Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

ΙΟΣ ΕΜΠΟΛΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ


Πριν δυο μέρες με άρθρο μου αναρωτιόμουν ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΟΛΑ, τον φονικό ιό, την κρυφή απειλή, που δημιουργήθηκε από ανθρώπους, για να σκοτώσει ανθρώπους. Κλείνοντας το άρθρο μου έθεσα το ερώτημα αν η χώρα μας είναι σε θέση να αντιμετωπίσει την απειλή αυτή, αν έχουμε τη ΓΝΩΣΗ και ότι άλλο χρειάζεται.
Με μεγάλη…. «σιγουριά», βγήκε ο υπουργός υγείας και δήλωσε ότι «η Ελλάδα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει κρούσμα του ιού Έμπολα».
Να δούμε λίγο το άρθρο.
«Ο κ. Βορίδης απαντώντας σε ερώτηση για την επιδημία Έμπολα σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, εξήγησε ότι «η Ελλάδα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τυχόν κρούσμα του ιού Έμπολα. Συμμορφωθήκαμε με τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας».
Αναφερόμενος στα προληπτικά μέτρα που λαμβάνει η χώρα μας ο υπουργός Υγείας διευκρίνισε ότι «πρόκειται για ταξιδιωτικές οδηγίες που βρίσκονται σε όλα τα σημεία εξόδου και εισόδου από τη χώρα, υπάρχουν οδηγίες γι' αυτούς που έρχονται από χώρες υψηλού κινδύνου».
Για τον τρόπο αντίδρασης σε ενδεχόμενο κρούσμα τόνισε ότι «έχουμε ορίσει νοσοκομείο αναφοράς, αν υπάρξει ύποπτο κρούσμα. Έχει προσδιοριστεί το κτίριο που έχει το κατάλληλο προσωπικό, τον κατάλληλο ρουχισμό και υπάρχει και το κατάλληλο εργαστήριο που θα κάνει την ανάλυση που χρειάζεται για να πιστοποιηθεί ότι πρόκειται για τον Έμπολα».
Πρόκειται για ειδικό χώρο που έχει διαμορφωθεί στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο και μπορεί να περιθάλψει ύποπτα κρούσματα Έμπολα, καθώς βρίσκεται σε ξεχωριστό κτίριο. Η επιλογή του συγκεκριμένου χώρου είχε ήδη γίνει από τα μέσα του καλοκαιριού».
ΠΗΓΗ ΙΝ.GR
Να σημειώσουμε εδώ, πως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, είπε και κάτι ακόμα, το οποίο ΟΛΟΙ στη χώρα μας το πέρασαν στα «ψιλά». Είπαν λοιπόν οι επιστήμονες του Π.Ο.Υ, πως ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΣΤΟΝ ΙΟ.
Μη ξεχνάμε, πως στη χώρα μας δεν έγιναν απλά «περικοπές» στην υγεία, αλλά κανονική ΣΦΑΓΗ στα πλαίσια των εντολών που έδωσαν τα αφεντικά μας, των «μεταρρυθμίσεων», και των σχεδίων ΟΛΩΝ εκείνων που ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ.
Όχι μόνο δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο, αλλά αγνοούν και κάθε σύσταση – πρόταση των επιστημόνων.
Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά, ο ιός εμφανίστηκε σε Ισπανία, Σκόπια, (όσο αφορά τη γειτονιά μας) και ένας Θεός ξέρει που αλλού κοντά μας, γιατί βλέπετε αυτά τα ανακοινώνουν κατόπιν εορτής.
Επίσης, αναρωτιέμαι (σχετικά με την ετοιμότητα μας πάντα), πλην των Αθηνών, η υπόλοιπη Ελλάδα ΔΕΝ έχει διαμορφωμένο χώρο για να περιθάλψει τα όποια «ύποπτα κρούσματα» (μακριά από εμάς αλλά λέμε).
Μόνο η Αθήνα πρέπει να προστατευτεί από την απειλή;
Και γιατί οι πραγματικοί ειδικοί έχουν επιφυλάξεις σχετικά με τις δυνατότητες μας και μάλιστα πολλοί εξ αυτών φέρουν σαν παραδείγματα τις ΤΡΑΓΙΚΕΣ ελλείψεις σχεδόν σε ΟΛΑ τα νοσοκομεία της χώρας;
Σίγουρα κάτι ξέρουν παραπάνω από υπουργούς, γραμματείς και φαρισαίους.
Και μια και ανέφερα τη «σιγουριά» στις δηλώσεις ότι είμαστε «έτοιμοι» να αντιμετωπίσουμε ύποπτα κρούσματα, πρέπει να επισημάνω πως σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχων του Π.Ο.Υ πριν ένα μήνα, «Ο ιός είναι δύσκολο να ελεγχθεί μέσω παραδοσιακών μεθόδων απομόνωσης των ανθρώπων που έχουν επηρεαστεί και διατήρησής τους υπό επιτήρηση».
Να ευχόμαστε ΟΛΟΙ, μη σκάσει μύτη ο ιός και στη χώρα μας, όπως επίσης να ετοιμαστεί όσο γίνεται πιο γρήγορα το εμβόλιο κατά του ίου για το οποίο είχαν κάνει αναφορά οι επιστήμονες και το οποίο θα βοηθήσει στην πρόληψη της εξάπλωσης της νόσου.

Βασίλης Τσούγκαρης

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ


Ρε να πάρει η ευχή, τελικά πόσο «σαλταρισμένοι» είναι οι πολιτικοί αυτής της χώρας, μήπως ξέρει κανείς να μας πει μπας και βγάλουμε άκρη; Στο τέλος, τα κόμματα θα είναι περισσότερα από τους ψηφοφόρους, θα….. ψηφίζονται μεταξύ τους.
Ναι, καλά καταλάβατε, έρχεται ΝΕΟ κόμμα σύντομα, και ΠΟΙΟΣ θα είναι ο αρχηγός παρακαλώ;
Ποιος άλλος, ο τέως πρωθυπουργός, ο Γιώργος Παπανδρέου.
Τι στην ευχή, η χώρα μας κοντά σε όλα τα άλλα, αντέχει ακόμα ένα κόμμα… Δώσε και εμένα μπάρμπα, τώρα που είναι τζάμπα!
Απολαύστε την είδηση.
«Στις 24 Οκτωβρίου ανακοινώνει «κόμμα» ο Γιώργος Παπανδρέου
Στο Ηράκλειο θα ανακοινωθεί όπως φαίνεται το νέο πολιτικό μόρφωμα του Γιώργου Παπανδρέου αρχικά υπό τη μορφή μίας «προοδευτικής συμμαχίας» όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που έστειλε το γραφείο τύπου του πρώην πρωθυπουργού.
«Παράλληλα, σκοπός της Έκθεσης είναι να αποτελέσει το έναυσμα για την ανάπτυξη ενός δημιουργικού διαλόγου, που θα συμβάλλει στην οικοδόμηση μιας οραματικής, αλλά συνάμα ρεαλιστικής και αποτελεσματικής πρότασης για τη συγκρότηση μιας προοδευτικής συμμαχίας πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων που συνεχίζουν να αγωνιούν για το μέλλον της Δημοκρατίας και του Σοσιαλισμού».
Στην Κρήτη ο πρώην πρωθυπουργός θα βρεθεί για τη συνέχεια της έκθεσης που είχε ξεκινήσει στο Ζάππειο με υλικό από τη ζωή του Ανδρέα Παπανδρέου. Η ανακοίνωση συνεχίζει αναφέροντας «Προοδευτικών δυνάμεων, που κατανοούν ότι οι ίδιες οφείλουν να αποτελέσουν την Αλλαγή που οραματίζονται και αναζητούν την ανατροπή των πελατειακών αντιλήψεων, νοοτροπιών και συμπεριφορών που συνεχίζουν να κρατούν σε ομηρία τη χώρα και τον Ελληνικό λαό» ενώ αναμένεται να πραγματοποιηθεί και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.»
ΠΗΓΗ http://arouraios.gr
Έρχεται Συνέλληνες ξανά ο Γιώργος, «που μας αγαπούσε μια φορά» και έλυσε τα προβλήματα της χώρας επί πρωθυπουργίας του με τα «λεφτά που υπήρχαν», πριν την παραδώσει στον συμμαθητή του για να την αποτελειώσει μαζί με τα παλικάρια του ΠΑΣΟΚ, και των λοιπών «μεταρρυθμιστικών» δυνάμεων.
Ο «προφέσορας» επέστρεψε στα «πάτρια» εδάφη και ετοιμάζει τι; ΚΟΜΜΑ. Σε πολλά άρθρα μου έχω εκφράσει την απορία ΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ όπως εκείνοι, αλλά πέρα του ότι κάποια κομματο dogs παρεξηγήθηκαν, απάντηση δεν πήρα.
Έρχεται η…. «προοδευτική συμμαχία πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων (άνω των 70 ετών) που συνεχίζουν λέει να.. αγωνιούν (αγωνία με λαχτάρα να σε νοιάζομαι δηλαδή) για το μέλλον της δημοκρατίας (έτσι που την κατάντησαν) και του… σοσιαλισμού». Καλά, για το τελευταίο σχόλιο ΟΥΔΕΝ. Και τι ακριβώς «οραματίζονται» οι δυνάμεις αυτές (που για να ακριβολογήσουμε τις ψάχνει ακόμα); ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ πελατειακών αντιλήψεων, με αποκορύφωμα των… «οραμάτων» να μας ελευθερώσουν από την «ομηρία» στην οποία ουσιαστικά εκείνες μας έβαλαν;
ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ Η ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ;
Πήξαμε στα «απελευθερωτικά» κόμματα, και βαρεθήκαμε να μας ελευθερώνουν συνέχεια οι νεοσωτήρες τους.
Ποτάμια, ελιές (θρούμπες και ξιδάτες), κάμποι βουνά και λαγκάδια, και άλλα πολλά, συνθέτουν ένα κομματικό «βουκολικό» τοπίο, να μασάς κουκιά και να το φτύνεις. Στις 24 Οκτωμβρη λοιπόν ανακοινώνει το «κόμμα» του (έτσι λένε), και στις 28, τέσσερις μέρες μετά, μια και είναι η επέτειος του ΟΧΙ, καιρός είναι να στείλουμε εμείς το δικό μας μήνυμα σε ΟΛΟΥΣ .

Βασίλης Τσούγκαρης

VHF / UHF ALINCO DJ-500 - ΑΠΟ ΤΟ RADIO ELEKTRON

VHF / UHF ALINCO DJ-500 T/E 144MHz/430MHz FM Dualband
Nεο στην αγορά το DJ-500 με προδιαγραφες MILITARY STANDARD προηγμένα χαρακτηριστικά,προσφέρει ποιότητα και ισχυρή ισχύς εξόδου 5W ενώ τα CTCSS, DTMF, DCS και 5-tones είναι στάνταρ, μαζί με μια ποικιλία ήχων (tone bursts) για πρόσβαση σε repeater ή επιλεκτική κλήση

Αλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την άμεση εισαγωγή συχνότητας(VFO), αλφαριθμητικα
κανάλια και 200 ​​κανάλια μνήμης που μπορουν να λειτουργησουν με δικιές τους ρυθμίσεις
Η μπαταρία Li-Ion και ο φορτιστής βάσης είναι στάνταρ, προσθέτοντας ευκολία. 

Το DJ-500 είναι ένας από τους πιο προηγμένους πομποδέκτες στον κόσμο στην εντολή σας, σε προσιτή τιμή ALINCO!
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ALINCO, MADE IN JAPAN.
DUAL BAND VHF / UHF, 5 WATT ΙΣΧΥΣ.
SEMI DUBLEX DUAL WATCH

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Γράμματα αγάπης στον Στάλιν @ Black Box παράταση παραστάσεων έως 12 Οκτωβρίου

Τελευταίες παραστάσεις έως και 12 Οκτωβρίου 2014
video trailer
Το έργο «Γράμματα αγάπης στον Στάλιν» της εταιρείας θεάτρου «Εν Δράσει», με τις παραστάσεις του στο Black Box συνέχισε και επιβεβαιώσε και στη Θεσσαλονίκη την επιτυχία που γνώρισε στην Αθήνα την προηγούμενη θεατρική περίοδο. Μετά τα εγκωμιαστικά σχόλια που έλαβε από κοινό και κριτικούς, παρατείνει τις παραστάσεις του στον νέο χώρο τέχνης της πόλης για 5 ακόμη ημέρες, την περίοδο 8 εως 12 Οκτωβρίου 2014.
Το «Γράμματα αγάπης στον Στάλιν» είναι μια φανταστική ιστορία βασισμένη στην τρομερή εμπειρία του μεγάλου ρώσου συγγραφέα Μιχαήλ Μπουλγκάκοφ, τον οποίο ο σταλινισμός καταδίκασε σε σιωπή. Στο έργο συμμετέχουν τρία πρόσωπα: ο Μπουλγκάκοφ, η σύζυγός του Μπουλγκάκοβα και ο Στάλιν.
Η δράση εκτυλίσσεται τη δεκαετία του ’30, όταν ο Μπουλγκάκοφ, απεγνωσμένος από την απόλυτη λογοκρισία που επιβάλλεται στα έργα του, μετατρέπεται σε «συγγραφέα για έναν μόνο αναγνώστη»: γράφει το ένα γράμμα μετά το άλλο στον Στάλιν, απαιτώντας ή να ζήσει ελεύθερος ως καλλιτέχνης στη Σοβιετική Ένωση ή να του δοθεί η άδεια να φύγει από τη χώρα. Περιθωριοποιημένος σε μια κοινωνία της οποίας φέρεται ως προδότης, με την υποστήριξη και τη θαλπωρή μόνο της συζύγου του, ο Μπουλγκάκοφ περιμένει εις μάτην μια απάντηση από τον μεγάλο σύντροφο.
Ώσπου μια μέρα δέχεται ένα τηλεφώνημα από κάποιον που του συστήνεται ως Στάλιν. Ο Μπουλγκάκοφ δεν έχει καμιά αμφιβολία επ’ αυτού. Είναι ο Στάλιν αυτός που του τηλεφωνεί, αυτός που του απευθύνει το λόγο με σεβασμό, αυτός που υμνεί το έργο του. Δυστυχώς, το τηλεφώνημα διακόπτεται ακριβώς την ώρα που ο Στάλιν είναι έτοιμος να ορίσει μια συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο.
***
Το έργο του Μαγιόργκα αποτελεί έναν στοχασμό πάνω στη σχέση εξουσίας και καλλιτέχνη, εξουσίας και ατόμου. Ποια είναι τα όρια που θέτει ο δημιουργός σε αυτή τη σχέση προκειμένου να κρατήσει ακέραιο το έργο του, τα ιδανικά του και τις αρχές του; Πως μπορεί να γίνει κανείς αποδεκτός από την εξουσία και ταυτόχρονα να παραμείνει συνεπής ως προς το δημιούργημά του;
Ο Ισπανός δραματουργός, κινούμενος με αριστοτεχνικό τρόπο ανάμεσα στο φανταστικό και το πραγματικό, χρησιμοποιεί τρία υπαρκτά πρόσωπα μιας άλλης εποχής, προκειμένου να αγγίξει ερωτήματα που είναι πιο επίκαιρα από ποτέ για μια κοινωνία που οδεύει ακάθεκτη προς τον ολοκληρωτισμό.
Συντελεστές
Μετάφραση: Μαρία Χατζηεμμανουήλ
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Μυλωνάς
Σκηνικά-κοστούμια: Κωνσταντίνος Ζαμάνης
Φωτισμοί: Χριστίνα Θανάσουλα
Μουσική & Ηχητικός Σχεδιασμός: Λάμπρος Πηγούνης
Επιμέλεια Κίνησης: Θάλεια Δήτσα
Μακιγιάζ & Κομμώσεις: Λένια Saw
Video trailer: Βαγγέλης Λαϊνάς και Νίκος Παπαγγελής
Φωτογραφίες: Πάνος Μιχαήλ
Αφίσα: Παναγιώτης Βωβός
Ερμηνεύουν
Μπουλγκάκοφ: Mελέτης Ηλίας
Μπουλγκάκοβα: Άννα Ελεφάντη
Στάλιν: Σπύρος Τσεκούρας
Πληροφορίες της παράστασης
Χώρος: Black Box, Βασ. Όλγας 65 και Φλέμινγκ 2
Ημέρες και ώρες: Τετάρτη – Σάββατο στις 21:00 και Κυριακή στις 20:00
Εισιτήρια: Κανονικό 15€, μειωμένο (φοιτητικό – ανέργων) 10€
Πληροφορίες – κρατήσεις: 2310 829254
Προπώληση Εισιτηρίων: στο Black Box και στο ταμείο του Θεάτρου Αυλαία
Ώρες ταμείου: 10:30-13:30, 17:30-21:00

Eκπαιδευτικά προγράμματα και θέατρο για παιδιά / Εργαστήρι Μουσικής Παιδείας / Συναυλία Ωδείου Νικόλαος Μάντζαρος / Παρουσίαση Βιβλίου Οι μουσουργοί της Θράκης

Από τις Μούσες στους Υπολογιστές
Μουσικές συναντήσεις για παιδιά 9-12 ετών
Οι εγγραφές ξεκίνησαν
Το νέο διαδραστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που προσφέρει η Μουσική Βιβλιοθήκη θα δώσει την ευκαιρία σε παιδιά 9 έως 12 ετών να έρθουν σε επαφή με γνωστές και άγνωστες πτυχές της ιστορίας της μουσικής από τα αρχαία χρόνια έως σήμερα μέσα από τέσσερις ειδικές ενότητες.
Τον σχεδιασμό και την επιστημονική επιμέλεια του προγράμματος έχει το εξειδικευμένο προσωπικό της Βιβλιοθήκης που θα παρουσιάσει την ιστορική πορεία και την εξέλιξη της μουσικής μέσα από παιχνίδια, χορούς, κατασκευές και προβολή οπτικοακουστικού υλικού .
Οι συναντήσεις του προγράμματος θα πραγματοποιηθούν στον Πολυχώρο της Βιβλιοθήκης τις Κυριακές 2, 16, 30 Νοεμβρίου &
14 Δεκεμβρίου από τις 12:00 έως τις 13:30
Πρόγραμμα συναντήσεων
2/11 Μούσες, ναοί και ιππότες
16/11 Πρίγκιπες, παλάτια και υπηρέτες 30/11 Όνειρα, δάση, πουλιά και θάλασσες
14/12 Σιωπή, θόρυβοι και υπολογιστές
Κόστος συμμετοχής: 12€ η κάθε ενότητα
ή 40€ και για τις τέσσερις ενότητες
Εγγραφές: από 1η Οκτωβρίου
στον χώρο της Βιβλιοθήκης
(Δε, Τρ, Πε, Πα 10:00-16:45 και Τετάρτη 10:00-19:00)
Πληροφορίες: 210.72.82.553 & 210.72.82.571
Περισσότερες πληροφορίες

Ελεύθερο Εργαστήρι
Μουσικής Παιδείας
Συνεχίζεται για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015 ο επιτυχημένος θεσμός, με νέα θεματολογία.
Ο πρώτος φετινός κύκλος με τίτλο
Τέχνες και Μουσική
περιλαμβάνει οκτώ σεμινάρια που θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο:
Μουσική και χορός. Ένας ευτυχισμένος γάμος στην ιστορία της τέχνης,
Νίκος Λαάρης (8,15,22/10/2014)
Μουσική και θέατρο. Και εγένετο...Όπερα,
Πάρις Μέξης (29/10-5,12/11/2014)
Μουσική και ζωγραφική. Μεταμορφώσεις του Ορφέα, Αλεξάνδρα Γουλάκη Βουτυρά (19,26/11 2014)
Οι εγγραφές ξεκίνησαν
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.mmb.org.gr είτε επί τόπου στη Βιβλιοθήκη κατά τις ώρες λειτουργίας της (10:00-16:45).
Κόστος συμμετοχής: 50 ευρώ για όλο τον κύκλο του εργαστηρίου
Περισσότερες πληροφορίες

Θεατρική παράσταση για παιδιά
"Τα μεγάλα ψέματα του μικρού Ερμή"
Από την Κυριακή 19 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή στις 11:30 , η πρωτότυπη θεατρική παράσταση της
ομάδας Kοπέρνικος
"Τα μεγάλα ψέματα του μικρού Ερμή"
θα δώσει και φέτος την ευκαιρία σε παιδιά 4-9 ετών να εξοικειωθούν με τις έννοιες της Βιβλιοθήκης και της φιλαναγνωσίας, μέσα από πολλές εκπλήξεις και έντονη διαδραστικότητα, μα πάνω απ όλα μέσα από τα ψέματα των ηρώων της!
Τιμές εισιτηρίων: 8 ευρώ (παιδικό), 10 ευρώ
Αγορά εισιτηρίων: 210-7234567, Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πασμαζόγλου), και στο χώρο της Μουσικής Βιβλιοθήκης "Λίλιαν Βουδούρη" (Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00-16:00)
Κλείστε ηλεκτρονικά το εισιτήριό σας εδώΔείτε φωτογραφίες της παράστασης εδώΑίθουσα Διδασκαλίας
Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη "Λίλιαν Βουδούρη"
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Περισσότερες πληροφορίες

Παρουσίση Βιβλίου στη Μουσική Βιβλιοθήκη
Παρασκευή 10 Οκτωβρίου, 19:00
Παρουσίαση του βιβλίου των
Γεώργιου Κωνστάντζου, Θωμά Ταμβάκου και Αθανάσιου Τρικούπη
"Μουσουργοί της Θράκης"
που πρόσφατα εκδόθηκε από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφερειακής Ενότητας Έβρου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Ομιλητές:
Δημήτρης Πέτροβιτς, αντιπεριφερειάρχης Έβρου Θεόδωρος Αντωνίου, Ακαδημαϊκός
Κυριάκος Λουκάκος, Πρόεδρος της Ένωσης Μουσικών και Θεατρικών Κριτικών
Νικόλαος Μαλιάρας, καθηγητής και πρόεδρος Τμήματος Μουσικών Σπουδών Πανεπιστημίου ΑΘηνών Θωμάς Ταμβάκος, μουσικογράφος, κριτικός και ερευνητής
Γεώργιος Κωστάντζος, μουσικολόγος - ερευνητής Αθανάσιος Τρικούπης, συνθέτης, πιανίστας ερευνητής και διδάκτορας μουσικολογίας
Κοσμαδάκη Ευαγγελία, Προϊσταμένη Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας, Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Τομέας Πολιτισμού
Π.Ε.Έβρου - Συντονίστρια εκδήλωσης
Αίθουσα Διδασκαλίας της Μεγάλης Μουσικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος "Λίλιαν Βουδούρη¨στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Είσοδος ελεύθερη

Παρασκευή στις 3: Συναυλίες στη Βιβλιοθήκη
Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 15:00
Ωδείον Νικόλαος Μάντζαρος
Passion of Opera
'Αριες από όπερες του κλασσικού ρεπερτορίου
Συμμετέχουν σπουδαστές των τμημάτων
Μονωδίας του Ωδείου
Πιάνο: Κλέων Μαραγκουδάκης
Αίθουσα Διδασκαλίας
Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη»
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Είσοδος Ελεύθερη
Διαβάστε περισσότερα


Φιλοξενία εκδηλώσεων
Στη νέα πτέρυγα του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
διατίθενται για τη φιλοξενία εκδηλώσεων
πλήρως εξοπλισμένοι χώροι:
Πολυχώρος και Αίθουσα Διδασκαλίας
Με τη σύγχρονη τεχνολογική υποδομή, την εξαιρετική ακουστική και το πιάνο που διαθέτουν
προσφέρονται για τη φιλοξενία εκδηλώσεων λόγου και μουσικής, παρουσιάσεων, σεμιναρίων και εκθέσεων.
Αναγνωστήριο Βιβλιοθήκης
Χάρη στην υλικοτεχνική υποδομή μιας σύγχρονης βιβλιοθήκης, αποτελεί ιδανικό περιβάλλον για τη διοργάνωση σεμιναρίων και εργαστηρίων.
Οι εκδηλώσεις μπορούν να πλαισιωθούν με διοργάνωση κοκτέηλ στο Φουαγιέ Πολυχώρου.
Όλοι οι χώροι προσφέρουν ιδανική πρόσβαση στο Αίθριο των Μουσών και εξυπηρετούνται από το Γκαράζ του Μεγάρου.
Πληροφορίες: 210 7282569-570
Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες και δείτε φωτογραφίες από τους χώρους

ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ - MET & ROH

LOGO 5
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ &  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ
ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ
Ελ. Βενιζέλου - Γαλατάς Χανίων (πρώην Δημαρχείο Νέας Κυδωνίας) τκ 73100
Προβολή παραστάσεων από τη Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης και το Royal Opera House του Λονδίνου - ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΡΟΓΑΜΜΑ
Σάββατο, 11 Οκτώβριος 2014
Δευτέρα, 24 Αύγουστος 2015
ΚΑΜ - ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΗΠΟΣ
Ώρα : ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Διοργάνωση : ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΕΝΝΑ
Είσοδος : ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Η ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ συνεχίζοντας τη συνεργασία της με τον ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΕΝΝΑ, προβάλλει στο χανιώτικο κοινό το βραβευμένο πρόγραμμα της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης «The Met: Live in HD», που αυτήν τη στιγμή μεταδίδεται σε περισσότερες από 2.000 αίθουσες θεάτρων και κινηματογράφων σε πάνω από 66 χώρες παγκοσμίως, έχει προσελκύσει περισσότερους από 15 εκατομμύρια θεατές από την έναρξή του, τον Δεκέμβριο του 2006. Το φιλόμουσο ελληνικό κοινό το αγκάλιασε από την αρχή του, ενώ ολοένα και περισσότεροι θεατές το ανακαλύπτουν κάθε χρόνο. Αξίζει να σημειωθεί πως για τη σεζόν 2013- 2014, το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου, σε Ελλάδα και Κύπρο, για τις παραστάσεις του βραβευμένου προγράμματος, ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
Επίσης θα μεταδοθούν τέσσερεις σπουδαίες παραστάσεις του Royal Ballet, του διασημότερου θιάσου μπαλέτου της Μεγάλης Βρετανίας. Οι μοναδικές παραστάσεις που μεταδίδονται στο πλαίσιο του προγράμματος "Royal Opera House live cinema" έχουν γνωρίσει τεράστια επιτυχία, αποκτώντας φανατικό κοινό τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο. Το ευρείας κλίμακας ρεπερτόριο του Royal Ballet του Λονδίνου περιλαμβάνει μεγάλα κλασικά μπαλέτα, έργα κληρονομιά του Frederick Ashton και του Kenneth MacMillan, καθώς και νέες παραγωγές από τους διασημότερους σύγχρονους χορογράφους.
Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής :
Guiseppe Verdi «Μάκβεθ» | «Macbeth»
Metropolitan Opera of New York
Σε ζωντανή μετάδοση | Live transmission
KAM | CAM
Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014 | Saturday, October 11, 2014 -  19.55
MacMillan «Manon»
Royal Opera House of London
Σε ζωντανή μετάδοση | Live transmission
KAM | CAM
Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014 | Thursday, October 16, 2014 – 21.15
Gioacchino Rossini «Ο Κουρέας της Σεβίλλης» | The Barber of Seville
Metropolitan Opera of New York
Σε ζωντανή μετάδοση | Live transmission
KAM | CAM
Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014 | Saturday, November 22, 2014 – 19.55
Alice's Adventures in Wonderland
Royal Opera House of London
Σε μαγνητοσκόπηση | Recorded video projection
KAM | CAM
Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014 | Monday, December 22, 2014 – 21.00
Richard Wagner «Οι τραγουδιστές της Νυρεμβέργης» | Die Meistersinger von Nürnberg
Metropolitan Opera of New York
Σε μαγνητοσκόπηση | Recorded video projection
KAM | CAM
Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014 | Monday, December 29, 2014 – 21.00
Franz Lehar «Η εύθυμη χήρα» | The Merry Widow
Metropolitan Opera of New York
Σε ζωντανή μετάδοση | Live transmission
KAM | CAM
Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015 | Saturday, January 17, 2015 – 19.55
Peter Ilyich Tchaikovsky «Γιολάντα / Το Κάστρο του Δούκα Κυανοπώγωνα» | Iolanta/Duke Bluebeard’s Castle
Metropolitan Opera of New York
Σε ζωντανή μετάδοση | Live transmission
KAM | CAM
Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015 | Saturday, February 14, 2015 – 19.30
Giachino Rossini «Η Γυναίκα της Λίμνης» | La Donna del Lago
Metropolitan Opera of New York
Σε ζωντανή μετάδοση | Live transmission
KAM | CAM
Σάββατο 14 Μαρτίου 2015 | Saturday, March 14, 2015 – 18.55
«Η Λίμνη των Κύκνων» | Swan Lake
Royal Opera House of London
Σε ζωντανή μετάδοση | Live transmission
KAM | CAM
Τρίτη 17 Μαρτίου 2015 | Tuesday, March 17, 2015 – 21.15
Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo  «Καβαλερία Ρουστικάνα / Παλιάτσοι» | Cavalleria Rusticana / Pagliacci
Metropolitan Opera of New York
Σε ζωντανή μετάδοση | Live transmission
KAM | CAM
Σάββατο 25 Απριλίου 2015 | Saturday, April 25, 2015 – 19.30
La Fille mal gardée
Royal Opera House of London
Σε ζωντανή μετάδοση | Live transmission
KAM | CAM
Τρίτη 5 Μαΐου 2015 | Tuesday, May 5, 2015 – 21.15
Giacomo Wolfgang Amadeus Mozart  «Οι Γάμοι του Φίγκαρο» | Le Nozze di Figaro
Metropolitan Opera of New York
Σε μαγνητοσκόπηση | Recorded video projection
Δημοτικός Κινηματογράφος ΚΗΠΟΣ | Municipal Cinema KIPOS
Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015 | Monday, July 6, 2015 – 21.30
Georges Bizet  «Κάρμεν» | Carmen
Metropolitan Opera of New York
Σε μαγνητοσκόπηση | Recorded video projection
Δημοτικός Κινηματογράφος ΚΗΠΟΣ | Municipal Cinema KIPOS
Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015 | Monday, August 10, 2015 – 21.30
Jacques Offenbach «Τα Παραμύθια του Χόφμαν» | Les Contes d’Hoffman
Metropolitan Opera of New York
Σε μαγνητοσκόπηση | Recorded video projection
Δημοτικός Κινηματογράφος ΚΗΠΟΣ | Municipal Cinema KIPOS
Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015 | Monday, August 24, 2015 – 21.30
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στις σελίδες :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ: ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΠΕΡΑΣ

Τα πιο εντυπωσιακά ποτάμια του πλανήτη.


​Μπορεί να μην φτάσουμε ποτέ στις όχθες τους, αλλά αξίζει να δούμε την ομορφιά τους, έστω μέσα από τις καλύτερες φωτογραφίες τους!

Ο νικητής του διαγωνισμού για το Καρπενήσι.


​​​​Μήπως είστε εσείς ο τυχερός που κέρδισε τη φθινοπωρινή απόδραση στο πολυτελές Hellas Country;

Dell Blade Server με 20GBit Full Infiniband Config


ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΓΗΣ - Πολίτικο χασάπικο

ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014/0400 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

ΜΕΡΟΣ 1
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΜΙΑ
ΜΕΡΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 09-10-14/21 UTC
ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1024 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΕΣ
ΠΙΕΣΕΙΣ 1013 ΣΤΗ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 04 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 H 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΜΠΟΥΤ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΜΕΛΙΤΑ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΙΔΡΑ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΗΡΕΜΗ
Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 H 5 ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 22.00 5 Η 6. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥ 34.00 5 Η 6. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΤΑΥΡΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΕΛΤΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 H 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ 5 Η 6 ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 26.00 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΕΩΣ
ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 24.00 5 Η 6. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 25.10 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10-10-2014 / 0600 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10-10-2014
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΩΣ 7 ΜΠΟΦΟΡ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ, ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 24 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΜΕΓΙΣΤΗ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 27 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ 3 ΜΕ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 26 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Η ΜΕΓΙΣΤΗ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΟΠΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΒΡΟΧΩΝ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 5 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 19 ΕΩΣ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Η ΜΕΓΙΣΤΗ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΛΙΓΕΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΣΘΕΝΩΝ ΒΡΟΧΩΝ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 20 ΕΩΣ 27 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 2 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΛΙΓΕΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ Η ΜΕΓΙΣΤΗ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 24 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 11-10-2014
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΧΩΡΑ ΑΡΧΙΚΑ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ
ΤΟΠΟΥΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΒΡΟΧΕΣ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΘΥΝΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 4
ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ.

Oρεινή Ναυπακτία με Τζάκι|3Μέρες 2Ατομα 99€|-50%


Τα Σπιτάκια της Ιφιγένειας - Ορεινή Ναυπακτία

Ορεινή Ναυπακτία με 99€ από 198€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών στην Ορεινή Ναυπακτία, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό, στα Σπιτάκια της Ιφιγένειας! Προσφέρεται Παραδοσιακή Πίτα και ένα Μπουκάλι Κρασί κατά την άφιξη! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες το φυσικό τοπίο! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!
€99 από €198 Κέρδος €99 Έκπτωση 50%
Τα Σπιτάκια της Ιφιγένειας - Ορεινή Ναυπακτία
Ορεινή Ναυπακτία


Περισσότερες Προσφορές

Νάουσα με 89€ από 225€ (-60%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 60%)

€89 από €225 -60%
Αρχοντικό Λυδία Λίθος - 3-5 Πηγάδια της Νάουσας
Νάουσα
89€ από 225€ ( Έκπτωση 60%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, στο Αρχοντικό Λυδία Λίθος σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Σπιτικό Πρωινό! Παρέχεται μια δραστηριότητα 2 ωρών από ποταμίσιο ψάρεμα καραβίδας ή ποδηλασία, καθώς και Late check out στις 17:00! Απολαύστε 4 ημέρες το υπέροχο φυσικό τοπίο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

Λίμνη Πλαστήρα με 89€ από 178€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€89 από €178 -50%
Ξενώνας Το Πέτρινο - Λίμνη Πλαστήρα
Λίμνη Πλαστήρα
89€ από 178€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στη Λίμνη Πλαστήρα, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Σπιτικό Παραδοσιακό Πρωινό, στο Ξενώνα Το Πέτρινο! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται σπιτικό λικέρ σε διάφορες γεύσεις ή τοπικό Κρασί για καλωσόρισμα και τα απογευματινά ροφήματα Δωρεάν! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι καθώς και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν την διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύσετε 4 ημέρες ηρεμίας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Ναύπλιο με 48€ από 98€ (-51%) για 2 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 51%)

€48 από €98 -51%
Ignatia Hotel - Ναύπλιο
Ναύπλιο
48€ από 98€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών, μια ανάσα από το Ναύπλιο στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Ν.Κίου, σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ στο Ignatia Hotel! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 2 ημέρες τις ομορφιές της ιστορικής πόλης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

Καϊμακτσαλάν με 199€ από 398€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€199 από €398 -50%
4* Domotel Neve Mountain Resort - Καϊμακτσαλάν
Καϊμακτσαλάν
199€ από 398€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στο 4 αστέρων Domotel Neve Mountain Resort, στο Καϊμακτσαλάν σε δίκλινο δωμάτιο με Παραδοσιακό Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρονται 2 Light Dinner για το σύνολο της διαμονής! Ελεύθερη χρήση του Spa & Fitness Centre για να χαλαρώσετε στην Εσωτερική Θερμαινόμενη Πισίνα, στη Sauna, στο Hammam, στο Jacuzzi, στο Θερμαινόμενο Ποδόλουτρο καθώς και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

Γαλαξείδι με 69€ από 140€ (-51%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 51%)

€69 από €140 -51%
Galaxa Mansion - Γαλαξείδι
Γαλαξείδι
69€ από 140€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στο Γαλαξείδι, σε δίκλινο δωμάτιο με Βιολογικό Πρωινό, στο Galaxa Mansion! Για ένα Παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν την διαμονή τους από Δευτέρα έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στο μαγευτικό Γαλαξείδι! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

Ζαγοροχώρια με 95€ από 190€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€95 από €190 -50%
Αρχοντικό Ζαρκάδα - Ζαγοροχώρια
Ζαγοροχώρια
95€ από 190€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 άτομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ με Παραδοσιακά Εδέσματα στο Αρχοντικό Ζαρκάδα, στα Ζαγοροχώρια! Για ένα παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Καραφάκι Τσίπουρο για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in στις 11:00 και Late check out στις 16:00! Απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στα πανέμορφα και γραφικά Ζαγοροχώρια! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Μαίναλο με 189€ από 380€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+2Παιδιά σε Executive Villa με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€189 από €380 -50%
Nefeles Mainalon Resort - Ορεινή Αρκαδία
Μαίναλο
189€ από 380€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών στην Ορεινή Αρκαδία, σε Executive Villa με Τζάκι και Πλούσιο Πρωινό στο Nefeles Mainalon Resort, στις παρυφές του Μαινάλου με θέα το Ελατόδασος! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο, 2 εισιτήρια για το Σπήλαιο του Κάψια, επίσκεψη σε τοπικό Βιολογικό Οινοποιείο και χρήση ποδηλάτων για βόλτα στο Μαίναλο! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

Αριδαία με 89€ από 180€ (-51%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα σε δίκλινο δωμάτιο με Υδρομασάζ - Χαμάμ και Πρωινό

(Έκπτωση 51%)

€89 από €180 -51%
Lidra Hotel - Αριδαία
Αριδαία
89€ από 180€ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Υδρομασάζ - Χαμάμ και Πρωινό στην Αριδαία μια ανάσα από τα Λουτρά Πόζαρ, στο Lidra Hotel! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Late check out στις 20:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

Καλάβρυτα με 99€ από 198€ (-50%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+Παιδί σε Μεζονέτα με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€99 από €198 -50%
Όνειρο Hotel & Spa Ζαχλωρούς - Ζαχλωρού Καλαβρύτων
Ζαχλωρού Καλαβρύτων
99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στη Ζαχλωρού Καλαβρύτων, σε Μεζονέτα με Jacuzzi και Τζάκι με Πρωινό, στο Όνειρο Hotel & Spa! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες το όμορφο φυσικό τοπίο της περιοχής! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Τρίκαλα Κορινθίας με 115€ από 230€ (-50%) για 3 ή 4 Ημέρες για 2 Άτομα σε Junior Suite με Τζάκι και Πρωινό+Δείπνο

(Έκπτωση 50%)

€115 από €230 -50%
Ξενώνας Χελυδορέα - Τρίκαλα Κορινθίας
Τρίκαλα Κορινθίας
115€ από 230€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στα Τρίκαλα Κορινθίας, σε Junior Suite με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ στο Ξενώνα Χελυδορέα! Για ένα Παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink και ένα Πλήρες Δείπνο για το σύνολο της διαμονής! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Καλαμάτα με 279€ από 780€ (-64%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+2Παιδιά με Ημιδιατροφή σε Double Guestroom, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 64%)

€279 από €780 -64%
4* Grecotel Filoxenia Hotel - Καλαμάτα
Καλαμάτα
279€ από 780€ ( Έκπτωση 64%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, στο 4 αστέρων Grecotel Filoxenia Hotel με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε Double Guestroom στην Καλαμάτα! Ελεύθερη χρήση της Πισίνας και του Γυμναστηρίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Λίμνη Τριχωνίδα με 99€ από 200€ (-51%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα σε Πέτρινο Σαλέ με Πρωινό

(Έκπτωση 51%)<