Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Ψηφιακά βιβλία

ΚΘΒΕ: Τελευταίες παραστάσεις για τη ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ στο Βασιλικό Θέατρο

Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος
«Μαντάμ Σουσού» στο Βασιλικό Θέατρο
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Τελευταίες παραστάσεις
στη Θεσσαλονίκη για το έργο «Μαντάμ Σουσού» του Δημήτρη Ψαθά, που παρουσιάζει το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος σε σκηνοθεσία Γιώργου Αρμένη. Η αξεπέραστη κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά, θα παρουσιάζεται στο Βασιλικό Θέατρο, με την Φωτεινή Μπαξεβάνη στον πρωταγωνιστικό ρόλο και Παναγιωτάκη τον Κώστα Σαντά, μέχρι την Κυριακή 8 Απριλίου 2012.
Από τις 26 Απριλίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, η «Μαντάμ Σουσού» θα παρουσιαστεί στην Αθήνα, στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος".
Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ενημέρωση από eAnagnosis

Αγαπητοί φίλοι,
Η eAnagnosis με χαρά ανακοινώνει τη διανομή δύο νέων προϊόντων, του Marginalia Composer και του Marginalia Paspartu, διαθέσιμα στο εξής από την ιστοσελίδα της εταιρείας στη διεύθυνση www.eanagnosis.gr.
Για να γνωρίσετε καλύτερα τον κόσμο της ηλεκτρονικής ανάγνωσης, σας προσφέρουμε μια ΔΩΡΕΑΝ version, που θα βρείτε επίσης στον ιστότοπό μας. Η version παρέχει όλες τις δυνατότητες του Composer, με μόνη διαφορά ότι λειτουργεί αποκλειστικά για τις εκδόσεις της eAnagnosis.
Το ηλεκτρονικό μας βιβλιοπωλείο στεγάζει πλέον έργα κλασσικής ελληνικής λογοτεχνίας αλλά και τίτλους στα αγγλικά που διατίθενται ΔΩΡΕΑΝ σε format eAna.
Οι εγγεγραμμένοι χρήστες του www.eanagnosis.gr μπορούν να λάβουν ΔΩΡΕΑΝ τον Marginalia Composer σε αντικατάσταση παλαιότερων versions του eAnagnosis Viewer στέλνοντας mail στη διεύθυνση support@eanagnosis.gr. Στο mail θα πρέπει να αναφέρεται το ονοματεπώνυμο, η επαγγελματική ιδιότητα και μία σύντομη αναφορά στο πώς επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το λογισμικό.
Ηλεκτρονικά Βιβλία
Ο Ζητιάνος
Καρκαβίτσας, Ανδρέας
eAnagnosis
(2012)
ISBN: 978-960-9637-01-5
Λόγια της πλώρης
Καρκαβίτσας, Ανδρέας
eAnagnosis
(2012)
ISBN: 978-960-9637-00-8
O Πύργος του Ακροπόταμου

Χατζόπουλος, Κωνσταντίνος

eAnagnosis
(2012) ISBN: 978-960-9637-03-9
Τιμή και χρήμα

Θεοτόκης, Κωνσταντίνος

eAnagnosis
(2012) ISBN: 978-960-9637-02-2  
Dubliner
Joyce, James

eAnagnosis
(2012)
Intentions

Wilde, Oscar
eAnagnosis (2012)
Παρουσίαση Marginalia Composer
 
Marginalia Composer
eAnagnosis
 
Πρόσφατα Άρθρα
Marginalia Composer: Εκπαίδευση, Μελέτη-έρευνα, Εγχειρίδια

Marginalia Composer: Κοινωνικές και Θετικές Επιστήμες

Albatross-An eye on Workplace Learning

ΚΘΒΕ: Καλοκαιρινός Προγραμματισμός

Το ΚΘΒΕ, σε συμπαραγωγή με το Θέατρο Ακροπόλ, παρουσιάζει τις εξής παραγωγές για τη θερινή θεατρική περίοδο 2011-2012:
1. «ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΤΣΙΡΚΟ», τoυ Ιάκωβου Καμπανέλλη, σε μουσική Σταύρου Ξαρχάκου. Σκηνοθεσία: Σωτήρης Χατζάκης. Σκηνικά- κοστούμια: Έρση Δρίνη. Φωτισμοί: Αντώνης Παναγιωτόπουλος.
Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Αρμένης, Τάσος Νούσιας, Μαρίνα Ασλάνογλου
2. «ΙΠΠΗΣ» του Αριστοφάνη. Μετάφραση- σκηνοθεσία: Σταμάτης Φασουλής, Σκηνικά: Μανώλης Παντελιδάκης, Κοστούμια: Ντένη Βαχλιώτη, Φωτισμοί: Λευτέρης Παυλόπου- λος, Μουσική: Γιώργος Χριστιανάκης.
Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους: Πέτρος Φιλιππίδης, Γιάννης Ζουγανέλης
Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΑΝΤart Μουσικό Θέατρο

Κάθε Παρασκευή στις 10:30μμ & Σάββατο στις 11:00μμ Η Αντart band καυτηριάζει μετά μουσικής την σκληρή πραγματικότητα, παντρεύοντας πρωτότυπα και πρωτοποριακά, ήχους της Ελληνικής και παγκόσμιας μουσική ιστορίας! Κάθε Σάββατο στις 15:00 & Κυριακές στις 17:00 ο Χριστόφορος Ζαραλίκος κατεβαίνει μόνος του στη Γλυφάδα με βερμούδα, σαγιονάρα και καυστικό χιούμορ.

Μουσικόραμα - Μιτζέλος Αντώνης συνέντευξη

Μουσικόραμα & Radio Greek sound
Μιτζέλος Αντώνης - Συνέντευξη

«Όλα αυτά τάφτιαξαν κάποιοι οι οποίοι δεν ήταν Έλληνες. Πρέπει να γυρίσουμε πίσω ή να γυρίσουμε... μπροστά. Πρέπει να θέσουμε τις βάσεις. Πνεύμα Ελληνικό υπάρχει, υπάρχει έμψυχο υλικό και στη χώρα μας αλλά και σ’ όλα τα πανεπιστήμια του πλανήτη. Και μέσα στη ΝΑΣΑ και σ’ όλες τις μεγάλες εταιρείες το Ελληνικό πνεύμα είναι αυτό που υπάρχει και διοικεί. Ας μαζευτούνε λοιπόν όλοι αυτοί οι άνθρωποι, να ορίσουμε πια τη νέα τάξη πραγμάτων στον πλανήτη με την Ελληνική ματιά..»..
...λέει ο Αντώνης Μιτζέλος στην κουβέντα μας στο ΜΟΥΣΙΚΟΡΑΜΑ και σας περιμένει στο ELLIART που εμφανίζεται με τη Σαλίνα, την Ευτυχία Φαναριώτη, μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών και διάθεση για τραγούδι και πρόζα που ευελπιστεί πως θα.. απογειώσει τη δική σας διάθεση...
Μιτζέλος Αντώνης συνέντευξη στη Μαρία Παπαδάκη στο "Μουσικόραμα"
Γιάννης Φιλιππίδης Συνέντευξη
Με το Γιάννη Φιλιππίδη, εγκαινιάζουμε στο Μουσικόραμα μια ενότητα αφιερωμένη σε συγγραφείς και ποιητές. Με το δεξί Γιάννη!!
Ο Γιάννης Φιλιππίδης λοιπόν απ’ τους νεώτερους Έλληνες συγγραφείς με πολύ ιδιαίτερη γραφή, με την ευκαιρία της έκδοσης του τελευταίου του βιβλίου με τίτλο.. ΖΩΗ ΜΕ ΛΕΣ.. που κυκλοφορεί από την .. ΑΝΕΜΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ.. απαντάει στις ερωτήσεις μου, σκέφτεται φωναχτά, προβληματίζεται, αστειεύεται μαζί μου και με πληροφορεί.. πληροφορώντας σας για τα άμεσα μελλοντικά του σχέδια..
Γιάννης Φιλιππίδης συνέντευξη της Μαρίας Παπαδάκη στο "Μουσικόραμα"
Μαρία Φαραντούρη-Χρήστος Θηβαίος «στην κόψη του τραγουδιού»
Οι δυό τους, ξανασυναντιούνται καλλιτεχνικά έπειτα από τέσσερα χρόνια (με τα τραγούδια «του έρωτα και του θανάτου» σε μουσική –τότε – του Μίκη Θεοδωράκη).

Ο Γιώργος Μονεμβασίτης είπε : «το πρόγραμμα εστιάζεται σε δύο πόλους, έχει δύο θέματα, το ένα είναι ο Μίκης Θεοδωράκης που η Μαρία Φαραντούρη ήταν και είναι, ιέρειά του, και το άλλο είναι ο Θάνος Μικρούτσικος. Το πρόγραμμα είναι διαμορφωμένο με σοφία. Και τα τραγούδια έρχονται το ένα, σαν μια φυσική ακολουθία του προηγούμενου.
Υπάρχει κάτι που συνδέει την Μαρία Φαραντούρη με τον Θάνο Μικρούτσικο, μολονότι ποτέ δεν έχουν συνεργασθεί άμεσα. Αυτό είναι η αγάπη για τον Μπρεχτ. Ίδια περίπου εποχή που η Μαρία Φαραντούρη έκανε τη δική της κατάθεση σε τραγούδια βασισμένα σε ποίηση του Μπρεχτ, ο Θάνος Μικρούτσικος κατέθεσε τη δική του «μουσική πράξη στον Μπρεχτ».
Γράφει η Ειρήνη Κουλούρη
Περισσότερα...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Τα σχολεία έκλεισαν!! Αρχίζει η διασκέδαση!!! Ελάτε να διαβάσουμε μαζί το πιο αστείο πασχαλινό παραμύθι,
Ο λαγός που μισούσε τα κόκκινα αυγά της Χρυσάνθης Καραΐσκου
το Σάββατο 7 Απριλίου 2012 στις 12 το πρωί στο βιβλιοπωλείο Φλωράς!
Ένας λαγός συναντά τυχαία κάποιες κότες σε ένα κοτέτσι. Εκεί μαθαίνει με έκπληξη πως οι άνθρωποι κάθε Πάσχα βάφουν κόκκινα αυγά. Πώς είναι δυνατόν να έχουν οι άνθρωποι ένα τόσο ανόητο έθιμο................
Αμέσως μετά θα διακοσμήσουμε τα δικά μας αυγά με φτερά, με πούπουλα, με χάντρες, με πούλιες, με αστέρια, με πειρατικές σημαίες και με ότι βάλει ο νους σας και θα φτιάξουμε πασχαλινές μάσκες.
Βιβλιοπωλείο Φλωράς Μαρούσι, Μιλτιάδου 16 και Ρόδου κοντά στον σταθμό ΗΣΑΠ. Τηλ 210 8066377
Χορηγός Διασκέδασης Χορηγός επικοινωνίας
Pizza Fun www.mamakid.gr


Πρόσκληση
Μπορούν ένας καρχαρίας κι ένας λύκος να συναντηθούν κάπου;
Ναι, ναι μπορούν!
Οι Εκδόσεις Διάπλαση και η Χαρά Κατσαρή σας προσκαλούν στην παρουσίαση των δύο βιβλίων “Καρχαριακοί Αγώνες” και “Ένας λύκος ποιητής” που ανήκουν στην ολοκαίνουρια σειρά Ζωηρά Μουσούδια.
Ο μεγάλος λευκός καρχαρίας και ο Λούπο ο καλλιτέχνης λύκος θα ζωντανέψουν σε μια κουκλοθεατρική παράσταση γεμάτη απρόοπτα.
Όλα αυτά δεν θα γίνουν ούτε στο βυθό, ούτε στο δάσος.
Θα γίνουν στο βιβλιοπωλείο ΦΛΩΡΑΣ το Σάββατο 7 Απριλίου στις 12:00 το πρωί.
Βιβλιοπωλείο Κουντουριώτου 54-56, Κορυδαλλός , Τηλ 2104942302
Χορηγός Διασκέδασης Χορηγός επικοινωνίας
Pizza Fun www.mamakid.gr
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ! 

ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΑΡΑΙΣΚΟΥ - ΤΟ ΑΥΓΟ ΜΟΥ ΜΙΣΟΥΣΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ!
Συγγραφέας:Χρυσάνθη Καραΐσκου
Εικονογράφος: Νέστορας Ξουρής
Έτος:2007
Σχήμα:21x29
Σελίδες:32
Εξώφυλλο:Σκληρό
ISBN:978-960-6638-34-3 

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ
ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΑΡΑΙΣΚΟΥ - Ο ΛΑΓΟΣ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΣΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΑΥΓΑ!
Συγγραφέας:Χρυσάνθη Καραΐσκου
Εικονογράφος: Νέστορας Ξουρής
Έτος: 21 Μαρτίου 2011
Σχήμα:21Χ29
Σελίδες:32
Εξώφυλλο:Σκληρό
ISBN:978-960-6864-81-0  

ΔΕΙΤΕ ΤΟ
ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ
Ζωοδόχου Πηγής 2-4

106 79 Αθήνα
Τηλ: 210 38 08 445
email diaplasi@yahoo.gr
website: www.diaplasibooks.gr

ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ 2012

ΡΑΧΗΛ ; !, σκηνοθ. Πέτρος Ζηβανός, Κέντρο Θεατρικής Έρευνας Θεσσαλονίκης

ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΡΑΧΗΛ ; !

του Γρηγορίου Ξενόπουλου

(σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζηβανού) στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΝΤΕΩΣ ΤΕΙΡΕΣΙΑ

Ζάκυνθος, τέλη δέκατου ένατου αιώνα. Μέρες του Πάσχα. Ένας έρωτας ανάμεσα σε δύο νέους, που μεγάλωσαν σε γειτονικά σπίτια χωρίς προκαταλήψεις, προσπαθεί να ανθίσει. Μια Ελληνίδα Εβραία και ένας Έλληνας Χριστιανός. Γύρω τους κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας των Χριστιανών, εξελίσσεται ένα ποκγκρόμ εναντίον των Ελλήνων Εβραίων μέσα από τις γνωστές, δυστυχώς ακόμη και σήμερα, «συκοφαντίες αίματος». 
· Ένα σπάνιο και μοναδικό έργο της ελληνικής δραματουργίας που προσεγγίζει τις σχέσεις Ελλήνων Εβραίων και Χριστιανών χωρίς ρατσιστικά ή φυλετικά στερεότυπα.
· Ένα από τα σχεδόν άγνωστα αλλά και τα πιο ολοκληρωμένα, σύμφωνα με τον ίδιο τον συγγραφέα, έργα του.
· Θεσσαλονίκη 1912-2012. Η πόλη των φαντασμάτων. Είναι γνωστό το πολύχρωμο πληθυσμιακό παρελθόν της, ο πολυπολιτισμικός και κοσμοπολίτικος χαρακτήρας της, καθώς και οι ιστορικά βεβαιωμένοι ισχυρότατοι δεσμοί της, με ένα ιδιαίτερα ακμάζον εβραϊκό στοιχείο (κυρίως από το 1492 και μετά –Σεφεραδίτες), που για πολλούς αιώνες σφράγισε όλες τις πτυχές της κοινωνίας, της οικονομίας και του πολιτισμού αυτής της πόλης, μέχρι να οδηγηθεί –ως έρμαιο ή εξιλαστήριο θύμα– στα κρεματόρια της Ναζιστικής Γερμανίας.
· Όλο και περισσότερο σήμερα –συνειδητά ή ασυνείδητα– ένα μαύρο πέπλο λήθης και αδιαφορίας εμποδίζει τις νέες γενιές των θεσσαλονικέων να έρθουν σε «δημιουργική επαφή» με αυτό το σημαντικό κομμάτι της πρόσφατης ιστορίας τους.
· Μια παράσταση του Κέντρου Θεατρικής Έρευνας Θεσσαλονίκης για τα 100 χρόνια της Θεσσαλονίκης στο ελληνικό κράτος.
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Συντελεστές
Σκηνοθεσία – κείμενο παράστασης Πέτρος Ζηβανός Σκηνικά Λίλα Καρακώστα Κοστούμια Νατάσα Ζηβανού Μουσική Κώστας Βόμβολος Σχεδιασμός φωτισμού Κώστας Βουρλιώτης Πέτρος Ζηβανός

Κινησιολογία Ιωάννα Μήτσικα Video Γιάννης Πειραλής Βιργινία Ρηγάκη Οργάνωση παραγωγής
Γιάννης Γκουντάρας  Art Minds
Διανομή
Μάρα Τσικάρα Γιάννης Τσίκουλας Τζίμης Κούρτης Κώστας Βουρλιώτης Γιάννης Γκουντάρας

Κατερίνα Γιαννούλη Νίκος Νικολαϊδης Χρήστος Τσαβλίδης Έλενα Μιχαηλίδη
Επικοινωνία: Δάφνη Μουστακλίδου, Art Minds,
6972294695, dafni.artminds@gmail.com
Με την ευγενική υποστήριξη της Ισραηλίτικης κοινότητας Θεσσαλονίκης  

Πληροφορίες της παράστασης
Πρεμιέρα: Σάββατο 07 Απριλίου 2012 Χώρος : Αίθουσα Μάντεως Τειρεσία, Γεωργίου Κωνσταντινίδη 15 & Μάντεως Τειρεσία. (Περιοχή Δελφών με Παρασκευοπούλου–Περιοχή θεάτρων Άνετον–Αμαλία–Ράδιο Σίτυ) Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21:15 Εισιτήρια: Kανονικό 15 ευρώ, Φοιτητικό – Εκπαιδευτικό 10 ευρώ (Με την επίδειξη κάρτας ανεργίας 7 Ευρώ) Κρατήσεις θέσεων:
2310 865 904 (Πέμπτη – Κυριακή, 17:30 – 20:30)

ΝΕΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

ΤΕΛΛΟΓΛΕΙΟ - ΠΛΑΤΙΟΠΟΥΛΟΥ, RUSHTON

Πάσχα στη Μακεδονία...

Πασχαλινή προσφορά Λουτρά Πόζαρ, Λουτράκι Αριδαίας: 138€ για 4ήμερο για 2 άτομα
Καϊμακτσαλάν, Σαλέ Κερασιά 139€ για 4ήμερο για 2 άτομα

Καϊμακτσαλάν, Παναγίτσα: 139 € για τριήμερο για 2 άτομα

Όχι δεν πουλάμε - Βασ. Παπακωνσταντίνου

Στο διαδίκτυο οι θησαυροί των ελληνικών μουσείων

Στο διαδίκτυο οι θησαυροί των ελληνικών μουσείων
Αποκαλυπτήρια για το RAZR MAXX

To Tumblr ενσωματώνεται στο open graph του Facebook

Γιατί μας ενοχλούν τα ρομπότ;

Πάνω από 600.000 Mac σε botnet με παγκόσμια δράση

Περισσότεροι από 600.000 Mac έχουν μολυνθεί από το Flashback

Επίθεση την ημέρα των εκλογών από τους Anonymous

Βενιζέλος: "Νέες περικοπές τον Ιούνιο" - Ροζ βίντεο με πρωταγωνιστή τον Γκόρντον Ράμσεϋ! - Πούλησε το... νεφρό του για να αγοράσει ipad

Νέοι φόροι ακινήτων! | Κριτήρια επιδόματος για επαγγελματίες | Χαμός στη Βουλή για Siemens - Καζίνο | Εξελίξεις στα κόμματα | Αυθαίρετα

Νέους φόρους στα ακίνητα και μείωση φοροαπαλλαγών ζητά η Κομισιον!
Μπορεί τα μέλη της τρόικας να διατυμπανίζουν εδώ και καιρό ότι οι φοροδοτικές ικανότητες των Ελλήνων έχουν εξαντληθεί, αυτό ωστόσο δεν σταματά την Κομισιόν από το να προτείνει εμμέσως την επιβολή και νέων φόρων στην Ελλάδα! Στα έμμεσα μέτρα που προτείνονται στην τριμηνιαία έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την κατάσταση της ευρωζώνης, η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα, τονίζεται ότι τα φορολογικά έσοδα που εισπράττει ελληνικό δημόσιο από τους φόρους στις μεταβιβάσεις ακινήτων είναι χαμηλά, συγκριτικά με τον μέσο όρο της ευρωζώνης και υπογραμμίζεται ότι η Ελλάδα είναι από τις λίγες χώρες όπου δεν επιβάλλεται φόρος στο τεκμαρτό ενοίκιο που πληρώνει κάποιος για το σπίτι που μένει (ιδιοκατοίκηση)! Γι΄ αυτό προτείνει...
περισσότερα

Τα κριτήρια για επίδομα ανεργίας ελευθέρων επαγγελματιών - αυτοαπασχολούμενων
Στα κριτήρια με τα οποία θα δικαιούνται επίδομα ανεργίας οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι αυτοτελώς απασχολούμενοι, αναφέρθηκε μιλώντας σήμερα στη ΝΕΤ ο υπουργός Εργασίας Γ. Κουτρουμάνης. «Έχουμε ετοιμάσει την απόφαση με τα κριτήρια προκειμένου να επεκταθεί το επίδομα ανεργίας και στους ελευθέρους επαγγελματίες. Θα χρειαστούν ορισμένες ημέρες ακόμα. Για να πάρει κάποιος το επίδομα θα πρέπει να είναι...
περισσότερα

Αντιπαράθεση στη Βουλή για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό με τη Siemens
Με ονομαστική ψηφοφορία (μετά από πρόταση του ΚΚΕ και του ΛΑΟΣ, «ώστε να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του» , όπως είπε ο Γ. Καρατζαφέρης) και με τη θετική ψήφο 164 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ εγκρίθηκε τελικά από την Ολομέλεια της Βουλής ο εξωδικαστικός συμβιβασμός με την εταιρεία Siemens. Τι προβλέπει η συμφωνία, αποκαλύψεις στη Βουλή, ενώ η ονομαστική ψηφοφορία ανέδειξε και δύο «αντάρτικες» ψήφους από τους βουλευτές...
περισσότερα

Αλληλοκατηγορίες στη Βουλή για εξυπηρέτηση συμφερόντων Καζίνου...
Μια νέα σελίδα ντροπής με αφορμή το Καζίνο Λουτρακίου, έγραψε σήμερα η Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχέδιο για τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, καθώς αιχμές συνδιαλλαγής εκτοξεύθηκαν εκατέρωθεν μεταξύ των οποίων το «είστε τρόφιμοι πολιτικοί του καζίνο Λουτρακίου» και το «είναι ισχυρότερο το καζίνο και ο φορέας του καζίνο από την κυβέρνηση στην Ελλάδα τα τελευταία 15 χρόνια!» ...
περισσότερα

Σαμαράς στη Wall Street Journal: «Η οικονομία θα ανακάμψει» - Το μεταναστευτικό
Απόλυτα βέβαιος ότι η ελληνική οικονομία μπορεί να ανακάμψει, δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς με άρθρο του στην αμερικανική οικονομική εφημερίδα Wall Street Journal. Στο μεταξύ, τις θέσεις της Ν.Δ για το μεταναστευτικό και τα κέντρα υποδοχής, με τίτλο «Η Ελλάδα δεν θα παραμείνει άλλο "ξέφραγο αμπέλι"», έδωσε στη δημοσιότητα η ΝΔ. Γιατί είναι βέβαιος ο κ. Σαμαράς, «ότι η Ελλάδα δεν είναι μια χαμένη υπόθεση»...
περισσότερα

Βενιζέλος: Αλλάζουμε επιχειρηματολογία- «Απώλειες» στο ΠΑΣΟΚ
Να σταματήσει «η στείρα συζήτηση για την κατανομή της ευθύνης για το παρελθόν» ζήτησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας σε ανθρώπους της επιστήμης και της τέχνης. Τι είπε και ποιοί ανταποκρίθηκαν. Στο μεταξύ, μετά την αποχώρηση της βουλευτή Άριας Αγάτσα από την Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ, σήμερα ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος ούτε ο υφυπουργός Ντίνος Ρόβλιας. Επίσης 15 μεσαία στελέχη παραιτήθηκαν ενώ ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος ο Στ. ΤΖουμάκας. Έκτακτη σύσκεψη κορυφής στο ΠΑΣΟΚ για την προεκλογική στρατηγική ...
περισσότερα

Γιαννίτσης: Γιατί το ελληνικό κράτος απέτυχε - Έρχονται «ατυχίες ή αποτυχίες»
«Το Κράτος δεν είναι απλά αναποτελεσματικό. Το Κράτος μας απέτυχε», είπε ο υπουργός Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης, αναλύοντας τους λόγους που ανεξαρτήτως εφαρμοζόμενων πολιτικών, εδώ και 60 χρόνια το ελληνικό κράτος δεν μπορεί να γίνει αποτελεσματικό. Ο κ. Γιαννίτσης έκλεισε την ομιλία του προβλέποντας μελλοντικές «ατυχίες ή αποτυχίες που θα σημειωθούν στην εξαιρετικά δύσκολη αυτή περίοδο»! Ολόκληρη η ομιλία...
περισσότερα

ΣΥΡΙΖΑ: Μείζον ζήτημα με τη μη δημοσίευση των αποτελεσμάτων της απογραφής
Για μεγάλο πολιτικό, αλλά και ηθικό ζήτημα κάνουν λόγο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης και Β. Μουλόπουλος, σε περίπτωση που δεν δημοσιευτούν τα αποτελέσματα της απογραφής του 2011 μέχρι την ημερομηνία των εκλογών. Σύμφωνα με τους δύο βουλευτές, υπάρχει ακόμη και κίνδυνος οι εκλογές να προσβληθούν ως... αντισυνταγματικές! Οι λόγοι ...
περισσότερα

Αποσύρθηκε η τροπολογία για τις απολύσεις εκπαιδευτικών στα ιδιωτικά σχολεία
Αποσύρθηκε από τον υπουργό Παιδείας Γ. Μπαμπινιώτη η τροπολογία που αφορούσε τις απολύσεις εκπαιδευτικών σε ιδιωτικά σχολεία και με την οποία άλλαζε η διαδικασία ελέγχου νομιμότητας των απολύσεων εκπαιδευτικών (σήμερα ελέγχεται από τα υπηρεσιακά συμβούλια των εκπαιδευτικών) και η αρμοδιότητα αυτή περνούσε στους κατά τόπους διευθυντές εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας. Ο υπουργός επικαλέστηκε ...
περισσότερα

Παράταση μέχρι και τις 20 Απριλίου για το PSI έδωσε το ελληνικό δημόσιο
Παράταση μέχρι και τις 20 Απριλίου έδωσε το ελληνικό δημόσιο στη διαδικασία ανταλλαγής ομολόγων (PSI), καθώς εκτός του προγράμματος απομένουν ακόμη 8,5 δισ. ευρώ. Παράλληλα, το δημόσιο, ανακοίνωσε την πρόθεσή του να ολοκληρωθεί στις 11 Απριλίου 2012 η ανταλλαγή ελληνικών ομολόγων αλλοδαπού δικαίου και εγγυημένων ομολογιακών δάνειων των ΔΕΚΟ ελάχιστου συνολικού ποσού ύψους 20,27 δισ. ευρώ ενώ...
περισσότερα

ΥΠΕΚΑ: Ισχύει ο νόμος για τα αυθαίρετα, παρά την απόφαση του ΣτΕ...
Διευκρινίσεις ότι συνεχίζεται κανονικά η διαδικασία υπαγωγής στο Νόμο για την αυθαίρετη δόμηση εξέδωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος μετά την απόφαση της Επιτροπής Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας. «Αυθαιρετούν συνεχώς και παντού» λέει για το υπουργείο ο ΣΥΝ, επικαλούμενος την απόφαση του ΣτΕ. Σχολιάζουν και οι Οικολόγοι Πράσινοι. Η διευκρινιστική ανακοίνωση του υπουργείου...
περισσότερα

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών
Οι θέσεις των κομμάτων για τα σημαντικότερα θέματα εγχώριας πολιτικής επικαιρότητας - πολιτική αρθρογραφία, δημοσκοπήσεις και η μεγαλύτερη «Τράπεζα Πληροφοριών» στην Ελλάδα, για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, ειδικά στελέχη), τη βουλή, την ευρωβουλή, τα κόμματα (διάρθρωση οργάνων), την αυτοδιοίκηση (περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι, επιτροπές ). Επίσης, οι διοικήσεις αιρετών και διορισμένων φορέων, οργανισμών και συνδικαλιστικών οργάνων...
περισσότερα

www.eklogika.gr : το πιο ενημερωμένο portal για την πολιτική, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις εκλογές

Το ΠΑΣΟΚ και η "αλήθεια" (του)

Το ΠΑΣΟΚ και η “αλήθεια” (του)
Ο λογικός συνειρμός του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και καθηγητή συνταγματικού δικαίου, καταλήγει στον προσδιορισμό του λαού ως… δεύτερου, ως εκείνου δηλαδή που θέλει να ακούσει την αλήθεια. [...]
“Ναι” στην Ελλάδα σημαίνει “όχι” στη δημαγωγία

Γιατί, ας μη γελιόμαστε, σ’ αυτές τις εκλογές το διακύβευμα είναι εθνικό και όχι κομματικό. Πάση θυσία πρέπει να νικήσει η Ελλάδα, και μαζί της η Δημοκρατία, η οποία αποτελεί έννοια πλήρως ταυτόσιμη με την ιστορία και τον πολιτισμό της. [...]
Ο Ολάντ στα χνάρια… του Γιώργου

Ο Γάλλος σοσιαλιστής θα προσπαθήσει να απαξιώσει τη Γαλλία που παραλαμβάνει από την Κεντροδεξιά, προσδοκώντας ότι θα έχει επαρκή χρόνο στη διάθεσή του, ενώπιον της κοινής γνώμης, να ξεκινήσει την ανοικοδόμησή της. [...]
“Γρίφος” Γιαννίτση για τις εκλογές

Η δήλωση Γιαννίτση αποκτά πρόσθετη σημασία, καθώς έρχεται σε μια περίοδο κατά την οποία πληθαίνουν οι διεθνείς αναφορές στο… επιζήμιο των πρόωρων εκλογών για την Ελλάδα. [...]

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ PIAZZA del POPOLO

PIAZZA del POPOLO
Τι φέρνει ο Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ μετά την συνάντηση με τον Μπιλ Κλίντον
Μπροστά ο Εμινίδης σε δημοσκόπηση στην Καβάλα

Πόλεμος στην εγχώρια Λέσχη Μπίλντεμπεργκ

Τα βρήκαν οι γιατροί με τον διοικητή του Νοσοκομείου Κομοτηνής

Το HOT DOC έρχεται και το inpost.gr θα συμμετάσχει στην προσπάθεια

Επιστολή Διανομαρχιακής Επιτροπής κατά των Χρυσωρυχείων στους βουλευτές Έβρου και Ροδόπης

Επίσκεψη του Πρέσβη του Βιετνάμ στο Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης

Μεγάλη Τετάρτη προκηρύσσονται οι εκλογές

Τον Ιούλιο η 15η Διεθνής Έκθεση Αλεξανδρούπολης

Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ στην Καβάλα

Στέφανος Τζανίδης: «Ανοργάνωτος και αναποτελεσματικός ο Δήμος Μαρώνειας – Σαπών»

Μηνιαίος απολογισμός θεμάτων Οδικής Ασφάλειας από την ΓΑΔ της Περιφέρειας ΑΜΘ

Συνάντηση υποψηφίων βουλευτών από τον Έβρο στην Αθήνα!

Οριστικοποιήθηκε η πρωτιά του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές!!!

Μπού … Γάτσα!

Όταν η Βίσση γαμιέται ... κουνιέται;;;

Οι αυτόφωτοι σωτήρες του ΠΑΣΟΚ στον Έβρο

Γιατροί Νοσοκομείου Κομοτηνής: «Κύριε διοικητά παραιτηθείτε»

Σύλληψη 52χρονου στην Αλεξανδρούπολη για κατοχή υγρής μεθαδόνης

Εκτός τελικά ο Μπαμπασίδης από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Ροδόπη! Ποιος θα είναι ο εκλεκτός;

Εικόνες ντροπής σε αυλή Κομοτηναίου! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΚ)

Τηλεφωνήματα αυτήν την φορά για ευχές … από το γραφείο του Δερμεντζόπουλου

Αντί να πάει σπίτι του ο κηπουρός του Γιώργου … κάνει και δηλώσεις!!!

Τα ζητήματα των κτηνοτρόφων και των κρεοπωλών συζητήθηκαν στον Δήμο Θάσου

Παρέμβαση Ρενταρή για τους αγρότες του Βορείου Έβρου

Πιθανή ακόμη και δεκακομματική Βουλή - Κ. Μητσοτάκης: "Η Ντόρα έπρεπε να αποδεχθεί την πρόσκληση Σαμαρά"

Το Μνημόνιο ΙΙΙ και η χρεοκοπία

Το Μνημόνιο ΙΙΙ και η χρεοκοπία
Κι αν στο PSI I ήταν οι πολιτικοί, εκείνοι που άσκησαν αφόρητη και αποτελεσματική πίεση στους ιδιώτες, τώρα που στο PSI ΙΙ θα «κουρευτούν» τα ομόλογα των κρατών, δηλαδή… των πολιτικών ηγεσιών, ποιος θα ασκήσει την αντίστοιχη πίεση; [...]
Μήπως τελικά… είχε δίκιο;

Η Ελλάδα απελευθερώθηκε από τον οθωμανικό ζυγό, μέχρι και σήμερα ωστόσο παραμένει… φόρου υποτελής στις ξένες δυνάμεις που συνέβαλαν στην «απελευθέρωση». Ακριβώς επειδή δεν είχε στηριχτεί στην πνευματική αναγέννηση που τόσο ζητούσε ο Κοραής. [...]
Η ειρωνεία της Ιστορίας

Όχι επειδή… κουράστηκε ή βαρέθηκε να φωνάζει, αλλά επειδή βρέθηκαν πληθυντικές σκιές αναφορικά με τη διαχείριση οικονομικών κεφαλαίων που αφορούσαν τη λειτουργία του κόμματος, και τελικά αξιοποιήθηκαν… από τον ίδιο. [...]
Ο επόμενος υπουργός Οικονομικών

Πρόκειται για τον πολιτικό που έχει την εκτελεστική ευθύνη της ένταξης της Ελλάδας στον μηχανισμό στήριξης του Μνημονίου, και φυσικά όσων ακολούθησαν, πάντα σύμφωνα με τις σχετικές κατευθύνσεις του Γιώργου Παπανδρέου. [...]

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Geopolitics-GR

Geopolitics-GR
Παρασκηνιακά παιχνίδια της Άγκυρας
Έκρηξη στον αγωγό πετρελαίου Κιρκούκ-Τσεϊχάν στην Τουρκία

Ιαπωνία: Αντιβαλλιστικοί πύραυλοι στο νησί Οκινάουα

Αρχισε η δίκη Εβρέν και Σαχίνκαγια

Το Τελ Αβίβ τώρα περιμένει τη διπλωματία για το Ιράν

Η Μόσχα δεν εγκαταλείπει τον πρόεδρο Μπασάρ Ασαντ

Με μίσθωση από τη Ρωσία Πυρηνοκίνητο υποβρύχιο απέκτησε η Ινδία

Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος

Ερντογάν: οι Τούρκοι «κουράστηκαν» με τη Γενοκτονία των Αρμενίων

Ιράν: Η «Ομάδα 400» σε δράση εντός της Τουρκίας!

«Ιρανικό ζήτημα»: το Ισραήλ και οι ΗΠΑ αποφεύγουν τις απότομες κινήσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η επανάσταση στην Ισλανδία συνεχίζεται

Η ΝΔ βρήκε σύνθημα

Η ΝΔ βρήκε σύνθημα
Έρχεται λοιπόν να καλύψει το κενό ελπίδας και προσδοκιών που έχει δημιουργήσει στην ελληνική κοινωνία η κυβέρνηση Παπανδρέου, και δεν κατάφερε να μετριάσει η μεταβατική κυβέρνηση Παπαδήμου. [...]
Δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτό το ραντεβού

Στις 11 Μαϊου ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί! Τι κι αν η ΤΣΣΚΑ μετράει φέτος 2 νίκες εναντίον του. Ομπράντοβιτς και Ιτούδης γνωρίζουν ότι αυτό δεν λέει τίποτα για τον αγώνα εκείνο. [...]
Ο Σαμαράς άνοιξε τα χαρτιά του

Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ζήτησε από τα στελέχη του κόμματος που προέρχονται και δραστηριοποιούνται στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, να «βάλουν πλάτη» κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. [...]
Γιατί γίνονται οι εκλογές

Το διακύβευμα όμως των εκλογών δεν είναι να αποφασίσουμε αν μας αρέσει ή δεν μας αρέσει το μνημόνιο και τα μέτρα που το συνοδεύουν. Σε κανέναν δεν αρέσει και προφανώς δεν χρειαζόταν να στηθούν κάλπες για το αυτονόητο. [...]

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Greek Alert

Greek Alert
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ
Η αριστερολαγνεία του Καμμένου συνεχίζεται...

Το ζητά ο οργανισμός τους, φαίνεται, θέλουν να τα ακούσουν...

ΤΑΓΜΑΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΜΕ ΣΤΟΛΗ: Αστυνομικοί των ΜΑΤ άνοιξαν κεφάλια δημοσιογράφων - Όλα τα ονόματα [ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ]

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!ΤΟ COLPO GROSSO ME TA ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!!!

ΒΟΜΒΑ: Η τρόικα ζήτησε αναβολή των εκλογών καθώς τα ποσοστά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν αρκούν για συγκυβέρνηση!

Ποιοι πολιτικοι θελουν την Θρακη μας γεματοι μιναρεδες ?

ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ από τη Θούλη : Η συνωμοσία της Αγγλίας κατά της Ελλάδος 1935-1944

96 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟ 2011...!!!

Θρίλερ με την ανακεφαλαιοποίηση

Today at InfognomonPolitics

Today at InfognomonPolitics
Συναντήσεις Γκ. Ιβάνοφ και Ν. Γκρούεφσκι με αντιπροσωπεία μελών του αμερικανικού Κογκρέσου
Επίσκεψη Σ. Μπερίσα στην Τουρκία

Έκρηξη στον αγωγό πετρελαίου Κιρκούκ-Τσεϊχάν στην Τουρκία

Turkey’s economy - Istanbuls and bears

ΚΥΠΡΟΣ: Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Φορολογικό νομοσχέδιο

Όταν στο πόκερ κοιτάζεις τους συμπαίκτες σου και δεν ξέρεις ποιος είναι το κορόιδο, τότε είσαι εσύ.

Οι ευρωπαϊστές κατά της Ευρώπης, της αληθινής

Turks Tackle The Crypto Kings

Ελλάδα: Αρνήθηκαν στον Πούτιν να πάει στο Άγιο Όρος

Αλλαγή της βρετανικής στάσης

Οι Χρήσεις Γης ως προϋπόθεση για την Ανάπτυξη

To Iσραήλ ετοιμάζει χειριστές πυραύλων για χτυπήματα ακριβείας σε πυκνοκατοικημένες περιοχές

«Αυτό που πρέπει να ειπωθεί» Άρθρο του νομπελίστα Γκρας κατά του Ισραήλ πυροδοτεί κατηγορίες αντισημιτισμού

Εκ περιτροπής εργασία με μία ημέρα δουλειά την εβδομάδα προωθείται στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά

Τούρκος στρατιώτης νεκρός σε μάχη με Κούρδους στο Κατεχόμενο Κουρδιστάν

Περιουσίες στα Κατεχόμενα: Προς Βουλευτές, Κόμματα, Γενικό Εισαγγελέα, Υπουργείο Εσωτερικών

Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια

Σύλλογοι Μουσουλμάνων Θράκης: Εκτροφεία πρακτόρων

Στην αντιπυραυλική ασπίδα του ΝΑΤΟ, η Ελλάδα

Τα παρασκηνιακά παιχνίδια της Άγκυρας με την ΑΟΖ,σε χάρτες.Τι και πως προσπαθεί να το πετύχει

Παρουσίαση της έκθεσης i-RED για τον ρατσισμό και τις διακρίσεις στην Ελλάδα

Συμπράξεις στην Αφρική αναζητά η Αλ Κάιντα

Αντιδράσεις για την κύρωση του συμβιβασμού Siemens – Δημοσίου

Σε τραγική κατάσταση πολλά νοικοκυριά Έκθεση-σοκ της UNICEF για τα παιδιά που μεγαλώνουν στην Ελλάδα της κρίσης

Στο 3,5% της αξίας του ιδιοκατοικούμενου ακινήτου το υποτιθέμενο εισόδημα για κάθε οικογένεια!!! - Επικίνδυνες κυβερνητικές παραλείψεις με το FIR Αθηνών - Μ. Τετάρτη η προκήρυξη των εκλογών

Σόϊμπλε: "Είμαστε ο αποδιοπομπαίος τράγος για τους Έλληνες"
Επικίνδυνες κυβερνητικές παραλείψεις με το FIR Αθηνών

Ήθελε να φτιάξει μουσείο όπλων, ισχυρίζεται ο δικηγόρος που συνελήφθη χθες

Στο 3,5% της αξίας του ιδιοκατοικούμενου ακινήτου το υποτιθέμενο εισόδημα για κάθε οικογένεια!!!

Σαμαράς: "Η Ελλάδα θα τα καταφέρει, αλλά οι Έλληνες πρέπει να κάνουν την προσαρμογή τους"

Βρέθηκαν οι μέχρι πρότινος χαμένοι φάκελοι για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Μ. Τετάρτη η προκήρυξη των εκλογών

KONY 2012

Πρωτοσέλιδο η Ράπτη στις τουρκικές εφημερίδες

"Κραυγή αφύπνισης" η αυτοκτονία του 77χρονου, λέει η κόρη του

Τόνια Σωτηροπούλου, το νέο κορίτσι του James Bond

Μήλα με σάλτσα κόκκινου κρασιού

Ραντεβού στην Πόλη έδωσε ο Παναθηναϊκός, νικώντας την Μακάμπι

"Πλίνθοι και κέραμοι" στο περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου (video)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ

Διαβάστε σήμερα στην καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα «Ελεύθερη Ζώνη» (www.elzoni.gr):
-Το σαβουάρ-βιβρ της αυτοκτονίας και της προπαγάνδας περισσότερα…
Ελεύθερη Ζώνη
Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα.
Βησσαρίωνος 3-5, Αθήνα
Τηλ. 210-3643601

Καθημερινή ενημέρωση από το e-Pontos

Καθημερινή ενημέρωση από το e-Pontos
Αργοναύτης (Μάρτιος-Απρίλιος 2012)
Που κι νουνίζ όντες κάθεται, θαμάσκεται όντες σκούται

Conference on Assyrian Genocide to Be Held in Armenia

ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ & ΦΙΛΩΝ