Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Νίκος Σπανός - Νίκος Ζαφρανάς - Canciones Populares

Δείτε τις εκδηλώσεις του Floral

Σάββατο 24 Νοεμβρίου, 22:00
Lindy hop dance event
The Hoppers Meet!

To Floral σας προσκαλεί στο τρίτο χορευτικό ραντεβού συσπείρωσης των απανταχού ρετρολάγνων.
Μια ακόμη μουσικοχορευτική swing βραδιά με τραγούδια και ατμόσφαιρες από τις αγαπημένες δεκαετίες των '20, '30 & '40, αυστηρά για χορό.
Mε τις μουσικές του Dj Fellow Hopper και
Special guest τον JoePe (Retrosexual Vintage Shop).
Σας περιμένουμε!
Κυριακή 25 Νοεμβρίου, 21:00
Παρουσίαση/Live

Το 3pointmagazine.gr παρουσιάζει:
"Μην περιμένεις νέα από τον πόλεμο"με τον Βαγγέλη Μαρκαντώνη Live
Το νέο διαδικτυακό περιοδικό 3pointmagazine.gr διοργανώνει το πρώτο του event, με προσκεκλημένο τον τραγουδοποιό Βαγγέλη Μαρκαντώνη. Το 2004, όταν κυκλοφόρησε ο δίσκος "Μην περιμένεις νέα από τον πόλεμο" του συγκροτήματος Ανοιχτή Θάλασσα, ακουγόταν πιθανώς εκτός κλίματος: ήταν η εποχή των Ολυμπιακών Αγώνων, του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, της "ανάπτυξης". Όμως ο βασικός συνθέτης και ερμηνευτής του σχήματος, Βαγγέλης Μαρκαντώνης, τραγουδούσε ήδη ότι "όλα εδώ κάτω δουλεύουνε σωστά / μα όλα εδώ κάτω κοντεύουνε να σπάσουν".
Σήμερα, οκτώ χρόνια μετά, οι στίχοι μοιάζουν με εκπληρωμένη προφητεία. Ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης επιχειρεί μία τελείως νέα ματιά στον δίσκο, σε μία ζωντανή, ακουστική βραδιά, καλεσμένος του διαδικτυακού περιοδικού 3pointmagazine.gr.
Πέμπτη 29 Νοεμβρίου, 22:00
Live Black Cats Society Live

Οι Black Cats Society είναι ενα νεοσύστατο σχήμα. Mια μουσική κολεκτίβα που αποτελείται απο τον Κώστα Γιαξόγλου στα πλήκτρα, τον Μάριο Βαληνάκη στο alto σαξόφωνο, τον Γρηγόρη Ασημακόπουλο στο τενόρο σαξόφωνο, τον Στάθη Παρασκευόπουλο στο κόντρα μπάσο και τον Χρήστο Κωνσταντινίδη στα τύμπανα. Παίζουν boogaloo, afro beat και hard bop διασκευές και originals δημιουργώντας groovy διάθεση που ξεσηκώνει για χορό.
Είσοδος: 5€
Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, 22:00
Live Human Touch Live

Οι Hman Touch, μετά απο έντεκα χρόνια ζωής, αποτελούν πλέον ένα απο τα πιο γνωστά και αναγνωρισμένα συγκροτήματα της χώρας μας. Ο David Lynch, ο Σταύρος Λάντσιας κι ο Γιώτης Κιουρτσόγλου, έχοντας αποκτήσει τη δική τους ξεχωριστή ταυτότητα στον χώρο της μουσικής, κινούνται σ'ένα ευρύ φάσμα ρυθμών και ηχοχρωμάτων. Η μουσική τους, μέσα απο την ποικιλία οργάνων που παίζει ο καθένας, άμεση και επικοινωνιακή, συμπαρασύρει τον ακροατή γεμίζοντάς τον εικόνες και συναισθήματα. Κάθε τους εμφάνιση έχει ένα ξεχωριστό χαρακτήρα λόγω της ελευθερίας που νιώθουν μεταξύ τους να ταξιδεύουν μέσα απο τον αυθορμητισμό… και ξέρουν να το μοιραστούν.
Είσοδος: 5€
Σάββατο 1 Δεκεμβρίου, 22:00
Live Penny & the Swingin' Cats

Οι Penny & the Swingin' Cats επιστρέφουν στο αγαπημένο τους στέκι δίνοντας την εκκίνηση ενός γιορτινού μήνα με πολύ ενδιαφέρουσα συνέχεια!
Το συγκρότημα "Penny & the Swingin' Cats" ξεκίνησε την δράση του, την περίοδο 2009-2010. Έχει πραγματοποιήσει ζωντανές εμφανίσεις σε πολλά μουσικά στέκια της Αθήνας και εκτός Αθηνών. Σημαντική στιγμή για το συγκρότημα αποτέλεσε η ζωντανή εμφάνιση της 18ης Μαρτίου 2010 στον πολυχώρο Gagarin, ανοίγοντας το πρόγραμμα του Marc Almond, καθώς και η ζωντανή εμφάνιση της 26ης Απριλίου στην εκπομπή "Ράδιο Αρβύλα". Το συγκρότημα παρουσιάζει μια παράσταση μουσικού αλλά και χορευτικού ενδιαφέροντος, διασκευάζοντας γνωστά ξένα και ελληνικά κομμάτια στο ανάλογο ύφος της ρετρό cabaret και όχι μόνο αισθητικής, μπολιασμένη με νεανική φρεσκάδα και ενέργεια.
Είσοδος: 5€
FLORAL: Θεμιστοκλέους 80, 106 81 Εξάρχεια / τηλ: 210 3800070 / fax: 210 3800071 / email: info@floralcafe.gr

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ

ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΑΖΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ
ΑΠΟ ΤΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΔΟΥΝΑΒΕΩΣ, Τόμοι Β1, Β2

Το Χρονικό της ανάπτυξης του ελληνικού επαγγελματικού θεάτρου στο ευρύτερο πλαίσιο της Ανατολικής Μεσογείου, από την ίδρυση του ανεξάρτητου κράτους ώς τη Μικρασιατική Καταστροφή. Τόμοι Β1-Β2: «Σημαιοφόροι ιεραπόστολοι του εθνισμού...», 1876-1897
Ο Τόμος Β΄ συνεχίζει τη δημοσίευση των πορισμάτων του σχετικού με την ιστορία του νεοελληνικού θεάτρου ερευνητικού προγράμματος που διεξάγεται στο Ινστιτούτο Μεσογειακών Σπουδών του Ρεθύμνου από το 1988, κάτω από τη διεύθυνση του συγγραφέα. Στις δυόμισι χιλιάδες ελληνόφωνες παραστάσεις του πρώτου τόμου, έρχονται τώρα να προστεθούν άλλες δεκατρεισήμισι χιλιάδες, για να οδηγήσουν τη διερεύνηση της δραστηριότητας των εγχώριων επαγγελματιών της σκηνής ως το τέλος του 19ου αιώνα.
Tο Χρονικό που προκύπτει από τη σύνθεση όλων αυτών των στοιχείων σε μια ενιαία αφήγηση καταγράφει την πρώτη ακμή του νεοελληνικού θεάτρου, κατά τους χρόνους της πρώιμης προσπάθειας αστικού εκσυγχρονισμού της χώρας κάτω από την ηγεσία του Χαρίλαου Τρικούπη. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στην ανανέωση του δραματολογίου με τη βοήθεια της μεγάλης ηθογραφικής επανάστασης στις τάξεις των εγχώριων συγγραφέων και των προσπαθειών υπέρβασης των πρώτων λαογραφικών αναζητήσεων για την πραγματοποίηση κάποιων τολμηρών πειραματισμών στο χώρο της αστικής ηθογραφίας. Σημαντικό στοιχείο της ακμής αυτής αποτελεί και η ενηλικίωση της τέχνης του εγχώριου ηθοποιού, με την εγκαθίδρυση, από τη μια μεριά, του συστήματος του βεντετισμού και με την παράλληλη εμφάνιση μιας πρώτης σειράς θεωρητικών κειμένων για την υποκριτική. Αναπόσπαστο μέρος της άνθησης αποτελεί και η ανάπτυξη των λαϊκών θεαμάτων της Παντομίμας, του Φασουλή και του Καραγκιόζη, η δραστηριότητα των οποίων ενσωματώνεται για πρώτη φορά εδώ στο σύνολο της ιστορίας του θεάτρου. Πεδίο γόνιμης σύνθεσης όλων των παραπάνω διεργασιών αναδείχτηκε τελικά το πανελλήνιο αίτημα για την ίδρυση Εθνικού Θεάτρου, ένα κίνημα που πέρασε στο στάδιο της πραγμάτωσης πριν κλείσει ο αιώνας.
Μαζί με την έντυπη έκδοση του τόμου, παραδίδεται στον αναγνώστη και ένα πλήρες παραστασιολόγιο σε ηλεκτρονική μορφή. Το παραστασιολόγιο περιλαμβάνει και ολόκληρη την ύλη του πρώτου τόμου, έτσι ώστε οι ενδιαφερόμενοι να έχουν σε εύχρηστο σχήμα το σύνολο των δεκαέξι περίπου χιλιάδων γνωστών επαγγελματικών εκδηλώσεων του 19ου αιώνα, προκειμένου να το αξιοποιήσουν στις έρευνές τους.
ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ
ISBN 978-960-524-379-1 | 20 X 28 εκ. | 1020 σελ. | σετ 2 τόμων

Μπορείτε να δείτε όλες τις εκδόσεις των Π.Ε.Κ. στη σειρά Ιστορία του Θεάτρο

Πρόσφατα κυκλοφόρησε επίσης το 1ο τεύχος του νέου περιοδικού για το αρχαίο θέατρο «ΛΟΓΕΙΟΝ»
ΛΟΓΕΙΟΝ
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ

Τεύχος 1 (2011)
Εκδοτική επιτροπή: Γ. Μ. Σηφάκης, D. Haas, Ι. Κωνσταντάκος, Σ. Πατσαλίδης, Θ. Κ. Στεφανόπουλος, Θ. Χατζηπανταζής
Υπεύθυνος έκδοσης: Σ. Τσιτσιρίδης

Στο Λογείον: περιοδικό για το αρχαίο θέατρο, δημοσιεύονται πρωτότυπες επιστημονικές εργασίες, οι οποίες αναφέρονται σε όλες τις όψεις του αρχαίου ελληνικού και ρωμαϊκού θεάτρου και δράματος, στην πρόσληψή του από το νεότερο θέατρο, τη λογοτεχνία, τον κινηματογράφο και τις άλλες τέχνες, καθώς και στη σύγκριση του με το θέατρο άλλων περιόδων και γεωγραφικών περιοχών.
ISSN : 2241-2417

Μελομακάρονα… στα γρήγορα

Μελομακάρονα… στα γρήγορα 
Έρχονται οι γιορτές αλλά κι εμείς είμαστε εργαζόμενοι και τα κάνουμε όλα με την ψυχή στο στόμα. Νιώστε κι εσείς γιορτινά, κάντε την κουζίνα σας να “μυρίσει” Χριστούγεννα”, χωρίς όμως να “πνιγείτε” στις δουλειές. Να μια εύκολη συνταγή για μελομακάρονα που θα εντυπωσιάσει τους δικούς σας ανθρώπους.
Δελφοί: 39€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό στον ομφαλό της Γης

Δελφοί: 39€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό στον ομφαλό της Γης. Μοναδική προσφορά για να ξεφύγετε από το άγχος της πόλης, αποκτήστε την τώρα και χαλαρώστε, διασκεδάστε με δεκάδες δραστηριότητες!

Δελφοί: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό στον ομφαλό της Γης

Δελφοί: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό στον ομφαλό της Γης. Μοναδική προσφορά για να ξεφύγετε από το άγχος της πόλης, αποκτήστε την τώρα και χαλαρώστε, διασκεδάστε με δεκάδες δραστηριότητες!

Χανιά: 60€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό

Χανιά: 60€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό . Είτε κάνετε ταξιδάκι αναψυχής είτε για επαγγελματικούς λόγους, είναι η ιδανική επιλογή. Στο κέντρο των Χανίων, όμορφο, με όλες τις ανέσεις και σε καταπληκτική τιμή!

Ορεινή Κορινθία - Καστανιά :129€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό

Ορεινή Κορινθία - Καστανιά :129€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Όμορφες,παραδοσιακές γιορτές , σε ένα πανέμορφο τοπίο! Ιδανικό ορμητήριο για την εξερεύνηση της γύρω περιοχής!

Αράχωβα: 149€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα στο Likoria Hotel με πρωινό

Αράχωβα: 149€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα στο Likoria Hotel με πρωινό. Ζήστε τη μαγεία του πιο must προορισμού του χειμώνα, με μια καταπληκτική προσφορά, σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο σε μοναδική τιμή!

Το λεβεντοπαιδο - Γιαννης Καλατζης

Επίθεση στην κυβέρνηση από τον Ψωμιάδη για άγνοια των προβλημάτων των πολιτών - Μηνιαία δόση μέχρι 200 ευρώ για τους υπερχρεωμένους δανειολήπτες

Δεν αντέχω άλλο μάνα...
Και η Νέα Δημοκρατία γνώρισε τη μήνιν των ομολογιούχων που έχασαν τα χρήματά τους

"Δεύτε τελευταίον ασπασμό" στα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχ

Τον "έφαγε" το παράνομο sex σε κοινή διαδικτυακή θέα

Γυρίζει σελίδα η Μαρία

Το κάπνισμα στο αυτοκίνητο εγγυμονεί κινδύνους για τα συνεπιβαίνοντα παιδιά

Ο κατήφορος των υποβαθμίσεων της Γαλλίας μόλις έχει ξεκινήσει

"Υπόθεση Δουρή" στο Κιλκίς

Επίθεση στην κυβέρνηση από τον Ψωμιάδη για άγνοια των προβλημάτων των πολιτών

Το πανάκριβο δώρο του Μιχάλη στη Ζέτα

Μήπως μας κοροϊδεύει;

Μηνιαία δόση μέχρι 200 ευρώ για τους υπερχρεωμένους δανειολήπτες

Ποιό είναι το πρόβλημα στη σχέση της Παπαρίζου με τον Καψάλη;

Λάθος το έτος γέννησης του Ιησού, υποστηρίζει ο Πάπα

Μήνυμα πως θα υπάρξει και επόμενη φορά, αλλά θα είναι μοιραία, έστειλαν οι βομβιστές στην εισαγγελέα

Τα φάρμακα συνταγογράφηκαν τον Σεπτέμβριο, η χορήγησή τους έγινε τον Αύγουστο!!

"Εντός εκτός" τα έσοδα από το φυσικό αέριο από το μνημόνιο για την Κύπρο

Απ΄τα έδρανα και το βήμα της Βουλής σε κουζίνα γερμανικού εστιατορίου...

Παναγιώταρος: Μετά το ΣΥΡΙΖΑ θα κυβερνήσει η Χρυσή Αυγή

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ PIAZZA del POPOLO

PIAZZA del POPOLO
Σε ποιον παραδίδει το Υπουργείο Εσωτερικών ο Ευριπίδης Στυλιανίδης
Ψηφίζουν στην Ροδόπη τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοινώθηκε η οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ

Στο αυτόφωρο ο ιδιοκτήτης του R Channel γιατί αρνήθηκε έλεγχο του ΣΔΟΕ

Δυναμικές κινητοποιήσεις των φαρμακοποιών

Ποια επισκέφθηκε το περίπτερο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ στην Philoxenia και έκλεψε τις καρδιές όλων;

Επιστολή Δημάρχου Κομοτηνής στο Υπουργείο για την Κοινωφελή Εργασία

Κατάληψη της Διεύθυνσης Διοικητικού της ΠΕ Ροδόπης από εργαζομένους

Έξω φρενών τα στελέχη της ΝΔ στην Θράκη με τον Αλέκο Δερμεντζόπουλο

Ο Σταύρος Βαβίας στο Ράδιο Έβρος (ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ)

Πληρώνονται οι εργαζόμενοι στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

Και γαμώ τις παρεμβάσεις στην τρόικα

Συλλήψεις στην Κομοτηνή για αγορά και πώληση ηρωίνης

Συλλαλητήριο ΑΔΕΔΥ Ξάνθης ενάντια στα νέα αντιλαϊκά μέτρα

Ο Μανώλης Φάμελλος live στην Κομοτηνή

Σύλληψη 52χρονου στον Έβρο για οφειλές 1,5 εκ. ευρώ προς το δημόσιο

Ο Αχμέτ Χατζηοσμάν στο πλευρό των εργαζομένων στα πεντάμηνα

Ο Γενικός Γραμματέας της ΑΔΕΔΥ στην Ξάνθη

Θανατηφόρο τροχαίο στην Κάριανη Καβάλας

Την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜ-Θ

Στον εισαγγελέα Καβάλας 18χρονος με μισό κιλό κάνναβης

Σεμινάριο στο Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης

Πρόγραμμα μέτρησης της οστικής πυκνότητας από το Δήμο Δράμας

Ούτε οι ασφαλιστικές εισφορές πληρώθηκαν για τους «πενταμηνίτες» του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας

Συνάντηση ΔΗΜΑΡ Ροδόπης με τον Δήμαρχο Κομοτηνής

"Και γιατί να μην φύγει η Ελλάδα από την ευρωζώνη;"

Οι Βαυαροί επιμένουν: Και γιατί να μην φύγει η Ελλάδα από την ευρωζώνη;
Οι βρεφονηπιακοί σταθμοί μεγαλώνουν παχύσαρκα παιδιά!

Διακοπή δρομολογίων στο ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης λόγω έλλειψης… καυσίμων

Η “σίγουρη” αποτυχία της Συνόδου Κορυφής

Η ανεργία “σαρώνει” τον ιδιωτικό τομέα

«Λουκέτο» στο κολυμβητήριο του Ζαππείου

Ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνά ήδη. Τη… μισή Αθήνα

Σπάει ταμεία το θεατρικό έργο για τον Στρος-Καν (photos)

Αμπντούν: Μεγάλος αμυντικός ο Μανωλάς

Ηχηρή καμπάνα από διεθνείς εκκλησιαστικές οργανώσεις για την κατάσταση στην Ελλάδα

Οι γερμανικές αμφιβολίες απειλούν το ευρώ

Οι γερμανικές αμφιβολίες απειλούν το ευρώ
Μια χρονιά για γερά νεύρα
Ισπανοί επενδυτές αναζητούν καταφύγιο
Η διελκυστίνδα ευρώ-δολαρίου
Για την Ελλάδα, η Ευρώπη θα πρέπει να ακούσει το ΔΝΤ
Σαν χάρτινος πύργος κατέρρευσε η αισιοδοξία της κυβέρνησης, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ
Βομβιστική επίθεση στην κατοικία της προέδρου Εφετών
Νέες περικοπές στις δαπάνες της Βουλής ανακοίνωσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης
Εισαγγελική παρέμβαση στο ΑΠΘ για τον ξυλοδαρμό στη Θεολογική Σχολή
Μήνυμα στα Σκόπια η έκθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τη διεύρυνση
Την Κυριακή αποφασίζουν οι εισαγγελείς για τις κινητοποιήσεις τους
Εκτροπή κυκλοφορίας στην ΕΟ Αθηνών-Λαμίας στο ύψος του Αγ.Κωνσταντίνου
Στον εισαγγελέα την Παρασκευή ο άντρας που απειλούσε με εμπρησμό το Ταμείο Παρακαταθηκών
Αναζητούν κοινή θέση Παρίσι-Βερολίνο
Μπόφινγκερ: «Διψήφιο αριθμό δισ. έχει κερδίσει η Γερμανία από την ευρωκρίση»
Στουρνάρας: Μας χωρίζουν 10 δισ. ευρώ από τη συμφωνία
Η ΕΕ ενισχύει τα Κατεχόμενα με 27,2 εκατ. ευρώ
Κύπρος: «Κλείδωσε» η συμφωνία για το μνημόνιο
Ρ. Μπρούντερλε: «Η διάσωση της Ελλάδας θα κοστίσει χρήματα στον Γερμανό φορολογούμενο»
Περικοπές έως και 30% σε ειδικά μισθολόγια και ΔΕΚΟ
Ελληνικά Πετρέλαια: Καθαρά κέρδη 93 εκατ. ευρώ
Φουρλής: 48ωρη απεργία εργαζομένων στα ΙΚΕΑ
ΕΛΠΕ: Στα 63 εκατ. τα αναπροσαρμοσμένα κέρδη Q3
Υπηρεσία G-Service laptop από το Δίκτυο Γερμανός
ΟΤΕ: Ως τις 30/11 οι αιτήσεις για την εθελουσία
ΟΛΠ: Αύξηση κερδών 22,5% στο εννεάμηνο
Rilken: Εγκριση στην εξαγορά από Henkel
Μάρακ: ''Συμφωνία Εξυγίανσης'' με πιστωτές
Εκτός της Cyprus Popular Bank ο Δ. Σπανοδήμος

Ο Μουρούτης "διόρθωσε" τον Χατζηνικολάου

Ο Μουρούτης “διόρθωσε” τον Χατζηνικολάου. “Διάλογος” στο Twitter
Για απάτη με 200.000 συνταγές κάνει λόγο ο ΕΟΠΥΥ!

Ο Ολυμπιακός βρήκε τον εαυτό του

Καραμπόλα 150 αυτοκινήτων στο Τέξας με δύο νεκρούς (video)

TEDx Athens 2012: The Ones Who Do…
 
Γιούνκερ: Τη Δευτέρα πρέπει να αποφασίσουμε για την Ελλάδα
Δύο νεκροί στο Αφγανιστάν από επίθεση καμικάζι

Καταγγελίες Χατζηαποστόλου για Πιλάβιο, Σαρρή!

Το χρονοδιάγραμμα εκταμίευσης της δόσης

Συνομιλία Μέρκελ – Ολάντ για την Ελλάδα

Real.gr

Σκληρό παζάρι στις Βρυξέλλες - Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις
Σαμαράς στη Σύνοδο: «Χτυπηθήκαμε από πυρηνική βόμβα»

Ασφυκτικό «πρέσινγκ» στην κυβέρνηση και αριστερή «λύση» από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Π. Κουκουλόπουλος οδηγεί το ΠΑΣΟΚ στο Συνέδριο

Το «άγριο ψαλίδισμα» στα ειδικά μισθολόγια

«Light» περικοπές στα προνόμια των βουλευτών

«Εθνική Επιτροπή Διαλόγου για την ανασύνθεση της κεντροαριστεράς»

Το Μινιόν γίνεται... Υπουργείο

Σοκάρει η Emma Stone με το «sex tape» της

Ιράν: Η εκεχειρία «δείχνει» την αδυναμία του Ισραήλ

Το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης διακόπτει τα δρομολόγια στο νομό

Ισραήλ: Συνελήφθη ύποπτος για την έκρηξη στο Τελ Αβίβ

Νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα

«Στενοχωρηθήκαμε για τη διαφορά»

Χρησιμοποιούν το… ψάρεμα ως θεραπεία

Αίρει το εμπράργκο σε βρετανικό κρέας η Ρωσία

"Ναυάγιο" στη Σύνοδο Κορυφής

Microsoft: Νέες φήμες για υπηρεσία τηλεόρασης

Το χρονοδιάγραμμα εκταμίευσης της δόσης

Το χρονοδιάγραμμα εκταμίευσης της δόσης
Συνομιλία Μέρκελ – Ολάντ για την Ελλάδα

Κορυφώνονται οι ζυμώσεις στο ΠΑΣΟΚ

Οι Βρυξέλλες δεν μπορούν να βγάλουν άκρη με την… ΚΑΠ

Μπαρτζώκας: Κάναμε μία πειστική εμφάνιση

Έκοψαν το ρεύμα σε σπίτια και καταστήματα του Δενδροποτάμου!

Πήρε εκδίκηση, πάει για πρωτιά ο Ολυμπιακός

Ρότσα: Μπορεί να κάνει το θαύμα ο Παναθηναϊκός
 
Αλαφούζος: Πειραγμένα τα ζάρια στην Ελλάδα
Στουρνάρας: Δέκα δισ. ευρώ η διαφορά για τη συμφωνία

Μαθήματα δημοσιονομικού γκρεμού από την κρίση της ευρωζώνης

Μαθήματα δημοσιονομικού γκρεμού από την κρίση της ευρωζώνης
Δεδομένου ότι η προθεσμία για την αποτροπή του δημοσιονομικού γκρεμού πλησιάζει, οι φορείς χάραξης πολιτικής των ΗΠΑ μπορεί να θέλουν να μάθουν μερικά μαθήματα από τον τρόπο που οι αρχές της ευρωζώνης διαχειρίστηκαν την κρίση τους. Ας εξετάσουμε τέσσερις. 
Συνέχεια

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Greek Alert

Greek Alert
Κωνσταντίνος Στυλιανού - Κατά Μέτωπον
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ : Το μνημόνιο «Κοσσοβοποιεί» τη Θράκη κι ο Αβραμόπουλος το επιβεβαιώνει !!!

Πώς η CIA έκανε πρωθυπουργό τον Καραμανλή

Όνειρα και εκδοχές.

ΜΕ ΗΘΙΚΟ ΑΤΣΑΛΙ

Ο Ράμα στην Αθήνα την Κυριακή - Ετοιμάζει "γλέντι" για την 100η επέτειο της Ανεξαρτησίας της Αλβανίας!

Παναγιώταρος: Ο Πύρρος Δήμας μας κάνει περήφανους!

Today at InfognomonPolitics

Today at InfognomonPolitics
Ειρήσθω Τα «κίνητρα» & το Κουρδικό
Τα νεκρά παιδιά της Γάζας

Οδηγούν την Αργεντινή σε νέο default

Συρία: Σφοδρές μάχες μεταξύ ισλαμιστών και Κούρδων μαχητών στο Ρας Αλ-Αιν (Σερεκανιγιέ)

Το λάδι το δικό μας

«Αντάρτες» σε τεθωρακισμένα οχήματα και άρματα μάχης επιτέθηκαν στους Κούρδους στη Συρία

Σήμερα η παρουσίαση του βιβλίου του Αντιπτεράρχου κ. Μπαλέ "Παρακαταθήκες Αετών"

Τι τα θέλει τα "Patriot" η Τουρκία;

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΖΗΤΑ ΕΠΑΝΑΧΟΡΗΓΗΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΕ 50.000 ΑΠΕΛΑΘΕΝΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

Γ. Λιλλήκας-Κοινότητα Ελλήνων πολιτών Κύπρου

«Γαργάρα» η μελέτη για σύνδεση μεταλλαγμένων – καρκίνου

Crise en Grèce : Bonne presse

Αναβίωση της κατασκευής του αγωγού Ιράν-Ιράκ-Συρία

Gaza Crisis Reveals Israel Is Talking

Ρωσο - γερμανική ενεργειακή συμμαχια

Η Τουρκία κορυφαία παραγωγός οπίου

Το ΝΑΤΟ ενισχύει την ασφάλεια της Αλβανίας και τις ένοπλες δυνάμεις

ΡΩΣΙΑ- ΚΙΝΑ Στρατιωτική συνεργασία και προβλήματα

Ποιος φταίει για την γενιά των 450 ευρώ...

Turkey Finds It Is Sidelined as Broker in Mideast

Τουρκία: Δικαίωση για κρατούμενους - απεργούς πείνας που κακοποιήθηκαν

Βορειοηπειρωτικό και Χρυσή Αυγή

Το απάνθρωπο πρόσωπο της κρίσης

Ψαλιδίζονται και άλλο τα προνόμια των βουλευτών
Ο Ολυμπιακός "ήπιε" μονορούφι την Εφές Πίλσεν

Αιφνίδια παραίτηση του αντιπρύτανη του ΕΜΠ

Στα δέκα δισ. ευρώ οι διαφορά για την τελική συμφωνία επί του χρέους

Νίκη στο Λονδίνο, στέλνει τον Παναθηναϊκό στους 32 του Europa League

Με ένα βίντεο οι Πορτογάλοι βάζουν τα πράγματα στην θέση τους

Το απάνθρωπο πρόσωπο της κρίσης

Χάθηκε το μέτρο από τον Τατσόπουλο που με τις δηλώσεις που ευτελίζει το θεσμό του βουλευτή και του Κοινοβουλίου

Στον δρόμο που χάραξε η Ελλάδακαι η Κύπρος που μπαίνει σε μνημόνιο


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ

Διαβάστε σήμερα στην καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα «Ελεύθερη Ζώνη» (www.elzoni.gr):
ΕΛΣΤΑΤ: Στο ίδιο έργο θεατές περισσότερα…

Ελεύθερη Ζώνη

Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα.
Βησσαρίωνος 3-5, Αθήνα

Τηλ. 210-3643601

Σήμερα στο e-Pontos...

Σήμερα στο e-Pontos...
ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ Τ.Ε.Ι. ΚΑΒΑΛΑΣ
Θεσσαλονίκη: Τριήμερο επιστημονικό συνέδριο για τον προσφυγικό ελληνισμό στην Καλαμαριά

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ"

ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΡΩΜΝΑΙΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

2ο Συνεπάντεμαν Ποντιακών Σωματείων Ν. Κιλκίς