Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr



 

                                  Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr

                                                      


---

Την Τρίτη ο χρόνος σταματάει για ένα δευτερόλεπτο

Ο χρόνος θα σταματήσει για ένα δευτερόλεπτο το βράδυ της Τρίτης.
Στις 23:59:59 ώρα Γκρίνουιτς (02:59:59 ώρα Ελλάδας) η ώρα θα «κολλήσει» για ένα πρόσθετο δευτερόλεπτο.
Read More

Διετή κάλυψη για χρηματοδοτικές ανάγκες και το χρέος αντιπρότεινε η Αθήνα

Διετή συμφωνία με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM) για την πλήρη κάλυψη των χρηματοδοτικών της αναγκών και με ταυτόχρονη αναδιάρθρωση του χρέους πρότεινε σήμερα η ελληνική κυβέρνηση.
Read More

Μόνο την μισή σύνταξη θα δώσει ο ΟΑΕΕ

Ακόμη μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τους συνταξιούχους του ΟΑΕΕ καθώς αύριο θα καταβληθεί μόνο το μισό ποσό της σύνταξής τους.
Read More

Χρεοκόπησε και το Πουέρτο Ρίκο - Αδυναμία πληρωμών, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης του!

Ο κυβερνήτης του Πουέρτο Ρίκο, Αλεχάντρο Γκαρσία Παντίγια, ανακοίνωσε ότι η χώρα χρεοκόπησε και δεν θα είναι σε θέση να πληρώσει το χρέος της, που ανέρχεται σε 72 δισεκατομμύρια δολάρια.
Read More

Σάββας Καλεντερίδης: Καλή τύχη Ελλάδα, πατρίδα μου γλυκιά…

Του Σάββα Καλεντερίδη
"Μπράβο μας σύντροφε, τους τη φέραμε. Ζήτω η ταξική επανάσταση".
Ο Βούτσης και Βαρουφάκης, εισερχόμενοι στο Μαξίμου, λίγο πριν πάρουν την απόφαση για το κλείσιμο των τραπεζών!!!
Read More

Σουδάν: Στρατιώτες βίασαν και έκαψαν κορίτσια στο σπίτι τους

Καταγγελίες που συγκλονίζουν αναφέρονται σε έκθεση του ΟΗΕ και αφορούν απαγωγές, βιασμούς και φρικτούς θανάτους γυναικών και κοριτσιών στο Σουδάν.
Ο ΟΗΕ, κάνει λόγο για νέα κτηνωδία, καθώς σύμφωνα με την έκθεση που δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα από ερευνητές της Αποστολής του οργανισμού στο Νότιο Σουδάν, καταγγέλλονται «γενικευμένες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».
Read More

Εξαφανίστηκαν δύο αδελφάκια στη Νίκαια

Σε συναγερμό βρίσκονται οι αρχές για την εξαφάνιση δύο μικρών παιδιών από την περιοχή της Νίκαιας.
Σύμφωνα με το «Amber Alert» που εκδόθηκε από το «Χαμόγελο του Παιδιού» τα δύο παιδιά, ηλικίας 12 και 8 ετών, είναι αδέλφια κι εξαφανίστηκαν από το σπίτι τους το βράδυ της Δευτέρας.
Read More

Οι τρεις όροι του Π.Καμμένου στον Ζ.Κ.Γιούνκερ για να ψηφίσουν οι ΑΝΕΛ την συμφωνία

Με μια ξεκάθαρη τοποθέτηση ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Π.Καμμένος έθεσε την "κόκκινη" γραμμή της Εθνικής Άμυνας στην εξωφρενική απαίτηση του προέδρου της Κομισιόν Ζ.Κ.Γιούνκερ για αφοπλισμό της χώρας προκειμένου να αποπληρωθούν τα δάνεια στους δανειστές.
Read More

Ραγδαίες εξελίξεις:Ελπίδες για λύση έως τα μεσάνυχτα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις έως αυτή την ώρα! Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την στιγμή εκτυλίσσεται ένα «βαρύ» σχέδιο το οποίο είναι οργανωμένο από πολλές πλευρές έτσι ώστε να φτάσουμε στα μεσάνυχτα με λύση! Πολύ σημαντικό στοιχείο είναι ότι η συμφωνία αυτή δεν θα περιλαμβάνει το ΔΝΤ!
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι πρωτοβουλίες έχουν αναληφθεί από χώρες όπως η Γαλλία και η Γερμανία αλλά και στο εσωτερικό της χώρας μας όπου ακόμα και στο κυβερνών κόμμα υπάρχουν φωνές για συμφωνία έστω την ύστατη στιγμή.
Read More

ΣΑΛΟΣ στο διαδίκτυο με προφητεία του Παΐσιου για τον Τσίπρα!

Δεν έχει ακόμα συμπληρώσει μερικές ημέρες πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας και κάποιοι απίστευτοι τύποι κυκλοφόρησαν και προφητεία στο διαδίκτυο του Παΐσιου, η οποία μιλά για τον Τσίπρα.
Εντάξει, κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για τρολάρισμα, αλλά έχει την πλάκα της. Διαβάστε:
Read More

Δεν δίνουν βενζίνη στα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ γιατί οι πρατηριούχοι ζητούν μετρητά

Οπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ιστοσελίδα ekabnews.gr, η διοίκηση του ΕΚΑΒ βρίσκεται σε επικοινωνία με τις κατά τόπου περιφέρειες -όπου εντοπίζεται το πρόβλημα- προκειμένου να βρεθούν πρατήρια που να δέχονται πίστωση ή εξετάζει άλλες μεθόδους πληρωμής π.χ. μέσω e-banking προκειμένου να ανεφοδιαστούν τα ασθενοφόρα.
Read More

Τρεις κορυφαίοι οικονομολόγοι κατακεραυνώνουν το Βερολίνο: "Είστε ανίκανοι να διαχειριστείτε την κατάσταση στην Ελλάδα"

Τρεις από τους σημαντικότερους Αμερικανούς οικονομολόγους, ο Πολ Κρούγκμαν, ο Τζέφρι Σαξ και ο Μπάρι Άιχενγκριν κατακεραυνώνουν την Ευρώπη και το Βερολίνο για την κρίση που προκλήθηκε στην Ελλάδα και την ανικανότητά τους να διαχειριστούν την κατάσταση, με αποτέλεσμα να θέτουν σε κίνδυνο όχι μόνο την οικονομία της Ελλάδας, αλλά την παγκόσμια. Βλέπουν ως μόνη λύση για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της η Ελλάδα το κούρεμα του χρέους που αρνούνται οι... Θεσμοί.
Read More

Ο Θωμάς που σάρωσε στις πανελλήνιες με 19.459 μόρια στο ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ

Συνέντευξη στην Ασημίνα Ρούσσου
 
Συγκέντρωσε συνολικά 19.459 μόρια. Είναι ο πρώτος των πρώτων στη Μαγνησία και μας αποστόμωσε με τις απαντήσεις που μας έδωσε!
Read More

Γερμανική εφημερίδα: Η Μέρκελ τρέμει μην χάσει τα 90 δισ. που δάνεισε στην Ελλάδα

«Έχει έρθει η ώρα η Μέρκελ να προχωρήσει σε μια απομείωση του χρέους», εκτιμά σε άρθρο γνώμης η γερμανική Tagesspiegel αναφορικά με την κρίση στην Ελλάδα.
Read More

Πληροφορίες για ταξίδι Τσίπρα σε Βρυξέλλες ή Βερολίνο σήμερα

Μπορεί ο στενότερος συνεργάτης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα κ. Νίκος Παππάς να διέψευσε από το βήμα της Βουλής ότι υπάρχουν σκέψεις για ακύρωση δημοψηφίσματος και μεταστροφή Τσίπρα, όμως λίγο μετά τη μία το μεσημέρι έγινε γνωστό ότι ο κ. Τσίπρας τηλεφώνησε στον πρόεδρο της Κομισιόν και του πρότεινε να βρεθεί μια συμφωνία που θα επιλύει το χργηματοδοτικό πρόβλημα της χώρας σήμερας. 
Read More

Τουρκία: Πρόθυμοι να ελαφρύνουν το χρέος της Ελλάδας, ακόμη και με άτοκο δανεισμό!


Εάν η Ελλάδα ζητήσει από την Τουρκία βοήθεια, τότε θα εξετάσουμε την πληρωμή του ελληνικού χρέους δήλωσε ο Υπ. Οικονομικών της Τουρκίας.
Πρόθυμοι να βοηθήσουν σε μια ελάφρυνση του δυσβάσταχτου Ελληνικού χρέους, εμφανίζονται οι Τούρκοι. 
Read More

Προβάδισμα υπέρ του ΝΑΙ δείχνουν μυστικές δημοσκοπήσεις

Αλλεπάλληλες επαφές και ζυμώσεις είναι σε εξέλιξη από χθες το βράδυ και κορυφώνονται αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου, αφού η κυβέρνηση δέχεται πιέσεις να πάρει πρωτοβουλίες.
Read More

Τα λέγαμε εμείς! Οι Ρώσοι μας (ξανα)πούλησαν! Ακούς Λαφαζανάκο; Διαβάστε…

Για μια ακόμη φορά στην ελληνική ιστορία οι Ρώσοι, αφού πρώτα «έπαιξαν» μαζί μας, στην πιο κρίσιμη στιγμή μας πούλησαν.
Read More

Έξαλλη η Ελένη Λουκά επιτίθεται σε δημοσιογράφο του CNN και δαγκώνει στο χέρι φωτορεπόρτερ


Στα... δόντια της Ελένης Λουκά έπεσε τις προηγούμενες ημέρες ο γνωστός φωτορεπόρτερ και πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος, Μάριος Λώλος.

Η Ελένη Λουκά βρέθηκε έξω από το υπουργείο Οικονομικών όπου είχαν μαζευτεί δημοσιογράφοι και φωτογράφοι για να αποσπάσουν μία δήλωση από τον Γιάνη Βαρουφάκη.
Read More

Πάτρα: Η απίστευτα τραγική ιστορία πίσω από τον θάνατο της 20χρονης Αντριάνας

Οι γιατροί δεν κατάφεραν να επαναφέρουν στη ζωή την 20χρονη Ανδριάννα και ο θάνατός της, έχει σκορπίσει θλίψη σε Πάτρα και Πύργο
Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (28-06-2015) στην περιοχή του Μιντιλογλίου Πατρών. 
Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια: