Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΡΓΗ

Μπήκαμε στην «τελική ευθεία», μένουν μόνο λίγα εικοσιτετράωρα για την εκδήλωση ΘΕΣΜΟ που πραγματοποιείται ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ στα Νέα Μουδανιά και που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον ΟΛΗΣ της Ελλάδας.
Η μέρα που θα πραγματοποιηθεί η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΡΓΗ, πλησιάζει, ΑΥΤΟ το Σάββατο, το αμφιθέατρο Μουδανιών θα γίνει για ακόμα μια φορά Κέντρο Αγάπης, Ελπίδας, Στοργής, για ακόμα μια χρονιά τα ΠΑΙΔΙΑ, θα παίξουν, θα τραγουδήσουν και θα χορέψουν, για τα ΠΑΙΔΙΑ με καρκίνο…

Οι μαθητές του Κέντρου Τέχνης Σύνθεση, ετοιμάζονται για να μας παρουσιάσουν κάτι ΜΟΝΑΔΙΚΟ, για να διαλαλήσουν σε ΟΛΟ τον κόσμο πως ο Καρκίνος, όταν υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ και ΣΤΟΡΓΗ, μπορεί να νικηθεί, και φίλοι μου, να ξέρετε κάτι….
Όσο Υπάρχουν αυτά τα παιδιά που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, η ΕΛΠΙΔΑ και η ΣΤΟΡΓΗ, δεν πρόκειται να σβήσουν ΠΟΤΕ!
Όσο δύσκολοι και αν είναι οι καιροί, τα παιδιά αγωνίζονται για έναν ΙΕΡΟ σκοπό, και περιμένουν την ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ.
Παρακολουθώ τη συγκεκριμένη εκδήλωση, από την «γέννηση» της, και πραγματικά δεν έχει πέψη λεπτό να με συγκινεί η «υπευθυνότητα» και το ΜΕΡΑΚΙ των παιδιών της ΣΥΝΘΕΣΗΣ που αν και «ερασιτέχνες», βάζουν τα «γυαλιά» σε πολλούς επαγγελματίες.
Οι ΜΑΘΗΤΕΣ του Κέντρου Τέχνης Σύνθεση, κάθε χρόνο, γίνονται ΔΑΣΚΑΛΟΙ των μεγάλων, διδάσκοντας μας πως με την ΘΕΛΗΣΗ και την ΑΓΑΠΗ, ΟΛΑ μπορούν να γίνουν.
ΑΥΤΟ το Σάββατο, 27 Ιουνίου, ΟΛΟΙ στο ανοικτό Θέατρο Μουδανιών για μια εκδήλωση ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ, για να καμαρώσουμε τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ να τραγουδούν και να χορεύουν για την ΕΛΠΙΔΑ και την ΣΤΟΡΓΗ…. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Τέχνης Σύνθεση στο τηλέφωνο 2373024234.
Μη λείψει κανείς αυτό το Σάββατο από την εκδήλωση ΘΕΣΜΟ.

Βασίλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com

POLMAR ZX-40 PRO - RADIO ELEKTRON

ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ!!! ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 41!!


ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 2314004163 / 6932239102!!

POLMAR ZX-40 PRO

POLMAR  ZX-40 PRO
CB Ασύρματος με ένδειξη συχνότητας ή καναλιών , δυνατότητα expo mode (240 κανάλια σε 6 μπάντες.)
Με μπουτόν up down στο χειριστήριο,  αυτόματο squeltch .Διακόπτη LOC/DX εξασθένηση για δύνατα σήματα.Roger beep (μόνο στα FM)
MADE IN KOREA
MULTINORM CB MOBILE TRANSCEIVER
Built-in Noise blanker.
Microphone with button for auto-squelch (ASQ) and channel selection control.
Wide LCD display, with frequency or channel number display.
TX or RX operating display LED.
Dual Watch.
4 memory channel.
Channel 9 emergency key.
Double function key, two functions for every button selectable with the Function key.
Beep and Roger Beep button.
Manual or automatic squelch control.
Available channel scan function.
Supplied with: microphone, mounting bracket, power cable with car lighter plug, fuse, screws, italian and english user’s manual.
Frequency range 26.965 ~ 27.405 MHz
Frequency tollerance ±600 Hz
Antenna impedance 50 ohm
Modulation capacity AM: 90 % FM: 2 kHz
Squelch sensivity 0,5 μV max
Sensivity (AM s/n 10 dB/FM sinad 12 dB) AM: 0.5 μV/FM: 0.3 μV
Audio output power 4 Watt
Dimension (h x l x p) 40 x 139 x 136* mm
Power supply 13,8Vcc

Οι χρυσές δεκαετίες του ελληνικού τραγουδιού!... 120 προσωπικότητες αποκαλύπτονται...

Οι χρυσές δεκαετίες του ελληνικού τραγουδιού!...
120 προσωπικότητες αποκαλύπτονται...

Τάσος Κουτσοθανάσης
Δρόμων, 2006
607 σελ.
ISBN 960-8330-60-2, ISBN-13 978-960-8330-60-3, [Κυκλοφορεί]
Τιμή € 34,08
Τραγουδιστές - Ελλάς [DDC: 782.009 249 5]
Τραγούδια, Ελληνικά - Ιστορία [DDC: 782.420 949 5]

Ο φίλος μου ο Κουτσοθανάσης, από την εποχή της πρώτης γνωριμίας μας, τη δεκαετία του '60, ένα, μονάχα, πάθος, είχε. Το τραγούδι. Λάτρευε -και δεν είναι καθόλου υπερβολή- τους τραγουδιστές, τους συνθέτες, τους στιχουργούς και βρισκόταν μονίμως στον περίγυρο τους, ανάσαινε η ζωή του μέσα από αυτούς...
Δούλεψε από τα 20 χρόνια του ως δημοσιογράφος. Όχι του γραφείου. Αλλά του ρεπορτάζ. Έτρεχε πίσω από τα γεγονότα και έγραφε, έγραφε συνεχώς. Κυρίως συνεντεύξεις. Με πρόσωπα που τον ενδιέφεραν. Το ένστικτο του, τις περισσότερες φορές, γι' αυτά τα πρόσωπα που προέβαλλε, αποδείχθηκε αλάνθαστο. Αυτό, προϋποθέτει γνώση. Αλλά και όσφρηση. Και "ανοιχτά μάτια"...
Ο Τάσος Κουτσοθανάσης έχει δημοσιεύσει απειράριθμα "κομμάτια" για μεγάλους δημιουργούς και εκτελεστές. Αναφέρω μερικά ονόματα: Μάρκος Βαμβακάρης, Χιώτης, Καλδάρας, Τσιτσάνης, Παπαϊωάννου, Δερβενιώτης, Ζαμπέτας, Βέμπο, Μαρούδας... Είναι τρυφερά "κομμάτια", γεμάτα αγάπη και ζεστασιά. Απ' αυτά, διάλεξε τα πιο αντιπροσωπευτικά και πιο ενδιαφέροντα, τα παρουσιάζει σ' αυτό το βιβλίο. Πρόκειται για συνεντεύξεις που θα συμβάλουν στο να γίνει ακόμα πιο ευκρινής η εικόνα που έχουμε για το ελληνικό τραγούδι. Και μόνο απ' αυτή την άποψη, αν δούμε το ζήτημα, το βιβλίο αυτό έχει λόγο ύπαρξης και χρειάζεται να πάρει θέση στις βιβλιοθήκες μας.
Θέλω να ευχηθώ στον Τάσο, το έργο του αυτό να έχει ανοιχτό δρόμο. Τα βιβλία και μάλιστα τα βιβλία που γράφτηκαν με καλή πρόθεση και μεγάλη αγάπη -έχουν ανάγκη και από ευχές. Γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και η τηλεόραση έχει καταπιεί τα πάντα...
(Λευτέρης Παπαδόπουλος)

Διαβάστε στα ανανεωμένα και αποκαλυπτικά «Επίκαιρα»:NO WE CAN’Τ

Διαβάστε στα ανανεωμένα και αποκαλυπτικά «Επίκαιρα»:
Αποκλειστικές προ-δημοσιεύσεις
μόνο στα epikaira.gr
NO WE CAN’Τ
- Πόρισμα Επιτροπής Αλήθειας: Παράνομο το δημόσιο χρέος
- Τι θα ήταν το ΔΝΤ χωρίς προπαγάνδα;
- Έλενα Κουντουρά: «Να βάλουμε όλοι πλάτη για το καλό του Ελληνικού Τουρισμού»
- Πάρτι διαπλοκής

Διαβάστε ακόμη στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ:
  • NO WE CAN'Τ
    • Οι δανειστές-δυνάστες ενταφιάζουν τη μεσαία τάξη και εκτοξεύουν την ανεργία στο 30%
    • Πιέζουν για μειώσεις σε μισθούς - συντάξεις και αύξηση φορολογίας
    • Προσβάλλουν τα δημοκρατικά ιδεώδη του λαού
    • Επιχειρούν ανατροπή της εκλεγμένης κυβέρνησης
    • Γεωπολιτικές απειλές ΕΕ - ΗΠΑ σε βάρος της Ελλάδας
  • Πόρισμα Επιτροπής Αλήθειας: Παράνομο το δημόσιο χρέος
  • Τι θα ήταν το ΔΝΤ χωρίς προπαγάνδα;
    Τα σεμινάρια, τα «press briefing» και ο ρόλος των ΜΜΕ

  • Έλενα Κουντουρά
    «Να βάλουμε όλοι πλάτη για το καλό του Ελληνικού Τουρισμού»

  • Πάρτι διαπλοκής
    84 εκατ. ευρώ για ενοίκια, ενώ ακίνητα του Δημοσίου μένουν αναξιοποίητα

Περισσότερα θέματα, αποκαλύψεις και αναλύσεις

στα Επίκαιρα που κυκλοφορούν.
Και...
Για την καθημερινή σας, έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση,
εμπιστευτείτε τα www.epikaira.gr

25-06-1950 [66 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ]


Hickey, Michael
Ο πόλεμος της Κορέας
ΣΕΛΙΔΕΣ: 624 • ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 23x15
ISBN: 960-270-881-6 • 34.30€
Το βιβλίο έρχεται να προσθέσει στα γνωστά γεγονότα, ανθρώπινες λεπτομέρειες μιας από τις πιο σημαντικές συγκρούσεις της σύγχρονης εποχής.
Το βιβλίο αυτό διηγείται την πλήρη ιστορία της πρώτης και πιο κρίσιμης σύγκρουσης ανάμεσα στο Ανατολικό Μπλοκ και τη Δύση. Αντί να επικεντρώνεται ολοκληρωτικά στην ανάμειξη των Αμερικανών που, φυσικά, ήταν κυρίαρχη, ο Michael Hickey, αναφέρεται επίσης στη συμβολή πολλών χωρών που σε πολλές περιπτώσεις ήταν σημαντική παρά τον περιορισμένο αριθμό των ανδρών που είχαν διαθέσει. Οι χώρες αυτές ανταποκρίθηκαν στην έκκληση του ΟΗΕ και έστειλαν στρατεύματα, ώστε να αντιμετωπιστεί η αιφνιδιαστική επίθεση των Βορειοκορεατών. Παρ' όλες τις διαφορές, κουλτούρας και Διοικητικής Μέριμνας, η συμμετοχή αυτών των στρατευμάτων έπαιξε συχνά σπουδαίο ρόλο στις κρίσεις που παρουσιάστηκαν. Ο Πόλεμος της Κορέας στο αποκορύφωμά του, μέσα σε μια θύελλα διεθνών πολιτικών συγκρούσεων και φόβων για μια γενική σύρραξη, παρουσίασε γρήγορες και μεγάλης κλίμακας μετακινήσεις στρατευμάτων σε μεγάλες αποστάσεις. Η κάθε πλευρά γνώρισε τόσο εκπληκτικές επιτυχίες όσο και καταστροφές. Εδώ, περιγράφονται κορυφαίες στρατηγικές μεθόδοι, όπως η απόβαση του Μακ Άρθουρ στα μετόπισθεν του εχθρού, στο Ιντσόν, δράματα όπως το ένδοξο επεισόδιο των Gloster, αλλά και η διαβίωση και η ανταρσία στα στρατόπεδα αιχμαλώτων πολέμου και των δύο πλευρών.  Ο συγγραφέας αντλεί το υλικό του από μέχρι τώρα αχρησιμοποίητες πηγές πολλών χωρών, καθώς και από έγγραφα που πρόσφατα αποδεσμεύτηκαν, αρχεία Στρατιωτικών Μονάδων, ημερολόγια και συνεντεύξεις. Το βιβλίο του έρχεται να προσθέσει στα γνωστά γεγονότα, ανθρώπινες λεπτομέρειες μιας από τις πιο σημαντικές συγκρούσεις της σύγχρονης εποχής και ταυτόχρονα, επειδή ο συγγραφέας είναι και αυτόπτης μάρτυρας αυτών που περιγράφει, διαβάζεται με τεράστιο ενδιαφέρον από την πρώτη μέχρι την τελευταία σελίδα.


Ζωοδόχου Πηγής 73, 10681 Αθήνα. Τηλ: 2103822251 - 2103815433 - 2103816661 - Fax: 2103815882 email: info@govostis.gr

Νέες κυκλοφορίες

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ - ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το ποδόσφαιρο και η Αριστερά
Θανάσης Κ. Κάππος
ISBN: 978-960-03-5914-5
Τιμή: 10,65 €
Στο βιβλίο Το ποδόσφαιρο και η Αριστερά αναβιώνουν ιστορίες Ελλήνων και ξένων ποδοσφαιριστών που διέπρεψαν με τη δράση τους μέσα και έξω από τα γήπεδα, και πήγαν κόντρα σε αντίξοες πολιτικές καταστάσεις και περιβάλλοντα, δείχνοντας έναν διαφορετικό, εναλλακτικό δρόμο για το όνειρο. Ο Γιώργος Δεληκάρης, ο Νίκος Γόδας, ο Ανδρέας Μουράτης, ο Βασίλης Χατζηπαναγής, ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, ο Νίκος Χρηστίδης, η θρυλική ομάδα της Μακρονήσου, ο Σόκρατες και η Κορίνθιανς, ο Κάρλος Τέβες, ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα και πολλοί άλλοι πρωταγωνιστές της μπάλας και της ζωής παρουσιάζονται για πρώτη φορά μαζί σε μια πρωτότυπη και διαφωτιστική καταγραφή της σχέσης που ανέπτυξε η Αριστερά με το ποδόσφαιρο από τη δεκαετία του ’40 έως τις μέρες μας. Ωστόσο, το βιβλίο του Θανάση Κ. Κάππου δεν στέκεται μόνο στις ένδοξες και ηρωικές στιγμές. Προχωρεί ακόμα παραπέρα, θέτοντας καίρια ερωτήματα, με κριτικό και αυτοκριτικό λόγο, για τη στάση και το ρόλο των αριστερών στο χώρο του αθλητισμού και ιδίως του ποδοσφαίρου.  

ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ / ΕΙΚΟΣΤΟΣ ΑΙΩΝΑΣ

Σκάνδαλο
Σιουσάκου Έντο
Μετάφραση: Αύγουστος Κορτώ
ISBN: 978-960-03-5903-9
Τιμή: 15,97 €
Ο Σουγκούρο είναι ένας διαπρεπής Ιάπωνας μυθιστοριογράφος, χριστιανός, με ευυπόληπτο συζυγικό βίο και στα πρόθυρα των γηρατειών. Έτσι, η μεθυσμένη γυναίκα που τον πλησιάζει σε μία τελετή απονομής λογοτεχνικών βραβείων, ισχυριζόμενη ότι τον γνωρίζει από τις συχνές του επισκέψεις στην περιοχή των πορνείων του Τόκιο, θα πρέπει σίγουρα να σφάλλει. Όμως, οι αναφορές σε νέες εμφανίσεις του κι ένας κακόβουλος δημοσιογράφος που προσπαθεί να τον εκθέσει παρουσιάζοντάς τον ως απατεώνα, αναγκάζουν τον Σουγκούρο να κάνει ένα φοβερό ταξίδι στα κακόφημα στέκια της πόλης – και να έρθει αντιμέτωπος με τις καταπιεσμένες για χρόνια επιθυμίες του.  

ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ / ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠ' ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Αντίδοτο στη μοναξιά
Γιγέν Λι
Μετάφραση: Τόνια Κοβαλένκο
ISBN: 978-960-03-5912-1
Τιμή: 19,17 €
Ένα περίεργο, παρ’ ολίγον θανάσιμο «ατύχημα», με θύμα τη Σαοάι, μια φοιτήτρια που συμμετείχε ενεργά στην εξέγερση της πλατείας Τιενανμέν, σημαδεύει ανεξίτηλα την εφηβεία της Μοράν, του Μπογιάνγκ και της ορφανής Ρουγιού.
Το δραματικό συμβάν χωρίζει τους δρόμους των τριών παιδιών οριστικά. Η Μοράν και η Ρουγιού μεταναστεύουν στις ΗΠΑ, σε διαφορετικές πολιτείες, ενώ ο Μπογιάνγκ παραμένει στην Κίνα. Και οι τρεις έχουν εφεύρει τρόπους να συνεχίζουν αποστασιοποιημένοι τη ζωή τους, αλλά το παρελθόν δεν παύει να τους στοιχειώνει. Ώσπου, είκοσι ένα βασανιστικά χρόνια μετά τη μυστηριώδη δηλητηρίασή της, η Σαοάι πεθαίνει. Η είδηση του θανάτου της θα φέρει στην επιφάνεια τα βαθιά θαμμένα συναισθήματα των τριών αλλοτινών φίλων και θα κλονίσει τις επισφαλείς ισορροπίες τους.

Ένας θάνατος στην οικογένεια
Καρλ Ούβε Κνάουσγκορντ
Μετάφραση: Σωτήρης Σουλιώτης
ISBN: 978-960-03-5906-0
Τιμή: 19,17 €
Σ’ αυτό το εκπληκτικό μυθιστόρημα ο Καρλ Ούβε Κνάουσγκορντ αναμετράται με την ίδια του τη ζωή με επώδυνη ειλικρίνεια. Γράφει για τα παιδικά χρόνια και την εφηβεία του, το πάθος του για τη ροκ μουσική, τη σχέση του με μια σχεδόν ανύπαρκτη μητέρα που όμως αγαπούσε, αλλά και τον απόμακρο, απρόβλεπτο πατέρα του, ο θάνατος του οποίου επέφερε όχι μόνο οδύνη αλλά και σύγχυση.
Από τη στιγμή που ο Καρλ Ούβε γίνεται και ο ίδιος γονιός πρέπει να εξισορροπήσει τις απαιτήσεις που έχει η φροντίδα μιας οικογένειας με την αποφασιστικότητά του να γράψει σπουδαία λογοτεχνία.
Με το Ένας θάνατος στην οικογένεια, το πρώτο μέρος μιας εξάτομης λογοτεχνικής αυτοβιογραφίας που έχει προκαλέσει παγκόσμια αίσθηση, ο Κνάουσγκορντ συνέθεσε μια πανανθρώπινη ιστορία για τις συγκρούσεις, με τις οποίες ερχόμαστε αντιμέτωποι στη ζωή μας, σ’ αυτόν τον αγώνα που είναι η ζωή μας.
Ένα βιβλίο απολύτως σαγηνευτικό, ικανό να συμπαρασύρει τον ευαίσθητο αναγνώστη, γραμμένο με μια βραδυφλεγή ένταση, σαν να εξαρτάται από αυτό η ίδια η ύπαρξη του συγγραφέα. Το πρώτο βιβλίο της μυθιστορηματικής σειράς Ο αγώνας μου.

Η εσχάτη των ποινών
Σαντιάγο Ρονκαλιόλο
Μετάφραση: Κώστας Αθανασίου
ISBN: 978-960-03-5908-4
Τιμή: 18,11 €
Λίμα, Περού, 1978. Ολόκληρη η χώρα, γεμάτη ελπίδα και με κομμένη την ανάσα, καρφωμένη μπροστά σε μια οθόνη, παρακολουθεί την εθνική της ομάδα στους αγώνες του Μουντιάλ, στα γήπεδα της Αργεντινής.
Πίσω όμως από το πανηγύρι του ποδοσφαίρου, στους έρημους δρόμους της πόλης, διαδραματίζεται μια σκοτεινή ιστορία που αρχίζει όταν ένας άντρας, με ένα παράξενο σακίδιο στα χέρια, καταδιώκεται και δολοφονείται σε μια φτωχογειτονιά της περουβιάνικης πρωτεύουσας.
Ο εισαγγελέας Φέλιξ Τσακαλτάνα, γνωστός μας από το μυθιστόρημα του Σαντιάγο Ρονκαλιόλο Κόκκινος Απρίλης, εμφανίζεται ξανά, αλλά αυτή τη φορά πολύ πιο νέος, μόλις έχει διοριστεί για πρώτη φορά στο αρχειοφυλακείο του Δικαστικού Μεγάρου της Λίμα.
Άθελά του, και χωρίς να το συνειδητοποιεί, ο Τσακαλτάνα μπλέκεται σιγά σιγά σε μια επικίνδυνη αναζήτηση που θα τον φέρει αντιμέτωπο με μια από τις πιο άγριες και απάνθρωπες σελίδες της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας της Λατινικής Αμερικής και των δικτατοριών που σημάδεψαν αυτές τις χώρες τη δεκαετία του 1970.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΔΙΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ


Όπου κι αν είστε φέτος το καλοκαίρι, στείλτε μας τη δική σας καρτ ποστάλ και κερδίστε δύο διανυκτερεύσεις στο Καρπενήσι.
Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ διοργανώνουν έναν ακόμη συναρπαστικό διαγωνισμό στο πλαίσιο του έτους Noir, αυτή τη φορά με αφορμή το βιβλίο των James Patterson και Liza Marklund Τελευταία ευχή, ένα από τα πλέον «καυτά» καλοκαιρινά αναγνώσματα!
Η Τελευταία ευχή, αποτέλεσμα της συνεργασίας του απόλυτου αμερικανού μπεστελερίστα με την εμπορικότερη συγγραφέα αστυνομικής λογοτεχνίας της Σουηδίας, έχει χαρακτηριστεί το τέλειο βιβλίο για τις καλοκαιρινές αποδράσεις. Ζευγάρια τουριστών δολοφονούνται κατά τη διάρκεια των διακοπών τους σε διάφορες πρωτεύουσες της Ευρώπης, από την Αθήνα έως τη Στοκχόλμη κι από τη Ρώμη μέχρι τη Μαδρίτη. Το μόνο που συνδέει αυτούς τους φόνους είναι μια καρτ ποστάλ που αποστέλλεται σε κάποια τοπική εφημερίδα λίγες μέρες πριν βρεθούν νεκρά τα επόμενα θύματα. Ένας αστυνομικός από τη Νέα Υόρκη, του οποίου η κόρη έπεσε θύμα των δολοφόνων στη Ρώμη, και η Σουηδή ρεπόρτερ που έλαβε την πιο πρόσφατη καρτ ποστάλ, θα προσπαθήσουν να βρουν τον μίτο του μυστηρίου και να σταματήσουν τους δολοφόνους. Ένα γρήγορο, κινηματογραφικό θρίλερ με συνεχείς ανατροπές, οριακά ψυχολογικά παιχνίδια και φόντο τα αξιοθέατα των σπουδαιότερων ευρωπαϊκών πόλεων.
Πριν λοιπόν ετοιμάσετε τις βαλίτσες για τις δικές σας καλοκαιρινές αποδράσεις, επισκεφτείτε το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σας ή το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.metaixmio.gr και προμηθευτείτε το τρομακτικότερο θρίλερ διακοπών όλων των εποχών! Και όταν φτάσετε στον προορισμό σας, στείλτε μας καρτ ποστάλ με μια ευχή, με ιστορίες από τις διακοπές σας ή -ακόμα καλύτερα- με τις εντυπώσεις σας από κάποιο βιβλίο μας που διαβάσατε και σας άρεσε, για να λάβετε μέρος σε κλήρωση με δώρο δύο διανυκτερεύσεις στο Chalet Maritina στο Καρπενήσι! Το Chalet Maritina συγκαταλέγεται ανάμεσα στους καλύτερους ορεινούς ξενώνες της Ελλάδας και προσφέρει ένα πλήθος πολυτελών παροχών σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον με θέα μοναδικής ομορφιάς. Στη διαμονή σε δίκλινο πολυτελές δωμάτιο περιλαμβάνεται και πρωινό με σπιτικές νοστιμιές και εδέσματα.
Ο νικητής μπορεί να ταξιδέψει στο Καρπενήσι από 25 Σεπτεμβρίου έως και 1 Νοεμβρίου 2015, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα δωματίου. Περισσότερες πληροφορίες για τον ξενώνα μπορείτε να βρείτε στο: www.chaletmaritina.gr.
Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας και για να λάβετε μέρος στην κλήρωση, στείλτε την καρτ ποστάλ με το μήνυμά σας είτε στην ταχυδρομική μας θυρίδα (ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, Τ.Θ. 21001 Τ.Κ. 11410) είτε ηλεκτρονικά, στη διεύθυνση diagonismos@metaixmio.gr, αναγράφοντας ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΧΗ και σημειώνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο), το αργότερο έως τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015. Εάν αποφασίσετε να μας στείλετε την καρτ ποστάλ ηλεκτρονικά, φροντίστε να μας στείλετε και τις δύο όψεις της (φωτογραφία και μήνυμα).
Το όνομα του νικητή που θα προκύψει κατόπιν της κλήρωσης θα ανακοινωθεί μία εβδομάδα αργότερα, στις 14 Σεπτεμβρίου, στον διαδικτυακό μας τόπο www.metaixmio.gr. Τελευταία προϋπόθεση για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό να είστε μέλος της Λέσχης Noir, της πιο μεγάλης ελληνικής παρέας φίλων του αστυνομικού μυθιστορήματος. Αν δεν είστε ήδη μέλος, συμπληρώστε τα στοιχεία σας ΕΔΩ.
Διαβάστε ΕΔΩ τους αναλυτικούς όρους συμμετοχής στον διαγωνισμό. Ευχαριστούμε τον ξενώνα Chalet Maritina για την ευγενική χορηγία του δώρου (διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο για δύο διανυκτερεύσεις και με πρωινό).


Τα κρυφά θαύματα της Τήνου.

ArtTravel

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​1
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​2
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​3

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​4

Προγνωστικοί Χάρτες Ανέμων επιφανείας

ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΠΕΜΠΤΗ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 / 0400 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

ΜΕΡΟΣ 1
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΜΙΑ
ΜΕΡΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 24-06-15/21 UTC
ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1008 ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ
ΤΥΝΗΣΙΑ. ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1024 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 04 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ
ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΜΠΟΥΤ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ.
ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΜΕΛΙΤΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ.
ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ 6 Η 7 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ.
ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΣΙΔΡΑ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ
ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 6 Η 7. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥ 38.30 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 20.00 ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΕΝΙΣΧΥΟΜΕΝΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ
ΔΕΛΤΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ
ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 26.00 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ 4 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 24.00 5 Η 6
ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ
ΝΟΤΙΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 25-06-2015 / 0600 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 25-06-2015
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΑΝΕΜΟΙ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΕΩΣ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΜΙΚΡΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΑ. ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 28 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΜΕ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ. ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 28 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ. ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΤΟΠΙΚΑ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 30 ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ 31 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 20 ΕΩΣ 30 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΣΠΟΡΑΔΙΚΩΝ ΒΡΟΧΩΝ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΩΝ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 20 ΕΩΣ 28 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 19 ΕΩΣ 29 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ. ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 20 ΕΩΣ 27 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26-06-2015
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ. ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ.

Αγοράστε Microsoft Authorised Refurbished συστήματα και αναβαθμίστε σε Windows 10 εντελώς δωρεάν!

Τα πολύ στενά παντελόνια κάνουν κακό στους μύες


Τα πολύ στενά παντελόνια κάνουν κακό στους μύες
Το παθητικό κάπνισμα σχετίζεται με την παιδική παχυσαρκί
Ο θόρυβος από τα αυτοκίνητα κόβει χρόνια ζωής

Προφυλακτικά που αλλάζουν χρώμα αναλόγως την… περίσταση

Μαθητές σχεδίασαν «έξυπνα» προφυλακτικά

Αναίμακτη θεραπεία της φλεβικής ανεπαρκείας με laser

Κεραμικό στέρνο τοποθετήθηκε στο στήθος
γυναίκας που έπασχε από καρκίνο

«Τα Δημόσια νοσοκομεία κλείνουν τις πόρτες στους ανασφάλιστους»

Η στέρηση του ύπνου οδηγεί σε πρόωρη γήρανση

Πρωτοβουλίες για την υγειονομική κάλυψη μεταναστών

Άσιμος , Γώγου , Σιδηρόπουλος - Πρωταγωνιστές

All Inclusive Σκόπελος+2Παιδιά Δωρεάν+Spa|-50%

Ekdromi.gr

Rigas Hotel - Σκόπελος

ALL INCLUSIVE στη Σκόπελο με 189€ από 378€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά σε Eυρύχωρο Studio

(Έκπτωση 50%)

ALL INCLUSIVE στη Σκόπελο στο Rigas Hotel του Ομίλου Spyrou Hotels & Companies ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, σε Ευρύχωρο Studio, μόνο με 189€ από 378€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ, Μεσημεριανό σε μορφή snack, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Καφέ, Τσάι, Αναψυκτικά, Χυμός, Ούζο, Μπύρα και Κρασί! Παρέχονται Welcome drinks, 2 ξαπλώστρες και ομπρέλα στην βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία του Πανόρμου καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Παρέχονται 2 Antistress Head Massages στο 5 αστέρων Skopelos Holidays Hotel and Spa! Δίδεται 20% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών και οχημάτων του ναύλου προς/από Σκόπελο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
€189 από €378 Κέρδος €189 Έκπτωση 50%
Rigas Hotel - Σκόπελος
Σκόπελος


Περισσότερες Προσφορές

Μάτι Αττικής με 99€ από 198€ (-50%) για 2 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα σε δίκλινο Side Sea View δωμάτιο με Ημιδιατροφή, σε 4* Ξενοδοχείου

(Έκπτωση 50%)

€99 από €198 -50%
4* Aquis Aquamarina Hotel - Μάτι Αττικής
Μάτι Αττικής
99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών στο Μάτι Αττικής, στο 4 αστέρων Aquis Aquamarina Hotel του Ομίλου XENOTEL, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο Side Sea View δωμάτιο! Eλεύθερη χρήση του Wellness Center με Εσωτερική θερμαινόμενη Πισίνα με Θαλασσινό νερό, Hamam, Jacuzzi και Γυμναστήριο! Κάθε Σάββατο βράδυ BBQ dinner με Ζωντανή Μουσική! Παρέχεται Early check in στις 12:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 2 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Καμένα Βούρλα με 379€ από 758€ (-50%) για 4 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Πλήρη Διατροφή σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€379 από €758 -50%
5* Galini Wellness Spa & Resort - Καμένα Βούρλα
Καμένα Βούρλα
379€ από 758€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, στο 5 αστέρων Galini Wellness Spa & Resort του Ομίλου Mitsis με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο στα Καμένα Βούρλα! Ελεύθερη χρήση της Εξωτερικής Ιαματικής Πισίνας καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 4 ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Λευκάδα με 110€ από 220€ (-50%) για 4 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€110 από €220 -50%
Avra Hotel - Λευκάδα
Λευκάδα
110€ από 220€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στην Λευκάδα, στο Avra Hotel μια ανάσα από την παραλία της Λυγιάς, σε δίκλινο δωμάτιο! Για ένα Παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Μαραθόπολη Μεσσηνίας με 95€ από 190€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€95 από €190 -50%
Artina Hotel - Μαραθόπολη Μεσσηνίας
Μαραθόπολη Μεσσηνίας
95€ από 190€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 10 ετών στη Μαραθόπολη Μεσσηνίας, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό στο Artina Hotel! Προσφέρεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Πρέβεζα με 192€ από 384€ (-50%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€192 από €384 -50%
Poseidon Beach Hotel - Πρέβεζα
Πρέβεζα
192€ από 384€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα Και ένα Παιδί έως 12 ετών στην Πρέβεζα μια ανάσα από το κύμα, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στο Poseidon Beach Hotel! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

All inclusive στον Πλαταμώνα Πιερίας με 229€ από 458€ (-50%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€229 από €458 -50%
San Panteleimon Hotel - Πλαταμώνας Πιερίας
Πλαταμώνας Πιερίας
ALL INCLUSIVE στoν Πλαταμώνα Πιερίας στο San Panteleimon Hotel ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 229€ από 458€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Καφέ, Τσάι, Αναψυκτικά, Χυμό, Ούζο, Μπύρα, Κρασί, Brandy και Παγωτό! Προσφέρεται ένα Λευκό και ένα Κόκκινο Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ALL INCLUSIVE στη Ζάκυνθο με 359€ από 718€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα Θάλασσα

(Έκπτωση 50%)

€359 από €718 -50%
Porto Zorro - Ζάκυνθος
Ζάκυνθος
ALL INCLUSIVE στο Porto Zorro ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα Θάλασσα, στη Ζάκυνθο, με 359€ από 718€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Κρασί λευκό ή ροζέ, Μπύρα βαρελίσια και χυμό κατά την διάρκεια των γευμάτων, Παγωτό για τα Παιδιά μετά το γεύμα, Αλκοολούχα ποτά, Μπύρα, Κρασί, Χυμός και Καφέ στο Μπαρ του Ξενοδοχείου καθώς και ζεστά και κρύα snacks! Παρέχεται Εarly check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Ιωάννινα με 139€ από 278€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί σε Junior Suite με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€139 από €278 -50%
MIR Luxury Boutique Hotel - Ιωάννινα
Ιωάννινα
139€ από 278€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών στα Ιωάννινα, σε Junior Suite με θέα στη Λίμνη και Πρωινό με τοπικά σπιτικά προιόντα στο δωμάτιο, στο MIR Luxury Boutique Hotel! Προσφέρονται μαθήματα παρασκευής για τοπικές πίτες και μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Για όσους πραγματοποιήσουν την διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με πρωινό για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης! Η προσφορά ισχύει για ΟΛΟ το Καλοκαίρι!

Κέρκυρα με 99€ από 198€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€99 από €198 -50%
Paloma Blanca Hotel - Κέρκυρα
Κέρκυρα
99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στην Δασιά της Κέρκυρας, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, στο Paloma Blanca Hotel! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένας καφές για κάθε άτομο στην πισίνα του ξενοδοχείου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Βόλος με 448€ από 896€ (-50%) για 6 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή+Spa σε δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€448 από €896 -50%
5* Valis Resort Hotel - Βόλος
Βόλος
448€ από 896€ (Έκπτωση 50%) KAI για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών στο 5 αστέρων Valis Resort Hotel, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στον Βόλο! Προσφέρεται Τσίπουρο και Μεζές για καλωσόρισμα, 2 Ayurveda Massages και Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής και Εξωτερικής Πισίνας καθώς και του Γυμναστηρίου! Απασχόληση με δραστηριότητες στην εξωτερική πισίνα και Kids Club για τους μικρούς μας φίλους! Παρέχεται Early check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Πευκί Ευβοίας με 139€ από 278€ (-50%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή

(Έκπτωση 50%)

€139 από €278 -50%
Altamar Hotel - Πευκί Ευβοίας
Πευκί Ευβοίας
139€ από 278€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Μεσημεριανό ή Βραδινό) στο Πευκί Ευβοίας, στο Altamar Hotel σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες και να μαγευτείτε από το καταπράσινο τοπίο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ALL INCLUSIVE στην Ελούντα με 349€ από 698€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2 Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο ή Bungalow, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€349 από €698 -50%

...