Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για δέκατη πέμπτη συνεχή χρονιά η εκδήλωση ΘΕΣΜΟΣ, η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΡΓΗ, που διοργάνωσε το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ στα Νέα Μουδανιά!
Δεκαπέντε χρόνια ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΑΓΑΠΗΣ και ΕΛΠΙΔΑΣ, δεκαπέντε χρόνια αγώνα για να περάσει το μήνυμα, πως ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΝΙΚΙΕΤΑΙ, πως όσο υπάρχουν ΠΑΙΔΙΑ, θα υπάρχει ΠΑΝΤΑ ΕΛΠΙΔΑ.

Και το μήνυμα, κάθε χρόνο, ακούγεται από άκρη σε άκρη της χώρας, συσπειρώνει τον κόσμο ενάντια στην επάρατη νόσο, την πολεμά αλύπητα!
Σάββατο βράδυ, ανοιχτό θέατρο Μουδανιών.
Παρόλο που οι μέρες είναι δύσκολες, παρόλο που η αβεβαιότητα για το αύριο κυριαρχεί, πάρα πολλοί ήταν εκείνοι που έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση. Μπορεί φέτος να μη γέμισε το θέατρο, αλλά ο «στόχος» για ακόμα μια χρονιά επετεύχθη! Μικροί και μεγάλοι, ήταν ΕΚΕΙ για να τραγουδήσουν μαζί με τα παιδιά της ΣΥΝΘΕΣΗΣ, για τα παιδιά των συλλόγων ΕΛΠΙΔΑ και ΣΤΟΡΓΗ, και να ενισχύσουν από το υστέρημα τους τον ΙΕΡΟ σκοπό της εκδήλωσης.
Θαυμάσαμε ΟΛΟΙ, τα παιδιά του Ωδείου, αλλά και της σχολής χορού σε μια ΜΟΝΑΔΙΚΗ εμφάνιση, που θα την ζήλευαν, χωρίς υπερβολή, ακόμα και οι πιο φτασμένοι καλλιτέχνες.

Πάνω από ΕΝΕΝΗΝΤΑ παιδιά, έπαιξαν, τραγούδησαν, και χόρεψαν, χαρίζοντας στον κόσμο μια υπέροχη βραδιά!
ΟΛΟΙ κατάλαβαν τη ΘΕΛΗΣΗ, το ΜΕΡΑΚΙ, αλλά και την ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ των παιδιών της ΣΥΝΘΕΣΗΣ, για τον σκοπό τον οποίο υπηρετούσαν εκείνες τις ώρες. Παρακολούθησα τις ιδιαίτερα κουραστικές πρόβες των παιδιών. Επίπονες, αλλά δεν το έβαζαν κάτω με τίποτα, και το σαββατόβραδο οι κόποι τους ανταμείφτηκαν, έπιασαν τόπο.
Το να δώσει κάποιος συγχαρητήρια, να πει Μπράβο, και τα γνωστά, πιστέψτε με δε σημαίνει τίποτα για τα παιδιά, αν και αξίζουν κάθε επιβράβευση.
Ότι έκαναν, ότι κάνουν όλα αυτά τα χρόνια, δεν το κάνουν για τα «μπράβο και τα ζήτω», αλλά γιατί ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ πως προσφέρουν σε ένα σκοπό.
Φίλε Ζαφείρη, άλλη μια ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ολοκληρώθηκε… Λίγη ξεκούραση, μια ανάσα που λένε, και πάμε για τις ετοιμασίες της επόμενης χρονιάς, μέσα σε όλα τα άλλα…. Θυμάσαι; Πως ξεκίνησε, και που έφτασε…. Θα ησυχάσει για λίγο το κεφάλι σου από εμένα, αλλά όπως συμβαίνει εδώ και δεκαπέντε χρόνια, για να μη ξεχνιόμαστε δηλαδή, πάλι θα με έχεις να σε πιέζω για διάφορα που έχουν να κάνουν με τη Συναυλία..
Μπράβο σε εσένα, μα πάνω απ’ όλα, ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, που έκαναν περήφανους τόσο τους γονείς τους, όσο και όλους εμάς τους υπόλοιπους. Μπράβο και στον κόσμο των Μουδανιών και όχι μόνο, που αγκάλιασε, και στηρίζει την εκδήλωση αυτή!
Ραντεβού του χρόνου με περισσότερη ΕΛΠΙΔΑ και ΣΤΟΡΓΗ!

Βασίλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com

ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ

ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ   
Με διδάκτορες από το "UNIVERSITY OF MUSIC AND PERFORMING ART" της Βιέννης θα πραγματοποιηθούν από το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ δύο διεθνή σεμινάρια ψηλού επιπέδου και πρωτόγνωρα για τον τόπο μας.
Το πρώτο θα είναι Σεμινάριο POP & JAZZ Τραγουδιού και το δεύτερο Σεμινάριο Πιάνου. Κατά την διάρκεια των Σεμιναρίων θα πραγματοποιηθούν Διαλέξεις , Συναυλίες, Εργαστήρι Jazz και διάφορα Καλοκαιρινά δρώμενα.
Είδη υπάρχουν αρκετές συμμετοχές από το εξωτερικό και πιστεύουμε ότι θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για όσους ασχολούνται με το Τραγούδι ή το Πιάνο στην Χαλκιδική και όχι μόνο να τα παρακολουθήσουν μιας και απευθύνονται σε σπουδαστές όλων των επιπέδων και το κόστος είναι αρκετά χαμηλό. Τα Σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στα Ν.Μουδανιά στις εγκαταστάσεις του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛ. 2373024234 & 6972017412

4 νέα βιβλία και αναμέσά τους το νέο βιβλίο της Κάρμεν Ρουγγέρη

Κάρμεν Ρουγγέρη - Παραμύθι χωρίς όνομα (με CD)


Κάρμεν Ρουγγέρη - Παραμύθι χωρίς όνομα (με CD)
βασισμένο στο ομώνυμο παραμύθι της Πηνελόπης Δέλτα

ΣΕΙΡΑ: ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ – ΑΚΟΥΩ ΘΕΑΤΡΟ
Εικονογράφηση: Χριστίνα Κουλουμπή
Μουσική σύνθεση-ενορχήστρωση: Αντώνης Δελαπόρτας
Στίχοι και επιλογή τραγουδιών: Ανδρέας Κουλουμπής
ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ:
Λευτέρης Βασιλάκης, Αλέξανδρος Κομπόγιωργας, Κωνσταντίνα Λιναρδάτου, Νάντια Μητρούδη, Γιάννης Νικολάου,
Αμάντα Σοφιανοπούλου, Μυρτώ Χρυσανθοπούλου
ΔΕΙΤΕ ΤΟ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Φραουλίτσα η φραουλονεράιδα - Μια υπέροχη λιακάδα

Φραουλίτσα η φραουλονεράιδα - Μια υπέροχη λιακάδα
Συγγραφέας:Στέφανι Ντάλε
Εικονογράφος:Στέφανι Ντάλε
Μετάφραση:Μαρία Σούμπερτ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Μαγικά Πόνυ. Ιστορίες των 3 λεπτών

Μαγικά Πόνυ
Ιστορίες των 3 λεπτών
Εικονογράφηση: Στέφανι Ντάλε
Μετάφραση: Μαρία Σούμπερτ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Μικρά μολύβια - Μυστηριώδεις εξαφανίσεις στο νησί

Μικρά μολύβια
Μυστηριώδεις εξαφανίσεις στο νησί
Εικονογράφηση: Ναταλία Καπατσούλια
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

 Δείτε όλες τις νέες κυκλοφορίες εδώ
Δείτε τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις εδώ

CRT 4 CF DUAL BAND + AIRBAND!!! - ΑΠΟ ΤΟ RADIO ELEKTRON

ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ!!! ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 41!!

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 2314004163 / 6932239102!!

CRT 4 CF DUAL BAND + AIRBAND!!!


ΦΟΡΗΤΟΣ ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ VHF/UHF/HF(RX) ΜΑΖΙ ΜΕ AIRBAND.
ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.
Ο ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ FREQUENCY HOPPING ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ.
ΤΟ CRT 4CF ΕΙΝΑΙ ΕΦΟΔΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ FHSS SPREAD SPECTRUM (ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΦΑΣΜΑΤΟΣ) ME THN ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΣΗΜΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΙΔΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ.
Οι μέθοδοι διασποράς φάσματος (Spread Spectrum, εναλλακτικά εξάπλωσης ή διεύρυνσης φάσματος) αποτελούν τρόπους με τους οποίους η ενέργεια ενός σήματος που καταλαμβάνει κάποιο σχετικά περιορισμένο φάσμα συχνοτήτων, κατανέμεται εσκεμμένα σε πολύ μεγαλύτερο φασματικό εύρος με σκοπό την αύξηση της ασφάλειας των τηλεπικοινωνιών, την αποφυγή υποκλοπών και τη μεγαλύτερη αντοχή στα παράσιτα και τις παρεμβολές.
Ο συγκεκριμένος ασύρματος επίσης ειναι εφοδιασμένος με AIRBAND συχνότητες (μονο λήψη) ενώ λαμβάνει και στις συχνότητες των βραχαίων!. (TRIBAND)
Έχει απεριόριστες δυνατότητες καθώς είναι Dual band , full Dublex και μπορεί να γίνει και αναμεταδότης!!!
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ FREQUENCY HOPPING

Έρως ανίκατε μάσαν

Έρως ανίκατε μάσαν
Συντελεστές
Εκδότης : ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ
Συγγραφέας : Κορτώ Αύγουστος
Περιγραφή
Τι κάνεις όταν βρίσκεσαι σ' ένα απομονωμένο ορεινό χωριό για το διήμερο των εκλογών κι ενώ όλοι σε μπουκώνουν λυσσαλέα με τα πιο εκλεκτά φαγιά της οικουμένης ο πορσελάνινος θρόνος αρνείται να ενδώσει στις ικεσίες σου; Κι αν ένα και μόνο εσώρουχο αρκούσε για να σε μεταμορφώσει στο πιο ποθητό πλάσμα του κόσμου; Θα ήταν ευλογία ή κατάρα; Και ποια η θέση όλων εμάς που μετά θάνατον δε θέλουμε ούτε να καούμε ούτε να ταφούμε, αλλά να μεταποιηθούμε σε χρηστικά και καλαίσθητα διακοσμητικά εσωτερικών χώρων;
Τέτοια και άλλα αγωνιώδη ερωτήματα απαντιούνται με τρόπο παραληρηματικό στις σελίδες αυτού του βιβλίου, που μας θυμίζει ότι το γέλιο είναι συχνά η μόνη σωσίβια λέμβος στις φουρτούνες της ζωής.
Βάρος: 0,353 kgr
ISBN: 9789601661902
Σελίδες: 264
B.K.M. ( Βοηθητικός Κωδικός Μηχανογράφησης ): 10190
Ημερομηνία 1ης κυκλοφορίας: Μάιος 2015
Ημερομηνία τελευταίας εκτύπωσης: Μάιος 2015


ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ




Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και το δίκτυο Mikrasiatis.gr σας προσκαλούν σε ένα ταξίδι στην Καππαδοκία,με ξεναγό τη Μαίρη Κόντζογλου και την τριλογία της «Τα Παλιά Ασήμια».
Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και το δίκτυο Mikrasiatis.gr διοργανώνουν από 1 έως 7 Οκτωβρίου 2015 ειδικό θεματικό ταξίδι στην Καππαδοκία, βασισμένο στην τριλογία Τα Παλιά Ασήμια της συγγραφέα Μαίρης Κόντζογλου. Σας προσκαλούμε σε ένα οδοιπορικό στο μαγικό τοπίο της Καππαδοκίας, με ξεναγό την ίδια τη συγγραφέα, η οποία θα μας συνοδεύσει στην εκδρομή μας.
Όσοι ταξιδέψουν μαζί μας θα γνωρίσουν την ιστορία της περιοχής από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Θα περιπλανηθούν σε κάθε γωνιά αυτής της μαγικής γης, γνωρίζοντας τους θρύλους και τις παραδόσεις της, τραγουδώντας τα αξέχαστα τραγούδια της, θαυμάζοντας τους βυζαντινούς θησαυρούς της και τα σκαλισμένα στον βράχο διάσημα μοναστήρια της. Με οδηγό τα δύο πρώτα βιβλία της συγκλονιστικής τριλογίας της Μαίρης Κόντζογλου θα θυμηθούμε την ιστορία των προγόνων μας, υμνώντας την «Αγιοτόκο Καππαδοκία», όπου εδώ και αιώνες χτυπά η καρδιά του ελληνισμού.
Καισάρεια, Μουταλάσκη, Ανδρονίκι, Ζιζίντερε, Σινασός, Προκόπι, Κοιλάδα Κοράματος, Υπόγειες Πολιτείες, Καρβάλη, Περίστερμα, Σύλλη αποτελούν μερικούς από τους σταθμούς του ταξιδιού μας. Και φυσικά, η Μονή των Παλιών Ασημιών, ένα μοναστηριακό συγκρότημα του 11ου αιώνα, σκαλισμένο εξολοκλήρου στον βράχο, το οποίο στάθηκε η αφορμή για τη συγγραφή της τριλογίας.
Ειδική μεγάλη προσφορά για τους αναγνώστες των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ: Όσοι δηλώσουν συμμετοχή έως τις 31 Ιουλίου 2015 θα μπουν σε κλήρωση και ένας τυχερός θα ταξιδέψει δωρεάν στην Καππαδοκία με τον / τη συνοδό του. Για να κάνετε χρήση της προσφοράς, θα πρέπει να στείλετε e-mail στο diagonismos@metaixmio.gr, έως τις 31/7/2015, σημειώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας) και γράφοντας: ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ. Το όνομα του τυχερού θα αναρτηθεί στο www.metaixmio.gr, στις 3/8/2015.
Περισσότερα για το πρόγραμμα, τη διαμονή, το κόστος του ταξιδιού, πληροφορίες για δηλώσεις συμμετοχής και κρατήσεις θα βρείτε ΕΔΩ.
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΛΟΓΙΑ «ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΑΣΗΜΙΑ»
Η τριλογία Τα Παλιά Ασήμια είναι αποτέλεσμα ενός μεγάλου έρωτα και στιγμών φορτισμένων με συγκίνηση, θαυμασμό και ένα έντονο συναίσθημα επιστροφής στη γενέθλια γη. Η Μαίρη Κόντζογλου μας χαρίζει μια μεγαλειώδη ιστορία για αλησμόνητες πατρίδες και αλησμόνητους έρωτες. Τα δύο πρώτα μέρη της τριλογίας Τα Παλιά Ασήμια και Μια προσευχή για τα Παλιά Ασήμια κυκλοφορούν από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.
«Στην Καππαδοκία βρέθηκα πρώτη φορά τον Μάη του 2011. Ξαναπήγα τρία χρόνια αργότερα, τον Ιούνιο του 2014. Τώρα πια, ύστερα από τρία χρόνια -εξαντλητικής καμιά φορά- μελέτης του τόπου και της ιστορίας του, ήταν σαν να γυρνούσα στην πατρίδα μου. Η Καππαδοκία δεν με είχε υιοθετήσει, ούτε εγώ εκείνη. Ήταν λες και είχα γεννηθεί κάτω από τη σκιά των βράχων της, λες και είχα βαφτιστεί στον Κόκκινο ποταμό, λες και για πρώτη φορά είχα κοινωνήσει στην εκκλησία των Στεφάνων, στο Γκιόρεμε. Ήταν δική μου και ήμουν δική της».
Μαίρη Κόντζογλου
Διαβάστε περισσότερα για το πρώτο μέρος της τριλογίας, ενώ ΕΔΩ θα βρείτε ενδεικτικά αποσπάσματα.
Για το δεύτερο μέρος με τίτλο Μια προσευχή για τα Παλιά Ασήμια, διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

International Directing Workshop 2015

International Directing Workshop
July 6-11 - Intensive summer school recommended to directors, choreographers
and artists interested in learning about ensemble building, directing, structuring the rehearsal process,
applying new techniques and methodologies, networking with practitioners from different countries
and finding future creative partnerships with like-minded people.

The training is designed as the multidisciplinary intensive lab
with participation and practice together with performers from different parts of the world and various artistic techniques. 

The working language is English.
Participants can receive the Certification.
Workshop schedule:
Monday July 6th:
From 13:00 - Group arrival and check-in.
16:50-17:00 - Short tour around the castle.
17:00-18:00 - First group meeting and introduction.
18:00-19:00 - Dinner.

Tuesday July 7th, Wednesday July 8th, Thursday July 9th:
7:00-8:00 - Warm-up in nature.
8:00-9:00 - Breakfast.
9:30-12:00 - Practical training.
12:00-13:00 - Lunch
13:00-14:00 - Break
15:00-18:00 - Practical training.
18:00-19:00 - Dinner
19:00-19:30 - Break
19:30-21:00 - Creative diary: evening lectures, discussions and creation.

Friday July 10th:
7:00-8:00 - Warm-up in nature.
8:00-9:00 - Breakfast.
9:30-12:00 - Practical training.
12:00-13:00 - Lunch
13:00-14:00 - Break
15:00-18:00 - Practical training.
19:00 - Finall buffet dinner & party - food, music and dance. 

Saturday July 11th:
7:30-9:00 - Breakfast. 9:00 - Check-out and departure. 

About the place:
The workshop will take place in the XVth century castle, today the international multi arts centre, located in the beautiful Austrian countryside. Comfortable accommodation at the castle guest house and three meals per day are available for the group (bio vegetarian food as well).

Travel information:  Nearest airports: Graz or Vienna. From the airport participants can take a train.
To see full program details and application, please visit: 
https://twitter.com/iugte_art

Ιταλία: Τα πιο όμορφα παραθαλάσσια χωριά της.

ArtTravel

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​1
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​2
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​3
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​4

Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

ΑΠΟ ΕΜΥ/ΕΜΚ
Ελληνικό, 30-06-2015/1100 C
A.A. 19/2015


ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΣΤΙΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ (30/06/2015) ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ
ΤΕΤΑΡΤΗ (01/07/2015).

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
1. ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ (30/06/2015) ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ
ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ, ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΘΑ
ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΙ ΟΜΒΡΟΙ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ
ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΙΣ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.
2. ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ (01/07/2015) ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ
ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ
ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΙΣΧΥΡΕΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ
ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΙΣ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ ΤΗΣ
ΕΜΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΜΥ www.emy.gr

HP Compaq 8200 Minitower με Intel i5 & Οθόνες 24” με ανάλυση 1920 x 1200 από την Alfanet!


Το χαμόγελο τηςΤζοκόντας Gioconda's smile Manos Xadjidakis

5*Galini Wellness Πλήρης Διατροφή+2Παιδιά|-50%

Ekdromi.gr

5* Galini Wellness Spa & Resort - Καμένα Βούρλα

Καμένα Βούρλα με 379€ από 758€ (-50%) για 4 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Πλήρη Διατροφή σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

379€ από 758€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, στο 5 αστέρων Galini Wellness Spa & Resort του Ομίλου Mitsis με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο στα Καμένα Βούρλα! Ελεύθερη χρήση της Εξωτερικής Ιαματικής Πισίνας καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 4 ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!
€379 από €758 Κέρδος €379 Έκπτωση 50%
5* Galini Wellness Spa & Resort - Καμένα Βούρλα
Καμένα Βούρλα


Περισσότερες Προσφορές

Μαραθόπολη Μεσσηνίας με 159€ από 318€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€159 από €318 -50%
Artina Hotel - Μαραθόπολη Μεσσηνίας
Μαραθόπολη Μεσσηνίας
159€ από 318€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 10 ετών στη Μαραθόπολη Μεσσηνίας, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό στο Artina Hotel! Προσφέρεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

All inclusive στον Πλαταμώνα Πιερίας με 229€ από 458€ (-50%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€229 από €458 -50%
San Panteleimon Hotel - Πλαταμώνας Πιερίας
Πλαταμώνας Πιερίας
ALL INCLUSIVE στoν Πλαταμώνα Πιερίας στο San Panteleimon Hotel ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 229€ από 458€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Καφέ, Τσάι, Αναψυκτικά, Χυμό, Ούζο, Μπύρα, Κρασί, Brandy και Παγωτό! Προσφέρεται ένα Λευκό και ένα Κόκκινο Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Καλαμάκι Κορινθίας με 329€ από 658€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+2 Παιδιά σε Sea View δωμάτιο με Ημιδιατροφή, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€329 από €658 -50%
4* Kalamaki Beach Hotel - Καλαμάκι Κορινθίας
Καλαμάκι Κορινθίας
329€ από 658€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών, στο 4 αστέρων Kalamaki Beach Hotel με Ημιδιατροφή (Πρωινό Αμερικάνικου Τύπου και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα, στο Καλαμάκι Κορινθίας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Κάλαμος Αττικής 55€ από 110€ (-50%) για 2 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα με Πρωινό σε δικλινο δωμάτιο, μόλις 45 λεπτά από την Αθήνα!

(Έκπτωση 50%)

€55 από €110 -50%
Dolphin Resort Hotel - Κάλαμος Αττικής
Κάλαμος Αττικής
55€ από 110€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στον Κάλαμο 45 λεπτά από την Αθήνα, στο Dolphin Resort Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink και παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 2 γεμάτες ημέρες, μια ανάσα από την Αθήνα!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Γαλαξείδι με 299€ από 598€ (-50%) για 5 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο!

(Έκπτωση 50%)

€299 από €598 -50%
4* Europa Beach Hotel - Γαλαξείδι
Γαλαξείδι
299€ από 598€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 5 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στο 4 αστέρων Europa Beach Hotel, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Μεσημεριανό) στο Γαλαξείδι, σε δίκλινο δωμάτιο! Για ένα Παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 5 ημέρες σε ένα τόπο που η αρχοντική ομορφιά σας ταξιδεύει! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Ζάκυνθος με 189€ από 378€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή+Spa σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€189 από €378 -50%
Zefyros Ecoresort Hotel - Ζάκυνθος
Ζάκυνθος
189€ από 378€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), στη Ζάκυνθο σε δίκλινο δωμάτιο στο Zefyros Ecoresort Hotel! Παρέχεται ένα χαλαρωτικό Massage με αιθέρια έλαια διάρκειας 20 λεπτών και μία συνεδρία Hamam για το σύνολο της διαμονής! Προσφέρεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Λουτράκι με 39€ από 90€ (-57%) για 2 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 57%)

€39 από €90 -57%
Isthmus Prime Hotel - Ισθμός Κορίνθου
Λουτράκι
39€ από 90€ ( Έκπτωση 57%) KAI για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, μια ανάσα από το Λουτράκι στον Ισθμό Κορίνθου, στο Isthmus Prime Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 2 γεμάτες ημέρες ξεκούρασης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

ALL INCLUSIVE στην Ελούντα με 349€ από 698€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2 Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο ή Bungalow, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€349 από €698 -50%
4* Elounda Breeze Resort - Ελούντα
Ελούντα
ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Elounda Breeze Resort ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο ή Bungalow στην Ελούντα, μόνο με 349€ από 698€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται Πρωινό σε Μπουφέ, Late Breakfast, Μεσημεριανό σε Μπουφέ, Βραδινό σε Μπουφέ και Late Dinner καθώς και διάφορα ζεστά και κρύα σνακ, χύμα Παγωτό, μεγάλη ποικιλία σε τοπικά Αλκοολούχα ποτά, Βαρελίσια Μπύρα, Κρασί σε ποτήρι, Αναψυκτικά, Χυμούς, Καφέ, Τσάι και Μπισκότα κατά την διάρκεια της ημέρας! Για τους μικρούς μας φίλους υπάρχει Mini Club και για τους μεγάλους διάφορες δραστηριότητες καθημερινά! Παρέχεται Πρωινή Γυμναστική και Αεροβική, Γυμναστήριο, Πετσέτες Θαλάσσης, Ξαπλώστρες και Ομπρέλες στην Πισίνα και την Παραλία του Ξενοδοχείου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Κέρκυρα με 165€ από 330€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή!

(Έκπτωση 50%)

€165 από €330 -50%
Montaniola Hotel - Κέρκυρα
Κέρκυρα
165€ από 330€ (Έκπτωση 50%) KAI για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στην Κέρκυρα, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) στο Montaniola Hotel μόλις 400 μέτρα από το Αχίλλειον και θέα το Ιόνιο πέλαγος, σε δίκλινο δωμάτιο! Για ένα Παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Άνδρος με 249€ από 498€ (-50%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή

(Έκπτωση 50%)

€249 από €498 -50%
Andros Holiday Hotel - Άνδρος
Άνδρος
249€ από 498€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στην Άνδρο μόλις 15 μέτρα από το κύμα, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο με μερική Θέα Θάλασσα, στο Andros Holiday Hotel! Απολαύστε για 4 ημέρες τη φιλοξενία και τη σπάνια ομορφιά του νησιού! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Μονεμβασιά με 79€ από 160€ (-51%) για 3 ή 4 ημέρες για έως ΚΑΙ 3 Άτομα σε Διαμέρισμα με Θέα Θάλασσα

(Έκπτωση 51%)

€79 από €160 -51%
Douka Hotel Apartments - Μονεμβασιά
Μονεμβασιά
79€ από 160€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για έως KAI 3 Άτομα στην Μονεμβασία, σε Διαμέρισμα με Θέα Θάλασσα στο Douka Hotel Apartments! Παρέχεται Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στην γραφική Μονεμβασία! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

139€ από 278€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€139 από €278 -50%

...