Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Η Μάρω Θεοδωράκη στην Λάρισα (σεμινάριο και εκδήλωση)

Με μουσικοκινητική φτιάχνω μια γιορτή
Βιωματικό Σεμινάριο με τη Μάρω Θεοδωράκη για εκπαιδευτικούς,
δάσκαλους, νηπιαγωγούς, μουσικούς, μουσικοθεραπευτές, λογοθεραπευτές
Το Σάββατο 8 Μαρτίου 2014 στο Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο “ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΥ”
(2ο χιλ. Περιφερειακής Οδού Τρικάλων - ΛΑΡΙΣΑ)
Έναρξη 10:30 π.μ.
Το Βιωματικό Σεμινάριο Μουσικοκινητικής με την καθηγήτρια μουσικοπαιδαγωγικής και συγγραφέα Μάρω Θεοδωράκη είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση για ένα εξερευνητικό μουσικό παιχνίδι γνώσης, ψυχοκινητικών και νοητικών δεξιοτήτων αλλά και συνεργατικής βιωματικής τεχνικής.
Οι εκπαιδευτικοί, νηπιαγωγοί και μουσικοπαιδαγωγοί θα έχουν την ευκαιρία να σχεδιάσουν θεματικές γιορτές μέσα από τα ρυθμικά παιχνίδια, τον αυτοσχεδιασμό, την ταξινόμηση και αποτύπωση των ήχων, την αναγνώριση μουσικών και ρυθμικών στοιχείων την επεξεργασία τραγουδιών κ.α.
Στόχος ακόμα η ενεργοποίηση των φυσικών ικανοτήτων της ομάδας και η αφύπνιση της δημιουργικότητάς της μέσα από σενάρια δραστηριοτήτων που συνδέονται με γιορτές και θεματικές ενότητες των εκπαιδευτικών προγραμμάτων.
Δεν απαιτούνται μουσικές γνώσεις - Οι συμμετέχοντες να φορούν άνετα ρούχα
Πληροφοριες
Βιβλιοπωλείο ΣΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΚΟ Αθανασίου Διάκου 5  ΛΑΡΙΣΑ τηλ. 2410 537791
Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΥ 2ο χιλ. Περ. Οδού Τρικάλων – ΛΑΡΙΣΑ τηλ. 2410 661178
ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:
Βιβλιοπωλείο ΣΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΚΟ - Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΥ



Κυριακή 9 Μαρτίου στις 11:30 το πρωί στον ΧΟΡΙΑΜΒΟ, Γαληνού 5 Λάρισα παρουσίαση του παραμυθιού Το σύννεφο έφερε βροχή.
Οι εκδόσεις Διάπλαση. η συγγραφέας Μάρω Θεοδωράκη και το βιβλιοπωλείο Σκάλα παιδικό Παραμύθι σας προσκαλούν την Κυριακή 9 Μαρτίου στις 11:30 το πρωί στον ΧΟΡΙΑΜΒΟ, Γαληνού 5 Λάρισα στην παρουσίαση του παραμυθιού Το σύννεφο έφερε βροχή. Θα απολαύσουμε μια δραματοποιημένη απόδοση παραμυθιού πλαισιωμένη με αγαπημένα ελληνικά Τραγούδια ερμηνευμένα μοναδικά από ομάδα ηθοποιών!

Βιβλιοπωλείο Σκάλα παιδικό Παραμύθι Αθαν. Διάκου 5, τηλ. 2410537791
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 76
10680 Αθήνα
Τηλ: 210 3808455, 210 3808445
email info@diaplasibooks.gr
website: www.diaplasibooks.gr

Έκθεση Ζωγραφικής της Εικαστικής Ομάδας «Θαλασσί» του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.,


Παρουσίαση βιβλίου Σπύρου Κουζινόπουλου "Οι μεγάλες πολιτικές δολοφονίες στη Θεσσαλονίκη του 20ου αιώνα".

Εμφάνιση Αφίσα παρουσίασης Βιβλίου Κουζινόπουλου.jpg

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ





ΤΑ E-BOOKS ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ
Συζήτηση με αφορμή την εβδομάδα «Διάβασε ένα e-book»
Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014, στις 7 μ.μ.
Ποιο είναι άραγε το μέλλον του βιβλίου στον ψηφιακό κόσμο; Το παραδοσιακό βιβλίο απειλείται από το ηλεκτρονικό; Τι αλλαγές επιφέρουν το ψηφιακό βιβλίο και η ψηφιακή ανάγνωση στον τρόπο που γράφεται η λογοτεχνία, συντάσσονται τα λεξικά, οι εγκυκλοπαίδειες κ.λπ.; Υπάρχει απόλαυση στην ψηφιακή ανάγνωση; Τι έχει αλλάξει για τους εκδότες, για τους βιβλιοπώλες, τις βιβλιοθήκες και τους αναγνώστες; Υπάρχουν παγίδες; Τι πρέπει να προσέχουν οι εκδότες, οι συγγραφείς, οι αναγνώστες; Ποιες είναι οι νέες ψηφιακές τάσεις και πώς διαμορφώνεται το τοπίο στη χώρα μας μέχρι σήμερα;
Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και o Ηλεκτρονικός Αναγνώστης (eAnagnostis.gr) σας προσκαλούν σε στρογγυλό τραπέζι με θέμα «Τα e-books και το μέλλον της ανάγνωσης» όπου θα γίνει προσπάθεια να δοθούν απαντήσεις στα παραπάνω και πολλά άλλα ερωτήματα που σχετίζονται με την ψηφιοποίηση ως δεδομένο και σημαντικό πλέον εργαλείο ευρύτερης πρόσβασης στην πολιτιστική δημιουργία.
Συζητούν οι:
• Θοδωρής Γεωργακόπουλος, συγγραφέας-δημοσιογράφος
• Μιχάλης Καλαμαράς, διαχειριστής του site eAnagnostis.gr
• Σωκράτης Καμπουρόπουλος, πρώην ειδικός σύμβουλος του ΕΚΕΒΙ-υπεύθυνος για το Παρατηρητήριο του Ψηφιακού Βιβλίου
• Λήδα Μαντζουράνη, εξωτερική συνεργάτης της Future Library
• Νώντας Παπαγεωργίου, εκδότης
• Νίκος Πασχαλάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της QnR (myebooks, digibooks4all, cosmotebooks)
Συντονίζει η δημοσιογράφος Όλγα Σελλά.

ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Η Δημιουργική Γραφή στο σχολείο: Μαθαίνουμε παίζοντας (διάρκεια: 10 ώρες / 2 συναντήσεις) με τη Σοφία Νικολαΐδου
Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Μαρτίου 2014
• Υπεύθυνη εργαστηρίου – Διδασκαλία: Σοφία Νικολαΐδου, συγγραφέας-φιλόλογος
• Μέρες και ώρες μαθημάτων: Σάββατο 8 Μαρτίου, 16.00-21.00 και Κυριακή 9 Μαρτίου 2014, 10.00-15.00
• Κόστος: 81,50 € - Για φοιτητές και ανέργους και για όσους παρακολουθήσουν και το Εντατικό εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής: 69,50 €
• Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί δωρεάν το βιβλίο του Τζάνι Ροντάρι Γραμματική της φαντασίας: Εισαγωγή στην τέχνη να επινοείς ιστορίες.
Μπορείτε να κάνετε χρήση του προγράμματος ΛΑΕΚ*.
Αντικείμενο: Το εργαστήριο με θέμα «Η Δημιουργική Γραφή στο σχολείο: Μαθαίνουμε παίζοντας» απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που ενδιαφέρονται να εντάξουν τη δημιουργική γραφή στη διδασκαλία τους. Στόχος είναι να δοθεί μια πρώτη γεύση, ένα αλφαβητάριο τεχνικής, και να παρουσιαστούν ασκήσεις και δραστηριότητες που αφορούν την παραγωγή γραπτού λόγου στη σχολική τάξη.
Στο πλαίσιο του εργαστηρίου θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν, με βάση εξειδικευμένες δραστηριότητες, τα ακόλουθα θέματα:
• Η δημιουργική γραφή στο σχολείο: ένα χρήσιμο εργαλείο για την παραγωγή συνεχούς γραπτού λόγου στην τάξη. Στόχοι της διδασκαλίας, προϋποθέσεις για την εφαρμογή, τι κερδίζει ο μαθητής, πώς αξιολογούμε τα μαθητικά κείμενα.
• Φτιάχνω το δικό μου βιβλίο: πώς οι μαθητές, με την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού, σχεδιάζουν, γράφουν και παρουσιάζουν το δικό τους βιβλίο στην τάξη.
• Ο λογοτεχνικός ήρωας: οι εκπαιδευτικοί συζητούν, με βάση συγκεκριμένα λογοτεχνικά παραδείγματα, πώς κατασκευάζεται ο λογοτεχνικός ήρωας και δοκιμάζουν δραστηριότητες που σχετίζονται με την κατασκευή ενός λογοτεχνικού ήρωα, τα οποία μπορούν να αξιοποιήσουν στην τάξη.
• Ποιητική φόρμα: πώς οι περιορισμοί στην ποιητική φόρμα μπορούν να λειτουργήσουν δημιουργικά για τους μαθητές. Ιαμβικός δεκαπεντασύλλαβος, λίμερικ, χαϊκού.
• Δημιουργική γραφή και θεωρία της λογοτεχνίας: πώς μπορώ να διδάξω στους μαθητές τεχνικές αφήγησης με παιγνιώδη και διασκεδαστικό τρόπο.
Δήλωση συμμετοχής με αποστολή σύντομου βιογραφικού σημειώματος
Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης επιμορφωτικού σεμιναρίου και σχεδιασμού εκπαιδευτικής δραστηριότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 211 3003580 ή να στείλετε e-mail στο polychoros@metaixmio.gr. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο εργαστήριο στέλνοντας e-mail στο polychoros@metaixmio.gr. Στο θέμα του ηλεκτρονικού σας μηνύματος θα πρέπει να αναγράφεται ο τίτλος του εργαστηρίου και στο σώμα του να σημειώνονται τα πλήρη στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας). Όπου απαιτείται βιογραφικό, θα πρέπει να επισυνάπτεται στο e-mail.



NOBEL POP
Μια διασκεδαστική ματιά στα Νόμπελ με τον συγγραφέα και μεταφραστή Γιώργο-Ίκαρο Μπαμπασάκη
Από τον Φεβρουάριο, δύο φορές τον μήνα, αφιερώνουμε δύο ώρες σε γνωστούς νομπελίστες (8-10 το βράδυ). Θα ακούμε μουσικά θέματα που αντλούν την έμπνευσή τους από έργα τους, θα βλέπουμε αποσπάσματα από ταινίες που βασίστηκαν σε βιβλία τους, θα κάνουμε ζωηρές συζητήσεις, θα διαβάζουμε διαλεχτές σελίδες τους.
• Δύο πληθωρικοί παραμυθάδες: Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες (1982) / Ορχάν Παμούκ (2006): Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014
• Δύο του Παραλόγου και του Θεάτρου: Αλμπέρ Καμύ (1957) / Χάρολντ Πίντερ (2005): Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014
Συνέχεια τον Μάιο με περισσότερα Νόμπελ!
Εισιτήριο: Ένα βιβλίο των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ελάχιστης ονομαστικής αξίας 9 ευρώ πριν από κάθε συζήτηση.
Για να πάρετε μια γεύση διαβάστε ΕΔΩ τι γράφει ο Γιώργος-Ίκαρος Μπαμπασάκης στο site της LIFO και ΕΔΩ στο BHMAgazino.
Δηλώστε συμμετοχή στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο), καθώς και την/τις ημερομηνία/ες των Νόμπελ που θέλετε να παρακολουθήσετε.

ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Συγγράφοντας μια ερευνητική εργασία: Σχεδιασμός, μεθοδολογία και τεχνικές συγγραφής εμπειρικής εκπαιδευτικής έρευνας (διάρκεια: 8 ώρες / 4 συναντήσεις) με τη Βασιλεία Χατζηνικήτα
Έναρξη: 10 Μαρτίου 2014
• Επιστημονική υπεύθυνη – Διδασκαλία: Βασιλεία Χατζηνικήτα, Καθηγήτρια Εκπαιδευτικής Έρευνας στην Πράξη και Διευθύντρια Σπουδών Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Σπουδές στην Εκπαίδευση» του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου
• Αντικείμενο: Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο-εργαστήριο θα αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια που θα τους επιτρέψουν να ανταποκριθούν με επιτυχία στις απαιτήσεις της συγγραφής ερευνητικών εργασιών.
• Μέρα και ώρες μαθημάτων: Δευτέρα, 18:00-20:00
• Κόστος: 60 €
• Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί δωρεάν το βιβλίο της Judith Bell Πώς να συντάξετε μια επιστημονική εργασία.
Αναλυτικά: Στόχος του σεμιναρίου-εργαστηρίου είναι η εισαγωγή και εξοικείωση των συμμετεχόντων με βασικές γνώσεις και δεξιότητες για τη συγγραφή ερευνητικών εργασιών που παρουσιάζουν εμπειρική έρευνα στην εκπαίδευση.
Κεντρικοί άξονες της θεματολογίας είναι οι ακόλουθοι:
• Βασικά στάδια και χαρακτηριστικά της συγγραφής μιας ερευνητικής εργασίας που παρουσιάζει εμπειρική έρευνα στην εκπαίδευση.
• Βασικά μέρη μιας ερευνητικής εργασίας (περίληψη, εισαγωγή, θεωρητικό πλαίσιο, μεθοδολογία, αποτελέσματα, συμπεράσματα), η λειτουργία και το περιεχόμενό τους.
• Αξιολόγηση της ποιότητας (δυνατά και αδύνατα σημεία) ερευνητικών εργασιών.
Το σεμινάριο-εργαστήριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες στη συγγραφή εμπειρικών ερευνητικών εργασιών, σε μεταπτυχιακούς φοιτητές/τριες, σε υποψήφιους/ες διδάκτορες και σε νέους ερευνητές/τριες στις Επιστήμες της Αγωγής.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 211 3003580 ή να στείλετε e-mail στο polychoros@metaixmio.gr. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο σεμινάριο στέλνοντας e-mail στο polychoros@metaixmio.gr. Στο θέμα του ηλεκτρονικού σας μηνύματος θα πρέπει να αναγράφεται ο τίτλος του σεμιναρίου και στο σώμα του να σημειώνονται τα πλήρη στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας). Όπου απαιτείται βιογραφικό, θα πρέπει να επισυνάπτεται στο e-mail.
ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΕΣ
Διαβάζοντας και παίζοντας με τις Μικρές Καληνύχτες
Ένα φεστιβάλ αφήγησης και παιχνιδιού για παιδιά με μεγάλη φαντασία και για γονείς με πολλή όρεξη!
Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014, από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι
Μια φορά κι έναν καιρό… δηλαδή χτες ή σήμερα ή και αύριο…
Η αφήγηση είναι παλιά όσο ο λόγος. Ιστορίες, μύθοι, θρύλοι, λαϊκά παραμύθια, έχουν μεταφερθεί από γενιά σε γενιά μέσω της προφορικής αφήγησης. Η αφήγηση συνδέεται με την κοινωνικότητα των ανθρώπων όταν τα βράδια μαζεύονταν γύρω από τη φωτιά για να διηγηθούν τις εμπειρίες της ημέρας.
Στον φιλόξενο ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ θα συγκεντρωθούμε κι εμείς, συγγραφείς, ηθοποιοί, εμψυχωτές, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αφήγησης (20 Μαρτίου), αλλά και την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου (21 Μαρτίου), το Σάββατο 15 Μαρτίου, για να αφηγηθούμε σε μικρούς και μεγάλους τις Μικρές Καληνύχτες, ιστορίες με νάνους και νεράιδες, δράκους, μάγισσες και βασιλιάδες. Θα απολαύσετε εμπνευσμένες αφηγήσεις από αγαπημένους ηθοποιούς, θα συμμετάσχετε σε θεατρικό παιχνίδι και εικαστικές δραστηριότητες, ενώ οι ήρωες και οι ιστορίες θα γίνουν κουκλοθέατρο για όλους εσάς.
Οι ήρωες στις Καληνύχτες μας είναι οι ήρωες των Παραμυθιών. Σ’ αυτούς έχουμε αναθέσει πολλούς από τους φόβους μας και πολλά από τα όνειρά μας. Είναι η Νεράιδα και ο Βασιλιάς, ο Νάνος και η Μάγισσα, ο Λύκος και η Πριγκίπισσα που πάνε κι έρχονται ανάμεσα στα παραμύθια και στην αλήθεια. Δρόμο παίρνουν και δρόμο αφήνουν, φτάνουν στις άκρες του κόσμου κι ύστερα πάλι γυρίζουν πίσω κι έρχονται να μας βρουν στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. Και τέλος ζούνε και ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα!
12:00-12:45 – Η τρίτη μάγισσα της Μαρίας Αγγελίδου: Αφήγηση και θεατρικό παιχνίδι από την ομάδα του χώρου δημιουργικών δράσεων «Μικρές ιστορίες»
12:45-13:30 – Ο ραφτάκος των λέξεων του Αντώνη Παπαθεοδούλου: Δραματοποιημένη αφήγηση και παιχνίδι με κούκλες από την ηθοποιό και κουκλοπαίχτρια Εύα Νικηφόρου
13:30-14:00 – Ο βασιλιάς λύκος της Ιωάννας Μπαμπέτα: Αφήγηση και διαδραστικό παιχνίδι με τη συγγραφέα
14:00-14:30 – Ο βάτραχος και το φιλί της Εύης Γεροκώστα: Δραματοποιημένη αφήγηση από τη συγγραφέα και παραμυθού Εύη Γεροκώστα
14:30-15:00 – Οι τρεις φίλοι του γίγαντα της Καλλιόπης Κύρδη: Αφήγηση από την ηθοποιό Κόρα Καρβούνη
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε μήνυμα στο polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΕΣ, τη/ις συγκεκριμένη/ες ενότητα/ες που θέλετε να παρακολουθήσετε και τα στοιχεία του παιδιού (ονοματεπώνυμο και ηλικία) και του κηδεμόνα του (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας).

ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΙΗΣΗΣ
Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014, στις 8 μ.μ.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν σε μια βραδιά με αναγνώσεις ποιημάτων. Ελάτε να ενώσουμε τις φωνές μας διαβάζοντας τα αγαπημένα μας ποιήματα και ακούγοντας μελοποιημένη ποίηση από τους μουσικούς Βασίλη Σαλταγιάννη (κιθάρα), Γεωργία Μαρίνη (βιολί) και Δημήτρη Παπαδάμη (ακορντεόν). Τραγουδά η Καίτη Ζαραβέλα.
Τη βραδιά θα συντονίσει ο ποιητής Γιάννης Κοντός.
Διαλέξτε το αγαπημένο σας ποίημα και ελάτε να το διαβάσετε στην παρέα μας την Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014, στις 8 το βράδυ, στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.
Μεταξύ άλλων συμμετέχουν και διαβάζουν οι:
Μαριγώ Αλεξοπούλου, Νάσος Βαγενάς, Αναστάσης Βιστωνίτης, Ρέα Γαλανάκη, Μιχάλης Γκανάς, Κωστής Γκιμοσούλης, Μάνος Καρατζογιάννης, Αλέξιος Μάινας, Γιώργος Μαρκόπουλος, Μιχαήλ Μήτρας, Κώστας Παπαγεωργίου, Σταμάτης Πολενάκης, Γιώργος Συμπάρδης, Θωμάς Τσαλαπάτης.
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ
Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε να λάβετε μέρος στην ποιητική βραδιά του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ δηλώστε τη συμμετοχή σας στέλνοντας στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr τα εξής στοιχεία, με την ένδειξη «Βραδιά Ποίησης».
• Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, e-mail.
• Τον τίτλο του ποιήματος που θα διαβάσετε, τον ποιητή και τον αριθμό των λέξεων του ποιήματος.
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
• Το ποίημα που θα επιλέξετε δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 200 λέξεις.
• Οι συμμετέχοντες μπορούν να διαβάσουν μόνο εκδοθέντα έργα τρίτων (ελλήνων και ξένων ποιητών).
• Δηλώσεις συμμετοχής έως τις 14/3/2014.
• Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
• Οι ενδιαφερόμενοι θα ειδοποιηθούν ηλεκτρονικά για τη συμμετοχή τους.

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 118, 11472 ΑΘΗΝΑ
Τ: 211 3003580, F: 2113003581, E: polychoros@metaixmio.gr
WWW.METAIXMIO.GR/POLYCHOROS
Βρείτε μας στο facebook
ΩΡΑΡΙΟ:
Δευτέρα-Παρασκευή: 9:00-21:00
Σάββατο: 09:00-15:00
Δείτε ΕΔΩ πώς μπορείτε να έρθετε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ.

Προσκλήσεις | Πρόγραμμα εκδηλώσεων


5 Μαρτίου 2014
Οι Eκδόσεις Καστανιώτη και το βιβλιοκαφέ Booktalks σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κωνσταντίνου Δ. Τζαμιώτη Η πόλη και η σιωπή την Tετάρτη 5 Μαρτίου 2014 και ώρα 7.00 μ.μ.
Με τον συγγραφέα θα συνομιλήσει ο Γιάννης Καλογερόπουλος, αναγνώστης, συντάκτης του ιστολογίου no14me.blogspot.gr.
BOOKTALKS
Αρτέμιδος 47 & Αγίου Αλεξάνδρου 58
Παλαιό Φάληρο
Τηλ. 210-98.02.520 


7 Μαρτίου 2014
Τιμητικό αφιέρωμα στον ποιητή Αντώνη Φωστιέρη με αφορμή την κυκλοφορία της νέας του ποιητικής συλλογής Τοπία του Τίποτα την Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014 και ώρα 8 μ.μ. στη Κεντρική Δημόσια Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης
Για το ποιητικό του έργο θα μιλήσουν:
Ζωή Ζαμαρά, ποιήτρια και πρόεδρος της Εταιρίας Λογοτεχνών Θεσσαλονίκης
Τόλης Νικηφόρου, ποιητής, πεζογράφος.
Ο Αντώνης Φωστιέρης θα συνομιλήσει για την ποιητική του διαδρομή αλλά και για το νέο του βιβλίο με το δημοσιογράφο και συγγραφέα Στέλιο Λουκά, ο οποίος θα συντονίσει και την εκδήλωση.
Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης
Εθνικής Αμύνης 27
Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310 374808 


9 Μαρτίου 2014
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και η Φιλότεχνη Λέσχη Αχαρνών σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Ισμήνης Καπάνταη Σικελικός εσπερινός την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014 και ώρα 7.00 μ.μ. στη στέγη της Λέσχης.
Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.
ΦΙΛΟΤΕΧΝΗ ΛΕΣΧΗ ΑΧΑΡΝΩΝ
Εθνικής Αντίστασης 4, Αχαρνές


11 Μαρτίου 2014
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και ο Ianos σάς προσκαλούν στον Κύκλο Εκδηλώσεων «Οι συγγραφείς του κόσμου στον Ιανό» με οικοδεσπότη τον Ανταίο Χρυσοστομίδη.
Την Τρίτη 11 Μαρτίου 2014 και ώρα 8.30 μ.μ. ο Ανταίος Χρυσοστομίδης συζητά με τον γνωστό συγγραφέα Άλαν Χόλινγκχερστ με αφορμή το νέο του βιβλίο Το παιδί του ξένου.
Σταδίου 24
Αθήνα
τηλ. 210-32.17.917 


12 Μαρτίου 2014
Η ΧΕΝ Αθηνών την Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014 και ώρα 5:30 μ.μ., στο πλαίσιο του προγράμματος «Ομάδες Βιβλίου», συναντά και συζητά με τη συγγραφέα Ρέα Γαλανάκη με αφορμή το βιβλίο Φωτιές του Ιούδα στάχτες του Οιδίποδα.
ΧΕΝ Αθηνών
Αμερικής 11
Αθήνα 


12 Μαρτίου 2014
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και το βιβλιοπωλείο Επί λέξει σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Μιχάλη Μοδινού Άγρια Δύση - Μια ερωτική ιστορία την Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014 και ώρα 7.00 μ.μ.
Με τον Μιχάλη Μοδινό θα συνομιλήσει η συγγραφέας Αμάντα Μιχαλοπούλου.
Βιβλιοπωλείο ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ
Ακαδημίας 32
Αθήνα
Τηλ. 210-33.88.054 


13 Μαρτίου 2014
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και το βιβλιοπωλείο Βιβλιόφωνο με αφορμή την κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου Μικρά Αγγλία σας προσκαλούν να συναντήσετε τη συγγραφέα Ιωάννα Καρυστιάνη την Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014 και ώρα 7.30 μ.μ.
Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.
Βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟΦΩΝΟ
Αγίου Δημητρίου 42
Βύρωνας
Τηλ. 210-76.00.393



13 Μαρτίου 2014
Οι Eκδόσεις Καστανιώτη, το βιβλιοπωλείο Βιβλιοτρόπιο και η Β΄ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου της Ελένης Πριοβόλου Οι φύλακες των αστεριών σας προσκαλούν την Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014 και ώρα 7.30 μ.μ. σε μια συζήτηση με θέμα: «Η καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας και η ένταξη του λογοτεχνικού βιβλίου στο σχολείο».
Με τη συγγραφέα θα συνομιλήσουν η φιλόλογος Άσπα Καρακώστα και ο φιλόλογος, θεατρολόγος Γιώργος Μικέλλης.
Βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟΤΡΟΠΙΟ
Καζαντζή 25
Αγρίνιο
Τηλ. 26410-21.454



15 Μαρτίου 2014
Οι Eκδόσεις Καστανιώτη και τo Ζωγράφειον Λύκειον Κωνσταντινούπολης σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Μάρδα Η γοητεία μιας συντριβής το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014 και ώρα 6 μ.μ. στην αίθουσα θεάτρου του Ζωγραφείου Λυκείου.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Αντώνης Παριζιάνος, φιλόλογος, πρόεδρος του ΣΥΡΚΙ
Κορνηλία Τσεβίκ, δρ. Φιλολογίας, καθηγήτρια Ζαππείου
Άρης Τσοκώνας, καθηγητής χημείας Ζωγραφείου, μεταφραστής
Συντονίζει η Άσπα Χασιώτη, δρ. Φιλολογίας, γενική διευθύντρια
των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη.
ΖΩΓΡΑΦΕΙΟΝ ΛΥΚΕΙΟΝ
Turnacibasi Sokak No 15
3

KOZA MOSTRA -Έρχονται για ένα μοναδικό live στην Αθήνα!

 
Παρασκευή 7 Μαρτίου

KOZA MOSTRA
live in Athens!
Η μπάντα που ξετρέλανε την Ευρώπη, έρχεται στην Αθήνα σε ένα ξέφρενο live
και μας παρασύρει 
σε ρυθμούς SKA, BALKANROCK, PUNK, INDIE ακόμη & ρεμπέτικα του μεσοπολέμου!
  Παρασκευή 7 Μαρτίου, στο νέο συναυλιακό hot spot της πόλης, Stage Volume 1, στο Μοναστηράκι!
Η αγαπημένη μπάντα θα υποδεχτεί το κοινό με μουσική που χτυπάει πρώτα στη καρδιά και μετά στα αυτιά.
Αυτή είναι και η φιλοσοφία των KOZA MOSTRA!
Οι KOZA MOSTRA εξελίσσονται αισίως σε ένα από τα μεγαλύτερα ska συγκροτήματα ” BBC News. Σχεδόν ένα χρόνο πριν, στις 22 Μαρτίου, οι KOZA MOSTRA κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο άλμπουμ τους, με τίτλο “Keep Up the Rhythm”, το οποίο έγινε πλατινένιο!
 Στο album “Keep Up the Rhythm”, εμπεριέχεται το “Alcohol Is Free”  που χάρισε στην Ελλάδα την 6η θέση στον 58ο διαγωνισμό της Εurovision, η πρωτότυπη διασκευή “Λιανοχορταρούδια", “Και Λέγε Λέγε” το οποίο παρουσίασαν πρώτη φορά στην σκηνή του περσινού MAD WALK μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Στο  “Keep Up the Rhythm” οι KOZA MOSTRA είχαν τη τιμή να συνεργαστούν με τον Paul Hitter, τον ζωγράφο που ευθύνεται για τα δημιουργικά της πλειοψηφίας των εξώφυλλων και αφισών των Gogol Bordello, ο οποίος φιλοτέχνησε όλο το δημιουργικό του CD. Ο ίδιος μάλιστα έγραψε τα εξής συγκινητικά λόγια στο εσώφυλλο:“Πρωτοσυνάντησα τους KOZA MOSTRA, σε ένα φεστιβάλ «κρυμμένο» σε ένα βουνό κάπου στη Νότια Γαλλία και χωρίς υπερβολή ήταν από τις ωραιότερες συναυλίες που είδα τα τελευταία χρόνια. Με έκανα να αισθανθώ λόγω της ενέργειας και του πάθους τους, συναισθήματα που πρωτοαισθάνθηκα στα live των Gogol Bordello…”
  Η προπώληση για το μεγάλο live στις 7/03 στο STAGE VOLUME 1 έχει ήδη ξεκινήσει!
Σημεία προπώλησης:
 
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς),Τηλ.: 210 3608366
Reload Stores, Πανεπιστημίου 54, τηλ. 210‐3801464
Online: www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr
 
ARTIST OFFICIAL FACEBOOK PAGE https://www.facebook.com/KozaMostraOfficial
2013 Platinum Records
Facebook: http://www.facebook.com/PlatinumRecordsGR
Website: www.platinumrecords.gr
YouTube: www.youtube.com/PlatinumRecordsTube

Contact: info@platinumrecords.gr

Πρόσκληση στα εγκαίνια της έκθεσης "ΚΥΠΡΙΟΙ ΝΕΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ" στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ.

Εμφάνιση proskl Kyprioi_Kalon Texnon_press.jpg

Δελτίο τύπου Όταν οι γυναίκες το γλεντούν @ θέατρο Σοφούλη

          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η θεατρική ομάδα Ευ(φ)ορία του πολιτιστικού τμήματος
του Συλλόγου εφοριακών,
Ν. Θεσσαλονίκης, Ν. Κιλκίς και Ν. Χαλκιδικής, σε συνεργασία
με το θέατρο Σοφούλη,
παρουσιάζει την κωμωδία του Γκολντόνι
«ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟ ΓΛΕΝΤΟΥΝ»
poster_otan_oi_gynaikes_to_glentoun.jpg
Μετά την επιτυχημένη παράσταση «ΠΟΙΑ ΕΛΕΝΗ;» που η θεατρική ομάδα Ευ(φ)ορία παρουσίασε την περασμένη θεατρική περίοδο, φέτος επανέρχεται με την σπαρταριστή κωμωδία του Ιταλού κλασικού κωμωδιογράφου και αναμορφωτή του θεάτρου Κάρλο Γκολντόνι, Όταν οι γυναίκες το γλεντούν.
Λίγα λόγια για το έργο
Καρναβάλι στη Βενετία. Όλη η πόλη ζει στο ρυθμό του Καρναβαλιού. Για τους βενετσιάνους, άνδρες και γυναίκες, αφεντικά και υπηρέτες, υπάρχει μόνο μία υποχρέωση στο διάστημα αυτό: να διασκεδάσουν! Και το παιχνίδι στήνεται αμέσως: Μια ευχάριστη ζάλη, ένα ξέφρενο στροβίλισμα όπου άνδρες και κυρίως οι γυναίκες παίζουν με τον έρωτα καλυμμένοι πίσω από την ασφάλεια που δίνουν οι μάσκες του Καρναβαλιού. Ένας γοητευτικός περαστικός, μια άτακτη κυρία και η φίλη της, μια περασμένης ηλικίας θεία που δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειές της για ανεύρεση γαμπρού, παιχνιδιάρες υπηρέτριες και άπιστοι σύζυγοι, ερωτευμένοι νέοι, ένας αιδεσιμότατος, ένας θεόκουφος στρατηγός, υπηρέτες, ορίστε η πινακοθήκη της ξέφρενης αυτής κωμωδίας, με τους καταιγιστικούς ρυθμούς φάρσας.
Ερωτικές παγίδες, πόθοι, παρεξηγήσεις και παιχνιδάκια στήνονται σε αυτή τη ρωγμή της κανονικής ζωής όπου όλα επιτρέπονται. Με το τέλος του Καρναβαλιού όλοι θα πρέπει να γυρίσουν στην κανονικότητά τους και να περιμένουν για έναν ολόκληρο χρόνο μέχρι το επόμενο Καρναβάλι.
Ο Κάρλο Γκολντόνι (1707-1793) υπήρξε ο μεγάλος ανανεωτής του ιταλικού θεάτρου δημιουργώντας την «κωμωδία χαρακτήρων» και στρέφοντας το βλέμμα του προς την πραγματική ζωή και τους ανθρώπους της. Έγραψε παραπάνω από διακόσιες κωμωδίες συνολικά, οι περισσότερες από τις οποίες αγαπήθηκαν πολύ στις μέρες του αλλά και σήμερα ακόμη βρίσκουν πολύ συχνά το δρόμο τους προς τη σκηνή, δικαιώνοντας τον συγγραφέα τους.
Η κωμωδία αυτή παραστάθηκε για πρώτη φορά στη Ρώμη το 1758 ενώ στην Ελλάδα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1969 σε σκηνοθεσία του Κυριαζή Χαρατσάρη από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία-Διασκευή: Παυλίνα Χαρέλα
Μουσική επιμέλεια:  Μελέτης Νίγδελης – Παυλίνα Χαρέλα
Κοστούμια: Βεστιάριο Κ.Θ.Β.Ε
Χορογραφίες: Ευ(φ)ορία
Φωτισμοί: Μάνος Κόνσογλου
Hairstyling– Επιμέλεια μακιγιάζ: Giorgio
Βοηθός σκηνοθέτη: Όλγα Βαηνά
Trailer: Γιάννης Τσότσος
Παίζουν (με αλφαβητική σειρά):  Χαράλαμπος Αθανασιάδης, Νίκος Βαρδάρης,  Όλγα Βαηνά, Αλεξάνδρα Γιαλούρη, Νέλλυ Γιαπουντζή, Όλγα Δάικου, Αλέξης Ζαχόπουλος, Σεβαστιανή Λευθεριώτη, Χρήστος Καραβασίλης, Δημήτρης Κιουρτσίδης, Θεολογία Μήλιου, Μίνα Μπαδάκη, Giorgio Μπέκας, , Ηλίας Πρωτιβιώτης, Εμμανουήλ Τέλης, Πέρσα Σαπλαχίδου, , Δήμητρα Τακαβάκογλου, Αθανασία Τοπαλίδου, Πελαγία Τσίκουλα
Παραστάσεις
Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή
 7,8,9/3 , 14,15,16/3  και  21,22,23/3  στις 21:00
Τιμή εισιτηρίου:  Γενική είσοδος 8€
Θέατρο Σοφούλη
Τραπεζούντος 5 και Σοφούλη, Καλαμαριά
Επικοινωνία – Κρατήσεις
Χορηγοί:Giorgio hair designer, Τηγανιές και σχάρες, Χωματουργικές εργασίες Ζαχόπουλος & Υιοί, Πέτρα και Μέταλλο
Επικοινωνία
Γιάννης Γκουντάρας
Δάφνη Μουστακλίδου
W: www.artminds.gr

10 καταφύγια στις άκρες της γης. (φωτό)

Ξενοδοχεία στα πιο απομωμένα σημεία του πλανήτη. Στη μέση του πουθενά.sossus.jpg

Ηλιόσποροι στη μάχη κατά της γήρανσης


Ηλιόσποροι στη μάχη κατά της γήρανσης
Οι δυσάρεστες οσμές μπορεί να είναι σημάδι στρες

Τα θαλασσινά στη διατροφή μας

Το αλκοόλ χαλάει τη δίαιτα

«Το εισιτήριο των 5 ευρώ ισχύει εδώ και πολλά χρόνια στο ΕΣΥ»

Για να μην σας λείψει το ασβέστιο κατά τη νηστεία

Τα video games μπορεί να ωθήσουν σε κακές διατροφικές επιλογές

Οι δημοφιλείς δεν είναι απαραίτητα και ευτυχείς

Kurtis Blow - "The Breaks" on Soul Train TV show

Πού πάνε τα αυτοκίνητα όταν πεθαίνουν; Η διαδικασία ανακύκλωσης που θα σας ανατριχιάσει

techit –
τεχνολογικές
ειδήσεις
Πού πάνε τα αυτοκίνητα όταν πεθαίνουν; Η διαδικασία ανακύκλωσης που θα σας ανατριχιάσει
Μπες και εσύ στη selfie του Holywood -Πώς μπορεί ο καθένας να ποζάρει δίπλα στους stars

7.500 ελληνικά εστιατόρια, καφέ και μπακάλικα στην Ευρώπη συγκεντρωμένα σε μια ιστοσελίδα

Οι Έλληνες της Βαρκελώνης: η ελληνική παρουσία στην MWC 2014

Η ΟΠΑΠ επιλέγει την GTech για το διαδικτυακό στοίχημα

Επτά άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη έχουν τα κλειδιά που ελέγχουν το διαδίκτυο

Ο 3D εκτυπωτής που τυπώνει… έπιπλα!


Λακωνία Superior|3Μέρες 2Ατομα 99€ (-53%)


    €99 από €210
    Έκπτωση : 53%

€99 
μόνο!  
  Αξία €210
  Έκπτωση 53%
  Κέρδος €111

99€ από 210€ ( Έκπτωση 53%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό, στο TALETON ECO BOUTIQUE HOTEL στους πρόποδες του Ταϋγέτου στη Λακωνία, 15 λεπτά από τη Σπάρτη! Παρέχεται Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύστε 4 ημέρες ηρεμίας!!!

Αράχωβα με 75€ από 150€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα + Παιδί σε Δίχωρο Διαμέρισμα 50τ.μ με Πρωινό!
75€ από 150€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στην καρδιά της Αράχωβας, σε Δίχωρο Διαμέρισμα 50τμ με Τζάκι και Πρωινό, στο Ξενώνα "Το Πατρικό"! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι παραδοσιακό Τσίπουρο για το καλωσόρισμα! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε για 3 ημέρες την φυσική ομορφιά της Αράχωβας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
75€ από 150€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στην καρδιά της Αράχωβας, σε Δίχωρο Διαμέρισμα 50τμ με Τζάκι και Πρωινό, στο Ξενώνα "Το Πατρικό"! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι παραδοσιακό Τσίπουρο για το καλωσόρισμα! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε για 3 ημέρες την φυσική ομορφιά της Αράχωβας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Ερέτρια με 95€ από 190€ (-50%) για 2 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί σε Deluxe δωμάτιο με Θέα + Γεύμα σε 5* Ξενοδοχείο!
95€ από 190€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών, στο 5 αστέρων Negroponte Resort στην Ερέτρια, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα! Προσφέρεται ένα Καλάθι με Φρούτα και ένα Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο σας! Παρέχεται ξενάγηση στο Βραβευμένο Οινοποιείο ΑΒΑΝΤΙΣ με γευστική δοκιμή τεσσάρων ειδών κρασιού!!! Ελεύθερη συμμετοχή σε πρόγραμμα Agua Gym, Pilates και Χορό καθώς και ελεύθερη χρήση του Πλήρως Εξοπλισμένου Γυμναστηρίου, των Γηπέδων Τέννις, Μπάσκετ και Ποδοσφαίρου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για μια πολυτελή διήμερη εκδρομή!!! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αθροιστικά τα κουπόνια για να παρατείνετε τη διαμονή σας!
95€ από 190€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών, στο 5 αστέρων Negroponte Resort στην Ερέτρια, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα! Προσφέρεται ένα Καλάθι με Φρούτα και ένα Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο σας! Παρέχεται ξενάγηση στο Βραβευμένο Οινοποιείο ΑΒΑΝΤΙΣ με γευστική δοκιμή τεσσάρων ειδών κρασιού!!! Ελεύθερη συμμετοχή σε πρόγραμμα Agua Gym, Pilates και Χορό καθώς και ελεύθερη χρήση του Πλήρως Εξοπλισμένου Γυμναστηρίου, των Γηπέδων Τέννις, Μπάσκετ και Ποδοσφαίρου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για μια πολυτελή διήμερη εκδρομή!!! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αθροιστικά τα κουπόνια για να παρατείνετε τη διαμονή σας!
25η Μαρτίου στο Ναύπλιο με 285€ από 570€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πλήρη Διατροφή σε 4* Ξενοδοχείο!
25η Μαρτίου στο Ναύπλιο, στο 4 αστέρων Amalia Nafplio Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Πλούσιο Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, με 285€ από 570€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Ελεύθερη Κατανάλωση σε Κρασί, Μπύρες, Αναψυκτικά κατά την διάρκεια όλων των γευμάτων! Παρέχεται Ψυχαγωγικό πρόγραμμα παραμονή του Ευαγγελισμού με Ζωντανή Μουσική και Χορό, Μini Club για τους μικρούς μας φίλους με εξειδικευμένους παιδαγωγούς, φουσκωτά παιχνίδια ξηράς και παιδικές δραστηριότητες! Παρέχεται Eαrly check in στις 10:00 και Late Check Out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
25η Μαρτίου στο Ναύπλιο, στο 4 αστέρων Amalia Nafplio Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Πλούσιο Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, με 285€ από 570€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Ελεύθερη Κατανάλωση σε Κρασί, Μπύρες, Αναψυκτικά κατά την διάρκεια όλων των γευμάτων! Παρέχεται Ψυχαγωγικό πρόγραμμα παραμονή του Ευαγγελισμού με Ζωντανή Μουσική και Χορό, Μini Club για τους μικρούς μας φίλους με εξειδικευμένους παιδαγωγούς, φουσκωτά παιχνίδια ξηράς και παιδικές δραστηριότητες! Παρέχεται Eαrly check in στις 10:00 και Late Check Out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
25η Μαρτίου στα Καμένα Βούρλα με 189€ από 380€ (-50%) για 3 Ημέρες για 2 Άτομα+2Παιδιά σε Luxury δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή σε 5* Ξενοδοχείο!
25η Μαρτίου στα Καμένα Βούρλα, στο 5 αστέρων Galini Wellness Spa & Resort! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Δείπνο σε Μπουφέ) σε πολυτελές δίκλινο δωμάτιο, με 189€ από 380€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται μια χρήση ανά άτομο της Εσωτερικής Ιαματικής Πισίνας, ελεύθερη χρήση της Εξωτερικής Ιαματικής Πισίνας και παιδότοπος για τους μικρούς μας φίλους! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
25η Μαρτίου στα Καμένα Βούρλα, στο 5 αστέρων Galini Wellness Spa & Resort! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Δείπνο σε Μπουφέ) σε πολυτελές δίκλινο δωμάτιο, με 189€ από 380€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται μια χρήση ανά άτομο της Εσωτερικής Ιαματικής Πισίνας, ελεύθερη χρήση της Εξωτερικής Ιαματικής Πισίνας και παιδότοπος για τους μικρούς μας φίλους! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καρπενήσι με 239€ από 480€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+2 Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή + Spa, σε 5* Ξενοδοχείο!
239€ από 480€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa στο Καρπενήσι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, του Ηamam, της Sauna, του Γυμναστηρίου, του Παιδότοπου, της αίθουσας μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ, των επιτραπέζιων παιχνιδιών και του parking! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται μοναδικές Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στον κορυφαίο χειμερινό προορισμό!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
239€ από 480€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa στο Καρπενήσι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, του Ηamam, της Sauna, του Γυμναστηρίου, του Παιδότοπου, της αίθουσας μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ, των επιτραπέζιων παιχνιδιών και του parking! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται μοναδικές Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στον κορυφαίο χειμερινό προορισμό!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
Καλάβρυτα με 149€ από 300€ (-50%) για 3 ή 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί σε Σουίτα με Τζάκι και Πρωινό!
149€ από 300€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στα Καλάβρυτα, σε Σουίτα με Τζάκι και Πρωινό στον πρωτότυπο κινηματογραφικό Ξενώνα Montage Suites! Παρέχονται ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες στα όμορφα Καλάβρυτα και χαρείτε τη φύση με νότες cinema!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
149€ από 300€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στα Καλάβρυτα, σε Σουίτα με Τζάκι και Πρωινό στον πρωτότυπο κινηματογραφικό Ξενώνα Montage Suites! Παρέχονται ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες στα όμορφα Καλάβρυτα και χαρείτε τη φύση με νότες cinema!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Ζαγοροχώρια με 92€ από 190€ (-52%) για 3ή4 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό!
92€ από 190€ ( Έκπτωση 52%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στα Ζαγοροχώρια, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό, στο Αρκτούρος Hotel! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι, Early check in στις 10:00 και Late check out στις 15:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
92€ από 190€ ( Έκπτωση 52%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στα Ζαγοροχώρια, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό, στο Αρκτούρος Hotel! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι, Early check in στις 10:00 και Late check out στις 15:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
Μακρινίτσα με 89€ από 180€ (-51%) για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό!
89€ από 180€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών στην Μακρινίτσα Πηλίου, σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Πρωινό στο Αρχοντικό Θεοδώρα! Προσφέρoνται τα απογευματινά ροφήματα και παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
89€ από 180€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών στην Μακρινίτσα Πηλίου, σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Πρωινό στο Αρχοντικό Θεοδώρα! Προσφέρoνται τα απογευματινά ροφήματα και παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
Δελφοί με 149€ από 300€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+2 Παιδιά με Ημιδιατροφή, σε 4* Ξενοδοχείο!
149€ από 300€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 10 ετών και ένα έως 2 ετών, στο 4 αστέρων Amalia Hotel Delphi  με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στους Δελφούς, μια ανάσα από την Αράχωβα! Παρέχεται Early Check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
149€ από 300€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 10 ετών και ένα έως 2 ετών, στο 4 αστέρων Amalia Hotel Delphi με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στους Δελφούς, μια ανάσα από την Αράχωβα! Παρέχεται Early Check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
Αρεόπολη Μάνης με 149€ από 300€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ+Massage!
149€ από 300€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Μάνη, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ στο Areos Polis Boutique Hotel! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρoνται 2 Χαλαρωτικά Massage 30 λεπτών το καθένα και μία πιατέλα με Τοπικά Εδέσματα φτιαγμένα από αγνά προϊόντα Μάνης συνοδεία Τοπικού Οίνου, για κάθε ημέρα διαμονής στο Τζάκι του Ξενοδοχείου! Παρέχεται Εarly check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00! Με την αγορά 2 κουπονιών δίδεται άλλη μία διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Αποδράστε και απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
149€ από 300€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Μάνη, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ στο Areos Polis Boutique Hotel! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρoνται 2 Χαλαρωτικά Massage 30 λεπτών το καθένα και μία πιατέλα με Τοπικά Εδέσματα φτιαγμένα από αγνά προϊόντα Μάνης συνοδεία Τοπικού Οίνου, για κάθε ημέρα διαμονής στο Τζάκι του Ξενοδοχείου! Παρέχεται Εarly check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00! Με την αγορά 2 κουπονιών δίδεται άλλη μία διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Αποδράστε και απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Ορεινή Καστοριά με 109€ από 220€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό+Spa, σε 4* Ξενοδοχείο!
109€ από 220€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στο 4 αστέρων Afkos Grammos Luxury Collection Boutique Hotel, σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, στο Νεστόριο Καστοριάς! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί και Φρούτα για καλωσόρισμα! Ελεύθερη πρόσβαση στο Κέντρο Ευεξίας με απεριόριστη χρήση του Υδρομασάζ, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον όμορφο χειμερινό προορισμό!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
109€ από 220€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στο 4 αστέρων Afkos Grammos Luxury Collection Boutique Hotel, σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, στο Νεστόριο Καστοριάς! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί και Φρούτα για καλωσόρισμα! Ελεύθερη πρόσβαση στο Κέντρο Ευεξίας με απεριόριστη χρήση του Υδρομασάζ, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον όμορφο χειμερινό προορισμό!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Χαλκίδα με 57€ από 114€ (-50%) για 2 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα και Πλούσιο Πρωινό, μόλις 45 λεπτά από την Αθήνα!
57€ από 114€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα και Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ, στο 4 αστέρων BEST WESTERN LUCY HOTEL στην Χαλκίδα, μόλις 45 λεπτά από την Αθήνα! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρονται 2 Ποτήρια Κρασί για καλωσόρισμα και Ποικιλία Ούζου στο Bar του ξενοδοχείου με θέα τον Ευβοϊκό! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 20:00! Απολαύστε 2 γεμάτες ημέρες στο ωραιότερο σημείο της Χαλκίδας, με θέα τον Πορθμό του Ευρίπου! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αθροιστικά τα κουπόνια για να παρατείνετε τη διαμονή σας! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
57€ από 114€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα και Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ, στο 4 αστέρων BEST WESTERN LUCY HOTEL στην Χαλκίδα, μόλις 45 λεπτά από την Αθήνα! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρονται 2 Ποτήρια Κρασί για καλωσόρισμα και Ποικιλία Ούζου στο Bar του ξενοδοχείου με θέα τον Ευβοϊκό! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 20:00! Απολαύστε 2 γεμάτες ημέρες στο ωραιότερο σημείο της Χαλκίδας, με θέα τον Πορθμό του Ευρίπου! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αθροιστικά τα κουπόνια για να παρατείνετε τη διαμονή σας! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
Λίμνη Τριχωνίδα με 99€ από 200€ (-51%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε Πέτρινο Σαλέ με Τζάκι, Jaccuzi+Πρωινό!
99€ από 200€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Λίμνη Τριχωνίδα, σε Πέτρινο Σαλέ με Τζάκι, Jacuzzi και Πρωινό στο Θέρμιος Απόλλων! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί με Ποικιλία Τυριών για καλωσόρισμα και ξύλα για το Τζάκι! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
99€ από 200€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Λίμνη Τριχωνίδα, σε Πέτρινο Σαλέ με Τζάκι, Jacuzzi και Πρωινό στο Θέρμιος Απόλλων! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί με Ποικιλία Τυριών για καλωσόρισμα και ξύλα για το Τζάκι! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
Ιωάννινα με 199€ από 498€ (-60%) για 3 Hμέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε Executive δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο!
199€ από 498€ ( Έκπτωση 60%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Grand Serai Hotel του Ομίλου Mitsis, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Πλούσιο Μπουφέ) σε Executive Δίκλινο Δωμάτιο, στα Ιωάννινα! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα! Παρέχεται μία Υδροθεραπεία και 1 Hamam κατ΄άτομο, ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου καθώς και Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
199€ από 498€ ( Έκπτωση 60%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Grand Serai Hotel του Ομίλου Mitsis, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Πλούσιο Μπουφέ) σε Executive Δίκλινο Δωμάτιο, στα Ιωάννινα! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα! Παρέχεται μία Υδροθεραπεία και 1 Hamam κατ΄άτομο, ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου καθώς και Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!