Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ

5 βήματα για δράση - Από τη λογοτεχνία στη δραματοποίηση
Παιδαγωγικη - Κοινωνικές επιστήμες
Συγγραφέας: Έλενα Αρτζανίδου - Ανδρέας Καρακίτσιος
Έτος:Σεπτέμβριος 2008
Σχήμα:14Χ21
Σελίδες:112
Εξώφυλλο:Μαλακό
ISBN:978-960-6638-84-8
 
Το θέατρο στην εκπαίδευση - θεατρικές παραστάσεις και θεατρικό παιχνίδι
Παιδαγωγικη - Κοινωνικές επιστήμες
Συγγραφέας:Αθανασία Δαφιώτη
Έτος:1 Φεβρουαρίου 2010
Σχήμα:14Χ21
Σελίδες:80
Εξώφυλλο:Μαλακό
ISBN:978-960-6864-19-3
 
Κόκκινη κλωστή ... κομμένη
Παιδαγωγικη - Κοινωνικές επιστήμες
Συγγραφέας:Άννα Δάρδα-Ιορδανίδου
Έτος:23 Μαίου 2008
Σχήμα:14Χ21
Σελίδες:272
Εξώφυλλο:Μαλακό
ISBN:978-960-6638-60-2
 
Μουσική Παιδαγωγική στον 21ο αιώνα: προκλήσεις, προβλήματα ,προοπτικές
Παιδαγωγικη - Κοινωνικές επιστήμες | Μουσικά - Μουσικοπαιδαγωγικά
Συγγραφέας:Ε.Ε.Μ.Α.Π.Ε.
Έτος:2007
Σχήμα:17Χ24
Σελίδες:108
Εξώφυλλο:Μαλακό
ISBN:960-6638-41-1
 
Η κοινωνική διάσταση της ειδικής αγωγής - ο ρόλος του Κοινωνικού Λειτουργού
Παιδαγωγικη - Κοινωνικές επιστήμες
Συγγραφέας:Χριστίνα Λ. Μαρκοπούλου
Έτος:2006
Σχήμα:14Χ21
Σελίδες:178
Εξώφυλλο:Μαλακό
ISBN:960-6638-24-3

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ


«Ο Ερμής το άτακτο πόνυ» και οι εκδόσεις Διάπλαση καλούν τους μικρούς μας φίλους το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στις 12.00 το πρωί στο βιβλιοπωλείο «ΙΑΝΟΣ».Η συγγραφέας Λένα Τερκεσίδου με την ηθοποιό - εμψυχώτρια Ία Χρυσανθοπούλου θα γνωρίσουν στα παιδιά το φανταστικό κόσμο του Ερμή και της παρέας του με διασκεδαστικό θεατρικό παιχνίδι, με πολύ γέλιο και εκπλήξεις.
ΙΑΝΟΣ Σταδίου 24 Αθήνα, τηλ. 2103217917
Χρορηγός επικοινωνίας www.mamakid.gr 

Ερμής το άτακτο πόνυ με CD - Μουσικά παραμύθια Νο4 
Συγγραφέας: Λένα Τερκεσίδου
Εικονογράφος: Στέλλα Αποστόλου
Μουσική: Νίκος Παπαδογιώργος
Τραγουδούν: Νίκος Ζης, Νεφέλη Παπαναγή, ¶ρης Μακρής, Ίρις Νικολάου, Αργυρώ Βούρου, Αλέξανδρος Δεληγιαννίδης, Ελίζα Βενιζελέα, Χρήστος Θεοδωρακόπουλος.
Έτος:23 Μαίου 2012
Σχήμα:21x21
Σελίδες:48
Εξώφυλλο:Σκληρό
ISBN:978-960-6864-87-2 ΔΕΙΤΕ ΤΟ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Οικονομικές λύσεις θέρμανσης, ολόκληρη η χρήσιμη εκπομπή!

Οικονομικές λύσεις θέρμανσης, ολόκληρη η χρήσιμη εκπομπή!
Ανησυχία Stefan Fule για το υποτιθέμενο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη !

AΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΒΡΕΤΤΑΚΟ ΣΤΟ ΒΑΦΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

8ο Διεθνές Συνέδριο της Οργανωτικής Επιτροπής Ενίσχυσης Βιβλιοθηκών (ΟΕΕΒ)

Συνέδριο με θέμα: Έξυπνες Ιδέες, Ελκυστικές Βιβλιοθήκες
8ο Διεθνές Συνέδριο της Οργανωτικής Επιτροπής Ενίσχυσης Βιβλιοθηκών (ΟΕΕΒ)

Η Οργανωτική Επιτροπή Ενίσχυσης Βιβλιοθηκών (ΟΕΕΒ) διοργανώνει για 8η χρονιά διεθνές συνέδριο με θέμα «Έξυπνες Ιδέες, Ελκυστικές Βιβλιοθήκες». Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 5 και 6 Οκτωβρίου 2012 στο Αμφιθέατρο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (Βασ. Κωνσταντίνου 48, Αθήνα).
Το 8ο συνέδριο της Επιτροπής, επικεντρώνεται σε καινοτόμες υπηρεσίες και δραστηριότητες βιβλιοθηκών, που προσελκύουν τις κοινότητες χρηστών και βασίζονται σε δημιουργικό προγραμματισμό με περιορισμένο προϋπολογισμό. Αναδεικνύει επίσης, την ανάγκη ανάπτυξης του νέου ρόλου των βιβλιοθηκών ως κέντρα της κοινότητας. Το συνέδριο σκοπό έχει να προσφέρει στο ελληνικό κοινό και τους Έλληνες βιβλιοθηκονόμους ειδικότερα, την ευκαιρία να ενημερωθούν από συναδέλφους τους από την Ελλάδα και το εξωτερικό για επιτυχημένα προγράμματα από συστήματα βιβλιοθηκών ανά την Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Η ανάγκη για ανάπτυξη έξυπνων και χρήσιμων προγραμμάτων, τα οποία απευθύνονται και σε ειδικές κοινότητες νέων και μεταναστών, είναι ακόμη μεγαλύτερη κατά την παρούσα οικονομική κρίση, ενώ ο ρόλος των βιβλιοθηκών ως σημαντικά κέντρα στην υπηρεσία των πολιτών αποκτά ιδιαίτερη σημασία.
Στο διεθνές αυτό συνέδριο έχουν προσκληθεί να παρουσιάσουν τις εμπειρίες τους έγκριτοι ομιλητές από τη Γερμανία, την Ισπανία, τη Νορβηγία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ολλανδία και την Ελλάδα. Θα αναφερθούν σε γενικές παρατηρήσεις ως προς το νέο χαρακτήρα των βιβλιοθηκών και θα παρουσιάσουν επιτυχημένα και καινοτόμα προγράμματα, τα οποία έχουν αναπτύξει και εφαρμόσει.
Η Οργανωτική Επιτροπή Ενίσχυσης Βιβλιοθηκών ιδρύθηκε το 2003 και αποτελεί μοντέλο ισομερούς και ισότιμης αντιπροσώπευσης και συνεργασίας των φορέων που την απαρτίζουν με στόχο να προσφέρει γνώσεις και υποστήριξη στην ελληνική βιβλιοθηκονομική κοινότητα για τη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών.
Τα μέλη της Επιτροπής απαρτίζουν οι παρακάτω φορείς: Goethe-Institut Αθηνών και Θεσσαλονίκης, Ινστιτούτο Θερβάντες Αθηνών, Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών, Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών, Κέντρο Τεκμηρίωσης Αμερικανικής Πρεσβείας, Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Ένωση Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων και Επιστημόνων Πληροφόρησης (Ε.Ε.Β.Ε.Π.), Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας, Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ), Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ), Ίδρυμα Ευγενίδου, Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος «Λίλιαν Βουδούρη» του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής, Βιβλιοθήκη των Βορείων Χωρών στην Αθήνα, Ευρωπαϊκή Επιτροπή – Αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης (ΑΤΕΙΘ), Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης, Αμερικάνικο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης και Αμερικανική Γεωργική Σχολή.
Η Επιτροπή εκδίδει επίσης το ηλεκτρονικό βιβλιοθηκονομικό περιοδικό ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, που κυκλοφορεί τρεις φορές το χρόνο, με συνεντεύξεις, άρθρα και παρουσιάσεις βιβλιοθηκών και νέα από τον ελληνικό και διεθνή βιβλιοθηκονομικό χώρο.
Με την ευγενική υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και του Ολλανδικού Ινστιτούτου για τις δημόσιες βιβλιοθήκες στην Χάγη της Ολλανδίας.
Περισσότερες πληροφορίες: www.goethe.de/synergasia
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Δημητσάνα: ζωντανό μουσείο παραδοσιακής

Δημητσάνα:74€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό 
Δημητσάνα:74€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Στον γραφικότερο ορεινό προορισμό, ένα ταξιδάκι με χρώματα και αρώματα φθινοπωρινά που σας υποδεχόμαστε με σπιτικό παγωτό. Σε μια καταπληκτική τιμή αποκτήστε την προσφορά μας τώρα!!! ( Κυριακή έως και Πέμπτη βράδυ )
Δημητσάνα: 125€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή

Δημητσάνα: 125€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή. Μια καταπληκτική τιμή, σε ένα πανέμορφο ξενοδοχείο, με πρωινό και ένα γεύμα καθημερινά, παγωτό και ποτό για το καλωσόρισμα , σε έναν από τους ομορφότερους προορισμούς, θα αντισταθείτε; ( Παρασκευή & Σάββατο βράδυ )

Δημητσάνα: 120€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή

Δημητσάνα: 120€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή. Μια καταπληκτική τιμή, σε ένα πανέμορφο ξενοδοχείο, με πρωινό και ένα γεύμα καθημερινά, παγωτό και ποτό για το καλωσόρισμα , σε έναν από τους ομορφότερους προορισμούς, θα αντισταθείτε; ( Κυριακή έως και Πέμπτη βράδυ )

Δημητσάνα:79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό

Δημητσάνα:79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Στον γραφικότερο ορεινό προορισμό, ένα ταξιδάκι με χρώματα και αρώματα φθινοπωρινά που σας υποδεχόμαστε με σπιτικό παγωτό. Σε μια καταπληκτική τιμή αποκτήστε την προσφορά μας τώρα!!! ( Παρασκευή & Σάββατο βράδυ )

Δεν ξανάγινε...Προσφορές με λιγότερο από 49€

Κατάκολο:49€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε πλούσιο μπουφέ 
Κατάκολο:49€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Σε μια πανέμορφη τοποθεσία στον ομφαλό της Ηλιακής Γης που συνδυάζει την φυσική ομορφιά με την ιστορία , ηρεμία και ξεκούραση σε όμορφα, καλαίσθητα δωμάτια και δεκάδες δραστηριότητες στην γύρω περιοχή!
Καλαμπάκα: 49€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα ηλικίας άνω των 50 ετών

Καλαμπάκα: 49€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα ηλικίας άνω των 50 ετών. Οι εκδρομές και οι απολαύσεις δεν έχουν ηλικία, μια προσφορά για ξεχωριστούς... νέους σε καταπληκτική τιμή! Αξιοθέατα, όμορφα δωμάτια και πρωινό για μια ξεχωριστή εκδρομή!

Καλαμπάκα: 38€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό στην σκιά των Μετεώρων

Καλαμπάκα: 38€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό στην σκιά των Μετεώρων . Μια προσφορά - δώρο! Εξαιρετικός προορισμός, όμορφα δωμάτια, σε μια μοναδική τοποθεσία και σε τιμή απίστευτη!

ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

17 ωφέλιμες τροφές για την υγεία της καρδιάς
----------------------------------------------------
Η οικονομική κρίση απειλεί με λουκέτο τα λίγα κέντρα Αλτσχάιμερ που υπάρχουν στην Ελλάδα και οι ανοϊκοί ασθενείς κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς φροντίδα.
------------------------------------------------------------
Η καμπάνια για την Παγκόσμια Ημέρα Αντισύλληψης έχει όραμα έναν κόσμο όπου κάθε εγκυμοσύνη είναι επιθυμητή. H ιστοσελίδα your-life.
-----------------------------------------------
Ψείρες και κόνιδα. Τι είναι, πώς προλαμβάνονται και πώς αντιμετωπίζονται;
-----------------------------------------------------------
Eίστε προετοιμασμένοι για τις φθινοπωρινές αλλεργίες ;
---------------------------------------------------------
Αυγά στο πρωινό;
--------------------------------------------------------
Ξεσπάσματα θυμού: πότε ανησυχούμε;
------------------------------------------------------
Αγγλικά για γιατρούς και για νοσηλευτές από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μια σημαντική βοήθεια για όσους σκοπεύουν να εργαστούν στο εξωτερικό.
---------------------------------------------------
Οι υπηρεσίες του "Φέρε" και της διαδικασίας, βλάπτουν σοβαρά την υγεία και μπλοκάρουν την παραγωγή και την πρόοδο.

MOYΣΙΚΟ ΧΩΡΙΟ 2012 - απολογισμός και ευχαριστίες

Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ (ΑΝΝΑ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ) @ ΙΑΝΟΣ (ΘΕΣ.ΚΗ) ΠΑΡ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ


Δελτίο Τύπου (παρουσιαση βιβλιου)
Άννα Μανωλόπουλου
«Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ», Εκδοσεις Ροδακιό
IANΟΣ, (Αριστοτελους 7, θεσσαλονικη)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  

Η Άννα Μανωλοπούλου παρουσιάζει το βιβλίο της Η ζωή δεν ήταν δική μου, (εκδοσεις ροδακιο) την Παρασκευη 5 οκτωβριου, στον Ιανο. 
Θα μιλήσουν οι
Βασίλης Λιαπής, Επίτιμος Πάρεδρος Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και Ζήσης Παπαδημητρίου, Ομ. Καθηγητής τμ. Νομικής Α.Π.Θ.  

Δύσκολο εγχείρημα να σώσουμε τη μοναξιά μας σε απανωτές εικόνες μέσα στον ατέρμονα χρόνο! Η συγγραφέας τα καταφέρνει. Δημιουργεί μια πινακοθήκη απελπισμένων για τη ζωή που δεν έζησαν. Είναι οι «Μοιραίοι» που περπατούν ανάμεσά μας δίχως να εγείρουν τον οίκτο ή τη συμπόνια μας. Πρόσωπα, γεγονότα και πράξεις αποτελούν μια πυκνή αλληλουχία με βίους ανθρώπων που ορίζονται από το θέλημα ενός άτεγκτου Θεού ή ενός ανεξέλεγκτου πεπρωμένου. Έτσι η πλοκή, μέσα από τις πιο μύχιες λεπτομέρειες του ψυχισμού των ηρώων, φτάνει κάποτε σε ακρότητες… που ίσως αποδειχτούν προφητικές. (περισσοτερα στο συνημμενο δελτιο τυπου)
INFO
ΙΑΝΟΣ,
Αριστοτελους 7, Θεσσαλονικη
Προσέλευση: 19:00
Τηλ: 2310 277004, 6989939594

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012

ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΟ
agropankalamarias@gmail.com
ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ
http://www.agropankalamarias.blogspot.gr/

Τρίο Κιτάρα- Άτιμη τύχη

Κινήσεις έκπληξης από την Χρυσή Αυγή - Ήθελαν να κρατούν τον Παπανδρέου υπό τον έλεγχο τους; - Το ΔΝΤ αναζητεί γερμανούς για να μας βάλουν σε τάξη τα φορολογικά

Το τέλος μίας φιλόδοξης ιδέας...
Κινήσεις έκπληξης από την Χρυσή Αυγή

Ήθελαν να κρατούν τον Παπανδρέου υπό τον έλεγχο τους;

Ένταση στη νεκρή ζώνη της Κύπρου, λόγω σύλληψης τριών κύπριων αστυνομικών από τα κατοχικά στρατεύματ

Δύο χιλιάδες αμερικανοί στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους στο Αφγανιστάν

Εμμέσως μεν, σαφώς δε, ο γερμανός πρόεδρος της Δημοκρατίας, τα ρίχνει σε Μέρκελ και Σόϊμπλ

Συνελλήφθη τούρκος που είχε οφειλές 6,4 εκ. ευρώ στο ελληνικό δημόσιο

Οι γάλλοι επέλεξαν την Alpha Bank για την Εμπορική τράπεζα

Το ΔΝΤ αναζητεί γερμανούς για να μας βάλουν σε τάξη τα φορολογικά

Τα πάνω κάτω και στην έμμεση φορολογία, φέρνει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο - Παναγιώτης Ρουμελιώτης: "Το πρώτο μνημόνιο το ζήτησε η ίδια η δική μας κυβέρνηση" - Ποιός έχει τη λίστα που έδωσε η Λαγκάρντ στον Παπακωνσταντίνου;

"Πρώτα η έκθεση της τρόικας και μετά θα δούμε", λέει ο Σόϊμπλε
Ο 'Ακης ανακάλεσε την αρχική του κατάθεση

Χώρισε ο Νικολαϊδης

Δικαίωση Κούγια σε δίκη με τον Τριανταφυλλόπουλο

Ελένη Ράντου προς υπουργό Παιδείας: «Σε Ωδείο πρέπει να πάτε εσείς να μάθετε μπαγλαμά να παίζετε και να πάψετε να παριστάνετε τον Υπουργό Παιδείας»

Προκλητική και σαγηνευτική η Μαρία

Τα πάνω κάτω και στην έμμεση φορολογία, φέρνει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο

Είμαι πολύ μικρή για γάμο και παιδί...

Η τρόικα θέτει νέα προαπαιτούμενα

Παναγιώτης Ρουμελιώτης: "Το πρώτο μνημόνιο το ζήτησε η ίδια η δική μας κυβέρνηση"

Το ΣΔΟΕ στο κυνήγι των γιατρών μέσω των μαθητών

Μειώνονται κατά 30% οι μηνιαίες δόσεις των δανείων προς τις τράπεζες

Τσίπρας: "Δεν αποτελεί αντίδοτο η παράταση στο λάθος"

Ποιός έχει τη λίστα που έδωσε η Λαγκάρντ στον Παπακωνσταντίνου;

Η κοπριά παράγει ηλεκτρισμ

Αντώνης Σαμαράς: "Τέρμα οι εκπτώσεις στην παρανομία"

Άννα Καραμανλή:"Ο χουλιγκανισμός αποτελεί μία παθογένεια της κοινωνίας μας"

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ PIAZZA del POPOLO

PIAZZA del POPOLO
Εμπρησμός σε διαμέρισμα αλλοδαπών στην Καβάλα
Κατηγορίες και υπαινιγμοί Ξυνίδη για το Χρηματοοικονομικού Φόρουμ Θράκης

Εργαστήρι Ιστορίας της Τέχνης από το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης

Εισήγηση Χαμαλίδη για τον ισολογισμός – απολογισμός του Δήμου Ορεστιάδας

Πατριωτικές μάχες … με νικητή ΚΑΙ ΠΑΛΙ τον Σαμαρά!

Ντόλιος: «Ηλίθια λογική τεχνοκρατών η εξίσωση του φόρου στο πετρέλαιο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοκρατία του Πατριωτισμού…

Εντοπίστηκε φυτεία με πενήντα δενδρύλλια κάνναβης στην Δράμα

Σε νέο διαγωνισμό για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης προχωρά η Αγροτική

Για να το λέει ο Σταϊκούρας έτσι θα είναι…

Αυτοψία κλιμακίου του ΕΛΓΑ στις πατατοκαλλιέργειες του Νευροκοπίου

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Greek Alert

Greek Alert
Δαιμονισμένοι” στα Υπουργεία ; Τα παιδάκια του Θεού, της Εκκλησίας, της Ελλάδας, βρε αθεόφοβοι ; Τι ψυχή θα παραδώσετε ; Πως θα αντικρύσετε τους γονείς σας και τα παιδιά σας ;
ΑΚΡΙΒΗ ΥΠΟΘΕΣΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Από τη τηλεόραση θα το μάθαιναν...!

"Φασισταριά! Σεβόμαστε το δικαίωμά σας στην αθεΐα αλλά γράφετε στα παπάρια σας το δικαίωμά μας στην πίστη"

Αυτοί διαφημίστηκαν στον Σουλεϊμάν τον κτηνοβάτη… δοξάστε τους! ( ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ )

Βίντεο αφιερωμένο ειδικά σε όσες Γυναίκες ψήφισαν Αριστερά κόμματα που υποθάλπουν τους Ισλαμιστές !

EKΘΕΣΗ-ΣΟΚ!!Αν αυτη η εκθεση ειχε σαν θεμα τον Μωαμεθ ποιες θα ηταν οι αντιδρασεις;)(photos+bonus video)

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΙΛΗΣΑΝ!!αυστηρη προειδοποιηση στην Τουρκια σχετικα με τα νησια του Αιγαιου

Στην Συρία έλαβαν όλοι ! SMS με το κείμενο "Game Over"

Είμαστε τα παιδιά τρανών Ελλήνων

Today at InfognomonPolitics

Today at InfognomonPolitics
Το ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ της περικύκλωσης της Ισπανικής Εθνοσυνέλευσης (25-9-2012)
Femen et Pussy Riots : l’arnaque des seins nus.

Τα ηπειρωτικά διακυβεύματα των εκλογών στη Βενεζουέλα

Αντ. Σαμαράς: Η Ευρώπη οφείλει να βοηθήσει

ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ

Π. Ήφαιστος: Ασύμμετρες απειλές, Παρέμβαση 30.8.2007

Ανταλλαγή πληθυσμών - Στο δέντρο της μνήμης

ΗΠΑ-Συρία: 'Αλλα 45 εκατομμύρια δολάρια διαθέτει η Ουάσινγκτον για τις ανάγκες της συριακής αντιπολίτευσης, αναγγέλλει στον ΟΗΕ η ΥΠΕΞ Κλίντον

Σοβαρό το πρόβλημα της τρομοκρατίας στη Ρωσία

Βελούδινο Διαζύγιο εντός της Ευρωζώνης;

Αποτροπή κλεισίματος βιομηχανικών μονάδων στη Γαλλία

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ Οι εκτιμήσεις του κ. Abramowitz

Δριμεία κριτική στην Α. Μέρκελ από τον Χ. Σμιτ

«Επικίνδυνες» οι γεωτρήσεις στην Αρκτική, ομολογεί η Total

Ανοίγει η ψαλίδα μεταξύ φτωχών και πλουσίων χωρών στην ΕΕ

Τέσσερις ψαράδες απήγαγαν χθες βράδυ οι κατοχικές αρχές

Συνετρίβη τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος

ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΒΙΕΝΝΗΣ

Κηδεύεται σήμερα ακόμα ένας αγνοούμενος από την τουρκική εισβολή του 1974

Αβραμόπουλος: Η Ελλάδα θα υποστηρίξει την ένταξη της Τουρκίας ως πλήρες μέλος στην Ευρωπαϊκή οικογένεια

Το πόθεν έσχες και τους τραπεζικούς λογιαριασμούς του Χατζηνικολάου, ζητά ο Μεϊμαράκης - Η διαθεσιμότητα στην πραγματικότητα οδηγεί σε απολύσεις - Διαψεύδει βουλευτής της Χρυσής Αυγής πως έβγαλε πιστόλι σε επεισόδια στο Βόλο

Η διαθεσιμότητα στην πραγματικότητα οδηγεί σε απολύσεις
Τα θαλάσσια extreme sports, όπως δεν τα έχετε ξαναδεί

Το Bollywood "μετακόμισε" στη Μύκονο

Μείον 38% στο εφάπαξ των δημοσίων υπαλλήλω

Οι 100 πρώτες ημέρες της κυβέρνησης: Μικρό καλάθι, μεγάλες προσδοκίες

Η ελληνική γραφειοκρατία εμπόδιο για κάθε πρωτοβουλί

Διαψεύδει βουλευτής της Χρυσής Αυγής πως έβγαλε πιστόλι σε επεισόδια στο Βόλο

Η νέα δανειακή δόση είναι εξασφαλισμένη

Με ένα ευρώ γεμίζουν το ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων τους στην Βενεζουέλα!!!

Αιώνια αγάπη

Δεκάδες οι νεκροί στη Συρία το Σάββατο

Για πραξικόπημα που δεν έγινε, κάνει λόγο η εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ

Βγάζει στο σφυρί την παρθενιά της...

Το ΣΔΟΕ αθωώνει τον Μεϊμαράκη, αλλά όχι και τον Βίκτωρα...

Το πόθεν έσχες και τους τραπεζικούς λογιαριασμούς του Χατζηνικολάου, ζητά ο Μεϊμαράκης

Σήμερα στο e-Pontos...

Σήμερα στο e-Pontos...
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΔΕΣΣΑΣ "Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΑΒΡΑΣ"
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ "ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ"

ΛΕΣΧΗ ΠΟΝΤΙΩΝ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ

ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΠΟΝΤΙΩΝ & ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ