Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Εύσημα και άλλα τινά ... για τις Παραστάσεις Χορού της "ΣΥΝΘΕΣΗΣ"

  Το καλό πάντα νικάει! Αυτό ακούγαμε από παιδιά όμως την Κυριακή 22/6/2014 η «Σύνθεση» μας δίδαξε ότι το καλό μαζί με την ομορφιά κερδίζει.
   Όλα αυτά τα παιδιά με τα νιάτα τους αυτό μας απέδειξαν. Η παράσταση κράτησε δύο ώρες περίπου και στο διάστημα αυτό κανείς από τους θεατές δεν κουνήθηκε καθιστούς και ορθίους, ούτε καταλάβαμε πως πέρασε ο χρόνος.
   Κίνηση, χρώματα, μουσική, χορός, αρμονία, πρόσωπα χαμογελαστά, συγχρονισμός, θεϊκό το θέαμα.
   Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς , Κλασσική μουσική με το μπαλέτο στον «Δον Κιχώτη» , την «Μελίφτερη μέλισσα» , το «Νεραιδόσπιτο».
   Καταπληκτική η έναρξη με τα βιβλία.
  Οι χανούμισσες μας θύμισαν ΄΄Ανατολή΄΄  πολύ επιτυχημένα τα κουστούμια τα απαστράπτοντα.
   Ηip Hop και Break Dance καταχειροκροτηθήκαν δεόντως από την νεολαία, άξιοι οι πρωταγωνιστές Αντιγόνη και Αλέξης.
   Τα πολλά χειροκροτήματα όμως απέσπασαν τα νήπια , οι μικρές νεράιδες και τα γλειφιτζούρια, θαύμαζες τον ρυθμό και την πειθαρχία. Άξιες δασκάλες η Κατερίνα, η Peggy και η Αντιγόνη. 
   Η  «Σύνθεση» μας χάρισε ένα αξέχαστο απόγευμα και μας δίδαξε για πολλοστή φορά ότι η υπομονή, η επιμονή, η όρεξη για δημιουργία, ο αυτοσεβασμός και η αξιοπρέπεια χαρίζουν και στέλνουν μόνον ωραία μηνύματα σε μικρούς και μεγάλους.
   Όλοι οι συντελεστές της Σύνθεσης δεν είχαν ούτε ωράριο, ούτε κοίταξαν το ρολόι τους.
   Ένα μεγάλο «ΕΥΓΕ» σε όλους μαζί και ιδιαίτερα στον Ζαφείρη Φωτιάδη τον ακούραστο εμπνευστή που οι εκδηλώσεις της Σχολής του, αποτελούν τον πολιτισμό της Πόλης μας.
   Ο σύλλογος «ΕΛΠΙΔΑ - Μαριάννα Βαρδινογιάννη» τον έχει επιβραβεύσει κατ’ επανάληψη για τις εκδηλώσεις του για την « ΕΛΠΙΔΑ». Άραγε η Δημοτική Αρχή θ’ αποφασίσει κάποτε να τον βραβεύσει; ή απλώς να τον ευχαριστήσει;   Άλλωστε ποιος άλλος τιμά αυτή την πόλη;;;

                                                         Με εκτίμηση

                                            Παπαχριστοδούλου Ισμήνη      

Ιούνιος 2014

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ

H «Άνεμος εκδοτική» η Κωνσταντία Γέροντα, o Πολιτιστικός σύλλογος «Φάρος» και το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ σας προσκαλούν στην παρουσίαση της ποιητικής της συλλογής, με τίτλο «Η κάθε του λέξη ένας λυγμός».
  Αποσπάσματα από την ποιητική συλλογή θα αποδώσουν τα μέλη της θεατρικής ομάδας του «Φάρου».
  Τη βραδιά ντύνουν μαγικά με φλάουτο και κιθάρα οι σπουδαστές του ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ Άννα Μαρία Φωτιάδου (Φλάουτο) και Γιάννης Χαραράς (Κλασική Κιθάρα).
   Σας περιμένουμε το Σάββατο 12 Ιουλίου, στις 8:30 μ.μ. στο Μικρό Καφέ στο Εμπορικό Κέντρο Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής.

http://kentrotexnissynthesi.blogspot.gr/

Για τα χιλιάδες παιδιά που έχουν την ανάγκη μας!



A message from the campaign

Το Χαμόγελο του Παιδιού


Σήμερα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διανύει μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, γεγονός που αποτυπώνεται έντονα και στα οικονομικά του αποτελέσματα.
Τα τρία τελευταία χρόνια χάρη στη δική σας υποστήριξη «Το Χαμόγελο του Παιδιού» τριπλασίασε τον αριθμό των παιδιών που καλύπτει μέσα από την πολυδιάστατη πανελλαδική του δράση - 23.202 παιδιά το 2011, 63.299 παιδιά το 2013.
Σήμερα, κύριο μέλημα μας είναι η διατήρηση των υφιστάμενων δομών και υπηρεσιών που διαθέτει ο Οργανισμός και καθημερινή αγωνία μας η κάλυψη ακόμη περισσότερων παιδιών και οικογενειών που απευθύνονται στο «Χαμόγελο».
Για τα χιλιάδες παιδιά που έχουν την ανάγκη μας, πρέπει να συνεχίσουμε!
Μόνο με τη δική σας βοήθεια θα μπορέσουμε!
Qh
DISCUSS THE UPDATE

Όλα έτοιμα για το 16ο Συναπάντημα Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων

Το Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα και το Σωματείο «Παναγία Σουμελά», διοργανώνει και φέτος το 16ο «Συναπάντημα» της Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων, της τρίτης και τέταρτης προσφυγικής γενιάς των Ποντίων, στους χώρους του Ιερού Προσκυνήματος, της Παναγίας Σουμελά στην Καστανιά Ημαθίας από 17 έως 20 Ιουλίου 2014.
Μπορείτε να δείτε όλο το πρόγραμμα με τους ομιλητές και τα θέματα των ομιλιών εδώ.

Με σεβασμό στην Ιστορία και την Παράδοση...

ARCTUROS News


 
Κάντε μία δωρεά για τη μικρή Ζωή

Βοηθήστε τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ να καλύψει το κόστος για την περίθαλψη της μικρής Ζωής! Καθώς το κόστος για την ανατροφή και επανένταξη της μικρής αρκουδίτσας είναι πολύ μεγάλο, ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ απευθύνεται στους ευαισθητοποιημένους πολίτες και ζητάει τη υποστήριξή τους. Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας crowdfunding Give&Fund μπορείτε να κάνετε μία δωρεά και το ποσό θα διατεθεί για τα φάρμακα που χρειάζεται η ορφανή αρκούδα μέχρι την επανένταξή της στη φύση στο τέλος του χρόνου. Ήδη έχει συγκεντρωθεί το μεγαλύτερο από το ποσό που χρειάζεται σε λίγες μόνο ημέρες. Βοηθήστε μας να το καλύψουμε εξ ολοκλήρου!
Κάντε τώρα μία δωρεά
Έτοιμη η Ζωή για το επόμενο βήμα

Όλα είναι έτοιμα για το δεύτερο και πιο σημαντικό στάδιο για την επανένταξη στη φύση της μικρής Ζωής. Σε λίγες ημέρες η ορφανή αρκούδα πρόκειται να μεταφερθεί σε μεγάλο περιφραγμένο χώρο δάσους όπου πλέον θα ζει χωρίς την παραμικρή επαφή με τους φροντιστές της. Ήδη ο χώρος που θα τη φιλοξενήσει είναι έτοιμος, ενώ έτοιμη είναι και η ίδια η Ζωή για τη διαδικασία που θα ακολουθήσει. Έχει ξεκινήσει να τρώει εποχιακά φρούτα (κεράσια, μούρα, κλπ) και καρπούς, κλαδιά και φύλλα, ραδίκια, σε συνδυασμό βέβαια με τα γεύματα γάλακτος. Εδώ και μερικές εβδομάδες οι φροντιστές κρύβουν την τροφή σε διάφορα σημεία μέσα στην περίφραξή της, έτσι ώστε να μάθει να την αναζητάει με την όσφρηση.
Διαβάστε περισσότερα
32ος Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών: Τρέχουμε για την άγρια Ζωή

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών ως επίσημη συνεργαζόμενη ΜΚΟ. Στις 9 Νοεμβρίου 2014 ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ τρέχει για την άγρια Ζωή, το ορφανό αρκουδάκι που φροντίζει και θα επανεντάξει στη φύση! Κάθε δρομέας που θα δηλώσει συμμετοχή στον 32ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών μέσω του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, ενισχύει το δύσκολο εγχείρημα της ανατροφής και επιστροφής στη φύση για τη μικρή αρκουδίτσα. Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ θα συμμετάσχει στις 9 Νοεμβρίου 2014 στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση με τρεις ομάδες στα 5, στα 10 και στα 42 χλμ.
Πληροφορίες για δηλώσεις συμμετοχής
Προσφορές σε όλα τα tshirt για όλο τον Ιούλιο

Διαδώστε το μήνυμα για την προστασία της άγριας ζωής με ένα tshirt ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ. Θα τα βρείτε στο eshop του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ και σε μειωμένη τιμή για όλο τον Ιούλιο.
Δείτε τις προσφορές
Η διάσωση ενός λυκόσκυλου

Τη Δευτέρα 23 Ιουνίου ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ ειδοποιήθηκε από κάτοικο της Μελίτης Φλώρινας ότι στην περιοχή του φράγματος Παπαδιάς είχε εγκλωβιστεί κάποιο ζώο που έμοιαζε με λύκο. Η Ομάδα Άμεσης Επέμβασης (ΟΑΕ) του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ έσπευσε στο σημείο και διαπίστωσε ότι επρόκειτο τελικά για λυκόσκυλο. Ο άτυχος σκύλος είχε εγκλωβιστεί καθώς από τη μία πλευρά υπήρχε το νερό της λίμνης (στην οποία δεν μπορούσε να κολυμπήσει) και στην άλλη η πλαγιά του βουνού που ήταν πολύ απότομη για να αναρριχηθεί. Αμέσως κλήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία Φλώρινας και η λέσχη ειδικών δυνάμεων Φλώρινας και στήθηκε η επιχείρηση διασωσης του σκύλου. Δύο άντρες των ειδικών δυνάμεων έφτασαν με κανό στο σημείο που βρισκόταν ο ταλαιπωρημένος σκύλος και κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν.
Δείτε φωτογραφίες από τη διάσωση
Η Danone στο πλευρό του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ για την ανατροφή της Ζωής

Το δύσκολο εγχείρημα της ανατροφής, περίθαλψης και επανένταξης στη φύση της μικρής Ζωής υποστηρίζει η Danone. Πριν από λίγες ημέρες παρέδωσε στον ΑΡΚΤΟΥΡΟ το πρώτο σετ γαλακτοκομικών προϊόντων που θα χρειαστεί το ορφανό αρκουδάκι μέχρι να επιστρέψει ελεύθερο στη φύση. Η πρώτη αποστολή αποτελεί μέρος μόνο της συνολικής χορηγίας της Danone προς τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ για το πρόγραμμα περίθαλψης της μικρής Ζωής. «Η Danone, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, συμπαρίσταται και στέκεται αρωγός στην προσπάθεια του σπουδαίου έργου που επιτελεί ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ» όπως τονίζει ο Χάρης Φεύγας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Danone Γαλακτοκομικά Προϊόντα Α.Ε., επισημαίνοντας πως «είναι χαρά μας να στηρίξουμε τις προσπάθειες ένταξης της μικρής Ζωής στο φυσικό της περιβάλλον, όπως και στη περίπτωση του μικρού Τζον και του Νικήτα, που είχαν δυσανεξία στις υπόλοιπες τροφές, με Activia». Να σημειωθεί πως η εταιρία προσέφερε και στο παρελθόν προϊόντα για τη διατροφική υποστήριξη των δύο μικρών ορφανών αρκούδων που ανέλαβε να περιθάλψει ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ, τον μικρό Τζον και το Νικήτα.
Περπατήστε στα δασικά μονοπάτια του Νυμφαίου

Τα δασικά μονοπάτια του Νυμφαίου σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Εθελοντές του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ αποκατέστησαν τις φθορές που προκαλούνται κάθε χειμώνα λόγω των καιρικών συνθηκών και πλέον οι διαδρομές είναι προσβάσιμες για εξερεύνηση. Επιλέξτε τη γαλάζια, τη μπλε ή τη λευκή διαδρομή εάν δεν έχετε μεγάλη εμπειρία ή το κόκκινο και το ροζ εάν είσαστε επαγγελματίες πεζοπόροι. Οι ξεναγοί του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ στα καταφύγια θα σας παρέχουν ό,τι πληροφορία χρειαστείτε.
240 χλμ δρόμου για την προστασία των 13.676 χλμ της ελληνικής ακτογραμμής

Οι περιβαλλοντικές οργανώσεις ΑΝΙΜΑ, ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ, Αρχέλων, Δίκτυο Μεσόγειος SOS, Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, Καλλιστώ, Greenpeace, Medasset, MOm, και WWF Ελλάς δηλώνουν την υποστήριξή τους στην ανεξάρτητη δράση «240 χιλιόμετρα για τον αιγιαλό». Στόχος της δράσης αυτής είναι η ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση των πολιτών για το καταστροφικό σχέδιο νόμου του Υπουργείου Οικονομικών για τον αιγιαλό και την παραλία.
Διαβάστε περισσότερα

Ο νικητής του διαγωνισμού για τη Ζάκυνθο.


Μήπως είστε εσείς ο τυχερός που θα μείνει στις πολυτελείς βίλες Strofilia;

Τηλεμεταφορά τώρα! Στις 15+1 πιο ζηλευτές αιώρες στον κόσμο.


Μερικές φορές η απόλυτη πολυτέλεια δεν είναι τίποτα άλλο από ένα κομμάτι ύφασμα ή δίχτυ.

Xαλκιδική|Παραλίες|Αξιοθέατα|Kassandra Mare

Τα πάντα για τον τουρισμό! www.tourism.gr

Προτεινόμενο Ξενοδοχείο Kassandra Mare Hotel & Spa

Το Kassandra Mare Hotel & Spa Club προσφέρει την τέλεια ατμόσφαιρα διακοπών σε αυτούς που επιζητούν την ιδανική ισορροπία μεταξύ της άνεσης και φυσικής ομορφιάς!

Χαλκιδική: Στην πατρίδα του Αριστοτέλη
Κασσάνδρα, Σιθωνία, Άθως, όποιο πόδι και αν διαλέξετε, εξαιρώντας το τρίτο για τις γυναίκες, εκεί που δεσπόζει το Άγιο Όρος, το σίγουρο είναι πως θα περάσετε αλησμόνητες διακοπές, σε παραλίες με χρυσαφένιες αμμουδιές, έντονη βλάστηση, παραδοσιακά χωριά, τιρκουάζ νερά, εκεί που η θάλασσα με το βουνό σμίγουν με έναν τρόπο μαγικό!
 
Τυρόπιτα με πιπεριές από τη Χαλκιδική
Εύκολη, γρήγορη και πολύ γευστική! Ιδανική επιλογή για να κλέψει την παράσταση σε κάθε σας τραπέζι!
 
 
Τα πάντα για τον τουρισμό! www.tourism.gr Βρείτε μας στο

Servers: Επώνυμος επαγγελματικός εξοπλισμός από την Alfanet!


Πίτσα από μηχάνημα σε μόλις τρία λεπτά

techit –
τεχνολογικές
ειδήσεις

ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΓΗΣ - Πολίτικο χασάπικο

ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ - ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ...FIN | Ακούστε το νέο ακαταμάχητα αισιόδοξο τραγούδι!

 
ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ 
ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ...ΦΙΝ ΣΤΙΧΟΙ | ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ | ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΦΑΦΟΥΤΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ OFFICIAL LYRIC VIDEO!
Η αγαπημένη ερμηνεύτρια Κρυσταλλία, επιστρέφει μουσικά με καλοκαιρινή διάθεση και ένα ακαταμάχητα αισιόδοξο νέο τραγούδι! "Όπως Στο Σινεμά ...Fin" Υπογράφουν οι καταξιωμένοι δημιουργοί Γεράσιμος Ευαγγελάτος (στίχοι) και Μαριέττα Φαφούτη (μουσική).
Το ολοκαίνουργιο τραγούδι της Κρυσταλλίας θα γεμίσει χρώμα το καλοκαίρι μας συνδυάζοντας στοιχεία dixieland, Gypsy jazz και swing, με αναφορές στον γαλλικό κινηματογράφο του 60' και με έντονα Nouvelle Vague στοιχεία.
Απολαύστε το!
Το νέο single κυκλοφορεί από την PLATINUM Records | ΚΙΒΩΤΟΣ.
Τη νέα δισκογραφική εταιρεία που αγαπά το ελληνικό τραγούδι!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ OFFICIAL LYRIC VIDEO ΣΤΟ YOUTUBE!
Όπως Στο Σινεμά ...Fin | Κρυσταλλία Μουσική: Μαριέττα Φαφούτη Στίχοι: Γεράσιμος Ευαγγελάτος Ενορχήστρωση: Δημήτρης Σιάμπος Υπεύθυνος παραγωγής: Νίκος Μακράκης Lyric Video by Δημήτρης Πλατανιάς | An AFTERLIFE PICTURES production Official Artist Page
https://www.facebook.com/CrystalliaOfficial   2014 Platinum Records | ΚΙΒΩΤΟΣ Facebook: http://www.facebook.com/PlatinumRecordsGR Website: www.platinumrecords.gr YouTube: www.youtube.com/PlatinumRecordsTube Contact: info@platinumrecords.gr

Dj kas & Josephine feat. OGE- Δρόμος Αγάπης | New Video Clip

Dj Kas & Josephine feat. OGE
"Δρόμος Αγάπης"
New Video Clip

DJ Kas, Josephine και OGE περπατούν αυτό το καλοκαίρι  στο "δρόμο της αγάπης"!
Τρεις από τους νέους και ταλαντούχους καλλιτέχνες της Panik Records συνεργάζονται και μας παρουσιάζουν ένα νέο, άκρως δροσερό τραγούδι που σίγουρα θα αποτελέσει ένα από τα Hits του Καλοκαιριού!
Οι τρεις καλλιτέχνες που για πρώτη φορά συνεργάζονται μαζί , έχουν στο ενεργητικό τους τραγούδια που αγαπήσαμε όπως :«Για μια ακόμη φορά» ,«Πίσω αν γύριζα το χρόνο»,«Party like a freak»,«Paradise» (feat. Κώστας Μαρτάκης), «Στο δρόμο μου», «Νέα μέρα» και «Μόνο αυτό ζητώ»!
Το νέο single τους "Δρόμος Αγάπης ", υπογράφει μουσικά ο Oge, στιχουργικά οι Όλγα Βλαχοπούλου, DJ Kas και Oge, ενώ την παραγωγή υπογράφει ο Alex Leon.Tο video clip έχει σκηνοθετήσει ο Γιάννης Παπαδάκος και κυκλοφορει sponsored by B.U. από την Panik Records.
Απολαύστε το!
Youtube :https://www.youtube.com/watch?v=oOiTsyuYL3M


ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014 / 0400 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

ΜΕΡΟΣ 1
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΜΙΑ
ΜΕΡΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 11-07-14/21 UTC
ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΑΣΙΜΟ ΚΑΙ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΧΑΜΗΛΟ 1002 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ
ΒΑΛΚΑΝΙΑ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1016 ΣΤΗΝ ΤΥΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΙΒΥΗ
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 04 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ 4 Η 5.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΣΤΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΜΠΟΥΤ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΜΕΛΙΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΙΔΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 4. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 22.30 6 Η 7.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 24.00 6 Η 7.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 27.00 6 Η 7.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 6 Η 7. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΕΛΤΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 6. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΑ
ΒΟΡΕΙΑ 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ
ΤΟΥ 29.00 6 Η 7. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΤΟΥ 36.50 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΣΤΑ
ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 12-07-2014 / 0600 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 12-07-2014
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΑΡΟΔΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ. ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΙ ΟΜΒΡΟΙ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 32 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟΙ ΟΜΒΡΟΙ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 32 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟΙ ΟΜΒΡΟΙ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 33 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ Η ΜΕΓΙΣΤΗ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 5 ΜΕ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 22 ΕΩΣ 31 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΠΑΡΟΔΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 6 ΜΕ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 22 ΕΩΣ 32 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Η ΜΕΓΙΣΤΗ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 20 ΕΩΣ 33 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ Η ΜΕΓΙΣΤΗ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΙ ΟΜΒΡΟΙ ΣΤΑ ΓΥΡΩ ΟΡΕΙΝΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 20 ΕΩΣ 31 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 13-07-2014
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟΙ ΟΜΒΡΟΙ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ.

Συμπλοκή στις φυλακές Δομοκού: Ένας κρατούμενος νεκρός, ένας τραυματίας - in.gr

Επίθεση με μαχαίρι
Συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων σημειώθηκε τη νύχτα της Πέμπτης στο σωφρονιστικό κατάστημα του Δομοκού, με έναν κρατούμενο νεκρό και έναν ακόμη τραυματία. Σύμφωνα με πληροφορίες, στους δύο κρατούμενους επιτέθηκε με αυτοσχέδιο μαχαίρι ένας συγκρατούμενός τους στο ίδιο κελί.  
Συμπλοκή στις φυλακές Δομοκού: Ένας κρατούμενος νεκρός, ένας τραυματίας
Συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου το πρωί της Παρασκευής
ΣΥΡΙΖΑ: «Όχι» στην ειδική έκτακτη συνεδρίαση του Α' Θερινού Τμήματος
Τραυματίες από ρουκέτες στο Ισραήλ, αιματοκύλισμα στη Γάζα
Με «άδεια χέρια» ίσως φύγει η Βρετανία όταν μοιραστούν τα ευρωπαϊκά αξιώματα
Την απέλαση του σταθμάρχη της CIA από το Βερολίνο ανακοίνωσε η Γερμανία
Τρόικα: Κανένα περιθώριο για φορολογικές μειώσεις
Ο συνδικαλιστικός νόμος στο τραπέζι τρόικας - Βρούτση
Δένδιας: Στόχος, ένα πλαίσιο για την αναδιάρθρωση του μεγάλου ιδιωτικού χρέους
Επανεμφανίστηκε ο ιός HIV στο μωρό από το Μισισιπή
Pixel νανοκλίμακας για οθόνες πρωτόγνωρης ανάλυσης
To δημοφιλέστερο εντομοκτόνο «βλάπτει και τα πουλιά»
Το Game of Thrones ηγείται των υποψηφιοτήτων στα Emmy
Sold out η θεατρική μεταφορά της «Μεγάλης Χίμαιρας» του Καραγάτση
Σούπερ ήρωες και Ινιαρίτου στην έναρξη του Φεστιβάλ Βενετίας
Έντονη διαμάχη ΠΑΟΚ - ΕΠΟ στο δικαστήριο του CAS
Όμιλος... θανάτου για τον ΠΑΟ, στα πιο μαλακά ο Ολυμπιακός
Έμεινε ελεύθερος από Ντιναμό και ξανά... πράσινος ο Σίλντενφελντ

«Η Σκύλα» του 1931, ο «Απρόβλεπτος κος Σπίβετ» και άλλα νεοεισερχόμενα στις αίθουσες από 10/7
O Eric Burdon με Γιάννη Χαρούλη on stage λίγο πριν το Rockwave Festival
Τα 10 καλύτερα μουσικά άλμπουμ του 2014
«Μια Τυχαία Συνάντηση» με τη Σοφί Μαρσό: κερδίστε προσκλήσεις
Αποκαλύπτουμε το νέο Opel Corsa 
Nissan X-Trail 2014: Στην Ελλάδα από 26.960 ευρώ
Δοκιμάζουμε στην Ελλάδα το Honda Civic Tourer 1.6 i-DTEC
Δύο μουντιάλ στο... Costa Navarino!
Κύθηρα, το νησί της Αφροδίτης
Καστελόριζο, μια ζωγραφιά μεσοπέλαγα!
Τα 20 πιο στιλάτα μπικίνι
Γιατί η Βασίλισσα Ελισάβετ φοράει τα ίδια παπούτσια εδώ και 50 χρόνια;
Η πιο ισχυρή γυναίκα στον κόσμο
Καρκίνος Παχέος Εντέρου: Καλύτερη επιβίωση με βιταμίνη D
Κρατήστε τα παιδιά δραστήρια & υγιή το καλοκαίρι
Η ζωή στην ύπαιθρο αποτρέπει τις αλλεργίες
doctors.in.gr: Η πύλη των ιατρών
5 πράγματα που δεν πρέπει (ποτέ) να πεις στον πατέρα των παιδιών σου
Στο παραθαλάσσιο σπίτι της Μεγκ Ράιαν
Πώς να βγάλουμε τους 4 πιο δύσκολους λεκέδες από τα ρούχα του μωρού;
VDSL από 1.500 νέες καμπίνες του ΟΤΕ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Trademark η διαρρύθμιση των καταστημάτων της Apple και στην Ευρώπη
Σαράντα έξι καταστήματα Public στην Ελλάδα, μετά τα εγκαίνια του Public Καλλιθέας
Wim Van Der Valk - Continental 30: Η εξέλιξη του είδους
Grady White - Freedom 375: O νόμος του ισχυρότερου