Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

 
Το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ «ΣΥΝΘΕΣΗ» σας προσκαλεί στην Χριστουγεννιάτικη παράστασή του που σκοπεύει να σας ταξιδέψει   μικρούς και μεγάλους  στο μαγικό κόσμο της μουσικής και του χορού.
α) Μουσική: Παρουσίαση των οργάνων με έναν ιδιαίτερο τρόπο και Χριστουγεννιάτικα
τραγούδια από 15μελή ορχήστρα.

β) Χορός: Το γνωστό σε όλους μιούζικαλ Μαίρη Πόπινς, Χριστουγεννιάτικες Χορογραφίες  και Hip Hop.

γ) Χορωδία: Γνωστά και όχι μόνο χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
                   Δημοτικό Θέατρο Ν . Μουδανιών Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013 ώρα 20:00
  Θα πραγματοποιηθουν 6 πρωινές παραστάσεις στις 17 και 18 του μηνα 09:00 με 14:00 για τα σχολεία. Δήλωσαν συμμετοχή περίπου 1400 μαθητές και εκπαιδευτικοί.
                                                                             Είσοδος ελεύθερη για όλους
http://kentrotexnissynthesi.blogspot.gr/

ΡΕΣΙΤΑΛ ΠΙΑΝΟΥ

Μια εκδήλωση από το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ εν όψει των γιορτών. Ένα ρεσιτάλ πιάνου από την Χριστίνα Φαφέσα με έργα Bach, Beethoven, Lizst, Granados, Handel, Αστρινίδη, Grig.
    Το ρεσιτάλ θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ την Κυριακή 15  Δεκεμβρίου  στις 11:00 πμ.  Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
http://kentrotexnissynthesi.blogspot.gr/

Η αυλαία του 1oυ UNBOX Festival έπεσε και το γεγονός στέφθηκε με επιτυχία!

7 Δεκεμβρίου 2013
The Hub Events
«Βγαίνουμε απ’ το κουτί. Στηρίζουμε τη διαφορετικότητα»
Ενσωματωμένη εικόνα 1
Η αυλαία του 1oυ UNBOX Festival έπεσε στις 7 Δεκεμβρίου 2013 στο The Hub Events (http://www.thehubevents.gr/και το γεγονός που έλαβε χώρα για πρώτη φορά, στέφθηκε με επιτυχία! Με βιωματικές δράσεις, παιχνίδια, προβολές ντοκιμαντέρ και ταινιών μικρού μήκους, χοροθέατρο, θεατρικές παραστάσεις και τους  the BURGER PROJECT  να τα σπάνε σε «διαφορετικούς» ρυθμούς, οι φίλοι της Tandem, παλιοί και νέοι, συναντήθηκαν και διασκέδασαν σε μια ημέρα αφιερωμένη στην ιδέα του Φεστιβάλ... για σκέψεις έξω από το κουτί.
Τα άτομα από το Κ.Α.Α.Π.Α.Α. (πρώην Π.Ι.Κ.Π.Α. Βούλας), ήταν εκεί και συμμετείχαν με όλη τους την ψυχή στις δραστηριότητες που οργάνωσαν οι εθελοντές της Tandem, μεταφέροντας ένα κλίμα συλλογικότητας, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, αλλά κυρίως ισότητας και χαράς! Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους εσάς, που χωρίς τη συμμετοχή και την στήριξή σας τίποτα δε θα μπορούσε να επιτευχθεί. Όλοι μαζί καταφέραμε από κοινού το πρωτοπόρο και σημαντικό αυτό αποτέλεσμα με ψυχή και δημιουργικότητα. Όλοι μαζί για  μία μέρα «Σκεφτήκαμε και πράξαμε διαφορετικά». Ευελπιστούμε να είναι μόνο η αρχή για τη συνέχεια ενός ελπιδοφόρου έργου και μιας πορείας γεμάτης από προσφορά, μοίρασμα και αγάπη.
Το  1ο UNBOX Festival διοργανώθηκε από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Tandem (www.tandemngo.gr). 
Μείνετε συντονισμένοι στην Tandem για τη συνέχεια και τα υπόλοιπα project που θα ακολουθήσουν.
UNBOX Festival |  http://www.unboxfestival.gr/
Art work | Creative direction: gravitas
Οργάνωση | Συντονισμός | Καλλιτεχνική Διεύθυνση: meandyou adv.
Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Tandem
Official Website | www.tandemngo.gr
Like Tandem on Facebook | www.facebook.com/TandemNGO
Follow Tandem on Twitter | www.twitter.com/TandemNGO

Πανέμορφες φωτογραφίες από την χιονισμένη Τραπεζούντα!

Δείτε εδώ όμορφες φωτογραφίες από τη χιονισμένη Τραπεζούντα!
Με σεβασμό στην Ιστορία και την Παράδοση...
e-Pontos Radio

18 ιστορίες θετικής σκέψης και μια πραγματική ιστορία προσωπικής υπέρβασης

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ
«Οδοιπόρε, δεν υπάρχει δρόμος.
Ο δρόμος ανοίγει προχωρώντας».
Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα. Κάπως έτσι ξεκινάνε πάντοτε όλα.
NIKOΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΟΙ ΚΟΡΥΦΕΣ ΜΕΣΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ
18 ιστορίες θετικής σκέψης και μια πραγματική ιστορία προσωπικής υπέρβασης
Oikorifesmesamas 250
«Οι κορυφές μέσα μας» θα μπορούσε να είναι μυθιστόρημα ή η εξιστόρηση μιας προσωπικής εμπειρίας. Θα μπορούσε να είναι η αφήγηση μιας πραγματικής ιστορίας.
Όμως, πάνω απ’ όλα είναι ένα βιβλίο θετικής σκέψης και ώθησης με 18 ακόμα ιστορίες, 18 ακόμα αλληγορίες πίστης και ελπίδας, τοποθετημένες ακριβώς στα σημεία εκείνα που ο δρόμος πάει να κλείσει και εσύ πρέπει να βρεις τη δύναμη να τον ανοίξεις.
Όπως ακριβώς και στην ίδια τη ζωή.
Εκεί, δηλαδή, που όσο ψηλά και αν φτάσει κάποιος, στο τέλος συνειδητοποιεί πως η μεγαλύτερη κορυφή βρίσκεται πάντα μέσα του!!!
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
mixalopoulosΟ Νίκος Μιχαλόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών και τα τελευταία οκτώ χρόνια διδάσκει σε δημοτικά σχολεία κοινωνικά ευαίσθητων ομάδων, όπως τσιγγανόπαιδες και παλλινοστούντες. Το μεγάλο πάθος της ζωής του από τα παιδικά του χρόνια είναι ο αθλητισμός. Για πολλά χρόνια υπήρξε πρωταθλητής στον ακοντισμό με Πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων το 1987, σήμερα είναι πρωταθλητής στη σκοποβολή, στο ολυμπιακό αγώνισμα του αεροβόλου πιστολίου ανδρών, ενώ από το 2010 αγωνίζεται και πάλιστον ακοντισμό στην κατηγορία των Μasters με εμφανίσεις και διακρίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. (Χάλκινο μετάλλιο στον ακοντισμό στους Βαλκανικούς Αγώνες Στίβου 2012 στην Σμύρνη της Τουρκίας). Από το 2006 μέχρι και σήμερα έχουν κυκλοφορήσει από τις Εκδόσεις Άγκυρα επτά παιδικά βιβλία του, τα έξι από τα οποία συνυπογράφει με την παγκόσμια πρωταθλήτρια του ακοντισμού και σύζυγό του Άννα Βερούλη και τα οποία μέχρι σήμερα έχουν αγγίξει τις 100.000 αντίτυπα στην Ελλάδα και την Κύπρο.
Από τη σειρά ‘’ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΘΕΛΩ ΜΠΟΡΩ’’ κυκλοφορούν ‘’Το όνειρο της Άννας’’, ‘’Η περιπέτεια του Νικόλα’’ και ‘’Οι νεράιδες της οικογένειας Φέγγο ντε λα Στέκο’’ αγγίζοντας αξίες ζωής μέσα από τον αθλητισμό με το μήνυμα ‘’Είμαστε πρωταθλητές της ζωής μας’’. Το βιβλίο τους ‘’Ο Άη Βασίλης φέτος είναι πράσινος’’, ένα οικολογικό παραμύθι, έφτασε στα 35.000 αντίτυπα στους δύο μόλις πρώτους μήνες της κυκλοφορίας του και βραβεύτηκε με το κρατικό βραβείο ‘’Οικόπολις’’ από την Ευρωπαική επιτροπή τουECOCITY, ενώ το πρώτο τους παιδικό βιβλίο για το καυτό θέμα της παιδικής παχυσαρκίας ‘’Πέντε σωματοφύλακες κλεισμένοι στο ψυγείο’’ έγινε θεατρική παράσταση και σήμερα βρίσκεται στην 14ητου έκδοση.‘’Το δρομάκι που ήθελε να γίνει λεωφόρος’’ είναι το πρώτο αλληγορικό παραμύθι του συγγραφέα, που προσέγγισε το θέμα της ματαιοδοξίας και των σύγχρονων προτύπων, ενώ το τελευταίο και πρώτο εφηβικό βιβλίο του ‘’Μαραθώνιος Ονείρων’’ είναι το πρώτο, που μεταφράζεται στα Αγγλικά και αποτέλεσε το επίσημο βιβλίο της επετειακής διοργάνωσης των 2500 χρόνων του Διεθνούς Μαραθωνίου της Αθήνας, που πραγματοποιήθηκε το 2010 στη χώρα μας. Οι διαδραστικές παρουσιάσεις των βιβλίων του Νίκου Μιχαλόπουλου σε όλη την Ελλάδα έχουν ξεπεράσει τις 250, ενώ έχει πραγματοποιήσει με την έγκριση του εκεί Υπουργείου Παιδείας πέντε μεγάλες περιοδείες στην Κύπρο, όπου όλα του τα βιβλία σήμερα βρίσκονται στοtopten των ευπώλητων παιδικών βιβλίων.
Το Δεκέμβριο του 2010 ο Νίκος Μιχαλόπουλος, μέλος του μεγαλύτερου αθλητικού και φιλανθρωπικού ιδρύματος στον κόσμο, τουLAUREUSSPORTFORGOODFOUNDATION, που χρησιμοποιεί τον αθλητισμό ως μέσο για θετικές κοινωνικές αλλαγές και μοναδικός εκπρόσωπος από την Ελλάδα, κατάφερε να τοποθετήσει την Ελληνική σημαία στην υψηλότερη κορυφή της Αφρικής, το όρος Κιλιμάντζαρο στα 6000μ., μέλος μιας ομάδας αθλητών, ολυμπιονικών και παραολυμπιονικών απ’όλο τον κόσμο και με αρχηγό τη θρυλική τεννίστρια Μαρτίνα Ναβρατίλοβα, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για το προτεινόμενο για το Νόμπελ ΕιρήνηςMATHAREYOUTHSPORTASSOCIATION στο Ναιρόμπι, που φιλοξενεί παιδιά-θύματα βίας, πολέμου και ασθενειών.
Την σχολική περίοδο 2011-2012 και 2012-2013 ο Νίκος Μιχαλόπουλος με την ιδιότητα του εκπαιδευτικού, του συγγραφέα παιδικών βιβλίων και του εν ενεργεία πρωταθλητή πραγματοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα για σχολεία στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας απεσταλμένος του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Διά Βίου Μάθησης.

ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΒΙΣΚΟΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ " ΤΟΥ ΜΑΝΟΛΗ ΒΕΝΙΕΡΗ



15 50 - ΝΑ ΚΑΙΓΟΜΟΥΝΑ | Επιστρέφουν με μία δυνατή ερωτική rock μπαλάντα!

 
15 50
Να Καιγόμουνα
Επιστρέφουν με μία δυνατή ερωτική rock μπαλάντα!

Οι 15 50, το απόλυτο rock συγκρότημα, βρίσκονται στην καλύτερη περίοδο της 15έτης καλλιτεχνικής τους πορείας και μας παρουσιάζουν το ολοκαίνουργιο τραγούδι τους…
«Να Καιγόμουνα»
 Μία δυνατή ερωτική rock μπαλάντα, σε μουσική και στίχους του ιδρυτή της μπάντας και εξαιρετικού μουσικού, Ρουσσέτου Δημητρόγλου.    
 Με νέο τραγουδιστή, τον Μηνά Τσίγκο που έχει αποσπάσει τις καλύτερες εντυπώσεις και νέα μέλη που πλαισιώνουν φωνητικά και ορχηστρικά το υπόλοιπο σχήμα, οι εκρηκτικοί 15 50 μένουν πιστοί στη rock τους διάθεση και επιστρέφουν κοντά μας καλύτεροι από ποτέ!Με live εμφανίσεις που τα τελευταία χρόνια έχουν γράψει ιστορία, η αγαπημένη μπάντα  επιστρέφει στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας και μαζί με την γοητευτική και άκρως ανανεωμένη ρεπερτοριακά Κρυσταλλία, ανεβάζουν την ένταση στα βράδια Τετάρτης, στο απόλυτο μουσικό στέκι της Αθήνας… στο Baraonda! Το νέο single κυκλοφορεί από την Platinum Records. Listen to new single on YouTube!
Artist Official Facebook Page https://www.facebook.com/1550band Να Καιγόμουνα - 15 50
Στίχοι/ Μουσική: Ρουσσέτος Δημητρόγλου
 Ηχοληψία, Μίξη Ήχου: Ηλίας Λάκκας
Mastering: Πάνος Μπόθος
Βιολί: Μιχάλης Τζιχάνης
Cover photo shot by Marilena Noodle 2013 Platinum Records Facebook: http://www.facebook.com/PlatinumRecordsGR Website: www.platinumrecords.gr YouTube: www.youtube.com/PlatinumRecordsTube Contact: info@platinumrecords.gr

Bizzy Boo feat. Στέλιος Λεγάκης «Αυτή η πόλη» New Single & Video Clip

Bizzy Boo feat. Στέλιος Λεγάκης
«Αυτή η πόλη»
Τα νέα παιδιά έχουν όνειρα, έχουν ελπίδα και χρώμα στη ζωή τους...

Τα νέα παιδιά έχουν όνειρα, έχουν ελπίδα και χρώμα στη ζωή τους!
Η Mc Bizzy Boo και ο Στέλιος Λεγάκης ενώνουν τις φωνές και το ταλέντο τους σε ένα τραγούδι με αληθινό όραμα...
Φαντάζονται την πόλη τους όπως την θέλουν οι νέοι της εποχής τους, της βάζουν μουσική, στίχους, χαμόγελα και χρώματα και σηκώνουν τα χέρια ψηλά, κατακτώντας την!
Η γυναικεία φωνή της ραπ, Bizzy Boo, συνοδεύεται από τη μελωδική και ήδη αγαπημένη φωνή του Στέλιου Λεγάκη και το τραγούδι τους απογειώνεται ψηλά πάνω από τα δεδομένα της εποχής.
Το Video Clip σε σκηνοθεσία Δημήρη Συλβέστρου μας μεταφέρει την οπτική της νέας γενιάς...
τα όνειρα των νέων και τα χρώματα της ζωής , συνθέτουν τα πιο όμορφα τραγούδια!
Το μήνυμα της εποχής από την Panik Records, την εταιρεία που στηρίζει τους νέους καλλιτέχνες.
«ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ»
BIZZY BOO feat. ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΕΓΑΚΗΣ
BIZZY BOO : https://www.facebook.com/mcBizzyBoo
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΕΓΑΚΗΣ:  https://www.facebook.com/stelioslegakisofficial
Μουσική: Barrice
Στίχοι : Bizzy Boo/ Barrice
Σκηνοθεσία : Δημήρης Συλβέστρος
Youtube :
https://www.youtube.com/watch?v=5mL_1zAXFPM

Γιώργος Ζαμπέτας - Να ζει κανείς η να μη ζει

ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013/0400 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

ΜΕΡΟΣ 1
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΜΙΑ
ΜΕΡΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 14-12-13/21 UTC
ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1032 ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΥΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ
ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ 1036 ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1028
ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 04 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ Η
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΜΠΟΥΤ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ.
ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΜΕΛΙΤΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΙΔΡΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 2 Η 3. ΗΡΕΜΗ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 2 Η 3. ΗΡΕΜΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΕΛΤΑ
ΑΝΤΙΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3. ΗΡΕΜΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ. ΗΡΕΜΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ. ΗΡΕΜΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 25.30 ΒΟΡΕΙΟΙ 3
Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3. ΗΡΕΜΗ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3. ΗΡΕΜΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΗΡΕΜΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ. ΗΡΕΜΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7 ΓΡΗΓΟΡΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ Η ΧΙΟΝΙ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15-12-2013 /0600 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15-12-2013
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ-ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΟΠΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ
ΠΑΓΕΤΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ.
TOΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 2 ΜΕ 3 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ -02 (ΜΕΙΟΝ 2) ΕΩΣ 12 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ . ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 04 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ 4 ΜΕ 6 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΡΩΙ
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 2 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 02 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 08 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΛΙΓΕΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 06 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Η ΜΕΓΙΣΤΗ 2-3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ
ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ. ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΣΘΕΝΕΙΣ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 04 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΣΘΕΝΕΙΣ. ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ -01 (ΜΕΙΟΝ 1) ΕΩΣ 12 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 16-12-2013
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ,ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ,ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ,ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ, ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ.ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΝΟΤΙΕΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.
ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΠΤΩΣΗ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ. ΠΑΓΕΤΟΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ.

Ένας στους πέντε Έλληνες στερείται βασικά αγαθά και υπηρεσίες - in.gr

Δραματική επιδείνωση των συνθηκών διαβίωσης
Σοκαριστικά και συνάμα αποκαλυπτικά για τις κοινωνικές πληγές που έχει προκαλέσει η κρίση και η σκληρή λιτότητα είναι τα ευρήματα έρευνας της ΕΛΣΤΑΤ, που δείχνει δραματική επιδείνωση των συνθηκών διαβίωσης του πληθυσμού στην πενταετία 2008-2012. Το 20% των Ελλήνων στερούνται βασικά αγαθά (πχ γεύμα με κρέας ή κοτόπουλο) και υπηρεσίες. Το 26,7% δεν μπορεί να έχει ικανοποιητική θέρμανση. Τρομακτικά είναι δε τα αντίστοιχα ποσοστά όταν εξειδικεύονται στον φτωχό πληθυσμό. Ενδεικτικό ότι η Ελλάδα βρίσκεται πλέον στη έκτη χειρότερη θέση στην ΕΕ.  
Επίθεση με μολότοφ στο ΑΤ Εξαρχείων
Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα Τσίπρα για την προεδρία της Κομισιόν
Άγνωστος σκότωσε 80χρονη έξω από το διαμέρισμά της στα Πατήσια
Ένοπλος άνοιξε πυρ σε σχολείο στο Ντένβερ και αυτοκτόνησε
Συμφωνία στο Μεσανατολικό έως τον Απρίλιο «βλέπει» ο Τζον Κέρι
Η Ιρλανδία αφήνει πίσω της το μνημόνιο, όχι όμως τη λιτότητα
Ένας στους πέντε Έλληνες στερείται βασικά αγαθά και υπηρεσίες
Προσέγγιση κυβέρνησης - τρόικας για τους πλειστηριασμούς
ΤΑΙΠΕΔ: Χωρίς προσφορές το ακίνητο στην Αφάντου και οι ιαματικές πηγές στην Φθιώτιδα
Αχανή αποθέματα υδρογονανθράκων περιμένουν στον Τιτάνα
Γιατί δύο άνθρωποι μυρίζουν διαφορετικά το ίδιο άρωμα
Δικαστικό μπλόκο στη γενετικά τροποποιημένη πατάτα της BASF
Ο πλανήτης φορά τα καλά του για τα Χριστούγεννα
Χριστουγεννιάτικο bazaar βιβλίου από τον ΒΗΜΑ FM έως την Κυριακή
Οι ειδικοί ανησυχούν για τα νερά του Ιλισού κάτω από την Πινακοθήκη
Καταγγελία για ακροδεξιές συμπεριφορές στο Καραϊσκάκη
«Σίφουνας» στο Κουμπάν... «σκόρπισε» τη Λοκομοτίβ
«Εκτός συναγωνισμού...», λέει ο Μίτσελ για τον εντός συνόρων Ολυμπιακό

Ο Παντελής Θαλασσινός έρχεται στο "Ρυθμός Stage" και μιλά στο in.gr
Hobbit και Νοσφιστής εναντίον...12 Χρόνια Σκλάβου
«Λεξικοπωλείο». Ένα βιβλιοπωλείο που εξειδικεύεται στα λεξικά!
Οι πιο ενδιαφέρουσες πολιτιστικές προτάσεις μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου
Ο Καβάφης στον κινηματογράφο: Ίδρυμα Μ.Κακογιάννης
Εκδήλωση για τον νέο μεταναστευτικό κώδικα
Το Μέγαρο σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα!
Σεξ, προβλήματα και σινεμά
Προτάσεις για μια εορταστική οικογενειακή έξοδο!
Τα χριστουγεννιάτικα bazaars της πόλης
"To in.gr οδηγεί" στον ΒΗΜΑ 99,5 κάθε Σάββατο 12:00-13:00
Gran Turismo 6: Gentlemen, (re)start your engines!
Φωτογραφίζουμε την επόμενη Mercedes-Benz B-Class στον Αρκτικό Κύκλο
Η Ναύπακτος στο διάβα του χρόνου...
Ρόδος και Μάλτα, η κληρονομιά των Ιωαννιτών Ιπποτών!
Λασίθι: οι Παπαγιαννάδες και... η έπαυλη De Mezzo!
Όλυμπος, ο βασιλιάς των ελληνικών βουνών!
Μαστόρων τέχνη!
Στην καρδιά της Τσακωνιάς!
Τα 100 πιο εντυπωσιακά χτενίσματα από το Παρίσι
Τι είχε πει η Τζέιν Μπίρκιν στο MC πριν το θάνατο της κόρης της
Το σεξ βοηθάει στο αδυνάτισμα;
30 ιδέες για εντυπωσιακό μανικιούρ
La Grece J'aime: Ένα πρότζεκτ που αγαπάει την ελληνική μόδα
Τοπ-10: οι καλύτερες μάσκαρα
Ποιες εξετάσεις και σε ποια ηλικία πρέπει να κάνετε;
Μυελοδυσπλαστικά σύνδρομα: Καλύτερη επιβίωση με αποσιδήρωση
Από άγχος υποφέρουν οι έλληνες εργαζόμενοι
Θέμα γονιδίων είναι οι καλές σχολικές επιδόσεις
Κερδίστε ένα στρωματάκι αγκαλιάς mionido για το μωρό σας
doctors.in.gr: Η πύλη των ιατρών
Πατρότητα: Όσα λένε οι μπαμπάδες μεταξύ τους
10 τρόποι για να κάνετε αυτά τα Χριστούγεννα των παιδιών μαγικά!
Αντιμετωπίστε τους φόβους των παιδιών σε κάθε ηλικία
Ανασκόπηση 2013: Οι διάσημες εγκυμοσύνες της χρονιάς
Express δίαιτα 12 ημερών: Χάστε τα περιττά κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα!
Τα 10 χειρότερα πράγματα που μπορείτε να πείτε σε μια πρωτάρα μαμά
To Twitter υποκύπτει στις αντιδράσεις των χρηστών για τις αλλαγές στο Block
To Instagram επιτρέπει το prive μοίρασμα φωτογραφιών/βίντεο
Ασφαλείς online αγορές: 12 συμβουλές για Καλά Χριστούγεννα από την ESET
Nέο ενιαίο σκάφος για όλες τις ομάδες του Volvo Ocean Race, στον επόμενο αγώνα του 2014-2015
Η Oracle Team Usa νικήτρια του 34oυ America' s Cup