Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Δελτία Θυελλωδών Ανέμων

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ 243 - ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014/1000 UTC

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 29-09-14/03 UTC
ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΧΑΜΗΛΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΑ 1013 ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΑΣΙΜΟ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΠΛΗΡΟΥΤΑΙ.
ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1031 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ 1025 ΣΤΗΝ ΤΥΝΗΣΙΑ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΝΟΤΙΑ ΤΟΥ 38.30, ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ, ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ,
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 29/22 UTC
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ, ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 24.00, ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 21.00
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 29/22 UTC
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 37.00
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 29/20 UTC
ΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ 7 Η 8

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Απόγευμα Σαββάτου 27 του Σεπτέμβρη, στην πλατεία των Νέων Μουδανιών! Αν και ο καιρός δεν είχε τα κέφια του, μπορούμε να πούμε ότι έκανε ένα διάλειμμα για να γίνει η εκδήλωση που διοργάνωσε το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ.
Με την βοήθεια λοιπόν του καιρού, και με τη συμμετοχή του κόσμου που γέμισε το πάρκο, η ΣΥΝΘΕΣΗ, αλλά και τα Μουδανιά γενικότερα αποχαιρέτησαν το καλοκαίρι με χορό και πολύ κέφι.
Μικροί και μεγάλοι απολαυσαν τους σπεσιαλίστες του Hip Hop και Break Dance: Andie, Bboy Greedy και Mike-P, την ομάδα Beast Mode και την ομάδα της ΣΥΝΘΕΣΗΣ.
Άλλωστε μη ξεχνάμε πως ο χορός, η μουσική, ΔΕΝ έχουν ηλικίες….
Ένα όμορφο πάρτι, κάτι το διαφορετικό για την πόλη των Μουδανιών που κράτησε πάνω από δυόμισι ώρες και ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους οι οποίοι δεν έχασαν ευκαιρία να χορέψουν και αυτοί μαζί με τους χορευτές που συμμετείχαν.

Όπως ήταν φυσικό, την εκδήλωση κάλυψε και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης με τρεις διασωστες πλήρως εξοπλισμένους για καλό και κακό….
Όλα ήταν όμορφα με μοναδική ίσως παραφωνία την «συμμετοχή τμήματος» αδέσποτων σκυλιών, από τα πολλά που υπάρχουν στην πόλη των Μουδανιών, χωρίς να δίνει ΚΑΝΕΙΣ «αρμόδιος» σημασία.
ΙΣΩΣ να ενδιαφερθούν και να πάρουν μέτρα αφού τελειώσουν και εγκατασταθούν στα νέα τους γραφεία.

Να συγχαρούμε το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ, τον Ζαφείρη Φωτιάδη και τους δασκάλους χορού, τους χορευτές και χορεύτριες για το κέφι και το θέαμα που χάρισαν στον κόσμο, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, αλλά και ΟΛΟΥΣ όσους συμμετείχαν σαν απλοί θεατές, οι οποίοι αργότερα δοκίμασαν τις δυνατότητες τους στον χορό, μικρούς και μεγάλους!
Περιμένουμε την επόμενη εκδήλωση από το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ!
ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ!

Βασίλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com

ΑΝΕΡΓΙΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ


Ελλάδα 2014, ο Οκτώμβρης είναι στο κατώφλι, ο χειμώνας έρχεται δύσκολος, και γενικά, η κατάσταση είναι στη χώρα κάθε φέτος και τρις χειρότερα. Παρόλο που «βγήκαμε στις αγορές» και «βγαίνουμε από την κρίση» και λοιπές μπούρδες που μας σερβίρουν καθημερινά επιχειρώντας να καλύψουν το χάλι τους, το πόσο ΑΧΡΗΣΤΟΙ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ είναι, διαψεύδονται αμέσως από τα πραγματικά γεγονότα που δυστυχώς μας δείχνουν τη σκληρή Ελληνική πραγματικότητα.
Κατά καιρούς δημοσιεύονται «νούμερα», στατιστικές για διάφορα δεινά της χώρας. Ένα από αυτά είναι η ΑΝΕΡΓΙΑ, που τα τελευταία έξι χρόνια ΣΑΡΩΝΕΙ τη χώρα, χωρίς να κάνει διακρίσεις σε φύλλα και ηλικίες.
Βέβαια, τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα για τους ανέργους που είναι από 38 χρονών και πάνω. Όλοι αυτοί όπως είναι η κατάσταση δεν πρόκειται να δουλέψουν ΠΟΤΕ από εδώ και πέρα, άσχετα με τα όποια «προγράμματα» βγάζει για την «καταπολέμηση» (και καλά) της ανεργίας η κυβέρνηση, προγράμματα τα οποία έχουν «ηλικιακά πλαφόν» μέχρι το τριακοστό πέμπτο έτος της ηλικίας, άντε βαριά βαριά και το τριακοστό όγδοο….
Οι μεγαλύτεροι, ας κόψουν το λαιμό τους.
Διάβασα ένα δημοσίευμα με τίτλο «Περισσότερες από 1 εκατομμύριο θέσεις εργασίας χάθηκαν από την αρχή της κρίσης!».
Αξίζει να το δούμε, και μάλιστα να δούμε ΠΟΙΟΣ δίνει τα «λειψά» στοιχεία, τα λειψά νούμερα, που είναι τραγικά μεγαλύτερα.
«Και νέα στοιχεία τα οποία επιβεβαιώνουν ξανά τις τραγικές επιπτώσεις που έχει η κρίση στην αγορά εργασίας και κατά συνέπεια στη ζωή των πολιτών της Ελλάδας, δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα, αυτή τη φορά από το υπουργείο Εργασίας. Σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία παρουσίασε ο υφυπουργός Εργασίας Γιάννης Πλακιωτάκης, από την αρχή της κρίσης το 2009 μέχρι και σήμερα έχουν χαθεί περισσότερες από 1 εκατομμύριο θέσεις εργασίας!
Συγκεκριμένα, μεταξύ του πρώτου τριμήνου του 2009 και του αντίστοιχου πρώτου τριμήνου του 2014, χάθηκαν 1.061.900 θέσεις εργασίας, ενώ κατά το ίδιο διάστημα οι άνεργοι αυξήθηκαν κατά 865.600 φτάνοντας τα 1.342.300 άτομα. «Η κρίση», είπε ο υφυπουργός, μιλώντας σε σεμινάριο για τα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα, «έπληξε όλες ανεξαιρέτως τις ομάδες εργαζομένων, ακόμη και τους άνδρες εργαζομένους επικεφαλής νοικοκυριών, αλλά με ιδιαίτερη σφοδρότητα τους νέους, τις γυναίκες και τους εργαζόμενους μεγαλύτερης ηλικίας».
Χαρακτηριστικό είναι το ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό της ανεργίας στους νέους 15 έως 24 ετών, το οποίο ανήλθε μεσοσταθμικά το 2013 στο 58,3%. Ωστόσο, ο κ. Πλακιωτάκης τόνισε ότι, ήδη, από τα μέσα του 2013 η κατάσταση στην αγορά εργασίας έχει σταθεροποιηθεί, καθώς η ανοδική ορμή του ποσοστού ανεργίας ανακόπηκε και ο μηνιαίος ρυθμός μεταβολής του αριθμού των ανέργων πέρασε σε αρνητικά επίπεδα.
Ακολούθως ο κ. Πλακιωτάκης αναφέρθηκε στο νέο αναπτυξιακό κύκλο της εθνικής οικονομίας, επισημαίνοντας ότι στόχος της κυβέρνησης είναι αυτός ο νέος κύκλος να μην χαρακτηρίζεται από μια «άνεργη οικονομική μεγέθυνση» (jobless growth) αλλά να συνοδεύεται από ένα δυνατό και μετρήσιμο μέρισμα απασχόλησης.
Σύμφωνα με τον υφυπουργό Εργασίας, η πολιτική του υπουργείου Εργασίας «στηρίζεται σε δύο βασικούς πυλώνες» και συγκεκριμένα τη συνεπή εφαρμογή του νέου Αναπτυξιακού Σχεδίου της χώρας και την άμεση στήριξη των ανέργων και ιδιαίτερα των μακροχρόνια ανέργων. Η στήριξη αυτή πρέπει να εκφράζεται με στοχευμένες δράσεις απασχόλησης και ενίσχυσης προσόντων, προκειμένου να αποφευχθεί η απαξίωση την απαξίωση των δεξιοτήτων τους και να επιτευχθεί η ταχύτερη δυνατή επανένταξή τους στην αγορά εργασίας.»
ΠΗΓΗ eklogika.gr
Τώρα, για ΠΟΙΑ «σταθεροποίηση» μίλησε, ο ίδιος ξέρει. Η ΑΛΗΘΕΙΑ, και το ξέρουμε ΟΛΟΙ, το βλέπουμε, το ζούμε καθημερινά, είναι πως η ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ. Μάλλον, αυτή τη σταθερότητα εννοούσε. Και για ΠΟΙΟ «αναπτυξιακό σχέδιο της χώρας» μιλά; Εκείνο του «βγήκαμε στις αγορές» μήπως, η το άλλο «μπήκαμε σε τροχιά ανάπτυξης»;
Η κρίση αδέλφια ξεκίνησε πολύ πριν το 2009, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, και ΜΕΡΑ με τη ΜΕΡΑ έγινε μεγαλύτερη.
Τα «σχέδια» των κυβερνήσεων για την καταπολέμηση της ανεργίας αποδείχτηκαν ΦΟΥΣΚΕΣ και τίποτα άλλο. Βέβαια, δεν περίμενα κάτι καλύτερο, κάτι ουσιώδες από ανθρώπους ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.
Θέλετε να μάθετε τα ΑΛΗΘΙΝΑ ποσοστά ανεργίας; Πολύ απλά προσθέστε ένα 15 με 20% πάνω από αυτά που λένε, και θα πέσετε μέσα.
Είναι απάνθρωπο, με ψευτιές και «μαγειρέματα αριθμών» να παίζουν (ουσιαστικά) με τους ανέργους δίνοντας τους ψεύτικες ελπίδες, πως θα τους απαλλάξουν από το μαρτύριο της ανεργίας, και της φτώχειας που τους μαστίζει.
Δεν τολμούν να πουν την αλήθεια, γιατί θα ξεσηκωθεί ο κόσμος που έχει ξεπεράσει κάθε όριο ανέχειας.
Κατά τα άλλα, γιορτάζουν επετείους ίδρυσης, και ΟΛΟΙ κοιτάζουν τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων. Αυτά τους καίνε.
Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ….

Βασίλης Τσούγκαρης

Δύο νέα βιβλία από τις Εκδόσεις Διάπλαση

Ακροβάτες της τύχης
Δύο νέοι πρίγκιπες ξεκινούν ένα μακρύ ταξίδι για τη σωτηρία της χώρας τους κι ακροβατούν ανάμεσα σε μυθικά τέρατα κι ευγενικά ξωτικά, σκοτεινές σκιές και σοφούς γέροντες, μαγικά ξόρκια κι αθάνατο νερό...
Τί είναι όμως αλήθεια αυτό που αναζητούν; Και πού είναι κρυμμένο; Θα τα καταφέρουν να το βρουν και με ποιόν τρόπο;
Ένα παραμύθι γεμάτο περιπέτειες, δράση και χιούμορ με ανθρώπους που γίνονται ήρωες όταν μαθαίνουν πως να σταθούν ανάμεσα στην τύχη και τη δύναμη της θέλησης...
Είμαστε όλοι ακροβάτες της τύχης!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ
10 κόλπα των γονιών για τη σωστή ανατροφή των παιδιών τους
Βασισμένο σε πραγματικές μαρτυρίες και εμπειρίες, ένα πολύτιμο εργαλείο που θα δείξει στους γονείς πώς:
• να βάζουν τα παιδιά τους για ύπνο χωρίς γκρίνιες
• να τα μάθουν να τρώνε τα πάντα και να ζητάνε κι άλλο
• να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τον θυμό των παιδιών τους
• να τα βοηθούν στο διάβασμα και τη μελέτη τους.
Επιτέλους ένα βιβλίο που δίνει τον λόγο στους γονείς!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ
Δείτε όλες τις νέες κυκλοφορίες εδώ
Δείτε τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις εδώ

ΝΕΑ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ

Χθες πήρα στα χέρια μου το νέο CD ενός πολύ καλού φίλου και παλιού συνεργάτη, του ΒΑΣΙΛΗ ΣΩΤΗΡΙΟΥ.
Ο Βασίλης, πέρα του ότι είναι Ραδιοφωνικός Παραγωγός, και ένα σωρό άλλα, όμορφα, είναι ένας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ κιθαρίστας, ο οποίος μάλιστα έχει και το δικό του συγκρότημα, τη δική του μπάντα (εκτός εκείνης των FM που τον απολαμβάναμε και τον απολαμβάνουμε), τους BLUE ROSE BAND.
Οι BRB (για τους οποίους είχα κάνει παλιά αφιέρωμα) είναι πολύ γνωστοί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό από τις πολλές εμφανίσεις τους.
Ο Βασίλης και εγώ, είμαστε λίγο «χύμα» (αν δεν ταιριάζαμε λέει η παροιμία…) οπότε ενώ είχαμε συναντηθεί αρκετές φορές, δεν πήγε καν το μυαλό μας στο  CD το οποίο είναι στην κυκλοφορία αρκετό καιρό. Τελικά, το CD ήρθε στα χέρια μου, και απόγευμα Πέμπτης, αφού το βρήκα στο πλήρως ταχτοποιημένο γραφείο μου μαλώνοντας με  χαρτιά, κατσαβίδια, και άλλα, πήρα το αυτοκίνητο, πήγα στην παραλία άραξα βολικά να βλέπω τη θάλασσα και ξεκίνησα να το ακούω.
Εκείνος που είχε πει παλιά περί «καλοκαιρινών και χειμερινών» μουσικών, πρέπει να παρατηρήσω πως μάλλον για τις μπλούζες του θα μιλούσε γιατί το CDVASSILIS BLUE SOTIRIOU & BRB -  REACH THE SKIES είναι για όλες τις εποχές, και όλες τις ώρες.
Τα έντεκα υπέροχα τραγούδια που περιέχει σε ταξιδεύουν σε άλλη διάσταση, ο «ήχος» του σε πάει κοντά στους μεγάλους της blues και soul μουσικής.
Δεν θα αναφέρω ονόματα μουσικών και τεχνικών οι οποίοι συνέβαλαν στην ολοκλήρωση αυτής της εξαιρετικής δουλειάς (αναγράφονται ΟΛΑ μέσα στο ενημερωτικό του cd), απλά θα πω πως η φωνή της ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΤΕΝΤΖΟΥ με καθήλωσε όπως και για ακόμα μια φορά η κιθάρα του Βασίλη Σωτηρίου.
Πρέπει να πως οι γραμμές αυτές γράφονται στο laptop μέσα στο αυτοκίνητο και ρίχνοντας μια ματιά έξω από το παράθυρο βλέπω στο βάθος τα καΐκια που φεύγουν για ψάρεμα και  από τα δεξιά μου τον ήλιο που πάει να σβήσει πίσω από τον Όλυμπο.
Η καλύτερη συντροφιά μου σε αυτό το απογευματινό φθινοπωρινό τοπίο το CD - VASSILIS BLUE SOTIRIOU & THE BRBREACH THE SKIES…..
Μια δισκογραφική δουλειά που σας προτείνω να αποκτήσετε όλοι οι λάτρεις των μοναδικών μουσικών στιγμών.
Σας αφήνω τώρα, να απολαυσω τα τραγούδια του φίλου μου και το υπέροχο τοπίο μπροστά μου!
 
Βασίλης Τσούγκαρης

Δέκτης Δορυφορικός & Επίγειος Ψηφιακός AMIKO MINI COMBO H.D. plus - ΑΠΟ ΤΟ RADIO ELEKTRON

Δέκτης Δορυφορικός & Επίγειος Ψηφιακός AMIKO MINI COMBO H.D. plus
Δορυφορικός δέκτης DVB-S2 & DVB-T2 Επίγειος αποκωδικοποιητής Mpeg4

Μια θύρα Conax Embedded card reader
Δυνατότητα προγραμματισμού 5000 channels (TV και Ράδιο)
Εξωτερικός υπέρυθρος αισθητήρας IR (συμπεριλαμβάνεται στην συσκευασία)
Δυνατότητα τοποθέτησης επί της τηλεοράσεως με το σύστημα Sticker ON (Το Sticker περιλαμβάνεται στην συσκευασία)
Μια θύρα Ηigh Speed USB 2.0
Σύνδεση Ethernet & USB WiFi λειτουργία (Ralink RT5370)
YouTube βίντεο
RSS Reader & Πρόγνωση καιρού (απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο)
Συμβατός με DiSEqC 1.0, 1.1, 1.2 και USALS
Full HD (1080p) έξοδος μέσω HDMI
Δυνατότητα εγγραφής προγραμμάτων αποκλειστικά για προσωπική χρήση σε εξωτερικές μονάδες αποθήκευσης
Timeshift λειτουργία
Δυνατότητα εγγραφής και λειτουργίας Timeshifting ταυτόχρονα (προαιρετικό , και μόνο στην ίδια συχνότητα)
Εναλλαγή προγραμμάτων σε λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο
True-color, και φιλικό προς τον χρήστη μενού (OSD)
Full Picture In Graphic (PIG) λειτουργία
Ηλεκτρονικός οδηγός προγράμματος (EPG)
Λειτουργία υποτίτλων
Λειτουργία Teletext μέσω VBI insertion και software emulation
Γονικό κλείδωμα ανά κανάλι ή ανά πρόγραμμα
Μεταφορά προγραμμάτων και καναλιών από δέκτη σε δέκτη
Πολύγλωσσα μενού
RTC (Real-Time-Clock)
Κατανάλωση ρεύματος στο Stand-By: <0.5W
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Tuner & Demodulation
Tuner Type: DVB-S / DVB-S2
Input Connector: F-type, Connector, Female
Loop Through: F-type, Connector, Female
Signal Level: -65 to -25 dBm
LNB Power & Polarization: Vertical: +13V/+14V,
Horizontal: +18V/+19V
Current: Max. 300mA
Overload Protection
22KHz Tone Frequency: 22±1KHz
DiSEqC Control: Version 1.0, 1.1, 1.2, USALS
Demodulation: QPSK, 8PSK
Input Symbol Rate: 2-45 Mbps,
FEC: 1/2, 2/3, 3/4, 5/6, 7/8 and AutoTuner Type: DVB-T2 / DVB-C
Frequency Range: 48~862MHz
RF Input Level: -80dBm to -20dBm
Antenna power output: DC 5V at max 75mA, Overload protection
Demodulation: COFDM 1K, 2K, 4K, 8K normal and extended, 16K normal and extended, 32K normal and extended
Input Symbol Rate: 1.0 ~ 7.0Ms/s
Constellations: QPSK, 16QAM, 64QAM, 256QAM / Both rotated and non-rotated
Guard Intervals: 1/4, 19/256, 1/8, 19/128, 1/16, 1/32, 1/128
Code Rate: 1/2, 3/5, 2/3, 3/4, 5/6System Resources
Main Processor: 400MHz based CPU
Flash Memory: 64MBits
DDR RAM: 1024Mbits MPEG TS A/V Decoding
Transport Stream: MPEG-2, H.264
Input Rate: Max.120Mbit/s
Aspect Radio: 4:3, 16:9, Letter Box
Video Decoding: MPEG-2, MP@ML, MPEG-4 part 10/H264
Video Resolution: 720*480P/I, 720*576P/I, 1280*720p, 1920*1080i, 1920*1080p
Audio Decoding: MPEG-1 layer I/II, MPEG-2 layer II, Dolby digital
Audio Mode: Left / Right / Stereo/ Mono
Sampling Rate: 32, 44.1 and 48KHzPower Supply
Input Voltage: 12V DC
Power Consumption: 18W Max
Stand-By Power Consumption: <0.5WA/V & Data Input/Output
RCA A/V: (Jack Type) Video CVBS output, Audio L/R output
RS-232C: (Jack Type) Transfer rate 115.2Kbps, 9 pin D-sub Type
USB: One USB 2.0 slot
HDMI: VER1.3, Type A
Ethernet: 10M RJ45
IR Port: Jack Type
S/PDIF: Optical for Digital Audio or Dolby Digital outputPhysical Specifications
Size[W*H*D]: 144mm*40mm*110mm
Net Weight: 0.5KG
Operation Temperature: 0°C~+45°C
Storage Temperature: -10°C~+70°C
Storage Humidity: 5%~95% RH (Non-Conden 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

εκδήλωση-συζήτηση "Τέχνη και Ψυχανάλυση" - 30/09 στο Σπίτι της Κύπρου

ΑΓΡΟΤΙΚΟ,ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ:

Αλλαγές εν όψει....
Αυτή τη ΔΕΥΤΕΡΑ (τελευταία Δευτέρα) 29-9-2014 ΣΤΗΝ ΠΛΑΖ ΑΡΕΤΣΟΥΣ 5 - 9 Μ.Μ. και το ΣΑΒΒΑΤΟ 4-10-2014, 10 π.μ - 2 μ.μ. στην ΠΛΑΖ ΑΡΕΤΣΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ  10-2 στον ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΛΑΖ!!!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΒΙΒΛΙΟΥ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΠΟΝ

International Conference inviting Participants

Theater - Dance - Music - Visual and Multimedia Art - Arts Administration - 
Performing Arts Training - Theater Design and Technology
International Conference 
is inviting Participants to the marble city of Carrara, Italy!
Conference dates:
18 - 22 December 2014
The conference meeting is highly recommended to performing arts practitioners and researchers from different countries searching for international network and new collaboration partners: performing arts academics, arts educators and teachers, performers of various genres and techniques, theater directors, dancers and choreographers, arts administrators and producers, musicians, stage designers costume designers, mask makers, multimedia artists, scriptwriters, playwrights, theater critics and arts journalists.
The programme is being regularly updated, please follow the news.
Programme and registration details:


Πράγα: Φθινοπωρινό παραμύθι στη Γέφυρα του Καρόλου.


Αυτή την εποχή φορά ένα χάλκινο, βαθυκόκκινο και πυρακτωμένο πορτοκαλί πέπλο καθώς τα φύλλα των δέντρων αλλάζουν χρώμα και καλύπτουν τα πάντα.

ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα 3ήμερο στο Καρπενήσι.


Αποδράστε στη καρδια του φθινοπώρου στο πολυτελές Hellas Country στο Καρπενήσι.

Το Απόλυτο Media Center με νέα μειωμένη τιμή!


Δελτία Θυελλωδών Ανέμων

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ 242 - ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014/0330 UTC

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 28-09-14/21 UTC
ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΧΑΜΗΛΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΑ 1011 ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΚΑΙ 1010 ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ
ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΑΣΙΜΟ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΠΛΗΡΟΥΤΑΙ.
ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1030 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ 1028 ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ
ΙΤΑΛΙΑ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΝΟΤΙΑ ΤΟΥ 38.30, ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ, ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 29/10 UTC
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8

ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 29/16 UTC
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΝΟΤΙΑ ΤΟΥ 37.00, ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ, ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ
ΚΡΗΤΙΚΟ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥ 33.30 ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 21.00
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 29/16 UTC
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ, ΚΑΡΠΑΘΙΟ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥ 33.30
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 29/08 UTC
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8
ΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 29/08 UTC
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 29/16 UTC
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 8 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ 7 Η 8


ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 / 0400 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ
ΜΕΡΟΣ 1
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ 242
ΜΕΡΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 28-09-14/21 UTC
ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΧΑΜΗΛΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΑ 1011 ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΚΑΙ 1010 ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ
ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΑΣΙΜΟ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΠΛΗΡΟΥΤΑΙ.
ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1030 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ 1028 ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ
ΙΤΑΛΙΑ
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 04 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3. ΗΡΕΜΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΜΠΟΥΤ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΜΕΛΙΤΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΙΔΡΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΕΩΣ 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8. ΠΟΛΥ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥ 33.30 ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ
ΤΟΥ 21.00 ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ Η ΠΟΛΥ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7 ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥ 33.30 7 Η 8 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ
6 Η 7. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ Η ΠΟΛΥ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΤΑΥΡΟΣ
ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7 ΚΑΙ ΣΤΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΔΕΛΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΒΟΡΕΙΟΙ 6 Η 7 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ Η ΠΟΛΥ
ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ Η ΠΟΛΥ
ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7 ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΤΟΥ 37.00 7 Η 8. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
Η ΠΟΛΥ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8. ΠΟΛΥ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8. ΠΟΛΥ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΝΟΤΙΑ ΤΟΥ 38.30 ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8 ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥ 38.30
6 Η 7. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΟΛΥ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 25.10 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 8 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ 7 Η 8. ΠΟΛΥ
ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ Η ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ.

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 29-09-2014 / 0600 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 29-09-2014
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.
ΒΟΡΕΙΟΙ ΑΝΕΜΟΙ, ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ 7 ΜΕ 8 ΜΠΟΦΟΡ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 4 ΜΕ 6 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 26 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ 4 ΜΕ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ 7 ΤΟΠΙΚΑ 8 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Η ΜΕΓΙΣΤΗ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ. ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΜΩΣ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ 6 ΜΕ 8 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 23 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΟΠΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΣΘΕΝΩΝ ΒΡΟΧΩΝ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 6 ΜΕ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Η ΜΕΓΙΣΤΗ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΑΤΤΙΚΗ

ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 7 ΤΟΠΙΚΑ 8 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Η ΜΕΓΙΣΤΗ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 2 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 30-09-2014
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΑΡΟΔΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ. ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ, ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ 3 ΜΕ 5, ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΑΝΟΔΟ ΚΥΡΙΩΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΑΡΓΑΝΟΥΡΑΚΗΣ ΑΣΤΡΑ ΜΗ ΜΕ ΜΑΛΩΝΕΤΕ

5*Kαρπενήσι Avaris|Πλήρης Διατροφή+2Παιδιά|-61%



5* AVARIS Hotel - Καρπενήσι

Καρπενήσι με 199€ από 510€ (-61%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Πλήρη Διατροφή σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 61%)

199€ από 510€ ( Έκπτωση 61%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών, στο 5 αστέρων AVARIS Hotel στο Καρπενήσι, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον δημοφιλή προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου και με την αγορά δυο κουπονιών τη συγκεκριμένη περίοδο δίδεται άλλη μία διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό!
€199 από €510 Κέρδος €311 Έκπτωση 61%
5* AVARIS Hotel - Καρπενήσι
Καρπενήσι


Περισσότερες Προσφορές

Μαίναλο με 189€ από 380€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+2Παιδιά σε Executive Villa με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€189 από €380 -50%
Nefeles Mainalon Resort - Ορεινή Αρκαδία
Μαίναλο
189€ από 380€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών στην Ορεινή Αρκαδία, σε Executive Villa με Τζάκι και Πλούσιο Πρωινό στο Nefeles Mainalon Resort, στις παρυφές του Μαινάλου με θέα το Ελατόδασος! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο, 2 εισιτήρια για το Σπήλαιο του Κάψια, επίσκεψη σε τοπικό Βιολογικό Οινοποιείο και χρήση ποδηλάτων για βόλτα στο Μαίναλο! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

Κάντια Αργολίδας με 223€ από 447€ (-50%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή

(Έκπτωση 50%)

€223 από €447 -50%
5* Kandia's Castle Hotel Resort & Thalasso - Κάντια Αργολίδας
Κάντια Αργολίδας
223€ από 447€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο 5 αστέρων Κandia's Castle Hotel Resort & Thalasso 20 λεπτά από το Ναύπλιο, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ & Βραδινό) σε Deluxe Double Room με Θέα Θάλασσα στην Κάντια! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας, της Εξωτερικής Πισίνας και του Γυμναστηρίου! Προσφέρονται Δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες στην Παραλία και στην Πισίνα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Λίμνη Πλαστήρα με 69€ από 140€ (-51%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 51%)

€69 από €140 -51%
Ξενώνας Κύνθια - Λίμνη Πλαστήρα
Λίμνη Πλαστήρα
69€ από 140€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Λίμνη Πλαστήρα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Πρωινό, στο Ξενώνα Κύνθια! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρονται Ποτό για καλωσόρισμα και οι απογευματινοί καφέδες και ροφήματα! Παρέχεται Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες ηρεμίας και χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

ALL INCLUSIVE στην Ερατεινή με 155€ από 310€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€155 από €310 -50%
Delphi Beach Hotel - Ερατεινή Φωκίδας
Ερατεινή Φωκίδας
ALL INCLUSIVE στο Delphi Beach επάνω στο κύμα ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών σε Superior δίκλινο δωμάτιο, στην Ερατεινή Φωκίδας μια ανάσα από το Γαλαξείδι, με 155€ από 310€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Ποτά, Καφέ φίλτρου, Τσάι, Κέικ, Μπισκότα, μίνι Σάντουιτς, Παγωτό, Αναψυκτικά, Βαρελίσια Μπύρα και Κρασί! Καθημερινή παιδική απασχόληση σε Mini Club με πολλές δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους και αθλητικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους! Ελεύθερη χρήση της Εξωτερικής Πισίνας με θαλασσινό νερό και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε για 3 γεμάτες ημέρες δίπλα στο κύμα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Μάνη με 119€ από 238€ (-50%) για 3 ημέρες για έως KAI 5 Ατομα σε Πέτρινη Κατοικία

(Έκπτωση 50%)

€119 από €238 -50%
Οικολογικός Ξενώνας «Philothea» - Δροσοπηγή Μάνης
Μάνη
119€ από 238€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για έως KAI 5 Άτομα στον Οικολογικό Ξενώνα «Philothea», στη Δροσοπηγή Μάνης, σε Παραδοσιακές, Αυτόνομες και Αυτοεξυπηρετούμενες Πέτρινες Κατοικίες με Jacuzzi και απέραντη Θέα στη θάλασσα! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Δευτέρα έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

Καλαμάτα με 279€ από 780€ (-64%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+2Παιδιά με Ημιδιατροφή σε Double Guestroom, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 64%)

€279 από €780 -64%
4* Grecotel Filoxenia Hotel - Καλαμάτα
Καλαμάτα
279€ από 780€ ( Έκπτωση 64%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, στο 4 αστέρων Grecotel Filoxenia Hotel με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε Double Guestroom στην Καλαμάτα! Ελεύθερη χρήση της Πισίνας και του Γυμναστηρίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Ναύπλιο με 99€ από 210€ (-53%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 53%)

€99 από €210 -53%
The House Project Hotels - Ναύπλιο
Ναύπλιο
99€ από 210€ ( Έκπτωση 53%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο Ναύπλιο, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, στο Chroma Design Hotel & Suites ή στον Ξενώνα Άρωμα! Παρέχεται Welcome drink κατά την άφιξη καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στην καρδιά του κοσμοπολίτικου Ναυπλίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

Νάουσα με 90€ από 220€ (-59%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα σε Σουίτα με Πρωινό

(Έκπτωση 59%)

€90 από €220 -59%
Αρχοντικό Αγκωνάρι - 3-5 Πηγάδια της Νάουσας
Νάουσα
90€ από 220€ ( Έκπτωση 59%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα σε Σουίτα με Τζάκι και Παραδοσιακό Πρωινό, στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας στο Αρχοντικό Αγκωνάρι! Παρέχονται ξύλα για το Τζάκι, Late check out στις 17:00 και μια δραστηριότητα 2 ωρών από ποταμίσιο ψάρεμα καραβίδας ή ποδηλασία! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Ιωάννινα με 165€ από 330€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε Executive δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€165 από €330 -50%
5* Epirus Palace Hotel
Ιωάννινα
165€ από 330€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών στο 5 αστέρων Epirus Palace Hotel, με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό) σε Executive δίκλινο δωμάτιο στα Ιωάννινα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Βόλος με 188€ από 400€ (-53%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή+Spa σε δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 53%)

€188 από €400 -53%
5* Valis Resort Hotel - Βόλος
Βόλος
188€ από 400€ ( Έκπτωση 53%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών στο 5 αστέρων Valis Resort Hotel, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στον Βόλο! Προσφέρεται Τσίπουρο και Μεζές για καλωσόρισμα, 2 Ayverda Massage και Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την 28η Οκτωβρίου!

Χαλκιδική με 299€ από 600€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί με Πλήρη Διατροφή σε Deluxe Sea View δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€299 από €600 -50%
5* Porto Carras Meliton - Χαλκιδική
Χαλκιδική
299€ από 600€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 11 ετών στο 5 αστέρων Porto Carras Grand Resort Meliton στη Χαλκιδική, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Deluxe Sea View or Marina View δωμάτιο! Προσφέρονται 2 Μπουκάλια Κρασί του Κτήματος Πόρτο Καρράς στο δωμάτιο κατά την άφιξη, 2 Physio Massage διάρκειας 30 λεπτών στο Κέντρο Θαλασσοθεραπείας & Spa καθώς και Ελεύθερη Χρήση της Εσωτερικής Πισίνας! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Ορεινή Κορινθία με 109€ από 218€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε Σουίτα με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)<