητών. Μια ενδεικτική αναφορά στους συγγραφείς αλλά και στους συνεργάτες των Θεμάτων Λογοτεχνίας αρκεί για να αντιληφθεί κανείς το εύρος και την ποιότητα της ύλης του περιοδικού. Ανάμεσά τους και οι Γκαλίνα Αλεξέγιεβα, Μάργκαρετ Αλεξίου, Στυλιανός Αλεξίου, Χρίστος Αλεξίου, Μάριο Βάρκα Γιόσα, Τ.Σ. Έλιοτ, Αλέξης Ζήρας, Σόνια Ιλίνσκαγια, Ερατοσθένης Καψωμένος, Ντέιβιντ Κόνολι, Μ. Μερακλής, Τατιάνα Μιχαήλοβα, Νικολάι Μπαχτίν, Σεργκέι Μπελόφ, Πήτερ Μπίεν, Σεργκέι Μποτσαρόφ, Βάλτερ Πούχνερ, Λουντμίλα Σαράσκινα, Γκύ Σονιέ, Λύντια Στεφάνου, Λουίς Γκαρθία Χαμπίνα.
Η Ψηφιακή Βιβλιοθήκη του περιοδικού Θέματα Λογοτεχνίας περιέχει άρθρα με ελεύθερη πρόσβαση και άρθρα για τα οποία απαιτείται χρέωση 3,00€ ανά άρθρο. Οι συνδρομητές του περιοδικού Θέματα Λογοτεχνίας έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο μέσω των κουπονιών που δικαιούνται. Οι χρήστες που επιθυμούν την πρόσβαση σε μη ελεύθερα άρθρα, με κόστος 3,00€ ανά άρθρο, μπορούν να χρεώσουν την πιστωτική τους κάρτα. Τα άρθρα διατίθενται σε μορφή pdf και είναι μόνο για αυστηρά προσωπική χρήση.


Ζωοδόχου Πηγής 73, 10681 Αθήνα. Τηλ: 2103822251 - 2103815433 - 2103816661 - Fax: 2103815882 email: info@govostis.gr

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ [ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ: ΠΟΙΗΣΗ & ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΟΣΜΟ]

ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
ΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΟΣΜΟ

ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Είναι η ποίηση η τέχνη των ‘όμορφων ψεμάτων’, σε αντίθεση με την Φιλοσοφία και την Επιστήμη, που αναζητούν την αλήθεια; 
Τότε γιατί η Ποίηση, η Φιλοσοφία και η Επιστήμη γεννήθηκαν μαζί, στην Ιωνία, πριν από δυόμισι χιλιετίες; 
Γιατί οι πρώτοι φιλόσοφοι και επιστήμονες εκφράζονταν ποιητικά; 
Μήπως επειδή ήθελαν να μεταφέρουν την αλήθεια στους απλούς ανθρώπους με τον εύληπτο τρόπο της ποίησης ή μήπως επειδή πίστευαν πως η αλήθεια είναι τελικά άρρητη και μόνο με μεταφορές και σύμβολα μπορούμε να την πλησιάσουμε;
Αν όντως είναι έτσι, ίσως τα σύνορα ανάμεσα στην ποίηση και την φιλοσοφία να μην είναι τόσο στεγανά, όπως ήδη μας δείχνει η σύγχρονη επιστήμη.
Ο Δρ. Φιλοσοφίας Νίκος Ταμπάκης
και ο ποιητής Γιώργος Μπλάνας
διερευνούν, με οδηγό τον «σκοτεινό» Ηράκλειτο
τις κοινές παραμέτρους 
Ποίησης, Φιλοσοφίας και Επιστήμης
ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 
ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΙΔΕΩΝ.
Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015, στις 19:00΄
στο Βιβλιοπωλείο De Profundis των Εκδόσεων Γκοβόστη



Ζωοδόχου Πηγής 73, 10681 Αθήνα. Τηλ: 2103822251 - 2103815433 - 2103816661 - Fax: 2103815882 email: info@govostis.gr

Τα top παγωτά της Αθήνας

ArtTravel
Και που θα τα δοκιμάσετε.
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​1
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​2
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​3

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​4

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Cet ete, vacances les pieds dans l'eau en Evia Island - Club Grand Bleu Beach Resort

Bienvenue au Club Grand Bleu Beach Resort
Sur la plage, en île d’Eubée, à 2 km du village et port dʼErétria, et à 1 heure d’Athènes

ANIMATION - JEUX & SPECTACLES - PLAGE ET PISCINE- SPORTS NAUTIQUES -TENNIS BEACH VOLLEY - YOGA - MASSAGES - JACUZZI - SAUNA - MINI CLUB CLUB ADOS LES GRANDS SITES CLASSIQUES &
 DECOUVERTE DE L’ILE D’EUBEE
Situation
L’hôtel sur la plage, est situé dans un endroit très calme à 2 km de la ville et du port d’Erétria Il est à 55 km environ de l’aéroport d’Athènes en prenant le ferry-boat entre les ports de Oropos et Erétria ou à 110 km en passant par la ville de Chalkis.
La pittoresque et vivante ville de Chalkis (capitale d'Eubée) est à moins de 30 km.
La chambre

Les chambres vue mer supérieures de l’hôtel Grand Bleu offrent un agréable confort et une superbe vue sur le Golfe d’Eubée.
Table et hospitalité
Une table colorée et savoureuse.
Choisissez le restaurant principal avec vérandas extérieures ou Taverne sur la plage avec spécialités grecques.
& ….dégustation des délicieux vins biologiques de l’île d’Eubée
L’hospitalité et sourire. L’équipe du Grand Bleu sera à votre services.
Plage ou piscine 

Relax
Sports nautiques
Sport terrestres...

Enfants

L’enfant est roi.

Ile d’Eubée
A NE PAS MANQUER !
 - Journée en 4x4 sur les flancs du Mont Dyrfis et les plages de la mer Egée.
- Randonnées pédestres dans des sublimes paysages de l’île d’Eubée, des plages vierges et des villages authentiques.
- Visite des
impressionnants site archéologique et musée d'Erétria, à 2 km de l'hôtel

Απόδραση στο Αίγιο|Long Beach Resort Hotel

Τα πάντα για τον τουρισμό! www.tourism.gr

Αίγιο: Long Beach Resort Hotel
Το Long Beach Hotel στο Αίγιο είναι ένα θαυμάσιο συγκρότημα, που βρίσκεται στη βόρεια ακτή της Πελοποννήσου. Το παραδοσιακό ύφος του χωριού σε συνδυασμό με τα στοιχεία της θάλασσας και τα δάση δημιουργούν μια αξέχαστη εμπειρία.

Camping: Ελεύθερο ή Οργανωμένο;
Camping.. φιλοσοφία ταξιδιού και τρόπος ζωής για όσους απολαμβάνουν τη φύση, να τη βιώνουν και να την ρουφούν μέχρι το μεδούλι!
 
Παραδοσιακή Τεντούρα από την Πάτρα
Tο απόλυτο Πατρινό λικέρ που η γεύση του θα σας μείνει αξέχαστη!
 
 
Τα πάντα για τον τουρισμό! www.tourism.gr Βρείτε μας στο

ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 / 0400 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

ΜΕΡΟΣ 1
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΜΙΑ
ΜΕΡΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 19-06-15/21 UTC
ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1006 ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1016 ΣΤΗΝ ΤΥΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΙΤΑΛΙΑ
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 04 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ
ΜΠΟΥΤ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 4 Η 5.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΜΕΛΙΤΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ
ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΣΙΔΡΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 2 ΕΩΣ 4. ΗΡΕΜΗ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΒΡΟΧΗ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΔΕΛΤΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΒΡΟΧΗ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 4 Η 5.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΕΩΣ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4.
ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 2 ΕΩΣ 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 20-06-2015 / 0600 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 20-06-2015
ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟΙ ΟΜΒΡΟΙ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟΥΣ ΟΜΒΡΟΥΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΚΥΡΙΩΣ ΟΡΕΙΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΑΝΟΔΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 28 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΟΙ ΟΜΒΡΟΙ Η ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ ΤΟΠΙΚΑ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 30 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΟΠΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟΙ ΟΜΒΡΟΙ Η ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 30 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ Η ΜΕΓΙΣΤΗ 2 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ .
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 21 ΕΩΣ 29 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ. ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 19 ΕΩΣ 28 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟΙ ΟΜΒΡΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΟΤΙΟΙ ΜΕΧΡΙ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 28 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ. ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΟΤΙΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 27 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 21-06-2015
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΘΡΑΚΗ, ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΟΠΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟΥΣ ΟΜΒΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ.

Οθόνες αφής ELO 15'' & 32'' από την Alfanet!


Το απλό τεστ που προβλέπει αν έχετε κατάθλιψη

Το απλό τεστ που προβλέπει αν έχετε κατάθλιψη
Τρέλα και δημιουργικότητα πάνε πακέτο

Η καθιστική ζωή κοστίζει 500.000 ζωές

«Κατσάδα» από τον ΠΟΥ στη Ν. Κορέα για τον MERS

Πώς θα αντιμετωπίσετε την ξηροφθαλμία από τον υπολογιστή

Τα πιο συνηθισμένα λάθη στο γυμναστήριο

Εκστρατεία ενημέρωσης για τον καρκίνο του δέρματος και το μελάνωμα

Προσπάθεια ενίσχυσης του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης

Αναστέλλεται η επίσχεση εργασίας στο ΕΚΑΒ στην Αθήνα

Λίνος Κόκοτος - Μικρό Παιδί

All Inclusive Siagas Beach 2Ατομα+Παιδί|-50%

Ekdromi.gr

Siagas Beach Hotel - Άγιοι Θεόδωροι

ALL INCLUSIVE στους Αγίους Θεοδώρους με 229€ από 460€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

ALL INCLUSIVE στο Siagas Beach Hotel στους Αγίους Θεοδώρους μια ανάσα από την Αθήνα, KAI για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Μερική Θέα Θάλασσα, μόνο με 229€ από 460€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Ελεύθερη κατανάλωση Χύμα Κρασιού, Βαρελίσιας Μπύρας και Αναψυκτικών κατά την διάρκεια των γευμάτων καθώς και Τοστ, Κρουασάν, Φρούτα και Απεριόριστη Κατανάλωση Καφέ Φίλτρου, Τσάι και Χυμούς καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας! Παρέχονται Ομπρέλες και Ξεπλώστρες στην Πισίνα και την παραλία καθώς και παιδικές δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!
€229 από €460 Κέρδος €231 Έκπτωση 50%
Siagas Beach Hotel - Άγιοι Θεόδωροι
Άγιοι Θεόδωροι


Περισσότερες Προσφορές

ALL INCLUSIVE στην Εύβοια με 149€ από 298€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€149 από €298 -50%
Stefania Hotel - Εύβοια
Εύβοια
ALL INCLUSIVE στην Εύβοια ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 6 ετών επάνω στο κύμα, στο Stefania Hotel σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ! Προσφέρονται Αναψυκτικά, Βαρελίσια Μπύρα και Κρασί κατά την διάρκεια των γευμάτων και απεριόριστη κατανάλωση σε Αναψυκτικά, Βαρελίσια Μπύρα, Κρασί, Τσάι, Καφές φίλτρου, Ούζο και Μπράντυ κατά την διάρκεια της ημέρας και Παγωτό για τους μικρούς μας φίλους κάθε απόγευμα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Λευκάδα με 249€ από 498€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα Θάλασσα, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€249 από €498 -50%
5* Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort - Λευκάδα
Λευκάδα
249€ από 498€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στη Λευκάδα, στο 5 αστέρων Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort με Ημιδιατροφή (Αμερικάνικο Πρωινό και Πλούσιο Βραδινό σε Μπουφέ), σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 3 ημέρες και να μαγευτείτε από το γαλαζοπράσινο τοπίο της Λευκάδας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Ζάκυνθος με 129€ από 258€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή+Spa σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€129 από €258 -50%
Zefyros Ecoresort Hotel - Ζάκυνθος
Ζάκυνθος
129€ από 258€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), στη Ζάκυνθο σε δίκλινο δωμάτιο στο Zefyros Ecoresort Hotel! Παρέχεται ένα χαλαρωτικό Massage με αιθέρια έλαια διάρκειας 20 λεπτών και μία συνεδρία Hamam για το σύνολο της διαμονής! Προσφέρεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Τολό με 135€ από 270€ (-50%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€135 από €270 -50%
Asteria Hotel - Τολό
Τολό
135€ από 270€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) στο Asteria Hotel σε δίκλινο δωμάτιο, στο Τολό! Απολαύστε 3 ημέρες στον όμορφο προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Βόλος με 448€ από 896€ (-50%) για 6 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή+Spa σε δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€448 από €896 -50%
5* Valis Resort Hotel - Βόλος
Βόλος
448€ από 896€ (Έκπτωση 50%) KAI για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών στο 5 αστέρων Valis Resort Hotel, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στον Βόλο! Προσφέρεται Τσίπουρο και Μεζές για καλωσόρισμα, 2 Ayurveda Massages και Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής και Εξωτερικής Πισίνας καθώς και του Γυμναστηρίου! Απασχόληση με δραστηριότητες στην εξωτερική πισίνα και Kids Club για τους μικρούς μας φίλους! Παρέχεται Early check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Πρέβεζα με 192€ από 384€ (-50%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€192 από €384 -50%
Poseidon Beach Hotel - Πρέβεζα
Πρέβεζα
192€ από 384€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα Και ένα Παιδί έως 12 ετών στην Πρέβεζα μια ανάσα από το κύμα, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στο Poseidon Beach Hotel! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Ψαθόπυργος με 149€ από 298€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή+Massage σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€149 από €298 -50%
Florida Blue Bay Resort & Spa - Ψαθόπυργος
Ψαθόπυργος
149€ από 298€ (Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), στο Florida Blue Bay Hotel Resort & Spa σε δίκλινο δωμάτιο, στον Ψαθόπυργο Πάτρας! Προσφέρεται Ένα Μπουκάλι Κρασί για Καλωσόρισμα καθώς και Ένα Massage 20 λεπτών! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Όσοι πραγματοποιήσουν 6 διανυκτερεύσεις δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Τήνος με 399€ από 798€ (-50%) για 6 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€399 από €798 -50%
Aeolos Bay Hotel - Τήνος
Τήνος
399€ από 798€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), 5λεπτά από την χώρα της Τήνου στο Aeolos Bay Hotel σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται Δωρεάν Mεταφορά από και προς το Λιμάνι κατά την άφιξη και την αναχώρηση καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσες κρατήσεις γίνουν μέχρι τις 30/06/2015 προσφέρεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Δηλαδή 7 ημέρες 6 διανυκτερεύσεις! Aπολαύστε στιγμές ξεγνοιασιάς και φιλοξενίας στο όμορφο Κυκλαδίτικο νησί! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

All inclusive στον Πλαταμώνα Πιερίας με 229€ από 458€ (-50%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€229 από €458 -50%
San Panteleimon Hotel - Πλαταμώνας Πιερίας
Πλαταμώνας Πιερίας
ALL INCLUSIVE στoν Πλαταμώνα Πιερίας στο San Panteleimon Hotel ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 229€ από 458€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Καφέ, Τσάι, Αναψυκτικά, Χυμό, Ούζο, Μπύρα, Κρασί, Brandy και Παγωτό! Προσφέρεται ένα Λευκό και ένα Κόκκινο Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Μεσσηνία με 89€ από 180€ (-51%) για 3 ή4 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε Πλήρως Εξοπλισμένο Studio με Πρωινό

(Έκπτωση 51%)

€89 από €180 -51%
Theoxenia Hotel - Μεσσηνία
Μεσσηνία
89€ από 180€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών στη Μεσσηνία 50m από τη Θάλασσα, σε Πλήρως Εξοπλισμένο Studio με Πρωινό στο Theoxenia Hotel! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν για να απολαύσετε 4 ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Αράχωβα με 99€ από 340€ (-71%) για 2 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα σε Superior Suite με Μπαλκόνι και μοναδική Θέα με Πρωινό, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 71%)

€99 από €340 -71%
5* Tagli Resort and Spa - Αράχωβα
Αράχωβα
99€ από 340€ ( Έκπτωση 71%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα, στο 5 αστέρων Tagli Resort and Spa σε Superior Suite με Μπαλκόνι και μοναδική Θέα στον Παρνασσό και Πλούσιο Πρωινό American style, στην Αράχωβα! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρονται 2 ποτήρια Σαμπάνια για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 15:00 για να απολαύσετε 2 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Άνδρος με 99€ από 198€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό!

(Έκπτωση 50%)