Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 23.00 - SKAI - "ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ"

Πότε και πώς τελειώνει μία οικονομική κρίση; Η Ελλάδα έχει και στο παρελθόν ζήσει δραματικές οικονομικές στιγμές, έχει χάσει την κυριαρχία, την υπόστασή της ακόμη και εδάφη της. Όμως όλες οι κρίσεις κάποτε τελείωσαν και η Ελλάδα δεν έπαψε να υπάρχει. Την Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012 στις 23.00 ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ και η Σοφία Παπαϊωάννου ερευνούν ποιες είναι οι ιστορικές προϋποθέσεις που απαιτούνται για να βγει η χώρα από την κρίση. Με την βοήθεια Πανεπιστημιακών ιστορικών η εκπομπή ξεκινά από την έξοδο της χρεοκοπίας του Τρικούπη και φτάνει μέχρι την έξοδο από την χειρότερη οικονομική καταστροφή της χώρας μας μετά τον πόλεμο του 1940, την κατοχή και τον εμφύλιο σε μία προσπάθεια να αναδειχθούν οι σημαντικές ομοιότητες αλλά και διαφορές με το σήμερα. Πότε ο κόσμος καταλαβαίνει ότι η κρίση τελειώνει; Τι αλλαγή έχει συμβεί στην οικονομία και πως βιώνουν την έξοδο από την κρίση οι Έλληνες; Ακόμη, η Σοφία Παπαϊώαννου ερευνά πώς οι οικονομικές κρίσεις επηρεάζουν τον πολιτικό βίο της χώρας αλλά και σε ποια χρονική στιγμή της οικονομικής κρίσης πρέπει να περιμένει κανείς την εμφάνιση νέων πολιτικών σχημάτων. Τι είναι αυτό που βοήθησε τους Έλληνες να παλέψουν να βγουν από την κρίση και όχι μόνο να επιβιώσουν αλλά να ζήσουν και στιγμές μεγάλης ανάκαμψης στη νεότερη ιστορία τους; Ποιος ο ρόλος των ξένων στην ανάκαμψη της χώρας αλλά και πως οι εξωτερικοί παράγοντες παίζουν δραματικό ρόλο στην οικονομική ιστορία της χώρας μας; Για πρώτη φορά ιστορικοί από ολόκληρο το φάσμα του ακαδημαϊκού χώρου απαντούν στα καίρια ερωτήματα μέσα από μία μεγάλη έρευνα στην νεότερη ελληνική ιστορία για όσα απαιτούνται, χρειάζονται και οι ιστορικοί συμφωνούν ότι θα βοηθήσουν στο να έρθει το τέλος της οικονομικής κρίσης.

Πρόγραμμα των εκδηλώσεων | ΙΟΥΝΙΟΣ 2012

5/6/1967 - ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΕΞΙ ΗΜΕΡΩΝ

Εκδόσεις Κέδρος | τα νέα μας

Τζωρτζίνα Ξένου -
Μαρίζα Σουμπασάκη

Γεννημένη νικήτρια

μαρτυρία
σελ.: 448
ISBN: 978-960-04-4291-5

Δημήτρης Σωτάκης
Ο θάνατος των ανθρώπων

ελληνική πεζογραφία
σελ.: 304
ISBN: 978-960-04-4285-4

Γιάννης Γρηγοράκης
Η καταιγίδα έρχεται συνέχισε να τρέχεις

πολιτικό-αστυνομικό μυθιστόρημα
ελληνική πεζογραφία
σελ.: 336
ISBN: 978-960-04-4272-4

Μαρία Πετρίτση
Μιράντα Μέρες και νύχτες μιας παρέας

ελληνική πεζογραφία

σελ.: 424
ISBN: 978-960-04-4292-2

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ-
ΜΑΡΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Ένα κουκούτσι στο στρατό του Μεγαλέξανδρου

αναθεωρημένη έκδοση
παιδικό, από 13 ετών
ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΥΚΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ 2002

σελ.: 312
ISBN: 978-960-04-4295-3

προτάσεις
26η Εκθεση Βιβλίου Πειραιάς (Πασαλιμάνι) 8 - 24 Ιουνίου 2012 περίπτερο 34-35

Ξεκινά η έκθεση βιβλίου Πειραιά, στο Πασαλιμάνι!
Από την Παρασκευή 8 ως την Κυριακή 24 Ιουνίου, σας περιμένουμε με χαρά στο περίπτερο 34-35.
ωράριο λειτουργίας:
κάθε μέρα 19:00 - 23:00
νέα
Επτά βιβλία μας περιλαμβάνονται στις βραχείες λίστες των Λογοτεχνικών Βραβείων του περιοδικού
ΔΙΑΒΑΖΩ

Στην άκρη του κόσμου του Γιώργου Ξενάριου Στην κατηγορία ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ Νερό του Κώστα Παπαγεωργίου Στην κατηγορία ΔΙΗΓΗΜΑ Καρναβαλιστής της Βερονίκης Δαλακούρα και
Κρούσμα του Δημήτρη Κοσμόπουλου

Στην κατηγορία ΠΟΙΗΣΗ Μανχάταν-Μπανγκόκ του Γιώργου Βέη Στην κατηγορία ΔΟΚΙΜΙΟ-ΜΕΛΕΤΗ Δεν είμαι τέρας, σου λέω! της Παναγιώτας Πλησή (εικονογράφηση: Σοφία Παπαδοπούλου)
Στην κατηγορία ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ Μικρόκοσμος του Γιώργου Παναγιωτάκη
Στην κατηγορία ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ
Συγχαρητήρια σε όλους τους συγγραφείς για τη διάκριση αυτή, και ευχές για καλή επιτυχία.
Τα βραβεία θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012
Ακόμη, με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ο Δήμαρχος Ανδρου κος Γιάννης Γλυνός ανακοίνωσε τη θεσμοθέτηση ενός βραβείου στη μνήμη του συγγραφέα Νίκου Θέμεληγια βιβλίο μαρτυρίας,
βιογραφίας ή μελέτης.
Οι εκδόσεις Κέδρος θα προσφέρουν στον νικητή βιβλία αξίας 500€.

Ενημέρωση από την Ελληνική Ένωση για τη Μουσική Εκπαίδευση

Ενημερωτικό Δελτίο της Ε.Ε.Μ.Ε. Ιούνιος 2012
Τα νέα μας
Οι εγγραφές στο 30ο Παγκόσμιο Συνέδριο της ISME, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 15-20 Ιουλίου 2012, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία.
Φροντίστε έγκαιρα την εγγραφή σας στο συνέδριο για συμμετάσχετε και εσείς σε αυτό το μοναδικό και πολύ σημαντικό γεγονός στον τομέα της Μουσικής Εκπαίδευσης και Μουσικής Παιδαγωγικής.
5 ημέρες θα είναι η διάρκεια του συνεδρίου, το οποίο ξεκινά με μια εξαιρετική τελετή έναρξης διοργανωμένη από την ΕΕΜΕ και κλείνει με την τελετή λήξης οργανωμένη από την Ένωση της Βραζιλίας σαν διοργανώτρια χώρα του επόμενου συνεδρίου της ISME 2014
κεντρικοί ομιλητές θα είναι έλληνας συνθέτης Νίκος Κυπουργός,ο εθνομουσικολόγος John Baily από την Αγγλία και ο μουσικοπαιδαγωγός Miguel Angel Peña Mora από την Κόστα Ρίκα (www.isme.org)
800 εισηγητές με ομιλίες, εργαστήρια, στρογγυλές τράπεζες και συμπόσιαMiguel Angel Peña Mora
πάνω από 100 συναυλίες με 1000 μουσικούς από όλο τον κόσμο
4 μέρες Φεστιβάλ με μουσικές του κόσμου, το οποίο διοργανώνεται από τον Δήμο Θεσσαλονίκης και την ΕΕΜΕ, στο πλαίσιο του συνεδρίου, στην παραλία της Θεσσαλονίκης
εκθέσεις, συναντήσεις, συζητήσεις με ειδικές θεματικές και άλλα πολλά συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα του Συνεδρίου
Το συνέδριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης
περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της ISME www.isme.org και της ΕΕΜΕ www.eeme.gr
Πριν από το Συνέδριο θα πραγματοποιηθούν 7 προσυνεδριακά σεμινάρια της ISME στις παρακάτω πόλεις:
2 στην Αθήνα, 2 στη Θεσσαλονίκη, 2 στην Κέρκυρα και 1 στην Κομοτηνη. Πληροφορίες για το καθένα μπορείτε να πάρετε από την ιστοσελίδα της ΕΕΜΕ: http://www.eeme.gr/ISME_2012/Seminaria_ISME.htm \

Διαβάστε πληροφορίες και το πρόγραμμα για το προσυνεδριακό σεμινάριο Μουσική στην Ειδική Εκπαίδευση, στη Μουσικοθεραπεία και για την Μουσική στην Ιατρική το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας 12-13 Ιουλίου 2012.
Άλλα νέα που ίσως σας ενδιαφέρουν
Tο νέο τεύχος του περιοδικού Approaches
Ανακοίνωση διαγωνισμού σύνθεσης από το Ινστιτούτο Kodaly
Ανακοίνωση για μια διεθνή ημερίδα Μουσικοθεραπείας που θα πραγματοποιηθεί στη Σχολή Καλών Τεχνών ΑΠΘ, Τμήμα Μουσικών Σπουδών
Tο πρόγραμμα των εργαστηρίων του Μουσικού Χωριού στο Πήλιο
Ανακοίνωση τριετούς προγράμματος χοροθεραπείας στην Αθήνα

Ο Γαλαξίας μας θα συγκρουστεί με τον γαλαξία της Ανδρομέδας


Χρησιμοποιώντας δεδομένα από το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble, αστρονόμοι υπολόγισαν ότι ο Γαλαξίας μας θα συγκρουστεί και θα συγχωνευθεί με τον γαλαξία της Ανδρομέδας, γνωστό και ως Μ31.
Η σύγκρουση θα ξεκινήσει σε περίπου 4 δισεκατομμύρια χρόνια, θα διαρκέσει αρκετά εκατομμύρια χρόνια και θα έχει σαν αποτέλεσμα έναν νέο ενιαίο μεγαλύτερο ελλειπτικό γαλαξία με κοκκινωπά άστρα. Το ηλιακό σύστημα όμως πιστεύεται ότι θα επιβιώσει της σύγκρουσης, ενώ αν υπάρχουν ακόμη άνθρωποι πάνω στη Γη, θα είναι μάρτυρες εντυπωσιακών αλλαγών στον ουρανό. Η γνωστή εικόνα του καλοκαιρινού γαλαξία θα αντικατασταθεί από μια σφαιρική λάμψη που θα καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του ουρανού
ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

Αλεξανδρείας 113, περιοχή Μαρτίου, τηλ: 2310 423133
www.ofa.gr

Δραστηριότητα στο ηφαίστειο της Σαντορίνης παρατηρήθηκε από τον Envisat

Δεδομένα από το αρχείο του δορυφόρου Envisat αποκαλύπτουν σημάδια πρόσφατης δραστηριότητας στο ηφαιστειακό νησί της Σαντορίνης. Ακόμα και μετά το πέρας της αποστολής του, οι εικόνες που έχει συγκεντρώσει ο Envisat χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση ενεργών ηφαιστείων.
Η Σαντορίνη, ένα όμορφο, γοητευτικό και διάσημο νησί βρίσκεται στο κέντρο του ενεργού ηφαιστειακού τόξου που φιλοξενεί το Νότιο Αιγαίο. Με τη μορφή που τη γνωρίζουμε σήμερα γεννήθηκε από την έντονη ηφαιστειακή δραστηριότητα που συγκλόνισε το Αιγαίο πριν από περίπου 3600 χρόνια.
Ανατρέχοντας στο παρελθόν, θα καταμετρήσει κανείς μέσα στο πέρασμα των αιώνων πλήθος εκρήξεων, με την πιο πρόσφατη να έχει σημειωθεί το 1950. Παρόλο που δραστηριότητα δεν έχει παρατηρηθεί για περισσότερο από μισό αιώνα, οι τελευταίες δορυφορικές εικόνες δείχνουν το ηφαίστειο να ξυπνά.
Τα νέα ευρήματα συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, στη διάρκεια του International Forum on Satellite Earth Observation for Geohazard Risk Management, που διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα στο νησί της Σαντορίνης.
Το συνέδριο που οργάνωσε η ESA σε συνεργασία με το Group on Earth Observations (GEO) εστιάστηκε στην παρατήρηση της Γης με τη βοήθεια δορυφόρων και σε εφαρμογές της, οι οποίες μπορούν να συνεισφέρουν στην παρακολούθηση και διαχείριση φυσικών καταστροφών για την αξιολόγηση κινδύνων.
Σεισμική δραστηριότητα που παρατηρήθηκε στην περιοχή της Σαντορίνης, η οποία σχετίζεται με την μετακίνηση μάγματος στο υπέδαφος, από τον Ιανουάριο του 2011 μέχρι σήμερα είχε σαν αποτέλεσμα την παραμόρφωση του εδάφους που ανίχνευσε ο δορυφόρος Envisat.
Παρόλο που περιφερόταν γύρω από τη Γη σε ύψος περίπου 800 km από την επιφάνεια του εδάφους, τα ραντάρ με τα οποία ήταν εξοπλισμένος είχαν την ικανότητα να ανιχνεύσουν παραμορφώσεις μερικών εκατοστών.
Όταν δύο εικόνες της ίδιας περιοχής συνδυαζόταν, μικρές διακυμάνσεις στο σήμα που ανακλάται πίσω μπορούν να αποκαλυφθούν και να εκτιμηθούν. Η τεχνική αυτή ονομάζεται Διαφορική συμβολομετρία δορυφορικών εικόνων - ή Differential Interferometric Synthetic Aperture Radar (DInSAR) στα αγγλικά - και αποτελεί χρήσιμο εργαλείο για τον εντοπισμό παραμορφώσεων του εδάφους.
Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις του Envisat, το βορειοανατολικό άκρο της Νέας Καμένης ανασηκώθηκε κατά 5 cm μέσα στο 2011 ενώ άλλα σημεία του ηφαιστείου κατά 3-4 cm. Άραγε συντρέχει λόγος ανησυχίας; Η απάντηση των επιστημόνων είναι αρνητική.
“Η παρακολούθηση της αλλαγής στην κατάσταση του ηφαιστείου που βρίσκεται σε εξέλιξη αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για τη βαθύτερη κατανόηση των φυσικών μηχανισμών που καταλήγουν στην έκρηξη του με καταστροφικές συνέπειες για το περιβάλλον του,” σημείωσε ο καθηγητής Ισαάκ Παρχαρίδης, του Τμήματος Γεωγραφίας στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Στους πρώτους μήνες του 2012, παρατηρήθηκε μία μείωση στην ταχύτητα παραμόρφωση του εδάφους στη Σαντορίνη, καθώς και στη σεισμική δραστηριότητα.
“Μετά από την εκτίμηση της τοπικής σεισμικής δραστηριότητας, παραμορφώσεων όσο και φυσικοχημικών μεταβολών, συμπεράναμε ότι στη διάρκεια των τελευταίων μηνών το ηφαίστειο παρουσιάζει πολύ περιορισμένη δραστηριότητα, πολύ μικρότερη από εκείνη του 2011”, εξηγεί ο καθηγητής Κοσμάς Στυλιανίδης επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής Παρακολούθησης του Ηφαιστείου της Σαντορίνης.
“Στην εισήγηση που κατέθεσε η επιτροπή στην κυβέρνηση, δε συμβουλεύει την εφαρμογή μέτρων που θα είχαν σαν αποτέλεσμα τον περιορισμό μετακινήσεων προς και από το νησί της Σαντορίνης.”
Η επικοινωνία με το δορυφόρο Envisat διακόπηκε στις 8 Απριλίου, ωστόσο, επιστήμονες θα συνεχίσουν να ανατρέχουν στο αρχείο με δεδομένα που έχει συλλέξει στα δέκα χρόνια λειτουργίας του για την παρακολούθηση της δραστηριότητας ηφαιστείων σε όλο τον κόσμο και πολλές άλλες μελέτες.
Η διαδοχή του Envisat από μία σειρά νέες διαστημικές αποστολές, μεταξύ των οποίων η οικογένεια των δορυφόρων Sentinels που αναμένεται να τεθούν σε τροχιά γύρω από τη Γη στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος Global Monitoring for Environment and Security (GMES) θα εξασφαλίσει συνεχή ροή δεδομένων τόσο για επιστημονικές μελέτες, όσο και εφαρμογές που επιτρέπουν την πρόβλεψη και αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών.
ESA Ελλάδα

Πάμε Κυκλάδες με ένα κλικ!

Νάξος: 89€ για 4 ήμερο για 2 άτομα
Νάξος: 89€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με welcome drink, late check out και 15% έκπτωση στο εστιατόριο Ψιλή Άμμος. Ζήστε ένα υπέροχο 4ήμερο στο νησί με τις μακρύτερες παραλίες των Κυκλάδων, τα πανέμορφα νερά με τις τιρκουάζ αποχρώσεις και περιηγηθείτε στους πολλούς γραφικούς οικισμούς!
Μήλος, Αδάμαντας: 58€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στα ενοικιαζόμενα δωμάτια Γαλάνης

Μήλος, Αδάμαντας: 58€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στα ενοικιαζόμενα δωμάτια Γαλάνης. Ένα υπέροχο τριήμερο, σε ένα μοναδικό νησί και σε τιμή απλά απίστευτη !!!!
Σαντορίνη,Οία στο συγκρότημα Villa Pezoula - 148€ για 4ήμερο για 2 άτομα

Σαντορίνη,Οία στο συγκρότημα Villa Pezoula - 148€ για 4ήμερο για 2 άτομα με διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο,με πλούσιο πρωινό, welcome drink, late check out (κατόπιν διαθεσιμότητας). Αποκτήστε αναμνήσεις για μια ζωή σε ένα ρομαντικό, ξέγνοιαστο και χαλαρωτικό ταξιδάκι στην Σαντορίνη! Διακοπές για 2 τoν Αύγουστο μόνο με 148€!
Τήνος: 79€ για 3ήμερη διαμονή για δύο άτομα σε δίκλινο δωμάτιο στο Aeolos Bay hotel

Τήνος: 79€ για 3ήμερη διαμονή για δύο άτομα σε δίκλινο δωμάτιο στο Aeolos Bay hotel, με πρωινό μπουφέ, μεταφορά από και προς το λιμάνι (κατόπιν επικοινωνίας), late check out (κατόπιν διαθεσιμότητας). Απερίγραπτες ομορφιές που μόνο με τα μάτια μπορεί κανείς να απολαύσει!
Σίφνος, Καμάρες: 58€ 3ήμερο για 2 άτομα

Σίφνος: 58€ από 120€ για 2 άτομα για 3ήμερη διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο στα ενοικιαζόμενα δωμάτια Λεωνίδας 1 & 2 στις Καμάρες της Σίφνου. Επισκεφτείτε το όμορφο νησί των Κυκλάδων και απολαύστε αξέχαστες διακοπές...

ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Γενικά και ειδικά θέματα υγείας, διατροφής, ομορφάς, πρόληψης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ
MEDLABΝΕWS.GR
Αντηλιακά, πώς και πότε μπορεί να χρησιμοποιούνται; Μύθοι και αλήθειες
Read more
Διάβασμα, εξετάσεις και διατροφή. Τα κεράσια απαραίτητα στους μαθητές για τις εξετάσεις.
Read more
Σκλήρυνση κατά Πλάκας, η ασθένεια με τα 1000 πρόσωπα. Πως η οικονομική κρίση επηρεάζει τους ασθενείς. (video)
Στην Ελλάδα υπολογίζεται ότι πάσχουν περίπου 10.000-12.000 ασθενείς, κυρίως άτομα παραγωγικής ηλικίας από 20 χρόνων και πάνω. Με την πάροδο του χρόνου παρατηρείται απώλεια της εγκεφαλικής μάζας σε όλους τους ανθρώπους, όμως στους ασθενείς με Πολλαπλή Σκλήρυνση η διαδικασία αυτή επιταχύνεται, επηρεάζοντας τις πνευματικές δυνάμεις των ασθενών... Read more
Απολαμβάνουμε τον ήλιο με ασφάλεια και μέτρο
Read more

KOINΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ, ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ, ΠΑΠ ΤΕΣΤ, ΠΡΟΣΤΑΤΗ) ΜΑΙΟΥ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ (ΠΡΟΣΩΠΟΥ - ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ, ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ, ΠΑΝΑΔΕΣ, ΑΚΜΗ) ΜΑΙΟΥ
Φόβος ή Φοβία; Συνηθισμένες και ασυνήθιστες φοβίες που δυσκολεύουν τη ζωή μας.
Read more

Οι πάσχοντες από καρδιαγγειακά νοσήματα έχουν αυξημένη πιθανότητα να πάσχουν από οστεοπόρωση
Read more

Highway Star - Deep Purple Live in Denmark 1972

Facebook Pages: Ρόλοι διαχειριστών και προγραμματισμένα posts

Facebook Pages: Ρόλοι διαχειριστών και προγραμματισμένα posts
Αλλαγές στους διαχειριστές των Facebook Pages

Η Facebook αντικαθιστά τον Google Chrome με τον Opera browser στα προτεινόμενα…

Ρομπότ-σεφ καθαρίζει κοτόπουλα

Google World Wonders Project: ιστορικά μνημεία στην οθόνη του υπολογιστή σας [Video]

Θα υποστηρίζουν, τελικά, Flash τα Windows 8

Φωτογραφίες από την επιστροφή του «Δράκου»

Θα αυξήσει τη μυστικότητα στα project της η Apple

Σταυρόλεξο με πολλούς γρίφους η φετινή φορολογική δήλωση - Ο Πάγκαλος είναι περήφανος για το μνημόνιο - Υπάλληλος με καταθέσεις 41,5 εκ. ευρώ, αλλά με πενιχρά εισοδήματα!!!

Υπάλληλος με καταθέσεις 41,5 εκ. ευρώ, αλλά με πενιχρά εισοδήματα!!!
Στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ Χρουσαλά και Πατίτσας

Ανάπτυξη με δανεικά δεν γίνεται...

Στην Τουρκία με "όρους" η Φιλίνη

Ο Πάγκαλος είναι περήφανος για το μνημόνιο

Σταυρόλεξο με πολλούς γρίφους η φετινή φορολογική δήλωση

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ PIAZZA del POPOLO

PIAZZA del POPOLO
Ψωμιάδης ο αδέκαστος … το παιδί του λαού! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μίζες της Siemens πήρε και ο Σαμαράς! Στη δημοσιότητα τιμολόγια με «δώρα»

Παράνομα παρκαρισμένο το βαν του Πανίκα στην Κομοτηνή! Περιοδεύων τσίρκο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο κόσμος της Ροδόπης λέει και πάλι ΟΧΙ στα χρυσωρυχεία

Το ψηφοδέλτιο επικρατείας της ΝΔ φωτογραφήθηκε

Λύσσα στις γειτονικές βαλκανικές χώρες! Άμεσος εμβολιασμός ζώων

Ξεφυλλίζοντας το οικογενειακό άλμπουμ της ΝΔ! Οι χουντικοί τραμπούκοι της Συγγρού

15 μέρες μείνανε…

Πλήρη διακοπή τροφοδοσίας στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης αποφάσισαν οι προμηθευτές ιατρικών ειδών

Έκθεση και Forum για την παραγωγή και εξοικονόμηση ενέργειας στη Δράμα

Ανόητοι ευπειθείς

Έγκριση χρηματοδότησης για την «Κατασκευή Περιφερειακού Δρόμου» στην Αλεξανδρούπολη

Έργα οδοποιίας προϋπολογισμού 5.255.000€ στην ΠΕ Δράμας

Λογαριασμό για τους πλημμυροπαθείς του Ορμενίου άνοιξε ο Δήμος Ορεστιάδας

Αντί του ΠΑΣΟΚ η... "Ελιά";

Αντί του ΠΑΣΟΚ η… “Ελιά”;
Με σημείο αναφοράς τον Κώστα Σημίτη και τα... ορφανά του “εκσυγχρονισμού”, και επικαιροποημένους εκπροσώπους τον Λουκά Παπαδήμο, τους τεχνοκράτες με τους οποίους συνεργάστηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, και στελέχη του ΠΑΣΟΚ που απέρριψε η κοινωνία στις πρόσφατες εκλογές, όπως για παράδειγμα την Άννα Διαμαντοπούλου [...]
“Ψηφίσαμε αυτούς που δεν αξίζουν”

"Οι κοσμικές πολιτικές επιλογές προσδοκούν «πότε θα κάνει ξαστεριά»∙ δεν μπορούν να μας βγάλουν από τη νύχτα, ελπίζουν σε αστεράκια. Εμείς προσδοκούμε ημέρα με ήλιο, τον Ήλιο της δικαιο-σύνης” [...]

ΝΕΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ 2012

Δείτε το προκαταρκτικό πρόγραμμα ΕΔΩ:
http://neeskalliergeies.blogspot.gr/
Για τέσσερες ημέρες θα παρουσιαστούν προτάσεις καλλιέργειες όπως στέβια, ιπποφαές, κρανιές, goji berry, aloe vera, ροδιές, τρούφα, μανιτάρια, αρωματικά φυτά, βιοκαύσιμα, πέλετς, αγριαγκινάρα, σαλιγκαροτροφία, μύρτιλο, λουλούδια, κ.ά.
http://www.eleotexnia.gr/nees_kalliergeies.html

8-11 Ιουνίου ’12, στο Εκθεσιακό Κέντρο ΕΚΕΠ, Μεταμόρφωση-Αθήνα

Το μανιφέστο διακυβέρνησης του Σαμαρά

Το μανιφέστο διακυβέρνησης του Σαμαρά
Ο Αντώνης Σαμαράς πετάει το γάντι στον Αλέξη Τσίπρα, σε αυτή την άτυπη προσωπική μονομαχία των δυο πολιτικών ηγετών, εις εκ των οποίων θα είναι πιθανότατα ο πρωθυπουργός ο οποίος θα αναλάβει να βγάλει την Ελλάδα από το σημερινό αδιέξοδο. [...]
“Η ακυβερνησία θα μας οδηγήσει σε περιπέτειες”

Μία νέα πολιτική συμφωνία, αναπτυξιακή και περισσότερο ρεαλιστική όσον αφορά την διαδικασία δημοσιονομικής προσαρμογής και τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, ώστε να υλοποιούνται οι στόχοι. [...]
Αποκαταστάθηκε η τάξη

Ο Σπανούλης ήταν όσο καλός προσδοκούσαν όλοι, ο Παπανικολάου απέδειξε με το επιθετικό ριμπάουντ και την ασίστ-”βάλτο μόνος σου” στον Πρίντεζη, ότι είναι το next best thing του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο Λο θύμιζε υπερβολικά τον Ντέιβιντ Ρίβερς. [...]
Η πτώση…

Ο Χόσνι Μουμπάρακ κρίθηκε σήμερα ένοχος ισόβιας κάθειρξης για τη δολοφονία εκατοντάδων διαδηλωτών κατά τη διάρκεια της λαϊκής εξέγερσης, πριν από ένα χρόνο, που οδήγησε στο ξέσπασμα της Αραβικής Άνοιξης και τη δική του απομάκρυνση από την εξουσία. [...]

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Greek Alert

Greek Alert
«Πόλεμος» Μαρίν Λε Πεν- Μαντόνα! (βίντεο)
ΗΠΑ: Τις προοπτικές του διαλόγου για το κυπριακό συζήτησαν ο Μπαν Κι-μουν και ο Ταγίπ Ερντογάν

Εμπρηστικές δηλώσεις κατά του Ισλάμ από τον πρόεδρο της Γερμανίας

Τον Λιάκο (βιβλίο Ρεπούση) προορίζει ο ΣΥΡΙΖΑ για το υπουργείο παιδείας!!!!

Εκλεγμένοι Έλληνες έκαναν συνάντηση "ειρήνης" την ίδια ώρα που ακριβώς δίπλα οι Τούρκοι εκτελούσαν άσκηση κατάληψης νησιού του Αιγαίου...!!!

ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ, ΕΘΝΙΣΜΟΣ, ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ .

Σε πλήρη εξέλιξη η μουσουλμανοποίηση της χώρας

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΣ ΨΕΥΤΟΣΥΜΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ

Όταν ο Ν. Σαρρής ξεγύμνωνε και ξεφτίλιζε το παραμύθι του ΣΥΡΙΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Σχεδιάζουν και στρατιωτική βία για την υποταγή των Ελλήνων;

Είστε έτοιμοι για ένα ΣΟΚ ;;;;;; (βιντεο)

ΣΟΚ: Πατέρας πουλάει τον γιο του για Καμικάζι Αυτοκτονίας! (video)

ΟΙ ΗΠΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΧΟΙΡΙΝΟ"!

Κούρδος πιτσιρικάς δεν έχει τον Αλλάχ του... (video)

ΦΡΕΣΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ... ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΠΟΡΕΙΑ ΛΑΘΡΟΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ...!!!

Χωρίς να πάρω το μέρος του Κασιδιάρη,τα έψαλε πολύ καλά στον Καψή!(ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ελλάδα δεν μετριέται με το στρέμμα, αλλά με της καρδιάς το πύρωμα!

Κασιδιάρης σε Καψή: Ο Μπόμπολας σε πληρώνει να τρομοκρατείς τον κόσμο[βίντεο]

Πειρατές επιτέθηκαν σε Ελληνικό τάνκερ στην Νιγηρία

Πιλότος:Μας ψεκάζουν σαν τις κατσαρίδες!(BINTEO)

Nέα πρόκληση στις γειτονιές μας από τους αριστερούς τρομοκράτες

OΛΑ Τα ονόματα και οι εταιρίες που έκαψαν την Ελλάδα ...

Οι Rothschild εισπράττουν ημερησίως 5 δισ. δολάρια από τόκους!

Today at InfognomonPolitics

Today at InfognomonPolitics
Έλενα Ακρίτα: Στο διάολο εσείς κύριε Τζήμερε…
Κυρία Λαγκάρντ, βρες το θάρρος να ζητήσεις συγγνώμη. Οι Έλληνες αξίζουν σεβασμό

ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΓΡΥΠΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Αναδιάταξη του στόλου των ΗΠΑ ανακοίνωσε ο Λίον Πανέτα

Η ρωσική εκκλησία ισχυρός υποστηριχτής του Ασαντ

«Δεν θα ενταχθείτε στην Ένωση με πιστωτική κάρτα» Θα πρέπει η Τουρκία να εναρμονισθεί 100% με το κεκτημένο

ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ Αδελφικές σχέσεις με Αζερμπαϊτζάν

Τώρα πόσο «αντρικό» είναι αυτό το ξύλο ρε παιδιά;

Φαήλος Κρανιδιώτης κατά πάντων... - Διαψεύδει η ΕΚΤ τις δηλώσεις Μαζούχ για τους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα

Το τέλος του ευρώ θα σημάνει η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη
Εξακόσια Blackhawk θα κατασκευάσει η Τουρκία

Η Ρόμι Σνάϊντερ δεν αυτοκτόνησε

Η μπαταχτσού πριγκίπισσα

Η πολιτική λιτότητας μπορεί να μετατρέψει την κρίση σε επιδημία

Λίστα θανάτου των "εχθρών" των ΗΠΑ καταρτίζει ο Ομπάμα

Μία "αγανακτισμένη" υποψήφια για την προεδρία της Κύπρου

Διαψεύδει η ΕΚΤ τις δηλώσεις Μαζούχ για τους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα

Πρωταθλητής στην Ευρώπη, πρωταθλητής και στην Ελλάδα

Φαήλος Κρανιδιώτης κατά πάντων...

Σώστε τις τράπεζες για να σωθείτε, υποστηρίζει ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας

Καθημερινή ενημέρωση από το e-Pontos

Καθημερινή ενημέρωση από το e-Pontos
Ολοκληρώνεται σήμερα το Φεστιβάλ Ποντιακού Προσφυγικού Βιβλίου
ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΠΟΝΤΙΩΝ & ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΠΤΑΜΥΛΩΝ Ν. ΣΕΡΡΩΝ "ΑΚΡΙΤΕΣ"

ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ"

Ποντιακή βραδιά από την Ένωση Ποντίων Σπουδαστών Καβάλας