Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

BAZAAR ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΟΑΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Σας περιμένουμε με προσφορές από μια μεγάλη γκάμα βιβλίων μας
για μικρούς και μεγάλους σε τιμές έκπληξη!
Για μία ολόκληρη εβδομάδα, από τη Δευτέρα 7 Ιουλίου έως το Σάββατο 12 Ιουλίου 2014, σας περιμένουμε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα) με προσφορές από μια μεγάλη γκάμα βιβλίων μας για μικρούς και μεγάλους: ελληνική και μεταφρασμένη λογοτεχνία, βιογραφίες, δοκίμια, σύγχρονα και κλασικά εικονογραφημένα παραμύθια, βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων, και πολλά άλλα βιβλία για όλα τα γούστα σε τιμές έκπληξη από 1,99 €.
Σημειώστε στο ημερολόγιό σας τις ημερομηνίες και τις ώρες του bazaar:
7-12 Ιουλίου 2014
• Δευτέρα-Παρασκευή από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ
• Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι
Οι αναγνώστες θα βρουν σε τιμές με μεγάλη έκπτωση αριστουργήματα του 20ού αιώνα, λογοτεχνικά βιβλία καταξιωμένων ελλήνων συγγραφέων αλλά και βραβευμένων σύγχρονων συγγραφέων απ’ όλο τον κόσμο, ενώ οι φανατικοί του αστυνομικού θα έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν μυθιστορήματα σημαντικών εκπροσώπων του είδους. Δοκίμια και μελέτες, χρονικά και μαρτυρίες, και άλλες εκδόσεις ποικίλης θεματολογίας είναι επίσης στη διάθεση του κοινού σε πολύ χαμηλή τιμή. Τέλος, οι μικροί αναγνώστες δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, αφού έχουν να επιλέξουν τίτλους από μια μεγάλη γκάμα που περιλαμβάνει βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων, εικονογραφημένα αλλά και εφηβικά βιβλία.
Ελάτε να ξεφυλλίσετε και να διαλέξετε τα βιβλία που θα σας κάνουν παρέα τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού στην πόλη ή στις διακοπές.
Σας περιμένουμε με δροσερούς χυμούς, καλή μουσική και καλοκαιρινή διάθεση!
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ!

Aποδράσεις στην πανέμορφη Τήνο

Τα πάντα για τον τουρισμό! www.tourism.gr

Αφιέρωμα στην Τήνο
Τήνος: Για πολλούς η Τήνος έχει ταυτιστεί με τον ναό της Μεγαλόχαρης, όμως η μονοδιάστατη αυτή αντίληψη για το όμορφο νησί των Κυκλάδων σαφώς την αδικεί, αφού η Τήνος, δεν υπολείπεται σε τίποτα από τα υπέροχα αιγαιοπελαγίτικα νησιά! Σας καλεί λοιπόν να ανακαλύψετε τις ομορφιές και τον πλούσιο πολιτισμό της!

Προτεινόμενα ξενοδοχεία στην Τήνο
 
 
Τα πάντα για τον τουρισμό! www.tourism.gr Βρείτε μας στο

Επισκευή Laptop από 15€ ΚΑΙ δυνατότητα απόσυρσης για την αγορά νέου Laptop!


Το νέο iPhone6... εκ πρώτης όψεως(BINTEO)

techit –
τεχνολογικές
ειδήσεις
Το νέο iPhone6... εκ πρώτης όψεως(BINTEO)
Samsung κατά Apple για την αυτονομία της μπαταρίας
Smarty Pins: Το νέο εθιστικό παιχνίδι γνώσεων των Google Maps

Η Google αποκλείει τις διαφημίσεις πορνογραφικού περιεχομένου από το AdWords

Δόθηκε το “πράσινο φως” για νέες εξαγορές από τις Telefonica και Vodafone

Είστε μακριά από τους αγαπημένους σας & ανησυχείτε?


Είστε μακριά από αυτούς που σας έχουν ανάγκη?

Panic Button

Συσκευή με υποδοχή κάρτας SIM που ειδοποιεί σε περίπτωση κινδύνου με SMS ή/και κλήση έως και 5 τηλεφωνικούς αριθμούς.
Ιδανική για ηλικιωμένους, μικρά παιδιά, ανθρώπους με κινητικές δυσκολίες, καταστήματα, απομακρυσμένους χώρους εργασίας.
Με ενσωματωμένο μικρόφωνο.
Αναλυτική παρουσίαση

Περιφερειακά Συμβατά με την συσκευή:


Φορητό κουμπί πανικού
  Speaker για αμφίδρομη επικοινωνία

Δείτε Επίσης....


GPS tracker για ηλικιωμένους και παιδιά


Συσκευή που ειδοποιεί σε περίπτωση κινδύνου στέλνοντας ταυτόχρονα και το στίγμα του ατόμου με μορφή google maps

Προσφέρουμε ειδικές τιμές για επαγγελματίες του είδους

Γίνετε συνεργάτης

Copyright © 2014, Plan Α.Ε., All rights reserved.  
Διεύθυνση:
PLAN Α.Ε.
Εθνικής Αντίστασης 64
Ιωάννινα
8013003221, 2651085030 info@plantron.gr
Follow us on:
Plantron Facebook Plantron Facebook

Unique Feat. Alessandra Rassimov - "Αγάπη Σαν Καλοκαίρι"

Unique Feat. Alessandra Rassimov 
"Αγάπη Σαν Καλοκαίρι"
Στο link θα βρείτε και μπορείτε να κατεβάσετε το τραγούδι σε mp3(320 kbps) και wav Download
Οι Unique μας παρουσιάζουν το νέο τους single με την συμμετοχή της Alessandra Rassimov!
Eνα ερωτικό καλοκαιρινό reggaeton που θα τραγουδήσουμε όλοι το φετινό καλοκαίρι.
Την μουσική έχουν γράψει οι Unique και τους στίχους η Βίκυ Γεροθόδωρου.
Καλή Ακρόαση!
Listen on Spotify: Unique – Agapi San Kalokeri
Napster: http://gr.napster.com/artist/unique-electronicadance/album/agapi-san-kalokeri/track/agapi-san-kalokeri-featuring-alessandra-rassimov

ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ - πουλημένοι

Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ | Τα νέα μας | Ιούλιος 2014


Αγαπητέ Αναγνώστη,
Είμαστε πλέον στην καρδιά του καλοκαιριού και η ζωή φαντάζει ομορφότερη. Οραματιζόμαστε ήδη την άνεση της ξαπλώστρας σε κάποια παραλία, τον ήχο της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου και τη γεύση των δροσερών κοκτέιλ δίπλα στο κύμα. Ποιος δε θα ήθελε να χαθεί μέσα σε ένα βιβλίο σε αυτές τις συνθήκες και να αφήσει πίσω του κάθε δυσκολία της καθημερινότητας; Και ποιος δε θα ήθελε να κερδίσει ένα ταξίδι; Επιλέγουμε το ιδανικό βιβλίο των διακοπών μας, την επόμενη λογοτεχνική μας εμμονή ανάμεσα σε ολόφρεσκους αλλά και κλασικούς «καυτούς» τίτλους, και κερδίζουμε μοναδικά ταξίδια μέσα από τις απίθανες κληρώσεις των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ!

Η Κάριν Σλότερ, μια από τις τολμηρότερες και διασημότερες συγγραφείς αστυνομικών βιβλίων, μας παρουσιάζει στο νέο της μυθιστόρημα ΓΕΝΕΣΗ την πορεία της ιατροδικαστή Σάρα Λίντον προς την αποκάλυψη του διεστραμμένου δολοφόνου, κατά την οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με τα φαντάσματα του δικού της επώδυνου παρελθόντος. Σε όσους από εμάς έλειψαν οι δυναμικοί χαρακτήρες, οι δολοπλοκίες, ο ερωτισμός, το μυστήριο και η μοναδική ατμόσφαιρα θρίλερ του μετρ του αστυνομικού μυθιστορήματος Στιγκ Λάρσον, ήρθε η ώρα να τους γνωρίσουμε ξανά σε άλλη μορφή, μέσα από τη λογοτεχνική μεταφορά τους σε Graphic Novel. Η Δανή Αν Φορτιέ μας παρασύρει σε ένα περιπετειώδες ταξίδι από τη Βρετανία στην Αφρική και από εκεί στην Ελλάδα και την Τροία, με σκοπό να ανακαλύψει τον κρυμμένο θησαυρό των Αμαζόνων. Με τον κίνδυνο να καραδοκεί σε κάθε στιγμή και την αβεβαιότητα να κορυφώνεται, η πρωταγωνίστρια του βιβλίου Νταϊάνα ξεκινά μια αναζήτηση που πρόκειται να αλλάξει για πάντα τη ζωή της.
Ο διεθνώς αναγνωρισμένος και βραβευμένος με Booker συγγραφέας Σαλμάν Ρούσντι κατέκτησε ακόμα ένα βραβείο, το καθιερωμένο από τον Χάρολντ Πίντερ βραβείο PEN Pinter. Πρόκειται για ένα βραβείο που υπογραμμίζει εκτός της λογοτεχνικής μεγαλοφυΐας του το πάθος με το οποίο αγωνίζεται για κοινωνική δικαιοσύνη και το αποφασιστικά στραμμένο βλέμμα του προς την αλήθεια της ζωής και της κοινωνίας μας. Αυτό το καλοκαίρι ας καταδυθούμε με τα βιβλία του στον κόσμο της μαγείας, των μύθων και των πολύπτυχων, συχνά σκανδαλωδών πνευματικών δημιουργημάτων του.

Στο ξεκίνημα του πιο καυτού μήνα του καλοκαιριού έρχονται από τις Εκδόσεις ΤΟΥΛΙΠΑ δυο νέα αισθησιακά μυθιστορήματα για να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο τη θερμοκρασία και την καλοκαιρινή ερωτική μας διάθεση. ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ μας καλεί η Α. Λ. Τζάκσον και μας παρασύρει σε μια ιστορία μιας παθιασμένης και αυτοκαταστροφικής σχέσης από αυτές που στιγματίζουν τη ζωή μας. ΑΝ ΤΟΛΜΟΥΣΑ μας λέει η Λίσα-Ρενέ Τζόουνς και μας βάζει σε σκέψεις για το πώς θα ήταν αν πράγματι τολμούσαμε να ζήσουμε στη δίνη ενός παράφορου πάθους χωρίς να υπολογίσουμε τις συνέπειες.




Για όσους από εμάς θέλουν να κρατήσουν τις καλοκαιρινές τους αποσκευές ανάλαφρες, ιδού μερικοί τίτλοι που μπορούμε να φορτώσουμε στο reader μας, εξασφαλίζοντας την καλύτερη συντροφιά για τα ταξίδια μας. To ΑΡΩΜΑ του Πάτρικ Ζίσκιντ, ένα από τα πιο μαγικά λογοτεχνικά βιβλία που έχουν γραφτεί ποτέ, υπόσχεται πρωτόγνωρη συγκίνηση και αγωνία και αποτελεί ένα διαχρονικό must read για κάθε βιβλιοθήκη. Η Μεταξία Κράλλη αποδεικνύει πως το έργο της ζωής έχει πάντοτε μια ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΑΞΗ και πως μπορεί να υπάρχει μια αισιόδοξη κατάληξη ακόμα και έπειτα από μια ζωή που μας έχει δείξει τη δύστροπη πλευρά της. Για τους λάτρεις του Game of thrones, το Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ του Μπέρναρντ Κόρνγουελ μας μεταφέρει στην Αγγλία και στο πεδίο μάχης μεταξύ Σαξόνων διεκδικητών του θρόνου και παγανιστών Βίκινγκς. Τέλος, όλοι θέλουμε ένα μικρό «σπρώξιμο» για να κάνουμε αυτό που πραγματικά λέει η καρδιά μας και όχι ό,τι επιτάσσουν οι επιθυμίες των γύρω μας. Το ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ του Γιώργου Πιντέρη θα μας βοηθήσει να γυρίσουμε από τις διακοπές έτοιμοι για μεγάλες αποφάσεις!

Για τις μικρές μας φίλες που ετοιμάζονται αυτό το καλοκαίρι να ταξιδέψουν σε κόσμους μαγικούς και ονειρεμένους, οι αγαπημένες τους κλασικές ηρωίδες των παραμυθιών, Η ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ, Η ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ, Η ΧΙΟΝΑΤΗ, Η ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟΥΣΑ ζωντανεύουν μέσα από μια σειρά βιβλίων με ζωηρή εικονογράφηση και πολλές δραστηριότητες και αυτοκόλλητα. Και επειδή κάθε κορίτσι κρύβει μέσα του μια μικρή πριγκίπισσα, η σειρά βιβλίων με τα πριγκιπικά ρούχα, τιάρες και αξεσουάρ υπόσχεται να τους χαρίσει ατέλειωτες ώρες ξέγνοιαστης και δημιουργικής απασχόλησης και να δώσει φτερά στη φαντασία τους.

Για τους low budget ταξιδιώτες, αλλά και για τους κατά συρροή βιβλιοφάγους που δε χορταίνουν να εμπλουτίζουν τη βιβλιοθήκη τους συνεχώς, προτείνουμε ξεχωριστά βιβλία σε τιμές-έκπληξη!
Αγαπητοί μας φίλοι,
Κάθε μήνα, τρεις τυχεροί θα έχουν τη δυνατότητα να διαβάσουν ένα βιβλίο πριν από την κυκλοφορία του! Αυτό τον μήνα, διαβάστε το βιβλίο του Ντέιβιντ Γκίλμπερτσον, Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ WINE BAR!
Αφού κάνετε είσοδο μέλους, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα και ίσως είστε εσείς ένας από τους τρεις τυχερούς που θα κερδίσουν ένα αντίτυπο ή e-book του βιβλίου Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ WINE BAR.
Ημ/νία λήξης: 27/07/2014
MILLENNIUM Graphic Novel
Runberg & Homs