Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Πάμε Κυκλάδες με ένα κλικ!

Νάξος: 89€ για 4 ήμερο για 2 άτομα
Νάξος: 89€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με welcome drink, late check out και 15% έκπτωση στο εστιατόριο Ψιλή Άμμος. Ζήστε ένα υπέροχο 4ήμερο στο νησί με τις μακρύτερες παραλίες των Κυκλάδων, τα πανέμορφα νερά με τις τιρκουάζ αποχρώσεις και περιηγηθείτε στους πολλούς γραφικούς οικισμούς!
Μήλος, Αδάμαντας: 58€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στα ενοικιαζόμενα δωμάτια Γαλάνης

Μήλος, Αδάμαντας: 58€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στα ενοικιαζόμενα δωμάτια Γαλάνης. Ένα υπέροχο τριήμερο, σε ένα μοναδικό νησί και σε τιμή απλά απίστευτη !!!!
Σαντορίνη,Οία στο συγκρότημα Villa Pezoula - 148€ για 4ήμερο για 2 άτομα

Σαντορίνη,Οία στο συγκρότημα Villa Pezoula - 148€ για 4ήμερο για 2 άτομα με διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο,με πλούσιο πρωινό, welcome drink, late check out (κατόπιν διαθεσιμότητας). Αποκτήστε αναμνήσεις για μια ζωή σε ένα ρομαντικό, ξέγνοιαστο και χαλαρωτικό ταξιδάκι στην Σαντορίνη! Διακοπές για 2 τoν Αύγουστο μόνο με 148€!
Τήνος: 79€ για 3ήμερη διαμονή για δύο άτομα σε δίκλινο δωμάτιο στο Aeolos Bay hotel

Τήνος: 79€ για 3ήμερη διαμονή για δύο άτομα σε δίκλινο δωμάτιο στο Aeolos Bay hotel, με πρωινό μπουφέ, μεταφορά από και προς το λιμάνι (κατόπιν επικοινωνίας), late check out (κατόπιν διαθεσιμότητας). Απερίγραπτες ομορφιές που μόνο με τα μάτια μπορεί κανείς να απολαύσει!
Σίφνος, Καμάρες: 58€ 3ήμερο για 2 άτομα

Σίφνος: 58€ από 120€ για 2 άτομα για 3ήμερη διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο στα ενοικιαζόμενα δωμάτια Λεωνίδας 1 & 2 στις Καμάρες της Σίφνου. Επισκεφτείτε το όμορφο νησί των Κυκλάδων και απολαύστε αξέχαστες διακοπές...

Δεν υπάρχουν σχόλια: