Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Η Στέλλα Σπανού στην Δράμα και η Μάρω Θεοδωράκη στην Λάρισα (σεμινάριο και εκδήλωση)


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Οι εκδόσεις Διάπλαση και το βιβλιοπωλείο "Μια φορά κι έναν καιρό", σας προσκαλούν στην παρουσίαση βιβλίου Θρακιώτικη κουζίνα της Στέλλας Σπανού, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου και ώρα 18.00 μ. μ. στον χώρο του Πνευματικού Κέντρου Δοξάτου στο Δοξάτο Δράμας.
ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ            ΘΡΑΚΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΔΡΑΜΑΣ
                              
       ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ
ΓΕΥΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ     ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΙΑ "ΒΟΡΕΙΟΣ ΕΛΛΑΣ" ΓΑΛΕΝΤΖΟΥ-ΓΑΤΙΔΟΥ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Οι εκδόσεις Διάπλαση , ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαμπακίου και το βιβλιοπωλείο "Μια φορά κι έναν καιρό", σας προσκαλούν στην παρουσίαση βιβλίου Θρακιώτικη κουζίνα της Στέλλας Σπανού, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου και ώρα 11.00 π. μ. στον χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαμπακίου στο Καλαμπάκι Δράμας.
ΓΕΥΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΙΑ SARY

Με μουσικοκινητική φτιάχνω μια γιορτή
Βιωματικό Σεμινάριο με τη Μάρω Θεοδωράκη για εκπαιδευτικούς,
δάσκαλους, νηπιαγωγούς, μουσικούς, μουσικοθεραπευτές, λογοθεραπευτές
Το Σάββατο 8 Μαρτίου 2014 στο Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο “ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΥ”
(2ο χιλ. Περιφερειακής Οδού Τρικάλων - ΛΑΡΙΣΑ)
Έναρξη 10:30 π.μ.
Το Βιωματικό Σεμινάριο Μουσικοκινητικής με την καθηγήτρια μουσικοπαιδαγωγικής και συγγραφέα Μάρω Θεοδωράκη είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση για ένα εξερευνητικό μουσικό παιχνίδι γνώσης, ψυχοκινητικών και νοητικών δεξιοτήτων αλλά και συνεργατικής βιωματικής τεχνικής.
Οι εκπαιδευτικοί, νηπιαγωγοί και μουσικοπαιδαγωγοί θα έχουν την ευκαιρία να σχεδιάσουν θεματικές γιορτές μέσα από τα ρυθμικά παιχνίδια, τον αυτοσχεδιασμό, την ταξινόμηση και αποτύπωση των ήχων, την αναγνώριση μουσικών και ρυθμικών στοιχείων την επεξεργασία τραγουδιών κ.α.
Στόχος ακόμα η ενεργοποίηση των φυσικών ικανοτήτων της ομάδας και η αφύπνιση της δημιουργικότητάς της μέσα από σενάρια δραστηριοτήτων που συνδέονται με γιορτές και θεματικές ενότητες των εκπαιδευτικών προγραμμάτων.
Δεν απαιτούνται μουσικές γνώσεις - Οι συμμετέχοντες να φορούν άνετα ρούχα
Πληροφοριες
Βιβλιοπωλείο ΣΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΚΟ Αθανασίου Διάκου 5  ΛΑΡΙΣΑ τηλ. 2410 537791
Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΥ 2ο χιλ. Περ. Οδού Τρικάλων – ΛΑΡΙΣΑ τηλ. 2410 661178
ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:
Βιβλιοπωλείο ΣΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΚΟ - Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΥ



Κυριακή 9 Μαρτίου στις 11:30 το πρωί στον ΧΟΡΙΑΜΒΟ, Γαληνού 5 Λάρισα παρουσίαση του παραμυθιού Το σύννεφο έφερε βροχή.
Οι εκδόσεις Διάπλαση. η συγγραφέας Μάρω Θεοδωράκη και το βιβλιοπωλείο Σκάλα παιδικό Παραμύθι σας προσκαλούν την Κυριακή 9 Μαρτίου στις 11:30 το πρωί στον ΧΟΡΙΑΜΒΟ, Γαληνού 5 Λάρισα στην παρουσίαση του παραμυθιού Το σύννεφο έφερε βροχή. Θα απολαύσουμε μια δραματοποιημένη απόδοση παραμυθιού πλαισιωμένη με αγαπημένα ελληνικά Τραγούδια ερμηνευμένα μοναδικά από ομάδα ηθοποιών!

Βιβλιοπωλείο Σκάλα παιδικό Παραμύθι Αθαν. Διάκου 5, τηλ. 2410537791
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 76
10680 Αθήνα
Τηλ: 210 3808455, 210 3808445
email info@diaplasibooks.gr
website: www.diaplasibooks.gr

Αυτή την Κυριακή, Θεατρικό Παιχνίδι για παιδιά "Το Αόρατο Τσίρκο"

Μία καινούργια Ποντιακή παράσταση: "Τη γειτονίας τα παλαλά" - Απολαύστε την!


Υπόθεση του έργου
Ο Γιωρίκας ο Πόντιος και ο Νικόλας από την Τρίπολη Αρκαδίας είναι φίλοι από τον στρατό. Δύο εκ διαμέτρου χαρακτήρες. Ο Νικόλας είναι ένας ήπιος τύπος, γενικά ένας πολύ βολικός άνθρωπος και είναι παντρεμένος, με την εκ Λαρίσης Ασημίνα, κατά κόσμο Μίνα η ψωνάρα, γιατί όπου κάτσει και όπου σταθεί, δεν χάνει την ευκαιρία να διαλαλεί την δήθεν αριστοκρατική καταγωγή της χλευάζοντας τους πάντες. Το ζευγάρι έχει μια κόρη, την Μαιρούλα...
Παρακολουθήστε όλη την Ποντιακή θεατρική παράσταση, εδώ...
Με σεβασμό στην Ιστορία και την Παράδοση..

Panic νέο τεύχος

Panic νέο τεύχος
Κάντε κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο για να διαβάσετε το νέο τεύχος/

panic #28
Cocktails and bar women
http://ipanic.gr/panic-28/

Νέες Εκδόσεις, Φεβρουάριος

ΤΡΕΙΣ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
Δημήτριος Λυπουρλής
Το παρόν βιβλίο, στο οποίο στεγάσθηκαν τρεις διαλέξεις του συγγραφέα, επιθυμεί να κατατοπίσει το ευρύτερο κοινό σε θέματα σχετικά με τη ζωή και τα έργα του μεγάλου Σταγειρίτη φιλοσόφου και να το εισαγάγει σε μια αληθινά θεμελιώδη διδασκαλία του. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Δημήτρης Λυπουρλής, «Ο Αριστοτέλης υπήρξε ο μεγάλος αδικημένος στον χώρο της Εκπαίδευσής μας. Γενιές ολόκληρες Νεοελλήνων δεν είχαν την ευκαιρία να διαβάσουν ούτε μια σελίδα Αριστοτελικού κειμένου, είτε στον χώρο της Μέσης Εκπαίδευσή μας είτε και σε Τμήματα Φιλολογίας των Φιλοσοφικών μας Σχολών! Σήμερα την ευκαιρία αυτή την έχουν μερικοί μόνο μαθητές του Λυκείου, ενώ στα Πανεπιστήμιά μας διδάσκονται κάποιες διδασκαλίες του Αριστοτέλη σχεδόν αποκλειστικά σε φοιτητές των Τμημάτων Φιλοσοφίας.» Μέσα από μια καινούργια -ευχάριστη και ελκυστική- προσέγγιση, αναλύονται ο ιδιότυπος χαρακτήρας των έργων του Αριστοτέλη, η ζωή του και η ηθική φιλοσοφία του, συμβάλλοντας στην πλατύτερη μόρφωση και πνευματική διαμόρφωση του αναγνώστη. ISBN: 9789604584864
Σελίδες: 112
Περισσότερα...
 
Η ΙΔΕΑ ΩΣ ΥΛΙΚΟ, ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΩΣ ΙΔΕΑ
Δωροθέα Π. Κοντελετζίδου, Πρόλογος: Εμμανουήλ Μαυρομμάτης
Μία ενδελεχής προσέγγιση των εικαστικών μέσων και ερευνών των Ελλήνων καλλιτεχνών στη Γαλλία κατά τις δεκαετίες 1960-70. Ερευνάται η διασύνδεση των εργασιών των Ελλήνων καλλιτεχνών του Παρισιού με το πνεύμα της εποχής, με τα όσα συνέβαιναν ευρύτερα στην Ευρώπη κατά την περίοδο αυτή, στο πεδίο της πρότασης νέων ιδεών και καλλιτεχνικών συμπεριφορών, ως αμφισβητήσεων και ανατροπών των μέχρι τότε δεδομένων καλλιτεχνικών δομών. Η ρήξη που επήλθε στη δεκαετία του 1960 αλλά και η έξοδος της τέχνης προς την κοινωνία, επέτρεψαν στους Έλληνες καλλιτέχνες να απελευθερωθούν από ό,τι μπορούσε να χαρακτηρισθεί πολιτισμική καταβολή, έτσι ώστε την ίδια αυτή την καταβολή να την εμφυσήσουν στις παρούσες κοινωνικές συνθήκες που διαπότιζαν τη γαλλική κοινωνία, οι οποίες εξέφραζαν αλλά και αναφέρονταν στις μεταλλαγές της κοινωνικής ζωής. Η σχέση που αναπτύσσουν μεταξύ ιδέας, έννοιας και υλικού διαφαίνεται να είναι μια σχέση η οποία αξιοποιεί πρωτίστως την αντίληψη καθιστώντας την υλικό κοινωνικο-πολιτικής κριτικής. ISBN: 9789604584857
Σελίδες: 376
Περισσότερα...
 
ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ
Charles W. Tolman, Επιμέλεια: Θανάσης Μαρβάκης
Είναι δυνατό να υπάρχει μια επιστήμη του ανθρώπινου υποκειμένου; Το ερώτημα αυτό δεν είναι καινούριο. Οι ρίζες του είναι τόσο παλιές όσο και το πρόβλημα της σχέσης του πνεύματος με το σώμα, έγινε όμως ιδιαίτερα αισθητό για πρώτη φορά με την ανάπτυξη της κοινωνικής επιστήμης που απέκτησε συνείδηση του εαυτού της. Το ευρωπαϊκό φοιτητικό κίνημα της δεκαετίας του 1960 άσκησε έντονη κριτική στις κυρίαρχες, αστικές, κοινωνικές επιστήμες, οι οποίες επικρίθηκαν ως άσχετες προς τις πραγματικές ανάγκες των ανθρώπων αλλά και ως μέσο καταπίεσής τους. Το βιβλίο Ψυχολογία, Κοινωνία και Υποκειμενικότητα αφηγείται την ιστορία αυτής της πορείας, παρουσιάζει την κριτική και την αναδόμηση της ψυχολογίας από την ομάδα και συζητά τις συνέπειες για την ψυχολογική σκέψη και πρακτική. Απευθύνεται σε όσους επιδιώκουν να κάνουν την ψυχολογία πιο σχετική με τη ζωή μας. ISBN: 9789604583683
Σελίδες: 280
Περισσότερα...
 
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ «ΑΛΛΟΙ» ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ
Stefan Petrescu, Πρόλογος: Πασχάλης Μ. Κιτρομηλίδης
Μέσα από τις σελίδες αυτού του βιβλίου ο αναγνώστης ταξιδεύει στον ελληνόφωνο κόσμο της Ρουμανίας κατά την εποχή της δημιουργίας του έθνους-κράτους. Ο συγγραφέας συνδιαλέγεται με τις ιστοριογραφικές παραδόσεις και τις ιδεολογικές αναζητήσεις που διαμόρφωσαν την ιστορική φυσιογνωμία της ρουμανικής πολιτικής κοινωνίας κατά την εποχή του ρομαντικού εθνικισμού και αποτέλεσαν το περίγραμμα για την οργανωμένη παρουσία και συμμετοχή των ελληνικών κοινοτήτων στην εθνική ζωή της Ρουμανίας. Εξετάζει όμως και τα πραγματικά ιστορικά δεδομένα της ύπαρξης των Ελλήνων υπό τους θεσμούς του ρουμανικού εθνικού κράτους. Στον πρόλογο του βιβλίου ο Πασχάλης Μ. Κιτρομηλίδης αναφέρει: «Η μελέτη δεν είναι άλλη μία μονογραφία, η οποία εξιστορεί τα πραγματικά περιστατικά μιας περίπτωσης της ελληνικής διασποράς. Συγχρόνως, αποτελεί και μελέτη πολιτικής επιστήμης, ιδίως στον προβληματισμό που αναπτύσσει ο συγγραφέας για την αντίληψη της ιδιότητας του πολίτη, όπως αναδύεται από την ιστορική εμπειρία του ρουμανικού έθνους κράτους. ISBN: 9789604583959
Σελίδες: 408
Περισσότερα...

ΗΡΩ ΣΑΪΑ | «Μουσικό Χρονολόγιο» | IANOS | Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Ενσωματωμένη εικόνα 1
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
«Μουσικό Χρονολόγιο»
IANOS | Σταδίου 24 - Αθήνα
Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014, 9:30 μ.μ.
Τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, η Ηρώ Σαΐα ανεβαίνει στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ και παρουσιάζει αγαπημένα τραγούδια από τις μουσικές της συναντήσεις. Από τα πρώτα χρόνια της στη Σπείρα-Σπείρα, αλλά και τις γόνιμες συνεργασίες της με τον Νίκο Μαμαγκάκη, τον Ορφέα Περίδη, τον Κώστα Λειβαδά, τον Λουκιανό Κηλαηδόνη, τον Σταμάτη Κραουνάκη, τον Σταύρο Ξαρχάκο, μέχρι και τους νεότερους συνεργάτες της Άρη Βλάχο και Νεοκλή Νεοφυτίδη, στη νέα δισκογραφική της δουλειά «Λευκό Χαρτί».
Τραγούδια που «έγραψαν» στον χρόνο αφήνοντας το αποτύπωμά τους, και που μέσα από αυτά η Ηρώ διαμόρφωσε την ξεχωριστή μουσική της προσωπικότητα. Τραγούδια καινούργια, σύγχρονα, λαϊκά και μπαλάντες που δίνουν το στίγμα για την Ηρώ Σαΐα του σήμερα. Μαζί της επί σκηνής, ένας από τους δύο συνθέτες του νέου της άλμπουμ, ο Νεοκλής Νεοφυτίδης (πιάνο-φωνή) και οι εξαιρετικοί μουσικοί Χάρης Κελλάρης (μπάσο) και Δημήτρης Σιάμπος (κιθάρες).
Τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου στον ΙΑΝΟ, θα ταξιδέψουμε μελωδικά στο «Μουσικό Χρονολόγιο» της Ηρώς Σαΐα, για να μοιραστούμε μνήμες και συναισθήματα μέσα από τα τραγούδια.
Ηρώ Σαΐα official website | http://www.irosaia.com/  | Ηρώ Σαΐα FaceBook Page
Είσοδος: 10€ / Ελάχιστη κατανάλωση: 6€
Η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από τo ianos.gr/radio/
Οι πόρτες ανοίγουν στις 8:30 μ.μ.

12 ταξίδια στο χρόνο (φωτό)

Ταξίδια σε τόπους που ο χρόνος έχει σταματήσει πολλά χρόνια πριν.  stoptime.jpg

Αναβαθμίστε το παλιό σας λειτουργικό σε Windows 7 Home μόνο με 49€!

Πώς θα αντιμετωπίσετε το hangover


Πώς θα αντιμετωπίσετε το hangover
Ξεκινήστε τη δίαιτά σας στο σούπερ μάρκετ

Ο ρόλος του καφέ και του κακάο στη δίαιτα

Οι βιταμίνες που ενισχύουν τη μνήμη

Τι είναι η επιλόχειος κατάθλιψη

ΑΤΤΙΚ/Κάκια Μένδρη - Μαραμενα τα γιουλια και οι βιολες

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19-02-2014 / 0600 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 19-02-2014
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ-ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙ ΖΕΣΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ. ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΜΙΧΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΥΨΗΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΠΙΠΕΔΑ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ Η ΟΜΙΧΛΗ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 5 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΜΕ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ Η ΟΜΙΧΛΗ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ 3 ΜΕ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ, ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 5 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 22 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΜΕ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 19 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ Η ΟΜΙΧΛΗ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 19 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΜΕ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 5 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ Η ΟΜΙΧΛΗ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΤΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 20-02-2014
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΘΑ ΠΥΚΝΩΣΟΥΝ.
ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ 6
ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ.

5*Kατερίνη Ημιδιατροφή+Spa|2Ατομα+Παιδί(-50%)


    ¤198 από ¤396
    Έκπτωση : 50%
Καθαρά Δευτέρα στην Κατερίνη Πιερίας, στο 5 αστέρων Mediterranean Village! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 14 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, με 198¤ από 396¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Welcome drink και ένα Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο, ελεύθερη πρόσβαση στο Κέντρο Ευεξίας Spa Venus με απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας με Υδρομασάζ, του Hamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου καθώς και Ζωντανή Μουσική καθημερινά στο Bar του Ξενοδοχείου με Μασκέ party! Για τους μικρούς μας φίλους παιδότοπος και πέταγμα του χαρταετού στην παραλία! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

¤198 
μόνο!  
  Αξία ¤396
  Έκπτωση 50%
  Κέρδος ¤198

Καθαρά Δευτέρα στην Κατερίνη Πιερίας, στο 5 αστέρων Mediterranean Village! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 14 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, με 198¤ από 396¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Welcome drink και ένα Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο, ελεύθερη πρόσβαση στο Κέντρο Ευεξίας Spa Venus με απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας με Υδρομασάζ, του Hamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου καθώς και Ζωντανή Μουσική καθημερινά στο Bar του Ξενοδοχείου με Μασκέ party! Για τους μικρούς μας φίλους παιδότοπος και πέταγμα του χαρταετού στην παραλία! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Καθαρά Δευτέρα και 25η Μαρτίου στο Νέο Οίτυλο Μάνης με 99¤ από 198¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα με Πρωινό!
Καθαρά Δευτέρα και 25η Μαρτίου στο Νέο Οίτυλο Μάνης στον Παραδοσιακό Πέτρινο Ξενώνα Πλαγιάκι! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα με Πρωινό, με 99¤ από 198¤ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Γλυκό του κουταλιού στη σάλα του ξενώνα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες ξεκούρασης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καθαρά Δευτέρα και 25η Μαρτίου στο Νέο Οίτυλο Μάνης στον Παραδοσιακό Πέτρινο Ξενώνα Πλαγιάκι! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα με Πρωινό, με 99¤ από 198¤ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Γλυκό του κουταλιού στη σάλα του ξενώνα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες ξεκούρασης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Ορεινή Κορινθία με 149¤ από 298¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό!
149¤ από 298¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα σε Σουίτα με Τζάκι, Υδρομασάζ και Πρωινό, στην Ορεινή Κορινθία στο Ξενώνα Αρμονία! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι, Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
149¤ από 298¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα σε Σουίτα με Τζάκι, Υδρομασάζ και Πρωινό, στην Ορεινή Κορινθία στο Ξενώνα Αρμονία! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι, Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καλάβρυτα με 149¤ από 300¤ (-50%) για 3 ή 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε Σουίτα με Τζάκι και Πρωινό!
149¤ από 300¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στα Καλάβρυτα, σε Σουίτα με Τζάκι και Πρωινό στον πρωτότυπο κινηματογραφικό Ξενώνα Montage Suites! Παρέχονται ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες στα όμορφα Καλάβρυτα και χαρείτε τη φύση με νότες cinema!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
149¤ από 300¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στα Καλάβρυτα, σε Σουίτα με Τζάκι και Πρωινό στον πρωτότυπο κινηματογραφικό Ξενώνα Montage Suites! Παρέχονται ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες στα όμορφα Καλάβρυτα και χαρείτε τη φύση με νότες cinema!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Λίμνη Πλαστήρα με 89¤ από 178¤ (-50%) για 3 ή 4 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Tζάκι και Σπιτικό Παραδοσιακό Πρωινό!
89¤ από 178¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στη Λίμνη Πλαστήρα, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Σπιτικό Παραδοσιακό Πρωινό, στο Ξενώνα Το Πέτρινο! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται σπιτικό λικέρ σε διάφορες γεύσεις ή τοπικό Κρασί για καλωσόρισμα και τα απογευματινά ροφήματα Δωρεάν! Παρέχονται ξύλα για το Τζάκι και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Δηλαδή 4 ημέρες ηρεμίας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
89¤ από 178¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στη Λίμνη Πλαστήρα, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Σπιτικό Παραδοσιακό Πρωινό, στο Ξενώνα Το Πέτρινο! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται σπιτικό λικέρ σε διάφορες γεύσεις ή τοπικό Κρασί για καλωσόρισμα και τα απογευματινά ροφήματα Δωρεάν! Παρέχονται ξύλα για το Τζάκι και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Δηλαδή 4 ημέρες ηρεμίας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καστοριά με 99¤ από 200¤ (-51%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι + Πρωινό σε Μπουφέ!
99¤ από 200¤ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Oρεινή Καστοριά, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ, στο Hotel 1450! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται χειροποίητο λικέρ για καλωσόρισμα και ξύλα για το Τζάκι! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στη φύση! Για την Καθαρά Δευτέρα διατίθεται ειδική εκπτωτική προσφορά!
99¤ από 200¤ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Oρεινή Καστοριά, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ, στο Hotel 1450! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται χειροποίητο λικέρ για καλωσόρισμα και ξύλα για το Τζάκι! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στη φύση! Για την Καθαρά Δευτέρα διατίθεται ειδική εκπτωτική προσφορά!
Μέτσοβο με 109¤ από 218¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, σε 4* Ξενοδοχείο!
109¤ από 218¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στο Ανήλιο Μετσόβου, στο 4 αστέρων Hotel La Munte Mountain Resort σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink και Φρούτα κατά την άφιξη! Παρέχεται μία χρήση της Sauna καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
109¤ από 218¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στο Ανήλιο Μετσόβου, στο 4 αστέρων Hotel La Munte Mountain Resort σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink και Φρούτα κατά την άφιξη! Παρέχεται μία χρήση της Sauna καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καθαρά Δευτέρα στην Καρδίτσα με 299¤ από 598¤ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή + Massage + Spa, σε 4* Ξενοδοχείο!
Καθαρά Δευτέρα στην Καρδίτσα, στο 4 αστέρων Mouzaki Palace Hotel & Spa! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 8 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, με 299¤ από 598¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται δύο Μπουκάλια Κρασί τοπικής παραγωγής, 2 Relax Massage σε στρώμα Αέρος και Νερού διάρκειας 20 λεπτών, μία Περιποίηση Προσώπου για βαθιά ενυδάτωση, ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας καθώς και της Sauna και του Γυμναστηρίου! Απολαύστε 4 ημέρες ξεκούρασης και αναζωογόνησης και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καθαρά Δευτέρα στην Καρδίτσα, στο 4 αστέρων Mouzaki Palace Hotel & Spa! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 8 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, με 299¤ από 598¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται δύο Μπουκάλια Κρασί τοπικής παραγωγής, 2 Relax Massage σε στρώμα Αέρος και Νερού διάρκειας 20 λεπτών, μία Περιποίηση Προσώπου για βαθιά ενυδάτωση, ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας καθώς και της Sauna και του Γυμναστηρίου! Απολαύστε 4 ημέρες ξεκούρασης και αναζωογόνησης και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καθαρά Δευτέρα στην Κόρινθο με 269¤ από 540¤ (-50%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα+2Παιδιά με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο!
Καθαρά Δευτέρα στην Κόρινθο, στο 4 αστέρων King Saron  Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, με 269¤ από 540¤ ( Έκπτωση 50%)!  Προσφέρονται κρασί, μπύρες και αναψυκτικά σε όλα τα γεύματα! Διασκεδάστε το Σαββατόβραδο με Ζωντανή Μουσική, την Κυριακή ξεφαντώστε με τους Prestige Band στο Αποκριάτικο party και ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας παρέχεται Σαρακοστιανός Μπουφές & γλέντι με Ζωντανή Μουσική!!! Αθλητικό Παιδικό Πάρκο με φουσκωτά παιχνίδια και Mini club με δημιουργική απασχόληση υπό την επίβλεψη παιδαγωγών, για τους μικρούς μας φίλους! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καθαρά Δευτέρα στην Κόρινθο, στο 4 αστέρων King Saron Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, με 269¤ από 540¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται κρασί, μπύρες και αναψυκτικά σε όλα τα γεύματα! Διασκεδάστε το Σαββατόβραδο με Ζωντανή Μουσική, την Κυριακή ξεφαντώστε με τους Prestige Band στο Αποκριάτικο party και ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας παρέχεται Σαρακοστιανός Μπουφές & γλέντι με Ζωντανή Μουσική!!! Αθλητικό Παιδικό Πάρκο με φουσκωτά παιχνίδια και Mini club με δημιουργική απασχόληση υπό την επίβλεψη παιδαγωγών, για τους μικρούς μας φίλους! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καρπενήσι με 239¤ από 480¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+2 Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή + Spa, σε 5* Ξενοδοχείο!
239¤ από 480¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa στο Καρπενήσι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, του Ηamam, της Sauna, του Γυμναστηρίου, του Παιδότοπου, της αίθουσας μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ, των επιτραπέζιων παιχνιδιών και του parking! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται μοναδικές Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στον κορυφαίο χειμερινό προορισμό!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
239¤ από 480¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa στο Καρπενήσι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, του Ηamam, της Sauna, του Γυμναστηρίου, του Παιδότοπου, της αίθουσας μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ, των επιτραπέζιων παιχνιδιών και του parking! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται μοναδικές Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στον κορυφαίο χειμερινό προορισμό!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
Καθαρά Δευτέρα στη Λευκάδα με 98¤ από 196¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+2 Παιδιά σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό+Κρουαζιέρα!
Καθαρά Δευτέρα στην Λευκάδα, στο Hotel Lefkas! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με θέα Θάλασσα και Πρωινό σε Μπουφέ, με 98¤ από 196¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Welcome drink στο Navi Bar! Παρέχεται μία Κρουαζιέρα με το Nydri Star II στα Πριγκηπονήσια και στο Σκορπιό, καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καθαρά Δευτέρα στην Λευκάδα, στο Hotel Lefkas! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με θέα Θάλασσα και Πρωινό σε Μπουφέ, με 98¤ από 196¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Welcome drink στο Navi Bar! Παρέχεται μία Κρουαζιέρα με το Nydri Star II στα Πριγκηπονήσια και στο Σκορπιό, καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καθαρά Δευτέρα στη Δράμα με 139¤ από 280¤ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο και Πρωινό σε Μπουφέ!
Καθαρά Δευτέρα στη Δράμα, στο Hotel Grand Chalet! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, με 139¤ από 280¤ ( Έκπτωση 50%)! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα και 1 ώρα χρήση των Spa (Jacuzzi, Sauna, Hamam)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες στον όμορφο προορισμό!
Καθαρά Δευτέρα στη Δράμα, στο Hotel Grand Chalet! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, με 139¤ από 280¤ ( Έκπτωση 50%)! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα και 1 ώρα χρήση των Spa (Jacuzzi, Sauna, Hamam)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες στον όμορφο προορισμό!
Βόλος με 188¤ από 400¤ (-53%) για 3 ή 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή + Spa, σε 5* Ξενοδοχείο!
188¤ από 400¤ ( Έκπτωση 53%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, στο 5 αστέρων Valis Resort Hotel με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στον Βόλο! Παρέχεται τσίπουρο για καλωσόρισμα, 2 Παραδοσιακά Massage Ayuverda και Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early Check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
188¤ από 400¤ ( Έκπτωση 53%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, στο 5 αστέρων Valis Resort Hotel με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στον Βόλο! Παρέχεται τσίπουρο για καλωσόρισμα, 2 Παραδοσιακά Massage Ayuverda και Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early Check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καθαρά Δευτέρα στη Λίμνη Τριχωνίδα με 149¤ από 300¤ (-50%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα σε Πέτρινο Σαλέ με Τζάκι, Jaccuzi+Πρωινό!
Καθαρά Δευτέρα στη Λίμνη Τριχωνίδα, στο Θέρμιος Απόλλων! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών σε Πέτρινο Σαλέ με Τζάκι, Jacuzzi και Πρωινό, με 149¤ από 300¤ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί με Ποικιλία Τυριών για καλωσόρισμα και Ξύλα για το Τζάκι! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε τα κούλουμα για 4 γεμάτες ημέρες!
Καθαρά Δευτέρα στη Λίμνη Τριχωνίδα, στο Θέρμιος Απόλλων! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών σε Πέτρινο Σαλέ με Τζάκι, Jacuzzi και Πρωινό, με 149¤ από 300¤ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί με Ποικιλία Τυριών για καλωσόρισμα και Ξύλα για το Τζάκι! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε τα κούλουμα για 4 γεμάτες ημέρες!
ALL INCLUSIVE την Καθαρά Δευτέρα στην Καλαμπάκα με 299¤ από 598¤ (-50%) για 3 Hμέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε 4* Ξενοδοχείο, σε δίκλινο δωμάτιο!
ΑLL INCLUSIVE την Καθαρά Δευτέρα στην Καλαμπάκα, στη σκιά των Ιερών Βράχων των Μετεώρων, στο 4 αστέρων Amalia Kalambaka Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με 299¤ από 598¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Πλούσιο Μπουφέ, Απεριόριστη κατανάλωση σε αλκοολούχα ποτά, καφέδες, αναψυκτικά, κρασί, αφεψήματα και νερό, καθώς και ζεστά και κρύα σνακ, πίτες, σάντουιτς, ποικιλία από γλυκά, κουλουράκια, τσουρέκια και κρουασάν, κάστανα και καλαμπόκια! Γιορτινό ξεφάντωμα με Αποκριάτικες βραδιές με Ζωντανή Μουσική και Μασκέ Party! Μini Club για τους μικρούς μας φίλους με εξειδικευμένους παιδαγωγούς, φουσκωτά παιχνίδια ξηράς και Εργοστάσιο Σοκολάτας με ομαδικά παιχνίδια! Παρέχεται Eαrly check in στις 10:00 και Late Check Out στις 18:00 για να γιορτάστε τα κούλουμα απολαμβάνοντας 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
ΑLL INCLUSIVE την Καθαρά Δευτέρα στην Καλαμπάκα, στη σκιά των Ιερών Βράχων των Μετεώρων, στο 4 αστέρων Amalia Kalambaka Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με 299¤ από 598¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Πλούσιο Μπουφέ, Απεριόριστη κατανάλωση σε αλκοολούχα ποτά, καφέδες, αναψυκτικά, κρασί, αφεψήματα και νερό, καθώς και ζεστά και κρύα σνακ, πίτες, σάντουιτς, ποικιλία από γλυκά, κουλουράκια, τσουρέκια και κρουασάν, κάστανα και καλαμπόκια! Γιορτινό ξεφάντωμα με Αποκριάτικες βραδιές με Ζωντανή Μουσική και Μασκέ Party! Μini Club για τους μικρούς μας φίλους με εξειδικευμένους παιδαγωγούς, φουσκωτά παιχνίδια ξηράς και Εργοστάσιο Σοκολάτας με ομαδικά παιχνίδια! Παρέχεται Eαrly check in στις 10:00 και Late Check Out στις 18:00 για να γιορτάστε τα κούλουμα απολαμβάνοντας 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!